Яйца на тиган с наденица и сирене бурата
Вкусно и лесно
Продукти:
250 г сурова наденица
1 глава лук
1 с.л. зехтин екстра върджин
2 домата
3 яйца
1 топка сирене бурата
Сол, черен пипер, магданоз на вкус
Приготвяне:
Лукът се нарязва и задушава в зехтина (в тиган). Премахнете червото от наденицата и я нарежете на хапки, които добавете към лука. Когато месото стане златисто, може да сложите нарязаните домати. Подправете със сол и черен пипер на вкус. Гответе около 10 минути. След това внимателно чукнете яйцата. Добавете накъсаното на хапки сирене и наситнения магданоз. Гответе докато белтъците стегнат добре. Сервирайте с хубав хляб.
Отиде си музикант от легендарната шведска група ABBA
Къде на АМ "Тракия" движението е ограничено
Четирима младежи пострадаха при катастрофа, край язовир "Огоста"
Валери Божинов към Борислав Михайлов: Мислите ми са с теб!
От понеделник можем да сменим джипито
На МВР му е твърде скъпо да се раздели с пенсионерите си
Само защото са жени: 109 българки са убити за 5 години
Мъж се преобличал като починалата си майка, за да взима пенсията й
Как да не изгубим своя платен годишен отпуск
Отиде си музикант от легендарната шведска група ABBA
25/11/2025, Вторник 10:33
0
