×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ФК Нефтохимик стартира пролетния дял на първенството с гостуване в събота


17 Март 2023, Петък, 18:00 ч.
Автор: Флагман

Зелените стартират полусезона с четири нови попълнения

Първият мач на Нефтохимик от пролетния дял на първенството в "Б" регионална група "Център" ще бъде в събота от 15:00 на стадиона в село Просеник срещу местния отбор.

Зелените стартират полусезона с четири нови попълнения. През зимната пауза бяха привлечени Иван Илиев от Атлетик, Радослав Иванов от Долно Езерово, Рамис Исмаилов и Янислав Янев от Черноморец Бургас. По време на предсезонната подготовка отборът изигра няколко контроли, включително с отбори от по-горни дивизии, в които не допусна загуба.

Нефтохимик победи Сините камъни (Сливен) с 8-2, завърши 0-0 като гост на Поморие и 1-1 като гост на Българово. Нефтохимик заема първото място във временното класиране в шампионата със само две загубени точки за есенния дял.

Припомняме, че миналата седмица Нефтохимик представи нов генерален спонсор - компанията efbet, която се присъединява към партньорите на клуба от Masterhaus, "Делииванови" ООД, „Дентиос“ ЕООД, Елестра и Община Бургас.

 


В категории: Спорт


40
Коментара
Флагман.БГ Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка 23/04/2024, Вторник 17:20 10
Флагман.БГ Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! 23/04/2024, Вторник 17:00 3
40
Коментара по темата
40.
До 39
22.03.2023 01:10:41
1
2
Вас розовите да не ви нарекът северно македонци и почвате да викате на другите такива , смешки сте. Какво не разбра досега? Знам ,че разбираш , но се срамуваш от историята ви . Защо се срамуваш от историята ви , значи се срамуваш от вас самите си. Това което си го дал за пример е меко казано дебилно. Защо отричате и започвате да извъртате нещата . За пореден път те питам , защо отричате собствената си история на клуб ?
Създаден ли е истинския нефтохимик звън Бургас ? Да извън Бургас факт ( сами си го казвате на няква си строителна площадка ) играл ли този клуб първите години пак извън Бургас ? Да играл е . Създаден ли е от БКП за физическо възпитание , да . Ведомствен ли е , да ведомствен е и другите тъпотии свързани с него . Защо бе , защо го отричате това и представяте нещата по друг начин . Защо се опитвате да промените историята на футбола в града ? Ако беше си останал този клуб да си спортува за здраве извън Бургас , както е било отначало , щеше ли да си му фен и въобще щеше ли да има фенове ? Този клуб го представяте за бургаски , а корените му не са такива , едва ли не преди е нямало футбол в града и вие сте показали на бургазлии що е то футбол . Сумати отбори преименувани на нефтохимик и представяни са автентични ,антични и незнам си какви. Отричащи произхода си и представящи се за други . Това е тъпото , не може да си замаскирате произхода . Не може някакво си ведомствено отборче на гастербайтери да се опитва да дава наклон на ... вековния традиционен клуб. Ей това си го признайте , всички го знаем , никой няма да ви упрекне за произхода на строител или нефтохимик . Северно македонци вчерашни , които не приемат произхода на клуба си , а се изкарват други и се опитват да заблуждават хората .....заблуждавате дами себе си , макар пежси ги знаете това .
39.
До 38
21.03.2023 20:53:27
1
6
После как да не ви викаме северномакедонци. Според онези българите са татари, щото преди 1300 години Аспарух дошъл на кон и бил кхан. А те били антични. Според вас ние не сме от Бургас, щото преди 60 години сме започнали от Нефтохим Бургас, а вие сте били антични бургазлии хахахаха. Няма значение, че дори и ти си ходил на мачове на Нафтата със зелено шалче и си по-запознат с историята на отбора от колкото с вечерята ти от преди 3 дена.
38.
До 35
21.03.2023 18:51:14
7
4
Не става въпрос Коло бургазлии са работили и че бургазлиите били от знайни и незнайни места , изопачаваш нещата , знаеш кво пиша и пак се правите луди. Става въпрос ,че не е създаден в Бургас , а от някакви работници тогва ,които са го строили , командировани и създават уж някакъв клуб , ведомствен ,който сега има претенции исторически да се нарича бургаски. Няма нищо общо с град Бургас този клуб . И защо да не е от значение къде е играл първите години ? Изведнъж не било от значение . Не е от значение ,щото първите години не играе в Бургас, и не е създаден в Бургас , БКП ви местят в Бургас , първо на Черноморец стадиона, после на стадиона за спартакиадите. И това не ви е удобно .И какви фенове сте ,че незнате с какви цветове е играл първоначално отбора , мани мани . Първоначално комунистите са искали да строят завод в някъде край Варна , но после решават да е някъде край Бургас . Ако го бяха решили да е там , вие на кой отбор щяхте да сте фенове ?
37.
До 36
21.03.2023 18:48:21
3
6
Таранка, цяла гора коментари се изписаха, ти пак едно си знаеш, едно си баеш. Но какво може да се очаква повече от една таранка, надминал си си капацитета отдавна. Видяхме ги и вашите смешни истории, можеш отново да си ги прочетеш по-долу. Доста по-комични са от нашите, ама на теб ти е много по-добре да обясниш колко са зле другите, вместо да се видиш ти къде си.
36.
До 32
21.03.2023 18:35:57
5
3
Розовелке мамина сладка , порови се малко из нета по спортните сайтове и прочети къде кво пише, пише точно това. Иначе за кво да ти го поставам ся ....
Както казах розови макета , бъдете си и се наричайте както си искате , не ме интерва , но не прииначавайте историята и не изопачавайте нещата. Подскачате като ощипани ученички ,като чуете нещата такива каквито са . А те са ,че нефтохимик не е бургаския клуб , не е създаден в Бургас , ведомствен клуб на партийни и незнам си кви образи. Първите си години на съществуване даже не играе в Бургас. Преименувахте сумати клубове и ги припознахте. Ама се сте антични макета.
35.
до 31
21.03.2023 18:26:15
3
5
Припомни ми колко БУРГАЗЛИИ работеха в Нефтохим-а, дали не беше половин Бургас там? Ако за теб тези БУРГАЗЛИИ са от знайни и незнайни места, а ти си кореняк комлукчанин, ОК, всичко е ясно. От 1967-ма година, когато официално е открит стадиона ни, са минали точно 56 години! Къде е играл първите 3 години отбора едва ли е от значение за някой. Не е било от значение и за вас, когато с решение на ЦК н БКП сте прилапали всичките ни добри футболисти, налЕ? Нито и при сходното такова ваше действие десетилетия по-късно. Там и с все стадиона, освен футболистите....Какви са били първите цветова на отбора, от преди 60 години - идея нямам. Ако имаш снимки - сподели. Ако са пак северномакедонски твърдения, пропусни. Мастер, Атлетик - виж коментарите по-долу, ако ти е трудно, потърси курс "Работа с текст - четене с разбиране".
34.
И
21.03.2023 18:25:22
0
3
Ся цялата работа е такава
Този нефтохимик не е никакъв Нефтохимк. Исторически клуба не е създаден в Бургас и е ведомствен клуб на партията .
Ся Черноморец си е най стария клуб в Бургас , създаден още по царско време преди повече от век , и разбираемо да е отбора на Бургас , традиционния клуб. Това е .
33.
До 28
21.03.2023 18:19:28
5
3
Вие сте от Бургас само по лична карта и по нищо друго. Преди да ви преместят на стадиона в комплекс Лазур , къде е бил отбора ,преди и стадион Черноморец , къде играе първите си години? Личи си че не сте от Бургас ,къде са Акациите къде е Комлука ? Поне нашия стадион е построен с доброволния труд на бургазлии през 1954 година ,мнооого преди строител даже . И не ни е даден да играем на него от тогавашната тоталитарна власт. Ние поне влагаме нещо и развиваме , не чакаме като вас на готово , киснете си на мини игрището и се"развивайте" . До оня ден ревахте ,че искате на езерото ...
32.
до 30
21.03.2023 18:15:32
2
5
Написал си една гора глупости, разбира се подплатени с неоспоримото северномакедонско доказателство тип "целият свят знае" хахахаха. С това "по медиите" сигурно визираш форума на 5-те ви фена, дето си го пишете. Все пак във вашите болни глави това сигурно си е медия хахахахаха. А ето и цитат от статията на същия този Флагман, чиито статии за Нефтохимик така активно коментираш. Статията е от 12 Юни 2015 :
ПФК Бургас официално прие името ПФК Нефтохимик Бургас 1962. Първият етап от обединението стана факт, след като в Търговския регистър излезе решение за смяна на името....Вторият етап от обединението ще се осъществи на 21-и юни. Тогава ще бъде свикано Общо събрание на СНЦ Нефтохимик Бургас 1962, с решение на което сдружението ще се влее в ПФК Нефтохимик Бургас 1962. Макар и да не го обявяват официално е ясно, че новият клуб ще гони промоция в "А" група. Заради това и се прави силна селекция, която включва привличането на Андон Гущеров и Иван Цачев.

Причинно-следствената връзка я има в коментарите по-долу, дано дори и ти да я разбереш. На избирателното ти четене и отговори, характерни за северномакедонската школа, няма да акцентирам. Ако някой ден активираш още 1% от мозъка може и да разбереш колко дълбоко сте изкопали дъното. Обективните факти говорят, че ние също яко сме копали прилично. Скоро ще видим кой колко поуки е взел.
31.
До 29
21.03.2023 18:06:17
1
2
Много романтично, изведнъж им хрумнало и хоп на строителната площадка видиш ли създали футболен клуб. Както и да е , точно така ,това е въпроса . Къде ? Ииии къде се намира тази площадка бре македонци ? На има няма на двайсетина км от Бургас , значи клубът не е създаден в Бургас. Работници викаш , и пак точно така , работници от знайни и незнайни места от цялата страна , едва ли е имало бургазлия в редиците , гастарбайтери, пратени на командировка да строят завод , партийни членове ,ударници , активисти със сърп и чук, наследници на партизани и ятаци ,правилните хора. Отбора е създаден по съветски модел , ведомствен , по изкуствен начин , по план , кото всички клубове тогава. Виждате ли какво имам предвид , като казваме че не сте бургаски отбор. Още като се е казвал строител отбора , къде играе първите си мачове ? На кой стадион? Преди да го преместят в Бургас на стадиона на Черноморец. Къде? През първите си години на съществуване къде игра мачовете си Нефтохимик ? Ся за емблемата не ми е тва въпроса , кво означава , кво е изобразено на нея , не говоря за чуждата латинска буква N. На другите въпроси що си траете. Защо избират зелен цвят , знаете ли какви са били първите цветове на отборчето ?
Къде е Мастер? Къде е Атлетик , къде е локото на Джамбазов.
30.
До 27
21.03.2023 17:24:37
3
2
Хахахаха само това ли можа да измислиш,че всеки видиш ли бил искал да бъде нефтохимик , ха ха ха ха , и всичките искат да да са античня нефтохимик ,създаден от Сашко Македонски ха ха ха , преди мазута футбол е нямало ха ха ха ха .
Обединения , къде видя обединения , на преименуване викаш обединения.
И ето какво е написано по медиите ,това са фактите. Намери ги пише ги навсякъде .
За втори път в рамките на пет години ,от две и девета до две и четиринадесета , ДРУГ КЛУБ ПРОМЕНЯ ИМЕТО СИ ЗА ДА ВЪРНЕ нефтохимик НА СЦЕНАТА . ПРЕЗ 2009 ТОВА НАПРАВИ АТЛЕТИК 2007 ..., НО ТОГАВА ТЕ ЗАЕХА МЯСТОТО ВЪВ "В" ГРУПА НА ГОТОВО . СЕГА ОТИВАТ ЕДНА СТЪПКА ПО НАГОРЕ ЗАЕМАЙКИ МЯСТОТО НА ПФК. БУРГАС
СНЦ нефтохимик Бургас , пък беше създадено това лято 2014, като наследник на ВТОРИЯ нефтохимик , този който игра в А група и обяви несъстоятелност с име ПФК нефтохимик 1962 и с много сериозни дългове. Така до лятото НОВИЯТ КЛУБ ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕ ДРУГО ЮРЕДИЧЕСКО ЗАГЛАВИЕ ...
фк нефтохимик 1962 Е ПРИЕМНИК НА ИСТОРИЯТА И ТРАДИЦИИТЕ НА МАСТЕР БУРГАС СЪЗДАДЕН ПРЕЗ 2009
НА 11 ЮНИ 2015 ФК. БУРГАС ( БУРГАС) 7 МИ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИЯ СЕЗОН Е ПРЕИМЕНУВАН НА нефтохимик Бургас 1962 ( Бургас)
През лятото на 2015 ПФК Бургас променя своята идентичност и на практика прекратява съществуването си след като на 11 юни се ПРЕИМЕНУВА НА ПФК нефтохимик 1962...
Има и още и още по темата ...
На ПФК Бургас съм викал Мастер ли ? Ми да !
Защото: ПФК Бургас е наследник на историята и традициите на ФК Мастер , учреден през 2009 . На 22 юни 2014 той се пререгистрира в ПФК и приема и приема името Бургас , като променя клубните си цветове ...
Последно коя година сте 62 или 86 ???
То и бившите ви приятелки от Ботев бяха Сопот преди това , ма си честваха няква си сто годишнина нали.
Както писах Черноморец си върна всички не материални активи , марки , емблеми , история и прочие .
Както казах копирате ни лафчета измислете си ваши антични ми северно мскедонецо.
29.
До 26
21.03.2023 16:52:08
3
4
Шаран, не е нужно да питаш, можеш и сам да си го прочетеш на neftochimic.com. Но вие таранките сте писатели, не сте читатели, налЕ?
Ето ти отговорите:
1962 г – Клубът е създаден от работници на строителната площадка на бъдещия Нефтохим. В същата година отборът започва в „А“ окръжна група под името «Строител».
1964 г – Tимът окончателно приема името Нефтохимик, всички футболисти в състава са работници от петролната рафинерия (тук е отговора ти за емблемата)
1965 г - отборът за първи път се класира за участие в „Б“ група. На дебютния мач на тима във втория ешелон, игран на стадион „9-ти септември“, присъстват 8000 зрители.
1967 г– Официално е открит стадион „Нефтохимик“ с мач между младежките отбори на България и Финландия.
1970 г – През Януари с решение на ЦК на БКП в Бургас се взема решение да бъде създаден обединен бургаски клуб. Нефтохимик е закрит, а най-добрите му играчи ги пращат в Черноморец (дежавю?).
1970 – 1981 г – Клубът участва само в работнически първенства и турнири. През 1978 - става работнически шампион
1981 г – на 6 май, след като стадионът на ЖСК Локомотив (Бургас) е разрушен, се взема решение отборът, който е създаден през 1932 година и има нужда от стадион, да се обедини с Нефтохимик.
28.
до 25
21.03.2023 16:40:48
3
4
Ние сме от Бургас и харесваме отбораот квартал Лазур. "Онзи ден" е бил преди 60 години. Бяхте отбора на старите бургазлии от Комлука, сега сте отбора на старите бургазлии от Долно Езерово. Всичко ви е такова на вас. Аиииииийде на 7-цата за Езерото!
27.
до 24
21.03.2023 16:34:48
3
5
Лек, фактите са, че всеки иска да бъде Нефтохимик, а на вас дори и Айтос ви отказа ве лек "отбора на Бургас". Марката Нефтохимик се притежава от феновете. Даже и фактите са ти северномакедонски. Ще загубя 10 мин. да изброя реалната фактология въпреки, че знам - това ще е просто загуба на време, ти си имаш северномакедонски капацитет. Атлетик се ОБЕДИНЯВА с Нафтекс във ФК Нефтохимик 1986. През сезон 14-15 ФК Нефтохимик 1986 преустановяваме участие в следствие на което на 16.07.2014 се създава СНЦ “ Футболен клуб Нефтохимик Бургас 1962″. Постигната е договорка със собствениците на ФК Нефтохимик 1986 новия клуб да получи нематериалните активи и така да се запази приемствеността между клубовете. СНЦ създава ФК Нефтохимик Бургас 1962. ФК Нефтохимик Бургас 1962 и професионалния ПФК Бургас (на който ти викаш Мастер) се обединяват в ПФК Нефтохимик Бургас 1962. Както може би знаеш в това обединение СНЦ беше акционер и притежател на нематериалните активи. Та копирай си го това някъде и си го препрочитай, преди да се излагаш.
Но ето ти още малко факти - след като Черноморец е закрит през 45-та година, чак 1968-ма участникът в А група ФК Ботев Бургас (създаден 58-ма) e ПРЕИМЕНУВАН на Черноморец. В най-добрия случай вашето клубче е създадено 58-ма година с оригинално име Ботев Бургас. Но пък вие му чествахте 100 години хахахах. Да не говорим, че случаят ви е далеч от "най-добрия", след като 2005-та отбора ви приключи при Дражев. Но пък оттам започва и комичната част на "отбора по излагации на Бургас". Черноморец-Бургас-София записва куп рекорди, достойни за Гинес, красящи витрината на А група, няма да си губя времето да ги изброявам. След това се почва Ч-ц 919, Ч-ц 1919, които дори са в една група. После ПСФК Ч-ц, пак фалит и нов клуб от 2015-та, който "продължава традициите" на онзи от 2006-та (за тази така успешна 2006-та вече споменах по-горе). Та точно вие да отваряте дума за дружества и история е много нелепо и не заслужава даже да ви се отговаря.
26.
?
21.03.2023 16:00:46
3
3
Мазути ,северно македонци вчерашни . И друг път съм питал ,но както винаги отговор няма. Ние отговорите ги знаем , но искаме вие да кажете . Някой ще има ли доблест да каже честно.
1. Къде е създаден истинския нефтохимик?
2. От кой или от кои е създаден
3. Какви са били първите цветове на клуба
4. Къде играе първите си мачове ,преди да бъде преместен в Бургас
5. Какво означава емблемата на клуба , какво изобразява ?
6. Защо избират зеления цвят
7. От къде се създателите на клуба
8. Къде е ФК. Мастер
9. Къде е ФК. Атлетик
10. Къде е локото на Джамбазов
25.
До 21
21.03.2023 15:23:25
4
2
Не ни били харесвали , ха ха ха , кой ви пита е , оня ден дойдохте в Бургас и вече не харесвали. Много преди да се пръкнете от строителната площадка на 20 км извън Бургас , тука е бил Черноморец , градския отбор , отбора на бургазлиите ,а не на кювлийте като вас . Дошли от някъде си и не били харесвали вече , ми кат не харесвате Бургас и отбора му , има му лесноте е лек , връщайте се по родните си места и си взимайте поредния нефтохимик и него си го върнете в родното му място и готово. Нямате ядки
П.п между другото , смятам още си доста малък да го знаеш , а който го знае се прави на луд . Още на времето , порточана искаше да вземе стадиона на Черноморец , но хората се вдигнаха на протест , а вие тогава му лепяхте плакатите за предизборната кампания срещу заплащане . Това знаеш ли го или само както ви отърва на вас
24.
До 21
21.03.2023 15:06:42
2
3
Няма , щото не можеш да измислиш , това са фактите , и като ги видите и блокаж лек , няма отговор ,защото пред фактите и боговете мълчат . Не казваш за Атлетик , Мастер , що се применувахте доброволно на Нафтекс , що си зарязахте СНЦ и други, а разоравате небивалици , лъжи и се опитвате за заблуждавате хората ,че това недоразумение е нефтохимик. Същите сте като северно македоненците , промити и заблудени мозъци. И гледай го ни е им викаме северно македонци и толкова да са просто и да не могат да измислят нещо повтарят нашите лафчета .
23.
До 22
21.03.2023 14:55:33
1
2
Ми старите бургазлии , е розов гастербайтер , не като вас , сбирщина от знайни и незнайни паланки , събрани от кол и въже и дошли в градът ни , ново бургазлии с претенции. То същото се отнася и за вас розовите припознавачи , А група откога не сте видели , последно когато ви вкараха служебно и там пак се оср*хте до ушите за пореден път.
22.
до 18
21.03.2023 09:59:55
2
3
Бахахахахаха, старите бургазлии вика! Тук няма две мнения, трябва да са много стари бургазлиите, че да си ви гледали мач в А група хахахахахаха
21.
до 20
21.03.2023 09:55:49
2
3
Няма смисъл от по-дълги отговори, ти само едно си знаеш и едно си повтаряш - македонска му работа. Само едно нещо ще допълня - ние НИКОГА не сме играли на вашия стадион, след като сме го пребоядисали, докато в същото време нашия става на руина. И НИКОГА няма да го направим, колкото и да не ви харесваме.
20.
До 19
20.03.2023 23:21:38
0
2
Само това ли ще напишеш ? Личи си безсилието . Поне на един въпрос отговори , не ми пиши за мантри и езера.
19.
До 18
20.03.2023 22:54:53
2
4
Цаца, тази мантра, като си я повториш 10 пъти, кара ли те да се чувстваш по-добре на Езерото? Хахахаха
18.
До 17
20.03.2023 21:53:30
3
3
Ха ха ха ,пишеш за Черноморец, а описваш вас розовите , пак със северно македонските номера. Ние сме били северно македонци , а ? Ха ха ха . Абе тази , вие не си ли сменихте доброволно името от нефтохимик на Нафтекс бе моето момиче ? Че и цветовете си сменихте . И мълчахте и викахте за Нафтекс , като северно македонците бе. Със сменено име , ха ха ха . Забавляваме се с вас , няма спор тука . Като пишеш за северно македонци, да те питам къде са Атлетик , Мастер , Нафтекс , Локото на Коко Джамбо ? и други ... Що си зарязахте отбора на СНЦ създаден 2014 и викахте за Мастер ? За разлика от вас Черноморец си върна емблемата , историята, нематериални активи документално и признато . Не е преименувал чужди отбори , като вас. И това го връща през 2017 официално , старото е инфото нещо . Може си играете с квато си искате емблема , но без оня със стерилизираната оранжева петолъчка с чуждата латинска буква N , скиято бяхте до сега . Ха ха ха . Ние може да нямаме много успехи ( както и вие ) но Черноморец е създаден в Бургас от бургазлии , а не от БКП и извън Бургас и не е натрапен в Бургас от същите . Любовта към клуба не се измерва в това , Бургас и бургазлии си държат на градския клуб. Бъдете си квото си искате , но никога няма да бъдете традиционния градски отбор, отбора на Бургас и старите бургазлии. Ще си останете изкуственият ведомствен клуб по съветски модел на червени гастербайтери натрапени в градът ни . Това много добре си го знаете . А пък вие си смятайте за когото си искате.... Мастер ми е Нафтекс , оп, такова нефтохимик...
17.
До 15 и 16
20.03.2023 13:31:19
3
5
Цаци да пишат за дружества е пълен смях. При все, че вашия клуб, както сами сте си написали в сайта, е създаден на 04.08.2015, а даже 100 годишнина му празнувахте... Вие сте си чисти северно македонци, те сами си смениха името, сами си подписаха официални договори, че нямат общо с антична Македония и цялата географска област Македония, но ако ги питаш - те са си антични! И вие така, сами сте си написали, ама феновете - антични хахахаха. Объркали сте се нещо, с Ч-ц никога не сме се мерили, то и да искахме няма с какво, вие нито успехи имате, нито купи, НИЩО. За най-успешния футболен клуб в цялата област не може да бъде мерило отбор, който от над десетилетие е с аматьорски статут. Единствено можеше да се мерим в ДЮШ, където сте ни традиционен съперник, но вие се постарахте и това си нещо да съсипете. И да поясня, Нефтохимик може да играе с каквато си емблема иска, тази година се реши да се върнем към традиционната ни такава. Нещо повече, СНЦ държи името и марката. Тоест НЕ МОЖЕ да има друг клуб с това име. За ДЮШ, купите и т.н. няма да споменавам.
16.
Ха ха
19.03.2023 16:37:15
4
5
До 14
Пффф да бе да , този нов Нефтохимик е такъв правоприемник та даже не може да ползва позната емблема. Иначе првоприемници колкото искаш до сега , този кой на брой е правоприемник ? Излагате се вече с гръмките си изказвания . Наистина сте като смешните макета , честно. Нищо лично ,но не изопачавайте нещата.
15.
До 14
19.03.2023 03:29:25
7
7
Приемник на кое ? Приемник само и единствено на Мастер . Това е лек , щеш нещеш това е . А вие си се наричайте както си искате . Северно македонският ви манталитет го знаем , не го оспорваме... Не заблуждавайте хората ,че това недоразумение е нефтохимик. И вие самите си го знаете, но нали Северна Македония лек , това сте вие . Наричайте се както искате , но нямате нищо общо с нефтохимик...
Фактите- нефтохимик 1962 е приемник на историята и традициите на Мастер създаден през 2009 .
На 11 юни 2015 г. Фк Бургас ( Бургас) -Мастер 7-ми през изминалия сезон е преименуван на нефтохимик Бургас 1962 ( Бургас ) значи като СНЦ като е правоприемник , е правоприемник на Мастер. Това е историята , македонци... А СНЦ също имеше клубче създадено през 2014 , но го зарязохте в окръжните групи и припознахте Мастер за нефтохимик , Срам. Атлетик 2007 , кото му смениха името на нефтохимик , пак ли беше правоприемник ? Къде да тези клубове сега ? Ако търсите нещо от истинския нефтохимик ,документално и материално , т е. Нафтекс , го търсете в Поморие , но и там преди време се разпадна. Тва като го пиша , като някой , който е ходил на истинския нефтохимик , много преди някои да се пръкнат и да дават акъли и да казват , кой кво...
А за Черноморец няма , кво да пишете и да се мерите и да се опитвате да сменяте и преиначавате историята. Черноморец си е градския отбор , отбора на Бургас и старите бургазлии, мнооогоооо , ама много преди даже и истинския нефтохимик , който беше създен и натрапен от комунягите в Бургас . Няма смисъл да се мерите със традиционния бургаски клуб . Никога нефтохимик няма да бъде припознат от истинските бургазлии за отбора на Бургас , а вие си мислете и пишете квото искате... Северно македонци
14.
До 13
18.03.2023 19:37:08
4
9
Нефтохимик е един, СНЦ е правоприемник и притежава марката, купите, ДЮШ и тн. А от цаца въпрос за дружества изглежда доста нелеп, след всичките ви ПСФК-та, ФК-та, Бургас-София, няколко с цифри…Точно от вас такива вметки, аре няма нужда. На въпроса за заплатите, има и за разлика от доста други клубове - редовни. За това не един или двама треньори се върнаха. Както и ДЮШ ни е с пълни набори, за разлика от други които са без старша примерно. И това е само началото.
13.
До 12
18.03.2023 19:09:23
4
8
Кой вашия , поредния най-нов. Щот предния Мастер беше пак вашия , и Атлетик беше вашия иии Нафтекс и Планиница също , та кой ? Как сега в този нов пореден нефтохимик има ли заплатки
12.
До 11
18.03.2023 16:02:32
4
7
Шаран, бягай си в Езерото, не ми обяснявай за “твоя Нефтохимик”. Че скоро НАШИЯ Нефтохимик пак ще ви прави абонати. Но вие сте си свикнали!
11.
Сандо кан
18.03.2023 10:06:16
5
11
Моя Нефтохимик вече го няма.Гледах как няколко наши псевдо фена се пъчеха предните години че са големи фенове ама само докато се наредят до ръководството.После какво стана,забравиха за отбора а сега се нареждат пак до тези дето гледат да си осигурят заплатата като шефове и треньори .Бъдеще с такива хора нямаме.Аз не мога да приема поредната гавра с клуба.Всички подобни трябва да се изчистят.Що не скочихте когато разни хора като Анелия,Недялко,Бошнака, Янев, Тодоров,Рунчев, Джамбазов и прочие съсипваха отбора?
10.
Мнение
18.03.2023 01:02:16
6
10
Аха добре , всеки който има различно мнение е цаца . Добре , така да бъде , разбирачи . Не ми пишете за нИдялкУ и анелята , щото всички бяхте наредени там , лапачи , някои герои и на заплата бяха , нали... Че и акциите и подариха , а реваха срещу нея. За това сега с поредния нов клуб от селските група , а се смяхме на шарана , няма що . С нИдялкУ Сичко точну , начело във Б група , там мрънкане нямаше , доволни сички, а ся изведнъж , друга песна.
Различното мнение и което е така и се изказва не означава че си от сините.
9.
Мнение
18.03.2023 01:02:05
6
9
Аха добре , всеки който има различно мнение е цаца . Добре , така да бъде , разбирачи . Не ми пишете за нИдялкУ и анелята , щото всички бяхте наредени там , лапачи , някои герои и на заплата бяха , нали... Че и акциите и подариха , а реваха срещу нея. За това сега с поредния нов клуб от селските група , а се смяхме на шарана , няма що . С нИдялкУ Сичко точну , начело във Б група , там мрънкане нямаше , доволни сички, а ся изведнъж , друга песна.
Различното мнение и което е така и се изказва не означава че си от сините.
8.
1962
18.03.2023 00:18:00
6
6
Таранки, какви нещастници сте и дребни душици и....
7.
до 6
17.03.2023 21:56:02
7
7
Не, цаца е. На всичките им 5 фена единствената радост в живота е да акат под статии за Нафтата. Флагман за малко ги беше лишил от това "удоволствие", но не могат до безкрай да игнорират най-успешния отбор в Бургаска област.
6.
Някой си
17.03.2023 21:44:04
3
11
"Нафта" Ти сигурно си някой който е бил добре при Анелия, Тодоров, Рунчев, НИдялко и тем подобни гробокопачи на някога славния Нефтохимик.
5.
Фен
17.03.2023 21:40:25
7
7
Браво! Не е зле толкова спонсори в Б окръжна! Нефтохимик си е Нефтохимик.
4.
до 2
17.03.2023 21:36:39
7
7
Цаца, миришеш! Я ми разкажи, в твоето болно съзнание от къде лапат пари едните? ТОВА, което ти наричаш "лично отборче" е ОТБОРЪТ на Бургас. А сега ааааайде на автобуса за Долно Езерово!
3.
Фен
17.03.2023 21:18:29
3
10
Вън комисионерите от клуба.
2.
Нафта
17.03.2023 19:36:08
8
12
Това не е нашия Нефтохимик.Това е лично отборче на Кръстев,Тачо и компания подкрепено от 10 платени фена.Едните лапат пари другите ходят да ги подкрепят
1.
Зелен Бургас!
17.03.2023 18:09:18
13
12
Бургас пее САМО НАФТА!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Политикът шокира с новия си външен вид, стопил се е наполовина Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Николай Денков, а не Кирил Петков ще е водач, а третата позиция ще е за Атанас Атанасов Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! Внесени са промени в закона за здравето
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори