×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гласувах за ДБ, но събирането им с ПП е много проблемно – не съм сигурна, че сега ще ги подкрепя


Гласувах за ДБ, но събирането им с ПП е много проблемно – не съм сигурна, че сега ще ги подкрепя
На Украйна не трябва да се помага, защото това отдалечава преговорите за мир - така или иначе, тя ще бъде смазана от Русия, смята Копринка Червенкова
21 Февруари 2023, Вторник, 19:00 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Борисов извърши огромна грешка, че не се оттегли на петата година – омръзна на всички, смята журналистката

Копринка Червенкова е журналист и театровед. Заради участие в Клуба за подкрепа на гласността и преустройството в края на 1989 г. е уволнена от вестник „Култура“ (а на 24 декември 1989 г. е изключена и от БКП). От 1990 г. до юни 2018 г., когато вестник „Култура“ е спрян, тя е негов главен редактор. Присъства в началото на 1989 г. във френското посолство в София на прочутата закуска с тогавашния френски президент Франсоа Митеран.

- Г-жо Червенкова, защо според Вас беше сменен министърът на културата Велислав Минеков?

- Защото той твърде директно се намеси в скандала в Народния театър между Морфов и директора на театъра. Той не направи усилия този скандал да бъде туширан, да бъде омиротворен. Все пак това е един вътрешен проблем на театъра. Минеков много категорично се намеси там и затова трябваше да си плати и плати в края на краищата, макар че той беше много амбициозен министър и започна да върши не малко неща, които бяха важни. Но човек прави грешки, нали знаете. Това беше неговата грешка.

- Новият министър Найден Тодоров като че ли даде знак, че няма да се меси в този конфликт в Народния театър. Обаче какъв е изходът от тази ситуация, според Вас, как може да се реши тя?

- Ама то вече се вижда изходът, там вече утихна целият скандал. Самият Морфов мисля, че се прибра. Той обича да е победител, но в случая видя, че няма да стане победител, не може да стане победител; че неговият покровител министърът беше сменен. И той самият мисля, че утихна. И целият този скандал ще утихне постепенно. Ще се затвори раната. Малко трудно ще бъде в театъра, защото аз не мога да си представя как Морфов ще работи с тези артисти, след като те написаха писма срещу него; имаше подписка и това създава проблем на работата вътре в театъра. Но аз се надявам всичко това да се преодолее и Морфов да почне да прави театър – нещото, което той наистина го може. Няма какво да се занимава с писане по врати.

- Гледахте ли пиесата с Джон Малкович?

- Не, не можах, за съжаление. Но чух много хубави неща от хора, на които вярвам – че е брилянтна актьорска работа, че е много интересно направено като театър, защото там има много екрани и т.н. Там много се работи със съвременните технологии. Чух много хубави неща, но за съжаление не можах да го гледам.

- Максим Генчев понесе много критики за филмите си за Ботев и Левски. Вие гледала ли сте ги, как ги оценявате?

- Аз съм гледала само Левски. Ботев си го спестих. Какво да ви кажа – доста примитивна работа. Не е сериозно, не е това, което заслужава Левски, примерно. Там има някаква амбиция, но тя е без покритие.

- Ще гласувате ли на изборите на 2 април? Решихте ли за кого?

- Това е най-тежкият въпрос, на който аз все още нямам отговор. Проблемът с тези избори е, че се оказа, че липсва доверие в наличните политически сили. И това не е само мой проблем, а на голяма част от обществото. Няма никакво доверие. И когато нямаш доверие, кого да подкрепиш? Няма логика да го подкрепяш. Инак, цялата история, която се случи около нашия „харвадски подарък“, всъщност беше, че много хора привидяха при тях алтернатива, привидяха възможност, че нещо ще се случи, защото тези 12 години пребиваване с ГЕРБ на всички им дойдоха в повече. Борисов извърши огромна грешка. Той трябваше на петата-шестата година да се махне, да се оттегли, защото омръзна на хората. Те затова и направиха демонстрациите срещу него. Да, Борисов сигурно е извършил доста нередни неща, аз не знам, но той просто омръзна на всички.

- Уж омръзна, обаче на последните избори пак най-много хора гласуваха за него. Как се получава това?

- Хората просто в един момент видяха, че не могат да имат доверие на харвардските момчета. Те се оказаха несъстоятелни и затова се върнаха към нещо, което им е познато. Това е чисто самосъхранителен жест, който хората извършиха.

- Това обединение между „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ ще промени ли ситуацията по някакъв начин все пак?

- Мисля, че не. Много е проблемно това съединение между тези хора. Аз, между другото, съм била електорат на „Демократична България“, но сега вече в тази ситуация – когато те се събраха с ПП-тата, не съм сигурна, че ще ги подкрепя. Ама никак не съм сигурна. Защото, отивайки да се кандидатират с харвардската група, те всъщност им дават шанс отново да ни управляват, а ние видяхме, че те не могат да ни управляват, че това е лошо за България, че това е ненужно в момента. Ние нямаме нужда от това управление, то е безотговорно управление.

- Кое толкова Ви смути в управлението на „Продължаваме промяната“? Те все пак управляваха в много тежка ситуация, в четворна коалиция...

- Те я избраха тази четворна коалиция, да не съм я избрала аз.

- То просто нямаше друг изход.

- Те решиха, че могат да управляват с четворна коалиция, и се опитаха да управляват, но, вижте, там се извършиха много неща, за които още не се знае кое е верно и кое не е верно. С батериите, с посредниците и т.н. - това ще се разбира впоследствие доколко е верно. Но там имаше няколко очевадни неща, които бяха абсолютно скандални. Не може единият от тях - Асен Василев, да назначи протежето си за министър на културата, когато това протеже не става за нищо. То се разбра, че не става за нищо. Но той го сложи на държавната ясла, да го храни държавата, да го храним ние – това е абсолютно безобразие. Или другото момче – Кирил Петков, който също назначи собственото си протеже на една супер заплата в държавната банка. Как може такова нещо! Това нещо даже Борисов така нагло не си го позволяваше. Той може да е вършил някакви такива неща, но ги правеше тайно. Тези тука директно, нагло ни съобщиха в лицето, че ние сме длъжни да приемем тяхното решение, защото това е тяхното решение. А тяхното решение е грешно – ето това е едно от нещата, които мен ме възмутиха дълбоко.

- Скоро се навършва една година от началото на руската инвазия в Украйна. Спорен въпрос е как може да се сложи край на войната и дали трябва да се помага на Украйна. Вие какво мислите?

- Аз допреди малко слушах на компютъра си, защото нали ни спряха руските телевизии, речта на Путин пред Националното събрание. Тя е много особена реч и си струва човек да я чуе. Тя прилича на реч, насочена вътре към страната. Той обеща всичко – за здравеопазване, образование... всичко, всичко, всичко, но там имаше един друг момент, който беше насочен и към врага. Путин обърна специално внимание на новопридобитите региони и обеща какви неща ще дадат. Това означава, че той няма да допусне те да бъдат върнати на територията на Украйна. Просто той каза – ние тука ще направим това и това, и това. Т.е. - не си правете илюзии, че ще получите обратно това, което ние сме направили, няма да стане. Това е цялата реч. Иначе се случват лоши неща. Никога една война не е добра. Няма добър изход за тази война. Аз съм по-миролюбива.

- Въпросът беше дали трябва да се помага на Украйна, защото има спор?

- Аз мисля, че не трябва да се помага на Украйна.

- Ама така ще бъде смазана от Русия, казват веднага опонентите на тази теза.

- Ама то и така, и така ще бъде смазана от Русия. Колкото повече оръжия влизат в Украйна, толкова по-далеч е моментът за начало на преговори. Днес Путин съобщи на тези, които доскоро наричаше партньори, а сега са вече врагове – Европа и Америка, че той специално ще се заеме с облагородяването на тези нови региони, което означава да не си правят никакви илюзии, че ще допусне те да се върнат в ареала на самата Украйна. Това беше смисълът на този акцент, който той направи специално за Донбас, Луганск, Херсонска област и всичките тези неща, които той смята, че ги е придобил. Дали ги е придобил – не знам. 

- Частично – да.

- Там не съм сигурна, че е единодушно населението и че е много щастливо от тази работа. Това са неща, които по-късно ще се разберат. Много е трудно да се предвиди какъв ще е резултатът от тази война. Трудно е да бъде победена Русия. Това е една държава, която е наблъскана с атомни оръжия. Много е трудно, а това е и опасно, от друга страна. Така че не знам, не съм сигурна, че натъпкването на Украйна с оръжие би довело до нещо добро. Не мисля.




40
Коментара
Флагман.БГ "Газпром" отчете загуба от 7 млрд. долара "Газпром" отчете загуба от 7 млрд. долара 04/05/2024, Събота 12:30 0
Флагман.БГ Килограм череши в Лондон чукна 165 паунда Килограм череши в Лондон чукна 165 паунда 04/05/2024, Събота 10:00 1
40
Коментара по темата
40.
Галин
26.02.2023 18:10:58
0
1
ДБ разочароваха голяма част от избирателите и няма да получат тяхната подкрепа на следващите избори.
39.
Васил
24.02.2023 18:40:00
0
2
Обратната комбинация ще е още по-вярна, тъй като ДБ ще прогони доста избиратели.
38.
До1-Бивш
22.02.2023 13:25:00
9
3
Защо трябва да се съобразяваме и ръководим от намесата на Американците там където не им е работа. Къде в девократичния свят има най-много стрелби и убйства?Къде има най-много биздомни спящи по паркове и живеещи на улицата?Америка да реши въпроса с корупцията при тях и да не се прави на господар на света.
37.
Диана
22.02.2023 12:09:38
6
3
ДБ все едно нарочно разочароват електората
36.
......
22.02.2023 09:31:12
6
19
Докога бре журналета, ще ги върдаляте по студията подобни комунистически мумии ???
Докога ?? И после се чудим и се маим, защо сме задния двор на Европа и сме последни по всичко ?!?
35.
Тодор
22.02.2023 07:40:43
7
23
Заминавай за Русия тъпачке.
34.
ХАХАХАХ
22.02.2023 00:59:53
6
27
Копринка да ми яде коприната. Руска проститутка.
33.
До Христо
22.02.2023 00:18:57
5
33
Аве,Братле,лелята е с професия партийна секретарка,тва е бачкала,като и говорите за визи се сеща с умиление за изходящите визи. Трябвало е да разпишат,че може да ходиш зад граница навремето. И тва интервю е по БНР ,при обичайния заподозрян Волгин. Съвсем за текезесари ни взеха!
32.
Христо
21.02.2023 23:07:45
5
29
Поредната изкарана от нафталина изкуфяла мисирка!!! Ама другарко годината е 2023 - България е свободна страна, хората пътуват и избират къде да работят и живеят без да им искат визи, защото живеят в ЕС... За жалост трябва още две поколения за да се изчисти от руските мърши...
31.
Леля ви
21.02.2023 23:01:30
4
29
Плача,тука допреди 1- 2 години леля Копринка се кълнеше, че Христо Иванов е национално богатство, сега вече той е платен( щото тя хич не е), а зеленият чорап е нашият спасител .
Аве Флагман,стига с тая соц стилистика,аре приемам че и петата колона на СССР имат право на глас,ама има правила за всеки стилизиран преразказ.Все едно чета Работническо дело.
PS : ако го няма редактора / бигбизнИс по рекламите , и не разбирате тия непознати думички и сте объркани - най-добре за изтриете няколко коментара -за здраве и берекет ,кво толкова ?!
30.
Котора
21.02.2023 22:11:39
5
29
Тъпа червена дърта мастия.
29.
иВан
21.02.2023 21:40:11
5
33
Отвънка зелено , отвътре червено. що е то. Пребоядисан комунист. Трябва да се приеме закон, който възхвалява комунистите да стои в затвора
28.
Всички от ПП и ДБ на протест
21.02.2023 21:20:09
14
22
Ще се видим пред Съдебната палата, на 22 февруари (сряда), от 18:30 ч., за да изразим своя гняв и непримиримост. За да покажем пълната си солидарност с транс и интерсекс хората, чиито базисни човешки права биват потъпквани всеки ден!
(ВКС) отхвърли възможността за юридическа смяна на пола. На протест др0гари, педали от цялата страна, обединявайте се под знамето на Киро,Асеня,Ицо и останалата розова плеяда!!!
27.
Е на тва
21.02.2023 21:19:46
9
36
Това си е пар екселанс "червена бабичка", това че се е "пребоядисала" е един добър камуфлаж.
26.
XX
21.02.2023 21:19:14
9
16
Дано и мобилизират внуците!
25.
мдаа
21.02.2023 21:19:09
6
15
Копринке, Копринке, да ти имам претенциите, дето като обикновена басма си гласувала за джендърите, че и национални предатели, от ДБ! Лично за мен с Копринка е свършено. Край!
24.
ДО БОКЛУЦИТЕ ОТ ФЛАГМАН
21.02.2023 21:17:24
8
15
Флегман, бихте ли обяснили, "чукам" + успоредно изскачат два минуса. Чукам минус, изскачат два +, що за манипулация, ФЛЕГМАТИЧНИ ?
23.
Искаме честни,а не машинни избори!
21.02.2023 21:06:22
19
31
Хората се убедиха в това, че „промяната“ носи със себе си само разруха!
Рашков е лицето на Промяната, очакваният и програмиран резултат от Програмираната Промяна, заложена от комунистическия интелект.
И вече е на ход следващата логична стъпка на този интелект - коалиция между ПП и ДБ.
Какво по-логично от това, след толкова години на преход, да се прегърнат, напр. един комунистически следовател като Бойко Рашков и един комунистически прокурор като Атанас Атанасов.
За съжаление, докато има шарлатани, ще има и шарани.
22.
*********
21.02.2023 20:59:31
12
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
Fi 35
21.02.2023 20:51:27
13
18
Управляваха в много тежка ситуация ПП -обективната журналистика.
То просто нямаше друг изход .
Слагам им го в човките на протестърската мафия, промяната, Мунчо , олигарсите и всички мисирки които направиха преврат в България!
20.
До 19 изтривалката
21.02.2023 20:49:01
13
25
Стратегията на слона, нашия приятел, също я знаем: Отслабване на Русия, че да не може да помага на Китай за Тайван. Десетките милиарди, хвърлени в Украйна обаче изискват да се покаже, че не отиват напразно. Първични избори идват и юруш трябва да се готви. Колко десетки хиляди украински войничета ще заминат, няма значение. Те са си пушечно месо.Численият състав на украинската армия. Тоя процес не върви добре. Мобилизационните резерви в Украйна привършват. Ще съберем силици за един юруш. А след това? Увеличаване на броя на погребенията на войници в Полша? Не знам колко ще им е изгодно на поляците това. Пак са между баба Меца и Кумчо Вълчо, които са ги делили 4 пъти.
19.
Въй
21.02.2023 20:39:38
29
24
На госпожата театровед, която смята Русия за непобедима, бих напомнил съдбата на СССР. Съюзът беше много по-мощна структура от сегашната Федерация и все пак фалира и изчезна от географските карти. А какво бил казал Путин за врагове, нацисти и нови територии е безсмислено да се коментира.
18.
Сериалът „Кал“ започна
21.02.2023 20:37:37
3
28
Началната серия – „Редим листи“ върви според очакванията. Скандал след скандал, та да има жълтинки за обществото. А какво има в листите? Много неща. Най-интересното е, как винаги се промъкват предатели, които при най-малък полъх на вятъра са готови да си сменят парламентарната група.
17.
Някой
21.02.2023 20:33:43
29
26
Тази баба комунистка вярваща във великата рОсия трябва да си отива вече от този свят. Такива като нея чакаме да ни напуснат за да се оправи България!
16.
Копринка е повече в час
21.02.2023 20:30:00
16
29
Отколкото лицето и гъза на ПиПетките Дамаджан Чашков!
Радо Гела и Чашков държат за топките Кро и Асеня с компромати, за това са водачи на листи в Перник и Плевен!
И двамата са предатели, типично за ПП...
15.
*********
21.02.2023 20:21:22
16
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
Да приключваме с експеримента ПП и Компания
21.02.2023 20:19:01
16
31
Лора Танкера от Нова и Индиеца от Бтв не се и крият, че биха изяли всеки, който е срещу олигарха Прокопиев и неговите слуги в политиката Киро и Ристьо. А Лора има огромен апетит и може да стане белята.
Умнокрасивитета не го мисля. Него отдавна го ползват за изтривалка. Даже за по-удобно го карат да коленичи и дори да лежи по паважа. Не е луд, който използва някого за изтривалка, красив е този, дето с многото си ум позволява да го използват за изтривалка.
13.
666
21.02.2023 20:17:30
28
22
Когато си мечтаеш да те смаже млад кадировец или бурят, обаче заради деменция, бъркаш тази мокра фантазия със другата, че Русия ще смаже Украйна. Алооооууууу ми тя войната е вече година ма ооооуууу!
Такова смазване пада, че единствените смазани са жертвите на кадирките-руцките солдати и една твоя колежка руска журналистка, само че млада и красива.
12.
Съгласен съм
21.02.2023 20:04:12
27
50
Борисов извърши огромна грешка, че не се оттегли на петата година – омръзна на всички, смята журналистката.
11.
*********
21.02.2023 20:00:14
12
18
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
10.
Мъка
21.02.2023 19:53:07
20
19
Комшията ми разправя скоро,че от целия клас деца -26 бр,в Бургас са останали само 2 !?!? Останалите били или по София, или в чужбина.
Някой нещо по тоя нъпрос?
9.
Народе????
21.02.2023 19:42:39
51
41
Да използваш Апостола Васил Левски за политически цели!? До днес, години наред, го правиха само комунистите. До днес!
Но... вече имаме Промяна!? :(
Продължаваме Промяната в същност си е статуквото, с нови лица на витрината. Промяната е само в бързината, безпардонността и наглостта, с която искат техните неща да се случват.
8.
разбрах
21.02.2023 19:39:56
44
45
Таз не е добре с главата. Повтаря опорките на Геп.
7.
А, така!
21.02.2023 19:37:38
37
36
Копринка Червенкова разсъждава за Украйна. Я да видим, коя беше дамата откъм европейско и световно значение? Ааааа, ясно, г-жа никоя!
Не може да се забрави, обаче плюенето и по Мария Бакалова, наградите и въобще американската филмова индустрия и академия хахаха.
Като тогава даваше мнение като "завършила в Москва" и това трябваше да означава, едва ли не, че се е родила преди Исус Христос!
Копринкееее, коприната е превзела западния свят идвайки от Китай, преди векове. Ти обаче си тръгнала от никъде за никъде и не си стигнала до никъде! Световно неизвестната Копринка от критика към световната мека на киноиндустрията та чак до геополитическата сцена. Божееее Боже, слез Боже си прибери вересиите!
Що не отидеш да дадеш акъл, където трябва, като си такъв фактор?
Защото и 10 живота да живееш Мушамичке, пак никой няма да те покани да решаваш геостратегически проблеми. Бегай на мегдана у село да решаваш проблеми на някое село с 5 жители!
6.
Прост народ,бедна държава
21.02.2023 19:34:47
51
47
Браво на такъв народ!
Електоратът на тази сложно "невидяна" некадърност, електоратът на измислицата за "добрите" сили, електоратът на забутаната алтернатива, която води наникъде, може би само към батериите. После как ще си сглобим държавата? Най-лошата власт е немощната свръхвласт на убедените в собствената си правота.
5.
Извинете
21.02.2023 19:30:38
53
46
но жената е сенилна.
Тези хора са от миналото, нямат място в съвременния Свят!
Помощта за Украйна е неотделима част от Цивилизацията! В противен случай всяка мутра ще има право на prima nocta с жена ви!
Няма да мине!
No pasaran!
Бункера на путлер ще се превърне в негов Мавзолей!
Само ще му сменят надписа на вратата. ;)
Скоро, много скоро!
4.
Хахахах
21.02.2023 19:28:57
58
51
Къде е мазната идиотизирана гейпарадска измет, да надуе вувузелата в защита на Асен ТРЪБАТА, Киро Фърфарата(grindr-a) и Христа Широката халка ХАХАХХАХА Опссс пропуснах левента-мазния гейерал Гном хатанасофф, все отбор педелаци ХАХАХАХАХ
3.
Гласу
21.02.2023 19:27:46
33
15
Гласувах за Г един път к голяма грешка, никога вече.
2.
ОПГ ПП+ДБ падат в канала
21.02.2023 19:27:04
52
53
Процесът на свиване на ПП е спрял в твърдото им ядро. Коалицията им с ДБ е механично събиране на двете твърди ядра. Нищо повече няма да се случи!
Магнитски не оказва влияние върху Бойко Борисов, защото никой няма да обърне внимание на този факт и това няма да окаже влияние върху кампанията на ГЕРБ:
Темата ще дава поводи за говорене на техните опоненти, но колкото повече тази тема се използва, публиката няма да харесва това, защото разчита политическото, а не оперативното в закона "Магнитски".
1.
Бивш
21.02.2023 19:11:01
56
59
Гласувах за Герб, но след списъка Магнитски, който недвусмислено показва,че има тежка корупция във върхушка на тази партия вече няма да ги подкрепям
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Синът на Чарли Чаплин по-евтин от Лили Иванова Синът на Чарли Чаплин по-евтин от Лили Иванова Наследникът на великия актьор се изявява пред българска публика за 60 лева, примата иска по 600 за концерт в лозята Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП
Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори