Яйца на тиган с наденица и сирене бурата
Вкусно и лесно
Продукти:
250 г сурова наденица
1 глава лук
1 с.л. зехтин екстра върджин
2 домата
3 яйца
1 топка сирене бурата
Сол, черен пипер, магданоз на вкус
Приготвяне:
Лукът се нарязва и задушава в зехтина (в тиган). Премахнете червото от наденицата и я нарежете на хапки, които добавете към лука. Когато месото стане златисто, може да сложите нарязаните домати. Подправете със сол и черен пипер на вкус. Гответе около 10 минути. След това внимателно чукнете яйцата. Добавете накъсаното на хапки сирене и наситнения магданоз. Гответе докато белтъците стегнат добре. Сервирайте с хубав хляб.
Почина легендарният актьор от "Mortal Kombat" и "Мемоарите на една гейша"
Русия чака отговора на САЩ: Кремъл мълчи, а светът гадае
Екшън с дрога в София, замесени са част от най-буйните мъже от протеста
Мирослав Севлиевски: Младите хора въстават срещу надменността, очаквам нови политически сили
Как се празнува Никулден по света-от шарената традиция в Бургас до сватбени ритуали в Италия
Синдикатът на МВР след трагедията на Северната тангента и решение на съда: Животът на колегата ни 5 000 лева ли струва
Църквата почита светец - строил болници и манастири, налице са много народни вярвания за 5 декември
Кабинетът "Желязков" пред шести вот на недоверие, от ПП зоват за нов масов протест
В 4 области е обявен жълт код за значителни валежи, по морето духа силен вятър, в планините времето е люто
Каква е пътната обстановка в България на 5 декември, какви са основните ограничения за Бургаска област
3 основни правила за щастлива и стабилна връзка
