×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо вятърът на промяната довя мигранти на рояци у нас


Защо вятърът на промяната довя мигранти на рояци у нас
Знаете ли, че в Центровете за настаняване контролът е нулев и у нас вече бродят хиляди млади мъже без образование, регистрирани като непълнолетни?
21 Март 2023, Вторник, 19:50 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА

Дронове и военна техника още никой не е видял, но всеки чу и разбра кой печели битката между нелегалните и органите, които трябва да се грижат за сигурността ни

Вчера, за пореден път, кола с мигранти катастрофира. За пореден път има загинал, отново има и ранен. От „Гранична полиция“ са опитали да спрат следена кола, за която има оперативна информация, че превозва мигранти, при което шофьорът прави рязка маневра при опит да избегне проверката, но малко след това колата се обръща. Всичките задържани, пътували в колата, са мъже на възраст между 25 и 30 години.

Отново този месец имаше подобен случай, при който бременна в седмия месец лекарка бе заловена да превозва четирима нелегални мигранти в района на Хасково. Д-р Ирена Персенска от Пловдив била заедно с мъжа си Димитър Динчев - ефрейтор от авиобаза Граф Игнатиево и още един мъж.

Ако сте забравили, на 26 февруари, този път в района на Чирпан, също стана катастрофа, при която отново имаше загинал мигрант. Същият ден два буса с нелегални мигранти бяха задържани в рамките на час. И двата, превозващи млади мъже, мигранти. Трети бус беше намерен изоставен край Перник, но нелегалните мигранти и шофьорът бяха избягали.

През ноември, при тежка катрастрофа с бус, пълен с мигранти, след отбивката за Казичене до София, тежко пострада полицай, който месец по-късно почина. През октомври 7 мигранти бяха задържани в София след катастрофа, а шофьорът избяга. Отново само млади мъже.

В края на август двама полицаи от Бургас загинаха, след като опитаха да спрат автобус, пълен с мигранти, който буквално се вряза в автомобила им. Автобусът, в който бяха открити 48 мигранти, малко преди това е отказал да спре на сигнал подаден от гранични полицаи.

Подобни случаи вече буквално са ежедневие, никой не помни такъв бум. В началото на август миналата година настоящият служебен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев също призна, че мигрантският натиск на българо-турската граница е нараснал с 24% през последния месец спрямо предишния, но „организацията е достатъчна, за да сме спокойни”. Но какво стана след тези му успокоителни думи, всички знаем. След трагедията в Бургас Демерджиев обеща, че са предприети мерки, за да спре засиления мигрантски натиск. В момента включваме дронове и военна техника", допълни тогава той.
Дронове и военна техника никой не видя, но всеки чу и разбра кой печели своеобразната битка между нелегалните и органите, които трябва да се грижат за сигурността ни.

МВР

Шофьорите, превозващи мигранти, се оказва, че до един са добри познайници на полицията. Включително и бременната жена. Преди това е залавяна да шофира с наркотици, заяви самият Демерджиев. Водачът на буса, който се вряза в полицейския микробус до Казичене, също е познат на полицията - криминално проявен, с множество регистрации.

Петнайсетгодишният сириец Омар Мохамад Али Аднан, който шофира автобуса с 47 мигранти и отне живота на двама полицаи в Бургас, също е бил добър познайник на полицията, обитаващ бежанския център в Харманли.Оказа се, че е влизал и излизал от него, когато му скимне и никой не е знаел къде и с какво се занимава през това време. А от Агенцията за бежанците не от вчера искат жандармерия да охранява Центъра, защото персоналът вече не може да се справя с настанените там над 750 "бежанци".

Истината е, че се получава „Ние ги хващаме, те ги пускат” – един доста познат лаф от близкото ни минало, който е напълно актуален и към момента. МВР си познава стоката, периодично ги хваща, но после или съдът ги пуска, или законодателството е толкова нефелно, а присъдите – символични, та въпросните съвсем скоро отново вършеят безнаказано и съвсем спокойно.

На дневен ред отдавна стои и въпросът с използването на оръжие при изпълнение на служебните задължения. Към момента, колкото и грубо да звучи, полицаите ни са като скопени - не смеят да употребят оръжие, защото после те ще са подсъдимите.

Но проблемите в МВР не са по-малко. Че има съществени, още миналата година потвърди и Илия Кузманов, заместник-председател на Управителния съвет на Синдикалната федерация на служителите в МВР, който заяви, че „4 загинали колеги и един в много тежко състояние за 80 дена определено говори за много сериозен системен проблем в системата”.

Бойко Рашков

Миналата година, по време на изслушването в пленарната зала на Демерджиев за проблемите на оградата по границата ни с Турция, Бойко Рашков (в периода 12 май – 16 септември 2021 г. заместник министър-председател и министър на вътрешните работи в първото служебно правителство на Стефан Янев, в периода 16 септември 2021 г. – 13 декември 2021 г. заместник министър-председател и министър на вътрешните работи във второто служебно правителство на Стефан Янев, от 13 декември 2021 г. до 2 август 2022 г. министър на вътрешните работи в кабинета на Кирил Петков) обяви, че ограда по границата ни, която е на стойност 200 милиона лева, е построена така от ГЕРБ, че и „зайците да минават”, и това го знаели всички. А пък докато той бил министър, министерството е отпуснало пари, за да се възстанови оградата и поради тази причина още през 2021 МВР, видите ли, поемало поддръжката на границата с Турция. „МС прие решение, с което на практика стопанисването и управлението на съоръжението към Турция да премине от областните управи на Ямбол, Бургас и Хасково към МВР, за да може да мине под управлението на Гранична полиция. „Няма никакви спорове, че това решение е правилно”, заяви тогава Рашков.

Какво се случи после, как всичко цъфна и върза, ежедневно научаваме от новините – и все от криминалната хроника, какво точно постигна един от любимците на градската ексдесница ДБ, впоследствие и фаворит на ПП, чийто кандидат за депутат е отново, е въпрос с повишена трудност.

Неведнъж експерти по сигурността предупреждаваха, че за последната година (2022г.) по съоръжението са се образували огромни пробойни, местни също предупреждаваха, посочвайки даже конкретни места. На едно от тези места всъщност се случи трагедията и с убития граничен полицай Петър Бъчваров, който се натъкна на дупка в оградата през ноември миналата година и беше смъртоносно прострелян от турски каналджия.

Дали обаче Рашков се вълнуваше от оградата, не е сложен въпрос. Никак даже. За периода, през който беше начело на МВР, единствената му задача беше да бори ГЕРБ, персонално Борисов, докато случващото се по пътищата на страната, безстопанствеността по границата буквално и хаосът в цялата система, буквално уби десетки невинни.

Рашков, ако някой е забравил, е този, който говореше за „бивши хора”, приканваше към уволнение на журналисти, заплашваше със саморазправа политици. По думите на Ивайло Мирчев от ДБ „България толкова добър вътрешен министър не е имала отдавна”, а съпартиецът му Атанас Славов заяви, че Рашков е „авторитетен професионалист”.

Рашков е и този същият, който през 2021г ни успокояваше, че наблюдават много внимателно миграционния натиск, който не бил свързан само с България.

Индикациите за мигрантския натиск

Още преди две години стана ясно, че ще бъдем подложени на засилен мигрантски натиск. През август 2021г. Кабул падна в ръцете на талибаните, с което радикалните ислямисти окончателно превзеха властта. Излъчените по всички медии драматични кадри, на които отчаяни хора се опитват да се доберат до някой самолет, за да напуснат страната, не ни впечатлиха толкова много. А те бяха индикация какво ни чака нас.

Тогава посланикът на Афганистан в България също предупреди, че след като талибаните в Афганистан завзеха властта, милиони политически и хуманитарни бежанци ще поемат към Запада, България и целия свят.

За разлика от нас, гърците веднага предприеха мерки, като министърът по миграцията им Нотис Митаракис беше категоричен, че страната им няма да се превърне във входна врата към Европа на мигранти, поради което правителството на „Нова демокрация“ пое твърд курс, като изгради заграждения по сухопътната си граница с Турция. Това накара мигрантите да търсят други пътища, като най-вероятният и възможен станахме ние.

Какъв е профилът на мигрантите?

По информация на МВР, нелегалните мигранти са предимно от Афганистан и се придвижват на групи. Профилът им е: „Предимно млади мъже на възраст 13-18 г. и без образование. За момента крайната им цел не е България, което ни спасява малко или много в тази проблемна ситуация”, коментира още през 2021г. началникът на приемателен център, кв. „Овча купел” Елеонора Йорданова. Но тогава още не бяха тръгнали големите потоци мигранти. А сега осезаемо усещаме увеличената бройка.

Надали сте обръщали внимание, но почти всяка новина, свързана със заловени мигранти, завършва така – „Чужденците са настанени в мигрантски център”. Тези мигрантски центрове нито са до безкрайност събиращи, нито са решение, защото са по-скоро тип хотелски начала – всеки си излиза и влиза, когато му скимне, а контролът е почти нулев.

Един важен аспект от проблема, който никой не споменава, е, че центърът във "Военна рампа"  в София, изграден през 2019 г. специално за непридружени деца-бежанци освен, че е препълнен, крие сериозен риск. Центърът има договорни отношения с „Втора МБАЛ-София“ за изследване на костната система за установяване на реалната възраст на съмнителни, представящи се за непълнолетни чужденци. За 2021 са изследвани 40 лица и САМО 4 от тях са били на възраст под 18 години! За 2022г. информацията не е огласена – досещайте се сами защо. Това означава, че в София и в страната се разхождат неизвестен брой младежи, от които беззащитни деца са буквално единици, а останалите са момчета и млади мъже в разцвета на силите и сексуалната си активност, които можем да предположим с какво се занимават и какво търсят.

И докато у нас течеше поредната серия вътрешнополитически скандали с привкус от някоя сапунка с мелодраматичен характер, ситуацията по границата ни непрекъснато се усложняваше, за да се стигне до всички трагедии от 2022г., продължаващи и през тази година.

Безумното е, че през последните две години управляващите ни непрекъснато се хвалиха, че имало спад на престъпността, а проблемите бяха премълчавани или дори прикривани. Не е тайна и не от вчера в „Гранична полиция” съществува корупционна среда, но в последната година положението е критично, а МВР демонстрира мускули за кратко, обикновено след някаква трагедия. Самият Демерджиев ни информира, че поне 10 полицаи са участвали в схеми за трафик на мигранти, обаче преки доказателства, че са вземали пари, още няма и допълни, че били установили, че мигрантите влизат в страната с помощта на гранични полицаи. А, каква голяма новина!

Какво се направи за две години по въпроса – почти нищо. Или по-точно, нищо, което да доведе до реални резултати. Напротив, каквото и да се предприема, то явно е неефективно – буквално убийствено...
Нека не забравяме, че и приемът ни в Шенген зависи от ефективността на границите ни. Към момента те са нефункциониращи, какво посочиха западноевропейски политици, поради което продължаваме да гледаме Шенгенската зона през крив макарон. Но има и още по-съществен въпрос, касаещ защитата на държавните ни граници, което е ключово за националната ни сигурност.

Разграден двор, това сме в момента, а през това време политиците ни се надпреварват да си мерят... процентите, заливайки медийното пространство с незначителни теми, касаещи вътрешнопартийните им боричкания. Такава промяна ни довя вятърът, че направо ни издуха къщичката.

 


В категории: Политика


36
Коментара по темата
36.
Все пак да не забравяме,че
27.03.2023 16:40:10
0
0
Началото на канала за мигранти през границата на България, датира още по управлението на Борисов, а злите изици твърдят,че в организацията на канала води до ръководството на Герб
35.
Кармен до Електра
27.03.2023 10:01:56
0
0
Да де,ама тя "оградата" беше направена много преди това.
34.
Електра
27.03.2023 01:13:04
1
1
Защото Шарлатанина Крадеф, назначи две корумпирани комунистически говеда за министри на милицията...
33.
Средно интелигентен индивид
24.03.2023 10:03:12
1
1
Прочетох статията,прочетох и коментарите.В статията имаше новина за мен,а останалото си беше изброяване на факти в хронологичен ред ----ПЪРВО,новината и тя вещае за в бъдеще големи проблеми, на цялата територия на страната.ЦЕНТРОВЕТЕ ЗА МИГРАНТИ СА ПРЕПЪЛНЕНИ И НЕ СЪЩЕСТВУВА МЕХАНИЗЪМ,КОЙТО ДА ЗАДЪРЖА МИГРАНТИТЕ ДА СТОЯТ ВЪТРЕ В ТЯХ !!!----ВТОРО,относно фактите и хронологията.Те са си просто факти и за тези които могат да разсъждават,говорят достатъчно красноречиво Така -усвоиха се едни пари от ЕС,повечето от тях се откраднаха,с остатъка се построй едно неработещи съоръжение-уж ограда.На пръв поглед вършеше работа,защото мигрантския поток бе слаб.Това направи Бойко,просто тогава талибаните още не бяха взели властта.Впоследствие потокът се засили ,новите знаеха,че оградата никаква я няма,уж решиха да я стягат,изписаха,средства и на свой ред ги ....откраднаха!!!Толкова по темата.---p.s.в резултат целия този цирк,загиват невинни хора и служители на МВР.Относно решението на проблема -народът го е казал - "всичко ново е добре забравено старо" и преди имахме ограда и граничари,но тогава имахме и .....ДЪРЖАВА.
32.
бургазлия
22.03.2023 05:17:40
1
4
Към 22-не са луди,имат си мисия,за която се плаща и всеки ден си отработват парите.
31.
бургазлия
22.03.2023 05:10:51
0
5
Защо ги ловите тези нещастници,след като те искат в ЕВРОПА, а не в Бълхария.Нека да си ходят в Германията ,нали Меркел преди време ги покани.
30.
ТБС
21.03.2023 22:34:50
1
3
Защото наглите терберасти оградиха за милиард с ограда за кокошки. А сега в една друга статия, естествено заключена за коментари, се жалват за земеделието и животновъдството, въпреки всички малоумици, които сътвориха по време на управлението си. Животните ги избиха здрави, започнаха е с хората, ама прост Киро ги удари в земята, като предложи по 75 лева на всеки пенсионер, който да се самоубие или доувреди с експерименталка. Сега пък се надпреварват да неолибералите, на кой му е по тесен свинктера, на да се харесат на хамериканците.
29.
Христо
21.03.2023 21:44:35
0
4
Дроновете на МВР не търсят емигранти, ами ги вдигат да следят полицаите, дали са с лъснати кубинки, дали са с чиста униформата, при условие че цяла смяна са гонили емигранти.Пълна излагация, макчане на личния състав, тотално от началници които стоят само на бюра, и никога не са били на терен, и 80 процента от тези в кавички ръководни кадри са на пенсия и заплата, Как искате този на терен да работи
28.
Троловете на прокопи са в потрес
21.03.2023 19:11:20
4
17
Но сега се вижда - докладът казва: две години управление на Кирил Петков и Радев - корупция и какво ли не. Крадоха ви от бензина, горивата, храните, откъдето - както можаха.ПП и ДБ нямат капацитет да се справят със съдебната реформа и върховенството на закона!При ГЕРБ инфлацията бе между 0 и 2%, за всичките години, посочи той. бяхме в топ 5, а сега сме в топ 5 отзад напред и не им е виновна войната, нито енергийните ресурси, защото инфлацията започва 2 месеца след като те станаха служебни министри, с първия бюджет, който те направиха!Не ги питаха дори за един парапет. Било грешен ъгъл. Кое е грешен ъгъл - не разбрах. Няма допълнителни въпроси.
27.
Бургазлия до 15
21.03.2023 17:28:52
15
9
Ти явно си далеч от имиграционната вълна -> имигрантите мигрират когато е по-топло без значение кой управлява. Радев и толупът действат в синхрон, то и опонентът от ГЕРБ (оня дърт г*й Герджика) беше специално избран за да се избере Радев. Хайде не на нас тия с арести и не знам си кой...
26.
Красимир
21.03.2023 17:12:05
1
7
Минават адски много но се крие особенно околна Малко Търново.а
25.
до 18
21.03.2023 17:06:29
7
18
А от управлението на ПП/ДБ нямаше и асфалт за крадене... Освен от комисионните им, друго не можеш да откраднеш след тях, защото нищо и не направиха.
Ааа, забравих, крали са от новите мостове над Дунав, крали са и от тунелите, от завода за електромобили. Толкова са откраднали, че за другите не остана за крадене, защото не знам как се краде от нищото :)
24.
Ха ха
21.03.2023 17:00:00
5
19
Когато статия атакува ПП/ДБ и веднага троловете се активизират... Момчета, не ви е виновна журналистката, че Кирчо и Кокорчо, Чашков и Бойкикев не стават за нищо!
Истината е, че Бойко и ЕС се бяха разбрали с Ердоган да удържа мигрантите, но заради последните либерастките действия Турция вече не се напряга. Кой приема на сериозно харвардските шарлатани? Какво друго сте очаквали?
Между впрочем защо европейските либерасти така подскачат срещу тези мигранти? Каква е разликата с украинците? И едните и другите бягат от страните си заради войни. Ама за едните се правим на много гостоприемни, настанихме ги в хотели по морето и т.н., а другите ги гонят и навират в общежитията. Едните пристигнаха в България с лъскавите си джипове, а другите прескачат оградата със стълби и вървят километри.
Някой задава ли си тези въпроси?
23.
Габи
21.03.2023 16:57:04
5
15
Защо за мигранти и биещи се роми веднага хвърчат линейки и винаги има свободни места в болниците?Българите с осигоровки обикалят с часове с линейкити и бъдат връщани от болниците, а за безелниците всичко е наред.
22.
Гасете лампите, има как!
21.03.2023 16:56:41
8
32
Няма как накрая да не дойде Видовден! Харвардската тройка ни превърна в бананова република! Излагацията беше толкова пълна, че чак глупостта преливаше. И се разливаше по държавната чаша. Обичайният юзър във Фейсбук, дето цял ден си святка емотикони, дава ли си сметка какво направиха тримата луди? Завлачиха държавата на дъното. И сега пак искат властта.
21.
Габи
21.03.2023 16:56:08
5
17
Защо за мигранти и биещи се роми веднага хвърчат линейки и винаги има свободни места в болниците?Българите с осигоровки обикалят с часове с линейкити и бъдат връщани от болниците, а за безелниците всичко е наред.
20.
ПП извършиха национално предателство
21.03.2023 16:51:52
8
30
Той се състоя под юмрука на Радев, но с активното участие на всички НПО-та в България, които са финансирани основно от Сорос. Като започнете от отвореното общество на Иван Кръстев и неговия Център за либерални стратегии, минете през Фондация „Америка за България“ и стигнете до Института за правни инициативи на Христо Иванов.
Тътреха се бесилки, тътреха се ковчези, въведе се машинно гласуване и последните избори, които минаха, очертаха най-печалната картинка за българския парламентаризъм.
19.
33
21.03.2023 16:51:15
0
22
Ако се стреля на месо няма да има и един мангал тук, но нали е всичко политика и за пари така ще еее!!!
18.
до 17
21.03.2023 16:47:54
26
10
едно е да плащаш за реклами друго е да плащаш за тролове, това което правите е нелегално, а и жалко...но какво да очакваш от хора които крадат асфалт?
17.
До 10 тролчето на ПП/ДБ
21.03.2023 16:35:28
9
44
„Промяната“ вкарали над 600 000 (?!?) лева за реклама в „Google“ и „Youtube“. Това не включва нито платените им участия, нито напоителното им отразяване в медиите, нито спонсорираните постове във Фейсбук, нито даже билбордовете, които са буквално на всеки километър.Разбрахме защо инфантилните им послания ни дебнат отвсякъде! Сега остава и да обяснят на гражданите откъде идват парите. Дали пак са “легални” криптодарения от “Nexo“, или този път лидерите им са правили работни срещи в джипове на други олигарси…Всичко е ясно! Изборите няма да ги спечелите. Не става само с пари, трябва и акъл. Парите си ги пестете за адвокати.
16.
vini
21.03.2023 16:34:52
12
42
Все Бойко ви е виновен но не е.Жалки сте.Това е резултата от хубавата ви промяна.
15.
Нулева миграция беше при ББ
21.03.2023 16:30:08
10
49
Мунчо събра най-крадливата и най-лъжливата пасмина под юмручето си!!!
Държавният департамент дава пример с незаконните арести на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова.
Не може Киро мангала, действащ министър-председател да се хвали:
“Аз арестувах Бойко Борисов”, а да не предприеме необходимите действия за опазване на България!!!
14.
В тяхна защита
21.03.2023 16:29:10
4
16
Въпреки че и мен ме дразнят непрекъснато, истината е, че в целия свят отдавна няма истински журналисти. Оптимистите, които се опитваха да бъдат, не са между живите... Биха могли поне да бъдат по-грамотни обаче и да не пишат по съвсем елементарен, пошъл и вулгарен начин.
13.
Рашков им разтури седянката
21.03.2023 16:28:32
46
18
Тези канали бяха едни от основните пера на боко, както каналите за амфети и каптагон към арабския свят.
12.
Гошо
21.03.2023 16:19:20
12
16
Кефи ме, че във Флагман цари плурализъм :-) Имат си "рупори" от почти всички посоки: леви, десни, гербаджии, кирчо-кокорчовци, здравомислещи, конспиратори...
Остава да намерите журналисти фенове на ДПС и Възраждане и сте готовиу :-) Е, нямате твърда позиция по никой въпрос, ама то така е с жълтите медии - гледате накъде духа вятърът и натам насочвате жълто-кафявата струя...
11.
00
21.03.2023 16:09:00
4
18
Amerikanskiq dron i nego li ne vidqha
Kat sa razhojdashe
Voenniq ministar inache pribira 12 bona zaplata nali
10.
д
21.03.2023 16:07:41
47
32
между другото ГЕРБ наемат и онлайн тролове да плюят по ПП по всякакъв възможен начин, справка проверете клиповете на ПП в Youtube коментарите им са пълни с тролове. Що не пробваш да провериш това Вики? Имаш ли сърце и душа или?
9.
Една единствена причина:
21.03.2023 16:06:49
7
17
Мигрантските орди се прeвозват от държавни калинки :)
8.
до 7
21.03.2023 16:06:23
17
20
не съм съгласен, Бургас е град където ни трябва истинска журналистика (не като флагман), но за да си истински журналист е като да си истински лекар - трябва да обичаш работата си и резултатите от нея, а не да работиш за следващата заплата само :)
7.
един съвет
21.03.2023 16:03:43
32
24
Вики не се води по старите пушки в редакцията! От тях няма какво да научиш. Ако искаш да станеш добър журналист, пиши обективно и не се съобразявай с никого. Не пиши поръчкови статии и гледай да напуснеш Бургас най-скоро, защото в такъв тип феодални градове няма обективна журналистика
6.
А бе флегми
21.03.2023 16:01:56
23
21
Каква битка бре що ни правите на идиоти? Има синхрон между властите и трафикантите милиони евро печалба и си мислите че ше ви поверва някой ,че 4,5 убити полицаи няма да ги прежали властта . Комунета какво казваше вашия поет терорист на руска хранилка помните ли: Какво тук значи някаква си личност?
Айде няма нужда предизборни опорки тип селска седянка у странджа.
5.
Давай вики
21.03.2023 16:01:31
41
36
Заслужи си стинките за днес. В чекмеджетата има много, спокойно. Като спомена за оградата за зайци за 200 милиона, има ли подведени под отговорност за тази огромна кражба по времето на герб дпс и оп?!
4.
Щото разбиха организираните канали?
21.03.2023 16:01:16
46
38
Що, при Бойко нямаше ли мигранти? Според мен тогава не ги ловяха много. Видя се след това колко организирани канали бяха разбити и всеки от тях гледаше да се справя сам като го оставят в гората. Когато е организиран канал с протекцията на държавата не се виждат толкова мигранти
3.
д
21.03.2023 15:59:15
38
39
сигурно и в Австрия довя мигранти бе Вики? На тебе обаче май ти довя нещо отзаде, да не е някоя гербава монета?
2.
Странно нещо са Флагман
21.03.2023 15:56:39
31
40
Само , че ние, като читатели, не прочетохме и един довод ? Само един преразказ на събития, които всеки знае. Защо така ??
1.
Някой
21.03.2023 15:53:49
41
39
Бойко ли ви диктува?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори