×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Астролог бие тревога, очаква много мощни земетресения през тези дни


Астролог бие тревога, очаква много мощни земетресения през тези дни
Ако Вранча се готви да направи големи поражения, Земята ще започне да излъчва в Румъния и Северна България газ радон в значителни количества, коментира Филип Филипов
19 Февруари 2023, Неделя, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Филип Филипов предсказа с точност катастрофалния трус в Турция 18 дни преди замята да се разтресе

Тревожна прогноза за много мощни земетресения през следващите дни до средата на март направи Филип Филипов. Според астрологът и физик, който предсказа с точност катастрофалния трус в Турция 18 дни преди замята да се разтресе, най-критични са дните от 18 до 22 февруари. 

Една от причините за това е свръхмощното избухване на Слънцето от клас Х2.2 малко преди Новолунието и мощната фигура с участието на 8 планети. Тези дни действа много силна космическа фигура между Слънцето, Сатурн, Луната, Плутон, Венера, Нептун и Селена, пише той във Фейсбук.

„Навлизаме в периода, когато Гравитационната енергия спрямо Земята ще се повиши значително поради струпване на повечето планети в сравнително тесен отсек от гледаната от Земята Слънчева система. Това най-вероятно ще донамести вече сериозно разместените разломи. След това чисто астрологически, Луната ще съвпадне с няколко планети, които пряко имат отношение към земетръсите и по този начин, тя ще активира допълнително опасните процеси“, предупреждава астрологът.

„Нещата ще кулминират, когато ще се реализира Новолуние с участието на една от главните планети на земетресенията - Сатурн. И в края на месеца Луната ще направи три последователни затъмнения, което допълнително ще насочи още сложна енергия към Земята“, подчерта той.

Според него това е едно от най-мощните за последните около 20 години слънчеви изригвания, потвърждаващо думите му, че предстоят нови все по-мощни избухвания от Слънцето. 

„Не трябва да се допуска паника и излишни страхове, независимо, че навлизаме в период на критична опасност. Тези прогнози се правят само с цел да се намали риска за хората, нашата държава и съседите ни, които вече пострадаха значително“, уверява Филипов.

Последното зимно новолуние, за което пише той, се очаква на 20 февруари. То ще има голяма магическа сила.

„От началото на годината има цяла поредица от силни слънчеви изригвания и те ще зачестяват както прогнозирах в мое ТВ участие, правено преди Рождество и излъчено на 1.01. Там обяснявам, че редица самозабравили се индивиди, които искат да манипулират цялото човечество ще бъдат сериозно изненадани през 2023 от мнението на Слънцето, като живо същество, изявяващо Действията на Господа по цялата Земя и Слънчева система“, разказва физикът.

„В такива моменти, когато Венера, Нептун и Селена са в много силна връзка със Слънцето, това е перфектен момент за проява на висшата любов, освобождение от кармата чрез милосърдие и състрадание, подкрепа на хората в трудни моменти, връзка с живота на Бога във Вселената и Слънцето, развитие на интуицията и връзката с чувствата на Христовите ангели, работа в областта на психологията и подкрепа на висшето в човека и цялото човечество“, добавя той.

„Ако човек, не иска да се развива в описаните нива, отклонява тези висши импулси от своето съзнание и дори ги потиска, то тази мощна космическа енергия от Божествен порядък, проявена от слънчевото избухване може да създаде редица проблеми на здравословен, емоционален, ментален и психически план, защото тази Божествена енергия идва при нас и ако хората й се противят, те създават голямо съпротивление и „кабелите“ на организма могат да прегорят от голямата енергия, която си протича с или без наше желание“, обяснява астрологът-физик. 

„Ето защо, в такива моменти човек, трябва да е в медитация и молитва, да мисли за велики и Божествени неща, да развива своята интуиция и единство с Бога с помощта на своя Ангел-хранител и да се опита да прилага колкото се може по-съзнателно Божествените импулси към добродетелност. Добре е също така да се пие повече вода, да се разрежда кръвта по естествен начин и да се отвежда излишното електричество извън тялото чрез контакт на стъпалата със Земята и по-чести душове“, добавя той.

„За съжаление, това най-мощно до този момент от началото на годината Слънчево избухване, ще активизира още повече Сеизмичните процеси по лицето на Земята и то не само около Европа, а и към двете Америки. В идващия Нов лунен месец ще видим още много сериозни земетресения и вече дадох прогноза за това, като ще се постарая да дам и нова информация, ако има такава. Новото в случая е, че Слънцето ще активизира още повече Магнитното поле на Земята и това ще провокира още по-мощна сеизмична активност. Ето защо, е необходимо да се управлява лични риск и рискът към близките, чрез инструментите, които съм създал за целта“, предупреждава Филип Филипов. 

„След като гигантските земетресения в Турция реализираха огромно освобождаване на енергия, което дестабилизира сеизмичното равновесие на Балканите и Турция, и след като в Румъния се случиха силни трусове, се оформи един вектор между двете области, показан на графиката с виолетова линия. Тази линия създава сериозна опасност спрямо точка 1, а в точки 2, 3 и 4 могат да се реализират нови земетресения в резултат на търсенето на ново равновесие от напрегнатите плочи. В точките 5 и 6 може да има косвено влияние на същия този процес. Всички тези области бих оценил с код червено“, пише той.

„Относно България за съжаление вече навлизаме в код червено, защото процесите в Румъния показаха активизиране на старо огнище, което може да провокира процеси в точка 7. В точка 8 или по протежението на трите разломни линии маркирани в черно са възможни земетресения, но както обясних, рискът е значително по-малък от колко в областите маркирани от 1 до 6“, обяснява астрологът-физик. 

„Трябва да се отбележи фактът, че всички реализирани земетресения до този момент са сравнително плитки, а Вранча като много опасен източник, реализира събития от много голяма дълбочина и не би трябвало да е пряко свързан с трусовете до момента. Вранча, обаче си е Вранча и тя може да ни изненада всеки момент със земетресение от 7 или дори 8 М по Рихтер, които ако се случат ще има поражения в цялата зона от Москва, Белград и Истанбул, като България в такъв случай ще бъде значително засегната“, добавя той.

„Изключително важно е, че ако Вранча се готви да направи големи поражения, Земята ще започне да излъчва в Румъния и Северна България газ радон в значителни количества. Нашата държава и Румъния следят тези данни и сеизмичните институти, както и Службите за защита на населението са длъжни да дадат на време информация за това“, подчерта Филипов. 

„На 18.02 +-1 ден се реализира първият опасен модел, който може да реализира събития спрямо крива линия преминаваща през Тимишоара, Белград, Месина и Триполи. Този модел оценявам с код оранжево. Друга опасна област преминава през Сочи, Малатия, Дамаск и Йерусалим“, пише той.

„Новолунието на 20.02 +-2 дни показва, че цяла Източна Турция и нейните съседи са под код червено за целия идващ Лунен месец. Същото това Новолуние показва и сериозна опасност за крива линия, преминаваща през Крим, Анкара, Кипър и Кайро, като за съжаление Хърватия и Италия са засегнати от друга линия, преминаваща директно през Рим“, добавя той.

„На 23.02 се реализира Юпитерово затъмнение от Луната, което за съжаление показва опасност за западните ни съседи, като 17 и 21 изт. меридиан +-2 градуса заедно с диагонална линия, свързваща Загреб и градове северно от Неапол. Налице е код оранжево за 23.02+-1 ден“, предупреждава астрологът. 

„На 25.02 се реализира Ураново затъмнение от Луната, което е доста опасно, защото засяга с линията Вранча, Истанбул и Дамаск. Налице е също код червено за 25.02+-1 ден“, добавя той.

„Новолунието и двете особени Лунни затъмнения, могат да реализира трусове на 27.02, 7.03 и 15.03 +- 2 дни спрямо описаните за тях линии и оценявам риска за тези дати с код червено“,   пише във Фейсбук Филип Филипов. 


В категории: Хороскоп


16
Коментара по темата
16.
до Мери
22.02.2023 13:36:51
0
0
да но прогнозата му се оказа точна
15.
Мери
22.02.2023 12:55:21
0
0
Сложил си е снимка от младежките години. Да не го познаят и набият ако сгреши прогнозите. :)
14.
Ахааа
20.02.2023 20:35:42
0
9
Я! Ама той май че вече започна да познава... От днес отново в Турция.
13.
Путислав Рублёв
20.02.2023 19:43:02
2
3
Подобни "астролози" трябва да се вкарват в затвора.
12.
Hhah
20.02.2023 17:38:07
1
2
Още малко и швепс
11.
путкин
20.02.2023 15:01:34
1
4
мале, тая статия олицетворява целия ви екип, бесчета...

Дъно, под дъно копаете, обзалагам се, че русчев я е писал, най му приляга на плоскоземския антиваксър, кемтрейлс "мозък"...
10.
Манчо
20.02.2023 14:25:38
0
1
На майкатипотката
9.
Чавдарче 1966г
20.02.2023 09:45:53
5
13
Цената на кашкавала ше падне ли скоро гаспадине че някой хора може да не изкарат до земетресението


Или ше търсим печалба под руините
Кат турските доброволци
8.
*********
20.02.2023 05:59:43
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
7.
Не човек
20.02.2023 05:32:21
11
23
И слънцето не може да трае Европа с глупостите дето творят и изригна заради дизелите
6.
Флегми шлака
20.02.2023 02:11:12
6
27
Астролозите казват за земетресения, а сеизмолозите какво да правят тогава? Интересно е че няколко такива влязоха в затвора. Още по-интересно е че флагманите още не са влезли в затвора въпреки хилядите им буквално престъпления. Да не забравите по изборите да пишете накъде пътували колите дребни идиотомафиоти такива.
5.
На 19 фев
19.02.2023 23:49:13
9
24
Пишете за Левски подлогииииии, съдбата ще ви срине
4.
BB garanted
19.02.2023 23:38:42
1
41
В Хасково спяха на палатки един Великден заради такава прогноза ако помните
3.
Blagodarq...
19.02.2023 23:13:08
11
22
Sega ste smeli no kato raztrese pod krakata shte mislite kade da se kriete ... otvoreni do momenta kogato se razbere ot vsichki che choveka e prav i si razbira ot rabotata,ne pliute na truda na horata koito mislqt za vas i iskat da vi pomognat ... koga ste sledili vie negovi postove i prognozi ?! Az lichno go pravq poveche ot godina i zabelqzvam tochnite mu prognozi , po meridiani kakto e opisano... 10 pati meri 1 pat reji, ne izlizaite na terena bez topka...
2.
всеобщо мнение
19.02.2023 22:44:24
16
43
ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛА
КАТО СИ ТОЛКОВА ОТВОРЕН...ПОЗНАЙ ЧИСЛАТА ОТ ТОТОТО......
ДА,АМА ДРУГ ПЪТ
1.
Q
19.02.2023 22:03:26
12
56
Къде го е предсказал преди 18 дни пред Касабова ли
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори