Яйца на тиган с наденица и сирене бурата
Вкусно и лесно
Продукти:
250 г сурова наденица
1 глава лук
1 с.л. зехтин екстра върджин
2 домата
3 яйца
1 топка сирене бурата
Сол, черен пипер, магданоз на вкус
Приготвяне:
Лукът се нарязва и задушава в зехтина (в тиган). Премахнете червото от наденицата и я нарежете на хапки, които добавете към лука. Когато месото стане златисто, може да сложите нарязаните домати. Подправете със сол и черен пипер на вкус. Гответе около 10 минути. След това внимателно чукнете яйцата. Добавете накъсаното на хапки сирене и наситнения магданоз. Гответе докато белтъците стегнат добре. Сервирайте с хубав хляб.
Доналд Тръмп си е направил ЯМР, обеща да покаже резултатите
Разбра се кой е загиналият полицай в София
Кола се вряза в заведение за бързо хранене във Враца, двама пострадаха (ВИДЕО)
ЦСКА подкрепя Любослав Пенев в трудния момент: Ще спечелиш и този мач!
Христо Стоичков с подкрепа за Боби Михайлов, Любо Пенев и Петър Хубчев
Разследват дипломите на Гонзо
Ограничаване от социалните медии дава резултати, подобрява се осезаемо менталното здраве
Шофьорът, който уби полицай в София с 6 глоби за пътни нарушения
Картини на Георги Баев стават част от мисията „Нов роял за талантите на Бургас“
