×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тръмп нарече свои съпартийци "глупаци" заради подкрепата за Украйна


Тръмп нарече свои съпартийци "глупаци" заради подкрепата за Украйна
"Ако скоро не се случи нещо, ще станем свидетели на Трета световна война", предупреди Тръмп
05 Март 2023, Неделя, 21:00 ч.
Автор: Флагман

Тръмп се определи за единственият кандидат, който може да спаси страната от демократите "войнолюбци" и от "фанатиците и глупаците" от Републиканската партия

На фона на наближаващите президентски избори в САЩ бившият президент Доналд Тръмп изтъкна вчера на годишната конференция на американските консерватори във Вашингтон, че той е единственият кандидат, който може да спаси страната от демократите "войнолюбци" и от "фанатиците и глупаците" от Републиканската партия, предадоха световните агенции.

В последния, трети ден на големия политически форум Тръмп заяви, че САЩ са поставени на колене, а американците се намират в разгара на "епична битка за спасяване на страната от хора, които я мразят".

Републиканският лидер каза, че само той може да спаси Америка от превръщането й в "гаден комунистически кошмар“, като я отърве от "дълбоката държава" и отмени политиките на президента Джо Байдън, ако получи втори шанс на най-високия държавен пост, предаде ДПА. 

"Ако ме върнете в Белия дом, ще бъдем свободна нация. С тяхното царуване ще бъде свършено", каза Тръмп пред ликуващо множество и заключи: "Ние вече не сме свободна държава. Нямаме свободен печат. Нямаме нищо, което е свободно". 

Тръмп, който официално обяви през ноември миналата година, че ще се кандидатира на президентските избори догодина, държа реч в продължение на близо час и четиридесет минути, като не пощади никого, включително собствения си политически лагер, отбелязва АФП.

Имаме Републиканска партия, ръководена от чудовища, неоконсерватори, глобалисти, фанатизирани застъпници на отворените граници и глупаци, заяви Тръмп като назова поименно няколко партийни светила.

Американските избиратели, натърти Тръмп, са уморени от "окопалите се политически династии в двете партии (Републиканската и Демократическата), от покварени специални интереси, от политици, които обичат Китай, и поддръжници на "безкрайните войни в чужбина".

"Ако скоро не се случи нещо, ще станем свидетели на Трета световна война", предупреди Тръмп, след като изказа откритото си неодобрение САЩ да изпращат помощ на Украйна.

"Аз съм единственият кандидат, който може да даде това обещание: ще предотвратя Трета световна война", увери бившият държавен глава, победен от демократа Джо Байдън на изборите през 2020 г.

Доскоро Конференцията за консервативно политическо действие, организира от Американския консервативен съюз, беше ежегодният политически форум, на който присъстват консервативни активисти и служители на изборна длъжност от САЩ и други държави. През последните години обаче, конференцията, беше изцяло подчинена на крайнодясното движение на Тръмп "Да направим Америка отново велика", посочва АФП.

"Ще завършим това, което започнахме", каза Тръмп пред множеството, което в отговор скандираше: "Още четири години, още четири години!"

На тазгодишната конференция думата взеха редица от най-ревностните тръмписти, макар че мнозина потенциални кандидати за изборите през 2024 г. и републикански лидери пропуснаха събитието.

И въпреки че в консервативните среди няма единодушие за уместността на това събитие, дотолкова, че някои от изказванията бяха пред полупразна зала, по време на изказването на Тръмп всички места бяха заети.

Губернаторът на Флорида Рон Десантис и бившият вицепрезидент Майк Пенс не бяха на конференцията и така си спестиха освирквания от привърженици на бившия президент. Присъстващите се подиграваха на няколко пъти на Ники Хейли по време на изказването й в петък и след това.

Преди да се качи на сцената, Тръмп обяви, че води в направено по време на форума допитване за подкрепата за републиканските лидери с цели 62% одобрение. Далеч зад него остава съперникът му Десантис, който се ползва с подкрепа от едва 20 процента.


В категории: Политика


17
Коментара по темата
17.
Що бре Доналд
31.03.2023 05:27:12
1
1
Щото не зеха рублите ли са глупаци,деба рижавия ти лисугер
16.
До 13
09.03.2023 14:14:26
0
0
Едва ли ще му е толкова трудно и тежко на Божката. Променил си е мнението за Тръмп и си продължава напред.
15.
*********
09.03.2023 13:38:13
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
14.
*********
09.03.2023 09:51:41
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
13.
Божката е в ступор
06.03.2023 10:20:04
2
3
Божката се кланяше по 10 пъти на ден на бай Тръмпи, след това пишеше в подкрепа на Украйна, а сега бай му Тръмпи критикува сънародниците си че изпращат оръжие за Украйна. Божка, к'во ши прайш ся? Тя много шизофренична работа ще излезе мая, а?
12.
До 2
06.03.2023 08:33:08
3
2
Я кажи на тия хора сега ,Путин президент ли е или войнолюбец ?
11.
Тромб
06.03.2023 08:30:58
13
4
Чудесен пример,че и в САЩ има дебили.
10.
Значи
06.03.2023 07:14:15
21
3
това е Американският начин?
Като те стреснат малко, да лягаш?
Не е познал тоя пишкеш, роден със златна лъжичка!
Американците са горд народ и ще подкрепят слабите срещу агресорите!
Те и нас подкрепят, справка "Магнитски".
Да живее Америка!
Да живее Украйна!
Да живее България!
9.
ХХХ
06.03.2023 00:00:53
3
7
Копейкин е кафяв. Тръмп е бял американец! Как намирате да ги сравнявате.. е направо БУМММ... Единият е руски левак, другият янки-редхед. И ви приличат че са еднакви??
8.
DB7
05.03.2023 22:48:50
22
11
НАШИТЕ КОПЕЙКАДЖИИ ПУТЛЕРОБИ ЧАКАТ ТОЯ КЛОУН ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ ПРЕДИ ДА СЕ РАЗПАДНЕ КОЧИНА ПРОССИЯ ХАХА ЛИСИЦА ВЪРВЯЛА СЛЕД КОЧА И СЕ ОБЛИЗВАЛА ЩОТ МУ СЕ КЛАТЕЛИ
7.
53469-89069
05.03.2023 21:53:05
9
10
Ама тия от Москва ли си получават думите които повтарят щом като видят повече от двама човека пред себе си. Нашото чучело само военолюбци му са в устата, оранжевия дъртак и той
започна да громи военолюбците.
6.
Тоя клоун е
05.03.2023 21:47:11
26
18
Американският копейкин.
5.
Доналд Дък
05.03.2023 21:38:59
24
12
Тя войната вече започна ако не си разбрал още. Как ще я спреш бе ? Като се одупиш на Кадира ли , или на тея , дето хакнаха ценралата на вота за да станеш президент. Дай пет хайде :)
4.
Джо Байдън
05.03.2023 21:29:40
17
10
Познат ми е от някъде, но не се сещам от къде. А този в огледалото кой е? И той ми е познат.
3.
Ieshi4
05.03.2023 21:29:37
51
19
Всички го видяхме тоя клоун !!! Байдън, България е с теб !
2.
Изключително
05.03.2023 21:21:55
17
50
Важно е Тръмп да стане президент. Той е бизнесмен, а не военнолюбец. Той ще спре войната. Иначе е прав. Трета световна и апокалипсис. Още не е късно. Американци, гласувайте за Тръмп.
1.
всеобщо мнение
05.03.2023 21:04:18
23
54
АБСОЛЮТНО Е ПРАВ..
ДОНАЛД ТРЪМП Е ЕДИНСТВЕНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ,КОЙТО НЕ Е ЗАПОЧНАЛ ВОЙНА....
НАПРЕД ПРЕЗИДЕНТЕ,НИЕ СМЕ С ТЕБ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло В някои случаи служители, изпълняващи еднакви задължения, на една и съща позиция, получават различно заплащане Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Поста за трети път ще заеме Мария Нейкова
Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори