×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

 Великата съдебна реформа и интересите на „клиентите” на Темида


 Великата съдебна реформа и интересите на „клиентите” на Темида
Към този момент, за огромно съжаление, всички идеи на ПП и ДБ за промяна опират до Гешев, Гешев, Гешев...
13 Март 2023, Понеделник, 12:06 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА

Стани, за да седна, е мотото, а списъкът на "реформаторите" се допълва и от абсолютно некомпетентни хора, яхнали вълната

За пореден път през последните месеци, вече и години, една от любимите теми-дъвки на ДБ, отскоро и на ПП, е т.нар. правосъдна реформа. На финала на последното Народно събрание, въпроси, касаещи ВСР (Великата съдебна реформа) отново се превърнаха в ябълката на раздора. Що е то съдебна реформа и как трябва да се осъществи, обаче се оказва въпрос с повишена трудност.

Ако питаме ДБ (ПП) и близките до тях НПО-та (начело с БОЕЦ), тя се изчерпва с контрол или директна елиминация на настоящия главен прокурор Иван Гешев, както и овладяване на прокуратурата. Стани, за да седна, е мотото, от което се ръководят действията им.

Миналият месец, на заседанието на Пленума на Висшия съдебен съвет, и служебният правосъден министър Крум Зарков изложи законопроекта си, в който предложи да се създаде „механизъм за разследване на главния прокурор, което разследване да се води от съдия, избран на случаен принцип измежду кандидати от списък, изготвен от Върховния касационен съд и назначен като прокурор до приключване на разследването”.

Интересното е, че още миналата година Венецианска комисия - консултативния орган по конституционно право към Съвета на Европа, отряза подобен законопроект на бившия правосъден министър Надежда Йорданова, излизайки със становище, че „предложените изменения влизат в противоречие с конституционните норми и решения на българския Конституционен съд”, и „приемането на нормативна база за засилване на контрола над главния прокурор, не трябва да дава възможност за политически и какъвто и да е друг нелегитимен натиск над висшия магистрат”.

Това не попречи на Зарков, само два месеца по-късно, почти буквално да повтори законопроекта на Йорданова, като отново направи противоконституционни и нарушаващи независимостта на прокуратурата предложения. Идеите за реформата в системата са сякаш писани от един човек, като просто има размяна на местата или тук- премахнато е едно, но добавено нещо подобно.

НПО-та, адвокати, лобисти и откровени престъпници

Защо ли се получава така? Дали е напълно случайно или пък източникът е един и същ? Дали защото всички идеи за съдебна реформа се въртят около едни и същи лица и НПО-та, свързани по един или друг начин, чиято основна и най-важна цел е отстраняването на Гешев и обезкървяване на прокуратурата, която за разлика от съда, все още е сравнително независима. И по тв студиата дефилират съдии, адвокати с прекъснати права или такива на всеизвестни престъпници, както и други, нямащи нищо общо със системата, но ръсещи акъл. Хора, които не са влизали в съд, но настояващи да правят съдебна реформа.

От едната страна са хора като небезизвестния съдия Калин Калпакчиев, който пусна под домашен арест убиеца на Милен Цветков и помилва заклалия български студент Джок Полфрийман. Именно Калпакчиев е и от магистратите, които получават различни грантове от НПО организации. Същият често получава трибуна, за да говори за зависимостите на Иван Гешев, да призовава ВСС да си отвори очите и да започне процедура за предсрочно прекратяване на мандата на главния прокурор, говори за контрол над прокуратурата. Не по-различна е ситуацията с адвокат Ина Лулчева, сред  чиито клиенти са Пламен Бобоков, Евелин Банев - Брендо и редица подобни. Тя също бори постоянно Гешев, а миналата година, на заседание на ресорната парламентарна комисия, на което представляваше Висшия адвокатски съвет, подложи под съмнение данните, че у нас има организирана престъпност, заради която трябва да има специализиран съд. Според думите и, този съд се е превърнал в съд срещу неудобни лица. Вероятно „неудобните лица” са нейните клиенти, за чиито интересни и противозаконови занимания всички знаят.

Списъкът се допълва и от абсолютно некомпетентни хора, яхнали вълната „съдебна реформа”, като някоя си Людмила Илиева - водач на листата във Велико Търново на ПП/ДБ, която преди няколко дни, в телевизионен ефир, първо обърка името на бившия правосъден министър Йорданова, която според нея била Михайлова, а после 5 минути ни обясняваше за зависимостите на главния прокурор... Сотир Цацаров. Тя, клетата, не знае кой е главен прокурор, но реформира системата.

Безсилието на въпросните стигна дотам, че наеха чрез лобисти американския конгресмен Уорън Дейвидсън, който прати писмо, написано от родните поборници за ВСР, в което призовава финансовото министерство на Съединените щати да наложи санкции срещу Гешев. Разбира се, присъдружните медии на родните поборници веднага започнаха да пишат оди във  възхвала на Дейвидсън, пропускайки да отбележат, че той е сред шестимата американски конгресмени, известни в страната си като част от „Отборът на Путин“. Но какво да се прави, дотоколко им стигат акълът и средствата на борците за родна реформа – такъв са успели да наемат.

Да не говорим, че тази толкова семпла постановка, дирижирана от определни кръгове в България, можеше да бъде представена по-добре, а не писмото му първо да се появи на стената на фейсбук активистка, не т.нар. разследващи журналисти да поясняват какво е искал да каже Дейвидсън, а укриващият се от правосъдието Цветан Василев да побърза да се похвали в личния си профил, цитирайки изявлението на конгресмена

Реална реформа

Реформата наистина е крайно наложителна, а самото и име говори красноречиво – съдебна – това именно е най-слабата, най-нуждаещата се от промени брънка по веригата – съдът. Разбира се, навсякъде има корумпирани, прокуратурата и следствието не правят изключение, но прави впечатление нещо друго – единствено се коментира, че промените и радикалното рязане трябва да са в неудобната на ДБ прокуратура. 

Към този момент, за огромно съжаление, всички идеи за съдебна реформа опират до Гешев, Гешев, Гешев и прокуратурата, прокуратурата, прокуратурата. Никой не е дефинирал ясно проблемите в цялата система, напротив – целите към момента са единствено тясно партийни, което обрича на неуспех всички разумни идеи, които не могат да бъдат чути и да стигнат до предназначението си, защото са задушени още в зародиш от словесната логорея, изсипваща се от определени кръгове и партии по темата.

И сега „Коалицията на доброто” ни обещава същото, ако вземе властта – отстраняването на Гешев и овладяването на прокуратурата. Подобно на това, което се случи със спецправосъдието, което беше закрито, а именно част от клиентите на Специализираната прокуратура са тези, които в момента – лично или чрез адвокатите си, настояват „реформата” да продължи. Това ли са положителните резултати, обещавани ни от същите, които закриха спецсъда?

И понеже говорим за проблеми, вероятно най-големият проблем на съдебната система, в частност на реформата е, че ДБ се занимава с нея от 2014 година...


В категории: Темида


Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 4
35
Коментара по темата
35.
Дидо
14.03.2023 10:00:26
1
2
Много силна статия в подкрепа на Гешефт - "БРАВО"!!!...Алоооо, нали като го махнат и се СВАЛЯ АВТОМАТИЧНО и чадъра над Доган, Пеев и Лойко???И от там системата се изчиства постепенно...Ама кой да мисли????
34.
Али Баба
14.03.2023 08:27:16
0
4
Боже, Боже, колко мъка има на тови свят! Какви впечатляващи коментари в защита на Гешев и против Киро, Лена и компания! Бедна Ви е фантазията какво става в София! Всеки десети катаджия с наказания заради Семерджиев! Ужаст! Това само старшинките, ами ако се разрови някой(кой?), малиии, страх! Цялата ни държава е изтъкана от корупция, трябва пълна конституционна реформа и марш, аут на неработеща прокуратура, там където й е мястото-при ченгетата! Кой разбрал, разбрал! Не е само до Гешеф...
33.
Палячо
13.03.2023 21:20:03
0
6
Всеки един прокурор трябва да носи наказателна отговорност когато злоупотреби със служебното си положение, когато изпълнява поръчки и повдига поръчкови обвинения за да репресира и ограбва обикновения човек. Насрани и корумпирани прокурорчета, НЯМА ДА ВСЕ ТАКА ЗАПОМНЕТИ ГО КОРУМПИРАНИ ПРОКУРОРЧЕТА.
32.
До 30
13.03.2023 16:40:11
0
5
Е, щом ти харесва дъното.
Дълбай!
31.
до 29
13.03.2023 16:12:18
6
13
по-добре дъното, отколкото под полата на Лена... Поне няма да ми се смее цяла България.
30.
До 25
13.03.2023 16:01:46
13
4
Ти пък, ниво?
Дълбаеш дъното, "пич".
Гълтай парички докато можеш.
После ще трябва да ги изработиш!
Или не можеш?
;)
29.
*********
13.03.2023 16:01:06
1
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
28.
до 24
13.03.2023 16:00:41
5
13
Вие, от ПП/ДБ като чуете за пари и отваряте едни з..ници... Питай Кокорчо, Лена, Наско Културата, Радан и т.н. Станали сте направо професионалисти. Евала!
Вече не се стремите и да се криете, затова и на митингите си слагате знаменцето с цветовете на дъгата...
27.
*********
13.03.2023 15:57:30
1
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
26.
до 23
13.03.2023 15:55:42
5
14
под нивото си ми...
Аз поне вярвам само на очите си, а не на плоските опорки...
А за "неправилния ъгъл" попитай Ленчето... Тя е спец по оптиката. И по други неща...явно.
25.
До 22
13.03.2023 15:52:06
14
9
Браво!
Сега стана ясно, че си платен трол.
От известно време върви опорката, че противниците на мафията били "внуци на комунисти".
Най-големите комунисти, всъщност, са бсп-дпс-герб и сега и вгъзраждане.
Никой не вярва на тези глупости вече.
Ясно е, че става въпрос за много пари.
24.
до 21
13.03.2023 15:51:38
4
0
С последното ти изявление напълно ме убеди, че не си заслужаваш вниманието...
В този си вариант "червената" Конституция е гласувана от седмото ВНС. Малко сме далеч от 1989г...
И в момента прокуратурата е извън съдебната власт и в това е смисъла на разделението на властите, но явно си нямаш никаква представа от тази тема, затова и не можем да водим спорове.
Иначе съм напълно съгласен, че Прокуратурата не си върши работата! Най-малкото трябваше да повдигне обвинение на Киро Простото заради декларацията с невярно съдържание! Създадоха прецедент, че всички декларации от подобен тип са абсолютно безсмислени, защото ако излъжеш няма да бъдеш подведен под отговорност!
23.
До 20
13.03.2023 15:47:19
12
7
Сигурно и липсващият асфалт е плод на снимане под "неправилен ъгъл"?
Аман от платени малоумници като теб!
Сигурно и паричките ти са от тези снимани под "неправилен ъгъл"?
22.
До 21
13.03.2023 15:45:41
5
20
Трябва да си на семейна хранилка за да повтаряш опорките за чекмеджета и да се прехласваш по БСП-комунисти, ДБ-деца на комунисти, ПП - внуци на комунисти, всичките на подчинение на Прокопи и мафията!Какви младежи, какви честни и почтенни, като цял живот са на хранилка на НПО-та и се продават на всеки мафиот?
Каква е целта на предизборна коалиция ДБ+ПП?
Да бъдат заедно на власт децата и внуците на бившата комунистическа и ДС номенклатура!
Много лесно се променя Конституцията, която била "Червена" от тези "Черни" наследници на тоталитаризма :))))
21.
До 20
13.03.2023 15:34:03
22
5
Не, "пич".
Ти съвсем се обърка.
Ако прокуратурата не си върши работата е крайно време да бъде накарана!
И проблема е, че се спазва любимата ти "червена" конституция!
Дошло е времето, обаче, да бъде сменена и ще се изненадаш как бързо ще стане.
Тогава пак ще трябва да се спазва, от прокуратурата вече извън съдебната власт, с ясни правила и отговорности.
20.
до 16
13.03.2023 15:19:35
5
31
Пич, ти съвсем се обърка. Явно незнанието предизвиква панически отговори!
За чекмеджето - ясно че е истинско. За съдържанието му обаче не съм чел/видял да е истинско. Там имаше едни снимки с евра със странна големина, но това, че са по-големи от нормалните вероятно е въпрос на "неправилен ъгъл"!
Относно покойниците... Ваньо Танов почина 2016, а записът и заведените дела от Прокуратурата са по-рано. Правиш ли разлика въобще между Мишо Бирата и бившия шеф на митниците??? Въобще осъзнал ли си за какво ставаше дума???
Колкото за мястото на прокуратурата... има си Конституция, която е определила кое къде и как. Аз не съм юрист и не мога да преценя къде трябва да е прокуратурата. Има хора, по-умни и по-запознати от мен - те да кажат.
Знам обаче едно - Конституцията е основен закон и трябва да се спазва, а не като твоя гуру с налудничавия поглед, за който Конституцията е просто дума без значение! Както е и въпрос на "правилен ъгъл" от неговата любовница...
19.
оттеглете закона и ще ви дам кодовете
13.03.2023 15:17:14
5
29
Кирчо Тъпото се опитва да е оригинално и креативно, но просто е комично. Такива са всичките от разградската левица крадливи, лъжливи, ебливи и т.н. Каквото и да каже Кирил Петков няма никакво значение. Защото той всичко може да каже без оглед на истината. За съжаление е натоварен с ефекта на клоуна. Този ефект обезценява всяка теза, изказана от него, дори да е смислена.
В чекмеджето на измамниците от промяната има голяма далавера за милиарди.
18.
До 16 Прокопи ти ли си
13.03.2023 15:13:52
4
32
Вижда се, че прокситата му тотално се овъртолиха, време е за манджите с грозде: кюлчета, чекмеджета, къщи, острови и астероиди дори.....
Почнахте да ги повтаряте за всяка статия... Ще се изтъркат като чекмеджето...
Влезте в реалността малко...
Инфлацията е двуцифрена, икономическите прогнози - плашещи...
А вие - Бойко ревял...
Реве...сълзи му текат...че Мая Галева сега ще му плати 15000лв.
Вие дали с рев може да изкарате 15000 копейки?
17.
Гешев да провери пари за парапети
13.03.2023 15:08:30
5
32
https://s.piktv.bg/f/videos/13/piktv_e049457ba495b4921143b363dc9cb521.mp4
В обществото има силно отрезвяване, след манипулациите от 2020 година и „народните въстания“. Сигурен съм, че нито един „въстаник“ не си е представял, че ще го представлява семейството касиери Лорер, оялият се като прасе за 1 година Асен Василев, психарят неграмотник Кирил Петков и Настимир Ананиев. Този последният пее лебедовата си песен в парламента, защото следващият ще го гледа по телевизията, заедно с Рашков, Гела и други герои от „революцията на зелените чорапи“. Като Кака Цона и Сандов.
Всички гореизброени са обект на разследвания на прокуратурата, ДАНС и МВР за далавери по време на управлението им. Заедно с озлочестената Лена и Кирил Петков.
16.
До 13
13.03.2023 15:04:36
27
8
Ей, ама си отворко.
"Тогава покойния" се отнася за периода в който прокуратурата е трябвало да се сезира!
И по-леко с многоточията!
Голям граматик се извъди!
Нещо да кажеш за еврото от чекмеджето на "чекмеджан"?
То било истинско, разбра ли?
Любимата ти прокуратура трябва да се извади от съдебната власт и да отиде на мястото си, в изпълнителната!
Така, както е сега, не вършат никаква работа.
15.
Лена на Миро и Киро
13.03.2023 14:55:30
6
32
. Какви момчета, каква експертиза (ХарварТ майна), зарязали хубавата си работа в чужбина и дошли да ни оправят.Единствено и само Гешев им пречи да фалират България, за това е канонадата от лъжи и интриги към него!
Бий Гешев, бий променкаджиите, не ги жали, както когато бяха осъдени от КС и не върнаха незаконно получените възнаграждения!Хвърчат нокти, коси, лак и перушина, докато Киро Простото, Асан жартиерата, Лорер, Криптомир Шкембето, Лена, Ицето Сопола, онуй рускинче Надето, Шиши пръднята, бялата риза Коце ухото и Инч Хай Гномчо поделят водаческото място на листите в страната. Общият им резултат ще бъде почти едноцифрено число, а после ще се сбият и за субсидията.
14.
до 9
13.03.2023 14:43:23
5
34
Пак се изказваш неподготвен... Направи си труда да провериш дали Прокуратурата все пак не е образувала дело...
Иначе в болните мозъци на ПП/ДБ действително комисията е КОНПИ (комисия за отнемане на незаконно придобито имущество). Те искат всичко да отнемат така, както са го правили техните дядовци от Народния съд. Да вземем от другите и да си го сложим в нашите джобове. Естествено начело с комунистическия следовател Рашков!... Ако си някой пъпчив пубер - вземи прочети малко история.
Иначе някой полуграмотен да се изказва по подобни теми....айде у лево.
Първо се научи да пишеш и после се прави на умен. За начало - след запетая има интервал, Ваньо се пише с "ь", а не с "ъ", а за окончанията на изреченията май няма и смисъл да обяснявам...
И още нещо - как Борисов си е говорил с "тогава-покойния" Танов??? Ааа, забравих, той е Винету, пали огън и почва да си говори с духовете...
А бе, това ... феновете на ПП/ДБ... действително сте много прости момчета...
13.
ОПГ ДБПП са мафия
13.03.2023 14:42:50
6
41
Искам ДБ да си уточнят финансовото състояние с NEXO и даренията.
От ПП искам да си кажат за „Джемкорп“. Да не би да е някаква услуга като ПП и ДБ пазят Гешев. „Революционерите“, чиято еманация е точно образът на Минеков, разнасяха ковчези и бесилки в центъра на София, оставиха половината град без транспорт докато лежаха да пият бирата си на „Орлов мост“, поругаваха сгради, заливаха полицаите с урина и ги замеряха с жълти павета. Какво излезе от „великото народно въстание“ ?Във властта влязоха „минековци“. Като основно тяхно „качество“ беше, че са врагове на Борисов, ГЕРБ, Гешев и Цацаров. Това беше най-важното и единствено. Щом си срещу тях, значи си наш човек.Надеждата ми е в Гешев и ДАНС, само те могат да ни спасят от тези пробиотични крадци и шмекери!
12.
Пешо
13.03.2023 14:39:50
1
29
Както се вижда в БГ всички разбират и от футбол и от правосъдна реформа , от политика - също. Те затова сме на този хал.....Ония от нашенците не са 80% , ами май отива на 99%... че и повече....
11.
ПП тролчеата в атака...
13.03.2023 14:26:19
4
26
Гошо, ти правиш ли разлика между разследващ журналист и парламентарен хроникьор? С какви факти си се запознал от писанията на Лисицов? Кой какво е казал ли е факт???
И да ти припомня ли какви ги беше писал за делата по арестите на триото от ГЕРБ? Важното е, че Лисицов е против ГЕРБ :) и в тази връзка трябва отдавна да е получил и Пулицър...
Въобще толкова ли останахте без мозък, че не можете да отделяте истината от пропагандата?

P.S. и да не пропуснете поне 50 минусчета, че няма да изкарате парички за цигарка...
10.
Haha
13.03.2023 14:04:31
4
18
То всяко ново правителство си назначава главен прокурор . Затова няма нито един осъден политик .
9.
Ало,Ванъо
13.03.2023 13:37:32
33
15
Спомняте ли си аферата с "Мишо-Бирата"
Прокуратурата така и не се заинтересува от изтеклия скандален запис между Борисов и шефа на митниците тогава-покойния В.Танов(починал при странни обстоятелства)
Нещичко не се е променило от тогава,защото Герб,Дпс,Итн и Възраждане свалиха правителството ,точно в момента,когато беше внесен проекто закон за КОНПИ.
А някои твърдят,че Мафията си няма държава.
8.
Гошо
13.03.2023 13:15:01
29
8
Някаква тежка шизофрения цари във Флагман. Едно предложение - направете подкаст, ама с хора от вашия екип. Примерно - Лъчезар Лисицов срещу Русчев, Божката или Виктория Георгиева. А може и срещу тримата. Ще ги изяде с парцалите, понеже Лисицов е истински журналист за разлика от останалите, работи с факти и досега поне не съм го видял да пише инсинуации (за разлика от останалите трима).
7.
Флагма
13.03.2023 13:08:32
36
16
На тази върла фенка на бойко, всеки ден ли ще и публикувате помията? Или само до 02.04-ти?
6.
до 2 и 3
13.03.2023 13:01:05
7
37
Защо ли от коментарите ти долавям синдром на множествена личност? Задаваш си въпрос и си отговаряш сам...
Иначе поне си последователен в минусите към коментарите срещу наивните опити на ПП/ДБ (или по-скоро техните спонсори) да овладеят прокуратурата.
Във връзка с горното може ли да обясниш това раздвояване на личността дали не е свързано с погрешния ъгъл? Ще ни обясниш ли как ли изглежда съдебната реформа, погледната от тъп ъгъл?
5.
Каскета
13.03.2023 12:53:46
36
25
Е вътре с двата крака, гори един, горят всички. Гарван гарвану око не вади. Докато той е главен, нищо няма да се случи. Тоя фишек с ареста на касичката на герб и дпс беше с цел да му изземат всички документи и файлове ако евентуално Кьовеши се задейства. Демек му изписаха вежди.
4.
Йонко Грозев
13.03.2023 12:42:45
24
34
Е да ама Гешев май играе с тях щом като изобщо не ги е пипнал за нищо. След скандала с Нексо веднага трябваше да има обиски и арестувани, свалени имунитети и ОПГ дбпп да бъдат закрити. И сега някой ще каже че не можело да стане, но не е вярно. На Местан му закриха псевдопартията след торбите, които раздаваше по селата, а тези крипто мошеници фараони и престъпници и маркомани представящи се за нпо активисти никой не ги пипа, даже осигуриха бягство шефовете им в Дубай. Същото се получи и с Брендо и с други. Гешев беше в Турция когато Брендо се измъкна за пореден път. Никаква воля не се вижда от прокуратурата да се занимава поне малко с изчистването на тази напаст, което навежда на мисълта че просто играе с тях и баламосва хората че върши нещо чрез медиите и разни кокошкарски акцийки и то постфактум.
3.
Бойко до 2
13.03.2023 12:34:44
36
24
Не съм аз. Аз трудно чета, камо ли да пиша. Затова си плащам на други да пишат тия повърни. Пари имам бол, мога да отделя малко да нахраня такива "журналисти".
2.
Фънк
13.03.2023 12:29:41
35
26
Бойко, ти ли писа тая статийка?
1.
адвокат
13.03.2023 12:20:30
26
42
Реформа ли? - просто искат да махнат неудобните в системата и да сложат свои хора - в това се състои т.нар. "реформа", защото едни хора им пречат да правят каквото си искат. Съдебната система в този си вид / със сегашните си кадри / сериозно им пречи... Както се казва - "Всяка власт си идва с кучетата"... Нищо ново под слънцето
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
33-годишна родилка почина, бебето й също е мъртво 33-годишна родилка почина, бебето й също е мъртво Събран е спешен екип и е взето решение за абдоминално родоразрешение по витални индикации чрез секцио – установява се мъртъв плод БФС приключи с Цър-пър от "Ергенът", изгониха я, защото не върши никаква работа БФС приключи с Цър-пър от "Ергенът", изгониха я, защото не върши никаква работа Тя е била секретарка на Борислав Попов ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори