Яйца на тиган с наденица и сирене бурата
Вкусно и лесно
Продукти:
250 г сурова наденица
1 глава лук
1 с.л. зехтин екстра върджин
2 домата
3 яйца
1 топка сирене бурата
Сол, черен пипер, магданоз на вкус
Приготвяне:
Лукът се нарязва и задушава в зехтина (в тиган). Премахнете червото от наденицата и я нарежете на хапки, които добавете към лука. Когато месото стане златисто, може да сложите нарязаните домати. Подправете със сол и черен пипер на вкус. Гответе около 10 минути. След това внимателно чукнете яйцата. Добавете накъсаното на хапки сирене и наситнения магданоз. Гответе докато белтъците стегнат добре. Сервирайте с хубав хляб.
Турската армия нахлу в Сирия
Фен запали снимка на Асен Митков, Левски защити халфа
Криминално проявена жена обра пенсионерка в Сливен
Плевнелиев: България влиза в еврозоната през 2026 г. благодарение на Царя, Борисов и Горанов
Драгомир Симеонов: Депресията ме срина, „празното гнездо“ удари по-силно, отколкото очаквах
САЩ, Израел и Катар на историческа тристранна среща в Ню Йорк-ключови разговори за Газа
Синът на Тръмп атакува Киев: „Украйна е по-корумпирана от Русия“ и намеква за отстъпление на Вашингтон
Кризата с боклука в София ескалира: „Люлин“ настоява за спешни мерки
Арестуваха 29-годишен с 8 килограма дрога, съхранявал марихуана в буркани и чували
ПП скочи и на новия бюджет, зоват: Подайте си оставката преди сряда!
Новият кмет на Букурещ Чиприан Чуку – рокаджия, фен на Майкъл Джордан
