Яйца на тиган с наденица и сирене бурата
Вкусно и лесно
Продукти:
250 г сурова наденица
1 глава лук
1 с.л. зехтин екстра върджин
2 домата
3 яйца
1 топка сирене бурата
Сол, черен пипер, магданоз на вкус
Приготвяне:
Лукът се нарязва и задушава в зехтина (в тиган). Премахнете червото от наденицата и я нарежете на хапки, които добавете към лука. Когато месото стане златисто, може да сложите нарязаните домати. Подправете със сол и черен пипер на вкус. Гответе около 10 минути. След това внимателно чукнете яйцата. Добавете накъсаното на хапки сирене и наситнения магданоз. Гответе докато белтъците стегнат добре. Сервирайте с хубав хляб.
Премахнете тези предмета от дома си за да не блокират спокойствието
Истината е някъде там — и покойният президент Джордж Буш явно я е знаел
Боби Михайлов похарчи 100 бона за рождения ден на Мария Петрова
Топ 8 грешките, които родителите правят при наказанията
Димо Алексиев потъна в дългове
Волейболистка е новата Мис България
Свежа салата с репички
Русия съобщи, че напредва на фронта
