×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов: Този път ще стана депутат! Но както върви, пак няма да има правителство


Борисов: Този път ще стана депутат! Но както върви, пак няма да има правителство
Под мое ръководство ние изпълнихме всички технически критерии и ни се отвори вратата към еврозоната. Затова се казва "чакалня", посочи лидерът на ГЕРБ
17 Февруари 2023, Петък, 18:06 ч.
Автор: Флагман.бг

Съжалявам, че не приехме закона за независимостта на главния прокурор, изготвен от Зарков

Съжалявам, че не приехме закона за независимостта на главния прокурор, изготвен от Крум Зарков. Нашите евроатлантически партньори го очакват. Радо Чолаков ме залъгваше, че е противоконституционен. Не може главния прокурор да бъде независим, не може да бъде незаменим, ако е извършил престъпление. Но да сменим Гешев с Рашков, няма да приема. Прокуратурата пази в момента Кирил Петков и Асен Василев.  В първия ден на новия парламент Крум Зарков да го внесе, ще го приемем

Аз знаех за списъка "Магнитски" доста преди да излезе. Бях няколко дни в американското посолство. Два пъти се видях и Джим О' Брайън. С начина, по който вървим днес, няма да има правителство. Този път ще стана депутат!", Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването "Лице в лице" по БТВ. 

Две години Асен Василев помпаше инфлацията и ние загубихме шанса за Еврозоната. Днешният ден ни дава две новини. Не се справят с границите. Преди две години България беше сочена за пример в справянето с нелегалната миграция. Протестът започна, когато България бе приета в Европейския банков съюз. Говоря само факти. Под мое ръководство ние изпълнихме всички технически критерии и ни се отвори вратата към еврозоната. Затова се казва "чакалня", подчерта  Борисов.

Той коментира новината за намерените около 40 мигранти край Лукорско и пресконференцията на финансовия министър за отлагането на влизането на България в еврозоната.

Горанов си подаде оставката, не е бил в листите на ГЕРБ, коментира Борисов списъкът "Магнитски".

Защо две години, докато ГЕРБ беше в изолация, те не си приеха законите, попита риторично Борисов. Той имаше предвид това, че отлагането за еврозоната е заради неприети 4 законопроекта.

"Аз съм вярващ човек в Господ, той днес все едно, че ми дава възможност да опровергавам всички лъжи. Депутатите на ПП и ДБ бойкотираха комисията за пране на пари. Кое е по-важното? Две години не намериха време да променят тези закони. Останаха два дни и хвърлиха вината върху ГЕРБ. Това са хора, които говорят неистини. Няма да го търпя! Асен Василев две години помпаше инфлацията! Той работеше целенасочено да не влезем в еврозоната, всичко останало са приказки“, заяви Бойко Борисов в студиото на БТВ.

"С него цял живот сме противници, не врагове, а противници - и в спорта, и в живота. Той беше най-добрата барета! Като барета задържа най-големия терорист в Европа, той се хвърли върху него, онзи ходеше с граната в джоба с изваден шплент“, коментира той и бизнесмена Алексей Петров.

"Как така ви написаха да ме питате, а тях не ги питате? Асен Василев вчера беше тук“, обърна се той към водещата Цветанка Ризова. Тя отговори, че в цялата й журналистическа кариера, никой не й бил писал въпросите.

"Говорихме ли миналата година за левчето? Какви мерки се взеха?“, припомни той за предупреждението на ГЕРБ за надутите цени на горивата.

"Контра въпрос - за две години промениха ли закона за хазарта? Защо не е променен? Последната промяна беше през 2013 г.“, обърна внимание лидерът на ГЕРБ.

"Защо все към нас питате? От деня, в който "Промяната“ си отиде, бензинът и нафтата паднаха ли с един лев? На всяка бензионстанция може да го видите“, продължи Борисов по темата за цените на горивата.

"Кирил, Асен и Христо Иванов ни надиграха. Чолаков ми каза, че има нарушение на Конституцията. Ще го подкрепим! Видно е, че Европа и Америка го искат този закон. Ние ще го подкрепим, а после Конституционния съд да се произнася“, коментира той и неприетия законопроект на Крум Зарков в парламента за ограничаване правомощията на главния прокурор.

"Ако се смени Гешев с Рашков, извинете - такова нещо няма да подкрепим!", зарече се Бойко Борисов.

"Прокуратурата в момента брани Кирил и Асен с неадекватните си действия към тях. Разработки има ли как такива милиарди отидоха към "Лукойл“, как газ, който струва 100 лв., го платихме 130 лв.? Толкова работа имат, в момента не си я вършат. Не е важно дали е Гешев, Рашков, Татарчев, трябва да има законов начин, не говоря за Гешев, ако наруши закона, да има орган, който да го разследва. Кой разследва беззаконието на Рашков срещу нас? Идват, обръщат къщата, не намират нищо, полицаите казват, че трябва да ни изкарат, за да ни снимат“, заяви Борисов за въпроса за съдебната реформа.

"Аз знаех за "Магнитски“ преди това. За пет дни - три пъти!“, призна си Борисов, че три пъти през последните седмици, е бил в американското посолство. Той каза още и, че два пъти се е срещал с посланик Джим О`Браян.

"Колегите от ДБ знаят, че приеме ли се бюджетът на Асен Василев, еврозоната отива, помпа се инфлацията“, вби Борисов клин между коалицията на ПП и ДБ.

 

Очаквайте подробности!


В категории: Политика


50
Коментара
70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 3
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 4
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 4
50
Коментара по темата
50.
С бате Боко на дълбоко
20.02.2023 12:30:33
0
1
Има информация че може от вън да му осветят мюшенгиите, затова гони депутатски имунитет
49.
"""
18.02.2023 17:37:50
0
4
Българо-американската кредитна банка (БАКБ) с мажоритарна собственост на Цветелина Бориславова , перяща парите на боко
е замесена в мащабния скандал за източване на над €‎40 млн. при доставка на бланки за биометрични паспорти за нуждите на Агенцията за публични услуги на Република Молдова.
48.
Истината
18.02.2023 14:09:48
0
8
Тежък месец за герберунгите и вожда им бокоМутрата :
Вожда може много скоро да влезе в списъка „Магнитски“
От ГЕРБ се гърчат и квичат.
На Амбразурата се хвърлят Гербер, след Гербер, но вече е късно.
Вожда борисоФ е политически труп, а скоро може да стане и personae non grate за САЩ.
Дори и да стане депутат!!!
47.
Не съм от ГЕРБ, ама и от БСП не съм
18.02.2023 08:26:45
0
13
Хаха простата мутра твърди, че горивата паднали след като правителството на промяната си отишли, ама тиквоций банкянски не е чувал за борса и цени на петрола, щото в Банкя няма такава. Изрода окраде България и сега се прави на ни лук ял ни лук мирисал, ама хората не са глупави ... а той че е прост си е негов проблем.
46.
От Лондон
18.02.2023 08:05:46
1
11
Г-н Борисов, като се погледнете в огледалото не виждате ли г-н Пеевски ?
45.
Чекмедже и Войвода
18.02.2023 08:00:54
0
4
На мене не ми трябва власт
44.
*********
17.02.2023 23:59:55
1
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
43.
До 42
17.02.2023 23:42:52
2
58
Кои въведоха тази общност тук? Герб! Кой кмет разреши първа гей парадите? Фъндъкова! Чии министри промениха учебниците по историвюя и въведоха педерастията в учебниците? Тези на бойко! Кой открадна няколко десетки милиарда от бъдещето ни??!!
42.
Опашката си къса гущера на LGBTQ+ общността
17.02.2023 23:37:09
57
12
Историята не знае, да чете също, български срича, на английски пелтечи, Конституцията гази, разхожда се пеша с три джипки и 15 гавази ?
Стандартът на живот се определя от инфлацията и поскъпването на всичко, не от ухилен, самодоволен кухар!
След това ще е виновен ГЕРБ, Бойко, Доган и Слънчевата активност!
После ще излезем от кризата с още и още заеми, както при Бай Тошо в Зрелия Социализъм!
Простолюдието взе властта след преврата на зеления чорап. Сега ще гледате пари от ЕС пре дупките на чорапа.
ПППП, Киро И лена знаят от Google и Grindr как да се справят!!!
Планът за милиардите от Европа още ще се изпипва и наглася съобразно желанията на Прокопиев,Божков,Василев и останалите мафиоти, финансирали Метежа на Промяната!
41.
Лъжите на Променливите крадци
17.02.2023 22:47:33
54
25
Само преди няколко месеца от „Продължаваме промяната“ обещаха, че с парите, които според тях се крадат от държавата, Асен Василев Кирил Петков ще строят по две магистрали „Хемус“ годишно, четири моста над Дунав, три тунела под Стара Планина и още, и още…
Парите няма да идват от заеми за държавата, а точно обратното. Всичко това щяло да се финансира от онези 8 милиарда лева, които уж били крадени. „Проблема не е в парите“, обяви Асен Василев в компанията на кандидат-премиера Кирил Петков.
Малко след като встъпи в длъжност обаче, същият Кирил Петков обяви, че страната ни тегли нов заем от над 7 милиарда лева, а парите ще отидат за инфраструктурни проекти. Даниел Лорер от компанията на „Промяната“ също потвърди, че теглените заеми са именно за инвестиции в инфраструктурата на България, защото 10 години нищо не е направено.
Парадоксално, даже и със заемите, по времето на кабинета „Петков“ нямаше построен нито един мост, тунел или асфалтирана дупка.
40.
Бясната глутница ПП+ДБ само тояга
17.02.2023 22:42:18
53
24
Антиобществен бяс - див и свиреп се е натрупал в просто простолюдието от промяната ПП и ДБ . Все по-дълбоко затъват в тресавището на рекционната теория и практика доведе розовите либерали и техните последователи до блатото на декаденщината и рекционна асеневка , които са предмет на възхвала от страна на всички слуги на задкулисието от промяната, медии и олигархията.
Жаждата за натрупване на богатството растяла непрекъснато чрез криптовалути, посредници ,комисионни ,далавери ,кражби и продажби от измамническата банда на промяната . Лирично отклонение...
Протестърската мафия от площадите и барикадите бяха жестоко измамени очакванията им за баница и сладолед за тях нямаше.
39.
Борат Петков - премиерът от Харвард
17.02.2023 22:39:31
50
26
Румен Радев за индийския игрален филм "Борат Петков премиерът от Харвард".
Борат идва в малка туземна страна и вади фалшива диплома, за да стане министър…
Да ни каже господин държавният глава кой му домъкна Кирчо Петков и цялата шайка шарлатани.
Не вярвам, че точно с Кирчо, Асен Василев и останалите бандити тези проблеми могат да бъдат решени, даже напротив – допълнително се усложниха.
Ние, българите, трябва да знаем истината за загубеното време и хаоса в държавата ни.
Всички глупости и експерименти на недоучили и функционално неграмотните шарлатани през последната година ние и нашите деца плащаме солидарно от джоба си с високите сметки, хиперинфлацията и огромните натрупани дългове.
38.
до 35
17.02.2023 22:26:34
22
54
Очевадно нямаш висше образование и опорките на тиквата са ти приоритет. Стига с Вашите лъжи от партията на коминтерна, комрад. То вожда ви тиквата се провали. Две години няма правителство защото Българина разбра, че го крадете. Аз лично гласувам- не подкрепям никоя крадлива Българска партия. 32 години стига, времето НЕ е Ваше!!!! А на Българина- Васил Левски!!!
37.
Aйдеее
17.02.2023 22:20:05
25
58
Флагман пак изманипулираха брояча в полза ГЕРБ и тиквата! На можете да избягате от гадния си навик да манипулирате общественото мнение! Не се напъвайте, че да не стане сакатлък! НЕма нужда! Знаем за герберо-"патриото"-мафиото пристрастията ви!
36.
Атанасова
17.02.2023 22:07:19
24
50
И си спомнете какви лъжи наговори банкянския крадец на 02.04., като тръгнете да гласувате. И да не кривните пак за гъби, че ще имаме още 12 г. от същия крадец. И още 2 милиона ще се изнесат от страната...
35.
до 33
17.02.2023 22:01:29
54
32
Като ти чета опорките, явно си с купена диплома за средно :)))
Нали си наясно кой ще гласува за любимите ти Киро,Асеня,Христо и Гнома, особено когато ги няма вълшебните флашки :))))
Смешници и надрусеняци, качили се на каруцата на мутрите червенобузи и чуждоземни!
Всичките финансиращи ментори са в Дубай или са последствени....
34.
BG is gone РАКОВСКИ
17.02.2023 21:55:37
0
0
Педали Сте всички продали сте се, жалко за вас.
33.
до 31
17.02.2023 21:54:03
31
60
Очевадно си много прост като вожда ти тиквата. Защо твоя любим мафиот от ДС изгуби изборите? Ти как си мислиш, че хората могат да търпят 12 години мутра на власт?!?! Народа решава , политика разрешава, но мутрата бяга и краде. Кой направи Българина БЕДЕН!!!
32.
тиквун
17.02.2023 21:48:44
34
56
се страхува!
Много!
Накрая може да се озове при бай Ставри.
Този път наистина!
Купувам си пуканки, ще е интересно.
;)
31.
28 За парата,изяждаш си месата!
17.02.2023 21:43:45
53
43
Чукайте се вътре в групичката си и се радвайте на плодовете, а не да чукате минуси като замаяни!Трябва да си малоумен трол на ПП за да ти харесва ситуацията в която се намираме, вследствие управлението на харвардските далавераджии, в комбинация с лакомата биволица Техноимпексова и ДБ на Прокопи,Бобоков,Маджо и на всеки, който им плати!
Май 88% от българите са от ГЕРБ, щом не харесват ментараджиите от паветата :))))
30.
А Киро сопола се изака в Панорама
17.02.2023 21:39:29
30
49
Искал 130 депутата!
Едно е да искаш,
друго е да го можеш,
а съвсем трето и четвърто е да го направиш!
Мечтайте ки Престъпни Педали,
мечтите са безплатни....
Далавери, посредници, мостове ,тунели, танкери ,яхти, ,комисионни, крипто дарения, схемите на Харвардските шмекери.
Жълтопаветните гризачи ПП и ДБ в името на властта и държавната софра са готови на всякакви лупинги и плонжове в прахта.
29.
Има ли чекмеджетаааа
17.02.2023 21:37:10
43
27
2 пъти осъден за клевета.
Боко тъпото : "аз съм честен човек"..
Хахахахахахахахахаха...
28.
do 27
17.02.2023 21:28:40
48
32
Защо тиквата Б.Борисов направи за 12 години така че, повече никой Българин да не желая да му вярва. Лъже ли, краде ли или него излъга партията му? Когато сееш "калинки" жънеш загуби.
27.
ОПГ ППиДБ са омразни на хората
17.02.2023 21:24:29
28
60
Виждаме злоба, злъч омраза, срещу чар, компетентност, умения, познания, ум.
Срещу нас омраза имаше само.
За 3 секунди газова далавера за милиони
Такова крадене не е имало този век, дори тройната бе по-обрана!!!
ПП са деструктивни отрочета на Радев, силата им е в рушенето и краденето, дребни амбулантни търговци, осъдени по света и у нас!
Престъпници с мания за величие и нулево родолюбие!
26.
България мрази герб!
17.02.2023 21:14:37
51
69
Страх го е чекмеджето, пари му под краката за това ще става депутат. Ако е знаел за списъка нямаше да заеква и да лъже предната седмица за влади педала. Агонията на тая жалка карикатура продължава.
25.
до 24
17.02.2023 21:12:07
58
74
Розовите кюлоти на твоя "баце" са пълни. След като скъса задник от кражби, твоя "баце" вече е в "гроба" с партията му "герб". Мафията ДС повече не може да краде!!!!
24.
Напълнихте ли розовите кюлоти
17.02.2023 21:04:52
75
62
Брак по сметка ПП и ДБ :))
Принципът на Енгелс е водещ за тях:
Две проституции в брака, правят една добродетел!
Смешншици,които се тресат от страх,не случайно се насират само от снимката на Бойко!
Такава злоба,злъч и безсилие е типична на комплексираните хюмчета.
Страхът изяжда душата на маргиналите, комунистически деца и внуци!
23.
до 20
17.02.2023 21:03:42
56
75
Той твоя "баце" и той е ДС кадър. И сега какво правим? Ами мафията управлява държавата?!
22.
Ти го плюеш, той си мисли че дъжд вали
17.02.2023 20:47:06
52
70
"Аз съм вярващ човек в Господ, той днес все едно, че ми дава възможност да опровергавам всички лъжи.
-----
Не богохулствай, Бойко! Господ ако реши да ти говори ще те извика при него, за да те съди според делата ти. Познай къде ще те прати след това?
21.
Мюнхен
17.02.2023 20:44:08
55
71
Еднокнижника ББ от всякъде го плюят,а той мисли,че вали.
Безграничен наглец,иска имунитет усеща,че ножа опира до неговия кокал...
20.
Баце пак подлуди ПиПетките
17.02.2023 20:35:19
94
66
Кики Петков или е ментално раздрънкан и с ментални отклонения, или изпълнява поръчки всеки ден, каквито му наредят мафиотските му ДС ментори!
Кой защитава Правителството на Престъпниците и Подмяната?
Единствено ДС кадрите и децата им.
Всичките са с ДС произход, като Прокопи УБО....
Рашков и да каже публично КОЙ го измъкна от кабинета по спешност, за да съшие великата „операция“ с ареста на Борисов и компания?
Тези измекяри фалират България, бетер Виденов и Орешарски, взети заедно!
Не е имало толкова продажно правителство, събрано от кол и въже, всичките харвардци са за въже!
Оставка и затвор за слугите на мафията!!!
Всички от това правителство на Прокопи и Божката на съд и затвор!
19.
Бранко
17.02.2023 20:31:59
53
68
Ганьо много обича такива варианти-превъплащения на Бай Ганя Балканския като Тодор Живков и Бойко Борисов. Третокласни актьори, ама близки на Ганьо по линия на селския натюрел. Справка във "всяка седна бензионстанция".
18.
Ne
17.02.2023 20:30:19
55
64
Стига ваааа, нидей става дипутат ваааааа. Призидент най-малкоту.
17.
Сорос успя - чрез ПП и ДБ занули държавата ни!
17.02.2023 20:24:05
83
77
Това вече е въпрос на оцеляване! Към стигмата "Магнитски" се прибавят и други дискриминационни спрямо ГЕРБ сюжети от последно време - изявленията на режисьора Александър Морфов за "гербаджийските боклуци" и поведението на преподавателя Евгений Дайнов, който пише шестици, ако плюеш ГЕРБ. Какво следва - ще ти откажат болнична помощ, ако си гербер ли?!
ГЕРБ е №1 не се гаси,това що не гасне
Всичко това парадоксално работи за Бойко Борисов, който много правилно го артикулира - "ние сме сами срещу всички, като Левски сме", и това е работещата стратегия! Допълнителен "аванс" в мобилизацията на ГЕРБ ще дойде и покрай коалирането на ПП и ДБ. Ясно е, че те се обединяват само и единствено от страх, а това увеличава електоралната тежест на Борисов.
16.
Ааахахахахааахахахахахахаха
17.02.2023 20:03:14
73
108
Щом свърши предаването „Лице в лице“, в което Бойко Борисов гостуваше на Цветанка Ризова, светът изпадна в потрес и почуда: прикрит гений или нелекуван лъжец от Банкя? Пристигнаха и първите коментари от било и далеч.

Дежурният санитар в „Св. Наум“, 4-и километър, София си запали цигара: Тоя скоро ще го прибираме с колегата в бялата риза с дългите ръкави… Освен ако бай Ставри не ни изпревари...

Владислав Горанов: Уж е Бойко, а говори някакъв друг човек. Преди викаше: Горанче, остави сака до спалнята и бегай. Сега твърди, че знаел предварително за „Магнитски“, а не ми каза нищо…

Иван Гешев си свали каскета, въздъхна и погледна към Сийка: Мамка му, шефът ми отвори работа с тъпизмите, дето ги говори. Щял да ме контролира. Казваше ми да се праим на луди, а се направи на идиот!

Томислав Дончев: Бе тази Цветанка що се държа с Бойко като с олигофрен? Да не би да е била в американското посолство?

Американското посолство: Средно ниво сикаджия, контрабанда на цигари, член на БКП, подари на Путин Руски поток и куче, корупционерче от класа… Оказа се и рекламен агент на Алексей Петров…

Обикновен зрител: Обвиняват Бочко, че е голям лъжец. Ама той това работи бе!
15.
В кината от 2 април
17.02.2023 19:44:58
122
90
"Добрите сили", продължение на "Братството на почтените".
Продуценти: Васил Божков, Цветан Василев, Пламен Бобоков, Антони
Тренчев.
"Има едни нарушители по "Магнитски", които са доказани. Едни партии от кръга
"Капитал", които се финансират от доказани виновни, говоря за Nexo,
които бяха разследвани от прокуратурата в САЩ, те дали ще участват в
изборите като партии изобщо?".
14.
Баце
17.02.2023 19:44:47
66
55
Цветанке, кАжи ми чесно Горанчето къв ми е? Ми аз не го познавам бе душко, Нито ми е кум, нито ми е сват, нито на булката брат, освен че беше у две мои правителства финансов министър. Нито лев не ми е дал от божковите пари, скрил ги е даже от ГЕРБ, а е наш член тоА мискинин. Виж ся как хубаво се кръстя пет-шес пъти, начи ти казвам истината.
13.
Баце
17.02.2023 19:35:48
63
56
Тая Цветанка като ме попитА за тракторо и направо обезумЕх. Мене три папи са ме галилИ по главата и шес пъти бЕх у американското посолство ей. Знаеме го тоа Магнитски, затова и аз сега като Шиши ще стана депутат, не моАт с пръст да ме барнат.
12.
всеобщо мнение
17.02.2023 19:33:17
65
62
Добре е да станеш затворник,,,,
мамицата ти продажна,мафиотска
11.
Чарли Паркър
17.02.2023 19:27:49
71
65
В продължение на 40 минути гледахме театралното представление,, Приключенията на барон Мюнхаузен от Банкя,,. Слаб актьор, по - скоро самодеец. Но предизвиква смях, както винаги.
10.
No progres
17.02.2023 19:08:35
74
72
Не може да еволюираме като общество,докато избираме този индивид отново и отново.Тежи на България като воденичен камък на шията и изоставаме още и още.
9.
Троловете на NEXO изродите
17.02.2023 19:02:11
89
91
Направо се насраха от Баце :)))))
На Цветанка до макарите и го набута!
Киро,Асеня,Ицко и останалата протестерска сволач са на системи от страх!
Поздравления за Бойко,велик и точен е!
Защо не посочиха грантаджиите на "Америка за България"? Тук сработва обратният ефект - симпатизантите на Борисов започват да се чувстват пряко застрашени, като в същото време дълбокото им убеждение е, че обвиненията са несправедливи, *а самите те - като общност, са жертви на заговор, целящ дори физическото им унищожениеq
както троловете на ОПГ ПП+ДБ искат!
Земетресения, бесилки, ковчези,смъртни заплахи..... тези да си ги набутат в задния двор!!!
8.
Много интересно
17.02.2023 18:47:47
76
94
Боце понапрегнат ми се видя.
Но стана ясно,че някогашния му ортак Алексей Петров -трактора е светец,а "Пепи-белото"(партия Код ) му е приятел,което потвърждава съмненията ни за почтеност на тази партия.
7.
тоз пък
17.02.2023 18:38:39
72
16
Никой не ти иска еврото. Евро ще има когато стигнем поне 70% от европейската заплата и пенсия. А правителството е още по-ненужно от всичко. Без него имаме по-добра икономика.
6.
…..
17.02.2023 18:28:53
84
97
Този човек е болен, психично болен, болен за власт и пари! Спрете да гласувате за тотален олигофрен, че заради него сме си докарали държавата до корбан на мафията! Спрете, тъпаци, да гласувате за този болен човек! Панделата и омазания гъз го съсипват!
5.
Най важното.
17.02.2023 18:27:15
77
57
Едно земетресение като у комшиите, да е с епицентър Банкя.
4.
Боко, голям Лъжец си:
17.02.2023 18:20:16
91
91
Поредните боковски Шменти-Капели:
СъжаляваЛ, че не са приели закона за независимостта на главния прокурор, изготвен от Зарков!
Нали точно Ти, Лъжецо Нареди на подчинените си депутати от групировката ГЕРБ
да Не приемат закона за гешевта!
3.
До 2
17.02.2023 18:19:55
80
101
Да ама по времето на Бойко влезнахме в чакалнята на евро зоната и в банковия съюз. Паднаха си горивата след като тия изроди от ПП се разкараха.Та ПП едно положително нещо не са докарали. За Бойко гласувах на предните избори, за 2 път, сега пак ще гласувам за него, защото всякакви ПП та,Славита, Да продай България ги видяхме, че нищоне могат. Криволяво, по добре е Бойко от тез.
2.
Причината
17.02.2023 18:10:58
104
75
Основната причина България да не бъде приета в еврозоната на 1.1.2024 г. е коалиция "Трактора".

За незапознатите коалиция "Трактора" е същото като Хартиената коалиция и коалиция "Магнитски", но разширена с ВъZраждане и БГ възход - ГЕРБ, БСП, ДПС.

Коалиция "Трактора" застана срещу предложенията на МФ, подкрепени от ДБ, ЕК, работодателските организации и саботира приемането на текстове, които щяха да ни отворят пътя към еврозоната сега.

Коалицията за истинско европейско бъдеще на България е ПП-ДБ. Всичко друго е имитация. По делата им ще ги познаете.
1.
Мутри вън !
17.02.2023 18:10:03
92
94
Нагла,корумпирана мутра!
Една думичка вярна не каза.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори