×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Асен Василев и Кирил Петков трябва да видят как е в килията, за да водим дебат, каза Борисов


Асен Василев и Кирил Петков трябва да видят как е в килията, за да водим дебат, каза Борисов
Най-големият грях на Радев е че извади Кирил Петков и Асен Василев. После ги нарече шарлатани, каза лидерът на ГЕРБ
26 Март 2023, Неделя, 14:32 ч.
Автор: Флагман

Арестуваха хора, за да ги уплашат. Всички бяха оневинени от съда, гневи се Борисов в интервю, дадено от Бургас

"С Кирил Петков и Асен Василев би трябвало да се срещнем в някоя килия, за да видят как е! Да минат оттам, заради кражбите и всичко онова, което направиха. Това не е лична нападка. Не арестуваха само мен, а шефката на пиар отдела ми пред децата й, кметове, наши симпатизанти. Арестуваха ги, за да ги уплашат. Това са болшевики. Не може те да правят съдебна реформа". Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той даде интервю за BG voice от студиото на бургаска телевизия вчера, след като се срещна със симпатизанти от региона. Борисов говори над 40 минути, а в разговора застъпва много теми - инфлацията, политическата криза, политинженерството, войната в Украйна, работата с посолствата и битката с Промяната.

„ГЕРБ е отново е първа политическа сила и други партии трябва да се обединяват, за да постигнат резултат, който е близък до нашия“, заяви лидерът на ГЕРБ на въпрос, как би определил развитието на партията за последните три години.

"При нас беше инфлацията 2 %, а при тях 40 %. Знам как да я сваля и да се справим, но нали не очаквате да давам на тези безплатни уроци!", обяви Борисов.

"След 2 април, ако има мъдрост в политиците трябва да проявят мъдрост и да направят правителство. Ние имаме много да връщаме, но не сме отмъстителни. Единственото стабилно управление на България в следващите години, очертавайки ясно перспективите са - ГЕРБ-ПП-ДБ и ДПС, което очертава и конституционно мнозинство", допълни Борисов. От думите му обаче стана ясно, че Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Рашков нямат място в един общ кабинет.

По думите му е нужен контрол на главния прокурор. Заради това са готови да подкрепят подобни промени.

"Те управляваха държавата достатъчно дълго време. Имаха абсолютно мнозинство и можеха да направят каквото искат. Така, както намериха време, за да ми арестуват шефа на пиар отдела, така можеше да направят и съдебната реформа, но им се видя по-лесно да ликвидират политическата система по друг начин. Така, че опорките, че били за кратко и малко, не важат. Нито са били за кратко, нито за малко. Имаха време да променят всичко. Те първо бяха звездите на Радев, имаха месеци наред да се подготвят, за да направят силно правителство с програма. Получиха и мнозинство, но не направиха нищо! Скараха се за парите със Слави Трифонов. За парите се скараха! И продължават да се карат, ако забелязвате и единственото, което постигнаха е да прекратят старите договори и да ги продължават с 50 % повече. Близо половин милиард разплатиха сега", допълни Борисов.

"Ние сме правили много глупости, много грешни неща, за което горчиво се обвиняваме и съжаляваме, но гарантирам, че никога повече няма да ги допуснем. Ние също сме били млада партия и сме правили тези грешки. Тази поука, ако си я вземат ПП и ДБ на 3-ти, когато се съберем не трябва повече никога да се допуска да става в България. И трябва да изведем съдебната реформа на преден план", каза още лидерът на ГЕРБ.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК

Борисов допълни, че ако трябва да се събудим от лошия сън за последните две години, то всички анализатори казват, че в България цари хаос, чудовищна инфлация, контрабанда и всичко постигнато, като финансова дисциплина го няма на фона на заемите и дълговете. Лидерът на ГЕРБ припомни и едно от последните социологически проучвания, което показва, че Борисов е най-одобрявания лидер.

„След ГЕРБ е хаос, всички го признават. Огромна маса от младежи имаме в ГЕРБ, образовани, знаещи, можещи. Това е младата смяна, която възпитаваме. Младите хора трябва да знаят, какви негодници са комунистите“, заяви Борисов.

Борисов подчерта, че най-големия проблем днес пред страната е инфлацията обедняването.

„С инфлацията ни отдалечиха безкрайно от еврозоната. Асен Василев я направи мираж. Направи услуга на "Възраждане", няма нужда дори от референдум“, каза още той.

„Във време на криза България има нужда от лидери. Каква беше съдбата на СДС без Костов, на НДСВ без царя, на БСП без Първанов? ГЕРБ няма как да е ГЕРБ без Бойко Борисов. Вярвам, че съединението прави силата.  Готов съм да водим разговори с другите партии и да решим проблемите. Но с кого точно да се срещна?! В „Промяната“ има много вождове!“, заяви Борисов по отношение на лидерството и разговорите за съставяне на кабинет.

Запитан дали ще е депутат в този парламент Борисов припомни, че не веднъж се е отказвал от имунитета си, за да „могат пияниците да ме арестуват“. „Омръзна ми да ме питат защо няма да съм депутат. Бил съм кмет на София, главен секретар на МВР, три пъти министър-председател. И сега трябва да се обяснявам пак защо не съм депутат. Аз нарочно не станах, само да нямам имунитет. За да може всички тези пияници и хора в стаи за гости, за да могат пак да ме арестуват.“, каза още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ коментира и отношенията му с президента Румен Радев: „Най-големият грях на Радев е че извади Кирил Петков и Асен Василев. После ги нарече шарлатани. За последно говорих с Радев преди две години. Преди да извади шарлатаните, Слави Трифонов се уплаши като беше първи, но да говориш е лесно, да действаш е трудно. Всичко което е необходимо да бъде дадено на Украйна. Благодарение на нас този закон мина в парламента. Позицията на ГЕРБ е различна от тази на Румен Радев. Ние имаме ясна позиция по всички въпроси.“

Лидерът на ГЕРБ отчете и, че няма свобода на словото. Борисов заяви, че всеки ден дава интервюта, но на медии, които не са корпоративни. „Темата касае свободата на словото. 500 души бяха на протест срещу президента, никой не го отрази. 20 души протестират срещу ГЕРБ, всички телевизии го излъчват“, припомни той.

И припомни: Кирил Петков наруши Конституцията и не понесе никаква отговорност. Даже стана министър. Тази безнаказаност се видя и в доклада на САЩ - арести без никаква причина. Най-големият проблем е това че се стопиха доходите на хората.




Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
53
Коментара по темата
53.
Сега руски подлоги
31.03.2023 05:23:26
0
0
Като радев,боко дпс и подобни ще поздравят ПРОСТИЯ НАРОД с песента на котарака Базилио и Лиса Алиса от филма Приключенията на Буратино най вече с припева : "На Дурака не нужен нож,ему покажеш меднъй грош и делай с ним що мож" Нъл сте русчии преведете си го това трябва да е новия химн на Путьовската кочина и на нейната реплика бг кенефа. И да не забравите да гласувате
52.
До 37
29.03.2023 12:48:14
1
2
Явно не можеш да смяташ - правителството им беше 6 месеца, в останалите година и половина Борисов И Радев колиха и бесиха. Радев бавно върна всичките калинки от ГЕРБ по институции и държавни фирми, ГЕРБ спряха да плюят Радев... И какво, искаш по едно 50-таче във вестника ли? Нормални избори се правят с идеология и ораторство, а не с пълни торбички...
51.
За БФС то и политиката
28.03.2023 15:10:44
14
3
Кризата у нас е системна, за това и решението трябва да бъде системно - или смяна на Системата. Между Борислав Михайлов, Бойко Борисов и Иван Гешев има едно нещо общо - те са продукт на тази прогнила Система, в която се награждава посредственоста в името на лични или групови интереси, а обществения интерес е в калта.
Пленен БФС ражда запъртъчета и последно място в Европа. Точно както сме на последно място по развитие и перспективи в ЕС.
Продължават опитите на корумпетата от БФС да продадат някаква версия на надежда - последната е с чужд треньор. И поредната катастрофа. И тренерът ще ви обясни със спортно-технически термини причината за поредния провал, но няма да назове слона в стаята - ръководството на БФС и Системата.- Защото проблемът е системен, а те търсят ПиАр вариант, да подменят и проблема и решението му. Хазартът и футболът са свързани - върви хазартът, футболът катастрофира. Защото в нашите отбори за да има зрелища се наемат чужденци, които са по-добри за едни и същи пари от българските играчи. А това е така, защото корумпетата от БФС са направили система, която не награждава добрите, можещи, трудолюбивите, а тези, които си плащат - на треньор, на началник, на съдия. И младите футболисти не могат да се развият като конкурентни на своите връстници в ЕС играчи, а се задоволяват с дискотеки и чалга.
Промяна не може да има, докато Борислав Михайлов и този състав на БФС са начело.
По същия начин е българската политика - в нея тържествуват другият Борислав Михайлов - този в политиката, наречен Борисов. И той работи с прекупването на играчи - вижте как купи СДС, най-големите му остриета за прекупени. Но за да бъде на власт, създава правила, които блокират възможностите за политическа конкуренция, точно както Борислав Михайлов блокира възможността за конкуренция в БФС и за смяната му.
Гешев е същият тип.
Докато не отпушим възможността на Системата да се променя, да се усъвършенства, да дава възможност за смяна по върховете, ще тънем в това блато - в което надеждата ражда отчаяние и емиграция - или навън или навътре.
Борислав Михайлов купува избори, Борисов купува избори, Гешев чрез пари и страх купува прокурори и магистрати - и пази всички.
До следващия мач в който ще се радваме на някакво реми някъде и Борислав Михайлов ще ви обясни, че този път сме на прав път..
Помислете скоро ще се навършат 30 години от лятото на 1994 година - от времето, когато за последен път се радвахме на нещо във футгбола - но това не беше продукт на Прехода и на мутрите, а на наследството - в което за пръв път пред можещите беше дадена възможност да играят на европейската сцена, за да представляват националния отбор успешно. Така е и в политиката - трябват ви европейски политици за да имаме добър национален отбор.
Но нали знаете, не е луд, този, който яде баницата. А ние всички им даваме баницата с нашите избори, които правим. За това, когато виждате разрухата, която е навсякъде, включително във футбора, в политиката, в съдебната система, си спомнете за вашата отговорност - защото вашите гласове ги крепят. И когато утре националния ни отбор отново бъде бит - то отговорността е и наша - защото отново ви призовават да гласувате за "повече от същата" стабилност. И някой ще го направят.
50.
elvis
28.03.2023 05:44:59
11
5
как да му се вярва плюе СОКОЛА а във неговото правителство ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ГОРИТЕ И СЕГА ОЩЕ СА НА ДОГАН АГАТА
49.
Народен календар
27.03.2023 21:53:09
13
9
Баба ми едно време казваше: “ще спечели и ще се върне на пут*ин ден! Че и бойковата същата!
48.
четвъртия папа
27.03.2023 19:23:44
15
10
тоз не му ли писна? И тия дето му се кефят толкова ли им е къса паметта?

12 години рева как тройната коалиция и бсп му били виновни какво наследство му оставили колко било трудно всичко

сега новата опорка - пп са ми виновни те такова наследство оставиха. Ако вземе че спечели само това ще слушаме пак. Същите глупости само имената сменени - все някой друг му е виновен
47.
Виц
27.03.2023 17:49:37
13
12
. Тази сутрин Бойко Борисов е намерил агитационна торбичка с номер 12 закачена на дувара му в Банкя.
Вътре е имало само тубичка вазелин, Бойко веднага разбрал посланието и звъннал на Томето и Томата:
- А бе, тея не само ще ни бият на изборите ами искат и да ни еват.

.
46.
Някой
27.03.2023 14:31:26
11
10
За килията е Боко и свитата му от крадливи министри, депутати и фирмички, които окрадоха всички евро средства. Тези същества трябва да им се конфискува абсолютно всичко и да мрът по затворите. Опразниха за 12 години джобовете ни, прокудиха хората да бягат навън, тровиха ни с нитрати от турция, фалираха КТБ, ограбиха народа с лотарийните билетчета на Божков и какво ли още не! Да не забравяме за осемте джуджета, Мишо бирата, пачките, кюлчетата, Барселона гейт и аферата с бюлетините.
45.
Бг
27.03.2023 11:58:31
5
4
който иска война ще гласува за десносектантите радетелите за джендър идеологията и пропагандаторите за масторбация сред деца от 0 до 4 години - ДБ ПП и ГЕРБ. И едните и другите са гнусни изчадия и национални предатели и джендър последователи. Тези който ги подкрепят хубаво си помислете дали искате детето ви да стане педераст, а съпрузи, синове и бащи да бъдат хвърлени за курбан на американските сатанисти ( майната и на Европа - В. Нюланд ) от Козяк!
Та караниците между ГЕРБ и ПП / ДБ са само театър за дебилчетата и като гледам много тук им се вързват. Те реално са едно !
44.
Няма кой
27.03.2023 09:24:24
5
6
Бря бря бря, цък цък цък, аслъ чункин санкин тоз герой е чист като сълза или пък ония двамата ококорения и осмихнатия не са схемаджии, няма кой предавам се
43.
до 19
27.03.2023 00:58:59
4
19
прост народ,слаба държава!!!!
Пиши нещо стойностно,нещо от което хората да си вземат поука и да се замислят,а не тъпотии,тия простотии си ги запази за твоите хора,ако има някой да ти слуша тъпотиите,затова дме на тоя ред,заради такива като теб,които нищо не разбират!
Никога няма да успеят такива като теб,които плюят и хулят хората!
Бъди добър и умен човек за да успееш в живота!!!
42.
до 11
27.03.2023 00:53:29
2
11
Питай майка си за педала,тя по добре ще ти обясни!!!!
41.
Opa
26.03.2023 23:32:20
17
14
Кирил щете вкара отново и повече няма да излезнеш.
40.
Ира
26.03.2023 23:28:49
16
13
Да не са краднали като теб милиарди свинйо.Ако ги пипнете Кирил и Асен неможе никой даве спаси.
39.
*********
26.03.2023 21:31:10
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
38.
До 34
26.03.2023 21:08:40
16
11
Да не ходим толкова далеч: “ Законен ли беше ареста на Несебърския кмет?”
37.
Снеж
26.03.2023 19:29:58
22
30
Преди час минах по Богориди. Промяната сложили по един вестник в торбичка и визитки! Напляскали иначе целия град със скъпи билбордове. Празна торбичка с вестник за гражданите, а за тях скъпите билбордове. За гражданите на, които за две години окрадоха парите нищо, всичко друго за тях. Каквато ви е политиката, такава ви е и кампанията.
36.
Боцмана
26.03.2023 19:19:58
16
30
Заради Бачийски.... много хора няма да гласуват за ПП!
35.
Пипи Чорапчето
26.03.2023 19:00:46
19
29
В коя килия бе, Буци?
В тая в Чехия ли?;))
Щото тук килия не помирисА;)
34.
Ханко Брат
26.03.2023 18:34:49
21
25
А законни ли бяха арестите на Баневи, Арабаджиеви, Стайков???????
33.
От днес
26.03.2023 18:31:49
18
25
Всеки анти ГЕрП коментар в Дир, факти, Марица, пловдив24 и тн се трие от модераторите им. Абсолютно всичко. Смятайте кой им пълни канчето.
32.
*********
26.03.2023 17:33:12
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
31.
ПП/ДБ са легнали на мафията
26.03.2023 17:14:29
22
33
Добре помним задната седалка на Бобоков, където удобно се бе настанил
Христо Иванов, помним и времето когато Кирил Петков оглавяваше
икономическото ведомство – скандалният бизнесмен най-редовно паркираше пред входа за дългите си аудиеннции при министъра. А друг от началниците им, имащи проблеми със закона - Иво Прокопиев, всеки ден страда за все още запорираните от Антикорупцонната комисия 200 млн лв.
Някога задкулисието успяваше да скрие кроежите си. Вече, обаче, са
напълно прозрачни. Дано и гражданите го осъзнаят по време на поредните предсрочни парламентарни избори.
30.
Бай....e педалче на Педалите
26.03.2023 17:06:49
15
32
Много се пениш, бетер Кокорко на Спеца :))))
Смехурко, внимавай какво пожелаваш, защото като бумеранг ще се завърне към тъпата ти куфалница!
Тогава ни Ицо на Бобоков и Маджо, ни Киро на Прокопи и мафията, ще може да те спаси и ще се кефиш като те цепи Спеца!
С незавършено основно, но с прИтенции за умнокрасивитет!
Сигурно и кола не кара, щом му харесват цените на променкаджийските горива!
С основно образование, само с купени книжки са съмахленците му!
Шефовете му си купиха дипломи на килограм, а той завалията пак насран.....
29.
Аве, бай х0й
26.03.2023 16:37:45
34
35
Що не си евеш тката майчина откачена, корумпирана, а? Повръща ни се от теб.
28.
Аресва ли ви пъта?
26.03.2023 16:35:24
35
50
Психара от банкя е превъртял тотално. Не знае какво говори вече това посмешище.
27.
Бай....
26.03.2023 16:15:28
27
69
Навремето имах един братовчед в София, който се фукаше, че работи в японското посолство . А там е бил само хигиенист, който е тупал чергите ! Тиквата е същият!
26.
Топлово АД
26.03.2023 16:13:19
4
15
Хит строй К са спрени от всякъде за стока, като не коректен платец. Как ще оправи държавата Кузманов на никой не е ясно
25.
*********
26.03.2023 16:12:09
0
25
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
24.
Странджа
26.03.2023 16:11:23
2
19
Свалете Гогата от билбордовете, че станахме за смях
23.
Наблюдател
26.03.2023 16:11:10
23
71
Чета анализи и коментари в защита на ГЕРБ и ми е трудно да определя, кой нормален човек ги защитава с аргументи. ПП си имат своите не малко недостатъци, но моля, погледнете листата от МГ ГЕРБ. Там поне две лица са с близки контакти с доказани наркодилъри, без да допълвам с други неща. Самосъзнанието определя и стандарта на живот.
22.
Г. Кузманов
26.03.2023 16:09:31
31
14
Аз ще сваля Герб от трона. Искам всичките пари на света
21.
Бай....
26.03.2023 15:58:03
27
57
Навремето "карт-бланш"на пожарникаря бе даден от една лесбийка и курва- Душана Здравкова !
20.
ОПГ ПП/ДБ към панделата
26.03.2023 15:54:44
72
43
Слугите на мафията, защитават подсъдимите олигарси, но съдбата на народните предатели винаги е еднаква!
Трябва да си тотален малоумник, който е на издръжка на мама и тати, за да повтаряш като папагал, опорките на Лорер, жена му, кумеца му и останалата престъпна, крадлива пасмина, настанила се на топли местенца, в резултат на метежа-цветна революция на САЩ и НПО-тата либерасти!
Никой нормален българин, не желае да сме малката, неонацистка Украйна!
Нацитата могат да рушат, да крадат и да тероризират, но не и да създават блага за хората!
19.
Жаклина
26.03.2023 15:54:30
46
83
Аз съм гейберастки урод и страдам от тежка шизофрения и биполярно разстройство. Вчера ни закараха под строй в НХК и още съм превъзбуден и не мога да спра да мастурбирам.
18.
Без мадуровките ще е голяма сеч на Кирчовците
26.03.2023 15:52:52
70
44
Тролчета,начукаха ли Ви го на два ката :)
Подскачайте за Черепа по заповед на Фатмака,това ще Ви остане :)))))
Радев с Черепа ще се изядат един друг!
Божков много си прост,Радев не става,питай шведите!
Радев взема парите и казва:ша видиме кво моем да напраим по въпроса :)

Да ближеш сладолед на "Росенец" е също толкова политически несъстоятелно, колкото и да коленичиш пред фонтана.
"Там ти се радва Доган, тук Бабикян. Исторически компромиси. Весело лято"!
Самият Ахмед Доган разговаря с плажуващите пред имението му, които поискаха законност.
Почетният председател на ДПС дори раздаде сладолед на гражданите.
17.
ПП-ДБ не могат, некадърни са
26.03.2023 15:48:56
68
42
И покровителите им от чужбина го разбраха! Паднаха те от власт и горивата паднаха с лев. Около 4-5 млрд. лева от джоба на българина го източиха през бензиностанциите! Преди 2 г. едни хора, обединени под вдигнат юмрук, тръгнаха да променят държавата ни. И успяха – замениха стабилността с рекордна инфлация и авантюристични бюджети. Активното строителство – със застоя и нескопосаните медийни изяви, с които прикриват своята некадърност! Крайно време е да спрем шарлатаните и тези, които не знаят и не могат да бъдат отпред! Не разбирам позициите на променкаджиите, те казват, че не сме харесвани, а печелим изборите, Ще спечелим изборите и за кмет, отсега ви казвам. Ще спечелим изборите и в малкит населени места, защото знаем и можем. След като те са по-добри защо нямат една пълна зала каквито има навсякъде?
16.
Кое ПП е по-добре от ГЕРБ?
26.03.2023 15:46:15
63
48
Това,което се обогати с комисионните на газовите доставки ли, или това което предизвика двойно по-голяма инфлация, или това което нареди роднини,приятели,кумци, баджанаци и всички баджаци на държавна служба?
Или лицето и гъза на ПиПетките Дамаджан Чашков!
Радо Гела и Чашков държат за топките Киро и Асеня с компромати, за това са водачи на листи в Перник и Плевен!
Трябва да си малоумен, или високоплатен трол, роднина на ПП, за да изразяваш подобно съждение!
15.
Бай....до 10
26.03.2023 15:44:59
44
69
Само Бойко ще търка наровете в килията при бай Ставри !
14.
Тъпан
26.03.2023 15:44:23
41
72
Хей, нагъл ид*от! Скрий се от очите ни- никога повече няма да бъдете на власт! За затвора си, долен наг*яр! Нерви не ни останаха да те гледаме- теб и твоето ОПГ!
13.
Българи
26.03.2023 15:43:08
33
8
Единственият начин да се спасим е като върнем в наши ръце сградата която се намира на ул. Козяк 16!
12.
Мисли,който може,ПП/ДБ само се пУтят
26.03.2023 15:42:46
55
40
Изобщо цялата сган от промяната са помияри, патерички на Ради Фатмака , пуделчета на каишка при олигархията и мутри.
Къро ги нарече шмекери , жълтопаветните гризачи , Сульо, Пульо, Танас и Спас от революционните промени, юпита неграмотни без квалификация и опит.
Партии еднодневки ПП / ДБ, след една година никой няма да си спомня за тях.
Ограбиха държавата , инфлация, посредници, комисионни, далавери, дарения, кражби и продажби, мостове, тунели ,танкери, яхти, лодки гарантирано от Харвардската шайка измамници.
Ще бъдат записани в червената книга на изчезващите видове.
11.
Бай....
26.03.2023 15:41:39
33
6
До педала Жаклин ....
10.
Бий Бойко Педалите на прокопи
26.03.2023 15:39:27
61
39
Само добруването на хората ни интересува, ще надживеем ПП-тата и ще се оправим и с тях! Борисов, докато е стоял начело на държавата, никога не сме обяснявали колко високи са цените!Има една голяма част от хората, които искат да бъдат излъгани красиво, искат да им се обещае нещо! Те лъжат, гледат в очите и лъжат. Виждал съм много лъжци. Тези просто така са устроени явно!
Киро иска но не може, Асен може ама по обратния начин, Корни има мерак, но до там, въпреки че има по-големи топки от Асеня!
Само Бойко може и знае как да ни изкара от кашата забъркана от мекеретата на капиталци!
9.
Бай....до 9
26.03.2023 15:39:06
25
22
Само като ти видях името, разбрах, че си изявен ГЕЙ !
8.
Жаклин
26.03.2023 15:29:48
77
38
Само Бойко Борисов може да ни спаси от кризата,никой друг!!!
Кирчовци,Асеновци може да са завършили и в Америка,но нямате опит момчета, послушайте хората които имат опит!!!!
Не разрешавайте дацви манипулират,не вдичко е пари на този свят!!!!
Вслушайте се в хората с опит и тогава коментирайте!!!!!
Не се страхувайте да кажете истината кой ви провокира или заплашва имтова може да го има,не се учудваме!!!!
Бойко Борисов е в нещата още от времето на Тодор Живков,запизнат е с много неща,вслушайте се в неговите думи,ще спечелите доверието на хората!!!!
7.
хайде
26.03.2023 15:21:32
30
85
Време е ти и всички боклуци около теб или в затвора или далеч от БГ!Нямам търпение следващата седмица да ви изметем продажни гербери депесари бесепари....пасмина
6.
Бай....
26.03.2023 15:11:59
28
93
Стига сте го навирали този плешив нарцис ! GERB OVER !
5.
GOOD
26.03.2023 15:08:47
28
95
да та еба и педала долен Тикво недоносена
4.
Боко
26.03.2023 15:05:01
29
106
Киро и Асен нямат основание да видят килията,докато ти си доказан престъпник и мутра,чието място е в затвора.
3.
Г-н Борисов
26.03.2023 15:00:13
38
20
Прекрасно знаете, че всичко вече е решено от Америка, а именно коалиция между вас и ПпДБ. Тази проруска политика на Радев, няма как да продължи.
2.
Тикво нагла
26.03.2023 14:52:19
37
106
Аз викам първо ти и ортаците ти доган, пеевски и гешев да влезете за дълго, а!
1.
TOTO
26.03.2023 14:49:19
28
106
Ама защо е все гневен този човек? Така ли ще ни управлява вечно свъсен и мрачен. Че той мрази всички хора.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан
Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори