×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ-СДС откри кампанията си в Бургас и обяви: "Да сложим край на безвремието!"


ГЕРБ-СДС откри кампанията си в Бургас и обяви: "Да сложим край на безвремието!"
Познавам тези хора и знам, че са страхотен отбор, който ще се бори за целия регион, гарантира кметът на Бургас Димитър Николов
05 Март 2023, Неделя, 13:21 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ снимки и видео: Авторът

Ние имаме една основна кауза - "Регион Бургас", категоричен бе водачът Жечо Станков

Коалиция ГЕРБ-СДС откри кампанията си за 2 МИР Бургас по интересен начин днес.

Кандидат-депутатите бяха представени на церемония, провела се в бургаски клуб, а всеки един от тях изложи личната си мотивация, за да се включи в тази битка.

Сред гостите бяха почти всички кметове на ГЕРБ и председатели на Общинските съвети от региона – Димитър Николов, Иван Алексиев, Георги Кенов, Георги Лапчев, Жельо Вардунски, Севдалина Турманова, Динко Цъцаров и други.

Присъстваха и редица знакови имена за партията като бившият областен управител Константин Гребенаров, ексдепутатът Румен Желев, бившият социален министър Зорница Русинова, настоящият член на КЗД Златина Дукова, общински съветници от целия регион, както и новият лидер на СДС в Бургас - адвокат Иво Баев.

„Да сложим край на безвремието, да спрем шарлатанията и да въведем ред в хаоса“, призоваха кандидат-депутатите от ГЕРБ-СДС.

"Те са знаещи, можещи, те са победители - мотивираният и балансиран отбор на ГЕРБ-СДС в Бургаска област". Така бяха представени кандидат-депутатите от водещите на днешното събитие 

В листата има доста нови имена – хора, които досега не са участвали активно в политиката Сред тях например е кардиологът д-р Владимир Македонски, д-р Лидия Стефанова, адм. директор на „Сърце и мозък“, както и д-р Цветелина Иванова, лъчетерапевт.

"Начело съм на отбор от експерти, които имат много опит и енергия да се борят за каузата. А ние имаме една основна и тя е „Регион Бургас“. Винаги сме казвали, че се водим от едно основно правило - задачите, които ни поставят хората от областта да бъдат изпълнени максимално бързо! Ще продължим да правим всичко възможно, регионът да е лидер във всяко едно отношение – качествено образование, здравеопазване, привличане на млади хора, уют и спокойствие на възрастните, както и създаването на предпоставки за развитието на бизнеса", каза в силната си реч водачът Жечо Станков.

Той се обърна към кметовете, които бяха в залата и обеща: „Поемаме ангажимент, че ще бъдем неотменно до вас, защото вие най-добре познавате регионалните проблеми. Местната власт ще бъде чута от централната и ще продължи развитието на региона с още по-бързи темпове“.

Станков бе категоричен, че последните две години бяха изпълнени с несигурност и влизането ни в поредица от кризи и е време да се сложи край.

ГЕРБ знае как да върне стабилността, предвидимостта и спокойствието, както в домовете на хората, така и в местната власт и бизнеса. Защото в последните две години видяхте една огромна инфлация, която премина в спекула. В момента българските домакинства са ужасени от пазаруването в магазините и няма кой да ги защити. Държавата просто липсва“, допълни той.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС обеща, че както са помагали за събирането на подписи за саниране, така ще са до гражданите и по друга програма – за безплатни панели на покривите.

Вижте още във видеото:

Областният лидер Иван Алексиев, който вече има една изборна победа, след като застана начело на областната структура през 2022 година, е амбициран за нов успех във Втори МИР.

Всички общински организации са единни и мобилизирани за добър изборен резултат, категоричен бе той.

Това е нашият силен отбор, който познава проблемите на хората. На 2 април във Втори МИР Бургас ще постигнем още една победа. Вярвам във всички тези подготвени експерти зад мен, защото те знаят как да върнат стабилността в държавата“, каза Алексиев.

Вижте повече във видеото:

Кметът на Бургас и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Димитър Николов зададе един риторичен въпрос: „По-добре ли живеем, откакто ГЕРБ не е в националното управление вече три години? Как се развиват българските градове? Спряха! Нека сложим край на това безвремие“.

„Познавам тези момичета и момчета, вярвам в тях и качествата им. Малко са хората, които успяват да съчетаят в една подобна селекция младостта, перспективата и амбицията с опита, авторитета, професионализма и устойчивостта. Именно тази амалгама е рецептата на успеха. Винаги в моето ежедневие, в работата си като кмет съм се водил към това да създавам перспективи на младите и усещане за стабилност на хората с опит и качества. Мисля, че Бургас е даван многократно за пример като град, който успява да привлича и реализира европейски проекти в интерес на хората. Нека така да направим, че нашият регион да не бъде втора категория град, а Бургас отново да застане на коловоза на перспективите на успеха“, каза още Димитър Николов.

Ето и пълната листа на ГЕРБ-СДС за Втори МИР Бургас:

  • 1. Жечо Дончев Станков
  • 2. Любен Любенов Дилов
  • 3. Галя Стоянова Желязкова
  • 4. Андрей Стоянов Рунчев
  • 5. Мартин Неделчев Богданов
  • 6. Стоил Стоянов Яков
  • 7. Лидия Стефанова Бобчева
  • 8. Вежди Кемал Орманов
  • 9. Светлана Янкова Лулева
  • 10. Женя Кирилова Пеева
  • 11. Румен Руменов Ангелов
  • 12. Цветелина Огнянова Иванова
  • 13. Мартин Желязков Желязков
  • 14. ИВАН ГЕОРГИЕВ НИКОВ
  • 15. Даниел Стоев Братанов
  • 16. Владимир Александров Македонски
  • 17. Стефка Иванова Божкова-Генчева
  • 18. Борислав Красимиров Киров
  • 19. Владимир Добромиров Крумов
  • 20. Диян Иванов Петров
  • 21. Марин Димов Димов
  • 22. Димитър Панайотов Янчев
  • 23. Ферди Байрамали Хюлми
  • 24. Георги Николов Вдовичин
  • 25. Неделчо Стайков Стайков
  • 26. Георги Красимиров Галчин
  • 27. Ивелин Василев Ефендиев
  • 28. Деян Стоянов Стоянов
Жечо Станков се утвърди като безспорен №1 в листата на ГЕРБ-СДС за област Бургас. Той не спира да е сред избирателите през цялото време
Любен Дилов-син е втори в листата на ГЕРБ-СДС за област Бургас
Третата в листата Галя Желязкова бе сред най-работещите депутати в последното НС
Експертът по тема "Транспорт" в ГЕРБ - Андрей Рунчев, четвърти в листата 
Мартин Богданов е на пето място в листата. Той е представител на структурата в Несебър
Стоил Яков от квотата на коалиционния партньор СДС спечели добър, даже изненадващ брой преференции в Бургаска област на последния вот - през ноември 2022
Д-р Лидия Стефанова е едно от новите лица в листата на ГЕРБ-СДС за област Бургас
Вежди Орманов работи в трудна община - Руен, но успява да постигне добър резултат за ГЕРБ. Той е на 8-мо място в листата 
Общинският съветник от Созопол Светлана Лулева е 9-та в листата на ГЕРБ-СДС
Икономистът д-р Румен Ангелов заема 11-та позиция 
Председателят на ОбС Средец Динко Цъцаров(вдясно) с общинския съветник от Царево Даниел Николов
Кметовете на ГЕРБ - Иван Алексиев, Георги Лапчев и Димитър Николов
Почти сигурният кандидат за кмет на Созопол на ГЕРБ Илиян Стефанов (вдясно) с настоящия кмет на курорта Китен Николай Марков
Три знакови имена за ГЕРБ присъстваха на откриването на кампанията - Захарина Неделчева от Приморско, Константин Гребенаров и Румен Желев (вдясно)
Зорница Русинова, бивш министър на труда и социалната политика, настоящ председател на ИСС
Златина Дукова, член на КЗД

 






Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори