Яйца на тиган с наденица и сирене бурата
Вкусно и лесно
Продукти:
250 г сурова наденица
1 глава лук
1 с.л. зехтин екстра върджин
2 домата
3 яйца
1 топка сирене бурата
Сол, черен пипер, магданоз на вкус
Приготвяне:
Лукът се нарязва и задушава в зехтина (в тиган). Премахнете червото от наденицата и я нарежете на хапки, които добавете към лука. Когато месото стане златисто, може да сложите нарязаните домати. Подправете със сол и черен пипер на вкус. Гответе около 10 минути. След това внимателно чукнете яйцата. Добавете накъсаното на хапки сирене и наситнения магданоз. Гответе докато белтъците стегнат добре. Сервирайте с хубав хляб.
19-годишна загина при тежка катастрофа
Божанов: Вотът на недоверие е срещу правителството на Пеевски и страха на Борисов
Кобрата избухна преди мача с Гасиев: „Ще видите най-добрия Пулев досега!“
Драстична мярка: Тръмп задължава всички чуждестранни туристи за петгодишна история в социалните им мрежи, преди да влязат в САЩ
Българското кино отново покори родната публика: „Почивката 2“ оглави боксофиса с рекордни резултати
Арне Слот разкри условието за оставането на Мохамед Салах в Ливърпул
Не е за хора под 18 - Тил Линдеман оправда предупреждението си
Комисията по електронно управление одобри бюджета за 2026 г. на министерството въпреки политическото напрежение
Готов съм за избори, ако САЩ и Европа гарантират сигурността им, каза Зеленски
Ловната хижа на Чаушеску в Румъния се продава за 995 000 евро
Кой и защо отиде на митинга на ДПС в Руен
Шести вот на недоверие разклати парламента: Спорят падали ли кабинетът на Росен Желязков
