×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Удари ли "Панорама" дъното и защо се стигна до този цирк


Удари ли "Панорама" дъното и защо се стигна до този цирк
Ситуацията в "Панорама" бе извън контрол. Един участниците, например, обяви, че е отишъл в Москва и договорил с Путин 10-годишните доставки за газ на изгодни цени
11 Март 2023, Събота, 17:00 ч.
Автор: Флагман

В национален ефир се говореше за илюминати и световния заговор, вадеха се бесилки за политически опоненти и сипеха крайни обиди

Удари ли "Панорама" - най-известната политическа продукция в българския ефир дъното след снощния епизод, питат зрители, които са изумени какви гости бяха допуснати в прайтайма до националния ефир.

Предаването бе абсурдно, а нивото на дебата не ставаше дори за видинска кабеларка. Имаше крясъци, заплахи за "гилотини и бесилки", проруска пропаганда, говореше се за илюминати, "комунистически глави" и ред други.

В студиото бяха Симеон Славчев от "МИР", който преди ден се похвали, че свалил украинското знаме от фасадата на Столична община, Румен Петков, кандидат депутат от "Левицата", Боян Расате от БНД и Венцислав Ангелов - Чикагото от формация на име "Истината и само истината".

Както е известно и Расате, и Ангелов са осъждани за криминални престъпления. Първият за хулиганство, а Чикагото за притежание на наркотици с цел разпространение.

Действащият Изборен кодекс обаче не поставя никакви ограничения за участието им в национален ефир - напротив, дава им равно право на изява с всички най-големи партии и коалиции.

До напрежение в студиото се стигна още в първите минути на "дебата", след като Боян Расате изнесе реч срещу престъпленията на комунистическия режим, а Румен Петков реши да го иронизира, като каза "Тук понякога става весело".

"Ми да станем да му бием по един шамар, за да не му е толкова весело", беше реакцията на националиста.

Малко по-късно Ангелов реши да използва повода с 80-тата годишнина от спасяването на българските евреи, за да разгърне несвързана тирада с антисемитски теории на конспирацията, което накара водещият Бойко Василев да реагира остро.

"Идват бесилките", обяви Чикагото по адрес на "световния заговор", докато Расате предлагаше "за да живеем добре, (комунистическата номенклатура) трябва да бъде наказана - дали ще ги бесим, дали ще ги обезглавим, дали ще ги разстреляме, дали ще ги съдим, няма значение".

Кулминацията бяха взаимните обвинения между Славчев (МИР) и Расате във "фашизъм" и "руски чехъл" и фантазиите на Чикагото, че в качеството си на кандидат-президент бил преговарял "тайно" с Русия за нов 10-годишен договор за доставки на природен газ.

Днес програмният директор на БНТ Емил Кошлуков даде обяснения. Преди минути той написа следното във фейсбук:

Емил Кошлуков се извини на зрителите и екипа на Панорама

"Може би трябва отново да припомним, че според последните промени в Изборния кодекс, в БНТ сме длъжни да предоставим еднакво време на всички партии. Това е член 189-ти, алинея трета в закона. А редът на участията се определя с жребий от ЦИК. Така че работим с материали на клиента този месец. Каквито участници ни пратят централите, такива трябва да показваме. Или както обича да казва Остап Ибрахимович в подобни ситуации, тук определено не е Рио де Жанейро. Благодаря на колегите за търпението им, искрено се надявам, че в следващото народно събрание ще ни чуят вече и ще променят тази недомислена поправка. Предизборната кампания в медиите не бива да уврежда психичното здраве на нацията. Извинявам се на засегнатите ни зрители, на Бойко Василев и Добрина Чешмеджиева специално".

Отношение по темата даде и Огнян Минчев, популярен български политолог:

Огнян Минчев разяснява защо се допускат подобни индивиди до национален ефир

"Заставянето на обществените медии да провеждат публични дебати с представители на всички регистрирани за изборите партии е един от "най-ценните подаръци" на парламентарната група на ИТН при предпоследната промяна на избирателния закон. Отблъскващата клоунада на девианти, пипнали микрофона бе стъписваща за всички ни през кампанията за предходните избори. Ако в парламента заседаваха достойни хора, първата им грижа при новата промяна на избирателния закон трябваше да бъде отменянето на прословутия член, по който се провеждат тези срамни за всички ни дебати. Но за тях това се оказа последна грижа. За всичко им стигна времето - за машинни и хартиени бюлетини, за взаимни обвинения за изборни фалшификации, само не и за възстановяване на достойните граници на предизборната кампания като поредица от публични дебати за националните проблеми и техните възможни решения.

Не съм любител на конспиративните теории, но тук мога да видя само две разумни причини срамното шоу на девиантите да продължава. Първата - целенасочено осмиване и деградиране на самата ценност на демократичния политически процес - на демократичната политическа система. Посланието е ясно - "Нали искахте демокрация - ето ви я!" В съчетание с невъзможността на партиите да излъчат нормално правителство вече три години, тази подигравка постила пътя за еднолична власт и авторитарна диктатура. Втората причина - да се разширява максимално публичното присъствие на прокремълската русофилска пропаганда по всеки повод, включително по повод на предстоящи избори. Ако сте обръщали внимание - телевизионните и радио дегенерати, пуснати пред публика от избирателния закон са почти изцяло русофили. Един иска неутралитет, втори - вън от ЕС и НАТО, трети - мир и любов вместо война. Така с един куршум се удрят два заека - демокрацията се осмива, а евразийската кремълска сатрапия се възвеличава. Да, твърде долнопробно за да е смешно!$

"




17
Коментара по темата
17.
Мигар
12.03.2023 04:14:04
2
13
още има балъци, които да гледат, че и да си формират картината на света от БГ телевизии, минчевци, прокопита и останалия добре грантиран и о/на/хранен соросоиден инструментариум?! Вай завалла!
16.
Мнение
11.03.2023 22:36:13
6
18
Ако някоя телевизия е ударила дъното, то това са Нова и Бтв, барабар със соросоидните им, надъхани и назобени водещи, трубадури на опозорена Промяна. БНТ засега е най-обективна и премерена.
15.
Бай....
11.03.2023 19:44:36
2
16
Кошлуков и Ахмед Доган са ги ебали с вдигнати крака като жени в Старозагорския затвор !
14.
Политик ли бе, да го опишеш....!
11.03.2023 18:46:28
2
26
И Чешмеджиева и Василев бяха на висота в предаванията си и водеха дебатите много професионално. За съжаление участниците образуваха взривоопасна комбинация - представители на крайно десен и крайно ляв политически кръг, един тотално невменяем привърженик на теориите за конспирацията и един дошъл за чистия сейр. Няма как такъв дебат да протече нормално. Това си беше "буре с барут"!
Още си спомням предаването, в което Светльо Витков тръгна да бие един от участниците в студиото.
Това е политическата класа в България! Слава Богу, за сега не са парламентарно представени. Не ми се мисли какво ще е ако някога бъдат.
13.
Някой
11.03.2023 18:46:21
13
23
За съжаление чрез Кошлуков бнт е нищо повече от патерица на кремъл и бойко.
12.
ИзраИл
11.03.2023 18:33:15
14
13
Човекът разкри истината за световната политика и управление. Кое от нещата не е вярно? Друг е въпросът,че нещата трудно ще се променят!
11.
Кошлуков аут
11.03.2023 18:32:34
12
26
Може отдавна е време Кошлуков да си ходи.Аман от герберастки патерици
10.
дъното е ударено отдавна
11.03.2023 18:21:47
2
19
независимо кой е в студиото.Само фалш и клишета,думи,думи,с които не се казва нищо,агресия,която може би е също изиграна-с две думи-пошло шоу.Дали все още има хора,които го гледат?Но пък има политолози,телевизионни началници,които могат да се изявят и да си придадат важност след такива издънки.
9.
ЖОрналист малко бях азИ!
11.03.2023 18:19:04
3
37
Панорама и Бойко Василев са толкова над вашето ниво, скъпи Флагман, че е по-удачно сравнението на орел с проскубана кокошка!
Журналистическите ви похвати по-скоро ви принизяват до жълт регионален новинарски сайт без амбиции и компетенции за нещо повече и единствените ви читави статии, са тези които списвате дословно от други медии.
Ето няколко неща, с които се "отличавате" от онези продукции "ударили дъното"
1. Всеки ден поне няколко от старите са с правописни грешки ....в заглавията! ( Даже не ми се коментира правописа на съдържанието. Там процента скача на 70-80!
2. Заглавията често не отговарят на съдържанието или са подвеждащо гръмки и помпозни - похват на жълтите медии за печелене на първосигнален интерес. Използването му в съвременна медия, обаче е жалко.
3. Стилът на писане и композиция на статиите ви следва алгоритъма да повтаря неколкократно написаното по-горе с частични промени, но общо взето есенцията се съдържа в едно или две изречения.
4. Рядко публикувате източниците си, което в съвременната журналистика е дъното на професионализма. Повече ви отрежда ниво типично за регионалните кабеларки от средата на 90-те.
5. Неуместно публикувате имена, снимков материал, в пълен разрез със закона за неприкосновеност на личността и защита на личните данни. За моралната страна на деянието ви е даже безсмислено да коментирам. На запад щяха да ви фалират от дела.
6. Позволявате си да коментирате и изразявате лично мнение във фактологичен материал.
7. Спонсорираните ви статии са върха на журналистическата ви мощ.
Това е вашето ниво. За съжаление, обзети от неминуемото превалиране на синдрома на Дънинг-Крюгер, коментирате продукция и журналисти, каквито никога не можете и няма и да бъдете.
" Когато си опърпана гарга, не се опитвай да летиш с орлите!"
8.
Не не удари дъното
11.03.2023 18:15:45
4
33
Дъното винаги го удряте вие които мачкате свободата да се говори, обсъжда, коментира. Вие си стоите на дъното. Нарича се фашизъм. Не давате думата на инакомислещи та макари те да са 95 % от народа.
7.
Zizi
11.03.2023 18:15:24
3
28
Участниците удариха дъното, не Панорама.
6.
Даже и за Флагман не ставаше
11.03.2023 17:56:44
1
27
а нивото на дебата не ставаше дори за видинска кабеларка
-----
Бих направил още по-хард твърдение:
Дебата не ставаше дори за бургаският Флагман.

Обаче те не са на това мнение и си плющят новини по темата и се радват даже
5.
Българина
11.03.2023 17:53:56
1
22
Тия същите бяха и при Добрина Чешмеджиева и във вторник - Референдум.
Другите политици се крият като партизани.
Що ли?..
4.
Пайда Ладжин
11.03.2023 17:39:13
6
22
Е защо да е ударила дъното? Рептили, илюминати, кемтрейлс, питжита, хаарп, световен заговор, извънземни руски секретни военни разработки - все едно четеш статия на русчо георгиев в странджанска медия номер едно!
3.
Ха ха ха
11.03.2023 17:33:39
2
41
За Панорама не знам, обаче Вие отдавна сте го ударили! Флагман!
2.
Zapoznat
11.03.2023 17:19:39
12
22
Интересното в случая беше, че единствения адекватен снощи в предаването беше Расате.
1.
Това вече не е демокрация
11.03.2023 17:07:20
1
23
а Думокрация!
Пиишман Партии и политици се навъдиха, но никой не месли за българския народ, а как само да влязат в НС или да станат изестни!
Срам и позор!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ
Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори