×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Забраняват паленето на огън в Гърция
  • Баба хвърли през терасата торба с близо 50 бона на ало измамник
  • Гешев иска очна ставка с Борисов за атентата срещу него
  • Започна регистрацията в ЦИК на партии и коалиции за вота през юни
  • Алла Пугачова празнува рождения си ден в бункер в Израел
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Асдис Ран: Ружа Игнатова искаше да е най-богатата жена в света,


30 Март 2023, Четвъртък, 17:40 ч.

Беше много притеснена за живота си преди изчезването, каза исландската моделка

Сексапилната Асдис Ран, която навремето подлудяваше феновете по стадионите у нас, се оказа една от главните героини в новия документален филм на немския журналист Йохан фон Мирбах, посветен на Ружа Игнатова.

В лентата на Мирбах Ледената кралица разказва за близкото си приятелство с криптокралицата, която изчезна безследно през 2017 г. По думите на ефектната блондинка двете се запознали през 2009-а на парти на женско лайфстайл списание и си допаднали от пръв поглед.

"Ружа искаше да бъде най-богатата жена на света. Имаше космически амбиции", разкрива бившата футболна съпруга.

"Ружа ме попита какво искам да направя. "Да завладея света", отговорих й аз. "Това е най-добрият отговор!", засмя се тя. Много скоро след това станахме най-добрите приятелки", спомня си Асдис Ран.

Красавицата смята, че с пробивната създателка на пирамидата OneCoin се превърнали в най-интригуващата дамска двойка в България, защото "аз бях Ледената кралица, а тя - Бизнес кралицата. "Що се отнася до компанията OneCoin, бях до нея от самото начало на създаването", признава Асдис.

"Ружа много често ме канеше на шопинг в Лондон. Подари ми чанта за 5000 евро", хвали щедростта на Игнатова сексапилната исландка. Пищната мадама си спомня и каква купонджийка е била потъналата вдън земя криптокралица.

"Излизахме постоянно на вечери, пиехме вино. Ружа също обичаше да ходи на пиано барове. Спомням си, че по такива места се забавлявахме страхотно. Прекарвахме времето си и в спа процедури. Сутрин в 6 часа ходехме да тичаме в парка. Задължително посещавахме и фитнес залата за тренировки", описва сладкия им живот русата сексбомба.

Ледената кралица изрежда и какво е направила самата тя за своята българска дружка. Запознала я с шведки, свои приятелки, а когато самата Ружа Игнатова отишла в Швеция, там я очаквал "мъжът на нейния живот" и бизнес.

"В Швеция Ружа се запозна със Себастиан, също специалист по криптовалутите. Той продаваше много добре. Двамата имаха любовна афера. Себастиан беше весел, много добре облечен, купуваше си най-новите коли... И той, и Ружа бяха много умни", издава тайни от интимното житие-битие на Игнатова нейната исландска приятелка.

"Когато Ружа пътуваше, винаги я следваха две бронирани коли с бодигардове", разкрива още Ран. В документалния филм на немския журналист тя споделя и впечатленията си от състоянието на Ружа в последните месеци преди изчезването й. Била потисната, притеснена, плачела, опасявала се за живота си, твърди Ледената кралица.

"Приятелката ми се движеше с много охранители. Това не беше случайно. Имаше причина да го прави. Преди да изчезне, забелязах, че беше много стресирана и нервна", подчертава Асдис Ран.

Исландската моделка изразява и увереността си, че криптокралицата "не е имала намерение да прави световна измама". "Ружа работеше постоянно, денонощно дори. Спеше с телефона си. Отговаряше на обаждания и през нощта. Контактите бяха най-важното за нея. Всичко, което й се случваше, беше плод на упорит труд, сълзи и желание за огромни постижения без никакви граници. Просто успехът дойде твърде бързо и тя не успя да го задържи в ръце", обобщава бившата жена на Гардар Гунлаусон.

 


В категории: Животът


8
Коментара
Само три съставки - Салата „Нищо“
Само три съставки - Салата „Нищо“ 15/04/2024, Понеделник 21:00 0
Как да се справим с мазната кожа
Как да се справим с мазната кожа 15/04/2024, Понеделник 20:40 0
8
Коментара по темата
8.
Моето име
31.03.2023 11:41:19
0
0
Тя таз Ружа асъл циганка бря.
7.
X
30.03.2023 21:46:05
1
2
Kolko skapi 1000 5000 10k na chas

?
6.
Гражданина
30.03.2023 20:20:43
2
13
Два скъпо платени милфа!
5.
Наблюдател
30.03.2023 19:18:48
1
23
Ружа ми прилича на телефонна измамница от следващо поколение.
4.
7/8
30.03.2023 19:17:37
1
14
6to mi sa stua 4e e cigane taz sas brat si
3.
То
30.03.2023 19:06:37
0
25
За какво са и толкова пари, това е най-обикновена грозновата дебелана с голяма глава. Не разбраха ли че с пари или без пари грозен ли си, си нещастен винаги.
2.
Хехе
30.03.2023 18:20:46
0
23
се запознали през 2009-а на парти на женско лайфстайл списание и си допаднали от пръв поглед
----
хихихихи тя ружка допада на всичйи с визия ;-)
1.
мислещ
30.03.2023 18:07:45
0
18
Е, сега е станала най-добре мумифицираният труп...в някоя бетонна основа :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас 31-годишният Димитър Димов разби боксова круша и машина за топчета 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете Повечето от представителите на силния пол знаят, че "не е важно колко дълго е зарядното, а колко всъщност издържа батерията" С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват Силните жени са откровени и прями Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце С безупречното си чувство за баланс и хармония, Везните знаят точно как да накарат другите да се почувстват специални и оценени Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София На място веднага пристигнали медици, които установили смъртта на 44-годишния мъж Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Атаката на Техеран се провали, а отговорът на Йерусалим беше оставен, за когато му дойде времето Само три съставки - Салата „Нищо“ Само три съставки - Салата „Нищо“ Вижте рецептата Как да се справим с мазната кожа Как да се справим с мазната кожа Експерти дадоха ценни съвети как да предпазим кожата от прекомерно омазняване Разкарайте тези вещи от дома си, иначе ще останете стара мома Разкарайте тези вещи от дома си, иначе ще останете стара мома Те са езотерични вещици и плашат всеки ухажор, прекрачил прага на жилището ви Живко Коцев е извикан на разпит в националното следствие Живко Коцев е извикан на разпит в националното следствие
Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Най-вероятно церемонията ще се състои на "Стад дьо Франс” Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Разследват се причините за смъртта на един човек и раняването на 17 Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си "С една пръчица колкото пръста ми може ли да се убие? Аз само ги шибнах малко и толкова беше. Исках да ударя майката, да се наплаши, защото ми изяде кокошката. Но, когато отидох, майката я нямаше”, казва Василева МВР с подробности за тази брутална катастрофа МВР с подробности за тази брутална катастрофа Лек автомобил навлязъл в насрещното и блъснал тир  Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Евгени се съобразява с капризите на  Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Продукциите са свързани с готвенето и с американския шампионат по поло Защо зрителите попиляха тази двойка от "Един за друг" Защо зрителите попиляха тази двойка от "Един за друг" За повечето хора Галена и Петър прекаляват с драмата и ако не плаче единият, то плаче другият Самсунг е най-купуваният телефон, измести Епъл от челното място по продажби Самсунг е най-купуваният телефон, измести Епъл от челното място по продажби Делът на корейската корейската фирма на световния пазар на смартфони е достигнал 20,8 на сто през първите три месеца на годината Атаката срещу Израел била съгласувана със САЩ Атаката срещу Израел била съгласувана със САЩ Има промяна на правилата на играта спрямо присъствието на Иран в Сирия, коментира  Мохамед Халаф Съветът за сигурност демонстрирал лицемерие Съветът за сигурност демонстрирал лицемерие Реакция при атаката срещу посолство в Дамаск нямаше, припомня постоянният представител на Русия в ООН Василий Небензя
Делян ДОБРЕВ Делян ДОБРЕВ Към ПП: Научете си уроците вкъщи, не в министерствата Виц на деня Виц на деня -- Мацко, в с*кса каква поза предпочиташ?
- Отгоре.
- Защо?
- Като ми писне, ставам и си тръгвам.
Виц на деня Виц на деня Студент праща телеграма до сестра си:
"Скъсан по математика, подготви баща ни!"
На другия ден получава отговор:
"Баща ни подготвен, подготви се ТИ!..."
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Каква е разликата между ерген и семеен?
- Ергенът хапва каквото иска, семейният каквото му наготвят!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори