×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Блъфира ли Путин със заплахите за ядрена война? Експерти умуват иде ли краят на сраженията в Украйна


Блъфира ли Путин със заплахите за ядрена война? Експерти умуват иде ли краят на сраженията в Украйна
Според полк. Владимир Миленски украинската армия изнемогва и има крайна нужда от боеприпаси, а Милен Керемедчиев изтъкна, че изнасяме оръжия подмолно
22 Февруари 2023, Сряда, 09:14 ч.
Автор: Флагман.бг

Д-р Георги Цветков очаква съществена промяна след речта на руския президент

Година след началото на войната в Украйна, идва ли краят на сраженията? Руският президент Владимир Путин произнесе реч, в която обвини Запада за бойните действия в Украйна и обяви, че Русия излиза от договора за въздържане от употреба на ядрени оръжия. Темата в студиото на „Здравей, България” по Нова телевизия коментираха експертите Милен Керемедчиев, Владимир Миленски и д-р Георги Цветков.

Според военния експерт полк. Владимир Миленски Путин „Размахва” заплахата от ядрена война всеки път, когато се почувства застрашен. По думите му излизането на Русия от договора за ядрено въздържане е поредният опит за блъфиране от страна на руския държавен глава. Полк. Миленски обаче е категоричен, че договорът има голям пропуск и това е, че е двустранен и не включва третата ядрена сила в света – Китай.

„Путин се опитва да играе със страховете на западноевропейците”, смята и дипломатът Милен Керемедчиев. По думите му договорът между САЩ и Русия на практика е замразен още през 2021 г. Бившият зам.-министър на външните работи обаче е категоричен, че няма опасност от употреба на ядрено оръжие.

Въпреки годишнината от началото на войната, военният експерт и преподавател по национална сигурност и отбрана д-р Георги Цветков не смята, че ще има някаква съществена промяна в хода на бойните действия. Той обърна внимание, че в речта на Путин липсваше думата „война”.

Тримата гости коментираха и въпроса трябва ли България да изпрати боеприпаси на воюващата Украйна. Според полк. Владимир Миленски Русия разполага с огромен човешки ресурс, който „хвърля” във войната, затова украинската армия изнемогва и има крайна нужда от боеприпаси. Той нарече тезата, че военна помощ за Украйна ще разпали войната, несъстоятелна и абсурдна. „България е единствената страна в НАТО, която засекрети помощта, която дава на Украйна. Всички държави ясно обявиха какъв тип помощ дават. Ние в момента засекретихме посещението на военния министър в Украйна, засекретихме какво изнасяме. Това е странно. Опитваме се да скрием от кого? Да не обидим руснаците за това, че изнасяме за Украйна, а го правим подмолно”, коментира Милен Керемедчиев.
 


В категории: Войната в Украйна


38
Коментара по темата
38.
американските СМИ
24.02.2023 01:35:21
0
1
Погледнете експертното заключение в американски СМИ - това казва всичко:
"ЛЕО ХОМАН: Световните суперсили хвърлиха картите си на масата тази седмица и всяка една от тях се обяви в полза на Втората световна война"
https://www-thegatewaypundit-com.translate.goog/2023/02/leo-hohmann-worlds-superpowers-threw-their-cards-on-the-table-this-week-and-every-one-of-them-came-up-in-favor-of-wwiii/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg
Така че това беше монументална седмица. Позициите на Китай, Русия и САЩ/Обединеното кралство/НАТО са разкрити. Изглежда никой не отстъпва от исканията си.
Молете се за мир. Подгответе се за война. Защото без чудодейна намеса, в този момент изглежда, че войната е неизбежна.
37.
гръцките СМИ
24.02.2023 01:20:09
1
1
Това е информация от гръцките СМИ с подробни пояснения за предприетата незабавна подготовка на тактическо и стратегическо ядрено оръжие в Русия:
https://warnews247-gr.translate.goog/apantisi-v-poutin-sto-nato-me-diatagma-etoimotitas-chrisis-stratigikon-oplon-fortonoun-pyrinikes-kefales-stous-mi-anaschesimous-burevestnik-kinzhal-zircon/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=bg
36.
До 31ХХ
22.02.2023 22:44:08
4
7
И какво значи здрав разум ? Всички да се поклонят на болното джудже от кремъл ли ? Вчера видяхме как всички дружно му ръкопляскаха след цялата тая плеяда от глупости , които наприказва. Все едно гледам пленум на бкп от 83 - та . И да ти кажа ... този изрод няма предразсъдъци. Изобщо няма никакви разсъдъци.
35.
Уралската Мадона с Големите Бомби
22.02.2023 20:12:23
4
4
Патологичен лъжец и манипулатор, който го играе винаги жертвата.
34.
Бургас
22.02.2023 18:29:48
9
10
Путлер е доказан военнопрестъпник и ще последва съдбата на колегата си Кадафи-анален пенитрейт до края на тази календарна година.Доброто ще възтържествува.АМИН.
33.
Прогноза ,Ментова
22.02.2023 18:14:38
3
10
С лендлийза ВСУ ще им начупи сурата качествено. Вчера руски коресподент рева,че бомбандират Мариупол с “нещо ново”. Обърнете внимание ,тука разликата в стратегиите е осезателна: строяха в несвяст панелки ,чемоданите ,няколко месеца - след няколко дена може да почнат отново на зелено . Сто процента са ги питали от Киев дали може да ги гърмят. И САЩ ги питаха за посещението. И аз ги питам редовно дали може да пиша коментар !
32.
Прогноза
22.02.2023 15:56:13
4
2
Украйна щя опита си върне източна Украйна от Руснаците .който ще ги защитават като своя земя ,войната ще приключи през 2024 или 2025 един от двамата трябва бъде убит или Путин или Зеленски или целия свят ще страда .В адски апокалипсис
31.
ХХ
22.02.2023 14:12:21
38
17
Путин не блъфира. Грешката му е, че робуваше на вековни предразсъдъци и надеждата, че в ЕС има здрав разум.
30.
Чичо леля
22.02.2023 14:02:20
9
5
На бери грижа,като разпарчетосат територията,газта от средноазиатските републики ще е достатъчна и на добра цена. Не бери грижа и за мен,работата е малко като да плашиш сом със цаца. И накрая - сегашната инфлация е дългосрочен пасив от умишлено,злонамерено обвързване с грешния токсичен пазар .
29.
леля чичо
22.02.2023 13:48:46
34
9
до Леля ви
само защото Путин постъпи по човешки и даде възможност да се купува газ за да не умрете от студ, но не студа е проблема тъпачке а виж цените в магазините, германците и англичаните са добре, при тях цените са стабилни гарантирани от държавата ама виж нашите, те разликата я вземат от нас тъпачке за да може при тях цените да са стабилни тъпачке , а това което не забелязваш още е че възраста на ровещите по казаните рязко намаля на около средно 30 и все повече българи почнаха да се "гмуркат" в казаните , ако това не виждаш значи си добре, но като започнат да поогладняват хората и да ти свалят дрехите в движение както вървиш по улицата тогава ще усетиш разликата а то не е далеч
28.
Леля ви
22.02.2023 13:37:17
6
36
Аве,Бай Оня,тая работа не става само със слушане на “Любе”,вземи прочети малко:
- СерящияЧемодан няма официално АЕЦ за производство на тактически ЯБГ,Китай ше му откажат / те са търговци, Казахстан / досегашния доставчик почти са му били шута
- годността на тва което има е 15-20 години,при правилна и космически скъпа подръжка
- вчера , тези хубави хора направиха пет неуспешни опита да пуснат ракета. 5 от 5 изстреляни ракети.и тва е по тяхна информация.
Тва мани,ми как не умряхме тая зима без техния газ,направо не знам !!?
27.
Ивооо
22.02.2023 13:37:11
8
37
Тези завоалирани русофилПросташки блянове за източните части на Украйна и за украинския народ ги дрънкай на баба ти! Я вземи научи четирите писоки на светът и виж хубаво, какво е източна Украйна и дали, укрите не си върнаха доста от източна Украйна. Нали знаеш апдалчо кое е източна Украйна(явно не знаеш), ти ако знаеше, нямаше да си русфилапдал! Източна Украйна е и тези ра4они от където от месеци укрите удрят руските Белгородска и Курска области.
Аре Ивчо, малко збания и обща куптура няма да са ти излишни.
А пък притеснението ви за украинския народ го оставете на самия народ. Тази загриженост от русоробскиЛумпени които се опиянявахте от убийството на жени и деца и ги наричахте какви ли не, защото кремълския карлик така ви казал, си я приберете в онази точка, където формирате феномалната си обща култура!
26.
Ивайло
22.02.2023 13:21:49
7
12
Нито Русия,нито САЩ са от любимите ми страни,но...тази далавера няма защо да приключва.
Всички страни са доволни освен обикновените хора в Украйна.
Бизнесът си върви,не спира...няма и да спре.
А че Украйна НИКОГА няма да си върне източните части-това е на 1000% ясно!
Въпрос на време е САЩ и Русия да си разпределят влиянието в Украйна.
П.с...Полша и тя е на опашката да поиска своето...
25.
6matarok
22.02.2023 13:07:10
8
1
Putin dobar ili lo6 kato znae 4e amerikancite 6te go ubiqt kato sadam ili kadafi nqma da si pomisli i za 1 minuta dali da izstrelq raketite, az li4no bih go napravil na negovo mqsto, daje bez da se zamislqm , 6tom na men mi e zle neka i na celiq svqt da mu e zle , 6te6 ne 6te6 saobrazqva6 se sas tezi v koito e silata , kazvam otnovo lo6 ili dobar tova e realnosta a tq e surova i gadna , nito 6te slu6a vas nito pak nqkvi papardaci ot amerika , 6te strelq i 6te im ebe maikata , a rusnacite sa svinkali da jiveqt v gadni usloviq, amerikancite i evropeicite oba4e NE sa
24.
23 ти
22.02.2023 12:26:42
6
9
Позорно изказване, байно!
23.
бай Оня
22.02.2023 12:15:00
45
20
Русия няма как да загуби война тъй като има оръжия да унищожи Земята 50 пъти и ако бъде притисната много, ще ги използва. Толкова ли е сложно? Два грама мозък се иска за да се проумее. Направете още 2-3 конференции да леете овчи мозък по въпроса.
22.
MiB
22.02.2023 12:08:56
15
14
1938 Австрия била германска, Чехия и Судетите били германски, Ардените и Франция били германски, Силезия и Поморието в Полша били германски...нещо светва ли на Ганьо в кифича? Проста работа. Не се ли спре Путин в Украйна, не се знае докъде ще стигне...четете историята, че обича да се повтаря.
21.
Хахахах
22.02.2023 11:55:44
44
15
Пенделите обсъждат, какво казали други други пендели по тв-то тцтцтц
Каквото и да ви дрънкат по медиите, хохолите и наемниците натовски, ядат мазния руски бахур!
Само днес сутринта, са им думнали 200 тона натовска помощ...
Между другото-окраинките са доста ебливи, браво на Путин, че ни докара свежи путаци! Това за демократите не се отнася, те обичат черни сапове ХАХАХХАХАХ
20.
17 ибрика
22.02.2023 11:53:58
2
33
Слава на майка ти дашната хралупа
19.
Тъпотии
22.02.2023 11:52:43
35
11
Абе вие въобще гледахте ли речта. По нещата които пишете явно не. Стига бе хора, бъдете обективни ! Нещата пак се казват до половината.
18.
15 факт
22.02.2023 11:52:30
3
6
Щраусът, като си закопае главата в пясъка , има ли го на тоя свят или го няма?Само в неговите очи или в очите и на околните.Най мразя безгръбначни ганйовци, маскирали липсата на морал с пацифизъм!!!!!!!!!!!!!!
17.
Ибрикчия
22.02.2023 11:52:09
44
21
Слава на Русия и Путин
16.
русомизиец
22.02.2023 11:48:43
14
11
Тоя шебек сам ще връща Крим до година време, на сила в ръцете на украинците ще го бута, но ще е фатално късно за него.
15.
Факт
22.02.2023 11:46:09
8
20
Факт е, че по сайтовете коментарите са главно от психопати. Обикновено един или няколко психически нестабилни хора пишат всичките коментари. Вижда се по стила на писане и използваните думи. Психопатите на никой не могат да повлияят, защото мнението на нормалните хора е, че те не искат да участват във война, независимо на чия страна. Това е регионален конфликт и той трябва да си остане такъв. Такива регионални конфликти има по цял свят.
14.
4ти километър
22.02.2023 11:28:49
12
19
Какво да му слушам на тоя шебек? Крим бил техен, взе го, Донецк бил техен, Луганск бил техен, Херсон бил техен, цяла Украйна била тяхна, Молдова и Приднестровието било тяхно, Осетия и Абхазия била тяхна. Да го такова и робота. Няма ли кой са му дръпне щепсела? ПС. Само да видя георгиевска лентичка и руско знаме на 9 май, ще има денацификация, дейба и заразата.
13.
Бургас
22.02.2023 11:27:16
19
19
Путлер е доказан военнопрестъпник и ще последва съдбата на колегата си Кадафи-анален пенитрейт .Путлер Капут, руски ибрици!
12.
88
22.02.2023 11:17:49
16
13
До 8:Да и то в ефир по дир. вг ,явно пак не си разбрал. Едноминутно поклонение пред жертвите от 2014г избити от укрофашистката сган. Така че трябваше да продължиш да слушаш за целите, които си поставя Русия в икономика,образования,култура през следващите години Това няма да го чуеш от военнолюбивите и мразен славянско и православие западни управляващи.
11.
Решетников, Щирлиц и аз
22.02.2023 11:01:36
4
12
Неговият командир каза: Той е повече политик, отколкото военен...демек ,готвен е за сегашната си работа отдалече, още като старши офицер. Това е положението! Самовар. Добър ден, санкциите трябва да паднат!
10.
Не прави изключение!
22.02.2023 10:53:10
8
13
Този ,единствен политик е актив на ГРУ в България. Кухият народ, крепи един предател и шпионин втори мандат. С него явно се е работило още от старши-лейтенантче, лансиран и покровителстван, докато катери стълбичката. Защитник на руските интереси: Зам.комаднир на ВВС, Командир на ВВС, сега главнокомандващ . Въпросът ми е: къде е ВКР, къде са ДАНС, НРС, ако имаме пробит политик или военен от чуждо разузнаване...
9.
R
22.02.2023 10:13:16
50
18
Тя цялата политическа гилдия през последните 33 год. е подмолна . Изключение прави президента РАДЕВ .
Аман от експерти професори и политолози. Ясно личи ,че САЩ се стремят към това да се използва ядрено оръжие в Европа .
8.
До 88, а ти слуша ли речта?
22.02.2023 09:59:10
27
52
Аз я слушах, но не успях да продължа да я слушам след като Путин поиска 1 минута мълчание за почитане паметта на цивилните украинци които неговата армия по негова заповед е избила! Това е все едно Хитлер да обяви 1 минута в памет на евреите…
Този „президент“ твърди, че не те са нападнали Украйна, а Русия била нападната от НАТО… Изобщо не е в час! Изцяло живее в някаква измислена от него си „реалност“… Пълна шизофрения.
7.
Глупостите ви
22.02.2023 09:54:08
39
29
За пореден път Путин каза "няма първи да използваме ядрено оръжие"
Превод за тъпите: ако се използва ядрено оръжие срещу нас, ще отговорим със същото"!
6.
Не, блъфира, обаче....
22.02.2023 09:52:56
16
41
От началото на войната той и шайката му бешеньl шакальlй през ден заплашват с ядрено оружие и към 100 пъти си изпълниха заканата, половината че и пивечето от светът, вече го няма. И това при положение, че войната му върви по план и мачка, яко! Смятайте, ако не му вървеше войната по план, вече щеше да е унищожил цялата Галактика, без Русия, защото само Русия има ултра хипер хай-технолъджи, шукар въоръжение.
Това, че хора които са ограбили от Русия трилиони долари и ще са милиардери и пра-пра внуците им, не означава, че не са готови да умрът! Хайаха.
Аре стига с тези мангалски пунтове на страхливи псета ве!
Предайте на роцофилите, че унищожението на светът, Европа и България, пак се отлага, ако са толкова курназ да си мятат въжето, да скочат от високо или като пълнят памперса да не ходят да пускат жалби в полицията, а да постеелят малко и да не се предават на полицаите а да загинат геройски в престрелка.
За по-лесно могат да заминат за Русоспия и там като доброволци да се включат на украинския фронт.
Че аман от такива пострани камикадзета звънящи на тел 112 и пишещи жалби!
5.
Путин :Няма да нападнем Украйна
22.02.2023 09:46:06
22
75
Едно е сигурно,Путин е откровен лъжец и доверие не може да му се има.
4.
88
22.02.2023 09:42:45
74
33
Трябва да си гледал и слушал речта на Путин за да разбереш, че тези тримата коментират без да са я слушали. Стига тенденциозно изопачаване на думи и криене на основния виновник. Време е куклата Байдън да спре с насаждане на страх и да предприеме стъпки за мирно решение на този локален конфликт
3.
6matarok
22.02.2023 09:38:37
28
15
6tom v 6veiacariq finansirat 50% za stroitelstvo na podzemen bunker zna4i sami si pravete smetkata, a te imat okolo 380 000 postroeni darjavni bunkeri po cqlata strana
2.
DO
22.02.2023 09:29:30
55
27
Някое лято когато се събудим и не видим слънцето да изгрява, а установим, че вече не е лято а ядрена зима, тогава всички ще се "наумуваме". Толкова умни ще станем, че може и трето око да ни израсне.
1.
@@@
22.02.2023 09:23:59
0
52
Експерт до експерта, мила моя майнольо! Много експерт, много нещо в таз държава. От много "експерти" сме на тоя хал.....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори