Яйца на тиган с наденица и сирене бурата
Вкусно и лесно
Продукти:
250 г сурова наденица
1 глава лук
1 с.л. зехтин екстра върджин
2 домата
3 яйца
1 топка сирене бурата
Сол, черен пипер, магданоз на вкус
Приготвяне:
Лукът се нарязва и задушава в зехтина (в тиган). Премахнете червото от наденицата и я нарежете на хапки, които добавете към лука. Когато месото стане златисто, може да сложите нарязаните домати. Подправете със сол и черен пипер на вкус. Гответе около 10 минути. След това внимателно чукнете яйцата. Добавете накъсаното на хапки сирене и наситнения магданоз. Гответе докато белтъците стегнат добре. Сервирайте с хубав хляб.
Финландски политик поиска оставката на Урсула фон дер Лайен
Трагедия на Коледа: Две жени загинаха при пожари в домовете си
Измами при смяна на левове с евро: Какво трябва да знаете
Журналист прострелян пред дома си почина в болница
ЦСКА преотстъпва Иван Тасев и Георги Чорбаджийски - интерес от Берое, Ботев Враца и Пирин
Трагедия в Русия: Кола пропадна под леда на река Лена, има загинали
Стефановден и ангелското число 27: Ден на знаци, които променят живота на четири зодии
Преяждането по празниците натоварва черния дроб и мозъка и може да доведе до болница
Ад на магистрала в Япония: Жена загина, над 50 коли в сблъсък и пламъци
Зимни условия и временни забрани: Актуална пътна обстановка в страната
Стефановден - последният голям празник за годината
Хороскоп за 27 декември: Вълшебен ден за Рибите, интуицията им е верен компас
