×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

България не подкрепя общата европейска доставка на снаряди за Украйна, обяви Радев


България не подкрепя общата европейска доставка на снаряди за Украйна, обяви Радев
Докато управлява служебното правителство, няма да предоставяме на Украйна нито изтребители, нито ЗРК, нито танкове и бронетранспортьори
21 Март 2023, Вторник, 11:31 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

България ще подкрепи европейски дипломатически усилия за възстановяване на мира, каза още президентът

„България не подкрепя и не е част от общата поръчка за доставка на снаряди за Украйна.“ Това каза президентът Румен Радев пред журналисти след участие в конференция „Антикорупция и национална сигурност“ в София.

Вчера стана ясно, че България не е сред страните, които са подписали в Брюксел споразумение за проекта на Европейската агенция по отбрана (EDA) за съвместна доставка на боеприпаси - поне един милион броя - за подпомагане на Украйна и за попълване на националните запаси на държавите членки, както съобщи „Дневник“.

На въпрос защо България няма да изпраща оръжия за Украйна, днес Румен Радев обясни: „Първо, България не подкрепя и не е част от общата поръчка за доставка на снаряди за Украйна. България ще подкрепи европейски дипломатически усилия за възстановяване на мира. И докато управлява служебното правителство, България няма да предоставя на Украйна своите изтребители, нито своите зенитно-ракетни комплекси, нито танкове и бронетранспортьори. И е редно българските граждани да знаят отсега позициите на партиите, които от утре очакваме след тези избори да решават от името на България дали ще бъдат част от усилията за възстановяване на мира, или за удължаване на войната."

Попитан какъв знак даваме на Европа с това наше решение, президентът отговори: "Знак на суверенно решение и възможностите на България да участва в тази инициатива. Мисля, че вчера министърът на отбраната достатъчно изчерпателно от Брюксел обясни."

По повод коментарите за проблемите с бюджета и вероятността от фалит на държавата, Румен Радев каза: "Абсолютни спекулации! Финансите на държавата са стабилни. Аз нямам намерение да коментирам спекулативните им интерпретации от предизборната кампания, но държа да заявя, че финансовото министерство държи стабилни държавните финанси. Да го поздравя за това, че осигури рекордна събираемост, че гарантира ежегодно нарастване на пенсии и на заплати. И категорични спекулации са, че ще има орязване на заплати и на пенсии. Категорични спекулации са, че ще има промяна на курса на лева спрямо еврото и че тук ще има някакви нови заеми от Международния валутен фонд. Напротив, финансите на държавата са стабилни, но това е едно предупреждение, което служебното правителство отправяше и от трибуната на предишното Народно събрание. Това е предупреждение, че ако се продължава с популистката политика, наложена от няколко предишни парламента, ние можем евентуално да стигнем и до някой от тези негативни сценарии. В момента ние сме далече от тях, но зависи от отговорността на нашите народни представители това да не се случи. Вие представяте ли си, ако служебното правителство в последното Народно събрание се беше поддало на този популистки натиск от парламентарната трибуна и беше внесло бюджет, за който се канеха моментално да нараснат разходите с около 10 милиарда. Сега щяхме да говорим вече за тези сценарии, които щяха да чукат на нашата врата. В момента те са далеч, но, пак казвам, това е едно предупреждение и аз очаквам отговорно отношение към финансите на държавата. Очаквам и в бюджета, който ще бъде представен и който ще бъде приет от Народното събрание, да има основен ангажимент към покупателната способност на българските граждани с оглед на най-уязвимите слоеве на населението, към успешното развитие на българската икономика и в същото време да се избегне въвличането на страната в дългова спирала."

Президентът обяви подкрепа за проектозакона, предложен от Министерството на правосъдието и Министерския съвет, свързан с въвеждане на ефективен механизъм за разследване на главния прокурор. 

 

 

 




45
Коментара
Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
45
Коментара по темата
45.
за какво се ползва оръжието
23.03.2023 02:15:35
2
2
"Видео: Оръжията на САЩ, използвани при военни престъпления в Украйна, и деца, ранени от обстрел"
https://www.infowars.com/posts/video-reports-us-weapons-used-in-ukrainian-war-crimes-children-injured-by-shelling/
"ВИДЕО: Украйна е обвинена в клане, отнемане на детски органи, изхвърляне на разчленени деца "като изхвърлени отпадъци", заяви руски войник"
https://www.infowars.com/posts/video-ukraine-accused-of-slaughtering-harvesting-childrens-organs-disposing-of-dismembered-children-like-discarded-waste-russian-soldier-says/
"Заповедта за арест на ICC за Владимир Путин за „отвличане на украински деца“ граничи с подигравка"
https://www.globalresearch.ca/i-c-c-arrest-warrant-for-vladimir-putin-for-kidnapping-ukrainian-children-borders-on-ridicule/5812752
Това ли трябва да учат украинските деца в детски нацистки лагери:
https://michael-mannheimer.net/wp-content/uploads/2022/03/Ukraine-Nazi-Kids-Nazi-Kinder-Ukraine-1.mp4
Това е мнението на американеца Хал Търнър с пояснително видео:
"Истината за руско-украинската война – подкрепата на Украйна не ви прави патриот; Просто полезен идиот"
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/the-truth-about-russia-ukraine-war-supporting-ukraine-doesn-t-make-you-a-patriot-just-a-useful-idiot
44.
Коментар на Лукашенко
23.03.2023 01:26:58
2
1
https://www.flagman.bg/article/289562
Коментар на Лукашенко
Лукашенко: Русия ще даде ужасяващ отговор с ядрено оръжие ако украинците използват обеднен уран!
Ще послужи за урок на цялата планета!
https://warnews247-gr.translate.goog/a-loukasenko-i-rosia-tha-dosei-tromaktiki-apantisi-me-pyrinika-an-oi-oukranoi-kanoun-chrisi-apebloutismenou-ouraniou-vid/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=bg
Вече 3та седмица имаме DEFCON 2 за Европа, нещо което не се е случвало дори по време на Кубинската криза, когато всичко бе уталожено след 2 седмици. Ядрените провокации на НАТО/САЩ/ по руските граници станаха всекидневие, Русия също отвърна и промени официално своята държавна политика за първия ядрен удар и сега обяви ядрени учения до американските граници:
"РУСИЯ ЩЕ "ПРАКТИКУВА" ЯДРЕН УДАР СРЕЩУ САЩ ОТ ПОДВОДНИЦИ В ТИХИЯ ОКЕАН"
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/flash-russia-to-practice-sub-launched-nuke-strike-against-u-s-a-from-subs-in-pacific-ocean
43.
XX
22.03.2023 00:10:33
6
1
До 1000/29

"85 процента от Българският народ подкрепя Украйна и смята , че трябва да им се изпрати оръжие!" - от които 0% откликнаха на призива на Киро да дарят 1000 лв. за Украйна.
42.
Дядо Байдън джендъра
21.03.2023 22:51:21
7
3
Много прозападна халки в коментарите я вместо да пишете коментари с знамето на дъгата право в окопите да се биете срещу Вагнер там ще защитавате прозападна та си геискоджендърска позиция клавиатури халки такива
41.
Бг
21.03.2023 17:58:06
4
2
Всичко, което ни се случва в момента е "благодарение" на Радев и неговите отрочета ПП.
40.
Руски поклонник
21.03.2023 16:41:16
9
15
Значи, ако не им даваме оръжие няма да удължаваме войната. Ще ги оставим да измират от китайски и ирански олъжия и ще дадем териториите им на русия. Територии отнети с кръв. С такова поклонничество следващите сме ние.
39.
Чиба от Дондуков 2 ве метежник долен!
21.03.2023 16:40:25
9
17
Незабавен и безусловен ИМПИЙЧМЪНТ за Радко фъшкията!
38.
Коджакафалията.
21.03.2023 16:27:08
10
34
Срамувам се от себе си,че гласувах,за вас другарю Президент! Не мога,да не призная,че много добре се справихте в това,да ме заблудите да гласувам,за вас.Няма,да си го простя никога!!!
37.
Шматки
21.03.2023 16:00:25
5
38
Шматки, ще ви питам утре като някой се сети да прави Кърджалийска република, какви ще ги разправяте. Още в момента, в който турски войник прекрачи българската граница Главнокомандващия на армията ни, фен клубът на пежо и БКП ще са вече на запад да търсят убежище. През 40-те БКП подари Македония на Сърбите, през 80-те БКП изсели хиляди Българи към Турция, през новото хилядолетие се извиняха на ДПС и им целухава гъзовете. А сега са си завряли главите в задника на каквото е останало от СССР, а вие не само им ръкопляскате, но и имате наглостта да носите Българския флаг на рамо докато го правите. Ако си мислите , че Русия вие родината, а не българия не знам какво правите тук.
36.
SS
21.03.2023 15:58:38
1
3
Аре всичките от субсидиите и дарения за изборите давайте за оръжие. А тук има един откачен трол. На всяка статия за Украйна дете. Go fight fool!
35.
До 32
21.03.2023 15:28:10
38
11
Взимай си ножа и прав ти път към Бахмут !
Но побързай, че да не пристигнеш в Артьомавск.

Смешник !
Осем години ги чакаха да изпълнят 5те точки от Минските споразумения, които подписаха и изпратиха в ООН за гаранция !
Осем години ги търпяха да стрелят и убиват !
Всяка крушка си има опашка !
Каквото повикало такова се обадило.
Жалък си !
34.
anonymous
21.03.2023 15:27:16
7
17
кво може да се очаква от бивш съветски кадър? кога ша са маха накрая че само л***а нас**а
33.
демократ
21.03.2023 15:22:46
31
8
Никога не е праставал потока от доброволци да се бият в името на Евро-Атлантическото, демократично бъдеще на Украйна.
Не виждам от веещите жълто-сини знамена тук у нас ентусиазъм затова ?
Та синовете на Плевнелиев, на Соломон Паси, самият Явор Божанков и Кирил Петков биха могли да покажат българската жертвоготовност в името на евро ценностите !

Млади еврогейци венчайте България с лаврови венци !
На вашата мъдрост Урсула повери и себе дори !

Държава начело с комедиант и съюз начело с п ут ко гледачка ги чака светло минало !
32.
Страхливци!
21.03.2023 15:08:06
6
21
Когато президентът, БКП и служебното правителство на президента покажат на целият свят, че ако България беше човек щеше да чалга певица.
Втората по-сила армия в света напада една в пъти по-малка държава и точно в този момент "внуците на Крума" решават, че е най-добре да не даваме нож на този, нападнат от човек с пушка, защото обичаме мира.
И това идва от бивши воини на България ?! Шепа страхливци !
Фердинанд поне имаше топките да вкара страната във военен съюз с тези, които ни дадоха реални обещания. Борис поне имаше топките да откаже участие в зверствата на третия Райх. Радев поне имаше топките за да ги даде на готвач за да направят пелмени на Путлер.
31.
До 1000
21.03.2023 14:59:37
5
8
Как пък го измисли тоя процент, хубаво е да пишеш за собственото си мнение , а не от името на целия народ.
30.
Разбрахме, бе, Уили.
21.03.2023 14:32:12
2
8
Свободно!
29.
1000
21.03.2023 14:19:25
31
45
85 процента от Българският народ подкрепя Украйна и смята , че трябва да им се изпрати оръжие!
Вместо това този говори глупости от името на всички.
28.
Козел
21.03.2023 14:04:17
63
14
Флагман боклеци долни. Никакво оръжие за украинските боклуци. Да ти трепят там с ракити. Няма я вече тази усрана държавица. Само жените им останаха в България до ти шибат нашите. Загорели са много ей. Търсят постоянно кой да ги шиба. Те мъжете им умряха всички там.
27.
Ало, ало
21.03.2023 13:48:51
9
21
Да добавя към предния коментар! Както можете да се досетите аз съм от русоробШизофрениците, които се опианявахме от насилието над жени и деца, отново заради нашата Роспия. После нещата се закучиха и започнаха да пожелаваме путлерчо да нападне Родината и сънаридниците ни и толкова сме прости, та не се досетихме, какво ще стане с нас, жените и майките ни, ако дойде педофилмародерската армия в дома ни. Защо ни наричат русоробШизофреници ли? Ами пожелавахме да нападнат Родината ни и едновременно с това се правихме на загрижени Роспия да не ни нападне заради помоща за Украйна. Хахахаа.
И ние като зеления чорап, искахме победа на Роспия, но не ни притесняваха убийството и насилието срещу жени и деца, сега обаче когато стотици хикяди кофчези, инвалиди се върнаха в Роспия, рязко станахме миротворци.
Русороб-шизофреник-ултра идиот!
26.
Да
21.03.2023 13:28:45
51
17
Радев бил решавал сам ,ами не е сам точно против намесата на България са 95 '/. от хората тъка ,че който много му се ходи на война да отива ,и си вземете памперси ,че мама няма да е до вас
25.
един
21.03.2023 13:27:21
17
58
Не че нещо, ама откога президентската институция определя политиката на Държавата?
България е Парламентарна Република и такива изказвания може да прави само председателя на Парламента,
24.
Ало,ало
21.03.2023 13:18:23
53
28
Войнолюбците по-долу, марш на фронта! Вие виждали ли сте война ,не на филм и електронна игра? Някога умирал ли е човек в ръцете ви ,дори в мирно време? Зад компютъра е много лесно,докажете ,че сте истински мъже на фронта ,страната си избирате сами!
23.
Ако....
21.03.2023 13:17:10
11
56
Ако един мъж не е свършил нищо, ни реформа ни нищо, докато е бил командир на нещо, а с държавни пари е плащал любовно гнезденце за него и Общата и същата тази е била едновременно на 2 трудови договора. Ако същия е нямал куража да застане като мъж пред жена си и да и каже в очите, че не иска да е с нея и има друга, а не да излага майката на децата си, ако същия е повярвал на Общата че рязко го е поискала за мъж, точно след като се е разбрало че го назначават за кандидат пръцзидент......
Житейския път на един човек, винаги е доказателство за това дали е мижитурка, нагаждач и мъж с пола и токчета, който цял живот си върти дирника натам от където идва килипира.
22.
оффф...
21.03.2023 13:12:16
13
35
Аз нямам нищо против това България да откаже да участва в един от хилядата начини, по които подкрепяме Украйна, но тук има скрит проблем, който е по-важен:

Радев приписва собствената си позиция на цяла България. Радев си командва правителството на България да подпише това, което той е решил.
Всички знаем, че по принцип е подготвен и много тактичен, но сега се изпусна.
Не може Радев да нарича себе си и подчинените си - България.
България не е Радев и служебното МУ правителство
21.
Браво
21.03.2023 13:06:06
73
29
Браво ,Г-н Президент,Вие сте истински политик ,защитаващ интересите на България!
20.
Не
21.03.2023 13:02:32
27
61
България, а "чорапа"!
България е заедно с Украйна!
Да живее България!
Да живее Украйна!
19.
Радев Вън !
21.03.2023 12:49:48
25
73
Време да си ходиш
18.
Боже
21.03.2023 12:39:11
54
31
Колко много вуенолюбци в коментарите що не ходите доброволци да помагате пред компютъра е много лесно - само неутралитет ще спаси България нищо друго
17.
Az
21.03.2023 12:34:38
56
15
БРАВО
16.
Баси тъпия сайт
21.03.2023 12:30:53
17
23
При поставяне на минус автоматично поставя и плюс,пълна олигофрения сте.
15.
Сори!
21.03.2023 12:29:38
22
20
Обаче предадахте брстска Русия. Ти и твойта четворна коалиция с вицепремиерката приватизаторка подписала документите за оръжейната помощ. Украйна ви благодари че сте я спасили с оръжието и руското горивото от Лукойл. Повече няма да гласуват за теб и Корни, няма вече прости. И с Тиквун се гушнахте и танцувате. Миарди и комисионни от оръжието, обаче не знаете, ни чули ни видяли. Сори чехъл!
14.
Руска подлога
21.03.2023 12:28:16
27
73
Радев е първият президент в историята на съвременна България, който се обяви за суверен на властта . Време е да бъде свален от власт , защото наистина отиват на там нещата.
13.
Браво
21.03.2023 12:26:58
71
25
На презедента Радев !!!!
12.
Русофил
21.03.2023 12:22:30
29
12
Стига с тия циркове бе. От пъреия ден давате оръжие на Украйна и руско гориво от Лукойл, чак Украйна ви благодари че сте я спасили. Няма да гласувам повече нито за теб нито за Приватизаторката вицепремиерка в четворната коалиция подписала документите за оръжейните доставки.
Предадахте Русия в най-трудния момент и продължаваш цирка и ни мислиш за прости. Кой е бащата на четворната коалиция бе чехъл, кой даде мандатите и одобрението. Нали заедно уж изметохте Тиквата и мафията? Ама сега и с Тиквун се прегърнахте.
Бредададохте братска Русия за милиарди и комисионни и си мислиш че още има прости!
11.
Отвратен
21.03.2023 12:20:02
28
71
Минчо пак ни постави от грешната страна на историята
10.
Moiat
21.03.2023 12:16:34
55
19
Prezident!!!
9.
1
21.03.2023 12:15:41
25
29
Абсолютна МЪРША!Вместо да подкрепя РОДНИ БОЕПРИПАСИ ДОХОДИ ДЕТСКИ
8.
Зелен Чорап
21.03.2023 12:13:42
30
83
Жалък боклук. Как пък не се намери един военен който да не е путинофил в тази държава.
7.
Махай се предател
21.03.2023 12:13:36
29
84
Мръсно руско мекере.
6.
1000
21.03.2023 12:08:16
27
75
Рашистки пе****с
5.
д
21.03.2023 12:01:03
26
82
Резидентя е олицетворение на 500-те години османско робство - мълчание докато съседа ти го убиват, че да си спасиш кожата :)))
4.
ахахах
21.03.2023 11:58:45
31
95
решението на радев е, че колкото повече мълчим толкова повече хора руснаците ще убият в Украйна, сервилничество още от 45-та година е обратно у дома!
3.
Въй...
21.03.2023 11:49:13
42
103
Този смешник е учебникарски пример, че "Комунизмът превръща човека в шибан идиот".
2.
Две думи за русоробската фуражка наречена пРЕЗИДЕН
21.03.2023 11:48:44
43
103
Путинофилски БОКЛУК!
1.
Бург
21.03.2023 11:37:10
52
105
Какво да очакваш от пРезидент - российска фуражка. Той ако можеше щеше да ни присъедини към Роззсипията!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори