Яйца на тиган с наденица и сирене бурата
Вкусно и лесно
Продукти:
250 г сурова наденица
1 глава лук
1 с.л. зехтин екстра върджин
2 домата
3 яйца
1 топка сирене бурата
Сол, черен пипер, магданоз на вкус
Приготвяне:
Лукът се нарязва и задушава в зехтина (в тиган). Премахнете червото от наденицата и я нарежете на хапки, които добавете към лука. Когато месото стане златисто, може да сложите нарязаните домати. Подправете със сол и черен пипер на вкус. Гответе около 10 минути. След това внимателно чукнете яйцата. Добавете накъсаното на хапки сирене и наситнения магданоз. Гответе докато белтъците стегнат добре. Сервирайте с хубав хляб.
2026 г. носи невероятен успех на тези 5 зодии
Емоционално интелигентните партньори правят това – без дори да осъзнават
Жените, родени през тези 3 месеца, са благословени с естествен чар
Емрах Стораро призна: Баща ми не ми е купил книжката, скъсаха ме 5 пъти на листовките
Нови правила за профилактика на вътреболничните инфекции
Николета Лозанова остана без рожден ден, заради критичното състояние на Боби Михайлов
Автентична 140-годишна рецепта за селски хляб с божествено хрупкава коричка
ПП-ДБ поиска оставката на кмета на Пловдив
Чудесен постен кекс с газирана вода – пухкав, ароматен и идеален за пости
Австрия прие закон, забраняващ носенето на забрадки в училище
Затварят за два часа кръговото кръстовище на летището в посока Бургас
