×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Страшни пророчества за бъдещето, очакват ни две ядрени войни


Страшни пророчества за бъдещето, очакват ни две ядрени войни
В манастира Кутлумуш е открит ръкопис предричащ ядрен апокалипсис
19 Февруари 2023, Неделя, 19:40 ч.
Автор: Флагман.бг, Снимка: Shutterstock

Мистици очакват китайци да нападнат Русия и Москва да ги ликвидира с атомни бомби 

Предсказания за ядрена война се описват в ръкописа от манастира Кутлумуш. Там вече е предсказана както Първата световна война, така и Втората. Според ръкописа, в близко бъдеще Англия ще загуби всичките си колонии и ще се “свие” до собствения си размер. Сега тя все още притежава Фолклендските острови, съобщава "Труд", цитиран от БЛИЦ.

Следва войната на православните с агаряните (турците) и според пророчеството, следва победа на православните, след което кратък период на повсеместно объркване и отчаяние по цялата земя. Тогава ще възникне нов съюз на страни срещу Русия и ще започне нова война - “тридневно взаимно изтребление”. Очевидно това ще бъде втората фаза на ядрена война.

След това ще се случат поредица от събития, които могат да бъдат обяснени само с Божията намеса. Войната ще спре и католиците ще приемат православието. Православната вяра ще се разпространи не само на Запад, но и на Изток.

Мъките на хората ще свършат през “петдесет и петата година”. Ръкописът също така говори за свалянето на папата и появата на универсален европейски патриарх. Тук обаче не става ясно дали това наистина ще е предстоятелят на Православната църква или протеже на Антихриста.

В манастира Кутлумуш е открит ръкопис предричащ ядрен апокалипсис.

Схватка между Русия и САЩ

Други старейшини предсказват различно развитие на събитията. Например, има версия, че ядрена война няма да бъде между Русия и Запада, а между Русия и Китай - китайците ще нахлуят в руските територии и ще стигнат до Урал, преди руското ръководство да се осмели да използва ядрено оръжие. Китайците ще отстъпят, а Русия ще трябва да “възстанови земите в Сибир”.

В края на 20 век американският протестантски пастор Бринкли е сигурен, че това, което очаква Русия, е това, което очаква целият свят. Той говори за предстоящата ядрена война и посочва, че в резултат на нея върху Украйна ще паднат осем бомби. До Киев, Харков, Днепропетровск, Одеса, Херсон, Донецк, Луганск и Запорожие.

Освен това, ракетите към Днепропетровск и Луганск ще бъдат свалени и ще паднат на север от градовете. В същото време пасторът споменава, че Киев вече няма да бъде столица на Украйна, а Лвов ще стане главен град. Пророкът е убеден, че бомбите ще дойдат от Запад.

Преди да започне ядрена война, САЩ ще окупират петролните полета на саудитците, но скоро ще бъдат отблъснати. Ню Йорк ще бъде унищожен от терористи - ядрена ракета ще бъде изстреляна от кораб, но предградията ще оцелеят. Това обаче все още не е ядрена война.

Преди това ще има опустошителна война в Африка, където Северът ще се бие с Юга и само западните държави ще оцелеят. В Европа левите радикали ще дойдат на власт; ще избухне гражданска война в Англия, Франция, Германия. Чешката република и Словакия ще останат стабилни. Точно преди началото на ядрения конфликт, САЩ ще изтеглят контингента си от Европа.

Австрийският прорицател Готфрид фон Верденберг предсказва през 1994 г., че “звезда” ще се приближи до Земята преди Третата световна война. Появата й ще предизвика огнен метеорен дъжд и пожари ще залеят планетата.

Гадателят уточнява, че това ще се случи в “красив летен ден”, в небето над Австрия няма да има и облак. В десет часа сутринта слънцето ще избледнее, мъгла ще покрие земята, небето ще почернее, но звездите няма да се виждат. Тогава огнен дъжд ще завали на земята от запад и от север. Ще бъде тихо, но на всеки 50-100 метра на земята ще падат метеорити, които ще предизвикват пожари.

Битка сред ледовете

“За първи път над Адриатика ще бъдат използвани ядрени оръжия. Това ще причини множество цунамита. Северно море ще се превърне в още един театър на ядрена война - съседните страни ще попаднат под ракетни атаки. Великобритания, Белгия, Холандия, Германия и Дания ще пострадат от цунами с височина 90 метра. Чехия ще бъде унищожена, а на мястото на Прага ще има само разтопена скала”, казва още австрийският пророк.

Разбира се, западните гадатели смятат Русия за виновник за бедите и пророкуват загуба и гибел за нея. Православните старци твърдят друго. Например починалият през 2002 г. в Донецка област схимандрит Зосима Сокур, станал известен с делата си, предсказва, че “ударът” ще започне от Киев и ще обхване цялата руска земя. Но Русия ще “устои” и ще има голяма благодат в страната и силите на ада няма да победят Руската православна църква. Според неговото пророчество, Русия ще се отърси от коварния елит и ще намери цар, с когото ще преодолее всички изпитания.

Преди тези ужасни събития ще има още войни: САЩ и Израел ще се противопоставят на Иран, на чиято страна ще застане Москва. Американските бази в Закавказието ще бъдат ликвидирани. Може да има конфликти между Русия и Финландия и Швеция, но наказанието на тези страни ще бъде по-скоро икономическо, отколкото военно.

Всичко това означава ли, че сме на прага на ядрен конфликт? Може би. Свети Козма обаче споменава в своите пророчества, че краят на войната ще “съвпадне с два Великдена”, тоест католическият и православният. Най-вероятно това могат да бъдат следните години: 2045, 2048, 2052, 2055 и 2058.


В категории: Животът


16
Коментара по темата
16.
Ха ха
21.02.2023 20:32:17
0
1
Настрадин ходжа казал на хората като умра идва апокалипсиса.
15.
ROCK AND ROLL
20.02.2023 11:30:36
1
6
ПЪК МОЙТА КОМШИЙКА ГЛЕДА НА ПЪП И ПОЗНАВА НА . у й !
14.
До 10
20.02.2023 07:59:41
1
8
Някои казват, че земята е плоска, други, че е куха... всеки май си казва по нещо.
13.
Румбурак магьосник втора категория
20.02.2023 03:53:30
2
3
Чоколо моколо евем сите наоколо,афта бафта ибафта. Това е заклинание срещу земетръс и хемороиди
12.
ХХ
19.02.2023 22:56:31
12
10
Аз се кланям на единствения Бог - Ленин, и неговият земен наместник - Вова Атомното Джудже.
11.
Тоше-Яснувидеца от Скопско
19.02.2023 22:46:10
1
15
За първата ядрена война звездите нищо не ми говорят ,но втората със сигурност ще е Македония срещу отломките на останалия свят!!!!
Казах!!!!
10.
Кочо
19.02.2023 22:12:15
2
10
Някой казват че 4та световна щяла да се води с дървени пръчки и камъни :))
9.
До 5
19.02.2023 21:35:07
5
14
А ти на картини икони ли се кланиш и попове с мерцедеси.заблуден си
8.
И всички
19.02.2023 21:31:30
15
13
Старейшини рубладжии,се клснят на Бог Путьона архангел Митрофаница и на Свети Решетников който днес след поредната порция бпй дето ядоха в украйна явно е развързал кесията
7.
Kasabova
19.02.2023 21:21:56
3
15
ЗАКРИВАЙ
6.
ХХ-ристинка
19.02.2023 21:19:13
9
11
Аз се кланям на един надървен идол с котешка глава и две мадурки.
5.
XX
19.02.2023 21:16:00
14
20
Всички знаят, че католиците на запад и протестантите са сатанисти и се кланят на рогатия.
4.
ALF
19.02.2023 20:54:08
3
21
Пълни Глупости !
3.
Сандокан
19.02.2023 20:11:37
3
28
Бря, бря, бря напълних гащите
2.
Днес
19.02.2023 19:50:44
3
77
Е денят на Левски! На неговата гибел! Краят на един човек, който е икона за народа ни! Уважаема редакция! Толкова ли не намерихте интересни теми в историята ни, че този изстрадал го занимавате с шарлатанства на шамани, които са всичко друго, но не и източник на нещо полезно????.
"НАРОДЕ????"
Срам нямате ли? Искате да сте журналисти или местна жълта преса, клоняща повече към кафяво???
1.
TNT
19.02.2023 19:45:57
4
26
След 1 милярд години
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори