×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Диана Димитрова нарече Вергов изрод и рецидивист с психични отклонения, закани се да го гони до дупка


15 Март 2023, Сряда, 17:02 ч.
Автор: Флагман.бг

По-голяма гнусотия и абсурд в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психични отклонения е на свобода. А още по-тъжно е, че е толкова добре ''пазен'' от закона, пише актрисата

Диана Димитрова няма спирка, закани се да съди Юлиан Вергов за клевета. Това каза самата актриса за bTV Новините. Реакцията ѝ идва след официалната позиция на актьора във връзка с обвиненията спрямо него за физическо насилие.

В първита си публична реакция той обясни, че никога не е удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от негова страна.

"Единственият конфликт, който съм имал с нея, е бил чисто словесен. Tова се случи пред част от екипа на сериала. Поводът беше, забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесет годишното си дете. Повярвайте ми не искате да знаете какво видях там. И въпреки това държа да заявя съвсем ясно, че аз никога не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от моя страна", категоричен е актьорът.

Вчера Диана Димитрова публикува на профила си във Facebook постановлението на прокуратурата за отказ от образуването на досъдебно производство срещу Юлиан Вергов.

Софийската районна прокуратура посочва, че "макар и наличието на противоречиви данни за механизма на причиняване на тези наранявания, следва да се приеме, че все пак такива има", но допълва, че срещу Вергов не може да бъде образувано производство за наранявания, причинени по "хулигански подбуди". В мотивите за отказ от образуване на досъдебно производство се посочва, че "ако се приеме, че извършител на деянието е Юлиян Вергов, се налага правният извод, че действията му (т.е. по нанесените удари) спрямо Диана Димитрова осъществяват единствено и само правна квалификация на причинена лека телесна повреда. Съгласно чл. 161, ал. 1 НК това престъпление се преследва по реда на частното обвинение с тъжба на пострадалия до съда, поради което Прокуратурата на Република България не е компетентна да образува и води наказателното производство".

Преди малко Димитрова пусна и следното на стената си във Фейсбук, наричайки Вергов изрод и рецидивист с психични отклонения:

Официално искам да кажа, че ще съдя лицето Юлиан Вергов за клевета след изказванията му днес.

По-голяма гнусотия и абсурд в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психични отклонения е на свобода. А още по-тъжно е, че е толкова добре ''пазен'' от закона.

Когато гостувах в ''120 минути'' споделих, че той ме свърза и попита дали ще отида на лична среща с дете на около 13 години в дома на колега актьор. Това се случи няколко месеца след побоя през 2017г. Отидох. Подарих й две от детските книги, които съм рисувала. И това има как да се докаже.

Ако аз съм това, което той се опитва да ме изкара днес, защо ме праща при дете? Всеки нормален човек би се усъмнил в грозните му думи.

Когато човек е открит и невинен излиза и се защитава, а не мълчи толкова месеци. Аз нямам какво да крия.

Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга държава и проля толкова сълзи, заради един изрод.


В категории: Лайфстайл


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
до 15
16.03.2023 13:30:36
1
1
Джендър, нали? Нормалните мъже защитават жените, но за джендърите жените са опасна конкуренция...
Колкото за хулиганстващия ксенофоб-софиянец Юлиан Вергов - защо не започне да бие, рита и псува български политици от СЕЛО? Има доста такива в Народното Събрание...
Юлиан Вергов може да почне да псува и всички големи български писатели - повечето са от село, не са софиянци.
15.
No13
15.03.2023 22:58:43
3
5
Хахаха еманципирана буля ли си и ти или бита.евана и изоставена
14.
100Янова
15.03.2023 22:29:49
4
11
Не знам дали тази има травма на главата |както казва адвокатчето и) но със сигурност има травма В ГЛАВАТА
хич не е добре женичката
ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВА ПРИ ПСИХИАТЪР
13.
в биографията му пише "хулиган"
15.03.2023 21:46:49
11
6
Погледнете му биографията - учи в руска гимназия, но не завършва, учи в МЕИ, но не завършва, после курс за актьор и става "голям актьор", чиито филми никой не е гледал:
"Той се казва Юлиан Вергов.
Роден на 15 юли 1970 г. Като ученик в руската гимназията в София бил голям хулиган. Два пъти го изключвали заради невъздържано поведение и се наложило да завърши средното си образование във вечерно училище, като през деня бил момче за всичко в Младежкия театър.
Юлиян споделя, че май си е чупил всичко, което може да се чупи. Преди време се сбил, в резултат на което пострадали и двете му ръце. В "Пирогов" обаче не ги наместили добре и кокалчетата останали да стърчат. Юлиян признава, че нерядко му се налага да се бие - много лесно избухва, особено като види как някой простак се прави на голям мъж."
https://hotnews.bg/article/2022041602302980300
12.
Добре ве
15.03.2023 21:16:38
2
18
Добре ве, очевидно тази жена не е наред! Има си съд за таи работа, а нейното е лудост. През няколко дни занимава хората с историята си! Не е нормално!
11.
До 9
15.03.2023 20:45:32
1
12
Това е само по нейните думи,а иначе me too не върви в България :D
10.
до 9
15.03.2023 19:22:50
5
0
Xenophobia...Five fingers are no longer enough
Xenophobia...We lost control along time ago

The Judas halo - The betrayer spirit
The human ambition in all its disfigured glory Liars of Light - Masters of Night
We all get what we deserve in the end

Xenophobia...Five fingers are no longer enough
Xenophobia...We lost control along time ago
9.
насилие срещу жена + ксенофобия
15.03.2023 18:56:39
17
11
На бияча на жени си му личи и по погледа, че има психически проблеми.
Биячът на жени събаря с юмрук на земята младо момиче-колежка и я рита на земята в главата и тялото няколко пъти, като я псува хамалски, че била проста селянка. Подутините и синините от побоя по лицето и тялото й остават 3 седмици. Причината: проговорила на дъщеря му за неговите сексуални афери на работното му място. Става въпрос за сексуални афери с всички по-млади колежки, това е публична тайна.
Става въпрос за насилие на работното място над жена-колега по НК Чл.130 (2), което е признато от Прокуратурата.
Хулигански, расистки или ксенофобски подбуди се наказват по-тежко по НК Чл.131 (12).
Защо обаче Софийска Прокуратура разисква "хулигански подбуди" докато в този член 131(12) става въпрос за хулигански, расистки и ксенофобски подбуди и бияча на жени е ритал и псувал Диана защото била "проста селянка".
https://www.wipo.int/wipolex/en/text/445837
Ксенофобията е враждебност, насилие и агресия срещу групи хора, в случая срещу хора от СЕЛО (повечето известни български писатели, както и български политически лидери са от село).
8.
dd2
15.03.2023 18:40:46
8
25
Тази жена е абсолютен урод! Гледах й интервюто по бтВ, когато започна скандала. Отвратително нагло поведение на психично болна жена. не харесвам Вергов грам, но да не дава Господ по пътя си да срещнеш такъв тип жена. Чукам на дърво, че имам момче! Още ме побивам тръпки от историята с Черната вдовица в Бургас. Тази ДД е горе-долу същата категория!
7.
Didka ot selo
15.03.2023 18:22:00
11
18
маа как веее. Много ясно че ще го съдя че трябва да се шуми. То е ясно че като актриса няма ме огрее ама трябва да се шуми около мен че да мога си пробутам мацаниците определени от мен за картини. Ето даже в поста си пак съм ви го натъртила "Подарих й две от детските книги, които съм рисувала." Сиа понеже не съм много уред с тиквата и немога си намеря спонсор се мъча тука по друг начин с картини. И нещата с НПО-то дет ми даваше кинти да се правя и аз като у шатите на ме тоо нещо не се получи ма А дано успея с картинити пък вии си мислете че става въпрос за друго
6.
До 4
15.03.2023 18:05:20
6
10
Чудя се на акъла на жените и на твоя също :) А каква роля играя си е моя работа :)
5.
То
15.03.2023 18:03:42
7
31
Вергов е известна личност и ще е трудно за някакъв шамар да го подгони държавата. Но след като имал психични отклонения, защо тя се занимава с него и дъщеря му? Аз като видя че някой е луд не се занимавам нито с него нито с децата му. Тя се е навряла там между шамарите, после другите били луди.
4.
до 2
15.03.2023 18:00:29
8
13
И това, написано от мъж. Ха ха ха, явно играеш женска роля. Ха ха ха
3.
wtf
15.03.2023 17:50:52
11
28
Стига ни занимавахте с тая, да не казвам каква. То по снимката си личи - на котето не му е приятно тя да го гушка, животните никога не лъжат!
2.
Да така е!
15.03.2023 17:42:28
32
12
По-голямата част от мъжете в България се държат по този начин! Още по-глупавото е, че жените се съгласяват с това поведение на ислямисти.
1.
Идиотка
15.03.2023 17:42:01
15
34
Вземи се скрий в дън земя! Имаш психични проблеми, отиди се лекувай, докато е време и не се меси живота на чужди хора, още повече на малолетни!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори