×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сините в Бургас доволни от „командировката“ на своя Димитър Николов в ГЕРБ


Сините в Бургас доволни от „командировката“ на своя Димитър Николов в ГЕРБ
Водачът на обединената синя листа Костадин Марков, кандидат-президентът Румен Христов и президентът Петър Стоянов (отдясно наляво) поведоха синьото шествие в Бургас по „Богориди“ и главната улица
30 Септември 2011, Петък, 16:01 ч.
Автор: Бесове.бг, Снимки Ивелина ДОНЧЕВА

И старият боен кон Петър Стоянов се завърна в битката, давайки рамо на обединената и възродена десница тук

Мислех, че съм изгубил тренинг и вече не ставам за предизборна битка. Днес, пътувайки от София за Бургас, спирах на крайпътните ханчета, а хората ме питаха: закъде си тръгнал – на Румен Христов и Емануил Йорданов шансът да спечелят хич не е голям, като нямаме далавера от тях защо да гласуваме? Аз им казвам, че съм седесар и че толкова много години, независимо от изборните резултати в битки, които сме губили, продължавам да съм седесар. Казвам го високо и съм горд! Сега, когато минах със синьото шествие през Бургас, усещах, че в мен се пробужда оня стар боен кон и съм готов отново да водя битки, така както се борих за влизането ни в НАТО и ЕС. Тук съм без капка съмнение в личните и морални качества на Румен Христов и Емануил Йорданов.
 

С тези думи Президентът на РБългария Петър Стоянов изправи на крака с възгласи „СДС!“ голямата зала на Бургаската опера, плуваща в синьо от плакати, балони и знамена. Президентът прекъсна обръщението си към десните симпатизанти на Бургас в момента, в който забеляза, че влиза кметът Димитър Николов и го поздрави с „Добре дошъл, кмете!“, за да няма никакво съмнение, че комплектът от качествени хора, които ще се борят за местната власт тук, е пълен.

След това Петър Стоянов направи най-големия реверанс на бургазлии, заклевайки се, че ако не беше от Пловдив, винаги щял да мечтае да е от Бургас, където го посрещала топлата бохемска атмосфера. Преди да се качи Стоянов на сцената, десните привърженици видяха на екран старите ленти от създаването на СДС в Бургас до наши дни и припяваха на новия син хит на Нора и Спенс „Не искам друг живота ми да управлява и чужди мисли като мои да представя...“.

 

"Добре дошъл, кмете“, се чу в залата, когато Димитър Николов влезе и се настани между своите, вляво е синята надежда в Айтос – кандидат-кметът Стоян Колев

На първите редове насядаха водачите на Синята коалиция и ОДС, които успяха в Бургас да създадат за този вот модел, възраждащ старата автентична десница, включвайки в нея СДС, ДСБ, Гергьовден и БНД под общия №38 в бюлетината за общински съветници. Нашият екип видя заедно с Петър Стоянов, Румен Христов, председателят на централния предизборен щаб на СДС Борис Марков, депутатът от СДС Ваньо Шарков, Иво Цанев от ОДС, Васимир Радулов от БНД. Поздравителни адреси бяха прочетени от националния лидер на СДС Мартин Димитров и от председателя на централния предизборен щаб на ДСБ Веселин Методиев. Сред лидерите бяха настанени и двамата кандидати за кметове на Десницата – Стоян Колев в община Айтос и Людмил Николов в Царево.

Надявам се, че не съжалявате за избора, който направихте преди 4 години, когато станах кмет. Вие виждате какво направихме в строителството на Бургас и ако не ви харесва постигнатото и имате забележки – отправяйте ги към Коцето Марков, не към мен“, каза кметът Димитър Николов за своя заместник Костадин Марков, с когото имат години съратничество в СДС. Марков сега е областен лидер на СДС и водач на листата на Обединената десница. Обръщението към Марков взриви залата от ръкопляскания и възгласи „Победа!СДС!“. Кметът бе представен като сигурен победител за този вот, тъй като превърна града от изоставащ в лидер. Николов каза на свой ред, че с удоволствие гледал тв дебатите в другите градове и се наслаждавал, защото непрекъснато давали за пример как останалите общини дишат праха на бургазлии. Градът ни действително е шампион по европейски проекти, но този успех, по думите на Николов, се дължал на формулата, по която се управлява чрез дясна коалиция. Тя била заимствана от ръководството на Европейската народна партия.


Десните трябва да отбелязват №38 в бюлетината за общински съветници, ако искат да видят преобразен местен парламент, а не досегашната палячовщинa

Затова като гласувате за обединената десница, след 4 години ще направим Бургас неузнаваем“, заключи кметът, когото всички аплодираха като свой и не съжаляваха, че са го „командировали“ в ГЕРБ, както на няколко пъти каза президентът Стоянов.

Кулминацията на синия сбор настана, когато всички кандидати за съветници – от всички десни партии,съществуващи в Бургас, се качиха на сцената, а водачът им Костадин Марков сподели, че вече 10 години няма свой президент и сега ще направи всичко възможно Румен да е следващият държавен глава. После Марков си позволи да направи дисекция на досегашния Общински съвет, наблягайки на факта, че вътре е имало поне 20 безкрайно некомпетентни, такива, на които, ако им сложиш ушанки, можеш да ги продадеш за овце. След това той представи своите подгласници в листата – образовани, от различни браншове и специалности, владеещи чужди езици, специализирали в Западна Европа.

„Време е да се ядосаме и да гласуваме яростно – за Румен, за Митко и за нашата листа!“. Това беше заключителният призив на гергьовденеца Стефан Цинцарски, адвокатът е в избираемата зона на листата. Пред него след строителния инженер Костадин Марков са известният адвокат Вълчо Чолаков и председателката на ДСБ-Бургас Таня Рускова – един от най-заслужилите педагози на града.


В категории: Власт , Политика


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
25
Коментара по темата
25.
Мазно кметче
06.10.2011 00:20:27
0
2
Тогава защо толкова МАЗНО, както винаги, се изсулва от отговорност вашето кметче??? Чети цитата от изказването му:

„Надявам се, че не съжалявате за избора, който направихте преди 4 години, когато станах кмет. Вие виждате какво направихме в строителството на Бургас и ако не ви харесва постигнатото и имате забележки – отправяйте ги към Коцето Марков, не към мен“, каза кметът Димитър Николов за своя заместник Костадин Марков, с когото имат години съратничество в СДС.
24.
До 22
02.10.2011 20:49:20
1
0
Нищо не се разбира от написаното. Прояви повече интелигентност.
23.
DOMO
02.10.2011 16:04:44
0
0
http://www.sds-burgas.org/content/kandidati-za-obshchinski-svetnitsi-ot-sinyata-koalitsiya
22.
Браво на Прометей
02.10.2011 14:24:01
1
0
Напълно съм съгласна. Аз Ви предлагам като дойде някой кандидат да Ви казва как щял да направи това и онова в следващите 4 години питайте го какво направи ти и партията ти предните години в Общинският съвет. Ако само едно нещо сметнете за полезно, значи това е вашият човек :)
21.
Калигула
02.10.2011 14:16:10
1
0
Знаете ли историята за Калигула дето си назначил коня за сенатор и му плащал заплата. Много ми прилича днешно време за Валери Симеонов и листата му служители в СКАТ. После били независими. В днешно време има ли някой по-зависим от работодателя си и смее ли да му противоречи?
20.
Прометей
02.10.2011 14:11:56
1
0
Боже-Боже, колко мъка има по-този свят. Седя и гледам всички листи. Първото ми впечатление е че през годините са минали през повечето партии само и само да да са на избираемо място. За умствен багаж въобще не говоря(слушам и не вярвам на очите си). Жоро Манев: ...трябва да пръскаме за комари докато са бременни!(цитат от негово изказване на сесия на общинския съвет). Ваклин, добре че беше той, че да имаме небостъргач и подземен паркинг на Кирил и Методи? Валери Ската - Най-големия патриот, а организира Мутренски срещи с Трактори, Компири и др. Предишните му съветници бяха носители на морала според тях , а ходеха да се бият пияни по църквите и да се излагат с ниската си интелигентност. Дано един ден всички хора, които разберат колко е важно да има образовани и разбиращи от политика в един общински съвет си направят труда да разгледат всички листи с кандидати за съветници и да изберат най-най от тях, а не да слушат проповеди. Хората трябва да се избират не на обещания, а за миналото им и когато някой си избере кандидат трябва да отиде и да говори с него. Винаги се усеща мошенника очи в очи. Пожелавам много, много срещи на кандидатите с всички, които искат да ги прослушат. Боже-Боже.....
19.
polux
02.10.2011 14:11:42
1
1
Правилно трябва да се ядосаме и да изчистим общинският съвет на Бургас от явните и скрити червени плюнки и от олигарсите от тв Скат. Само образовани и компетентни хора трябва да бъдат общински съветници .
18.
Просто Пожарникар, не Бойко
01.10.2011 21:50:36
0
4
Тоз, Мититу-Галфона, така и не се определи от къде е! Като Пеперудка/ама нежна, като самият него/ от цвят на цвят/от партия на партия/. Аман от партийни екскурзианти.
17.
До 16
01.10.2011 17:38:55
0
0
Абе Марков колко вкара на миналите избори, че да дава оценки и акъли на ОС?
16.
ДАРТ МОЛ (до долния)
01.10.2011 14:34:20
0
0
20 овце все пак е доста скромна цифра - два пъти повече са.
15.
човек
01.10.2011 12:29:46
1
3
"После Марков си позволи да направи дисекция на досегашния Общински съвет, наблягайки на факта, че вътре е имало поне 20 безкрайно некомпетентни, такива, на които, ако им сложиш ушанки, можеш да ги продадеш за овце."
Стига вече "овце", "кучета" и др. определения за НАРОД! Спрете да обиждате хората! защото....."Кой каквото търси, ще си го намери!"..да знаете!
14.
adfgafg
30.09.2011 23:44:25
2
4
Абе номер 5ти - кои бяха най-тежките години на Мититу Николов - като вкарваше контрабандното сухо мляко или като въртеше далавери с Петко Арнаудов за една земя за милиони? Ей гьонсурат е доста добра дума за тебе! Гладен, син гьонсурат!
13.
Демократ
30.09.2011 22:53:21
3
7
На първа линия е и сливенската/созополска/ подлога Стою Недин, която, ако снимката е актуална, вече се чудя от коя партия е герб или сдс?! Ама това е нормално - все пак учител му е не кой да е, а самият партиен екскурзиант - Митьо-Момата!
12.
ххх
30.09.2011 22:09:37
1
1
въпросът е кой плаща и кой получава поредните коммандировъчни
11.
потрес
30.09.2011 19:06:30
4
5
крадецът марков и сините олигофрени.за четири години стана мултимилионер от строителната програма . той и николов ограбиха бургас
10.
коментатор
30.09.2011 18:02:44
0
5
Сори администраторче, но нещо много бързо пиша, а лаптопа ми е чисто нов и нещо още не е свикнала клавиатурата, а нямам време да проверявам, защото получавам телефонни обаждания от цялата страна, които са съгласни с моят коментар и всички са на мнение, че тая баба Станка Рускова е срам и огромен компромат за Синята коалиция, но СДС и другите толерантно замълчават, тъй като тая е протеже на Св. Малинов, който Рускова съсипа заради лошото си реноме в Бургас на предварителните вътрепартийни избори, като загуби от Р.Христов. Гледай ти да не допускаш грешки все пак за да не се налага пък аз да те поправям.
9.
администратор
30.09.2011 16:49:51
0
0
Първо се научи да пишеш грамотно, тогава коментирай филолог. Не се пише соя, а своя, чило,- число, поменя - променя и т.н.
8.
коментатор
30.09.2011 16:33:49
1
8
Хора, докога тая баба от ДСБ Станка Рускова ще срами демократичните сили на Бугас, не й ли стига, че съсипа английската гимназия на Бургас, докато беше с връзки поставена за директор и то не защото е демократка, а защото е от долно комунистическо семейство. На 68г. е. За какво съсипва репутацията на десните? Не й ли стигна педи 4г, когато ДСБ не вкара нито един общински съветник, защото тя пак беше в листата и то на първо място, тъй като винаги по избори, на които тя се явява извиква соя електорат от третата възраст да гласува за нея. Не й ли стигна, че съсипа ДСБ Бугас, като изолира всички млади и кадърни хора от злоба и завист, защото вижда в тях превъзходство и направи партията пенсионерски клуб? Да си подаде отвод от листата и на нейно място да застане друг от СДС тъй като това място те й го подаряват, защото ДСБ бургас имат около 500-600 привърженици, в това чило са техните членове и симпатизанти. Всички напускат заради нея, защото нищо не се поменя, а сега си позволява да обещава кметски и административни места. Блаженни са вярващите, а тя е пълна некъдърница. Какво е правила 68г тая заспала овца, че сега хората да я носят на гъба си. Не се ли налапа- получава пенсия, получава и заплата, затова, че е председател на ДСБ Б-с, а сега й заплата като съветник ще чака. Ама много моля, това е Общински съвет не хоспис за възрастни.
7.
R S C
30.09.2011 14:37:27
2
1
ZA6TO NE KAZVATE ZA VLADO PAVLOV !!!!TOI OTIDE V RZS ZA KAKVA OBEDINENA SINQ IDEQ GOVORITE IDEQTA VI E SAMO ZA PARI4KI
6.
s d s
30.09.2011 14:34:49
1
3
ABE ZQLATA RABOTA E PAK DA SE NAGU6AT DIMITAR NIKOLOV SI PRAVI 2 LISTI ZA DA SI GARANTIRA KONFORTA V OB6TINSKIQ SAVET I DA SI ZAMASKIRAT KRAJBITE I DA PRODALJAVAT DALAVERITE
5.
Много лесно се плюе
30.09.2011 14:11:32
2
2
Всички искат Димитър Николов да е от тяхната партия,какво лошо има като е произлязъл от СДС-да ги забрави ли искате?Той беше в СДС 10 години и те бяха най-тежките в живота му, срамота е гербаджии да се заяждат така, защото те такъв при тях нямат.
4.
Моника
30.09.2011 14:05:28
6
5
Димитър Николов е БИВШ член на СДС. Той сега се явява на изборите от ГЕРБ. Какво означава командирован? Все едно е даден под наем, та да не е някакъв предмет. Или пък го пуснаха в отпуск от СДС да отиде на гости в ГЕРБ. Ай стига простотии и платени статийки. Никога кмета нищо не е казал за СДС, освен че ГЕРБ на местно ниво работи добре с тях. Димитър Николов е кандидатът на ГЕРБ, спрете да търсите под вола теле. Да отишъл е, уважил ги е - човек не трябва да забравя миналото си, но чак пък толкова......прекалявате
3.
LA
30.09.2011 13:18:28
0
2
Може да става за управленец човекът, к'во като е външен.
2.
местен
30.09.2011 11:45:38
2
3
Този комунист-седесар Людмил Николов - бивш военен офицел в гр.Царево е чужденец в района и никой не е пита лмесното население желан партиен футкционер ли е или не.Омръзна ни от чужденци.Нито странжата познава нито морето му е близко до сърцето.Аман от такива псевдо политици.Вън от Царево мошенико !!!!!!!
1.
LA
30.09.2011 11:33:32
0
2
Само една поправка - не знам как екипът на Бесове е видял Емануил Йорданов в залата, след като бе съобщено, че той отсъства и е в Стара Загора. ;о
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие „Пратете екип, защото престъпността расте, появяват се и все повече нарушители на ЗДвП, зоват местните жители Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Фолкдивата неузнаваема, сравниха я с нейна колежка Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жертвата, която е на 64 години, е получила медицинска помощ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори