×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мисис Бургас 2022 стъпва отново уверено след спасителната операция на д-р Альоша Александров от Ashkan life


Мисис Бургас 2022 стъпва отново уверено след спасителната операция на д-р Альоша Александров от Ashkan life
В продължение на 3 години Валерия Докузова едва движи десния си глезен заради грешно проведено лечение
13 Март 2023, Понеделник, 10:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

Специалистът по ортопедия и травматология извърши артроскопската операция в Турция

Преди близо година Валерия Докузова е коронясана за Мисис Бургас 2022. С много грация и финес 32-годишната актриса и модел на прически впечатлява журито и публиката, и е категоричният победител в конкурса за красота. Но блясъкът на дизайнерската рокля и усмивката на Валерия всъщност умело скриват болката от тежка травма в десния глезен. При победата, заедно с титлата и лентата, нежната брюнетка получава и  неочаквана награда – ваучер от Ashkan life, който ще се окаже много по-ценен за нея от короната.

„Като спонсор на конкурса Мисис Бургас Ashkan life подари на победителката ваучер за естетична манипулация в изключително реномирана болница в Турция. Но когато дойде за първата си консултация при нас в Бургас, разбрахме, че има сериозен проблем. Тя всъщност едва стъпваше на десния си крак, защото глезенът ѝ бе в лошо състояние‘‘, коментира собственикът на центъра Ашкън Вейз.

Проблемът е диагностициран от един от доказано добрите специалисти по ортопедия и травматология в Турция – д-р Айдън Гюрбюз, известен у нас с българското си име д-р Альоша Александров. Той преглежда деформирания глезен на Валерия и ѝ предлага, въпреки че подаръкът не включва неговата специализирана намеса, да я оперира.

„Вече близо две години извършвам прегледи и консултации в Бургас в „Ashkan Life“ и в деня, в който Мисис Бургас дойде за консултация бях в центъра. Валерия разказа, че е счупила глезена си при ски спускане, пада след подхлъзване преди три години. След тази фрактура е била оперирана в България два пъти, но така и не възвръща напълно подвижността на ставата, това ѝ създава силен дискомфорт. Предложих ѝ да извършим артроскопско лечение в Турция“, разказа д-р Александров, докато сваля конците от глезена на Мисис Бургас 2022 г.

В живота на Валерия датата 07.03.2023 г. е паметна. След намесата на д-р Альоша Александров за нея завършва една нелека битка за възстановяване

Специалистът по ортопедия и травматология извършва безвъзмездно артроскопската операция в болница „Чорлу Ватан“ в Турция. „Методът е минимално инвазивен, без оперативен разрез и се провежда за около два часа. Това, с което трябваше да се справя в случая на Валерия, бяха фиброзни изменения вътре в ставата и доста контрактури, които щателно почистих и сега състоянието ѝ е доста задоволително“, коментира д-р Александров.

 

Валерия Докузова и д-р Алексндров в кабинета му в Бургас. Д-р Альоша Александров е роден в България, завършил е медицина у нас, но специализира в Истанбул, като през последните 20 години практикува в частни болници. Професионалната му биография е впечатляваща. Той е сред най-уважаваните специалисти в областта на детската ортопедия, артропластика и ендопротезиране.  Има висока експертиза  в областта на артроскопската хирургия, удължаване на кости, корекция на деформирани крайници, лечение на всички видове фрактури на кости и псевдоартрозни състояния.

„Благодаря на Ashkan life и д-р Александров за помощта, която ми оказаха и вниманието, което ми отделиха. Мислех, че никога повече няма да мога да вървя нормално. Преди три години, след операциите можех да стъпвам само на пръсти и да ходя с патерици. Имах пластини и седем винта в глезена, които трябваше да подпомогнат възстановяването ми, но така и не успях да възвърна пълната подвижност на глезена си. Днес дойдох съвсем спокойно до тук и съм повече от щастлива. Всъщност за мен това е много по-голяма награда от титлата за красота“, заяви Валерия Докузова.

"Вече 15 години помагам на пациенти от цялата страна да получат качествени медицински услуги. При мен идват хора с всякакви здравословни или естетически проблеми. Няма нещо, за което да не съм помагал. От инвитро процедури и онкологични заболявания, до присаждане на коса и свиване на стомаха за отслабване. Водя пациента при най-добрия специалист според проблема, който има. Помагал съм на всеки в нужда да намери спасение“, разказа съоснователят на центъра Ашкан Вейз

Ashkan life и д-р Альоша Александров обединиха сили и умения, за да дадат възможност на хора от Бургас, региона и страната да получат висококачествена медицинска помощ в болници в Турция. Кабинетите им се намират на 5-я етаж в „Бизнес Център Хипократ” (срещу басейн Парк Арена на бул. ,,Даме Груев“). Можете да се свържете с центъра и на тел.:0888838098.


В категории: Здраве , Бургас


България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори