×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съдии, БХК, педофили и драг куин шоу на културата? Закривай!


Съдии, БХК, педофили и драг куин шоу на културата? Закривай!
Съюзът на съдиите в България се обучава на семинар как да признава пола при транс и интерсекс хора
28 Март 2023, Вторник, 13:24 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА

И за да е пълна пародията, ЛГБТИ активистите, свързани с тази порнография, публично заплашиха пианиската Мария Каракушева

Как ли тече ВСР (Великата съдебна реформа), се питат хората. И вероятно наивно си мислят, че магистратите се занимават с ползотворни дейности.

Ами... не точно. Да вземем например Съюза на съдиите в България. На 27.03, разбирайки по публикация на страницата им във Фейсбук, трябваше да се проведе семинар. Но не какъв да е, а на тема: „Признаване на пола при транс и интерсекс хора: личностни и правни въпроси; сравнителен анализ на българската и добрите международни практики”, като мисията е съдиите да подобрят съдебната практика за смяна на гражданския пол у нас. А за целта, семинарът щеше да се води от Лилия Драгоева от фондация "Билитис".

Промяна ще има само в датата – с оглед на предстоящите избори, мероприятието се отлага за след това. Както е посочено още в текста, част от темите ще са: „Признаване на пола при транс и интерсекс хора: личностни и правни въпроси; сравнителен анализ на българската и добрите международни практики”, „Анализ на текущата българска съдебна практика; влиянието на решенията на КС и ВКС относно пола; принципи, на които отговарят най-добрите европейски и извъневропейски практики за признаване на пола”, както и най-интересното – участие на Радослав Стоянов от БХК.

Ако се чудите кой е въпросният, вероятно ще е достатъчно само да ви кажа, че той е един от тези, които смятат педофилията за „Нещо, което сме сложили в рамката на проблем“. В края на 2021г. той участва е един разговор по „Дарик” при Пролет Велкова (настоящ член на СЕМ), в който темата касаеше „страдащите педофили”. Да, именно – страдащите...педофили. Както той заяви тогава: „Първо са педофилите, после са гей младежите, следващите кои са?

Според него, в крайна сметка „педофилията е просто диагноза, която се използва в психиатричната номенклатура.” Не го интересуват конкретно педофилите, има много такива, които никога не са прибягвали до посегателство. Именно същият каза и друго, още по-фрапиращо: „Да разрешаваме нещо, което сме сложили в рамката на проблем“. Осмисляте ли прочетеното? Ако трябва, прочетете го десет пъти, макар да е пределно ясно. И да, точно това са думите на Радослав Стоянов от БХК, който сега пък е поканен да говори на семинар, организиран от Съюза на съдиите.

Вероятно това е част от ВСР (Великата съдебна реформа), за която ни проглушиха ушите през последните години, а пък една партия, базирала цялата си реторика на това, вече няколко пъти успява да се промуши в НС. И ако си мислите, че това е най-фрапиращото, на което станахме свидетели през последните дни, ще сгрешите. Защото стана ясно, че

Министерство на културата е финансирало с 93 000лв. драг куин шоу

тази неделя в столично ЛГБТИ заведение. "Проектът е реализиран с подкрепата на Национален фонд "Култура" по програма "Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации", пише на плакатите на събитието, провело се в неделния следобед. Част от описанието гласи: "В най-женския и палав месец е време да изпратим зимата и да се разгорещим с Kinky Dringo 18+! Традицията повелява всички палавници да се явят на най-духовитото следобедно събитие на The Steps в последната неделя на месеца. За да сбъднем и най-смелите ви фантазии и желания сме поканили не две, а три Драг Кралици! Те ще ви завържат за столовете и ще въртят топките в Дринго сферата, докато някой не направи линия-две или запълни цялото картонче. За най-непослушните ще има и специални награди.

The Steps - "Сингъл Степ" ЕООД, е получила от фонда миналата година общо 93 248.04 лв., от които 77 046.66 лв. по програмата "за възстановяване и развитие на частни културни организации". Как точно и с какво експертите от Министерството са решили, че това е проект, достоен за финансиране, докато същевременно са отказали такова на различни стойности идеи, например „Поредица от 12 епизода, разказва за културната, литературната и технологичната история на България в модерен подкаст формат, чиито епизодите стъпват на сериозна изследователска работа” или „Турне на спектакъла Чамкория: Проектът е насочен към реализиране на турне на моноспектакъла Чамкория, в 6 града в България и 7 в Европа”, е въпрос, чийто отговор вероятно не знаят и от самото институция.

Паралелно с тези откази, има одобрение и на други проекти, които явно спомагат за обогатяване на културното ни наследство или като цяло на културата ни – освен драг шоуто, също и финансирането на Рут Колева с 139 046.00 лв. – вероятно пак да ходи да клечи над някой мемориал на загинали, също и 79,981.77 лв за сдружение Таляна - 79,981.77 лв. по програма: "Разработена е стратегия за достигане до и включване на изолирани, маргинализирани и уязвими групи (в случая към ЛГБТИ общността)."

И сега изведнъж, вероятно заради шумния и отрицателен отзвук сред обществеността, от министерството решили да назначат проверка, за да бъдат изяснени обстоятелствата и целесъобразността на финансиране на проекта с присъстващ хазартен елемент „Дългосрочна програма за растеж на The Steps – иновативно мултифункционално културно социално предприятие“, който е бил финансиран от Национален фонд култура през 2022 г.

Всъщност най-малкият проблем е, че се касае за разхищаване на обществени средства, за пари от нашите данъци, потъващи в гушите на извратени почитатели и пропагандатори на разни драг прояви. По-същественият въпрос е как подобни проекти облагородяват и допринасят за развитието на културата, как се осъществява контролът на изпълнение на проектните дейности, кой и как контролира дали до подобни прояви нямат достъп и подрастващи, как чекнещ се травестит допринася за подобряване на културната среда, как въобще нечий болен мозък е решил да пръска нашите пари за подобно фрик шоу?

А за да е пълна пародията, един от ЛГБТИ активистите, свързани с въпросната порнография, публично заплаши пианистката Мария Каракушева, позволила си единствено да зададе въпроса "Нормално ли е това да бъде финансирано от Министерство на Културата?", като я предупреждава: "Имам мисия - да те смачкам професионално, ще пиша на всичките ти партньори, които финансират всяко твое нещо".

Но вероятно това е Промяната... Да ни е честита!

 


В категории: Животът


39
Коментара по темата
39.
въпрос
29.03.2023 19:04:35
0
1
Трябва ли трансджендърите да бъдат евтанизирани? Те са обществено опасни - вече всички знаем за разстрела на деца от трансджендър в училище в Нешвил, Тенеси. Погледнете това мнение и показно видео (изберете горе вдясно бълг.език):
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/trans-genders-should-be-euthanized-all-of-them
38.
Пръц
28.03.2023 19:47:53
0
6
БОКЛУЦИ!!!
37.
Национал
28.03.2023 19:02:21
0
10
На тези избори ще броим колко са педалите в България! Гледайте колко са гласували за ПП/ДБ.
36.
Бай....до 31
28.03.2023 17:02:10
3
6
А бе, на майка ти в путката, ама не съм такъв човек да ти го кажа :D:D:D !
35.
Тревор
28.03.2023 16:42:12
2
8
Пеераси сър!
34.
*********
28.03.2023 16:34:52
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
33.
паткан
28.03.2023 16:28:47
0
2
Мързи ме бе.
Днес много ме мързи. И педалите нямат никаква вина за това, защото не познавам такива :)
А теб ако не те мързи вземи да почетеш. Ама не вярвам :)
32.
До петкана
28.03.2023 16:17:35
2
2
тоест като няма и не знаеш какво да отговориш даваш накъсо. Поне не си почнал с обидите от детската градина като ония хомо бай
31.
До Бай
28.03.2023 16:14:46
5
3
няма кво да пробвам ти си на зор като гледам и ти си педала не аз. Оправяй се там ходи при тати пусни си гей порно или както там се оправяте педалите не те знам. Ти си на зор - ти си реши проблема с педалските желания и това че си на сухо
30.
паткан
28.03.2023 16:14:25
3
1
Ше има да чакаш. По бързо ще те пратят на фронта в Усрайна, отколкото да ти давам обяснения. Да си учил когато е трябвало :)
29.
Бай....do22
28.03.2023 16:12:40
5
3
Ха,ха, ела да ме пробваш бе, малоумник! Само че, преди това си направи клизма да не ти вадя лайната, нещастник!
28.
До Бай
28.03.2023 16:07:54
3
6
ей педалчето как му се иска да го слага и да му го слагат хаха
Ходи си го слагай с баща си - и без това целия квартал го знаеше къв е.
27.
Бай....до 25
28.03.2023 16:04:58
5
3
Ела да ти го сложа, маймун!
26.
Бай....до 6
28.03.2023 16:02:54
2
2
Да, Душана Здравкова е лесбийка!
25.
До 24 Бай
28.03.2023 16:01:41
3
6
ей милия педал как се пали че го разкриха хахах
Срам те е че си педал нали? хахха
Гледам пак за слагане на нещо бълнуваш - ми сложи си го отзад че да мирясаш.
24.
Бай....до 22
28.03.2023 15:58:19
6
4
Педал си ти бе, нещастна евангелистка маймуно! Добре би било да си сложиш въжето по-скоро!
23.
Бай....
28.03.2023 15:51:41
6
7
Хитлер трябваше да унищожи всички евреи и хомосексуалисти а Сталин всички германци !
22.
До 20 бай
28.03.2023 15:50:23
4
7
току що сам си призна че си педал и то на сухо. Честито
Но така е като няма с какво да обориш някого безсилието ти ражда обиди ниво първи клас толкоз ти е капацитета
21.
Някой
28.03.2023 15:47:31
3
5
Каква тънка пропагандаторска предизборна статия! И шараните се лепят отдолу!
20.
Бай....до 19
28.03.2023 15:47:17
5
5
Ебал съм те в пингвина! Изрод!
19.
До 18 петкана
28.03.2023 15:42:55
13
5
сериозно ли ве маняк? А да знаеш че в природата има животински видове проявяващи хомосексуализъм? Примерно пингвините? Мале що ги е създала според логиката ти или май изведнъж твоите приказки се изпразниха от смисъл м?

"Има данни за 1500, а са документирани добре близо 500 вида животни, практикуващи секс с животно от същия пол. Това поведение се оказва доста по-разпространено в животинското царство, отколкото мнозина предполагат и обхваща видове насекоми, жаби, влечуги, птици и бозайници."

аре чакам опорката ти
18.
паткан
28.03.2023 15:32:10
2
19
Много сте писали бе.
Нещата са много по прости
Природата ако имаше нужда от друг пол - щеше да си го създаде.
Природата не е отговорна за психически малоформации настъпили от кофти начин на живот.
Другото са празни приказки.
17.
Една истинска случка
28.03.2023 15:25:26
0
6
Оказва се, че дори в Ню Йорк, мразят джендърите. Това беше скорошна статия:
"Никой не обича да бъде удрян в топките... Особено, ако сте жена..."
https://www.dailymail.co.uk/news/article-11902891/Transgender-woman-posts-sobbing-selfie-bathroom-claiming-TSA-agent-punched-testicles.html
Транссексуална жена призова за демонтиране на проверките за пол на летище TSA, след като твърди, че в женската тоалетна полицейски агент жена я е ударил в тестисите и "ми се е разкрещял, че имам пенис".
Транссексуална жена публикува ридаещо селфи в тоалетната на летището JFK, след като твърди, че женски агент на TSA е ударил тестисите й и я е оставил в изключителна болка.
Тя призова за премахване на проверките за пол на летище TSA и агентът да бъде "образован" в отговор на епизода
Забележете, че тази случка идва повече от седем години, след като Ню Йорк прие закон, който позволява на човек от всякакъв пол да използва всяка тоалетна по свой избор. Подобни закони са в сила и в няколко други щата, включително Северна Каролина, Калифорния и Невада.
16.
До 13
28.03.2023 15:24:17
5
4
о йе. Просто разсъждение на простия човек - тоз ако не мрази някой който аз мразя значи е от тях хахаха Я по добре виж всяка проститутка/чалга певица е с разпятие на вратлето що така? Я кажи що делите хората на полове и що жените нямат право да прекрачват там където са тайнствата у храма? Що няма жени свещеници и т.н.? Това ли е любовта по равно? Много сте загрижени че щели да промият мозъка на децата ЛГТБ но като го промиват с християнски "ценности " тогава няма проблем нали? 10те ви божии заповеди ги има във всички религии та какви други ценности има вашата ? А за "мама Гуси" нещо да кажеш? За това какво се случва по тъмно в манастирите с братята или сестрите наясно ли си? А дядо Ники с Ролекса дето се пъне да променя каноните че да стане патриарх ? За тия неща що не пишете?

Хората нищо няма да изринат то храната им я направиха 2 пъти по скъпа - нещо да са изринали? Мангалите ви колят и бесят вие стоите и търпите. Тях ги лекуват без пари а вие ходите по концерти и им давате парите си. Децата ви ги зарибяват всеки ден с дрога порно и чалга - ама това не ви е проблем - сакън да не стане падал хахах Жалка история.

Интересно след някоя година ако разбереш че жена ти християнската зад гърба ти си го е слагала с някой кво правим? Айде моли се там и се надявай. И да не забравите пак да нацвъкате минуси понеже няма какво друго да кажете - или минус или обиди тип първи клас за майка роднини или сексуална ориентация - за толкова ви стига капацитета
15.
Културна България
28.03.2023 15:19:56
1
5
Всички педали да гласуват за ПП (първите педали). Тези ще ви направят богати и световно признати джендъри.
14.
*********
28.03.2023 15:11:54
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
13.
До 11
28.03.2023 15:02:36
3
10
Явно си представител на тази болна общност, проблемът какво и къде си слагаш си е твой. Няма да ти отговоря с обидни епитети защото ми е под нивото. Имам здраво християнско хетеро семейство, възпитано в любов и хармония. Мен лично никой не ме мачка щото така съм си го направил и се гордея с което. И да, ако се приемат закони свързани с извращения, лгбтифхфй шитни и тем подобни, ДА ХОРАТА ЩЕ ГИ ИЗРИНАТ. Но това няма как да стане, България е един от последните бастиони на нормалността и така ще бъде. Амин.
12.
Хубаво
28.03.2023 14:57:51
2
6
Е да се знае, че Съюза на съдиите е само една от трите съсловни съдийски организации. И, в трите съдийски организации общо взети заедно, членуват по-малко от една трета от съдиите. Над 70% от съдиите не членуват в такива профсъюзи. Просто не им трябва, а и съдиите са най-независимото съсловие в съдебната система. Хора със собствено мнение. Не така е при прокурорите и следователите. Там е въпрос на "престиж" да излижеш задника на по-големия, както и да си член на техните организации. Същото е в МВР. Тоталитарни структури, при които по-нисшия гледа като кученце в очите по-висшия и се радва на благословията му.
11.
до 9
28.03.2023 14:51:04
16
7
"хората ще ги смачкат. " сериозно ли ве клавиатурен воеводо? Кой хора по точно? Тия хора дето циганите ги мачкат? Дето изнасилват родителите им и те нищо? Или тия хора дето всеки ден ги мачка някой те ли ще мачкат? хахаха то мангалите правителството наркоманите престъпниците ви мачкат ама те видиш ли щели да направят нещо заради педалите смешко

Хората дето много ревете против джендърите и педалите ама децата ви на по 13- 14 всяка вечер си го слагат с който им падне и са горди с това. А вие си нямате и представа какво се случва. Това не е ли болна перверзия? Че тия дето реват много че им пречат педали и кой ли не децата им се плющят с кой ли не? Да не говорим че оставени без надзор гледа порно още в детската градина и после рев до небесата като дечицата повтори в детската каквото е видяло от телевизора/таблета. Ама тогава пак някой друг виновен нали? Я учител я правителство я педали я ЛГТБ

Не съм фен на педалите и лгтб особено на напъните да се изкарат те правилните ама първо си вижте вашата "семейна" кочина че тогава ревете. Да не се окаже накрая че "децата" на педалите са по щастливи получават повече любов и се чувстват по-добре от децата на "семействата" с "традиционни християнски - православни ценности" като порно, алкохол,изневери, каруцарски език,ниска култура и т.н.

Аре със здраве - и да не забравите да се възмутите и да цъкнете минус - така мачкате по сайтовете с палчета надолу хахаха
10.
до 8
28.03.2023 14:48:36
4
8
Извратени е имало винаги и винаги ще има. Настоящите събития нямат нищо общо с техни искания. Това е глобална политика базирана на антични окултни доктрини и традиции, които психопатите сега се опитват да възкресят и наложат пак. Новото старо царство на Сатурн! Както е казано отдавна, няма нищо ново под слънцето. Матрицата, т.е. нашата "цивилизация", се движи в дяволски кръг.
9.
До 8
28.03.2023 14:34:17
3
26
Ти верно ли подкрепяш гей парадирането пред очите на децата ни? Или нямаш деца и не ти дреме. Тва е болна перверзия. Никой не може да приеме някога подобни закони, първо защото КС се произнесе и второ хората ще ги смачкат.
8.
до 6
28.03.2023 14:27:28
16
15
Не, че нещо, но хората си правеха паради за забавление и не искаха промяна на законите.
А сега тези искат да променят и нашия живот... Някакъв съюз на съдии щял да обсъжда "добрите" международни практики и това при наличието на тълкувателно решение... Надявам се, че правиш разлика.
А това, че депутати от ПП са подкрепили исканията им, е факт!
7.
Трагикомични мъртвородени напъни
28.03.2023 14:19:17
3
13
за присаждане на западни неративи (ко дъ съ прай, тъкъв ний езико мутродерен у Бълхерия...), ползвани за разсейване на раята от множеството действителни проблеми, на балканска почва. Трудно ще хванат корени сред балканските субекти...
6.
До 3
28.03.2023 14:09:22
12
37
Не, че нещо ама всичката тая пеерастия тръгна отдааавна още по времето на герб. И паради и лгбт организации и всичката тая гнус. Пък нека са пппппп и дббббб.
5.
Бай....
28.03.2023 14:07:48
6
44
Изгонете от България всички протестантски(евангелистки) църкви и секти! Незабавно!
4.
Браво на Флагман
28.03.2023 13:56:41
6
59
Браво,че давате гласност на един огромен проблем. На пропадане на обществото и на резултата от въздействието ва парите на Сорос.
3.
*********
28.03.2023 13:56:36
28
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
Виктория, скучна сте и банална
28.03.2023 13:53:32
10
35
Той съюза на съдиите е основан от промяната, а всички членове са хора на промяната, не са назначени от герб и дпс :-) бхк също е основана от промяната през 90 те и е оставена да работи против българите години наред пак от.... промяната мн ясно :-) Те от промяната разрешиха и осигуряват охраната на гей парада, а не фъндъкова и герб :-) Лично Кирил още преди години като живеше в Канада, започна да променя учебниците и вкара лгбт насоченост, а не министрите на герб. И последно днес все още управлява промяната, а не русофила радев с кадри и на борисов!
1.
Аутистман
28.03.2023 13:49:13
6
39
Закривай кенефа до подземната улица
Най големите говносмуци чак срама нямат
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността Студентите от Колежа по туризъм представиха великденски кулинарни изкушения Студентите от Колежа по туризъм представиха великденски кулинарни изкушения От следващата учебна година в Колежа се разкриват три нови бакалавърски специалности – „Мениджмънт на хотели и ресторанти“, „Туризъм и здравословно хранене“ и „Туризъм и предприемачество“ Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Предходната администрация е натрупала 1.8 млн.лв. задължения, може да ни блокират сметките, алармира кметът Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Кастингът за следващия сезон на романтичното риалити стартира днес Лозенец празнува своя вековен юбилей Лозенец празнува своя вековен юбилей 100 години от с. Ембелец до днешно с. Лозенец Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Причината за палежа е неуредени финансови отношения Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание
Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници 
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори