Яйца на тиган с наденица и сирене бурата
Вкусно и лесно
Продукти:
250 г сурова наденица
1 глава лук
1 с.л. зехтин екстра върджин
2 домата
3 яйца
1 топка сирене бурата
Сол, черен пипер, магданоз на вкус
Приготвяне:
Лукът се нарязва и задушава в зехтина (в тиган). Премахнете червото от наденицата и я нарежете на хапки, които добавете към лука. Когато месото стане златисто, може да сложите нарязаните домати. Подправете със сол и черен пипер на вкус. Гответе около 10 минути. След това внимателно чукнете яйцата. Добавете накъсаното на хапки сирене и наситнения магданоз. Гответе докато белтъците стегнат добре. Сервирайте с хубав хляб.
Еврото достигна шестседмичен връх спрямо долара
Тази рецепта превръща картофите в истинска звезда
Експерти предупреждават за рисковете от филърите за лице
Бургас ще отбележи Никулден с богата спортна програма
Втори ден блокада на "Кулата": Над 8 км опашка от тирове заради фермерските протести в Гърция
Забравете за кюфтетата с кайма, пилешките са много по-крехки, а стават за 30 минути
Трима младежи загинаха при мистериозен инцидент във Франция: кола падна в частен басейн
Икономист предложи запазване на лева за български стоки
Работилници и театър развълнуваха публиката по време на коледния фестивал в Царево
Путин: Европа саботира мира в Украйна
„Европа на нокти: Половината европейци вярват, че война с Русия е реална опасност“
