Яйца на тиган с наденица и сирене бурата
Вкусно и лесно
Продукти:
250 г сурова наденица
1 глава лук
1 с.л. зехтин екстра върджин
2 домата
3 яйца
1 топка сирене бурата
Сол, черен пипер, магданоз на вкус
Приготвяне:
Лукът се нарязва и задушава в зехтина (в тиган). Премахнете червото от наденицата и я нарежете на хапки, които добавете към лука. Когато месото стане златисто, може да сложите нарязаните домати. Подправете със сол и черен пипер на вкус. Гответе около 10 минути. След това внимателно чукнете яйцата. Добавете накъсаното на хапки сирене и наситнения магданоз. Гответе докато белтъците стегнат добре. Сервирайте с хубав хляб.
Стартира нова програма за саниране на еднофамилни къщи
Какво е италианско почистване и има ли смисъл от него за колата
Варненци почетоха паметта на загиналите при катастрофи
След 230 г.: САЩ спират да секат монети от 1 цент
Бурята „Клаудия” удари Португалия и наводни части от Великобритания
По време на автомобилно състезание в Австралия кола се вряза в тълпата
Ето какви са шансовете за снежна коледа
В коя държава коледния бонус стана задължителен
