×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ направи Бургас най-скъпия град за живеене в страната


ГЕРБ направи Бургас най-скъпия град за живеене в страната
Всеки общински съветник от Партията за хората от народа ще подаде веднага оставка, ако гласува дори веднъж против интересите на Бургас, обеща Георги Иванов
03 Октомври 2011, Понеделник, 14:17 ч.
Автор: Интервю на Александър ТОДОРОВ

Николов кара скъп джип, Павел Маринов ходи с костюми от 1500 лева, строителят на небостъргачи  прибира пари от бюджета, а обикновените хора си броят стотинките

- Г-н Иванов, досега бяхте общински съветник. На тези избори Ви виждаме като кандидат-кмет. Мястото само в съвета не Ви ли е достатъчно?

- Наистина, не смятах да се кандидатирам за кмет. От четири години съм съветник и съм единствената опозиция на сегашната власт в лицето на ГЕРБ, кмета и неговите поддръжници от администрацията, макар никак да не ми беше лесно. Преди четири години създадох и вестник „Под лупа”, защото благодарение на огромните пари, изсипвани от кмета и ГЕРБ в бургаските медии, почти никой от тях не ми даваше трибуна. Благодаря все пак на малкото журналисти, които писаха за разкриваните от мен скандални факти, които не се уплашиха и не се оставиха да бъдат купени.

Решението да се кандидатирам за кмет дойде спонтанно – в последната една година и в редакцията на вестника, и при мен непрекъснато идваха хора, които не познавам. Читатели, впечатлени от истините, които разкриваме всяка седмица – истините за високите данъци, вдигнати тихомълком, за скъпите плочки, за милионите левове от бюджета на Общината, отиващи за неизвестно какви уж „културни” мероприятия. Хората искаха от мен да се кандидатирам за кмет и видяха в мое лице защитник на техните интереси. Но освен кандидат за кмет, аз съм и водач на листа с кандидати за общински съветници – честни и достойни хора.

-  Затова ли избрахте „Партия за хората от народа”?

- Не я избрах аз, тя избра мен. Сигурно знаете, че обикновеният човек няма как да влезе във властта, освен ако не участва като независим или не влезе в някоя партия, за да води партийна листа. Законите са направени така, че тези хора, които имат свое мнение, да нямат мнозинство във властта, тъй като са неудобни на сегашното статукво, определено от големите партии. ГЕРБ, БСП, СДС, ДПС – всичко това е едно. Тези партии са се разбрали да грабят България и само привидно между тях има някакво неразбирателство. Хвърлят прах в очите на хората, играят си на опозиция. Има една приказка – политиката е за плебеите, горе във властта всички сме равни. Точно това се случва и в момента – избирателната система е направена от всички тези партии така, че да им гарантира едно „вечно” управление, без много неудобни. Така, ако един човек се кандидатира за съветник като независим, той не може да води листа и влиза в съвета само един. Ако искаш да водиш листа, вече трябва да си партиец. А на хората им омръзна от партии, искат личности. Поради тази причина на миналите избори трябваше да ползвам партия чисто формално, за да мога да вляза в съвета. Тази година също се замислих как да постъпя, когато „Партия за хората от народа” се появи точно навреме.

- Виждате в това знак на съдбата?

- Може би, макар че житейските битки ме направиха реалист, здраво стъпил на земята. Знаете, че непрекъснато тръбим за обществените поръчки, чрез които община Бургас „храни” своите си фирми. Благодарение на работата си в съвета имам достъп до документи, които ми дават пълно основание да твърдя, че само близки на управата фирми се възползват от тези поръчки. Всички останали са изтикани назад. След една такава публикация ми се обадиха представители на „Партия за хората от народа”, силно впечатлени. Казаха ми: Иванов, знаеш ли, че идеите ни съвпадат, съвпадат и вижданията ни за това как трябва да бъде управлявана една държава. Оказа се, че в София е имало идентичен проблем с обществената поръчка за градския транспорт, както и в Бургас. В Бургас са изхарчени милиони левове, купени са автобуси на много по-висока цена, отколкото струват реално. В София има злоупотреби в размер на над 2 млн. лв. в обществените поръчки.  Нарушенията са от 2009 г, на общинската фирма „Столичен електротранспорт“ ЕАД, обявила обществена поръчка за доставка на 30 трамвайни мотриси, втора употреба. Конкурсът е спечелен от фирма „ЕЛИА“, чрез фалшива референция. Въпреки че Столична община е получила доказателства за това, договорът за доставката не е прекъснат. Използвани са и фалшиви документи от германско дружество, затова от партията смятат, че случаят ще има международен отзвук. Сезирани са всички европейски институции.

- Вие сте бизнесмен. Как се определихте като човек от народа?

- Бизнесмен да, но не и олигарх, каквито са сегашните управляващи от ГЕРБ, БСП, СДС и «Атака» в Бургас. Това е четворната коалиция, която граби от нашите данъци. В днешно време в България бизнесмен е всеки втори човек, който има семеен бизнес или малка фирма. Именно на тези хора се крепи икономиката на България, защото над 80% от данъците, които влизат в бюджета, влизат от обикновените хора – от малките семейни фирми, от малките предприятия. Тези хора са бизнесмени, също като мен. И се чудят как да оцелеят в един град, в който само за последните четири години данъците скочиха над 4 пъти. Увеличиха се и таксите за какво ли не. Вече за всяка бележка в общината искат пари. Пращат съдия-изпълнители. Е, как да оцелее един малък бизнес в условия, в които се толерират големите и приятелските фирми? Аз изпитвам същите трудности, каквито всеки редови бургазлия, който има малка или средна фирма. Чудя се как всеки месец да плащам заплати и осигуровки. Чудя се как да направя така, че да не съкращавам работници. Как да плащам допълнителните косвени данъци, които ми налагат – например «Синята зона». Всеки, който работи в центъра на града, знае за какво говоря.

За последните 7 години такса-смет е увеличена 3 пъти, а градът не е нараснал толкова. Не може един офис, който в края на деня изхвърля кошче с хартия, да плаща 11 промила такса-смет. Това е първото, което бих намалил с 30%, ако бъда избран за кмет.

Всеки, който ме познава, вижда как живея – не живея в палат извън града, както кмета Димитър Николов. Карам стар автомобил, за разлика от него и неговата съпруга. Да, определям се за човек от народа, за разлика от тях, които отдавна не са сред народа. Те се возят с шофьори, в скъпи автомобили и нямат представа как оцелява обикновеният човек. Вижте как живеят тези, които сега ви гледат от плакатите. Кандидатът на БСП например се е опънал на десетки билбордове в Бургас с костюм, който струва 1500 лв. Само вратовръзката му е над 200 лв. Ами един пенсионер кара с тези 200 лв. цял месец. Те ли са хората от народа

- Не са ли?

- Стари лица, изтъркани послания. Единият от кандидатите ни пробутваше на миналите избори небостъргач. Сега с едната ръка прибира пари от бюджета, защото фирмите му (от които уж е излязъл) припечелват например от кетъринга на «Спирит ъф Бургас» - този безумен фестивал. Другият ни пробутва също претоплени картинки от миналите избори. Този проект „Супер Бургас“, който ние не отскоро гледаме, е едно художествено произведение – една красива картинка по спирките. А призивът „Грижа за слабите и работа за силните“ е циничен, защото именно БСП създаде силните на деня – партийните олигарси, а остави слаби обикновените хора. „Атака”, която уж също беше на хората от народа. Вижте й кандидата, който също натрупа огромно богатство, докато беше във властта. СДС дори не издигат кандидат, защото така са клекнали пред сегашния кмет, че няма накъде повече.

- Преди четири години обещахте да построите училище, най-модерното в града. Виждам, че не успяхте.

- Така е, не успях, от което загубихме всички. Загубиха бургазлии, загубиха техните деца. Загуби и местното образование. Предисторията е, че се опитвах да построя училището още по времето на предишния кмет, но срещах невероятен отпор от страна на мудната, тежка администрация, която непрекъснато ме спъваше. Затова и преди четири години се кандидатирах за съветник – считах, че така по-лесно ще реализирам идеите си. Бях много амбициран, имах и подкрепата на ученици, на учители. Още първия месец започнах да правя всичко, за да стартирам проекта – разрешителни, документи. Смятах, че след като Йоан Костадинов си е отишъл и е дошла една нова администрация, която обещаваше промяна, наистина няма да има никакви бюрократични пречки пред хора, решили да инвестират в града. Да, ама не. Спънките започнаха. Започнаха да ме мотаят, започнаха да ми бавят документацията. Първо ми подсказаха да се откажа от проекта, тъй като теренът ми в центъра на града бил твърде апетитен за други цели – например за поредната кооперация. После получих подобни предложения и директно. Не се отказах, защото не можех да предам хората, които застанаха зад мен. Опитахме с писма до различни институции, със съдебни дела. Питахме се как е възможно в други градове местната власт да поощрява подобни инициативи, дори да отпуска общински терени за строеж на училища, а тук да спъва инвестиция в един частен терен? Не получихме отговор. Опитах още няколко пъти, с разговори, с молби. Да, получих обещания, че няма да ми се създават проблеми. Които си останаха само обещания.

- Направихте пресконференция, на която разказахте за тези спънки, тогава заявихте, че са ви образували и съдебно дело?

- Дори няколко дела. Откакто разкривам истината за далаверите на управляващите, непрекъснато съм проверяван. Спечелил съм и дела срещу общината, но кметът отказва да изпълни решенията. Няма и сила, която да го задължи. Обградил се е с верни слуги, с вярна съдебна система. Например съпругата на един от неговите близки подчинени е съдия в административния съд и гледа огромно количество дела срещу община Бургас. Смятате ли, че един такъв съдия е обективен? Ами нали мъжът й веднага ще изхвръкне от работа или ще загуби възможността да се облагодетелства от бюджета.

- Имате ли доказателства, че наистина е така и че сегашните управляващи се облагодетелстват от бюджета?

- Какви по-ярки доказателства от начина им на живот? Те дори не се крият. Вижте им автомобилите, които паркират пред общината. Кметът има заплата 2000 лв., жена му е учителка в отпуск по майчинство. Наскоро си купиха скъп джип тойота. Живеят извън града, имат огромни семейни разходи, каквито всяко семейство има. Ами откъде идват тези пари? От спестявания? Вижте заместниците на кмета – всички карат или джипове, или чисто нови коли от последни модели. Вижте съветниците от ГЕРБ – от очукани фолксвагени и опели скочиха в мерцедеси. От това по-красноречиво доказателство – кое? Макар че има и други, които нееднократно съм вадил на светло във вестника.

- И все пак, в града се направи много – хората го виждат.

- Да, направи се. Но не се направи най-важното и направеното е безумно скъпо. Ако у вас ви се наложи да правите ремонт, няма да изберете най-скъпата оферта и насреща да получите същото, каквото бихте получили на десет пъти по-ниска цена, нали? В Бургас се получава точно същото. Когато дойде на власт, Николов обеща пълна ревизия на общината, изчистване на корумпираните служители, прекратяване на неизгодните договори, сключени от Йоан Костадинов, но не изпълни обещаното. 90% от кадрите на Йоан Костадинов продължават да си работят в общината, че и на по-високи постове, не са сменени и фирмите, които дотогава работеха с общината. Затова наричам Димитър Николов Йоан Втори. 

Кметът трябва да работи, но да харчи парите на града разумно. Ако плащаше със свои пари, Николов нямаше да си купи турски плочки за вкъщи, както ги сложи на главната улица. Още повече, че според изискванията европейските средства трябва да се изразходват за европейски продукти. Тези плочки нямат и сертификат и на палетите бяха налепени някакви етикети едва тогава, когато поставих въпроса като общински съветник. Това е огромен скандал, който бе потулен.

- Какви са основните послания на „Партия за хората от народа”, които твърдите, че споделяте?

- Много са прости. Република България да започне да се грижи за хората от своя народ реално, а не само на хартия. За повече от двадесет години „демократичен преход” социалния и гражданския статут на хората от народа е плачевен. Българските граждани живеят в голямото си мнозинство най-зле в Европа, с рухнало здравеопазване и пенсионноосигурителна система. Държавата е абдикирала тотално от ролята си на социален гарант в обществото. Мизерията и социалната несправедливост са нашата реалност. Приоритет на държавната политика трябва да стане социалният статус на хората от народа, защото този народ формира заплатите на тези държавници. Държавата трябва да осигури за хората от народа си: достойно обезпечаване на старините чрез реални пенсии; напълно безплатно средно образование за всеки български гражданин; закони, осигуряващи достоен статут на гражданите при взаимоотношенията им с всяка публична администрация – тук и сега; икономически и финансови механизми, чрез които държавата да подпомага, а не да притиска и фалира малките предприемачи в тяхната дейност.

Лично аз гарантирам, че всеки общински съветник от Партията за хората от народа ще подаде веднага оставка, ако гласува дори веднъж против интересите на Бургас. Декларираме това пред нотариус.


В категории: Опозиция , Политика


18
Коментара
18
Коментара по темата
18.
ДО 17-ти
05.10.2011 13:30:30
2
1
Разбирам,че и ти си от пладените драскачи на ГЕРБ и льжеш на поразия... само ИВАНОВ каза преди предаването на Бареков за далаверите на Валери Симеонов и само той вади керливите ризи на ГЕРБ това, че не ви устройва е ясно, както и че ГЕРБ краде БУРГАЗЛИИ както никой друг досега... а за РСЗ си пише и в нета сам е напуснал . щото и те са като вас ГЕРБ-аджии.... МАФИЯ
17.
към Михнева
05.10.2011 10:51:55
1
3
госпожо, гледайте си климатиците , радвайте им се, но НЕ се месете в политиката и обществения живот на Бургас.ЕЛЕЧЕТО е " хамелеон" вря се в РЗС- наритаха го, беше враг на Валери- сега му лиже задника. Само с плювки се занимава, а хората са прави, че служителите му са осигурени на по 4 часа на по 170 лв....следи ги, дебне ги..горките те..
а в общинския съвет какво направи за 4 години?!- идваше когато се наспи- по обед и от вратата още вдигаше ръка, без да знае какво се гласува?!...но важното е срещу кого сме?1, а не срещу какво?!

НИКАКЪВ ГЛАС НЯМА ДА ДАМ ЗА ТОЗИ !!
16.
Петър
05.10.2011 09:51:47
5
4
Абе тоя като се фръцка 4 години в общинския съвет какво направи за Бургас?! Като не можа да си уреди сделките и взе да плюе наред от злоба. Да седи да си продава климатиците...
15.
Михнева
04.10.2011 17:42:25
3
3
имам три такива климатика - първия купих преди 8 години - 12-ка за вкъщи, втория взех преди 5, а синът ми си купи същия за апартамента си - 850 лв. беше, 18-ка. Всички сме доволни, не съм имала никакви проблеми с тях. Освен това ги поставят безплатно, а и напомнят за профилактиката по телефона. Не познавам господина като политик, защото не съм се интересувала от политика, но климатиците ги препоръчвам на всичките си познати.
14.
ubitaci
04.10.2011 09:58:44
1
3
Abe kato niama za kakvo da se hvanete zashto govorite za klimaticite na osakata???Shto ne vijdate che gi pravi mad i maskarat vsichki smeshni politici nachelo s Nikolov i Marinov a se hvashtate za klimaticite mu???I kakvo ste zaduvkali che sa kitaiski kato vischki na pazara sa takiva???Ama ne vi oturva osakata i za tova go pravite.Marinov bil nomer edno...tozi deto kazva che zaplatata ot 600lv koiato vzemal v niakakuv bord na direktorite bila "smeshna zaplata".Za kolko raboti naroda be druvniko Marinov????
13.
Митака
03.10.2011 23:54:24
1
7
Аааууу тоя ме накефи... баси лудия пич. Такива пикантерии не чета всеки ден.
Направо им влиза с бутоните на ГЕРБ и БСП което си ме кефи директно като се има в предвид останалите лизачи на арената. Какьвто и да е поне не е мишок като повечето там. Каквото и да се пьне обаче, никой от ГЕРБ и БСП няма да го допусне да им мьти водите... така, че пука им на ....
12.
Трифон
03.10.2011 21:25:13
1
10
хаха аз работя там. ние нямаме работа за 3-4 часа на ден ти за 8 на кого да слагаме климатици като ГЕРБ сасипаха града и бизнеса ... ама ко е така иди и се оплачи или напусни бе смешник...какво хленчиш тука ..или и ти си мухлю и плюеш за някой лев...
11.
хралупка
03.10.2011 21:10:17
2
3
тоя паляк да каже защо кара всички които ,аботят при него да подписват договори че са на половин работен ден . защо експлоатира хората си и ги осигурява върху 170 лева , а му работят по осем часа на ден. а???? големия моралист, ще оправял бургас, смешникоооооооо
10.
Кирил
03.10.2011 20:26:18
2
5
аз зареждам детските градини... само той им подари климатици и то за около 15 000 лв и зимата се топлят само с тях сега а преди с акумулиращи печки.. за мен поне е човек щом се сеща за децата... иначе не го познавам, ноооо нека и другите да помагат така а не само да ми се хвалят тук...
9.
Asen Prodanov, Burgas
03.10.2011 18:48:14
2
5
Тактиката на Георги Иванов в случая е нагледен пример на поговорката Крадецът вика: "Дръжте крадеца!" Няма да мине!
8.
бобито
03.10.2011 17:38:31
0
9
жорка,ровни в бургаската болница ,да видиш кво крадене на комисионни има ,нали си печен ,особенно снабдяването с консумативи и материали ,ЯМА ,ГОЛЯМА ЯМА,даваш кинти поръчват от теб,няма мангиз ,няма поръчка,изнудвачката управлява там ,баси майката лельо до къде я докараха некадърниците
7.
Елка
03.10.2011 17:24:38
6
5
Господинът да не дава обещания, които не може да изпълни. Бургас познава и него, и Ваклин. Какво иска от Маринов - да излезе с елече ли? И откъде знае цената на дрехите му - да не му е спонсор, аджеба? Ще му се да има харизмата на Маринов, ама на. Павел каквото и да облече пак ще е номер 1, пак ще бъде 5 нива над всички(не само визуално).
6.
анти
03.10.2011 17:18:46
1
2
А ти правиш кинти от некачествени климатици. Директно ограбваш потребителите.
5.
мрън-мрън
03.10.2011 16:12:09
2
7
Стига с този СКАТ, като че ли незнаем техните далавери.
4.
Мими
03.10.2011 16:09:29
0
11
Това, което го казва Иванов се споделя от много хора в Бургас- скъп град, голяма безработица
3.
zzzzzzzzzz
03.10.2011 15:55:50
2
2
Гледах по СКАТ , преди години едно предаване , че този искал да затвори някаква детска градина и да я купи за жълти стотинки , ама май не му стана далаверата
2.
asasasas
03.10.2011 15:52:36
1
2
toq deto prodava kitaiski klimatici i laje 4e sa qponski se kandidatiral za kmet
1.
ГЕРБ-ЕРОВ
03.10.2011 14:48:54
6
7
САМО ГЕРБ ЩЕ НИ ОПРАВИ... И С БАТ БОЙКО НАПРЕД
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло В някои случаи служители, изпълняващи еднакви задължения, на една и съща позиция, получават различно заплащане Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Поста за трети път ще заеме Мария Нейкова
Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори