Яйца на тиган с наденица и сирене бурата
Вкусно и лесно
Продукти:
250 г сурова наденица
1 глава лук
1 с.л. зехтин екстра върджин
2 домата
3 яйца
1 топка сирене бурата
Сол, черен пипер, магданоз на вкус
Приготвяне:
Лукът се нарязва и задушава в зехтина (в тиган). Премахнете червото от наденицата и я нарежете на хапки, които добавете към лука. Когато месото стане златисто, може да сложите нарязаните домати. Подправете със сол и черен пипер на вкус. Гответе около 10 минути. След това внимателно чукнете яйцата. Добавете накъсаното на хапки сирене и наситнения магданоз. Гответе докато белтъците стегнат добре. Сервирайте с хубав хляб.
Кои са носителите на Годишните литературни награди в Бургас
ЧСИ-тата искат разширяване на правомощията
Вапцаровски дни в СУ „Н. Й. Вапцаров“ Царево – седмица, посветена на словото, духа и младите таланти
Заровени кюфтета – царски пир за жълти стотинки! Как може нещо толкова елементарно да е толкова вкусно
ЕК глоби Илон Мъск със 120 млн. евро
Всички правим тази грешка с прането през зимата, а може да ни довлече черен мухъл
Netflix купува Warner Bros. и HBO Max за 72 млрд. долара - най-голямата сделка в историята на Холивуд
Благомир Коцев обжалва гаранцията от 200 000 лв.
Бате Енчо се ожени на 68
Виктор от "Ергенът" не помни дали е бил с мъже
RSV набира скорост по света и причинява тежки респираторни, сърдечни и неврологични усложнения
Не изхвърляйте утайката от кафето
