×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Очертават се три компромисни варианта за съставяне на правителство в 49-ото НС


Очертават се три компромисни варианта за съставяне на правителство в 49-ото НС
Правителства ще може да се реализират с мандат на ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС или на БСП, но това ще е доста сложна задача
Ключови думи: партии, коалиции, парламент
09 Март 2023, Четвъртък, 13:45 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Социологическите проучвания на този етап чертаят парламент с по-малко формации, което обаче може и да усложни задачата

Следващият парламент може би ще се окаже по-сложен и от предишния. А за съставянето на правителство ще са нужни големи компромиси и отстъпки от поне част от участниците в него. Това показа изчисление на „Флагман“ за разпределението на силите според резултатите от няколко социологически проучвания. Те измериха електоралните нагласи в средата и края на февруари – малко преди старта на предизборната кампания.

След създаването на коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“ имаме изравняване на силите на върха. Формацията си оспорва първото място с ГЕРБ-СДС. Изчисленията показват, че ПП-ДБ на този етап се очертава да има около 73 депутати, а ГЕРБ-СДС – 72. Напълно възможно е и формацията на Бойко Борисов да е на първо място.

Трета сила вероятно ще е отново ДПС с около 36 народни представители. Тук битката също ще е оспорвана, тъй като е регистриран известен ръст в подкрепата за „Възраждане“, която може да има около 35 депутата.

Пета сила вероятно ще е „БСП за България“ с около 24 депутатски мандата.

Около, но по-скоро под бариерата на този етап са три формации - „Български възход“, „Левицата“ и „Има такъв народ“.

Това означава, че 49-ото Народно събрание вероятно няма да е толкова фрагментирано. Което обаче едва ли ще улесни формирането на управляващо мнозинство.

Това се дължи на няколко причини.

Преди всичко, най-силните субекти – ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, остават със сравнително малък брой депутати. С други думи, отново не се очертава наличието на много голяма сила - мощен „гравитационен“ център, около който да се състави управленска коалиция.

Друг проблем са предстоящите местни избори наесен. Т.е. който направи компромис сега, може да плати сериозна електорална цена след няколко месеца.

Очертават се три хипотетични варианта за съставяне на правителство в 49-ото НС.

Първият е ПП-ДБ да предложи кабинет, който да бъде подкрепен от ГЕРБ-СДС, но без да се съставя коалиция. Двете формации биха имали солидно мнозинство от около 145 депутата. Към тях може да се добави и ДПС по т.нар. евроатлантическа линия. Тогава мнозинството ще придобие конституционни измерения (над 180 депутата).

Това не е изключено да се случи. ПП-ДБ дадоха заявка, че ще предложат правителство при всички положения, дори и без да правят коалиция, с уточнението, че който иска, ще може да ги подкрепи. На пръв поглед няма логика ГЕРБ-СДС да дадат такава подкрепа. От друга страна, обаче, те може и да сторят това под давлението на някои западни посолства. А и така ще поставят ПП-ДБ в зависимост, защото ще могат да свалят кабинета във всеки един момент. Това ще е и стъпка за излизане на ГЕРБ от изолацията като „токсична партия“. А за местните избори ПП-ДБ рискуват да загубят реномето си на единствен отчетлив противник на партията на Бойко Борисов, което е добре дошло за него.

Вторият хипотетичен вариант е за кабинет около ГЕРБ-СДС. Той едва ли ще бъде подкрепен от ПП-ДБ. Гласовете на ДПС пък няма да са достатъчни. Ще е нужен компромис и от страна на БСП. Тук формулата ще е сложна, защото социалистите едва ли биха дали подкрепа, без да участват в кабинета. От друга страна, коалиция с ГЕРБ и ДПС вероятно би ударила „последния пирон в ковчега“ на партията на Корнелия Нинова, която пада стремглаво през последните две години. 

На „Възраждане“ вероятно няма да може да се разчита да влезе в управлението и в 49-ото НС. Докато вотът за партията расте, лидерът й Костадин Костадинов едва ли ще позволи тя да влезе в коалиция.

Третият хипотетичен вариант е за правителство с третия мандат. Президентът Румен Радев вероятно пак ще го даде на БСП. Алтернативните опции биха били „Възраждане“ и ДПС, които няма как да получат нужната подкрепа за мнозинство.

С БСП задачата пак е сложна, както се видя в последните няколко Народни събрания. Но този път компромис не е съвсем изключен. Такъв, изглежда, може да дойде от страна на ГЕРБ и ДПС. А почвата за това като че ли се подготвя още от избирането на Вежди Рашидов за председател на 48-ото НС. Затоплянето на отношенията мина през връщането на хартиената бюлетина с гласовете на ГЕРБ, ДПС и БСП. Имаше и преговори за общо управление в парламента, на които присъства лично Бойко Борисов. Той и Корнелия Нинова не стигнаха до разбирателство, но загатнаха, че това може да се случи в следващото НС.

А БСП вече не се изявява като отчетлив противник на партиите на Борисов и Доган. Томахавките между тях, изглежда, са заровени.

Има и още един хипотетичен вариант – ПП-ДБ да предложи правителство, което да получи подкрепата не на ГЕРБ-СДС, а на ДПС и БСП. Това обаче не изглежда да е възможно по различни причини.

Разбира се, до изборите на 2 април има още три седмици. Макар и малко вероятно, електоралните нагласи може да се променят рязко при извънредни събития и така конфигурацията в парламента да се окаже доста по-различна.

Не е изключено и поне още една партия да прескочи бариерата за 49-ото НС. Това едва ли ще опрости ситуацията, но може и да се окаже ключ за разрешаването й.

 




Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
30
Коментара по темата
30.
До 12
12.03.2023 12:45:25
0
0
Тези които ни ограбиха, завлякоха на дъното и направиха най-голямите бедняци са ПП и ДБ, водени от лъжливите савохвалковци Киро, Кокорчо и Иванов. Задкулисието и корупцията са техен специалитет.
29.
Васил
11.03.2023 08:44:40
2
1
Демократична България, прокарващи интересите на олигарси, нямат място в управлението!
28.
Хахаха
09.03.2023 21:30:59
1
29
Герб ще бият с най малко 7/8% Това за изравнените сили са манипулации на мафиотските агенции. Всички са под контрол на олигарсите Направили пуча в бг. Няма нито една реална причина. Толкова много българи ,да искат да продължат да живеят Както през управлението на ПП и ДБ.
27.
лошо е че
09.03.2023 19:53:01
11
5
Не е добре че мюсюлманите нямат право на собствена воля и под натиск гласуват за ДПС което изкривява вота.
26.
който мрази България финансира ПП/ДБ
09.03.2023 19:29:21
1
50
Вижте едно Nexo - нашите конкуренти от "Да България" са се финансирали, раздавали пари на жениците там, но имат тотална медийна подкрепа.
Някой, който мрази България ги финансира. Не мога да си обясня....такива щети нанесени на държавата. Войната даде огромни предимства на България - изнасяме оръжия, изнасяме ток..... а инфлацията ни е по-голяма от европейската.
Те не обичат България. Не можем да им оставим София - ще съсипят и този град, категоричен е лидерът на ГЕРБ.
25.
До 23
09.03.2023 18:49:27
2
40
Вече ни омръзна ПП така да маскират истината, че тя да изглежда тъкмо обратното на повредената от тях действителност.
Какво ли не правят шмекерите от политическото фентъзи за да продължават с ограбването на България!
Римейк на “пирамидите“ от 90-те години на миналия век,когато гражданите се биеха на опашки пред пощите, за да пращат пликове с пари не непознати хора, които им обещаваха, че ще станат милионери за два дни. След което собствениците на “пирамидите“ изчезваха, а “вложителите“ пиеха по една студена вода...
Така и с шефовете на “Nexo“, които изчезнаха в чужбина. Преди
“промяната“ и криптобанката, основен спонсор на “Да, България“ - 400 000
лева за две години, тролската маса късаше ризите си в защита на Васил Божков, също успял да избяга от “лошите“ в Дубай.
24.
Боко,къде е асвалта ?
09.03.2023 17:43:04
45
8
После,защо магистрала Тракия била на вълни..
Крадци !
23.
Аресва ли ви пъта?
09.03.2023 17:32:08
49
7
Шансовете за редовно правителство след тези избори е голям, при всички случаи, много по-голям от това да не се състави. Западът разби публично илюзията на ГЕРБ че са предпочитаната политическа сила, която олицетворява евроатлантизма. Меркел е в миналото, а Борисов не може да намери продължение с нови партньори, прекалено токсичен е. В този смисъл, стана явно на всички, че единствено ППДБ могат да ни вкарат в Шенген и Еврозоната. Именно защото те са предпочитания и недискредитиран партньор, комута Западът има доверие. Борисов бере плодовете на лицемерието с "200", с което прецакваше западните лидери. Въпреки отчаяните опити да гласуват "атлантически" - и особено в полза на САЩ, ГЕРБ ще играят втора цигулка при формирането на редовно правителство. Плащат си данък вождистка партия. Залязва вождът, залязва и партията му.
Ако случайно продължат упорито да отказват и просто да бламират опитите за следващо регулярно правителство ще последват следващи списъци и тогава партията просто ще се разпадне в опити всеки да се спасява по единично.
ЕС и НАТО гледат на служебните правителства на Радев и лично на президента като огромен геополитически риск, като чуждо тяло, особено по време на война. Предателствата не се прощават. Нашите служби и правителството не получава съществената част от чувствителната информация, която се разменя вътре в НАТО и ЕС.
Нищо чудно в следващия списък "Магнитски" да има и човек близък до Радев, един от двамата му посредници за сделки.
Логиката, че ако сега ППДБ участват в редовно правителство, като първа политическа сила, ще намалят шансовете си за победа на местните избори, е с двойно дъно. Има проблем, само ако ново редовно правителство не вземе мерки за да смени кадрите в куп институции, като се започне от Инспектора на ВСС, през СЕМ, КЗК, КЕВР, ЦИК и т.н. и от решителните мерки срещу корупцията и агентите на влияние на Русия. Инструментът на изпълнителната власт може да има изключително благоприятен ефект върху местните избори - бюджети, нож, хляб. Но ако се ползва, а не както миналия път, когато енергията отиде в кършене на ръце. Да, вярно ИТН пречеха, но политическата цена за това платиха и ПП и ДБ. .
22.
Асвалт
09.03.2023 17:28:25
48
6
Еей,човек да не се зарадва на хубавата новина за преместването на съветския паметник в София,да се порасне малко и боковите слуги набързо са си нашлъокали мемоарите.
Я си пуснете телевизорите на" лице в лице" и вижте къде е 1/3 от асфалта или в чии чекмеджета са вашите пари.
Идат избори,гласувайте.
21.
Анатема на престъпниците мафиоти!
09.03.2023 16:59:54
3
57
Какъв бизнес, какви "честни" бизнесмени, когато са търговци на смърт?
Внасят отровни отпадъци, отравят земята българска, рушат здравето на децата, ама нали са анти ГЕРБ, значи са наши, хубави престъпници, също както Цв.Василев и Божков!
ПП Пълен ПОЗОР, Пълно Падение. Колкото до ДСБ, те убиха СДС и мечтите на милиони. Сорос сега ги обединява, така както обедини опозицията в Унгария, той дава парите,той поръчва музиката.
Спасителна за България е само коалиция анти Сорос, анти НОВА и БТВ, анти
кръга "Капитал". И понеже няма да я направим, никога няма да се оправим.
България е в процес на необратима Украинизация!
20.
Маргиналите вън
09.03.2023 16:45:04
1
59
Представете си само един парламент без фокусници, без проксита на генерали, без проксита на олигарси, без истериите на прецакани жени, без комплексите на прецакани мъже, даже без цитатите на Джон Кенеди. Добре е в парламента да попаднат партии, не разтегачи на локуми, илюзионисти и конструктори на лични меморандуми.
Крумчо Зарков гледам пак говори за лакмус, приготвил се е да рути Гешев, не беше ли литмус? Изобщо многоезична и химична политическа класа си имаме. Литмус, куролация, алангро, алан по, интелектуална работа, ей! Сигурно е, че Копринков става и си ляга с есетата на най-дръзки политически мислители, за да може да съветва своя баш шеф по вътрешна политика, романтични преживявания, меркантилизъм и политическа шльокавица. Модерните идеи на Копринката се въртят все около философията на спалните помещения във вече „историческото“ хотелче в село Труд, което промени хода на държавата ни.
19.
България мрази герб!
09.03.2023 16:34:53
57
5
Това е невъзможно! ОПГ-то на чекмеджето са корумпирани крадци и мястото им е в затвора заедно с каскета.
18.
ПП и ДБ -„коалиция на страха“
09.03.2023 16:20:10
3
65
Естествено се намериха ляволиберални хора, които имат подобен произход и които споделят една и съща визия за това как се взима власт, как се задържа и как се саморазправяш с опонентите.
Илюзиите, че може да разчита само на младите, илюзиите, че някой, който идва отвън, може да оправи държавата, илюзията, че е добре да се отрича всичко, което е минало и илюзията, че децата на комунистите преди 89 година, на тези, които взеха онези милиони, с които станаха „направени милионери“ и изпратиха децата си да учат навън и да се върнат чрез псевдореволюция, могат да „оправят“ България. Тези илюзии постепенно започват да изчезват. Хората все по-ясно разбират и осъзнават значението на произхода в политиката. Защото произходът определя както ценностите, така и методите. Децата на тези хора всъщност са представителите на лидерите в ПП и ДБ. Не че не са инфилтрирани и в други политически формации. Но в ПП и ДБ има висока концентрация. Това са хора израснали в охолство. Тези деца не могат да донесат промяната, защото те са опашката на системата преди 89-а година. И ако не днес, рано или късно обществото трябва да го разбере по трудния начин, защото това е жестока истина, която, като че ли, трудно се изговаря.
17.
децата на тоталитарчиците
09.03.2023 15:42:20
6
71
Кирил Петков възродил канали за износ на оръжия за „Ислямска държава“, за да снабдява Украйна!Издънката на ПП с “Джемкорп”, постави динена кора на американските ни партньори, неприемлив беше и отказът на тандема “Петков-Василев” да партнират за съставяне на правителство с пронатовските и проевропейски сили. Скандалите с “НЕКСО” също “дишат” във врата и на двете партии.
16.
продавачи на “пържен въздух“
09.03.2023 15:40:00
3
83
Обединението между ПП и ДБ води и още проблеми - ако досега можеха да маневрират с оправданията за една или друга афера като си прехвърлят топката един на друг, сега вече ще са като скачени съдове и всяка издънка на едната партия ще се приписва и на другата.
Вярно е, че все още няма съдебна активност по обвиненията за афери на кабинета “Петков”, факт е, че повечето заподозрени ще имат имунитет, но главният прокурор докато е на поста си, винаги ще е заплаха за случайно попадналите в политиката, но не случайно облажили се от нея.
15.
ОПГ ПП/ДБ са мафиоти
09.03.2023 15:37:56
3
77
Едни щяха да чегъртат! Сега са някъде в света на кабеларките! Други щяха да арестуват и вкарват в затвора бивши министри! Сега се чудят колко още някой глас да вземат, защото дотегнаха и на бившите си! Трети щяха да свалят главния прокурор! Сега пък се чудят как да обяснят дарения от няколко стотин хиляди от поредната пирамида! Истината е следната: разликата между ГЕРБ и ПП е стотици хиляди гласове! И те не могат да се компенсират с врещене като прасе под ножа! Затова накрая ще спечелят не красивите, които под шапката нямат нищо, а умните, които вече не са красиви защото са на възраст! Но знаят, могат и имат възможности! Маргиналните инфантили винаги губят, защото поколенията се сменят, а да бъдеш маргинал и нестандартен на средна възраст не отива, освен ако не си рок звезда с обаяние! Но нашите умни и красиви не са от тях!
14.
ако
09.03.2023 15:28:14
2
29
Ако Българите искат правителство да подкрепят категорично или ПП ДБ или ГЕРБ. Ако пак се разпилеят гласовете между партиите значи нови избори. Правителство с ПП и Геп невъзможно на всички е ясно защо.
13.
Bulgaristanin
09.03.2023 15:22:07
1
33
Жалко, че в България, с политика основно се занимават некадърни, мега алчни, с един куп обвързаности, нещастни, жалки, долни, лицемерни, нарцистични малодушници.
Покажете ми един свестен екип. Само некомпетентни празняри на конци виждам аз.
12.
Nostradamus
09.03.2023 15:06:19
79
27
Този, който 12 години Ограбва България и ни
Завлече на дъното по всички показатели,
Отново иска да дойде на власт за да ни Дооправи Завинаги!
11.
ами
09.03.2023 14:56:05
3
17
Пбавителство с ПП и ГЕРБ е изключено и незнам защо го коментитате освен ако нашите социолози политолози и др. лози нямат дефицит на мислене. Все едно да смесиш олио и вода. Хубаво с да се мисли закого се гласува ако искаме правителство.
10.
Вижда се ясно
09.03.2023 14:52:59
29
90
Който гроб на ГЕРБ копае, сам в него пада!
Борисов 4 е спасението на България!
9.
никога повече бою
09.03.2023 14:46:02
80
25
Гробарите ще са губещи до края на съществуването си.
8.
Мутрите ПП/ДБ с Руди Гела
09.03.2023 14:40:28
31
94
Моралният гуру на добрите сили - Кристиан Таков*(светла му памет!),* е
внук на кръволока - партизанин Пеко Таков, член на Политбюро на ЦК на
БКП, съратник на Тодор Живков.
Финансовият им гуру *Иво Прокопиев* е син на висшия офицер от УБО Георги
Прокопиев, директор на любимите ловни стопанства на Тодор Живков.
Идейният им гуру *Иван Кръстев* е син на завеждащия отдел "Средства за
масова информация" към ЦК на БКП Йото Кръстев; преди това - секретар по
идеология на Окръжния комитет на БКП в Ловеч.
Медийният им гуру *Евгений Дайнов* е аспирант в Института по история на
БКП, син на кореспондента на "Работническо дело" в Лондон Александър Дайнов.
Лидерът им *Христо Иванов - Бойкикев* е внук на болшевика Недялко
Бойкикев и син на кървавочервената активистка на БКП Мария Бойкикева,
близка приятелка на семейството на Вълко Червенков и Ахмед Доган.
Другият им лидер*Атанас Атанасов* е комунистически прокурор от
Възродителния процес, командирован в Разград да преименува турци от ЦК
на БКП.
Третият им лидер*Владислав Панев* е син на агента на Държавна сигурност
Панчо Панев с псевдоним "Роза".
Организационният им секретар *Ивайло Мирчев* е син на първия секретар на общинския комитет на БКП в Добричко Николай Мирчев.
Вътрешният им министър *Бойко Рашков* е комунистически следовател в
милицията на Тодор Живков.
Е, как пък не се извъди един "случаен"? Един без комунистическа
закваска? Един обикновен човек с обикновено минало, да не говорим от
дисидентска фамилия...
7.
Кую
09.03.2023 14:39:51
12
12
Който не е разбрал изборите са прах във очите. Льохманите вече са се избрали. Оптимистите да ходят да гласуват.
6.
Ъ
09.03.2023 14:32:14
66
37
Някой знае ли ,защо на Герб му викат гяурското Дпс ?
5.
Ами
09.03.2023 14:13:32
15
20
Те вече са се разбрали. Балъците да пускат каквото си искат. Ще управлява ГЕРБ със скритата подкрепа на ДПС и БСП. Системните играчи няма да изтърват онези 70 милиарда от ЕС.
Ей тъй ще стане.
4.
Ciganite na Gerb
09.03.2023 14:03:16
71
8
Sq kat sa varne 2ri april
KTB mo6ennika 6e stane po zle

Gepa 6 milarda izkaral gi i sq bg Inflacia
6to bili skapi stokite 4etete ot flagman
Pak inflaciata ot nego
3.
Силвия
09.03.2023 13:56:00
42
78
Положението в България стана по-зле от колкото беше по времето на Герб.
2.
Мдааа..
09.03.2023 13:51:04
70
43
Всяко правителство с участието на гепи ще е пълен провал.
1.
Кьосев
09.03.2023 13:47:40
21
37
Старите курви... И новия публичен дом!)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори