×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Радев не е купен, а идеен поддръжник на Русия и иска тя да спечели войната


Радев не е купен, а идеен поддръжник на Русия и иска тя да спечели войната
Президентът да отговори някой приканвал ли е СССР да сключи мирен договор с Хитлер, когато той е атакувал Москва, настоява Иван Костов
29 Март 2023, Сряда, 16:30 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ, снимка: unwe.bg

Позицията му е в остро противоречие с мнозинството и носи негативи на България, смята бившият премиер

Днес президентът Румен Радев атакува бившия премиер Иван Костов по повод негово критично интервю за БНР. „Г-н Костов явно е забравил българската конституция, но ние не сме забравили, че по време на неговото властване България беше разпродадена на безценица. Българската позиция е ясна и еднозначна – ние няма да изпращаме оръжие и боеприпаси за Украйна“, каза държавният глава. Потърсихме за коментар самия Иван Костов – ето как отговори той на въпросите на журналист от „Флагман“.

- Г-н Костов, как ще коментирате днешното изказване на президента Румен Радев по Ваш адрес?

- Истината за приватизацията, скрита зад лъжите още от времето на „Бялата книга“ на Филчев, както и на Борисов, на Плевнелиев и сега на Радев, е в книгата ми „Свидетелства за прехода 1989 – 1999“. Там е казано точно какви са били активите, които са били приватизирани и за каква сума са приватизирани. И е доказано с международно сравнение, че сумата, за която са приватизирани предприятията (те са приватизирани предприятия, а не активи), е по-висока от тази, която правителството на Жан Виденов е приело като стойност на тези предприятия, заедно със Световната банка. Така че всеки, който би желал, може да направи тази справка в книгата, да сравни числата. Никой досега – нито икономист, нито историк, не е опровергал това, което съм написал и няма как да го опровергае, защото всичко, което е написано там, почива и се базира на официална българска информация на Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол и на Националния статистически институт. Това е по отношение грамотността на президента Радев по темата, по която се е изказал. Явно се е изказал отново неподготвен и некомпетентно. Аз мислех, че този въпрос с приватизацията вече е приключен след изнасянето на официалните данни, което аз съм направил.

- Радев отново заяви, че България няма да изпраща оръжия и боеприпаси на Украйна.

- Защо някой журналист не му зададе въпрос – искал ли е някой да принуждава или да приканва Съветският съюз да сключва договор с Хитлер, когато той навлиза с войските си и атакува Москва? Защо не отговори на този въпрос? Това е ключовият въпрос. Жалко за този човек, защото той отново проявява невежеството си.

- Дали смятате, че реално ще бъдат спрени снарядите, които се прехвърлят (от МО) към ВМЗ-Сопот, да отидат към Украйна или това е някаква спекулация на президента?

- Вижте, президентът води някаква политика на подкрепа на тези крила в БСП, които се борят за власт. И от тази гледна точка той говори това, което искат да чуят избирателите на „Левицата“ и на БСП, а дори и на „Възраждане“. Той мисли, че това е, което те искат да чуят. И може би е прав. Но това е много малък сегмент от българското избирателно тяло. Това са много малко хора. Какво е характерно за тази позиция? Тази позиция е двулична, тя е нечестна. Тя носи негативи на България. Аз го коментирах и онзи ден, когато той направи тези изказвания. Явно е, че никой няма да подкрепи България нито за членство в еврозоната, нито за Шенген, ако не се промени тази държавна позиция. Защото тази позиция е много важна за Европейския съюз. Защото войната на Русия срещу Украйна е много съдбоносен проблем за съюза. От тази гледна точка, изказванията на президента, от една страна, отговарят на щенията на избирателите на левицата, от друга, нанасят тежки външнополитически щети на България. От трета страна, не отговарят на убежденията на голямото мнозинство от българските граждани, на обществото ни, което бе изразено и в гласуването на първото решение от 3 ноември за даване на военно-техническа помощ на Украйна. То беше гласувано със 175 гласа, което е конституционно мнозинство. С други думи, президентът, говорейки тези неща, каквото и да мисли, че прави, каквато и политика да мисли, че прави, той влиза в остро противоречие с конституционно мнозинство в Народното събрание, което може да му гласува импийчмънт.

- Какъв е интересът на президента да влиза в сблъсък с мнозинството български граждани?

- Не знам! Не знам! Това е удивително! Това е първият президент, който прави тези неща. Вие си спомняте, навремето първо Желев, после Петър Стоянов – всички следваха настроенията и възбудите на обществото. Желев се противопостави на Филип Димитров, Петър Стоянов се кандидатира като независим (през 2001 г. - б.а), защото искаше да води политика, която все пак отговаря на тези интереси, на тези представи на обществото. Първанов направи същото във втория си мандат. Всеки президент се е опитвал да бъде с мнозинството, т.е. да бъде президент на повечето българи. Този президент прави точно обратното – той гледа да е президент на БСП и на „Възраждане“. И на „Левицата“. Странно поведение.

- В този смисъл, смятате ли, че той е автентичен русофил или е „натовски офицер“, както пък го обвиняват от друга страна? Що за човек е Радев? Доста е енигматично.

- За мен не е (енигматично). Той е един от идейните поддръжници. С поведението си на руски агент за влияние той вероятно е честен човек, в смисъл не получава някакви пари, не го купуват, но това отговаря на вътрешните му убеждения. Мисля, че това са му убежденията. Той беше сигурен, че Русия ще победи Украйна за три дни или за една седмица, нали си спомняте?

- Така е, да.

- Е, той и сега е сигурен, че руснаците ще спечелят войната. Може би. Защото иска да е така. Така че не е енигматичен.

- В този смисъл Борисов е прав, когато казва, че Радев е излязъл с тази платформа, когато се е кандидатирал за президент, и ние сме знаели какво избираме тогава. И сега не бива да се сърдим.

- Това е вярно. Само че е много вярно за първите избори. Когато прави кампанията за втория си мандат, не беше точно така. Тогава той флиртуваше много силно и с демократичните избиратели.

- Така е, да.

- Помните, нали? В този смисъл мисля, че на Борисов са му се смесили тези две кампании.

 




102
Коментара по темата
102.
адвокат
03.04.2023 17:14:09
1
0
Забравихте ли че предпоследния си ден като премиер Ив.Костов имаше тайна среща с гл.прокурор Филчев - нищо не се разбра какво са си говорили. Така и всички процеси от онова време ще си останат тайна за простосмъртните. Може да се разбере - след години. Видяхме малко от върха на айсберга. И го отнесохме яко - просто ни съсипаха живота като ни окрадоха държавата. Едни много силни на деня.
101.
??!?!
03.04.2023 11:48:26
2
3
Вместо да е в затвора, дава интервюта!!??!?!??!?
100.
Журналист
02.04.2023 07:46:07
1
9
Абе,колеги,не ви ли смущава че ХХ си позволява системно обидни квалификации,призовава към участие във война,да не говорим че споменава деца. Ясно,същият може да е освободен от отговорност,вероятно е освидетелстван,но дали не е време за бан ? С цел запазване добрият тон на дискусията .
99.
Майк Тайсън
02.04.2023 00:31:46
1
1
Този е мафиот. Браво
98.
Българина
01.04.2023 14:37:06
2
6
АБЕ Командире, @КОЙ предаде Нефтохима на ЛукОйл, @КОЙ? Сега взел да философства, вместо да гние в кауша!
97.
ХХ
01.04.2023 09:52:57
13
2
Поставям им фактите от НСИ, про'с'таците пак ги мин-ват. Права е Тиквата, че само мачкане заслужавате европеидите.
96.
К
01.04.2023 06:32:07
5
5
Най наглия премиер.Ако сме нормална държава, отдавна да е изгнил в затвора, ама не сме.Такава я желаят нашите братя евроатлантици, Кенеф,не държава,кенеф.И Костов е ИБРИКЧИЯ номер 1.чу ли бе ибрикчия.
95.
Иза
31.03.2023 22:15:13
5
18
Този или тези, които вадят Ив.Костов от нафталина са смешни!
Кой нормален българин е забравил за този зъл гении на България?
Разрухата в икономиката, финансите и в цялата ни държава започна от неговото управление!
Няма нищо по-лошо и по-отвратително от комунист, прекръстен в демократ и евроатлантик!
Разкарайте този лъжлив, купен провокатор, да отиде да си отглежда теменужка!
Много плъхове изпълзяха
от дупките си.....
94.
Българин до 79 Бургас
31.03.2023 21:16:09
3
8
Не знаели хората за "процесите и обстановката ..." казваш.А знаеш ли,какво е казал Апостола в предсмъртното си писмо?--- "За такива злоупотребяващи ...кото се възползват от непросветеността на народа...уж били по- умни и учени....които обещават,само и само да ги изберат да управляват,а после се отметнат от думите си,понеже времената (обстановката и процесите по- твоему) били трудни ......наказанието Е...."Човекът ги е прозрял още тогава,колко чинят българските "политици"
93.
Глас народен
31.03.2023 20:40:02
6
5
Ще дам пример,какво ми е отношението към другаря Костов.Теоретично- двамата с него пътуваме с пасажерски кораб и задно с нас има всякакви чужденци.Става корабокрушение и корабът потъва.По една случайност аз съм в спасителна лодка и мога да подам спасителни пояси на други бедстващи край мен.Виждам сред тях и другаря.На него пояс няма да му подам,нито ще му помогна по друг начин.На всеки от останалите,за мен те да непознати- може да има всякакви престъпници сред тях,бих оказал нормална човешка подкрепа.
92.
Муцунки до 78
31.03.2023 20:19:39
3
2
"Откъде" да я знам тази обстановка,аз просто тогава,както и към момента живеех в България.Събирахме се пред бившия партиен дом да гледаме на "върлия" седесар Данчо Ментата изпълненията,блокирахме кръговото до"Метро" ......Та кВо реЧи- следващите правителства не упражнили контрол??? Виж сега байно,аз обстановката може и да я разбирам,може и да не я разбирам,ама логически мога да разсъждавам!!! За чий Уй някой ще сърба надробената от Костов попара.Той като е бил по-по-най,ЩО не си стоя на политическата сцена,ами го играеше -ОБИДЕН НА НАРОДА? Да си стой да управлява и да си провежда "успешната" политика.Отговорът е много прост- защото много добре знаеше че във времето негативите на това,което направи ще си проличат и тогава,ако още беше на небосклона хората щяха да му потърсят сметка.Затова постъпи хитро,сниши се и впоследствие почти изчезна,но гербаджии са го барнали с нещо за топките и в момента пее в техния хор.
91.
Свако ви
31.03.2023 18:52:16
2
11
Всичко което трябва да знаете за забавните коментари тук,и в пъти по-забавните кибер разследвания :
“Руското посолство в София е лидер по Фейк пропаганда на Балканите” - Данните са събрани в доклада на Центъра за изследване на демокрация, и са любезно предоставени в Брюксел.
90.
ХХ
31.03.2023 17:27:50
14
12
До 85

Иван Костов остави след себе си олигарсите - собственици на активи купени за 1 лев и първата вълна от квалифицирани емигранти.
89.
ХХ
31.03.2023 17:26:24
12
2
ДО 85

То па голяма далавера да си свързан с банкери като получател на заеми. Но де про'с'так като теб да го вдене?
88.
ХХ
31.03.2023 17:25:10
7
4
До 85

И след 15 години членство в ЕС, пак сме изолирани от Шенген... но де неграмотен про'с'так да го вдене.
87.
ХХ
31.03.2023 17:23:06
13
1
До 85

Хахахаха... Най-големите про'с'таци СТЕ европеидите. Факт!

Иван Костов става премиер на 21 Май 1997 година. Курс на старият лев към долара на тази дата е: 1575.9.
PS. На 2 Май курсът е със 125 стари лева по-изгоден 1450 стари лв за долар.
86.
Коментар
31.03.2023 16:46:22
14
3
Само Русия, само победа!Укронацистите на зеления потник изклани до един!Победа будеть за нами!
85.
Когато Иван До N 75 и 77 - Костов стана министър-п
31.03.2023 15:43:32
4
7
1. Месечна инфлация 300%.
2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар.
3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резервът е паднал „… под нивото на възможния минимум“.
4. Растяща безработица, достигаща до 16% официално и над 25% реално, заради неработещите, но нефалирани предприятия.
5. Средна работна заплата 35 000 лв = 12 долара.
6. Средна пенсия 18 000 лв = 6 долара.
7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.
8. Прекъснати връзки със светоните финансови институции – МВФ и СБ.
9. Дългове към външни кредитори – над 13 милиарда долара.
10. Пълен блокаж на държавата и разгул на „бригадирското движение“ на мутрите. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес. От рекета бяха „освободени“ само назначените от БКП/БСП “бизнесмени“.

Какво остави след себе си Иван Костов?

1. Месечна инфлация 0,2%, годишна 3%.
2. Национална валута – 2 лева = 1 долар.
3. Валутен резерв – 3,7 милиарда долара.
4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години.
5. Средна заплата 250 лв = 125 долара.
6. Средна пенсия 130 лв = 65 долара.
7. Премахване на Шенгенската изолация и свободно пътуване в Европа.
8. Възстановени връзки със световните финансови институции – МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат: нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.
9. Външен дълг на България – намален до 9,5 милиарда долара.
10. Активни действия срещу мутрите и срещу тяхното влияние в обществения живот. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.

Какво може да се добави към този списък?
- не пропусна през въздушното пространство на България преминаването на руски специални части, желаещи да извършат десант в Прищина, Косово, поканени от незнайно кого, най-вероятно от същите „прогресивни” сили, които продължават да държат Кремъл толкова време.

- не допусна в България десетки хиляди бежанци от войната в Югославия. В състоянието в което се намираше държавата по това време, това би било равносилно на самоубийство
84.
*********
31.03.2023 15:28:24
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
83.
Свако ви
31.03.2023 14:28:23
1
31
Преди малко в Политико написаха, че Румен Радев е плужек.
#ПЛУЖЕК
Удобно ли е да го споделя,или е кибертероризъм ? Ако е второто - къде да се предам на кибер експертите ?
И като говорим за киберфуражки -знаете ли,че на sms-activate.org продават анонимни сим карти за еднократна употреба ?
Споделям по-основни неща,щото ко си говорим за Распбери,за Зирофон ше бъде малко трудно за вдяване .
Така,да повторим :
- Politico ,смятат Румен Радев за плужек,с което съм напълно съгласен и се интересувам къде да си понеса подобаващо отговорността ? Мерси !
82.
XX
31.03.2023 00:47:15
8
5
До 79

Нормално е про'с'таците да си мислите, че най-много знаете. Костов бил реформист - само идioт може да каже такава глупост.
81.
Tinker Bell
30.03.2023 23:16:22
3
16
Иван Костов продаде единствената българска рафинерия на руснаците! Трябва да е много огладнял или да ни има за много късопаметни за да си позволява да се покаже в Бургас. Сред неговите правешки комсомолци и руснаците всичко в града ни тръгна надолу. Местният бизнес умираше бавно десетина години, останаха само онези гадове, които се хранят от поръчките на ГЕРБ и които бетонираха всичко. Иван Костов вкара в политиката Бисеров,Цонев, двете банкерки Бориславова и Славова , спомнете си...а за дъщерите му и жена му.... спомнете си и това
80.
Селския
30.03.2023 15:45:19
6
8
Лъже ли ме паметта , но май Корнелия Нинова му беше главния приватизатори на Костов !
79.
Бургас до 78
30.03.2023 15:01:53
6
10
Явно нищо не знаеш за процесите и фактическата обстановка в България по това време. Номер 40 е напълно прав/а. Най-реформаторското правителство с най-благотворно влияние върху всички процеси след това в България.
Също ако визираш отново масовата приватизация, явно не знаеш как работя тя. Защо последващите правителства не подсигуриха изпълнение на концесионните договори. Защо не ги развалиха, след като не бяха изпълнени. Например пример - БМФ и пристанищата на братя Домусчиеви...
78.
Муцунки до 40 Спунки
30.03.2023 12:02:22
8
22
Трябвало му още един мандат казваш,че да сме станели европейска държава???И аз така мисля,само че мандатът трябваше да е минимум десетгодишен при Бай Ставри.
77.
смешки
30.03.2023 11:04:28
26
13
Румен Радев бил "руски агент", "русофил"?
Да напомним, че Иван Костов беше преподавател по Политическа Икономия на марксизма във ВМЕИ София, т.е. комунист, "руски агент", "русофил".
Да напомним, че Иван Костов е искал пълна забрана на масонството в България:
http://senzacia.net/made-in-bg/иван-костов-се-страхувал-от-масоните-и-34352
Да напомним, че 4ма наши президенти са били масони: Желю Желев, Петър Стоянов, Георги Първанов и Румен Радев са членували в тайни организации. Сегашният президент масон е най корумпираният, видяхме неговите протежета от ПП с връзка с крипто мафията, видяхме и неговото участие в износа на българско оръжие за Украйна.
Колкото до определенията за "руски агент" и "честен човек" за Радев, нека напомним, че именно Радев разреши два американски бомбардировача B-52 да обикалят над България за ядрена провокация на Русия, както и "дежурството" на холандски F-35 с ядрено оръжие над България. Едно от местата за съхранение на американски ядрени бомби в Европа е холандската военновъздушна база "Фолкел". Тази, в която са базирани тези F-35!
Когато същите холандски F-35 с ядрено оръжие бяха прехвърлени над Полша, Русия дори прехвърли ядрено оръжие в Беларус.
Тези ядрени провокациии са причина България да е подложена непрекъснато на GPS заглушаване от руските системи за РЕБ: https://gpsjam.org
Това е и причина за постоянно обявяване на ядрена опасност DEFCON 2 за Европа и ядрената война на НАТО с Русия е на секунди от полунощ.
76.
Някой
30.03.2023 10:12:13
19
24
От Радев ми е гнусно чак вече. Толкова руски слугинаж няма и в коста копейкин.
75.
Полит икономия
30.03.2023 09:26:07
17
24
Големия икономист който продаде БГА Балкан на цената на апартамент в София и Лукойл за 1 лв и т.н. дава акъл за бъдещото развитие на България вместо да е в затвора. Съсипа хиляди производства
74.
Да говорим истината
30.03.2023 07:58:46
38
28
Този супер противен човек , разрушил и продал голяма част от България на безценица отново изпълзя. Този е един от виновниците за положението , в което се намира сега българския народ. А, колкото до Радев, той е военен и вижда изхода от войната, а и има информация. Действията му са правилни.
73.
Дядо Байдън джендъра
30.03.2023 01:53:47
43
24
Ей про западните халки в коментарите дето много мразят Русия веднага отивате в Украйна да се биете за вашите педераски про западни ценности няма да лаете само страхливи шматки
72.
ХХ
29.03.2023 23:17:53
11
11
За сведение - жена ми ме изрита от къщи, защото бях изпратен от ген. Любен Гоцев във Виена по линия на Държавна сигурност. Там с Огнян Дойнов изпрахме последните милиарди от заемите, които България вземаше. Сетне всичко беше раздадено с куфарчета на бъдещите олигарси по списък от Андрей Луканков. За мен остана среден пръст.
71.
*
29.03.2023 23:06:24
4
3
ДОС=ДПС
70.
Няма кой да го осъди още
29.03.2023 23:05:10
25
32
Проблемът е че Костов още когато разби вратата на парламента трябваше да влезе в затвора. Онези нахлули в Капитолия ги осъдиха "демократите". А тук "демократът" влиза с взлом парламента и след хилядите скандали , престъпната приватизация, измамата с боновите книжки, мистър 10%, мутрите, пирамидите, пускането на косоварските шиптъри в македония след бомбенето на сърбия през нашето въздушно пространство, през което време паднаха и ракети в България, някои от които не много далеч от АЕЦ Козлодуй, неразследваната му фондация "демокрация", влоговете му в КТБ, узаконяването на ДОС след като Доган му игра етническата карта, концесиите на Мариците и още хиляди престъпления излиза по медиите да наглее че искаш фа го пишат в учебниците и накрая като никакъв да се опитва да хули президента, заради мнението му, което се споделя от почти всички нормално българи и това се показа с избирането му и за втори мандат което е мажоритарно и за първи път надпартийно с инициативен комитет.
69.
ХХ
29.03.2023 22:10:13
15
27
До 50

Костов по време на премиерстването си се беше развел с жена си, за да може тя да приватизира без конфликт на интереси.
68.
В заключение
29.03.2023 22:05:24
13
16
Народът го е казал-"когато атовете се ритат,теглят магаретата".Американците и Руснаците си играят геополитическите игри,а на всички отстрани им се такова мамата.Болшинството от хората в България,без да сме във война,имат проблема как да "изкарат" месеца
67.
XY
29.03.2023 21:46:22
5
0
Dam lo6o
66.
ТБС
29.03.2023 21:30:30
25
8
Братя русофили, либералите дават оръжие на укрите от самото начало на войната, така че няма как да тепърва да дават от частния сектор. Обърках се, но още ме държат хапчетата, че бях малко в ЦПЗто. Извинявам се, но на болен човек му е простено.
Братя русофили, понеже политиците ни дадоха от наще пари за оръжие без да ни питат, даже влезли у нас и откраднали на баба ми пенсията и с нея купили оръжие за украинците. Сега е ред на нас русофилите да съберем нещо за наще братушки. Сърцето ми се къса ний сме страшни мишки и предатели.
80% процента сме за Путин и Русия и един патрон не изпратихме.
Ама Радев и Копейкин и те много ме кефят ама една кампания не направиха да съберем пари за оръжие и да натрием носа на джендърите.
Сметнете ги бе. Поне 3 милиона сме. По 100 лева да даде всеки от нас и сме събрали 300 000 милиона. Ще пестим от ток, вода, няма да пускаме всеки път водата в тоалетната и няма да се къпем всеки ден и готово. Срам и позор за нас. Винаги сме били помияри и педули После що братушките не ни обичали. Ами прави са. Нищо не им пратихме.
65.
паткан
29.03.2023 21:26:21
3
7
Всички това искаме. Само продажниците не.
По това и ще ги познаете
64.
ХХ
29.03.2023 21:22:41
3
4
Спри да ми копираш ника, че ще те намеря и ще ти скъсам ушите, гиди мискинин. И научи правописа и граматиката. Стига с тази ракия и злобарки.
63.
Ниско волтовите от промяната
29.03.2023 21:22:10
15
9
Когато ситуацията е "пази Боже сляпо да прогледа" или си се взел толкова насериозно, че не виждаш собственото си отражение в огледалото...
Енергетиката е сложна материя, наука и мега бизнес. Един от фундаментите на нашия свят. И ако си стигнал(а) до ситуация, в която се изживяваш някакъв фактор в този ресор, а потенциала ти е ниво "Google" - нещата са за лекар-специалист. При това - спешно!
Към подобни размисли, но без страсти (имам далеч по-добър вкус?!), ме водят днешните изяви на Лена Бориславова...
Калина Андролова с унищожително експозе по темата:
"Лена да говори за енергетика е все едно Помпадур да говори за моралните устои на кралския двор. Няма такива НАГЛИ папагали, тежки популисти, опасно невежи като тези от ПП! Всичките им приказки са отвъд действителността. И това е рана, препълнена с лъжи, които тези шарлатани отвориха. Народът ще ги отхвърли едва когато измамите им опустошат напълно територията, когато се домъкне МВФ и подготвят страната за брутална употреба в конфликта за нова подялба на света. В меморандума с Джемкорп за един МИЛИАРД, ставаше ли дума за това, че България не произвежда чушки и домати, или ставаше дума за измислени и невиждани модулни реактори, батерии и пр. мошенически мистификации! Ключовата политика на ПП в енергетиката беше да се вкарат посредниците в газа. Оттук започна катастрофата, дойде оскъпяването и проблемите, които тепърва ни предстоят. ПП дадоха възможност на Лукойл да източи населението. ПП са политически ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИ, но пък надути като плажни топки. Да си правиш пиар с това, че ТАЙНО от народа си провеждал външна политика, при това по отношение на войната в Украйна, е изумителна посредственост и тъпотия. Тези дилетанти, които сега се учат как да мамят народа, не са избрани, за да управляват ТАЙНО от народа и по начин, какъвто им хрумне в девиантните им глави! Има парламент. И все още има нация. И слава Богу, че все още има други партии...?!"
62.
*********
29.03.2023 21:20:44
4
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
61.
ТБС
29.03.2023 21:02:16
24
22
Къв е тоя дебил, да се позволява да говори от името на народа? Някой да е питал данъкоплатците, за мнението им относно украинските нагласи? А това, че Костов мангала разпродаде България е неоспорим факт. На малоумните неолиберали да се товарят с оръжие, купува с пари от това, което са изработили в частния сектор и да отиват да торят.
60.
До53 от 30
29.03.2023 20:40:16
25
7
Знам че може би ти е странно, защо и по каква причина някой тука в това анонимно пространство си разправя, неща, които са малко като кпмплексарски фантазии. Има го и това, но не ми пука. Тука може да си Витяз, познат на геееерал Радев. Радев може да е борец, джудист като Путин, както не знам дали знаеш. Путин е единствения човек в историята който без никаква подготовка се качи на изтребител и се изгуби в небето.Това е невиждано. Понеже и във руския спецназ съм бил, а там карахме всичко от мотор до изтребител, и по една мисия правихме до Космоса, но тайно без да се обявява. Само в това Путин превъзхожда Радев. Иначе са се пробвали с Радев на борба, и Радев направи равна схватка с Путин. Мой боен другар от руския спецназ е присъствал. Сигурно си го чувал?
Полковник Уткин създателя на Вагнер. Заедно бяхме в спецназа.
59.
Пак до 26
29.03.2023 20:32:13
11
12
А Путин се оказа слаб историк.В момента му повтарят афганистанския сценарий и той им се хвана на въдицата.С парите който му струва тази война,спокойно можеше да осигури да се определят в Русия,тези малтретирани украйнци
58.
Брат му на Ханко Брат до 26
29.03.2023 20:29:07
4
15
Бате, то хубаво си прави гаргара,ама цяла година и кусур гаргара,мен ако питаш това си е баш-бая ЗАДАВЯНЕ,направо и приседна в кривото гърло.И не е необходимо да побеждават и т.н.На тях им трябва само да ги отблъснат от територията си.
57.
до 53 от30
29.03.2023 20:21:57
2
7
Не е само до поколенията.Радев за да стигне тези постове съм сигурен,че се е наложило да прави доста компромиси ,най вече със себе си и убежденията си.Правя си аналогия с моя командващ офицер,аз съм служил в друг род войски -ВМС,той по нагоре от щабно ниво на под. не отиде,не че нямаше качества просто беше избухлив.Той директно би обърнал отчето с главата надолу( тренирал е борба) .По скоро според мен е до темперамента на конкретния човек.
56.
Купен е Купейкин
29.03.2023 20:20:43
4
10
В Евро
55.
до 54
29.03.2023 20:15:10
2
7
Защото обича да командва навън, че у тях жена му го командори?
54.
Малко ретро
29.03.2023 20:11:08
11
4
Малко ретро чалга.Хм,какво става първо кака Лена,излезна на хоризонта (песен на Петра),а сега и "командира на вагона" ( отново песен на Петра) пак е грабнал микрофона.Винаги съм се чудил,защо му е прякора- командира, на това човече?
53.
До48 от 20
29.03.2023 20:03:15
12
26
Прав си, че исторческият период има значение. Достойни Български офицери са били тези които са се клели в царя и отечеството.Тези от поколението на радев се кълняха във вярност към партията и ссср
52.
*********
29.03.2023 20:02:05
7
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
51.
Зззз
29.03.2023 19:48:59
6
23
Човек който знае какво е Война /загуба на човешки животи/, никога няма да е подкрепи .
А Джипито ликвидира българската индустрия и не се замисли за българските работници как ще хранят децата си.
50.
Уи(с)ки справка
29.03.2023 19:42:25
21
28
Иван Костов е български политик и икономист, продал българското злато.
Като цяло притиворечива личност. Добър финансист, но прекалено обичащ парите. Искал да е член на БКП, но по ирония на съдбата станал лидер на СДС
На жена си беше регистрирал фондация, за която се говореше че притиска бизнеси да я финансират.
49.
Боклук не уцелил кофата
29.03.2023 19:39:26
14
23
Доживотна тъмница за Костов
48.
До 20 от 30
29.03.2023 19:33:41
2
2
Грешиш в преценката си.Тримата изброени да живели в друг исторически период,с различни технологии и никой не е заемал длъжността върховен главнокомандващ Радев,може би реагирал по начин подобен на техния,ако въпросната визита се бе състояла,когато бе командващ ВВС и наблизо няма медии=камери.p.s.все пак благодаря,че допускаш че съм запознат с историята ни,а ген Вазов ми е любимец.
47.
Митхат Паша
29.03.2023 19:23:03
21
29
Всички които искат да се дава оръжие на Украйна да отидат там да воюват , а не тука да дават акъл!!!
46.
ttt
29.03.2023 19:21:48
4
16
Господин Костов Хитлер, каква работа е имал в Русия?
Все едно да питам, комшията, каква работа има в къщи при мама, докато го няма, татко? Нормално е първо да питам мама, защото тя живее в къщи и врата се отваря от нея! Но това разбира се е нормално за мислещ човек, а когато е кух като гъдулка...
Дали в Русия е имало немци, щеше да знам ако не съм тъп като седалището на слона и като типичния аналллрусороб, знаещ за Русия, колкото за Индонезия. Щеше да знам за Екатерина Велика и от там за милионите немци, наречени руски-немци, не че това дава право на някой да напада чужда страна. Ако не бях по-прост от мама, щеше да знам, какво е Либенсраун, Май Камф, концепция и стратегия, каква е връзката между Сталин и Хитлер, каква е приликата между Националсоциализма и Социализма. Ако знаех поне малко за Царска Русия, ССС Р и днешна Русия, нямаше да съм анннаааЛрусороб и съответно да пиша за 15 милиона руснаци тормозени в Украйна, които Путин спасявал. То да не си много умен, а само да си умерено ПроЗ, няма да напишеш това, което аз съм написал. Да, обаче ако ако ако ако
Ако баба беше с топки, щеше да е дядо и нямаше да е майка на майка ми.
Както се казва, дори и най-дебелия зид, като срещне проЗ човек, отсъпва!
45.
Очо Мини
29.03.2023 19:19:05
3
5
Чичо Октоподчо
44.
Въй...
29.03.2023 19:17:35
9
28
И какъв е изводът: "Комунизмът превръща човека в шибан идиот".
43.
Митхат Паша
29.03.2023 19:15:30
25
29
Всички които искат да се дава оръжие на Украйна да отидат там да воюват , с не тука да дават акъл!!!
42.
До 30 от 20
29.03.2023 19:07:46
3
11
Ами задай си въпроса какво биха направили Генерал Вазов, Генерал Колев ,Генерал Луков, ако ги знаеш разбира се кои са.
41.
*********
29.03.2023 19:07:28
5
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
40.
Спунки
29.03.2023 19:00:51
37
23
Стига глупост. Всички забравихме кризата от която ни извади правителството на г-н Костов. Трябваше му още 1 мандат поне, за да станем истинска европейска държава, но повикаха царя. А бобовите книжки бяха при Жан Виденов
39.
Теория на конспирацията
29.03.2023 18:52:58
7
17
Какво всъщност се случва?След дни ще има избори.Едната п.сила явно вече не е толкова сигурна в победата си и атакува другата по всички фронтове.В един момент се вади от нафталина бивш премиер и влиза в конфронтация Същият е бил участник в най-сладкото време от Прехода,когато се е преразпределяло нац.богатство възползвал се е от момента и си е опекъл работата за поколения напред,без следи.Да ,но явно следи е имало!!!Дали бивши негови съучастници в приватизацията са изпели нещо на ГЕРБ,дали те сами са изровили компромати не знам.Обаче знам че в момента наш Ваньо са го изкарали да им свири в оркестъра,защото го държат с нещо.Логично е все-пак те имаха 12 г. да намерят нещо или някой да отиде при тях да доносничи.В един момент изглеждаха непоклатими и че могат всичко.Спомнете си как подкараха олигарсите нищо чудно да са взели страха и на наш Ваньо....
38.
Анонимен
29.03.2023 18:30:55
9
38
Значи Радев не е купен,а Костов който подари Нефтохим какъв е?
37.
Nikito
29.03.2023 18:27:58
10
45
Циганина Костов който продаде Нефтохим на Лукойл за 1 лв и разбира се с колосални задължения ще дава акъл. Тоз още трябваше да е в затвора да гние. Единственото нефтопреработвателно дружество в света на загуба! Да не говорим за Сл. Бряг хотелите дето се продаваха на безценица ама само на избрани другари.
36.
ttt
29.03.2023 18:23:06
29
32
Г-н Костов, Хитлер каква работа е имал в Русия, там е нямало немци, нито е немска територия. А Украйна си е била руска територия, освен това статуса и на независима държава е съмнителен и не е признат. Освен това в Източна Украйна има 15 милиона руснаци, които украинската армия тероризира от години. Има доста избити руснаци през годините от украинските военни формирования, а на другите им налагат насила техните възгледи, език, закони и т.н. Разликата е огромна. Много ми е чудно ако в Мексико има 15 милиона американци и биват убивани и тормозени, дали САЩ няма да ги защити? Те нападнаха сърбия за да "защитят" мюсюлманите, а какво остава за техните.
35.
Кую
29.03.2023 18:14:27
9
10
Спор между Цин Ган и шофьор на самолет кой е по-голям продажник.
34.
mdda
29.03.2023 18:07:14
3
2
Ти пък от къде знаеш?? да не му светиш вечер над портомонето под възглавницата??
33.
Сам се оплита
29.03.2023 18:03:47
8
23
Чета втори път статията,по-обстойно.Костов сам се оплита,когато започва да говори, за "истината" за приватизацията.В началото казва,че имало активи,които са приватизирани и за каква сума е станало.В следващото изречение вече говори,че не били активи а предприятия и сумата била по-висока !?!?!?Типично,като политик се опитва праз много думи и сложни термини да объркат,заблуди слушателя си.Бла-бля-бла,както всички много приказки и накрая нищо конкретно по-темата.Що не каза - от приватизацията по предварителна оценка трябваше да влязат общо - Х пари в държавата,ние я извършихме и получихме повече - Х +пари. Постъпленията са в сметка,фонд и т.н. Просто и ясно.Иначе видиш ли,всички били лоши се наговорили да го оплюват.Ами опровергай бе,взимай си книгата под мишница и отивай в съда,представи я като доказателство и ги съди за клевета.Нали си убеден,че си невинен или това е само театър???
32.
EC
29.03.2023 17:45:31
9
21
Единствено каквото заповяда Брюксел е демокрация!
31.
ХХ
29.03.2023 17:42:19
6
3
До 29

Хубаво е че ми завиждаш на ника и ме копираш, но со слаба работа!
30.
И какво до 20
29.03.2023 17:37:37
5
5
И какво трябваше да направи като официално лице ? Да хване попа за брадата или да го изкара навън да се разберат? Драги ми смехурко,има много начини да поставиш някого на мястото му и това да слезеш на неговото ниво не винаги е един от тях.Думите също са оръжие в определени моменти.А думите изразяващи ПОЗИЦИЯ =да имаш топки,чест и прочие,ДУМИТЕ накарали отсрещната страна да излезе от РАВНОВЕСИЕ и да тропа от БЕЗСИЛИЕ=липса на ДОВОДИ,явно са били достатъчно КРАСНОРЕЧИВИ.p.s.убеден съм че от горенаписаното умственият ти капацитет позволява да възприемеш едва около 20%,но за жалост не всички сме еднакви,иначе нямаше да се налага да пиша очевидни неща.
29.
ХХ до 24
29.03.2023 17:36:45
12
15
Бульхарски жекиджия, боновите книжки ги дадоха по времето на Жан Виденов. Намали ракията и злобарките, че много забравяш.
28.
*********
29.03.2023 17:36:12
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
27.
*********
29.03.2023 17:29:20
3
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
26.
Ханко Брат
29.03.2023 17:29:19
30
25
Русия си прави гаргара с Украйна! Има ли някой, който си мисли, че Украйна може да победи???
25.
Спиди Гонзалез
29.03.2023 17:28:58
21
25
Бай Иван донякъде е прав, навярно Радев е вътрешно убеден русофил, но в такъв случай той не заема страната на малцинството, защото мнозинството от българите 70-80% са не русофили, но да го кажем са на страната на Русия и не от голяма любов към Русия а от неодобрение към САЩ и разочарование от ЕС, олицетворяващ Европа, но не онази Европа в нашите представи от времето преди 1989 до към средата на милениума а днешната - беззъб васал на Америка, която върви към самоунищожение.
И като казвам, че 70-80 на сто от българите подкрепят Русия, Костов не може да ги посочи като мнозинство понеже той брой само гласуващите а пропуска онези около 60% от българските граждани които не отиват до урните, но са точно с тези виждания.
24.
Бс
29.03.2023 17:28:45
24
36
Костьо с боновите книжки,дето излъга хората,взел акъл да дава.За малко и медиците в Либия щяха да екзекутират,защото с Надето бляха баирите.
23.
Иван
29.03.2023 17:27:05
32
32
Че то всеки иска Русия да спечели войната срещу Америка която се води на Украйнска територия!!
22.
Не спорете
29.03.2023 17:26:12
17
19
И радев и костов са един дол.
21.
Манджурския кандидат до Бай....
29.03.2023 17:24:45
12
25
За Костов,описанието ти съответства,само дето вместо умен(но това всеки го разбира по-своему) за мен е по-скоро хитър.В моята ценностна система един умен човек,поради ред причини не би извършил,много от нещата ,които Костов извърши.На очевадното е поставянето на собствения интерес над националния. За Радев- това е човек избрал професионалния си път у извървял го ОТ-ДО,военно училище-командващ рода войски в който е служил!!!Като военен се е деполитизира,следвайки решения взети в периода който посочваш,относно прехода на така наречената кръгла маса тогава.И едно въпрос че -знаел, не знаел ,какви правомощия има да направи нещо по -въпроса?p.s.и пак за Костов,дето отговарял "умно и интелигентно",а всъщност се оправдава(обяснява) чрез написана книга от ......него самия.Прости лъже като дърт циганин(не умно и интелигентно) ,а на мен навремето като наборен войник командващият офицер ми набиваше в канчето - "Не ми се обяснявай,който се обяснява значи е ВИНОВЕН".толкова по- темата за обясненията на обидения на нацията,говерещ си с теменужки мангал.
20.
До 16
29.03.2023 17:14:19
8
30
Той ако имаше топки и поне малко чест и достойнство нямаше да позволи руския поп да му тропа по масата!Този човек е позор за България!
19.
*********
29.03.2023 17:13:54
9
40
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
18.
Боцмана
29.03.2023 17:13:38
42
34
ПРЕЗИДЕНТА каза какво мисли и ЩЕ прави по въпроса за военна помощ за Украйна!! Огромна част от българите са зад гърба му по този въпрос!!
За останалите остава да си избиват комплексите по форумите!!
Така че, давайте следващата тема.....
17.
До 11
29.03.2023 17:00:38
3
7
In real life, wanker. I like it, fuckin' twat :)
16.
Гласувал за....
29.03.2023 16:59:55
18
35
Алоуу Костов,виж сЯ -констуционното мнозинство,както го наричаш,що не вземе да си състави едно правителство у да си прокарва, каквато политика желае???Следващото -президентът не се навеждал,накъдето духа вятърът.Ами на това му се вика-да имаш ТОПКИ,бе Ваньо.А Радев е бивш военен,те ако нямат топки не знам кой трябва да има?А и да не забравя-президентът имал убеждения,искал,желаел,мечтаел....АМИ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ,бе Иване,ВСЕКИ МОЖЕ ДА ИМА СВОИ УБЕЖДЕНИЯ.не е задължително да съвпадат с твойте.----p.s.аз лично съм убеден,че с теб начело 90 % от политиците на ПРЕХОДА сте за въжето !!!
15.
Бай...
29.03.2023 16:57:19
17
32
Нагъл крадец, обаче образован и умен комунист, завършил Политикономика в Москва!
Съвсем логично, това, какъв си бил преди и какъв сега, не може да промени факта, че си умен и интелигентен, нещо, което или го имаш или го нямаш.
Точно заради това, Костов отговаря, като изключително умен и интелигентен човек, включително и в тази част в която, казва(лъже съзнателно) , че Радко, не е зависим, а идеен.
Как идеен Радко, веднага се "деполитизира", още 1990г. отказвайки членуването в БКП(за разлика от Тиквун-Буда) и бързичко се ориентира, като завършва 2 щабни академии в САЩ, натовски офицер е и никога, не е стъпвал в Русия, преди да стане избранник на Нинова и Решетников?
Каква е вероятността, Радко Решетниковия, под чието юмруче се създаде коалицийката АнтиБоко, подкрепена от него и въведена във властта, превърнала се в Четворната коалиция, да не е знаел, че Четворната К. дава военна помощ на Украйна?
Не питаме, дали се е облажил, защото е "идеен"!
Въпросът, разбира се е риторичен, защото, това беше раздухана тема по медиите и отговора на Нинова, че не го даваме на Украйна, а на Полша е повече от ясен и едва ли, остана, някой, който да не разбра.
Келепир има в тази работа, ей!
14.
И.Костов
29.03.2023 16:54:45
53
34
Най-добрият държавник за съвременната история на България.
13.
Защо всички се правят на ударени?
29.03.2023 16:53:56
41
42
Радев много ясно обясни ситуацията.
Парламентът гласува решение да се дава каквото може. От друга страна Конституцията казва, че страната трябва да може да се защити. От трета - военната ни техника е в критично състояние.
И как да пратиш нещо на Украйна, като оголваш собствената си защита??? Затова и Радев е с такава позиция. Това, че исторически ни е насадено да сме с руска военна техника, сега става проблем. От друга страна сме бедна държава и пари за нова - няма.
Да се говори за някакви странни заменки... и аз ако съм на мястото на Радев - първо бих поискал да видя "новата" техника в нашия склад и тогава да пращам на Украйна каквото и да е. Гарантите от САЩ все още ни дължат едни Ф-16...
Колкото и да не харесвам Радев - в случая съм съгласен с него.
12.
Лисицов
29.03.2023 16:52:33
14
25
Наистина ли Иван Костов ти вдигна телефона и си говорихте този режисиран разговор?
11.
*********
29.03.2023 16:51:58
10
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
До 7
29.03.2023 16:48:28
1
16
Дори не ти трябва впн или прокси, само трябва да се възползваш от един бъг в системата им, оставен умишлено или не.
9.
До ХХ
29.03.2023 16:47:13
20
10
Абсолютно вярно.
8.
До 1 deepdiver
29.03.2023 16:44:41
10
18
Правиш ли deepthroat ме интересува :)
7.
mda
29.03.2023 16:43:12
5
19
тролсият ВПН работи... та да се хвалят после "вижте минусите".
6.
путкин до 1
29.03.2023 16:41:09
31
43
в България повечето желатят такива като теб да си вземат партакешите и да си заживеят в московийката...
5.
до 1 лизача на ватнишки гъзяги!
29.03.2023 16:39:19
41
87
Ходи се гръмни някъде ве подлого путинофилска!
Като гледам минусуте на тъпият ти коментар, май 65% не желаят роZпия, хахаха шматка!
4.
:) :) :)
29.03.2023 16:38:36
20
64
Смел е Костов, щото давността е изтекла...
3.
Бай....
29.03.2023 16:35:11
48
70
Нагъл крадец !
2.
ХХ
29.03.2023 16:35:10
92
60
Смешно е лукановото мюре да коментира Президента на България.
1.
deepdiver
29.03.2023 16:34:55
190
73
Че то в България над 65% желаят победа на Русия!!! Даже може и по голям да е процента…
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори