Яйца на тиган с наденица и сирене бурата
Вкусно и лесно
Продукти:
250 г сурова наденица
1 глава лук
1 с.л. зехтин екстра върджин
2 домата
3 яйца
1 топка сирене бурата
Сол, черен пипер, магданоз на вкус
Приготвяне:
Лукът се нарязва и задушава в зехтина (в тиган). Премахнете червото от наденицата и я нарежете на хапки, които добавете към лука. Когато месото стане златисто, може да сложите нарязаните домати. Подправете със сол и черен пипер на вкус. Гответе около 10 минути. След това внимателно чукнете яйцата. Добавете накъсаното на хапки сирене и наситнения магданоз. Гответе докато белтъците стегнат добре. Сервирайте с хубав хляб.
Катастрофален спад на обявите за работа – експертите предупреждават за трудно време
SOL Bar & Grill – новият фаворит на Бургас за фирмени коледни тържества през 2025
Защо е грешка да отлагате покупката на имот - цените тръгват нагоре
Младите лекари продължават протестите-бюджетът на НЗОК не дава гаранции, а проблемите се задълбочават
Какво да правим с монетите от касичката преди въвеждането на еврото - съвети за плавен преход и без излишни такси
Pegasus превзе Европа: Турският гигант купи най-големия чешки авиопревозвач
Цените пак нагоре: Потребителската кошница премина 100 лева
Световен гигант в брокерския сектор стъпва в България, за да преобърне изцяло пазара
Путин подписа указ, който изправи косите на десетки хиляди мъже
При гонка неправоспособен шофьор падна в дере във Варна
Румен Драганов: Очакваме добър зимен сезон. България е хит в туризма
Без сняг за Коледа: Проф. Георги Рачев прогнозира необичайно топло време в цялата страна
