Яйца на тиган с наденица и сирене бурата
Вкусно и лесно
Продукти:
250 г сурова наденица
1 глава лук
1 с.л. зехтин екстра върджин
2 домата
3 яйца
1 топка сирене бурата
Сол, черен пипер, магданоз на вкус
Приготвяне:
Лукът се нарязва и задушава в зехтина (в тиган). Премахнете червото от наденицата и я нарежете на хапки, които добавете към лука. Когато месото стане златисто, може да сложите нарязаните домати. Подправете със сол и черен пипер на вкус. Гответе около 10 минути. След това внимателно чукнете яйцата. Добавете накъсаното на хапки сирене и наситнения магданоз. Гответе докато белтъците стегнат добре. Сервирайте с хубав хляб.
Нов скок в цените на горивата
Коледна надбавка 120 лв. за пенсионерите-на дневен ред в парламента
Тагарев: Ако падне Украйна - ние сме следващите
Народни средства срещу подагра
Драма с мечка край Смолян
26/11/2025, Сряда 08:35
0
18-годишна беше нападната от тигър
Бум от протести в София
Един от мъжете не можа да скрие сълзите си в "Ергенът"
Филип Кръстев блести за Оксфорд
Високи температури по Черноморието
Докато спасява съпруга си от наводнение: Жена разбра, че той има любовница
Още четирима задържани за обира на Лувъра
