×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

България трябва да се подели между Русия и Украйна, смята шефът на „Вагнер“


19 Февруари 2023, Неделя, 18:48 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Според Евгений Пригожин няма значение дали някой от бойците му е нацист, важното е да убива врага

България, заедно с Франция и Италия, трябва да се поделят между Русия и Украйна. Това заяви собственикът на частната военна компания „Вагнер“ Евгений Пригожин в голямо интервю, публикувано в канала в Ютюб на Кени МакКормик. 

„Ако сме решили, че трябва да стигнем до Ламанша, то аз имам идеален план - както през 1941-45 години да загърбим всичко. Никакви екскурзии в Турция, никакви във Франция. Всички обличаме нормални „работни дрехи“, запрятаме ръкави и отиваме „да бачкаме“ като Татко Карло. И тогава ние трябва Франция, Италия, България и още нещо - да си ги поделим с украинците. Трябва честно да си ги разделим с тях, защото заедно с нас и те има още да се настрадат в тази война“, заявява Пригожин.

Шефът на „Вагнер“ се появи пред камера малко след като в няколко канала в Телеграм, свързвани с частната му военна компания, бяха публикувани видеоклипове как беглец от фронта, който те са заловили, е убит с чук в главата. Преди това той признава, че е бил вербуван от „Вагнер“ и пратен на фронта, където е дезертирал и се е предал в украински плен. Не става ясно как е попаднал след това в ръцете на убийците си. В интервюто Пригожин отказва да отговори директно на въпроса за убийството. Казва единствено, че познава много добре що за уред е чука, но нищо повече не знае.

Евгений Пригожин е бивш ресторантьор, собственик на кетъринг компания в Санкт Петербург и милионер. Той често е наричан „келнерът на Путин“, понеже фирмата му обслужва най-висшите държавни служители в Русия. В много снимки и видеа от миналото може да бъде видян как лично сервира по време на важни срещи на Путин с чужди държавни глави.

2002 година. Среща между Джордж Буш и Владимир Путин. Келнер им е Евгений Пригожин (четвъртият от ляво).

В годините, когато Русия реши да става глобална сила и започна операции в Сирия, Мали и Централноафриканската република, Пригожин основа своята частна военна компания, за която събра доброволци, готови да се бият срещу пари. Много от операциите, особено тези в Африка, бяха извършвани под прикритието именно на „Вагнер“. По този начин кремълската власт можеше да обясни, че руската държава няма нищо общо, а определени бойни действия са извършвани като частна сделка между африканските правителства и „Вагнер“. По подобен начин „Вагнер“ се появи в Мали, поканена от местното правителство, и успя да създаде обстановка, при която в началото на миналата година присъствалите с десетилетия френски легионери бяха принудени да се изтеглят от африканската страна.

„Вагнер“ бе впрегната и във войната срещу Украйна. Когато руската армия започна да губи позиции на фронта, Пригожин започна да вербува по затворите закоравели престъпници, основно убийци, на които обещаваше помилване, ако сключат договор и отидат да се бият. Това бе в нарушение на всички руски закони, защото единствено съдът и държавният глава могат да опростяват присъди. Но ползвайки се с най-висши протекции Пригожин не бе дори разследван за дейността си.

Различни източници твърдят, че акцията със затворниците е одобрена лично от Владимир Путин като лесен начин Русия да се отърве от осъдени, които представляват финансово бреме за нея. Данните от фронта сочат, че почти 100% от пратените там в редиците на „Вагнер“ престъпници биват убивани.

„Затворниците воюват добре, понякога по-безразсъдно, отколкото ни се иска. Понякога те се отнасят към цената на живота си по-спокойно от всички останали. Не са вкопчени в живота. За мамините синчета е разбираемо, че се безпокоят, даже когато тоалетната хартия им одраска дупето. А затворниците - когато им се откъсне ръка, крак, те пак са щастливи, веселят се и се хилят. Защото са били на място, където работата е сериозна“, казва Пригожин в интервюто. 

В него той признава, че сам е лежал в затвора, затова е така наясно с начина на мислене на престъпниците: „Аз съм лежал и затова мога да кажа, че в окопите се диша по-свободно, отколкото в затвора. Всички ще попаднем в ада, но в ада ние ще сме най-добрите.“

Според него не било важно дали бойците от „Вагнер“ са нацисти и фашисти, важното било да убиват врага. 

„При нас се ценят топките и мозъкът. А какво харесваш - символиката на Третия райх или да имаш 100 татуса на черепи по всички места - няма абсолютно никакво значение. А личното ми отношение (към нацистката символика и идеология) - всеки си лъска бастуна, както му се харесва. Важното е всеки да изпълнява поставените задачи.“




62
Коментара по темата
62.
До 57 относно Хал Търнър
09.03.2023 13:05:54
0
0
Harold Charles "Hal" Turner is an American far-right political commentator and convicted felon from North Bergen, New Jersey. Turner's viewpoints typically encompass Holocaust denial, conspiracy theories, white supremacy, and have included calls for assassination of government officials.
61.
Леля ви
21.02.2023 16:02:52
0
48
Вярвам му,както и на акащия в куфари велик вожд . Каза в речта пред ордата,че американските деца плачели и искали в СССР. Не знам що СССР а не РуZиа,пак е в делириум. И още много истини каза,ма нали сме от изтърваното безвъзвратно поколение ,викам : whatever братми,отивай да си пълниш куфара,ний тука ше се мъчим в гнилия капитализъм доживот
60.
анонимен
21.02.2023 14:43:04
0
10
Този кривоглав готвач защо смятаче няма да свърши като Дугина като някой от генералитета склочил от прозорец на 19 етаж или направо обесен като псето Березовки на полюлея в дачата си в Дубай
59.
До автора на статията
21.02.2023 11:15:46
0
5
Нз колко вели конспиратор си, обаче съм 10000%, че тоя бляд Пригожни- Нагожни или там какъвто и да е, дори не знае къде се намира България!
58.
европеец пита
21.02.2023 09:53:22
0
10
Защо всички деца на богатите Руснаци са в Западна Европа и САЩ, а не са в Русия? Защо са ги изпратили на запад да учат, да живеят, да харчат пари, а не ги държат в Русия. Не бе, просто питам, защо? Нали Русия е раят на света..... бахахахахахахахааааааа, с каруците още и новите китайско-руски коли ЛАДА. Честито!
57.
Интересна подробност
20.02.2023 19:58:55
5
3
И ето още нещо, което обикновено се изключва в селективното отразяване на СМИ.
Преди Путин да изпрати танковете си през границата в Украйна, той се позова на член 51 от Устава на ООН, който предоставя правно основание за военна намеса за самозащита.
Но.... има също член 107 от Устава на ООН, който позволява на 4те страни от антифашистката коалиция да предприемат неограничени действия срещу бивша фашистка страна, победена във Втората Световна Война! Забележете: Украйна е официална фашистка страна от Втората Световна Война (както също Германия, Италия, Румъния и България), следователно Русия може да заличи Украйна от картата.
Това е заключението на Хал Търнър:
"Както е показано, НИЩО в Хартата на ООН. . . не обезсилва или изключва действието. . . . взетo . . . срещу вражеска държава. . .от правителствата, които спечелиха Втората световна война. Така че това, което Русия прави в Украйна, е 100% законно , защото Русия беше сред четирите държави победителки (САЩ, Обединеното кралство, Франция и Съветския съюз), а Украйна беше „вражеска“ държава от Втората световна война. След тази война Украйна се превърна в НАЦИСТКИ режим и Русия го заличава съгласно член 107 от Хартата на ООН."
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/biden-is-in-kiev
56.
до 47#
20.02.2023 17:04:07
3
0
Льек, спирай пикото. Деба наркоманите откачени...
55.
Не е фейкнюз
20.02.2023 14:51:43
0
7
На тези които по-долу пишат, че Пригожин не е казвал това да погледнат този клип https://www.youtube.com/watch?v=HuJJ8Dk1kD8 и чуят какво казва на 50-тата секунда.
54.
*********
20.02.2023 12:09:52
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
53.
Питащ ЧЕП до БУЛАМАЧА94
20.02.2023 11:39:27
2
3
Що БОЖКАТА пропуска, че убитият с чук преди 2 месеца даде интервю преди два дни.
52.
до 47
20.02.2023 10:53:30
13
5
За феновете на наркомана Зеленски - директно от укрaинските СМИ:
"Пригожин заяви, че е получил 10 милиона кандидатури от американци за присъединяване към ЧВК "Вагнер": те искат да се борят с НАТО"
https://news.obozrevatel.com/ukr/russia/prigozhin-zayaviv-scho-otrimav-10-miljoniv-zayavok-vid-amerikantsiv-pro-vstup-do-pvk-vagner-hochut-borotisya-z-nato.htm
Собственикът на руската частна военна компания "Вагнер" Евгений Пригожин заяви, че е получил 10 милиона заявления от американците за присъединяване към терористите. Всички те изглежда искат да се борят с НАТО.
Той съобщи за това пред изданието CNN. Отговорът му бе публикуван в Telegram канала "Капка Пригожина".
https://t.me/Prigozhin_hat/2616
"След публикуването на рекламата на ЧВК "Вагнер", насочена към американската аудитория, получихме повече от 10 милиона кандидатури от граждани на САЩ, които искат да се присъединят към редиците на ЧВК "Вагнер" за борба срещу НАТО", се казва в изявлението.
Пригожин отбеляза, че ръководството на ЧВК в момента обмисля около един милион американски граждани за допускане "до работа". Затова, твърди той, уж е спрял да вербува затворници в руските затвори, които да участват във войната срещу Украйна.
51.
до 49: за хората тук на хапчета
20.02.2023 10:20:54
7
3
Това е публикация от българските СМИ (09 Февр. 2023), която някои май някои тук са пропуснали:
"Бъзика ли се: Пригожин разкри пред Си Ен Ен защо "Вагнер" не наема вече затворници
Шефът на ЧВК заяви, че над 10 милиона американци са подали заявления в компанията му, за да се бият срещу НАТО"
https://blitz.bg/svyat/bzika-li-se-prigozhin-razkri-pred-si-en-en-zashcho-vagner-ne-naema-veche-zatvornitsi_news936255.html
Евгений Пригожин обясни на американски журналист от CNN защо са спрели да набират затворници в групата Вагнер.
„От пускането на рекламата на Wagner Group, насочена към американската аудитория, получихме повече от 10 милиона заявления от граждани на САЩ, желаещи да се присъединят към нейните редици, за да се бият срещу НАТО.
Затова временно спряхме набирането на доброволци от руските затвори, но ако има съответно искане от Държавния департамент на САЩ, ще набираме и от американски затвори", каза той.
По-рано стана известно, че Пригожин е обявил края на набирането на затворници в ЧВК "Вагнер"
50.
Га га га га
20.02.2023 09:03:13
3
5
С десет милиона нови попълнения Бахмут пада за три дена! Гойда!!!
49.
До 45
20.02.2023 08:57:18
1
8
А хапчетата вземаш ли ги редовно?
48.
Z
20.02.2023 08:23:05
13
11
Тези които изпращат оръжия в Украйна трябва да отидат на фронта и лично да вземат участие в победата над Русия.
47.
Въй
20.02.2023 07:43:04
3
28
Идиотиите, които съчиняват русофилистиците, надминават дори бълнуванията на Пригожин и Кадирович.
10 милиона американци били подали молби да отидат във Вагнер? Направо са му сринали пригожинския сървър от заявления.
Как е възможно да сте такива олигофрени?
46.
До 27
20.02.2023 03:02:40
15
14
Това ,че се манипулират гласуванията във флагман няма нищо общо с настроенията в България.Повечето хора мразят герб и умно красивите ,но тук те получават пълна подкрепа.
45.
едностранна дописка
20.02.2023 00:25:12
25
7
Можеше да се спомене, че Пригожин обяви, че е поканил американски наемници и е получил 10 млн кандидатури на американци, които искат да се бият заедно с руснаци, затова е спрял да набира руски затворници за Вагнер.
Можеше да се спомене също срещу кого воюват Вагнер, нали? Това са наемници от американската Academi (по-рано BlackWater на Ерик Принс), Mozart, ISIS, чуждестранни наемници от 40 страни:
"Нео-нацистки азовски полк води харковската офанзива в Украйна, участва бившата група BlackWater"
https://www.thegatewaypundit.com/2022/09/neo-nazi-asov-regiment-leading-kharkiv-offensive-ukraine-former-blackwater-group-involved/
АП показа кадри на командир на украинско подразделение, носещ лепенка на "Ислямска държава"
https://davidicke.com/2023/02/17/ap-shows-footage-of-a-ukrainian-unit-commander-wearing-an-isis-patch/
"Путин унищожи още един склад за адренохром в Украйна"
https://realrawnews.com/2023/02/putin-decimates-another-adrenochrome-warehouse-in-ukraine/
44.
Хахах
20.02.2023 00:22:47
14
29
Русия трябва да се подели между Украйна и Монголия...След няколко месеца северно азиятската клоака няма да има...
43.
Смееееееееех
20.02.2023 00:08:26
33
13
Те таково животно Украйна , само след няколко месеца нЕма да има !
Щото ще има Новороссия и Малорусь !
Така , че отсега започвайте да се ориентирате към ПРЕНАПИСВАНЕ на пропагандните статии !
Днешните вече НЕ хващат дикиш ...
42.
Батката
19.02.2023 23:52:07
4
16
А мекия в шепите можете ли да си поделите?
41.
Евгений Пригожин
19.02.2023 22:55:04
11
3
Ну что та ?! Хохохоо , вьй меня не верите? А я скажу вам, мир плоской веруйте меня люди. Все людоеди я накормил очень хорошо хохохоо ! Спасибо за внимание, пока !!
40.
123
19.02.2023 22:53:36
5
26
Мазняркожин действително е набръщолевил тези бълнувания. Има и видео в интернет, където можете да му чуете болните и отчаяни разсъждения пред блогър или какъв е там. Просто пълни болните фантазии на телевизорната масовка да се пени в делириум от величието на великата си армия, която още се пъне по окопите из Украйна почти една година.
39.
Киро
19.02.2023 22:33:39
7
38
Аз съм за Европа и живея в Европейския съюз който иска Русия там никой не връщат необятна е Русия и съм чувал че е много хубаво А който пък много държи на Русия може и на война да отиде Вагнер търсят хора
38.
От тъп по тъп
19.02.2023 21:55:50
1
13
Джим кери маската
37.
Флагман са Укри-Американски
19.02.2023 21:44:54
38
15
бълват Американска пропаганда Българина да замрази Русия.
Долни вредни бактерийки сте
36.
ХХ
19.02.2023 21:22:21
8
13
Аз много я разбирам гиуграфията. Едно време подкрепях идеята да станем 16-та република на СССР.
35.
Командос
19.02.2023 21:21:00
9
32
Ако това е истина казанато на тоя, трябва да бъде претрепан!
34.
Уууууууу
19.02.2023 21:14:24
16
13
Пак фейк нюз
33.
Петър
19.02.2023 21:12:56
5
13
Президента да седне да преговаря за мир
32.
ХХ
19.02.2023 21:04:52
26
17
Авторът е некой умен и красив англосакс дет си няма и идея от географията на Европа... Но про'с'таците и тука са си като него.
31.
Обективен
19.02.2023 21:01:11
23
15
Руснаците......по-скоро бих избрал по-малкото зло. Гърците и Турците да ни поделят.
30.
Zapoznat
19.02.2023 20:37:21
8
39
Та за бога !
Това е мечтата на Костя Копейкин !
29.
FakeNews
19.02.2023 20:35:24
19
24
Спряха руските телевизии и започнаха да си пускат каквито си искат новини, където си искат. Иначе работи, издразних се но знам, че е фейк ще има доста облъчени.

Няма нужда да ме убеждавате, че не е част пропагандата аз знам за себе си и не се надявам да повлиявам на някой с това, което мисля. Просто го изразявам публично....доколкото и това все още е позволено!
28.
Смях
19.02.2023 20:19:09
13
59
Те две села не могат да вземат месеци наред,до Ла Манша щял да стига хахахахха.Повярва си този готвач\сервотьор на Путин.
27.
До 22
19.02.2023 20:11:30
10
46
Дърпай ти към мускала ве калъф!
Нещо са ти криви сметките ми се струва. Уж 80 % от българите били за рОспия, а в същото време на предния ти коментар има набухани повече от 50 минуса, ахахха. Бахти жалкаря си честно. Блаженни са вярващите, дето има една приказка!
26.
Hahah
19.02.2023 20:05:48
10
31
Он ги плюе а те му викат благодаря и го гледат зинали.
Ами това е положението за русофилите в България.
Ако има още убидени и неразбрали русофили, да попитам азбуката ни Българска ли е или идва от македонско? Щото Путин твърди че идва от Македония.
25.
А пирожкин
19.02.2023 20:04:56
9
23
Кадирката врътна ли гъзицата вече не сте другари ама дилъра ви един и същ той едно врвме варшава превзе.лондон кво ли не сега и ти почна същите дивотии да дрънкаш опасен фантазьор
24.
Русалка
19.02.2023 20:02:06
7
26
Този е луд, много луд!
23.
Лили
19.02.2023 19:50:48
40
18
Ето номер 18 вече е прочел заглавието, без да е осмислил прочетеното и е почнал като по команда да плюе по Русия, въпреки че в написаното няма и грам смисъл!
Интелигентни хора са русофобите, ясно се вижда по коментарите им!
22.
До 13
19.02.2023 19:49:55
71
28
За такива олигофрени като теб съм сложил усмивка накрая. Иначе 80% от българите са за Русия .Дърпай към любимата ти Америка и там ще се гушкате с Кирчо и компания.
21.
Лили
19.02.2023 19:47:45
18
34
Чакайте да видя дали правилно съм разбралa това, което "журналиста" се опитва да ни внуши?
Русия дава половината от територията ни на Украйна? На Украйна??? На същата тази Украйна, с която води война от една година?
Е, това не звучи ли тъпо? Да не кажа и по-силна дума!
Вие като ги пишете тези глупости, въобще осмисляте ли какво точно сте написали?
Или щом звучи като рефрен за русофобите, може да го пуснете, нищо ще е страшна тъпотия?
С такива "новини" карате още повече хората да обичат Русия и да ненавиждат Украйna и лъжливата ѝ пропаганда!
20.
OG KUSH
19.02.2023 19:39:47
7
35
И тоя малоумник като всеки един голям крокодил ще се се превърне в куфар. Или по-ясно, един ден западната или източната администрация ще му пратят Бугимен да го опакова в найлонен чувал.
19.
22ew
19.02.2023 19:39:09
18
11
FALSHIVI NOVINI.
NIAMA DOKAZATELSTVO CHE TOVA E ISTINSKO VIDEO ILI HIBRIDNO KAKTO PRAVIAT VECHE.

NIAMA DOKAZATELSTVO CHE TOZI CHOVEK IMA NESTO OBSTO S VAGNER. KAKTO VIJDATE TOI E SERVITIOR.

SLUSHAME TOLKOVA MNOGO FALSHIVI ZAPADNI PROPAGANDI -- CHE PUTIN IMAL RAK VSEKI DEN SE PISHESHE TOVA, CHE RUSSIA GUBILA TOVA I ONOVA. GLUPOSTI i LUJI.

PITAITE PUTIN AKO ISKATE DA ZNAETE STIGA S FALSHIVI NOVINI.

SAMO KATO VIDISH CHE STE BLOKIRALI VSICKI KANALI NA RUSSIA STAVA YASNO CHE TOVA SA FALSHIVI NOVINI.

TOVA TUK E WEBSITE NA GERB PLATENO OT GERB I VSEKI DRUG E BLOKIRAN.
18.
Хайде
19.02.2023 19:37:09
21
67
сега поддържайте рашистите!
Хайде де!
В деня на обесването на Левски!
В деня в който граф игнатиев го предаде!
Поддъжайте путлер, кадиров неверника и пригожин престъпника!
Хайде давайте дружно срещу майка България!
Предатели!
17.
Бай Онзи
19.02.2023 19:35:21
13
15
Фейк
16.
Хахахах
19.02.2023 19:34:47
19
34
Има ли нормален човек, който да повярва, че някой е изрекъл такава глупост...
Алоууу, флегманите! Бива, бива (тъпни), ама цял бивол за мезе не бива! Станахте по-зле от всички идиотизирани медии ХАХАХАХАХ
15.
БХ
19.02.2023 19:33:37
9
50
Те и казаците така си мислеха, но срещнаха генерал Колев и много плакаха.
14.
222
19.02.2023 19:33:18
15
56
Заслужавате украинците+НАТО да ви изтрепят отвсякъде - наглеци недни!
13.
До 12 мекерето
19.02.2023 19:28:19
15
58
Не пиши в множествено число ве русоробска мастия!
12.
Ние сме
19.02.2023 19:24:53
88
16
Към Русия , наглите украинци ще ни съсипят :D
11.
Товарищ
19.02.2023 19:23:10
6
33
Много си си повярвал гледам, нареждаш и хора от кремъл, да няма падане от прозорец или балкон скоро?!
10.
идиот русофоб
19.02.2023 19:21:41
40
11
Зашо ми триете мнението?
Не съм обидил никой от Флагман, напротив- даже ви подкрепям!
Ето отново мнението ми, надявам се този път да не го изтриете:

Г-н Божков е много уважаван журналист и един от най-изявените русофоби. Поздравявам го за честната му позиция!
Божидаре, ти си един от нас и се надявам заедно да вървим в битката срещу империята на злото на Путлер!
Щом г-н Божков казва, че руснаците искат да дадат половин България на Украйна, как може да не му вярвате? Че не ли звучи ли логично руската кочина да ни предаде на братята украинци, които пък са контролирани от САЩ?
Да живее Украйна, да живее САЩ и ние под тяхно владение!
9.
А според мен,
19.02.2023 19:19:42
17
85
Всеки един българин, французин и италианец трябва да ти се ИЗСЕРЕ върху мазната сура!
8.
Сектата
19.02.2023 19:17:38
13
49
Нямам думи за начина на мислене на тоя папагал...
7.
Нищо ново
19.02.2023 19:15:28
24
56
Руски изроди дебнат отвсякъде.
6.
идиот русофоб
19.02.2023 19:15:27
27
18
ей, сега ви почвам с минусите, русофилистици мръсни!
5.
*********
19.02.2023 19:14:45
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
4.
ТБС
19.02.2023 19:09:38
54
28
Абе Пешев, кой ще седне да ти обяснява с години, неща които не можеш да проумееш и за век. Ако беше учил руски и ако имаше поне една работеща клетка, щеше да изслушаш цялото интервю и да си направиш изводите по темата. Сега изтичай да хапнеш малко буболечки и да се биеш един бустер за успокоение.
3.
*********
19.02.2023 19:05:13
17
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
2.
пешев
19.02.2023 19:04:05
29
81
сега искам да прочета коментарите на русо-путино- гъзолизачите да видим колко са българи,колко са деградирали от аналните течности
1.
На какви субстанции си ве, клоун
19.02.2023 19:02:49
22
73
Те останаха ли живи "бойци", колко изтрепаха украинците, 70-80%?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Валежите ще са значителни и в източните Родопи, има риск и Арда да излезе от коритото си Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения В шест области е обявен жълт код за опасно време  6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти
Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори