Яйца на тиган с наденица и сирене бурата
Вкусно и лесно
Продукти:
250 г сурова наденица
1 глава лук
1 с.л. зехтин екстра върджин
2 домата
3 яйца
1 топка сирене бурата
Сол, черен пипер, магданоз на вкус
Приготвяне:
Лукът се нарязва и задушава в зехтина (в тиган). Премахнете червото от наденицата и я нарежете на хапки, които добавете към лука. Когато месото стане златисто, може да сложите нарязаните домати. Подправете със сол и черен пипер на вкус. Гответе около 10 минути. След това внимателно чукнете яйцата. Добавете накъсаното на хапки сирене и наситнения магданоз. Гответе докато белтъците стегнат добре. Сервирайте с хубав хляб.
Крути мерки срещу електрическите тротинетки в Атина
Фантомната личност на най-известния престъпник на Дивия Запад
Невероятно мезе - пилешки сърчица със сос и гъби
Оптималният хищник: Скачащ от дървета крокодил не оставя шансове на враговете си
Кървав екшън в София
Огромна драма във Ф1! "Лудия" отново е в играта, наказаха Ландо
Какви са условията на Натали към Орлин
Високи нива на две големи реки в страната
Почина известен български журналист
Наводнения до България
Жители на Айтос стартираха петиция срещу синята зона
