Алберт Попов се надява на медал и от Андора, чака с нетърпение раждането на детето си
Скиорът мечтае дъщеря му да тръгне по неговите стъпки, ще я качи в планината преди да е проходила
Скиорът Алберт Попов мечтае на 19 март в Андора отново да се качи на почетната стълбичка. В „Тази сутрин“ по бТВ той сподели, че медалът от Палисейдс Тахо му дава увереност и затова е убеден, че на следващият старт ще му е по-лесно.
В последните дни на февруари в САЩ той записа най-доброто постижение в кариерата си, след като се класира на трето място в слалома от Световната купа по ски алпийски дисциплини в американския зимен център.
Треньорът ми каза, че трасето е като за мен и да дам яко газ, призна той.
Алберт започнал да кара ски от двегодишен.
„Бях от най-болнавите деца. Какъвто вирус имаше, аз го хващах. Майка ми, за да сме здрави, ни качи във Витоша и ни записа за ски. Тя също е била скиорка. Много бързо си намерих там моята среда“, споделя той.
Скиорът ще става баща скоро, изтъкна водещият Златимир Йочев.
Не смятам, че някой се ражда готов за баща, но чакам с нетърпение да се роди момиченцето ми, сподели Алберт Попов.
„Може да се опитам и преди да навърши две години да я кача на ски. Със сигурност ще е в планината преди да проходи“, добави той.
Планината е здраве и колкото по-рано децата се качат горе, толкова по-добре, каза още най-добрият български скиор.
Емрах Стораро призна: Баща ми не ми е купил книжката, скъсаха ме 5 пъти на листовките
Нови правила за профилактика на вътреболничните инфекции
Николета Лозанова остана без рожден ден, заради критичното състояние на Боби Михайлов
Автентична 140-годишна рецепта за селски хляб с божествено хрупкава коричка
ПП-ДБ поиска оставката на кмета на Пловдив
Чудесен постен кекс с газирана вода – пухкав, ароматен и идеален за пости
Австрия прие закон, забраняващ носенето на забрадки в училище
Затварят за два часа кръговото кръстовище на летището в посока Бургас
Родените в тези 4 месеца са особено успешни в бизнеса
Филипинки дундуркат децата на Камелия
Обожавам турско пиде, а с тази рецепта на местен пекар винаги се получава перфектно
