×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Велико Желев унизен и отвратен, 100 проверки му направили, а атаката срещу него била предизборна


Велико Желев унизен и отвратен, 100 проверки му направили, а атаката срещу него била предизборна
Надявах се, че няма да се стигне до това политиците да посегнат на бизнеса, каза строителният предприемач Велико Желев
10 Март 2023, Петък, 09:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Ударът бил не само срещу него, а срещу други от „Хидрострой“. Възложени били ревизии дори на семействата им

Строителният предприемач Велико Желев сподели в ексклузивно интервю за бТВ, че е унизен и отвратен от действията на държавните институции. Той намекна, че атаките срещу него са предизборни и обяви, че е незаконно това, че държавата не си свършила работата и не си е подготвила магистралите в сроковете. 

„Без значение от правителство на власт, всяка години ние сме имали пълни данъчни ревизии, всяка година, независимо НДСВ, тройна коалиция или ГЕРБ, последно „продължаваме промяната“. Обидно беше, че бяха унизени всички наши ръководни служители, защото бяха възложени ревизии на мен, на съпругата ми, на всички УС и семействата им“, сподели бизнесментът. 

Изнасям бизнеса си от България, каза строителният предприемач Велико Желев

„Искрено съм се надявал, че няма да се стигне до това политиците да посегнат на бизнеса. Ние, строителният бранш, си знаем, че когато и да има избори - местни, парламентарни – политиците започват да обиждат строителите. И се започва – Вие работихте с този кмет, правителство. Хора, ние строителите работим с кмета, който е избран. Ние работим с Министерския съвет, Народното събрание, които са избрани“, добави той.

Адвокатът му Менко Менков пък каза, че ще бъдат предоставени всички доказателства. 

„Предстои да бъдат разпитани 40 души, инцидент не е имало. Той си е признал всички грехове. Надявам се, че прокуратурата бързо ще изяснят истината“, добави юристът. 

След като строителният бос бе попитан дали е редно е да се получават пари без още да е свършена работата той отговори, че държавата е определила правилата.

„Тя реши да сключи договор с „Автомагистрали“ (б.а. за аутобана „Хемус“). „Автомагистрали“ направи търг. Ние бяхме поканени и други фирми бяха поканени. Сключихме договор. Имаме оферти. В тези различни участъци. Ние сме участвали във всички. Защо никой не казва, че имаше проведен търг от „Автомагистрали“ и бяха избрали фирмите, които ще доставят техника, материали“, попита той.

„„Автомагистрали“ взеха аванс, те го дадоха на фирмите. Какво незаконно. Незаконно е, че държавата не си свърши работата и не си подготви магистралите в сроковете. Ето колко сме получили 50… аванс, 70 милиона по двата договора. До момента имаме извършена работа за 136 милиона. Приспаднат аванс 50 милиона. Останалите са 27 милиона. Защо никой не казва, че има остатъци. Обезпечен аванс по закон, че спазваме всичко“, уверява шефът на „Хидрострой“. 

„Сроковете, които искаше държавата да доставим техниката и материалите, ако ние с тези аванси не бяхме купили машини, как да стане? Това всичко е техника, оборудване, които сме закупили с тези аванси“, добавя той.

„Приключиха всички ревизии - не се откри една единица за съставяне на акт. Как тогава някой  министър знае какво е изнасял в чужбина? Аз като Велико Желев, като физическо лице съм ви подготвил годишните си декларации, аз съм си платил данъците. 100 проверки ми направиха, мога да ви кажа какви сметки имам и къде съм изнесъл пари. Аз съм изнесъл пари не в една държава, аз съм превел от моя сметка в моя в друга сметка, в друга държава“, сподели бизнесменът, след като репортерът Гергана Венкова цитира бивш вътрешен министър, който по повод милионите, получавани от АМ „Хемус“, казва че фирма на „един велик и жилав“ бизнесмен е получавала пари и превеждала милиони в Дубай, а те били изнасяни в сакове и чували. 

„За две години и половина АПИ не е обявила един търг за строителство на пътища. Говорят за милиарди, инвестирани в пътища, а няма нито един. За три години са пет търга. Кажете ми за три години как ще оправим пътищата. Обяснете ми. Благодарим на настоящото правителство, че след толкова време има светлина в тунела най-накрая започна разплащането от строителните фирми“, заяви Велико Желев. 

„По-голямата част от  сумите вече са разплатени. Имаше много срещи между господин Шишков и камарата на строителите в България и браншова камара пътища“ добави той.

„След като съм си платил данъците. Нормално е да инвестирам и другаде. Вече сме се отвратили от бизнес средата, която има в България. Кажете ми след като сме имали 450 милиона оборот 2020 – 2022 ние имаме 140 милиона оборот“, заяви бившият шеф на АПИ.

„Не може министър да вземе една ядка и каже: „тук е откраднат 1/3 от асфалта. Не знам кой подвежда Шишков. Има лоши съветници. Как един министър може да каже „те са крадци, откраднаха едни пари“? Как обиждаш компаниите? За да се направи този извод, трябва да се мине през лицензирана лаборатория, има си правила и ред, по който е нужно да се направят изследванията. Не казвам, че сме безгрешни. Може да има компрометирани участъци, но затова си носим гаранциите“, добари той.

„В България бизнес не може да се прави. Колкото по-рано избягаме и работим другаде ще е добре. Аз затова отворих офиси в Саудитска Арабия, Македония и Румъния“, сподели Желев.

На въпроса дали ще продължи да е един от основните играчи у нас, обаче отговори с „честно казано не“. 


В категории: Бизнес


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
22
Коментара по темата
22.
Ибрям
12.03.2023 15:20:49
0
1
Ама много ще му се радвам на тоя Велик бизнесмен как ще прави бизнес извън България ! Повече от един дюнерджия не го виждам ! Палячо !
21.
Странна работа
10.03.2023 21:00:18
0
1
Купил си техника и камиони с аванса и претендира че ги бил изхарчил правилно? А не трябва ли, за да отговаряш на изискванията на обществената поръчка да имаш техниката предварително? Държавата ли е длъжна да им дава пари, за да се дооборудват, за да отговарят на поръчката? По телевизията каза, че ако не бил закупил техниката и камионите нямало да може да отговори на изискванията на държавата. След това пък се изказа че търсел начин да изнесе част от техниката си извън България, за да участвал в поръчки за строителство в чужбина. Добре де аджеба, като си закупил техника с аванса на държавата, за който аванс не си изпълнил нищо по бъдещата поръчка, законно ли е да изнасяш техника извън страната? Че тя държавата може да те осъди за несвършена работа и да се налага да връщаш пари и техника
20.
За изборите
10.03.2023 13:23:22
2
2
ППДБ не печелят особено от преместването на центъра на тежестта на дебата от темата Магнистки, корупция, Шенген, Еврозона и т.н.
Темата с ПСА е важна, но каквото и да се говорим, при това правителство и този областен управител, тя няма решение извън масово софиянци да отидат с чук и длето и да го приключат.
Ето ви списък от теми, по които ППДБ могат да натрупат допълнително точки, извън форматираните дебати по централните медии, които нарочно изместват темите от "уязвимите" зони за ГЕРБ.
На първо място, това е темата за Шенген и Еврозоната. Вече е ясно и за децата, че никой друг, освен ППДБ не може да гарантира членството ни, защото Борисов и Пеевски са токсични в ЕС. Техният европейски и атлантически капитал се изчерпа. Времето на Меркел мина, ЕНП не може да покрие срамните места на Борисов. Тази тема е подтема на голямата тема за стратегическото си самоопределение - с Русия или с НАТО. Войната в Украйна, подкрепата и т.н. За времето на управление на Борисов и Радев - подкрепата за ЕС и НАТО е намаляла с 10 пункта.
На второ място, въпросът за доходите и инфлацията. ГЕРБ фокусират върху инфлацията, като тема, по която трябва да натрупат точки, но всъщност нещата са точно обратните - в българската инфлация, премията над европейското равнище на инфлация, се дължи на блокирани от корупция и властови дефицити регулатори и механизми за изчистване на пазара от "излишни" звена. Като се започне от цената на природния газ /либерализацията и конкуренцията е спряна/, суровия нефт и дериватите /Лукойл продължава да злоупотребява с доминанто положение и тук ГЕРБ няма как да се измъкнат от отговорност/. Високите цени на мляко, зеленцуци, плодове, отново се дължат на намесата на "посредници" и "неизчистена" корупция по веригата на стойността.
На трето място, списъците Магнитски и корупцията - България е с най-голямо присъствие в тези списъци и това е еднозначна и безспорна оценка на нашите партньори за състоянието на нещата. Колкото и да им се иска да разводнят темата - корупцията е ахилесовата пета на българското развитие и без ограничаването и просто не можем да вървим напред. Тази тема е уязвимо място на ГЕРБ и ДПС
На четвъррто място, върховенството на закона и прокуратурата, заедно със смяната на шефовето на ключови звена в правосъдната система /Инспектората/. Каквото и да поднасят сега ГЕРБ и ДПС като ерзац реформи, няма да проработи. Отново решенията единствено са в полето на възможности на ППДБ.
На пето място, това въпроса за доходите и справедливостта. Каквото и да си говорим, възможността за увеличаване на доходите на най-бедната част от обществото е критично важна задача, защото разликата между най-бедните и най-богатите на практика не позволява на обществото да върви заедно.
Да ми прощават "десните", но за да може да се прави каквато и да е политика ,включително дясно, обществото трбява да покрива поне минимални стандарти за вътрешно здраве и стабилност. Сега не е устойчиво.-
Списъкът е дълъг.
Едно трябва да се знае - ГЕРБ не трябва да припарват повече до енергетиката и публичните финанси - тук разбирай магистрали.
19.
1
10.03.2023 12:43:03
1
3
Кой пътищар ще разкеши след него за предизборната кампания на ПП&ДБ? Тандемът Пеевски&Борисов тотално извади Велико Желев от предизборната кампания - Александър Николов не е водач на кандидат-депутатската листа на "Български възход", а след коментара за "Промяната" дори пиар-фирмата, която прави кампанията на ПП&ДБ, свързвана с бивши служители на "МОСАД" и Даниел Лорер, няма да може да мотивира бизнесмена да спонсорира предизборната кампания на ПП&ДБ
"Задържането на Велико Желев има проекция и за парламентарните избори в Трети МИР-Варна. Той се изтегли от кампанията на "Български възход", но водачът на листата на ПП&ДБ Даниел Лорер разчиташе на финансова подкрепа, за да спечели вота в морската столица
Това беше неприемливо не само за Бойко Борисов, но и за партньорите на Велико Желев, които скочиха срещу Даниел Лорер, след като се опита да блокира техни бизнес проекти чрез Областна управа. (...)
Задържането на Велико Желев блокира предизборната кампания на ПП&ДБ, а Бойко Борисов пълни зали, които го аплодират И не коментира акцията срещу "Вичо Касичката"
Менков Менков, адвокат на Бойко Борисов, обаче защитава и Велико Желев Двойна игра Вадим те от кампанията, знаеш как е - но ще те извадим и от "принудата", е посланието
18.
1
10.03.2023 12:25:15
0
7
Г-н Пеевски не съм го виждал никога през живота си", заяви Велико Желев пред bTV Виц? Или "Инкяр му е майката" Накрая може да излезе, че никой пътищар никога не е виждал Делян Пеевски. Фирмата, свързана с Делян Пеевски ("Водстрой 98"), купил, защото харесал компанията
Култов коментар на Hopee в "Афера.бг" за "Г-н Пеевски не съм го виждал никога през живота си." - "Абсолютен смешник, без извинение Не познавал Делян Пеевски, хахахахаха А в чии офиси киснеше, да не казваме като какво ?! Сигурно в моите, да ама не. Едрият бизнесмен Какви са тия бизнесмени, цял живот на държавна софра с обществени поръчки Това е много далеч от истинското значение на бизнес и бизнесмен Егати бизнесмените в тая страна.."
Велико Желев дали няма да заяви в интервю, че не никога не е виждал и ген. Стефан Янев и не се е срещав в офиса си в София с лидера на "Български възход" преди парламентарните избори през октомври м.г., или не е подкрепил предизборната кампания на Александър Николов, водач на листата на "Български възход" в морската столица, който стана депутат с мощното корпоративно рамо на влиятелния бизнесмен във Варна?
Може би ще заяви в интервю, че не познава и Надежда Йорданова, или Христо Иванов, или Даниел Лорер?
17.
Б.Б.
10.03.2023 12:20:37
0
10
Бойко, помогни на човека си, разсипаха го тия идиоти от служебното правителство!
Организирайте се- ти, Пеевски и Гешев и му помогнете, все пак човека толкова ви помагаше преди няколко години. Този асфалт не го е ял само той, нали?
Приятел в нужда се познава!
16.
Мда
10.03.2023 12:10:18
0
9
То ако има нормалност в държавата, тебе нямаше да те има, а НАП не са си чешат дъртите дуди бабите за подщупи от 500 до 1000лв, ами да си вършат работата не само фирмите а до денито коляно трябва да да ви правят проверки както и на мангалите уж работещи в чужбина, защото примамите никъде по света не са хора с пари, а бидни както е редно да бъде, циганите на сапун
15.
............... Гроб+дпс
10.03.2023 11:55:36
0
3
Европрокурорите на Кьовеши разследват далавери с емисии в български ТЕЦ-ове за милиони. Очаква се да започне разследване и на далаверите в строителството на магистрали и пътища с евросредства. Също за милиони. Стотици милиони.

Изведнъж служител на голяма строителна фирма, участваща в строежа на участъци, за които двама служебни министри - регионалния и вътрешния - смятат, че са "спестени" материали и асфалт - около 30% от участъци, където е действала същата фирма, се оплаква, че е бил пребит от боса, защото отказал да подпише документи с невярно съдържание.

Прокуратурата се задейства светкавично и собственикът е задържан. Извършват се изземвания от офиси на фирмата - прибрани са папки, компютри, документи. На боса е повдигнато обвинение за принуждаване или нещо от този род.

Идват по някое време европрокурорите и търсят въпросната документация. Съжаляваме, но тече разследване и не можем да я предоставим, - отвръща Иван Гешев или гласът му Сийка Милева.
В този момент Лаура Кьовеши разбира що е българска реалност.
14.
Касичка на Герб
10.03.2023 11:20:40
1
30
И срама нямате - Крадци и кръвопийци от ОПГ Герб-Дпс
13.
То че има как е ясно
10.03.2023 11:12:56
24
14
Който не е с нас, е против нас. Всички, които не мислят като нас са мафия, статукво и мошеници. Нищо не можеш да кажеш на такава желязна логика. За съжаление на тези объркани хора, живият живот не е в социалните мрежи и техните политлаборатории. Нито на жълтите павета. А навън. ПП-ДБ вече трета година залагат на „перманентната революция“, може да се сетите кой е автора на тези безумия-троцкистът Евгени Дайнов, унищожаване на противника-ГЕРБ, иначе протести.
Това обаче не се случва. Напротив. Революцията им отдавна приключи, за справка можем да посочим мижавият интерес към протестите от тази зима срещу хартиената бюлетина, а участниците в нея осъзнаха как са ги използвали и употребили. Дори ПърванСимеоновците, лични социолози на КироКокорчовците, признаха, че термините „статукво“, „мафия“ и „революция“ са изчерпани за българите.
12.
Шишо Бакшишо
10.03.2023 11:08:54
35
18
По пътя на копринката няма проблеми, само кинти!
Служебният Шишо Бакшишо под сценария "Приказки под Шишовия храст" се разхожда по пътища, направени от ГЕРБ преди 10 г., за да взима проби! Кажете къде ПП е построило нещо? Всъщност кое правителство, различно от това на ГЕРБ е построило нещо, за да отида да взема една ядка аз!
Парапетите на Киро и Лена не съществуват, няма ги, бе. Щом не ги показваме, значи ги няма. Много са ми сладки тези от ПП и ДБ! Само не разбирам защо се наричат белите и добрите сили, като им отива да бъдат в розово! Сладури! Направо да ги щипне човек по хубавите инфантилни бузки!
11.
****
10.03.2023 11:02:39
13
36
Всички пътуваме и виждаме какви са ви новопостроените пътища! Срам и позор!
10.
1
10.03.2023 10:31:20
23
7
"Велико Желев излиза От СГП уточняват, че разследването по случая продължава", съобщава БГНЕС. И? Няма далавери по "Хемус", вече няма и "принуда". Какво има тогава - комбинация

Извадиха тотално Велико Желев от предизборната кампания - първо той отказа да подкрепи "Български възход" като на миналите парламентарни избори, след задържането и ПП&ДБ няма да получат "ресурс"

Нямало "принуда в степен", а нишан от Пеевски&Борисов има ли? Борисов и Пеевски не могат да извършат "принуда" срещу Велико Желев, не е партньорско

Обаче да го вкарат в показна комбинация отвсякъде - Даниел Лорер и Христо Иванов получиха посланието на Борисов и Пеевски: "Няма да има кинти от Велико Желев"

Велико Желев е сериозна фигура - всички са "цоцали" от неговата "касичка" - "царя", "Бойко", "Дидо", "Промяната". Всички. Ако си "отвори устата", кво става?!

Разиграха театрото в предизборната кампания - ПП&ДБ няма да са първи, "Български възход" няма да влезе в парламента и ген. Стефан Янев няма да е кандидат-премиер

Велико Желев ще продължава да е фактор в големия бизнес, но няма да се меша в политиката - както не се месят неговите партньори в "Хидрострой"

bgsniper.com
9.
Делян Славчев Пеевски
10.03.2023 10:31:17
9
32
Аве ейй гейберастка подлого, га яди кИфтетата ни рИва, нали?
8.
:) :) :)
10.03.2023 10:25:09
10
26
Абе как при толкова прочуствени статии за този мастит бизнесмен, та никой поне малко съчувствие не иска да прояви към горкия човек, значи???
7.
Бебооо
10.03.2023 10:23:27
10
34
Урева урталъка е мишкааа. Като граби с ръце,крака и гъъъз хубаво ти беше. При боко като имахте работа постоянно поръчки беше недосегаем сега хленчиш пайтааак долен. Марш от България куче умрялооо!!
6.
Дрън дрън другарю Желев
10.03.2023 10:19:19
13
20
Ние падаме от небето галиба, докато шайката: каскета, тиквун и доганлар дърпат конците, всичко е режисиран цирк на проверки и арести. Я да видим ко ще стане га другаря Путин ти извърти една проверка. Галиба ще мигаш на парцали в клетката по време на съдебния процес, а може и памперси да сложиш
5.
Аресва ли ви пъта?
10.03.2023 10:08:39
12
37
Никой не ти вярва, мафиот долен. Колко хора измряха по пътищата заради некачествено строителство. А ония болен банкянски психар напълни чекмеджето с твоя помощ.
4.
Съвет!
10.03.2023 09:59:05
11
33
Някой да каже на плоските PR-и, че надяването на такива смешни очила тип "Хампарцумян" на някого с цел да го изкарат някакъв хрисим и интелигентен човек не постигат нужния ефект, а по-скоро обратния!
3.
Математика за сервитьори
10.03.2023 09:56:02
11
30
Значи от 136 млн. вадиш 70 млн и ти остават 27 млн
Другите в кюлчета
2.
ДМС Вичо.
10.03.2023 09:47:56
10
29
Всеки да си смени профилната в фб с надпис "Аз съм Вичо касичката".
1.
Пътищар
10.03.2023 09:33:14
1
40
Докато държавната хранилка щедро се изсипва върху него, всичко е ТОП. Сега вече бизнес не може да се прави тук, и ще си ходи.
Малко ми прилича на Цветан Василев, да не пуска и той интервюта от друга държава.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори