×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

7 причини мъжът ви да се държи грубо с вас


18 Март 2023, Събота, 21:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Вероятно той вече не ви уважава

Вероятно тази тема е достатъчно деликатна и тези от вас, които са подложени на унижение отстрана на човека до тях, рядко са склонни да споделят. Постоянните забележки, язвителни коментари и злепоставянето пред близки и приятели могат да помрачат доскорошното ви семейно щастие и да поставят връзката ви пред сериозно изпитание. Ако се питате по кой път да поемете и каква може да е причината за това поведение от страна на любимия ви човек, в следващите редове ще ви предложим няколко възможни отговора на тези въпроси. Ето ги и тях:

Променете своите реакции

Ако толерирате неуважителното поведение на мъжа ви, той може да разчете това като сигнал, че всичко е наред и това да продължи. Едва ли можете да очаквате подобряване на ситуацията, ако не се намесите и не прекъснете по някакъв начин този порочен кръг на унизително поведение. Дори и да не сте допринесли за неговото отношение, за да се промени то, първата стъпка е да помислите как да контролирате реакциите си. Променяйки вашето отношение към него, вие ще успеете да промените и неговото към вас.

Ако уважението между вас вече е в миналото

Ако в началото на връзката ви сте имали взаимно уважение, а сега не е така, вероятно нещо се е случило. Между вас е застанал някакъв фактор, който е и причина за промяна на ситуацията. Замислете се дали мъжът ви ви е правил забележки или пък е изтъквал ситуация, която го е подразнила. Направете си ретроспекция и помислете в кой период той е започнал да се държи по този начин.

Не сте поставили граници

Ако неуважителното поведение винаги е било част от отношението му към вас, вероятно причината се корени в неговия характер и вашата неспособност да поставите граници. Ако се подценявате и страдате от липса на самочувствие, вероятно сте се примирили с това негово поведение още в началото на връзката ви, вместо да му покажете коя сте и какво е мястото, което заслужавате. Без да искате вие сте му дала да разбере, че вие сте окей с това отношение. В резултат на това, той не вижда проблем във вашите взаимоотношения, а вашите скандали и недоволство най-вероятно го изумяват, пише az-jenata.bg

Мъжът ви е подложен на стрес

Замислете се дали напоследък любимият ви не е подложен на стрес, в размери, по-големи от обичайните. През последните месеци икономическата ситуация и инфлацията в световен план са високи. Много семейства преминават през този труден период и съвсем вероятно е мъжът ви да изпитва психологическо напрежение, особено ако той е човекът, който подсигурява финансите за семейството. За повечето мъже е нетипично да споделят за проблемите си, дори и на най-близкия им човек, в лицето на любимата жена. Твърде вероятно е той изобщо да няма представа как се чувствате.

Той смята, че вие нямате проблеми

Невъзможността да се справи с чувствата и емоциите си, вероятно кара мъжа ви да се чувства объркан. Когато обаче става въпрос за вас, той си мисли: „Ти нямаш проблеми. Аз имам проблеми.“ Вероятно той омаловажава вашата работа, грижата ви за дома и децата, тъй като смята, че това не са толкова важни неща, в сравнение с подсигуряването на прехраната от негова страна.

В неговите очи, той ви помага

Ако сте му споделяли вашите тревоги и страхове, сигурно той ви е давал съвети как да постъпите. В неговите очи, той се е опитал да ви помогне, да ви посъветва, но вие не сте взели под внимание тези негови опити и той се е отказал да ви слуша.

Уморил се е да се грижи за вашата връзка

На повечето хора им се налага да се държат по определен начин с всички „други“ във външния свят – колеги, приятели, дори роднини. Когато обаче мъжът ви се прибере у дома, тези „задръжки“ падат и той спира да се съобразява. Вероятно се отнася грубо и неуважително с вас, тъй като просто е спрял да се грижи за вашите взаимоотношения и да отдава време и енергия за връзката ви.
 


В категории: Лайфстайл


3
Коментара
Флагман.БГ Трус с магнитуд 4,7 разлюля Северна Турция Трус с магнитуд 4,7 разлюля Северна Турция 18/04/2024, Четвъртък 11:40 0
3
Коментара по темата
3.
Стас
20.03.2023 19:12:44
0
0
Всъщност на мъжете просто им писва в даден момент да правят всичко необходимо, а жената само да е недоволна и да иска още ,и още
2.
хаха
19.03.2023 17:05:02
0
2
И като си хванеш шапката и си тръгнеш, е мноого изненадан! Не го е очаквал, мислел е, че ще търпиш безропотно викове и псувни.
1.
Всъщност
18.03.2023 22:59:06
1
2
Всъщност причината винаги е една - спрели сте да му пускате.....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда Днес Софийският апелативен съд трябва да реши дали да остави Банкова в ареста окончателно ГЕРБ, ДПС и мошениците от "Харвард" започнаха подмолна война срещу "Синя България" ГЕРБ, ДПС и мошениците от "Харвард" започнаха подмолна война срещу "Синя България" Даваме възможност на българите, за които консервативните ценности са приоритет, да бъдат представлявани в Народното събрание и за нас ПП"Възраждане" не може да е партньор, те са против всичко, което ние подкрепяме Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Съдебната реформа и промените в Конституцията били "провал" Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд По първоначални данни няма пострадали, но из града има много наводнени пътни участъци, както и неработещи светофари Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Служебният премиер обаче бил винаги готов на диалог с президента Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Двамата с богаташа са на сватбено пътешествие и съпругът й изобщо не се е скъпил и е избрал да заведе невестата си в един от най-хубавите и скъпарски ризорти Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Силният вятър нанесе и други поражения в Бургас Министрите разкрачени между президентството и парламента? Министрите разкрачени между президентството и парламента? Румен Радев не хареса ограничаването и през цялото време ще показва, че тази процедура е несъстоятелна, коментира доц. Наталия Киселова Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в уличен стълб Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в уличен стълб Пътният инцидент стана рано тази сутрин Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров  Той и бившия директор на Агенция "Митници" са обвинени за пране на пари и подкупи
Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори