Яйца на тиган с наденица и сирене бурата
Вкусно и лесно
Продукти:
250 г сурова наденица
1 глава лук
1 с.л. зехтин екстра върджин
2 домата
3 яйца
1 топка сирене бурата
Сол, черен пипер, магданоз на вкус
Приготвяне:
Лукът се нарязва и задушава в зехтина (в тиган). Премахнете червото от наденицата и я нарежете на хапки, които добавете към лука. Когато месото стане златисто, може да сложите нарязаните домати. Подправете със сол и черен пипер на вкус. Гответе около 10 минути. След това внимателно чукнете яйцата. Добавете накъсаното на хапки сирене и наситнения магданоз. Гответе докато белтъците стегнат добре. Сервирайте с хубав хляб.
Как дезинформацията в Telegram превърна украински тийнейджъри в инструмент за атаки
Няма да ги намерите и в най-скъпия ресторант: скариди с мед и соев сос
ЕС спря кисели краставички с парацетамол и риба с живак да стигнат до пазара
Синът на Алена: Сърцето ми е разбито, но ще нося любовта ѝ със себе си
В куп държавни структури заплатите скачат с много над 5%
