×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Забраняват паленето на огън в Гърция
  • Баба хвърли през терасата торба с близо 50 бона на ало измамник
  • Гешев иска очна ставка с Борисов за атентата срещу него
  • Започна регистрацията в ЦИК на партии и коалиции за вота през юни
  • Алла Пугачова празнува рождения си ден в бункер в Израел
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Камено плаче за таксиметровия шофьор Павел, оставя 2 деца и 4 внуци да скърбят в тъга


Камено плаче за таксиметровия шофьор Павел, оставя 2 деца и 4 внуци да скърбят в тъга
Загубихме изключително добър човек, всеотдаен баща и любящ дядо, разказват близките на Павел
27 Февруари 2023, Понеделник, 17:21 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Погребението на 60-годишния мъж ще бъде утре, чакат едната му дъщеря да се върне от чужбина

Утре Камено се сбогува с таксиметровия шофьор Павел Кънев, който загина при нелепа катастрофа на четирилентовия път Бургас-Поморие. Инцидентът стана в събота, малко след 12 часа, до кръговото за Каменар.

Както Флагман.бг писа, автомобилът Хюндай „Елантра, с бургаска регистрация, зад чийто волан е бил 60-годишният Павел, е бил застигнат и блъснат отзад от водача на товарен автомобил Рено „Мастер“, със софийска регистрация, управлявано от 41-годишния Стефан Борисов от село Трояново. След удара, таксито изхвърчало вдясно извън пътното платно.

Павел Кънев е загинал на място. Предстои да бъде уточнена скоростта, с която шофьорът на буса на „Топливо“ се е движел, но е много възможно да е над максимално допустимата за този участък.

Жестока катастрофа край Поморие, таксиметров шофьор е мъртъв

Цяло Камено скърби за починалия мъж. Той има две деца и четири внуци, едната му дъщеря живее в Камено, а другата в чужбина. 

Загубихме невероятен човек – достоен, изключително добър съпруг, всеотдаен баща и любящ дядо напусна този свят. Те бяха много хубаво семейство. Нека душата му да почива в мир“, ридаят близки на Павел.

Пометеното такси край Поморие или е спряло внезапно, или драстично намалило скоростта

В Камено се коментира, че по пътя Павел е получил инфаркт, което е било причината да намали скоростта. Очаква се аутопсията да потвърди тази версия.

Освен като таксиметров шофьор, 60-годишният мъж има и солиден стаж в БДЖ.

Погребението ще бъде утре, тъй като чакат едната му дъщеря да се върне от САЩ, където живее от години.


В категории: Поморие , Камено


Само три съставки - Салата „Нищо“
Само три съставки - Салата „Нищо“ 15/04/2024, Понеделник 21:00 0
Как да се справим с мазната кожа
Как да се справим с мазната кожа 15/04/2024, Понеделник 20:40 0
14
Коментара по темата
14.
до 7
01.03.2023 19:03:29
0
4
Папагал, колко са 80 000 оборот на година ве каун ? От този оборот махни горива, автомивки, ремонти, гуми, амортизация, масла, филтри, комсумативи, данъци, такси, режийни и недай Боже ПТП и остававаш с едни 10-12 000 лв. на години печалба, част от която трябва да заделиш за реинвестиция в нов автомобил на свеки 5 години. Тези хора се прибират у дома макс с 2000 лв. чисти пари след данъци и разходи през лятото и макс 1200 лв. зимата. Ами че по-добре полицай или военен. С власт,с пагон с една шапка пари без данъци, без здравни осигуровки, с преференциални лихви в банките и в кредитните институции, с привилегии за почивки, хранят ги, обличат ги, пък като се пенсионират - бум 20 брутни заплатки. Само военен може да си помисли, че 80 000 лв. оборот са си 80 000 лв. по джоб.
13.
До 11
28.02.2023 18:49:05
0
2
Смятай какъв аутист си един номер на такси да не знаеш.
Не му се налагало хванал пътя.
Ми вземи влез в гООГлЕ и ще намериш колкото искаш дебил.
Какво ни занимаваш с изпразненият си живот.
Другия швестер 80000лв оборот на година правили шишовете.
Ти с тая печалба от 10000лв тока не можеш да си платиж ве къв живот ше живееш
12.
Гошко
28.02.2023 18:17:38
0
5
Много кротък мъж беше! Бог да го прости!
11.
До 8
28.02.2023 14:27:54
4
4
Наскоро ми се наложи да ползвам такси,тъй като не знам телефони на таксиметрови компании,започнах да вървя и да чакам някое такси да мине.Ми минаваха,ама все пълни.Поне 15 таксита минаха покрай мен (заети)Та,не знам какви глупости пишеш :)
10.
Не ви ли е срам
28.02.2023 12:29:16
0
10
Човек е починал, вие за какво спорите
9.
До 8
28.02.2023 11:10:44
2
4
Нете знам момче или момиче си но жестоко се лъжеш
8.
ма кво разправяш хахах
28.02.2023 10:16:07
9
4
Лятото ако излъжат някой пиян турист да му вземат 200 лв за Созопол-Приморско, на тва се надяват само. Септември до Май само седят в колите и си цъкат телефоните. Направо живот мечта е тва
7.
До 5
27.02.2023 21:15:34
5
8
80к оборот правят на година,а ти продължавай да чоплиш семки!
6.
До 5
27.02.2023 19:30:14
4
12
Има има и екото късат парата и зима и лято
5.
hhmmm
27.02.2023 19:02:28
10
17
То икономика няма, за какво са тези таксиджии?? Автобусите се разкарват празни.
4.
Ddd
27.02.2023 18:59:54
1
30
Голям човек с голямо Ч . Бог да те прости приятелче няма да бъдеш забравен :((((
3.
Емил Христов
27.02.2023 18:29:56
0
35
СБОГОМ ПАВКА
2.
паткан
27.02.2023 18:26:53
9
32
Новите коли вече ги правят от станиол.
Цената на човешкия живот пдодължава да пада в този нов хубав "демократичен" свят.
1.
Виктор Меен рудник
27.02.2023 18:00:49
3
48
Бог да го прости, Павел!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас 31-годишният Димитър Димов разби боксова круша и машина за топчета 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете Повечето от представителите на силния пол знаят, че "не е важно колко дълго е зарядното, а колко всъщност издържа батерията" С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват Силните жени са откровени и прями Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце С безупречното си чувство за баланс и хармония, Везните знаят точно как да накарат другите да се почувстват специални и оценени Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София На място веднага пристигнали медици, които установили смъртта на 44-годишния мъж Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Атаката на Техеран се провали, а отговорът на Йерусалим беше оставен, за когато му дойде времето Само три съставки - Салата „Нищо“ Само три съставки - Салата „Нищо“ Вижте рецептата Как да се справим с мазната кожа Как да се справим с мазната кожа Експерти дадоха ценни съвети как да предпазим кожата от прекомерно омазняване Разкарайте тези вещи от дома си, иначе ще останете стара мома Разкарайте тези вещи от дома си, иначе ще останете стара мома Те са езотерични вещици и плашат всеки ухажор, прекрачил прага на жилището ви Живко Коцев е извикан на разпит в националното следствие Живко Коцев е извикан на разпит в националното следствие
Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Най-вероятно церемонията ще се състои на "Стад дьо Франс” Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Разследват се причините за смъртта на един човек и раняването на 17 Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си "С една пръчица колкото пръста ми може ли да се убие? Аз само ги шибнах малко и толкова беше. Исках да ударя майката, да се наплаши, защото ми изяде кокошката. Но, когато отидох, майката я нямаше”, казва Василева МВР с подробности за тази брутална катастрофа МВР с подробности за тази брутална катастрофа Лек автомобил навлязъл в насрещното и блъснал тир  Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Евгени се съобразява с капризите на  Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Продукциите са свързани с готвенето и с американския шампионат по поло Защо зрителите попиляха тази двойка от "Един за друг" Защо зрителите попиляха тази двойка от "Един за друг" За повечето хора Галена и Петър прекаляват с драмата и ако не плаче единият, то плаче другият Самсунг е най-купуваният телефон, измести Епъл от челното място по продажби Самсунг е най-купуваният телефон, измести Епъл от челното място по продажби Делът на корейската корейската фирма на световния пазар на смартфони е достигнал 20,8 на сто през първите три месеца на годината Атаката срещу Израел била съгласувана със САЩ Атаката срещу Израел била съгласувана със САЩ Има промяна на правилата на играта спрямо присъствието на Иран в Сирия, коментира  Мохамед Халаф Съветът за сигурност демонстрирал лицемерие Съветът за сигурност демонстрирал лицемерие Реакция при атаката срещу посолство в Дамаск нямаше, припомня постоянният представител на Русия в ООН Василий Небензя
Делян ДОБРЕВ Делян ДОБРЕВ Към ПП: Научете си уроците вкъщи, не в министерствата Виц на деня Виц на деня -- Мацко, в с*кса каква поза предпочиташ?
- Отгоре.
- Защо?
- Като ми писне, ставам и си тръгвам.
Виц на деня Виц на деня Студент праща телеграма до сестра си:
"Скъсан по математика, подготви баща ни!"
На другия ден получава отговор:
"Баща ни подготвен, подготви се ТИ!..."
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Каква е разликата между ерген и семеен?
- Ергенът хапва каквото иска, семейният каквото му наготвят!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори