×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Звезда от Съдебен спор разкри защо е напуснала


11 Март 2023, Събота, 20:00 ч.
Автор: Флагман

Работих там в продължение на 2 години, но политиката на предаването е да се сменят приставите, за да има разнообразие. Няма драми, каза Марина Цветанова 

КОЯ Е ТЯ

Марина Цветанова е родена в София на 20 септември 1992 г. Завършва журналистика в Софийски университет "Св. Климент Охридски" с профил телевизионна журналистика. Тя е един от най-успешните модели у нас и една от малкото българки, дефилирали на Седмицата на модата в Милано и Дубай. Марина е носителка и на титлата "Мисис България 2019" и е известна като пристав Цветанова от предаването "Съдебен спор" по Нова тв.

- Г-жо Цветанова, как станахте модел?

- Моден скаут ме намери случайно, докато се разхождах с приятелка на бул."Витоша" в София. Предложи ми да започна обучение за професионален модел. След като го обмислих, се съгласих и преминах 6-месечен курс, на който се учи походка, поведение в публичното пространство, позиране и етикет. Агенцията повярва в таланта ми и покри част от цената за курса. Това е нещо, през което всеки истински модел трябва да премине, за да бъде подготвен за модните ангажименти, които му предстоят. Агенцията, в която попаднах, главно изпраща моделите си в чужбина, но аз бях с малко дете и ми беше невъзможно да пътувам.

- От каква възраст моделите започват работа?

- Обикновено агенциите предпочитат да инвестират време и средства в модели на 14-15 години, защото на тази възраст имаш възможност да работиш повече години, съответно повече време ще докарваш доходи на агенцията. Родителите на непълнолетните модели подписват договори от тяхно име. В моя случай родителите ми не ме подкрепяха за тази професия. При мен модната кариера започна, след като бях пълнолетна и можех да взимам сама решения.

- Помните ли първия си моден ангажимент?

- Да! Помня го сякаш беше вчера - ревю на българска модна марка. Цял ден се подготвяхме и репетирахме. Накрая взех 20 лева, но бях толкова щастлива и това бяха най-сладко изкараните ми пари в живота. Много се гордеех със себе си!

- Това ли е първата ви работа?

- Не, първата ми работа беше на 16 години. Започнах да работя като барман в едно заведение през лятната ваканция. Работих две лета поред. След това започнах към един мобилен оператор и работех в магазин. След години израснах в йерархията и ме назначиха на позицията мениджър на корпоративни клиенти. След това се развивах като модел и създадох собствен бранд за дрехи.

- Успя ли моделството да се превърне във ваша основна професия?

- Моделството не ми е било никога основната професия. В България преди 10 години трябваше да разчитам на родни дизайнери, за да направят ревю, в което евентуално да участвам. Българският пазар е много малък и няма толкова много дизайнери, които да правят постоянно ревюта и да снимат рекламни кампании. Много е трудно моделството да ти бъде основна професия. Не е възможно в България да се изхранваш с това.

- Как започнахте да получавате модни ангажименти в чужбина?

- При мен нещата станаха на по-късен етап, когато бях по-организирана и по-осъзната. Подбирах ангажиментите, за които си струва да пътувам, и никога не съм спала в моделско общежитие. Първият път получих предложение онлайн за хора, които имат бранд. Отидох, за да направим фотосесия и да снимаме реклама. Оттам вече ме забелязаха и заваляха покани за седмиците на модата.

- Как съчетавате родителството с кариерата?

- Дъщеря ми вече е голяма, скоро ще навърши 10 г. Тя е много послушна и нямам почти никакви проблеми с нея, напълно ме подкрепя във всичко, както и аз нея. Гледането на дъщеря ми винаги е било мой приоритет. Старая се да съчетавам нещата. Трудно е, но не е невъзможно. Баща й много ми помага. Когато ми се налага да пътувам, татко й я гледа.

- Как спечелихте "Мисис България"?

- Моя приятелка, която е печелила конкурса, каза, че след него животът й се е променил към добро и ми сподели, че има кастинг. Посъветва ме да се запиша, тъй като това е най-престижният конкурс за омъжени жени. Отидох на кастинга и след известно време ми се обадиха да ми кажат, че съм одобрена.

- Очаквахте ли да спечелите?

- Не, изобщо не очаквах. Това ми беше първият конкурс, а имаше жени с много по-голям опит. След победата ми през 2019 година животът ми наистина се промени. Започнаха много повече марки да ме канят да ги представлявам, участвах в над 50 благотворителни кампании. Радвам се, че благодарение на конкурса имах възможността да съм полезна на обществото.

- Преди 2 години публикувахте снимки от сватбата си в Доминикана. Как решихте да се омъжите там?

- Това беше едно доста импулсивно решение, което към днешна дата не мога да кажа, че е било правилно. Беше хубав и интересен момент, за който и до ден днешен си спомням с усмивка. С мъжа ми се разделихме и в момента си имам нов приятел. Много съм щастлива с него.

- Как станахте пристав в предаването "Съдебен спор"?

- Жоро Игнатов ми се обади с предложение да бъда пристав. С него се познаваме от деца. Заради образованието ми реши да ми предложи, аз приех веднага, без да се замислям. Работих там в продължение на 2 години, но политиката на предаването е да се сменят приставите, за да има разнообразие. Няма драми, не съм напускала, не са ме и уволнявали. Просто временно се разделихме. "Съдебен спор" беше един от най-хубавите ми периоди. Там отиваш на работа и не знаеш какво ти предстои. Това са истински истории и нямаше нищо нагласено. Реалният живот е по-интересен от каквито и да е режисури.

 


В категории: Лайфстайл


Аня Пенчева: Вече нямам снаха!
Аня Пенчева: Вече нямам снаха! 29/04/2024, Понеделник 17:17 0
Флагман.БГ Христо Ковачки се срещна отново с Нийл Буш Христо Ковачки се срещна отново с Нийл Буш 29/04/2024, Понеделник 16:40 0
Кои са най-лошите места в самолета
Кои са най-лошите места в самолета 29/04/2024, Понеделник 15:56 0
Камелия обезобрази и устните си
Камелия обезобрази и устните си 29/04/2024, Понеделник 15:05 0
Вижте новия звяр на Асен Блатечки
Вижте новия звяр на Асен Блатечки 29/04/2024, Понеделник 15:01 2
4
Коментара по темата
4.
Хан Курбан
12.03.2023 07:42:25
2
4
Да сменят Гладуиш за разнообразие. По-зле няма да стане.
3.
Абе, майче ...
12.03.2023 07:31:54
0
5
Съвместявам родителските задължения и кариерата! Баща й я гледа, разведохме се, сега имам нов приятел...Мариан Вълев - Куката
2.
Компаньон
11.03.2023 23:32:50
1
11
Тази кривокраката не беше ли ескорт на Василис Карас по София?
1.
Шейха
11.03.2023 22:35:33
0
10
Браво, сладурана е!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Морският ни глас е претендент и в класацията за Албум на годината на БГ радио Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Срокът за изпълнение е 10 месец, летният сезон не е застрашен, подчерта кметът на община Приморско Иван Гайков Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август "Към делото са приобщени множество относими документи, изискана е и справка от Сдружение "Да запазим Корал", посочва районната прокуратура ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да Прогнозата на Флагман.бг е, че оттук може да изпратим трима министри и двама зам.-министри Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Нашенецът я пази в тайна
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори