×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: Очаквам да сме първи, с 15 % разлика


14 Март 2023, Вторник, 09:41 ч.
Автор: Флагман

Искам да се върне нормалността, за да може България отново да е фактор, да се спре този безумен ръст на цените, две години е безвремие, каза лидерът на ГЕРБ

Истински съм натъжен, защото след 2-ри първият въпрос, който ще поставите ще е за Околовръстното, но парите ги няма, похарчиха ги. Този лош сън не се маха само с миене на очите. Техните платени икономисти се опитват да ни убедят, че положението не е зле. Това, което направихме ние няма да стане, ако не се върнем.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред над 600 симпатизанти на ГЕРБ в зала „Маестро Атанас“ в град Пазарджик. Той бе посрещнат на крака и с бурни аплодисменти.

„Вие очаквате оптимизъм, но като влезете в магазина няма нищо оптимистично. Милиарди изтекоха от джобовете ви към "Лукойл" и Русия, от най-бедната държава. Магазините също ви грабят, заради изпуснатата инфлация“, обърна се Борисов към множеството.

„Днес хората са разединени, мразят се. Няма политическа класа. Искат да управляват, но ние видяхме какво могат.

Бях във Враца, Монтана, Плевен - няма пътища, няма инвестиции, няма държавна политика“, изброи той.

„Това е ужасно, бе хора. И като кажете: „Бойко, хайде“. Два пъти сме вадили от такава ситуация страната. Били сме ги с голяма разлика и сега ни трябва пак. Затова, ако не ги бием - няма да се сърдите“, обърна се той към избирателите.

„Много е тежко и разчитам вие да ни изкарате, за да поемем ангажимент. Никой не знае като нас как функционира държавата. В момента всички колелца са или спрели, или уплашени и няколко медии, които от сутрин до вечер намилат едно и също - инфлацията била от войната.

А, че отишли и купили скъп газ, че газът е 100 лв а ние харчим по 300 за газ, не знаели. И вие сте виновни за това“, подчерта Борисов.

„Все някой ще се изправи и ще пита тези момчета защо всичко е наше - млякото, олиото, работниците, а всичко е скъпо, за каква война става въпрос, няма такова нещо?“, посочи той.

„Родопите трябва да ги пазим, като зеницата на окото си и бюджет да има за Северозапада, това трябва да държим. Помнете ми думата. По половин милион да се дават за този регион. Сутринта ми правят дебати за Еврозоната. Абе, сладкиши, в деня, в който ви вкарах в чакалнята на Еврозоната, ми излязоха на протест. Сега щяхме да сме вече там“, заяви лидерът на ГЕРБ.

„Може да сме били грешни, но сме си вършили работата“, завърши той.

„Ние ще бъдем първи с минимум 15% разлика от втория“, обяви бившият външен министър и водач на листата на ГЕРБ-СДС в Пазарджик. „На мен ми писна да слушам, че те се били върнали. Ние не сме си тръгвали и не сме искали, защото искаме да работим тук за страната си и за децата си. Искам да се върне нормалността, за да може България отново да е фактор, да се спре този безумен ръст на цените, две години е безвремие. Очаквам на 2-ри април да сме първи отново. Ще направим всичко възможно да формираме правителство“, завърши тя.




16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
Ицо
17.03.2023 22:56:47
0
0
С други думи:
-Резултатите вече ги знам, само чакаме ЦИК да ги потвърди!
Нова “рекламна агенция” ли имате Буда, или “весникарска” печатница ще е този път?!
Какво се случи съъс ония палет бюлетини?
Прекрихте ли “удобно” фактите?
15.
мислещ
14.03.2023 22:45:59
0
5
Тикво, смени дилъра, че тази стока не ти понася и виждаш розови слонове, и 15% в твоя полза !
14.
Някой
14.03.2023 13:41:00
2
10
Зависи колко цигански махали ще купи. Всички знаем как гроб печелят изборите. Търговци на гласове обявиха 150 лева за глас. До циганите ще стигнат 20-30 лева. Боко има пари да купува избори. Върна си и хартиената бюлетина за по лесно. България не я чака нищо хубаво с тези алчни боклуци.
13.
Феновете на Бойко
14.03.2023 12:06:43
2
15
Лелки изпитващи симпатия към него който си бият минджака на него,и членове на партията който са към 50 000 души като агитират 2.3 от семейството и като купут 100 200 к гласа ей ги де .....
12.
До 11
14.03.2023 11:58:17
1
15
Ти тъп ли си е
11.
факт
14.03.2023 11:54:14
22
2
САМО ГЕРБ И БОЙКО,НАПРЕД И ПОБЕДА.
10.
ГЕРБ-оподобно
14.03.2023 11:46:56
3
13
Да, Винету има шанс за съжаление да вземе по-голям % този път, но това е заради купения вот от хартиената бюлетина!
9.
Ганьо от банкя
14.03.2023 10:45:10
4
31
A аз очаквам с влезеш в затвора.
8.
Само,
14.03.2023 10:19:24
4
14
дето това не го е казал той, а Захариева, ама нищо. Пак е вярно . Флагман подава на клоуните и плюенето почва. Удавника и за сламка се хваща. Отивате си...6партии, 60 партии
7.
Фактор
14.03.2023 10:12:40
3
29
Какъв фактор беше България по негово време, че нещо ми се губи ?
На международните срещи си имахме клоун като присъствие ли?
6.
15 % ли
14.03.2023 10:08:45
3
19
направо 85 % разлика ще има пред вторите ....
Жалко само , че Костенец се изпорти, иначе разликата щеше да бъде направо 100% !
5.
Как
14.03.2023 10:05:26
3
35
се управлява държавата по време на ГЕРБ ние вече видяхме...
По всички позиции калинки на ГЕРБ и ако построим 5 км магистрала, парите за други 15 километра ги крадваме !
А 5-те км построено го кърпим по 5 пъти в годината !
Обезпокоителното е, че и този поде лайтмотива за "връщане към нормалността", подобно на един друг бавно говорещ политик (защото електората му не го разбира ).
Ако под нормалност разбираме последното място в Европа, масовите кражби на обществени средства,уреждането на свои фирми, заспалото правосъдие воглаве с прокуратурата, мерси, не искам връщане към такава нормалност!
4.
естествено
14.03.2023 09:58:43
17
6
Първи ще са.
Кодът на машинките вече е не струва и едно руло тоалетна хартия.
3.
Селянин
14.03.2023 09:47:44
5
47
Очаквам да си в затвора за 15 години...
2.
Ива
14.03.2023 09:46:46
5
41
Ми напълно е възможно. По 100лв ми предлагат да гласувам за тях.. аз няма да ги взема, но има много големи глупаци, които това чакат..
1.
Някой
14.03.2023 09:44:18
6
40
Лицемер!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Спипаха бизнесмен от Свети Влас да кара джипа си на кокаин Спипаха бизнесмен от Свети Влас да кара джипа си на кокаин Иво Петков е задържан, а Мерцедесът му иззет Рачков му се плаче от тази новина, ще загуби половин милион Рачков му се плаче от тази новина, ще загуби половин милион От няколко години насам Митко печели сериозна част от доходите си именно от участията си в мащабни рекламни кампании на популярна верига казина Бургаски моторист се блъсна с висока скорост в тротоара в ж.к."Изгрев", потроши се Бургаски моторист се блъсна с висока скорост в тротоара в ж.к."Изгрев", потроши се "Сузукито" му се преобръща и буквално пада върху него Майката на убития Пейо притеснена за внучетата си, защото не се знае психическо състояние на Габриела Майката на убития Пейо притеснена за внучетата си, защото не се знае психическо състояние на Габриела Знаете, че има много случаи, в които майки посягат на децата си, каза Иванка Пеева Феноменално представяне от този участник в "Стани богат" Феноменално представяне от този участник в "Стани богат" На стола на богаството срещу Ники Кънчев седна Милко Стоянов, който бе представен като пионер на музикалната журналистика и преводач, който днес се вихри в рекламния бизнес Личната история на новия министър на туризма, която не знаете Личната история на новия министър на туризма, която не знаете Евтим, който ще навърши 56 години на 2 май, прави първите си стъпки в телевизията в легендарното „Ку-ку” Четирима нови заразени с коклюш в Бургас за седмица Четирима нови заразени с коклюш в Бургас за седмица апочна ваксинацията на бременни жени в имунизационния кабинет на РЗИ Защо Ботев Пловдив изгони Радостин Кишишев Защо Ботев Пловдив изгони Радостин Кишишев Не е успял да картотекира три месеца няколко от зимните попълнения  Затвор до три години грози веселякът от Бургас, спипан с 4,25 промила в кръвта Затвор до три години грози веселякът от Бургас, спипан с 4,25 промила в кръвта Това е второто му подобно нарушение, разкри главен инспектор Пламен Николов Голям гаф в "Ергенът", зрителите чуха как продуцентите накараха Алек да прегърне Магдалена Голям гаф в "Ергенът", зрителите чуха как продуцентите накараха Алек да прегърне Магдалена Алек е просто една ходеща марионетка със слушалка 
Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна, призна Невена Цонева Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Нам почина поради напреднала възраст и "мултиорганна дисфункция", за която е получавал лечение от 2022 г., съобщи официалната агенция KCNA Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Барабанистът Венелин Венков празнува напускането си с Гъмзата и Краси Радков Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Проф. Гордана Силяновска-Давкова е против договора за приятелство с България Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Българската пророчица Ванга е считала този ден не просто за празничен, а за свят, защото от него зависило дали ще живеем в мир и съгласие Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украинските атаки с дронове срещу руска енергийна инфраструктура зачестиха през последните месеци Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Няма също нови коли, а автопаркът е значително остарял  Вижте как планирали да убият Зеленски Вижте как планирали да убият Зеленски Най-важната задача на групата - осъществяване на план за отвличането и убийството на украинския президент
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори