×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бомба! Юлиан Вергов се връща в журито на "Капките"


18 Март 2023, Събота, 21:57 ч.
Автор: Флагман

Най-вероятно ще замени Веселин Маринов, а с това се очаква предаването да удари рейтинга в тавана 

Актьорът Юлиан Вергов почти сигурно ще се завърне като жури в най-гледаното в момента шоу в ефира "Като две капки вода", твърди сайтът Lupa.bg, позовавайки се на собствени източници от продукцията.

Дълго време популярният актьор оценяваше имитациите на участниците заедно с Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки. Самият Вергов бе приеман страхотно от зрителите, които следят предаването, а като талантлив актьор той умееше да провокира участниците и да разиграва провокативни скечове с тях, приемани с интерес от публиката.

След скандала, който актрисата Диана Димитрова провокира срещу Юлиан, обвинявайки го в края на миналата година, че я е пребил преди 5 години на снимачната площадка на "Откраднат живот" продуцентът Магърдич Халваджиян бе принуден да смени Вергов и като нови членове на журито да покани лошото момче на българското кино Асен Блатечки и естрадния трубадур Веселин Маринов.

Блатечки се справя добре с журирането, докато Маринов доста се притеснява и като че ли не се вписва особено добре в шоуто, смятат зрители.

Театралните ангажименти на Юлиан Вергов не пропаднаха, напротив увеличиха се, но докато нещата не се изясниха явяването му на екран като жури в шоуто щеше да предвизвика противоположни реакции и вероятно щеше да се стигне до скандал, в който очевидно Магардич Халваджиян не е желаел да влиза.

След като преди дни прокуратурата отказа да образува досъдебно производство срещу Вергов по сигнала на Диана Димитрова за престъпление от общ характер и след като актьорът за пръв път публично проговори за случилото се като отрече да е удрял актрисата връщането на актьора в шоуто е напълно приемливо и напълно възможно.

Още повече, че рейтингът на и без това рейтинговото шоу съвсем ще удари тавана.

Рачков отново ще има с кого да се шегува. Юлиан Вергов му беше любима жертва

Още при старта на 11-ия сезон на "Като две капки вода" в социалните мрежи зрители подканяха продуцента да върне Вергов, защото той е невинен до доказване на противното. Сега след неговото оневиняване фенове на шоуто настоятелно молят Магърдич Халваджиян да смени Веско Маринов с любимеца Вергов или поне да въведе ротация, така че Юли пак да може да оценява имитациите на участниците.

Фенове на шоуто и досега си спомнят провокативната целувка, която Дарин Ангелов лепна на Вергов, докато се превъплащаваше в образа на поп фолк фурията Камелия и изпълняваше хитовото й парче "Луда по тебе“. Дарко така се увлече от образа си на изкусителната певица, че скочи в скута на близкия си колега Юлиан Вергов и впи устни в неговите. Това разбира се породи поредица от комични коментари и ситуации, а самият Вергов не спести иронични подмятания към приятеля си от сцената. Тази седмица Юлиан чрез писмено изявление разкри, че Диана Димитрова е изпращала текстови и гласови съобщения на непълнолетната му тогава дъщеря, "чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесетгодишното си дете. Повярвайте ми, не искате да знаете какво видях там."

Какво написа Диана Димитрова на 15-годишната дъщеря на Вергов

"И въпреки това държа да заявя съвсем ясно, че аз никога не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от моя страна. Всеки, който твърди обратното, е чисто и просто лъжец", категоричен бе актьорът. По думите му Димитрова е издевателствала над дъщеря му.

"Психическият тормоз Е насилие. Набеждаването на невинен човек Е насилие. Лъжливите новини СА насилие. Злонамереното уронване на авторитета (на когото и да било) Е насилие. Клеветата Е насилие. Внушенията без споменаване на име СА насилие. Всяка заплаха над детето ти Е насилие. Задължително е да сме непримирими към насилието, и то във всичките му форми. И трябва да се борим срещу него всеки ден. Всеки ден”, емоционален бе Юлиан Вергов.

В отговор Димитрова обяви, че ще го съди за клевета. В същото време обаче заплахата й сякаш потъна на фона на мощната подкрепа от страна на актьорската гилдия към Юлиан Вергов. Мнозина негови приятели сред актьорите веднага споделиха неговото изявление, придружено с техни коментари в знак на подкрепа към него. Пръв още в началото на скандала това направи Владимир Карамазов. Сега публично рамо на екранния д-р Банков дадоха Теодора Духовникова, Марта Вачкова, Дарин Ангелов, Христо Мутафчиев, Милица Гладнишка, Яна Борисова.


В категории: Лайфстайл


Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
8
Коментара по темата
8.
Бай....
19.03.2023 19:20:15
0
2
Аз Юлиян Вергов съм го е*бал! Той и батко ми го е е*бал !
7.
Габи
19.03.2023 18:46:59
0
2
Извинявам се за грешката при изписването на думата тарикат. Но явно има хора с комплекси и търсят поводи за заяждане и демонстрация на грубянство и лошо възпитание.
6.
До 5
19.03.2023 14:47:51
0
3
Думата вместо тарифата е тарикат, но понякога виждаш какво е написал редакторът след като си го изпратил. А че няма по-голямо дъно в родната сатира от Рачков е жалката истина, която Халваджиян не иска или не може да разбере. Може би последния
му подарък от Рачков в размер на двугодишната му заплата е натежал на везните да жертва рейтинга на предаването.
5.
До Габи
19.03.2023 12:01:25
5
2
Аз искам да ми кажеш каква ти е тарифата? Стана мо интересно как точно тази дума ти е сложил редактора на телефона
4.
Габи
19.03.2023 08:51:32
3
11
Ако някой трябва да изчезне от шоуто, това е Рачков. Елементарен, досаден, ставащ за селски тарифата, който може да се изявява само на селския площад.
3.
Запознат
19.03.2023 04:43:18
2
12
Какво е това предаване и кой го гледа?
2.
Бомба
19.03.2023 00:22:15
2
10
Оххх ....как пръднааах.
1.
Хахо
18.03.2023 22:36:42
4
17
Шебекът Рачков ще е най-щастлив от завръщането на Мачото. Заради плоските му шеги и лигавото държане на сцената зрителите масово се отказваме да гледаме това наистина забавно предаване.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи
Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Хороскоп за деня – 19 април 2024, петък Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори