×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Една година от нахлуването на Русия в Украйна - София, Бургас и други градове вдигат протести


Една година от нахлуването на Русия в Украйна - София, Бургас и други градове вдигат протести
Митингите са под надслов „Не на руzкия терор! България е с Украйна!“
Ключови думи: Русия, Украйна, партии
23 Февруари 2023, Четвъртък, 20:30 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ, снимка-архив: Авторът

В морския град организацията е от украинската общност, но ще се присъединят и политически активисти

На 24 февруари се навършва една година от началото на руската военна инвазия в Украйна. По този повод в няколко български града се организират митинги. Те са под надслов „Не на руzкия терор! България е с Украйна!“

Организация тече във фейсбук, като там има обръщение на три езика – български, английски и украински. В София сбирката утре ще е пред президентството в 19 ч. Планира се и шествие до Орлов мост.

В Бургас също ще има митинг. Той ще е утре от 17,30 ч. пред общината, съобщи бившият дипломат Стефан Тафров, който е активист на „Демократична България“ (ДБ). Това бе потвърдено и от Димитър Найденов – бургаски депутат от ДБ в последния парламент. Той обясни, че организацията на митинга в морския град се прави от украинската общност. „Демократична България“ щели да ги подкрепят.

Любопитно е дали на протеста ще се появят представители на коалиционния парньор на ДБ на предстоящите избори. Това са Константин Бачийски и неговата партия „Средна европейска класа“ (СЕК). Най-голямата сила в коалицията - „Продължаваме промяната“, на практика е предоставила на СЕК водещата роля в бургаския регион.

От друга страна, Бачийски се отличи с няколко гласувания в предишните два парламента, с които се противопостави на военната помощ за Украйна.

В Пловдив утре също се събират – в 18 ч. при църквата „Св. Богородица“ в Стария град.

Сбор се свири и в Русе – в 17,30 ч. на пл. „Александър Батенберг“, срещу Регионалния исторически музей.

По неясна причина митингът във Варна ще е ден по-късно – събота, 25 февруари, от 14 ч. пред Общината.

„Очаквайте скоро информация за събитията в Стара Загора, Св. Влас и други градове. Шествията са мирни и всички участници ще спазват законите на Република България“, пишат още организаторите.

А ето и цялото им обръщение към гражданите:

„Приятели, време е отново да излезем в подкрепа на свободна Украйна! Измина една година от началото на руската инвазия. Една година терор, стотици хиляди жертви, десетки хиляди отвлечени деца, милиони бежанци. Но и една година смелост, в която украинският народ води непоколебима битка за своята свобода и за бъдещето на Европа.

Същевременно пред България рисковете са огромни. Нямаме работещ парламент и правителство, избрано от народа. Президентът държи цялата власт, а служебните му министри надвишават многократно правомощията си в опит да определят бъдещето на страната за десетилетия напред.

Според Конституцията на Република България президентът “олицетворява единството на нацията”.
Вместо да прави това, Румен Радев избра да разделя хората, вместо да ги обединява. Да подкопава вярата на българите в категоричния им цивилизационен избор и европейската им принадлежност.
Българският президент избра да работи срещу интересите на България като пълноправен член на европейското семейство.
Избра да обяви за пацифизъм негласната подкрепа за агресора. И да нарече войнолюбци тези, които подкрепят нападнатата страна.
Само че с вдигнат юмрук не можеш да подадеш ръка.
Не можеш да здрависаш никого.
Не можеш да “олицетворяваш единството на нацията”.

Г-н президент,
Българските граждани са тук, за да Ви кажат, че:
Мирът идва, щом агресорът си тръгне.
Мирът не е за сметка на жертвата.
Неутралитетът спрямо истината се нарича лъжа.

Ние, българските граждани, наистина не разбираме от военно дело. Затова задаваме елементарни въпроси – руската армия ли воюва на територията на Украйна, или украинската на територията на Русия? Руската армия не воюва ли с оръжия? И не избива ли цивилното население на суверенна Украйна с… оръжия? Кога последно сте споменавал нещо за оръжията на нападателите? Докато Вие ги премълчавате, те ги използват.
Жертвата има ли право да се защити с оръжия? Или трябва да се надява на благоволението на насилника? Вие разбирате от военно дело – какъв е Вашият отговор?
Ние знаем отговора на целия цивилизован свят, но не и на собствения си президент.
Навремето група Остава изпя: “Не се опитвам да говоря умно, аз не искам да съм президент”. Не е нужно да говорите умно, г-н Радев. Нужно е да говорите истината. Ако ли не – не оставайте.

За пръв път в най-новата ни история президентът действително е напът да обедини нацията – срещу себе си.

Говорейки от името на България по света, Румен Радев бавно, но методично ни отдалечава от семейството на цивилизованите страни, подкрепящи Украйна, и ни изтласква обратно в руската орбита. Зад фасадата на пацифизма, мира и неутралността, Радев всъщност приканва света да изостави Украйна. Президентът Радев иска да разоръжи жертвата, но не и агресора. Нарича Русия братска държава, но брат ли е онзи, който колонизира, който сее смърт, глад, студ, мрак, за да установи контрол? Брат ли е онзи, който лакомо наднича и към нас?
Русия не е брат на Украйна, нито на България. За неутралност няма място. Единственият възможен и траен мир е мирът, при който Русия напуска цялата заграбена от Украйна територия, включително Крим.

На 24-ти февруари излизаме по улиците на България, за да изразим съпричастност с украинския народ в борбата му за свобода. За да покажем, че България е с Украйна. България е Европа. България не е Румен Радев. Не на руския терор!“

 




98
Коментара по темата
98.
до 96
26.02.2023 20:23:31
0
3
Просто оставете антируската и ковид истерия по СМИ платени от чичко Сорос, Ротшилд, Рокфелер и погледнете независими медии. Това напр. е професионалното мнение от Скот Ритер от днес: https://youtu.be/q6fqRCLUdEg
97.
Капкомер
26.02.2023 17:57:16
0
1
Всички дет сега се пишат демократи ще се преобуят и ще бъдат баш русофили много преди да дойдат руснаците, а те няма да дойдат защото не им трябваме никак вече, сега Турцуте са им много по добър партньор от колкото ние сме били даже и по времето на соца. По скоро турците ще дойдат отново.
96.
Ангел Калчев
26.02.2023 15:04:17
7
2
Русия е агресор. Тя нападна Украйна. Това е истината. Украйна е нападнатата страна. Помага се на нападнатия, не на агресора. Мирът може да се върне, ако Русия се оттегли. Хората, които вече ги няма и стореното зло не може да се върне. Две поколения украинци и руснаци, след нашето такова, ще се ненавиждат. Най-голямата грешка на Русия в днешно време.
95.
ХХ
26.02.2023 01:39:14
2
7
Днес Вагнер са с още един пробив и утре урките ще са обкръжени.
Жалко, че повече няма да могат да влизат да си поживеят 4 часа. Тотално унищожение на урките които не се предадот и на всички натовци!
94.
ХХ
26.02.2023 01:35:55
3
0
Страхилчо мамин, иди се прегледай!
93.
Do 92, strahil namazania s laina
25.02.2023 11:44:40
6
8
Брех, че образован и интелигентен роб си, а? Мършо отивай на фронта да помагаш на усраинците в усирането
92.
Страхил
24.02.2023 17:47:57
13
15
Рашистки боклук, нали като си напиша адреса, особено като ви гледам акъла, ще трябва после да те лежа, теб или някой друг боклук русофил като теб.Ми не, не си струвате, имам други житейски планове, а пък вашата песня в България е почти изпята вече.Путлер Капут, руски подлоги.Да живее България.Слава на независима Украйна!
91.
ХХ
24.02.2023 14:07:04
7
9
Дофтурче Саянче, бързо идвай да ми биеш кожена инжекция с мъжко мляко, че пак ме хвана лудостта. Да живее вечно Вовчик Путчик Късопишчик.
90.
евроаналитик
24.02.2023 13:12:51
8
19
Много ме кефи разни като започнат"ама щом не сме с Украйна, значи сме с Русия". За тяхно успокоение ще кажа, че съм с България. Не искам нито едните, нито другите.
89.
до страхливия
24.02.2023 12:11:09
12
9
Нито съм рашист, нито съм американист. Аз съм просто българин. Но това, с пилешкия си мозък явно няма как да го осъзнаеш. А рашистки боклук е на баща ти синът му. Вероятно и той самият е бил некъв дърт комуняга, а сега синчето му си избива комплексите анонимно, правейки се на русофоб... Позната история на много други компютърни и не само "герои". Няма нужда да си ДАВАШ адреса. По-скоро обяснения в полицията ще даваш, за дето заплашваш хората. Можеш просто да си го НАПИШЕШ тук в един коментар, вместо да ръсиш простотия след простотия... Ама де толкова акъл или май не ти стиска?
88.
Страхил
24.02.2023 11:40:52
13
9
Добре бе боклук рашистки на кой да си дам адреса на теб безименния руски трол, тово долу ти ли си , кой си , кой е твоят коментар!!!!!!!Това са тролски похвати, но не се безпокой така както е тръгнало и без имена ще се осветлите-лайното винаги изплува.
87.
До колегите
24.02.2023 11:32:38
12
10
Путлер Капут, колеги от Израждане.ПУТЛЕР КАПУТ!
86.
до страхливия
24.02.2023 11:30:52
4
6
Никъде не съм казал, че ще си пиша името, за разлика от теб, дето се изхвърляш, че ще си напишеш адреса, а после се отмяташ. Пък и да го напиша какво мислиш, че можеш да ми направиш бе, мърльо? За последен път те предупреждавам да не заплашваш хората, макар и по интернет, за да не се налага да ти почука на вратата чичко полицай... И рашистки глупак е баща ти, че те е направил такъв oлигoфpeн...
85.
До колегите
24.02.2023 11:28:43
7
12
Нещо за изборите приз м.април да сте чули да се говори. Само за гладните украински боклуци се пише. А че ние нямаме правителство, че всичко е сбъркано в България, че гладува и мизерства Българина. Какво ни занимавате с тези украинци. Никаква милост за тях да се махат от България омръзнаха ни. Накрая ще ни кипне и ще ги трепим кой където свари. Те са крадци,проститетки, болести донесоха ,мръсна нация са да ги унищожава руснака по бързо.
84.
Страхил
24.02.2023 11:14:55
4
5
Името бре, поне името си напиши жалък рашистки глупак!
83.
до страхливия
24.02.2023 11:09:39
9
5
Сърпа и чука си ги заври знаеш къде.., А червената петолъчка си я лепни на челото - ще ти подхожда да си с пентаграм на сборището на сатанистите и нацистите. Иначе за адреса, ти сам предложи да го дадеш - виж си коментар № 66, ама щото си компютърен "герой" май не ти стиска...
82.
ХХХ
24.02.2023 11:03:57
7
6
Много интересно каква е позицията на кмета на гр. Бургас след като кръсти пазар за риба с име "Краснодар"?
81.
Страхил
24.02.2023 10:54:45
4
9
Руски трол си без име дори, И не се числи за българин щото не сиБългарин без име, а адрес ми иска!!!.А за гънките в мозъка, то си личи чети и се учи!Ела довечера на протеста и носи сърп и чук и червена петолъчка ще бъдеш оценен подобаващо.
80.
Руя
24.02.2023 10:48:51
9
3
САЩ и западно европейските подлоги да пукнат дано .Господ да ги накаже.
79.
Червено
24.02.2023 10:46:47
2
8
комунистическо, злобно и завистливо и изказване!
78.
Зелено
24.02.2023 10:43:22
9
11
Яхтите и скъпите украински коли както и хотелите на първа линия ще се включат ли в шествието?
77.
до страхливия
24.02.2023 10:40:04
8
0
Не съм руски трол, нито пък американски.
Чистокръвен българин съм и "повърните си мисловни" ще ги започвам както си искам... А ти нямаш никакво право да заплашваш хората, които пишат тук!
Бих ти казал да се пробваш да го разбереш, но с единствената ти мозъчна гънка - да ядеш и да сеpeш, едва ли ще успееш. А пък колко си "смел" и даваш на заден, вместо да си дадеш адреса, както се "изхвърли", било то и за да те посети чичко полицай, те видяха всички, задмониторен боецо...
76.
Страхил
24.02.2023 10:36:57
4
11
И руски ибрик, няма как да си терорист, като защитаваш официалната позиция на Родината си .А тя знаеш каква е -ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА ЦЕЛОСТТА И НЕЗАВИСИМОСТА НА УКРАЙНА И ОСЪЖДАНЕ НА ДЕЙСТВИЯТА НА РУСКИЯ АГРЕСОР.
75.
Страхил
24.02.2023 10:27:31
3
8
Тук реални потребители НЯМА.Дори никове нямате руските тролове.Ето и ти вместо име започваш повърните си мисловни с обръщение - до ...., алоу и прочие!
74.
до страхливия
24.02.2023 10:24:07
6
1
това са някакви клетви (проклятия) - на някой да му се случи нещо, но не от този, който ги пише, т. е. не са заплахи, докато ти отправяш заплахи и закани за саморазправа с други потребители, т. е. ти лично da извършиш противозаконни действия. Така че пиши си адреса, за да не се налага ченгетата да те намират по ай-пито и да те видим що за терорист си...
73.
Страхил
24.02.2023 10:18:17
3
4
71 ВИЯТ ПЕДАЛ, ПРЕДАТЕЛ НА КОЕ БРЕ БОКЛУКА?!А ИНАЧЕ СЪМ ПРИ МАЙКА ТИ НОЩЕСКА, ТАМ МЕ ТЪРСИ, ЧЕ ДОМА АКО ДОЙДЕШ, МИНИМУМ КАСКА И БРОНЕЖИЛЕТКА ЩЕ ТИ ТРЯБВАТ, БОКЛУК!
72.
Страхил
24.02.2023 10:13:00
7
8
алоу 69, това долу от рашиста какво е цитат-Да ви разпорят червата там боклуци мръсни. Днес много украински курви ще изреват++++ За тях само мор мор и прогонване от България и тн и тн
71.
До Страхил
24.02.2023 10:12:10
12
7
Къде си бе куче умряло на майка си в стомаха ли се криеш. Предател гяурски. Да не паднеш в морето като пияната украинка снощи и да глътнеш вода. Гяурин мършав давай адреса да те сапунисаме отзад.Впрочем скоро и твоето заколение ще дойде и заедно с всички укри до стената. Огън.
70.
Хющм
24.02.2023 10:09:59
5
8
Долу в чужда държава, държат се като у тех си!
69.
алоууу, флeгми
24.02.2023 10:07:25
6
3
този страхил ли е, екранен страхливец ли е, няма ли кой да го модерира тук, че заплашва хората с физическа саморазправа?! като е толкова смел да си напише адреса, а после нека пак да се пени...
страхливчо, аре давай го бе, тарикат... и като ти почука чичко полицай на вратата ще се посеpeш в спешен порядък.
68.
Страхил
24.02.2023 09:58:04
9
10
И флагмани давайте пълна информация!ПРОТЕСТЪТ Е И СРЕЩУ РАДЕВ-ПАЦИФИСТЪТ, РУШЕНТИКОВИЯТ ПРОЕКТ, ИЗГРАДЕН С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА БОКО БОРИСОВ!
67.
Шествие за Украйна
24.02.2023 09:57:04
17
13
Днес отдаваме почит пред героизма на украинския народ и храбростта на неговата армия. Защитавайки своя суверенитет и идентичност, те бранят и нашите общи европейски ценности и начин на живот, основани на свободата и човешкото достойнство.

Елате довечера на шествието в подкрепа на Украйна, за да покажем, че България има достойнство и то не може да бъде подменено с лека ръка от страха, който един агресор се опитва да наложи в Европа.

66.
Страхил
24.02.2023 09:50:00
11
13
Нервен, долен ПЕДАЛ.Ти знаеш ли, че нашата велика България е съюзник в отбранителния съюз НАТО вече 20 години и член на най-силният икономически съюз ЕС с половин милиард жители и такива долни , продажни рашистки копелет
а, можете само да си хапете гъзовете от яд и злоба, щото малко ви остана.
Искаш ли да ти дам адреса си, да дойдеш да ми ритнеш вратата отвън нощеска, та да имам моралното оправдание да ти пръсна чугунената, проста чутура, гомнояд !
65.
До Страхил
24.02.2023 09:39:53
55
12
Мършо долна украинска предател български боклук мръсен разстрел само за теб. Ти не си Българин,а долен Гяурин. С украинските боклуци и към турция щом не искате в усрайна. Да ви разпорят червата там боклуци мръсни. Днес много украински курви ще изреват .Слава на Велика България. Вън украинските мърши долни от България
64.
Бургас
24.02.2023 09:20:17
1
13
по добре българин, отколкото неграмотен, смотан и поради това заблуден политически БОКЛУК, пишещ на маймуница!?
63.
Z
24.02.2023 09:14:28
14
4
Po dobre ibrik-komunist, otkolkoto nazi-evrei
62.
Бургас
24.02.2023 09:11:29
21
49
България е ЕС и подкрепя справедливата украинска кауза.Всички останали жалки соц носталгици и обикновенни руски ибрици- пътя и у матушка си-российската педерация.ТУК МЯСТО ЗА ПРЕДАТЕЛИ НЯМА.
61.
Страхил до 59
24.02.2023 09:07:50
12
43
НАГЛО- преведено от раболепен ганьовски- ДОСТОЙНО.Ма то руският ибрик-РОБ.За робът няма ЧЕСТ, ДОСТОЙНСТВО И ГОРДОСТ, лиже НА руснака посрания задник и се облизва за още.ТОВА Е ТО - БЪЛГАРСКИЯТ РУСОФИЛ-ПУТЛЕРИСТ-
60.
Жалкари!
24.02.2023 08:58:28
29
25
Бургас не подкрепя митинги на чужденци! Не определяйте хората в цял един град! Има много, които сме прив русия И против украйна! Никаква подкрепа за тези пиявици, на които плащаме хотла, храната и спато! Вън укри и руснаци от България!
59.
паткан
24.02.2023 08:55:58
41
35
Украинците се държат много нагло по цяла европа.
По принцип нямах нищо против тях , докато не разбрах това.
Могат да си наглеят в собствената си страна - нямам нищо против. Но като са на гости - ще се държат прилично или да се махат.
58.
Страхил
24.02.2023 08:54:54
25
47
Ела пред общината , бре руски пеераст.Каня те аз, българинът, ма си носи Z фашистки символ на задника, за да си ми легитимна мишена, да го разпоря.МАМКА ТИ И ПУТЛЕРИСТКИ БОКЛУК!!!!
57.
До 56
24.02.2023 08:54:44
6
10
За дебили поканата не важи.
56.
До 53
24.02.2023 08:04:52
60
32
Къде да дойдем бе украински боклук. Ти къде ни каниш бе боклук. Никаква подкрепа за тези фашисти. Късайте им знамената и ги палете. Подкрепа за фашисти никога. За тях само мор мор и прогонване от България. Заминавай с тях в усрайна лайномет.
55.
Воевода
24.02.2023 08:00:14
62
27
По случай 1 година от мачкането и трепането на украинските фашисти да ни е честита победата. Ура аааа.Днес всеки Българин срещтне ли украинец да му удари 2 шамара и да го срита в кирливия задник. Да му посочи пътя към жалката им срината държавица. Вън украинските гадове от България. Никаква милост за тях. Цените само в Евро за тях.Спинозни боклуци. Донесоха скарлатина в България. Мърши мръсни долни украински.
54.
....
24.02.2023 07:59:54
46
18
Едно време имаше виц-Руснак и Българин намерили 10 лева на улицата.Руснака казва-дай да ги разделим по братски,нашия-аа не,по добре по равно.С Русия винаги е по братски.Без коментар))
53.
Подкрепям Украйна
24.02.2023 07:57:28
38
72
От 1 година украинският народ изнася на света урок по доблест. Не знам как да го кажа по-ясно - мисля, че тези хора превърнаха цялото си съществуване в жив паметник на достойнството. Войната срещу тях, освен дето е абсурдна и безчовечна, е все по-обречена за нападателите им. Украинците отдавна спечелиха сърцата, уважението и подкрепата на свободния свят. Украинският народ никога няма да бъде жертва.

Елате довечера на шествието в тяхна подкрепа, за да покажем, пък макар и с тоя малък жест, ние кои сме като народ и колко е ценна за нас свободата.

Елате, за да си припомните колко е важно да вървиш изправен в подкрепа на истинския мир, не на капитулацията.

Елате, за да си върнем заедно усещането, че България има достойнство и то не може да бъде подменено с лека ръка от страха, който един агресор се опитва да сее в Европа.
52.
Да живее Украйна
24.02.2023 07:10:50
39
61
Руските подлоги се пукат откъм гъзъ
Личи си от коментарите по долу
Много трол от Руските коментират отдолу
Но ние българите имаме акъл в главите а не водка и подкрепяме Украйна защото тв самата не иска да е под ботуша на Путака
51.
Иван
24.02.2023 05:02:30
26
29
Не се месете там където не ви е работата,защото да не загазим и ние заради ОРКИТЕ.
50.
Тафров?
24.02.2023 04:58:44
69
41
Ми то освен платени педали и продажни журналюги, кой нормален човек ще застане зад каузата на марионетъчните на ФАЩ фашаги в Кiив?
49.
maria
24.02.2023 04:25:40
42
25
rusia ni e osbobodila ot turskoto robstvo. ne anglia,ne amerika. daje anglichanite sa pratili voiska da pomaga na sultana da ubivat po nai-jestok nachin balgarsko naselenie opalchilo se na turzite.anglia,franzia i amerika nikoga ne sa bili priateli na balgarite.a ukrainzite sa izvestni po zial sviat kato huligani,kradzi,izmamnizi i mafiozi , a jenite im kato propadnali tarikatki. da ne govorim za smeshnia im ezik, koito e meshaviza ot polski,ruski i kakav li ne oste, koito nikoi ne razbira. a kolko sa jalki ukrainzite kato si viarvat, che ste specheliat voinata srestu russia.koito e tragnal protiv russia e zagubil. vapreki platenite predateli balgarskia narod obicha i ste obicha russia.
48.
Бай хой
24.02.2023 03:51:47
61
36
Тази педерестична нация, трябва да бъде прокудена от България. Боклуци си имаме, не се нуждаем от други. Да живее Русия!
47.
Z
24.02.2023 00:32:49
55
35
Ще отида да ги снимам всичките и след една година ще пусна снимките по медиите.Да видим в чий гъз ще се заврат тогава Бачийски и компания.
46.
Сменете логото
24.02.2023 00:25:42
89
51
Не България е с Украйна, а украинците са с Украйна. На този митинг българите ще са една шепа хора политици от ПП и ДБ, може би и от ГЕРБ. А на 3 март направете репортаж от Шипка, защото там украинци няма да видите. Нали и те били дали жертви уж. Ще има българи, които изказват признателност на Русия.
45.
*********
24.02.2023 00:11:54
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
44.
Бай Пиле
24.02.2023 00:02:11
67
46
И ето, измина една година от нахлуването на украинците в България.
43.
цитат от Хал Търнър
23.02.2023 23:49:35
12
26
Това е мнението на американеца Хал Търнър, заглавието казва всичко:
"Истината за руско-украинската война – подкрепата на Украйна не ви прави патриот; Просто полезен идиот"
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/the-truth-about-russia-ukraine-war-supporting-ukraine-doesn-t-make-you-a-patriot-just-a-useful-idiot
"Продължителността на живот в Бахмут е около 4 часа на фронтовата линия, предупреждава боец"
https://www.newsweek.com/bakhmut-life-expectancy-near-four-hours-frontlines-ukraine-russia-1782496
Американец, който се бие на фронтовата линия в Украйна, предупреждава, че бойното поле в Бахмут е ужасно.
Офенбекер, който се бие в украинския Международен легион, съставен от чуждестранни войници, каза пред ABC News, че когато украински войник се бие на фронтовата линия в Бахмут, продължителността на живота им е само около четири часа.
"Беше доста зле на земята", каза той. "Много жертви. Продължителността на живота е около четири часа на фронтовата линия."
42.
До скапания укpoкpaваp,
23.02.2023 23:09:44
86
22
известен тук още и като укpoпедимишкатан@срана - шизофреник, ползващ много и чужди никове.

Много поздрави на майкa ти - paзпоpeтината, дето те е пръкнала от yкраинcки тиpaджия мaнгал,

бидона КАПУT
уСр@йна КОНЕЦ
зеленчyка МЪPTВЕЦ
41.
Abe
23.02.2023 23:02:41
26
20
Путин е луд но си каза.Не отдтъпят ли.ще ги избие.Той е сметнал всичко.Сега ще ги дъсипе с бомби и ще ги приключи.Заводите работят нонстоп за бомби и глупости.Що тоз плъхок зеленски не даде тях области.Да кажат ако има още живи де там да избират къде искат да живеят и това е Що за идиотщина.Тоз ненормалния путин ще ги избие
40.
Онзи
23.02.2023 22:58:51
2
5
Хахаха, и твоита
39.
до 26
23.02.2023 22:57:35
9
19
Официалният баща на Хитлер, Алоис Шикелгрубер, е незаконно дете на Мария Анна Шиклгрубер, която е наета за прислужница във виенското имение на банкерите Саломон и Анселм Ротшилд по времето, когато тя зачева бащата на Хитлер. Затова се смята за доказано, че дядото на Хитлер е Анселм Соломон Ротшилд.
Също така майката на Хитлер, Клара, е еврейка.
Алоис Шикелгрубер по-късно е принуден от тъста си да вземе името Хитлер, моминското име на бабата по майчина линия на Хитлер.
Че Хитлер е евреин е генетично доказано: Голямото му семейство е имало еврейски и северноафрикански гени - но никакви "арийски" такива.
https://henrymakow.com/2022/04/was-hitler-a-rothschild.html
38.
Онзи
23.02.2023 22:52:58
13
11
И още, да на сладкия терор над майка ми. Нека още много години комшиите да я карат да вие като чирпански чакал! Даже и да са боклуци щом мама вие кат чакал, значи е щастлива.
37.
Онзи
23.02.2023 22:48:17
56
35
Да на РУСКИЯ терор над Украйна, да ги заличават тез буклуци
36.
А бе
23.02.2023 22:43:39
16
17
Не, че нещо,но чувам,че ще обират мъжете украинци от протеста. Дали е вярно,не зная, но това не е добре.
35.
До долната ТОР
23.02.2023 22:38:11
34
108
роСИФЛИСтичните помияри яко са налазили статията. Явно алкашите, по подобие на пияндурите на изток са си взели "дозата" парцуца и им е дошла музата да драскат.
Аве племе убито, що не вземете да дърпате към москал при вожда ви Капуткин?
Толкова бързо ще ви изпрати да "торите" украинските полета, че даже няма и да усеттите.
Ах колко е жалко да си се родил скопен в мозъка. Нали ве мършиииии?

роZпия КОНЕЦ!
пУтлер МЪРТВЕЦ!
34.
*********
23.02.2023 22:38:07
5
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
33.
До 1и 26
23.02.2023 22:35:07
12
13
Пак съм аз No 27. Явно не съм ясен. Ами то ако не сложиш кавички на “ украински” терор над Европа , не те разбират. И получавам негативни отзиви и се разстройвам. Американски де, разбирайте го американски този терор.
32.
ТБС
23.02.2023 22:33:15
12
28
Не, не се шегувам, реално днес цял ден ви наричат източен фланг- в телевизора. А тези на които се кланяте не се шегуват, нито пък тези за които откровено прокламиране. Неолиберали, евроатлантици , демократи, обединявайте се, ще ви мобилизират, въпреки че сте наясно само с пътя за мола и коафьора. Стискам ви палци.
31.
Слава на България
23.02.2023 22:25:22
30
35
Русия ще го начyка на ФАЩ в уСр@йна и след това руснаците пак ще ни продават евтини ресурси, ще ни осигуряват руски жени, ще ни купуват скапаните имоти по Черноморието и ще наливат пари в туристическия ни бизнес. Скапани краварски джендъри, отсега си стягайте куфарите и към Терминал 2. Много по-добре ще ни е в България без вас. И господарите ви няма повече да могат да ни крадат.
30.
до 26
23.02.2023 22:15:06
40
27
Това е декларация за сексуална ориентация, нали?
Откакто в Русия забраниха гей-прайдовете тя е "вражеска страна" за всички български джендъри...
Друг поглед към конфликта в Украйна (през очите на украински православен евреин):
В своята трилогия, наречена "Еврейският синдром", Едуард Ходош обяснява, че сме насред "Третата Хазария".
Първата Хазария: Великата хазарска империя (VII-X векове);
Втората Хазария: Болшевишка революция (1917 до края на 1920-те);
Третата Хазария: СНГ (1991-?)
ТРИТЕ ХАЗАРИИ - ТРИТЕ СОСТАВНИ ЧАСТИ НА ИУДЕО-НАЦИЗМА
https://www.e-reading.life/chapter.php/128922/3/eduard-hodos-evreyskiy-sindrom-3.html
Эдуард Ходос: "Еврейский синдром - 1, 2 и 3:
https://www.e-reading.life/book.php?book=129128
https://www.e-reading.life/book.php?book=129129
https://www.e-reading.life/book.php?book=128922
Можете да четете през авт.превод на браузера.
"Александър Дугин: Ционизмът е еврейски сатанизъм и плановете за Третия храм са започнали"
https://youtu.be/xlBNLp5qXso
Колкото за Хитлер, погледнете напр (авт.превод на браузера):
https://www.henrymakow.com/130402.html
29.
Търсете истината
23.02.2023 22:13:18
14
36
СССР се разпадна през 1991г. Русия и Украйна мирно живяха 23г. Даже Русия плащаше на Украйна за базата си в Севастопол! Но нещо се случи през 2014г. и Русия тогава си взе Крим БЪРЗО, мирно и тихо. Там търсете началото на днешните събития. Кое наложи да си вземе Крим? Дали някой друг нямаше планове за военни бази там?
28.
много добре
23.02.2023 22:09:16
56
45
Тъкмо сте ги събрали, качвайте ги на самолет и директно на фронта. Щом искат да помагат да заминават. Гей парада се отменя.
27.
До 1 и до 26
23.02.2023 21:58:41
73
51
Аз също ще протестирам утре. Не на украинския терор над Европа. Смятам че съм ясен.
26.
До 24 шизофрена
23.02.2023 21:43:53
33
45
А, кажи и преведи сега, руска подлого такава, какво означава "евреин нацист?"
25.
Мислещ
23.02.2023 21:43:15
7
7
Познайте с какво мисля, за да напиша коментара си по-долу?
Познахте ли?
Сигурно се досещате, че не мисля с главата, а с друго!
Мисля с онова, което се намира точно под кръста и като сядам, сядам на него.
24.
управлението на Украйна и САЩ
23.02.2023 21:35:43
70
43
Славянска държава, но какво е управлението на Украйна? А на САЩ? При еврейско население под 2 процента, 2/3 от управлението на Украйна и САЩ е еврейско, става въпрос за сатанински евреи. Какво прави евреят Зеленски, който има украинско, израелско и британско гражданство? Подготви и започна война, подготви неофашистки бандеровски организации за избиване на говорещите руски език, обяви за създаването на Голям Израел в Украйна, праща украинци на смърт в месомелачката на Бахмут, нали? Някой трябва да го спре, нали? Путин или друг...
Забележете, антивоенните митинги в САЩ започнаха в много щати, също започнаха да говорят за импийчмънт на 80 годишния Байдън, нали?
Има ли антивоенни митинги в Украйна? Няма нито един... Защо да митингуваме в България срещу еврейската война в Украйна? Някой еврей ще забележи ли?
23.
За един друг питам
23.02.2023 21:30:21
24
41
Ще има ли знамена със свастики?
И на украински ли ще се говори или на Руски?
22.
мислещ
23.02.2023 21:27:28
21
22
Споко, ще видите стотици хиляди платени русофоби да крешят с изцъклени очи!
Щегувам се бе, стотици ще са, ама не хиляди...
21.
Haha
23.02.2023 21:27:23
14
22
Някой хора не разбраха цирка на бежанжите . Те са хора избягали от Донеск Луганск и всичките са за Русия но понеже се водят бежанци развяват украинския флаг да има поммощи. Реално помагаме на хора с руско съзнаное но лошо няма хората трябва да си помагаме ;)
20.
ТБС
23.02.2023 21:22:52
17
16
Шегувам се бе! В ЕС мобилизация няма, защото няма, кофчези, инвалиди и изпростели холопьl. Това го има само в прогнилата WC империя, където гърмят бази, аеродроми, обекти и за един овен или дърва пращат на война с дрипи и ръждиво оръжие, като пушечно месо.
ЕС и България пак излязоха умни и комбинативни и срещу оръжие и помощ за Украйна с храбростта и героизма на укр народ, ЕС и България го на.укаха на гниещия бардак, който заплашваше със мангалското си оръжие и армия сброд, но за една година бягства,жертви и позор мангалския сброд се опозори пред цял свят и се превърна в жалък в анекдот.
Подчертавам! Щегувах се! Не съм такъв изтъпял холопь.
19.
Докога
23.02.2023 21:18:20
59
49
чужди общности ще използват гостолюбивата българска територия за пропагандиране на своите собствени интереси, накърнявайки българските? Докога бежанци, подслонени и нахранени от бедните изнемогващи българи ще си позволяват да си развяват байряка и наглостта ДА ГОВОРЯТ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД? Българите не искат война, не искат да се включват във войната на тези, които вече са приели да воюват! Българите не искат да жертват нито територията си, нито държавата си, нито мъжете и синовете си заради нежеланието и некадърността на тези, които не спряха войната с дипломация, а я разгарят и поглъщат и наши ресурси!
18.
всеобщо мнение
23.02.2023 21:17:17
74
46
СЛАВА РОССИИ
17.
всеобщо мнение
23.02.2023 21:16:06
28
35
ИДИОТИ СЪР....АБСОЛЮТНИ ИДИОТИ
И ПУБЛИКАЦИИ В ПОРЪЧКОВО-ПРОДАЖНИ
МЕДИИ И САЙТОВЕ
16.
ХХ
23.02.2023 21:15:26
28
23
Самотният нещастник от пост #1 да иде да се прегледа!
15.
До 9
23.02.2023 21:14:00
19
20
Шшшшт, разкрит си! Разкрит си, разбрахме всичко за тебе и майка ти!
Вече написа няколко коментара например коментарите "ДА"!
Напиши още, как българите са бедни, как децата им умират от глад и т. н
Плюй по народа си и по България подонок, потому что твоя мать родила тебе и потом бросала, как обьlчнАя шармута! Ну, давай петух! Тьl ожидАл кадьlровци, твоя жопу подгоряла, тоже как у путлерские оккупантьl.
14.
XX
23.02.2023 21:12:58
14
42
Демек украинците дигат лозунги, че България е с Украйна...
13.
Оправете +/- !!!
23.02.2023 21:10:59
51
45
Гласувах а ми отчете десетки обратни гласове !!!

Войната в Украйна не е моята война !
Не разделяйте българите !
Евро-Атлантиците не сте българи !
Няма да стъпя в тъпите заведения на Дим. Найденов !
Кръчмар депутат.
ДГД !!!
12.
Българин
23.02.2023 21:10:09
49
47
Деееееееба тия нахални бандеровски фашаги дееееееба...
11.
ТБС
23.02.2023 21:02:39
18
29
Преброих едни надъхани военолюбци, които трябва да стегнете и да се подготвите за битка. Неслучайно ви нарекоха източен фланг. За да знаете, а ако не схващате се потърсете значението в речника. Успех ви желая.
10.
доктор
23.02.2023 21:01:34
17
20
Румен Радев бе избран от ПП и ДБ-"избор по съвест". Забравите ли? Ха наздраве ребята .Да ви е честита мизерията !
9.
До N:1
23.02.2023 20:59:55
71
61
Абе боклук абе травестит я заминавай за усрайна я се ръгай с червата мършо долна. Украйна я няма вече умряха. Слава на Русия. Педерас долен.
8.
Работник
23.02.2023 20:56:28
82
67
Вън украинските боклуци от България. Гниди нахални, мърши долни украински нямате работа в България. На 24 много бомби да паднат в усрайна един да не остане. Какви протести ще вдигат тези украинци какви са те кой и разрешава. Долна паплач мръсна. Трепане само за вас мършииии.
7.
Направо
23.02.2023 20:55:58
43
42
ми се доповръща. Кошмар.
6.
Да
23.02.2023 20:54:07
36
41
Ние аналлллРусробите чакахме гибелта на ЕС и България, която би трябвало да е наша Родина, призовавахме путлерина да нападне България, злобеехме, желаехме и мобилизация на собствения си народ, а в предния си коментар по-долу отново като истински аннннллллРусроб очаквам "заличаване" на държавата, за пореден път. Каква простотия!
Да се чуди човек каква сука ни е раждала, българка ли е, майка ли е?
Как ни е гледала, как ни е възпитавала, да станем такива ублюдки, прости до степен да пожелаваме такива неща на Родина, народ, близки, на майка си която е българка и на самите нас!
И след всичко това, как ублюдки като мене анннлллРусроба, може да са загрижени за държавата и народа си?
О, свещенна простота и слабоумие!
Даже тази дето ни е родила да го е направила на магистралата, където е обслужвала тираджии, пак не е оправдание!
5.
Аз
23.02.2023 20:43:30
88
83
Никой не харесва войната.Но не бих застанал на страната на двуличните Украинци(Американци).
4.
Да
23.02.2023 20:40:58
62
54
Щом е за някой друг независимо за какво ,протестираме но щом е за България и за нас не можем да се обединим, вървим към заличаване на държавата но ще го разберем късно за жалост
3.
Слава России
23.02.2023 20:40:13
118
77
Всъщност , никакви протести няма !
Ние вдигаме НАЗДРАВИЦИ !
Щото Победа будет за НАМИ !
Слава России !
и Бандервский фашизм - НЕ пройдет !!!
2.
Браво
23.02.2023 20:38:58
86
172
Това е истинска гражданска позиция, а не като мунчо, копейката и комунягите. Слава на братска Украйна!
1.
1
23.02.2023 20:36:45
78
130
ПРОТИВНИЦИТЕ НА ВЪОРЪЖАВАНЕТО НА УКРАЙНА – СЪУЧАСТНИЦИ В ГЕНОЦИДА НАД УКРАИНСКИЯ НАРОД ,ВЪРЛИ БОГОХУЛНИЦИ И ПРИКРИТИ САДИСТИ

На 24 февруари 2022 година Русия без да бъде с нищо предизвикана започна пълномащабна война срещу независима Украйна.
Неизброими руски пълчища от танкове ,бронирани коли ,всякаква артилерия , избрани пехотни и супер специални десантни части ,подкрепяни от хеликоптери и самолети нахлуха от няколко посоки на украинска земя.
За смях на кокошките тази брутална военна агресия беше наречена специална операция.
С една единствена цел – смяна на законното украинско ръководство, налагане на руски сатрапи като позорния владетел на златната тоалетна Виктор Янукович и ново руско поробване на независима и свободна Украйна.
За ново имперско разширяване на Русия , за повторение на завоеванията на Петър Първи /а може би в изпълнение и на неговото завещание/, за заличаване от картата на независима Украйна.
Времето за тази брутална агресия бе избрано точно според руските планове и очаквания:
1.Че за няколко дена Украйна ще бъде прегазена ,ръководството и сменено и ще почнат тържествените паради на победата в Киев ,Харков и другите по големи градове.
За които помпозни шествия в руските пленени обози се намериха хиляди парадни унифарми!?!
2.Че украинския народ , от който голяма част има и руско потекло, ще посрещнат агресорите с хляб и сол ,с килими от цветя , на колене в робска покорност и горещи благодарности.
3.Че мащабно проядената от руско енергийна корупция Европа няма да си мръдне и малкото пръстче в защита на нападната Украйна.
4.Че САЩ раздрусани от некадърното и руско угодно политическо управление на руско зависимия Доналд Тръмп и неговата клика няма да бъдат в състояние да помогнат на изпадналата в жестока беда Украйна.
5.Че новия американски президент Джо Байдън не е достоен противник на руските управници.
6.Че украинската армия е абсолютно неподготвена ,слабо въоръжена и неспособна да се съпротивлява на „втората армия“ в света.
За голяма радост на целия демократичен и свободолюбив свят ,почти всички очаквания и планове на руските агресори се оказаха сметки без кръчмаря:
1.Украинската армия се оказа отлично подготвена и въоръжена за бруталната агресия.
2.Украинският народ се обедини изцяло срещу руската агресия и започна своята съвременна Отечествена война !
Война за оцеляване и изгонване на жестокия агресор.
3.САЩ нагледно демонстрираха своята последователна политика в защита на правата на човека и на правата на украинския народ за свободно и независимо развитие.
Разбира се и тоталното технологично превъзходство в сферата на въоръженията.
4.Военният съюз НАТО се съвзе от предателската политика на Доналд Тръмп и най зависимите руски държави в Европа – Германия ,Франция и Холандия.
И не само се съвзе и обедини ,но и се разшири!
5.Целият демократичен свят се обедини срещу руския агресор и започна всеотдайно да помага на Украйна във всички направления – с всякакви оръжия, с пари ,с технологии !
Особено активни в тази посока са САЩ, Великобритания ,Полша и прибалтийските републики.
С всичко необходимо за крайната победа и за изгонването на руските пълчища от украинските земи.
Вече са близко дните ,когато по украинските земи ще се понесат и модерните западни танкове!!
И всякакви други високотехнологични оръжия , с които украинската армия ще изтика руските агресори от родината си и ще спре руския ВОЕНЕН ГЕНОЦИД над украинския народ.
Защото от където и да се погледне, тази ВАРВАРСКА руска война срещу Украйна е истински геноцид !!
Геноцид изразен в брутално изтребване на мирните украинци и създаване на условия за невъзможност за нормалното им развитие.
Независимо че и Господ е създал всички хора да са равни пред него и праща въздух и слънце еднакво за всички .
И точно в този решителен исторически момент в борбата за оцеляване на Украйна и нейния народ ,отново се намериха разни безбожници и човекомразци ,които под път и над път почнаха да вият на умряло срещу помощта за героична Украйна!
И то с абсурдни ,често граничещи с пълен идиотизъм ,варварство и дори садизъм аргументи и оправдания:
1.Че помощта удължавала агонията на Украйна!!
2.Че Украйна била фашистка и нацистка държава.
3.Че доброто идвало от Русия , а злото от Запада.
4.Че Русия е православно християнска и славянска държава, бореща се за обединение на славянския свят .
5.Че Русия си имало своите интереси ,които никой няма право да оспорва!
Дори когато тези интереси тотално потъпкват интересите на други държави и народи
6.Че войната ще спре ,ако запада спре доставките с оръжие.
7.Че мир може да има ,само ако Русия владее Украйна .
8.Че Украйна не иска да има мир и затова се съпротивлява !!!
Даже и руския губернатор на България Румен Радев се изцепи като истински руски поданик и нарече радетелите за военна помощ на Украйна партии на войната.
Към „световната руска партия на мира“ освен нашия руско президент Радев ,са и унгарския премиер Орбан и ръководителите на няколко руски колонии и доказани слуги на Русия от Европа.
Които явно се мечтаят ,Русия да покори отново Украйна , руските окупационни власти да продължат сегашния военен геноцид над украинците и да го превърнат в „мирен „ руски геноцид.
"Мирния геноцид", прекалено добре известен от миналото както в самата Украйна ,така и в всички бивши социалистически държави.
И особено добре познат на всички българи след девети септември 1944 година у нас: Повсеместни грабежи, масови убийства , неизброими концлагери, претъпкани затвори, тотален терор срещу свободно мислещите хора ,жестока цензура и никаква свобода.
Горе долу като старото руско крепостничество.
За този геноцид днес реват „миротворците русофили“ у нас ,в Европа и по целия свят!
И което е за отбелязване ,макар че останаха много малко /някои от руските слуги се спотаиха или пребоядисаха за момента / те са както винаги много гръмогласни ,безсрамни ,цинични и нагли до безумие.
Затова на помощта за отбраняващия се героичен украински народ и казват продължаване на войната , а на новото поробване на украинския народ от най върлия му враг в историята/който враг е и най ожесточения душманин на България и на Европа/ му казват крачка към мира!!
Което съвсем логично ги определя като:
1.Отявлени богохулници.
2.Върли човекомразци.
3.Открити антиевропейци.
4.Върли родоотстъпници и българомразци.
5.Съучастници в руския военен геноцид над украинския народ , голяма част от който има български корени.
6.Съчастници във военни престъпления по Хартата за правата на човека.
Затова трябва по целия свят всички хора да пазят себе си ,близките си ,роднините и приятелите си и държавите си от руско болшевишките „миротворци“!
Защото техния „руски мир „ на практика означава робство и геноцид над завладените от Русия народи!
Красноречиви примери от историята на който геноцид са Украйна и България!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори