×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ако Тръмп бе изцапал рокличката на Моника Люински


Ако Тръмп бе изцапал рокличката на Моника Люински
На окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг (вдясно) бяха възложени надеждите да очисти американските избори догодина от кандидатурата на Тръмп
31 Март 2023, Петък, 14:50 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

И защо с предстоящия арест на бившия президент либерал-глобализмът в САЩ реши вече да играе ва банк

Изборите от 2020-та година може би ще бъдат обявени един ден за най-нарисуваните в цялата американска история. Тогава много щатски гробища бяха включени пряко в електоралния процес, а сто- и двестагодишни покойници масово гласуваха по пощата за 78-годишния Джо Байдън. За да е сигурно, че Доналд Тръмп няма да бъде преизбран, към „изобразителното изкуство“ бяха добавени и няколко сървъра в посолството на САЩ в Рим и в една американска военна база в Германия.

Данните за всичко това се появиха на повърхността сравнително бързо. Включително чрез свидетелските показания на бившия директор на отдела за информационни технологии на италианския авиокосмически военен завод „Леонардо СпА“ Артуро Д'Елиа.

Но излезе така, че в глобализирания свят, където уж няма монопол над информацията, съществува все пак невидима сила, която контролира всичко. Най-големите световни медии се оказаха глухи за тези данни. А социалните мрежи, където хората ги съобщаваха, наложиха такава жестока и необяснима цензура, каквато не е имало в тях от създаването им. И която може да се мери само с цензурата в тоталитарни общества като китайското, руското, иранското, саудитското или афганистанското. Профилите на Тръмп и неговите поддръжници бяха изтрити. Всеки потребител, който публикуваше чувствителна информация, извън контрола на невидимата сила, бе шамаросван през устата. Само единият Ютюб например поголовно блокираше и закриваше канали, ако в тях някой си е позволил да пусне новини за гласувалите мъртъвци или за показанията на Артуро Д'Елиа. А Гугъл филтрираше в резултатите малкото на брой медии, които се осмеляваха да странят от дисциплинирания световен цензурен дневен ред.

Въпреки всички тези огромни възможности, които невидимата сила демонстрира тогава, за изборите догодина същата тази сила очевидно е решила да не се крие.

Вече е ясно, че няма да се прибягва до гробища, разхвърляни по света сървъри и медийна цензура. Ще се играе с открити карти. Знае се дори и името на играча – Джордж Сорос. Иначе целта си остава същата: Доналд Тръмп за нищо на света не трябва да печели изборите. Най-добре да не бъде допускан до тях.

Причината за промяната в играта е прозаична. Всички американски щати, управлявани от Републиканската партия, въведоха стриктни системи за контрол на гласуването, каквито преди три години просто нямаше. Там вече ще е невъзможно да пристигат хвърчащи писма с бюлетини, подадени от починал преди век човек, и те да бъдат зачетени. Трудно ще бъде машините за гласуване да се свързват по интернет със сървърите в Италия и Германия, за да „рисуват“ резултати. А само щатите, управлявани от Демократическата партия, са недостатъчни, за да се натъкмят необходимите проценти. Затова играта загрубя.

Доналд Тръмп получи обвинение, ще го арестуват, ще го снимат в профил и анфас, както се снимат закоравели катили. Снимките след това ще обиколят цялото земно кълбо. Няма значение какво точно е обвинението, и че е всъщност изсмукано от пръстите. Важен е крайният резултат. Важна е властта. Тя за нищо на света не трябва да се сдава на някой, който е извън споменатата вече тъмна и потайна сила.

Джонатан Сорос (вляво) и баща му Джордж Сорос са наливали милиони в кампанията за избиране на прокурора, който повдигна обвинение срещу Тръмп

За целта е отгледан окръжен прокурор на име Алвин Браг, с подходящ произход. Базиран е в един от възможно най-либерал-глобалистичните съдебни окръзи – Манхатън. Голямото жури е подходящо подбрано да е в мнозинството си част от системата, установена от споменатата тайна сила, и вече оправда очакванията като гласува правилно. Намерена е и жена, която по известната традиция на движението „Ми ту“, наскоро се е присетила, че преди години е правила секс с Тръмп, а той ѝ е платил да мълчи. Оттам нататък - дали ще се стигне или не до ефективна присъда, са дребни подробности. Важното е, че с така съсипано реноме на изборите догодина Тръмп няма да го има.

Когато още преди седмица бившият президент директно посочи Джордж Сорос като човека, организирал целия този съдебен цирк, всички враждебни нему медии, отсякоха, че Сорос не се познава лично с Браг. Което за тях бе достатъчно алиби. Мигар Сорос познава лично всичките 16 човека, които работят в „Отворено общество“ в София, за да е сигурен, че ще изпълнят задачите, които им е поставил тук?

Всъщност Сорос участва в избирането на Браг доста по-директно, отколкото текат разпорежданията му към софийския офис. На 26 април 2021 г. неговият син Джонатан Сорос изпраща чек на стойност $10 000 в касата на кампанията по издигането на Браг за поста, показват държавни документи, които бяха представени наскоро в ефира на телевизия „Фокс нюз“. Три дни по-късно, на 29 април, Дженифър Алън Сорос – съпругата на Джонатан, добавя още $10 000 принос към бъдещата кариера на Браг. Двойката е всъщност сред най-големите му дарители. Вноските са доста необичайни за младото сем. Сорос, тъй като те обикновено не участват финансово в състезания за окръжни прокурори. За разлика от бащата. Старият Сорос дарява други $1 милион през май 2021 г. на организацията „Калар ъф чейндж Пи Ей Си“, която пряко се ангажира с прокарването на кандидатурата на Браг за окръжен прокурор.

През годините Джордж Сорос е предоставял финансова подкрепа на десетки крайнолеви кандидати за окръжни прокурори, което той смята за важен компонент за укрепването на властта на либерал-глобализма в САЩ. Прокурори, останали в историята със замитане на дела, в които са замесени тъмнокожи, като Лари Краснър във Филаделфия, Ким Фокс в Чикаго, Ким Гарднър в Сейнт Луис и Джордж Гаскон в Лос Анджелис, са сред солидно финансираните от застарелия милиардер.
Оказал се в такава компания, сега и окръжният прокурор Браг ще оправдае вложените в него пари с благодарност и вярност.

Много американски медии, а и много български, описват случая на бившия президент като безпрецедентен. И той наистина е такъв, доколкото тайната сила е впрегнала всички свои възможности, за да му попречи да стане пак държавен глава.

Бил Клинтън с Моника Левински в Белия дом. Вдясно е роклята със скъпоценните петна от семенната течност на президента

Но американската най-нова история помни още един подобен случай, когато президент съгрешава с чужда жена, а после се опитва да лъже и да ѝ запушва устата. През 1999 г. съдебната система, щедро финансирана от Сорос, бе мила и добра към Бил Клинтън. Прокурори и големи журита се правеха на приятно разсеяни за оплакванията на Моника Левински. Тя просто беше сбъркала президента, с който да се забавлява. Ако роклята ѝ бе изцапана от Тръмп, днес със сигурност щяха да му повдигнат обвинение и за това. Докато на Клинтън дори бе разрешено да разсее публиката от своето либидо с война в Югославия.

Американците бомбардираха сградата на Радио и телевизия Сърбия в Белград на 24 април 1999 г. и убиха 16 от работещите там журналисти и технически лица. Историците приемат войната на САЩ срещу Югославия за най-голямото предизвикателство срещу устоите на световния ред, което е развързало ръцете и на други страни да правят същото.

Ако приемем, че откъсването на Косово от Сърбия, с което Клинтън замете скандала около личния си проблем, бе най-голямото предизвикателство пред глобалния ред, изграден след Втората световна война, то и агресиите на всяка друга държава след това, решила, че ръцете ѝ са развързани да извършва зверства, като сегашната война срещу Украйна, спокойно можем да припишем пак на белите петна по рокличката на Левински. Но това не е съществено за американската прокуратура. Да му мисли Тръмп.

 
19
Коментара по темата
19.
до 10 и 11, които сигурно са един и същи писачи
06.04.2023 13:26:10
0
0
Мисленето не е за всеки!
Не се напъвай(те),
че може да се изсипе(ш)(те)!
18.
Сорос
01.04.2023 02:24:00
3
1
Добре че е Сорос, та иначе иначе щяхде да пукнете в мълчание. А така като споменете Сорос и сте на върха на славата си във висшата си компетентност по световните въпроси.Велико нали?
А иначе безмълвен помияр, не е добре.
17.
Скалъпена работа
31.03.2023 21:40:02
2
3
Бившия му адвокат,за да си намали присъдата със сигуртост е сключил сделка с платения от Сорос прокурор,за да свидетелства срещу Тръмп.
16.
XAXA
31.03.2023 20:42:42
2
3
Номер 15 сигурно е светил на Тръмп или и той е бил ползван за разврат от него, щом знае толкова много за въпросната ситуация, хахахаха
15.
Лъжа е
31.03.2023 20:35:28
6
1
Гадна и груба манипулация е, че обвинението срещу Тръмп било изсмукано от пръстите. Тръмп е ползвал порноработничката за разврат и след това и е платил за да мълчи. Понеже Тръмп е американския Бай Ганьо, й е платил с пари от предизборната си кампания, което е престъпление. Ако вярвате, че е нормално Бойко Борисов да приема в държавна резиденция жени за секс, значи не можете да разберете и обвинението срещу Тръмп.
14.
Лондончанин
31.03.2023 19:25:42
1
8
Тръмп е супер, смърт за всички либерални джендъри, думкайте се отзад!
13.
Мама Божка
31.03.2023 17:45:57
7
7
Още като прочетох заглавието и си викам това ще е статия на Божката. Отварям и верно бре, Божката я е сътворил хахахахаха. Божка, защо лееш крокодилски сълзи по управлението на бай Тръмпи? Да не те е черпил с вафли?
12.
Сторми
31.03.2023 16:51:50
4
12
Браво, Божков! Дерзайте!
Буря се задава.
11.
най-нарисуваните
31.03.2023 16:49:02
10
11
Какво си превеждал, бе, Божидаре, че не мога да схвана обратния превод на това творение?
10.
Кой става за писач ?
31.03.2023 16:07:00
16
6
Божков, това са пълни глупости. За да напишеш една статия, трябва да си прочел тоне 50. Ти просто преписваш най големите глупости.
9.
XX
31.03.2023 15:30:29
4
5
Много се притеснявам да не подготвят дже в държите като мен. Какво ще правя тогава. Дофтурче Саянче, помагай с антикукумцин и античекиджин.
8.
И какво излиза?
31.03.2023 15:24:15
2
19
Че навсякъде прокурорите са маша на властта!
7.
Браво Божков
31.03.2023 15:22:35
8
22
Право в десетката. Но машината на либерал-глобализма е задвижена и трудно ще бъде спряна. Щом посегна на самия американски президент!? Не знам какво може да и се противопостави на този етап. Погазени са всички морално-етични норми,каквито и разкрития да бъдат направени,на Сорос и сие не им пука. Защото човешкото общество е разделено и отровено!
6.
Браво Божков
31.03.2023 15:21:42
9
22
Право в десетката. Но машината на либерал-глобализма е задвижена и трудно ще бъде спряна. Щом посегна на самия американски президент!? Не знам какво може да и се противопостави на този етап. Погазени са всички морално-етични норми,каквито и разкрития да бъдат направени,на Сорос и сие не им пука. Защото човешкото общество е разделено и отровено!
5.
ХХ
31.03.2023 15:19:38
7
9
В демократична холандия се обсъжда закон за забрана на политически партии.
4.
ХХ
31.03.2023 15:18:50
7
14
В демократична холандия забраниха референдумите "защото пречат на европейската демокрация".
3.
ХХ
31.03.2023 15:17:46
12
8
В демокраична холандия отказват да изслушат свидетелите на защитата "в името на холандското правсъдие".
2.
Viva
31.03.2023 15:11:14
27
24
Да пребъде глобал-либерализма, смърт за комунисти, тръмписти и путинисти!
1.
ХХ
31.03.2023 14:58:47
30
13
Нормално е за либералния свят на про'с'таците. Борисов ясно си го каза.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Две деца са спасени при голям пожар в "Люлин" Две деца са спасени при голям пожар в "Люлин" Екип на пожарната се е отзовал бързо на инцидента и децата са били изведени невредими, а пожарът е изгасен Студени досиета: Защо убиха Степан Рибарков Студени досиета: Защо убиха Степан Рибарков Подозират, че е изпълнил мократа поръчка за ликвидирането на Илия Павлов Бивш вицепремиер изненадващо застана до Борисов. Връща ли се в политиката? Бивш вицепремиер изненадващо застана до Борисов. Връща ли се в политиката? Лидерът на ГЕРБ се изказа ласкаво за него  В неделя времето ще е ужасно В неделя времето ще е ужасно Оранжев код за половин България  Той е бесен, заплаши Фънки с уволнение от Капките Той е бесен, заплаши Фънки с уволнение от Капките Най-добрият приятел на певеца Константин си позволи в ефир да направи шокиращи коментари, които уронват престижа на предаването и с това доста е ядосал продуцента, а и част от екипа и участниците Екшън край Поморие едва не завърши с брутален бой Екшън край Поморие едва не завърши с брутален бой Две групи от 30 човека се събрали за масово меле край бензиностанция „Петрол“ Ще хвърлим държавата в още по-голям хаос, ако гласуваме вот на недоверие срещу кабинета "Главчев", смята Никола Минчев Ще хвърлим държавата в още по-голям хаос, ако гласуваме вот на недоверие срещу кабинета "Главчев", смята Никола Минчев Проблемът с Даниел Митов е, че той е зам.-председател на ГЕРБ, а едно служебно правителство трябва да бъде равно отдалечно от политическите сили, подчерта депутатът от ПП-ДБ Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Бившият пиар на Промяната Диана Дамянова явно е била права за него Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов
"Лудогорец" е на 3 точки от рекордната 13-та поредна титла "Лудогорец" е на 3 точки от рекордната 13-та поредна титла Разградчани с лесна победа срещу Хебър и са все по-близо до златото  Основната версия за кървавия ад с българи в Турция, Основната версия за кървавия ад с българи в Турция, Водачът на авариралото МПС е българин, по първоначални данни до инцидента се стигнало след отказ на спирачки Канарските острови не издържаха, избухна протест срещу свръхтуризма Канарските острови не издържаха, избухна протест срещу свръхтуризма Миналата година Канарските острови са посрещнали 16 милиона туристи, което е седем пъти над населението от 2,2 милиона души Как стратегията на Биби Нетаняху рухна Как стратегията на Биби Нетаняху рухна Доверието в Нетаняху се срина до 15% Бил Гейтс: До две години ще ви храня с вкусни химически масла, за да спасим планетата (Видео) Бил Гейтс: До две години ще ви храня с вкусни химически масла, за да спасим планетата (Видео) „Работим по това да ги направим толкова евтини, че хората да предпочитат само тях“, обещава милиардерът филантроп Бойко Борисов: Никой не е помогнал на Путин повече от ПП-ДБ Бойко Борисов: Никой не е помогнал на Путин повече от ПП-ДБ 10 месеца нищо не направиха, за да се прекрати доставянето на руски газ. Кръвопролитната война в Украйна ще продължи дълго, допълни той Социолог: ПП-ДБ могат да загубят дори втората позиция на предстоящите избори Социолог: ПП-ДБ могат да загубят дори втората позиция на предстоящите избори По негови думи обаче правителство без ПП-ДБ не би било легитимно Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Все още няма официална информация от МВР Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Окааза се, че са фалшиви Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори