Яйца на тиган с наденица и сирене бурата
Вкусно и лесно
Продукти:
250 г сурова наденица
1 глава лук
1 с.л. зехтин екстра върджин
2 домата
3 яйца
1 топка сирене бурата
Сол, черен пипер, магданоз на вкус
Приготвяне:
Лукът се нарязва и задушава в зехтина (в тиган). Премахнете червото от наденицата и я нарежете на хапки, които добавете към лука. Когато месото стане златисто, може да сложите нарязаните домати. Подправете със сол и черен пипер на вкус. Гответе около 10 минути. След това внимателно чукнете яйцата. Добавете накъсаното на хапки сирене и наситнения магданоз. Гответе докато белтъците стегнат добре. Сервирайте с хубав хляб.
Великата китайска стена е българска?
Голямо име в баскетбола хвърли оставка
Какво да направите, ако лостът за скоростите блокира?
Лундгрен пребил истински Сталоун
Немски кон е най-ниският в света
Путин с тежко изказване за Покровск
В Сандански закъсаха
Отиде си легендарна певица
Много грозна кражба в София
Орлин обиди Натали в "Ергенът"
Има ли голям скандал в Реал?
Русия отговори на Калас
