×
София Парламентарни избори 2023 Местни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Искат постоянен арест за дрогирания шофьор, убил жена в аварийната лента
  • САЩ предлагат 5 милиона долара за информация, свързана с ужасяващо убийство
  • Украински дрон удари руска електрическа станция
  • Лудогорец записва най-лошия старт в историята си след равенството с Локо ПД
  • Остров Пукет инвестира 4 млрд. USD в инфраструктура
  • Дрогираният шофьор, убил жена на АМ „Тракия“, дал положителна проба и за алкохол
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Къде е „климатичната криза”, за която активистите продължават да говорят


Къде е „климатичната криза”, за която активистите продължават да говорят
Ето малко данни, които ясно дават отговор на въпроса – няма я, а крайната цел е друга
15 Февруари 2023, Сряда, 21:00 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Не му мислете много, плащайте си данъците и си продайте колата – апокалипсисът иде, ако не ни вярвате, питайте „експертите”

Истерията покрай т.нар. „климатични промени” продължава вече половин век. През последните 40 години западните страни безмилостно бомбардират населението си с послания и предсказания за природни катаклизми, а много хора вече са прекарали целия си живот в индоктринация и приказки за апокалипсис – за свят, в който нивото на океаните се покачват с десетки метри и градове биват погълнати от водите. Свят, в който постоянно покачващите се температури в един хубав ден ще доведат до хаос, след който милиони ще загинат заради урагани, торнадота, наводнения и суша.

Както мнозина знаят вече, всички тези твърдения се оказаха грешни. Глетчерите и полярните шапки така и не се стопиха през последните 50 години. Сушата не е покрита от океан дори в страни под морското ниво, а единствения глад, на който ставаме свидетели сега, не е причинен от климатичните промени, а от икономическо безхаберие. Повечето от застрашените видове също не изчезнаха от лицето на планетата. Но учените климатолози продължават да преследват милиардите долари, отпускани от правителствата и глобалистките мозъчни тръстове и продължават да говорят за това, че апокалипсисът чука на вратата. Те грешаха в последните 40 години, но сега трябва да им се вярва. Дебатът „е приключил”, казват те – климатичните промени са истински и трябва да се страхуваме от тях.

Къде е кризата? Къде са промените в климата? Ефектите на продължаващия сега икономически колапс са явни и измерими – инфлация, високи цени, фалити, уволнения и т.н. Хората виждат от първо лице какво се случва и усещат последиците, ама наистина. И ако климатичния култ иска да бъде приет на сериозно, може би трябва да започне с това да демонстрира нагледно какви са ефектите на промените в климата. А такава демонстрация засега няма.

Проблемът е, че нямат доказателства и затова се фокусират върху свързването на всяко малко събитие и локален катаклизъм към общата картина на „климатичните промени” – метод, с който се цели населението да живее в страх. Да прегледаме данните и да преценим дали предполагаемите климатични промени от човешка дейност наистина имат ефект върху живота на планетата.

Много често, по една или друга причина, САЩ биват цитирани като най-големия замърсител, въпреки че произвеждат едва 14% от въглеродните емисии, сравнено с 30% в Китай. Ето как изглежда графиката на броя на ураганите през годините от 1880 до 2020 г.

Ураганите през годините в САЩ. В оранжево и в зелено са всички. В червено - тези, достигнали до сушата в САЩ

Въпреки тази очевидна графика, всеки път, когато ураган удари САЩ медиите твърдят, че това се дължи на климатичните промени. Но има ли значителен ръст? Не. Бурите над океана се формират точно толкова често, колкото са се формирали винаги.

Може би наводненията са показател? Има ли ръст п отози показател? Не. Наводненията не се случват по-често, отколкото преди. Дори най-големите поддръжници на тезата за климатичните промени признават, че размерът на щетите от този вид катаклизми намалява през годините и то драстично.

Щетите от наводнения, причислени към процент от Брутния вътрешен продукт на САЩ. Трендът е повече от ясен

Вероятно щом няма наводнения, значи има суша? Със сигурност глобалното затопляне причинява загуба на дъжд? Ами, не. И това не се случва. Най-лошите суши в скорошната история на САЩ са се случили през 30-те и 50-те години на миналия век.

Най-сушавите години в САЩ са били през 30-те и 50-те на миналия век. Ясно се вижда, че през последните 50 години климътът е повече влажен, отколкото обратното

Добре де, сигурно това значи, че има повече торнадота? За съжаление, не. През 2018 г. е отчетен рекордно нисък брой – по-малко от 20. Средните стойости по този показател от 1954 до 1985 г. са 55.9 на година, а между 1986 и 2018 г. – 33.8. Трендът е ясно различим от графиката.

Брой на торнадотата през годините от 1960 до 2018 г. - нужно ли е да се коментира?

Истерията покрай климатичните промени обикновено разчита на теорията, че има определени температурни стойности, които „обръщат каруцата”. Температурита се мери официално от 1880 г. насам, което ни дава  много малък времеви спектър за сравнение с данните от сега и преди. През последните 100 години обаче глобалните температури са се повишили с по-малко от 1 градус по Целзий. Според NOAA – Националната океанска и атмосферна администрация, е нужно повишението да бъде с 1.5 градуса, за да достигнем въпросното „обръщане”, след което Земята няма да е същата. Няма обаче доказателства, че това твърдение е вярно съществуват, нито има и исторически прецедент.

Заглавието е от юни 1989 г. "Високопоставено официално лице, отговарящо за околната среда към Обединените нации, казва, че цели нации могат да бъдат изтрити от лицето на Земята заради повишаващото се ниво на световния океан, ако трендът на глобалното затопляне не бъде обърнат до 2000 г."

Данните засега доказват, че човешката дейност и въглеродните емисии нямат ефект върху климатичните промени и опасните природни феномени. Така че дори да сме на ръба на унищожението, това не е заради човешката индустрия.

А истината е проста – климатичните промени се превърнаха в религиозна идеология.

Продължение на боготворенето на майката Земя, базирано не на факти, а на сляпа вяра. И като всяка религия, и тази завършва с митологията за апокалипсиса, и края на света. Всяко десетилетие се измисля нова приказка за унищожение на човечеството, което не може да бъде избегнато... освен ако не следваме техните правила.

Карайте колите си по-малко, плащайте по-високи данъци, пестете електричество, спрете да ползвате ядрена енергетика, изключете си хладилника и зимата ползвайте терасата, не ползвайте печки на въглища, плащайте си данъците, продайте си колата, спрете да се пръскате с дезодоранти, не яжте месо – кравите пърдят, яжте буболечки.

Ще му се види ли изобщо краят?

Източник

 


В категории: Политика , Животът


26
Коментара по темата
26.
Мемфис
16.02.2023 13:59:43
0
0
Днешните учени са новите попове. Изградили са си една закостеняла, мъртва, абстрактна форма на мислене и признават само нея. Точно като църковния канон. Всъщност днес да си учен това е равнозначно на това да си завършен олигофрен. При Нютон или Тесла това не беше така - те все още имаха живо, духовно, имагинативно мислене. Къде е сега този американски "учен", който е предупреждавал, че до 2000г. ще има цели държави под вода поради глобалното затопляне. Това наука ли е!? Това е чист кретенизъм. Следващият концлагер(след Ковид) в който ще искат да ни вкарат е именно този, продукт на зелените, които нищо не могат и не работят в този живот, а просто искат да лапат едни парички, за които други са се трудили. А след зеления концлагер ни чака един друг цирк- заплаха от извънземна цивилизация, в която трябва да повярваме всички.
25.
LOL
16.02.2023 13:48:25
0
0
БГ. МНОГО СМЕШНО XD
24.
Ива :))))))))))
16.02.2023 13:29:48
1
4
БГ - луд.. или тъп?

Ако не знаеш последствията от изсичането на гори, особено на Амазонска джунга, най-голямата гора на Земята, ето, чети:

"Обезлесяването е процес, който се случва по целия свят и засяга много фактори като климата, албедото на Земята, концентрацията на въглероден диоксид в земната атмосфера и други. Обезлесяването е обратното действие на залесяването."

И не забравяй, че говорим за климатичните промени в глобален мащаб, а не, че кравата в двора ти е пръднала. И на МА се говори на майка ти, не на непознати. Възпитание.
23.
Морски ама горски
16.02.2023 13:21:27
0
2
Ясно, положението е Земята е плоска, хората нямат никакво отношение към изменението на климата, емисиите СО2 са измислени от норвежците да ни вземат децата, въглищните централи са топ........, но хората имаме принос за това колко бързо се променя този климат, което всъщност е големия проблем. Както казах, останете със здраве и си носете маските.
22.
БГ
16.02.2023 11:49:49
3
5
До номер 17: Гледай сега .. климатични промени има и винаги е имало и ще има - въпроса е че ХОРАТА СЪС СВОЯТА АНТРОПОГЕННА ДЕЙНОСТ НЯМАТ НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТЯХ!! И дали ще пръднеш, ще ядеш скакалци и хлебарки, дали ще ходиш с маска и 5 инжекции това не оказва никакво влияние на климата. Чети за слънчевите цикли, колко са и колко годишни са, както и чети поради що в Антарктида има топене на ледовете само в западната част, а в източната напротив има натрупване - ако има глобално затопляне нетрябва ли да е топене навсякъде?? Ама четете бреее четете, че само със зяпане на телевизия и на онзи ДЕБИЛ ПИМПИРЕВ ще си останете тъпи овце на управление през телевизора
21.
БГ
16.02.2023 11:43:48
2
1
Зелените дебилчета по долу - не знам с кой по-напред да започна.
Иво ма, какво общо има изсичането на горите с т.н. вредни емисии CO2 които кравите, ние и т.н. изхвърляли? Ти наясно ли си с кръговрата на СО2? Учи се в основното училище, което явно си пропуснала. Та недей да смесваш нещата едно с друго, Говориш за изсичане за убиване на животни, А ТОВА СА НЕЩА КОИТО НЕ СА ЗАЛОЖЕНИ В ЗЕЛЕНИЯ ПРЕХОД!!! Та хайде по темата ако обичаш, а след като не разбираш за какво пише в статията - пусни си един турски сериал и си вземи ядки с хлеабрки за пред тв.то ..

Сега до Номер 20. Абре чалнат - Въглишните централи имат едно гадно качество - а то е че замърсяват въздуха с ФПЧ, А НЕ влияние върху климатични промени. Смешно е че ти говориш за знаянията на Гошо, а ти самият си неоразбовано десносектанче на управление през телввизора. И сега зелените фашисти въобще не им пука за ФПЧ и твоето здраве, целите са други - а именно овце като тебе да ги острижат до нула и после в кланицата. Качеството на въздуха няма НИЩО общо с климатичните промени на зелените фашисти. Анадъмно ?? Какво общо има социалния ефект с климатичните промени - това във връзка с яденето на месо??? Абре ти набоден ли си или си веган или и двете?
В заключение предлагам да си слагаш маската и да отиваш на разходка в парка.. че току виж кислорода свършил докато пишеш тук, а мото те заляло че нивото му се е покачило в следствие на глобалното затопляне от което неможем да се стоплим!
20.
Жоро пий си хапчетата
16.02.2023 10:15:42
2
4
Значиииии, всеки занаят си има тънкости и мислех че на журналистите есенцията на занаята е да си проверяват фактите, но не би. Ако оставя настрана целенасоченото изопачаване на данни в статията, то заключението на Флагман ме довърши с неграмотност .... "Карайте колите си по-малко, плащайте по-високи данъци, пестете електричество, спрете да ползвате ядрена енергетика, изключете си хладилника и зимата ползвайте терасата, не ползвайте печки на въглища, плащайте си данъците, продайте си колата, спрете да се пръскате с дезодоранти, не яжте месо – кравите пърдят, яжте буболечки."
Ядрената енергетика не е проблем за климата, проблем са гъглищните централи, та от там е добре да се намали консумацията на енергия, НО ако се имаше елементарни познания по темата щеше да се знае, че това не е за сметка на комфорта и против икономическата логика.
Не ползвайте печки на въглища... мисля, че точно за Бургас, който до неотдавна имаше сериозно проблеми с качеството на въздуха няма какво да се коментира, а и през 2023 г. все още някой да страда за отнетата му възможност да се топли на въглища не съм видяла. За съжаление така се отопляват хора в трудно социално положение.
"не яжте месо – кравите пърдят, яжте буболечки" ми е много любимо също. Проблемът не е че кравите пърдят, те така правят по принцип. Проблемът е че за последните 60 години сме почнали да ядем над 3 пъти повече месо, което има и доста кофти социален ефект, ама на Жоро ще му дойде сложна тази многопластовост. И не говоря за веган истерии, просто е доказано, че употребата на твърде много червено месо води до социално значими заболявания. Но никой сериозен учен не е казал не яжте месо, техния призив е да се намали консумацията, не да се спре. Както казват добре за теб, добре за околната среда.
В заключение предлагам да я триете тази статия и да се приключва.
19.
Ива
16.02.2023 10:00:07
3
6
Само слепият не може да види що за глупости сътворихме и че безхаберно си унищожаваме Земята. Амазонската джунгла НИКОГА не е изсичана с по-бързи темпове, всяка година бием рекорди по високи температури, цели животински видове изчезват и накрая Гошо от ФЛАГМАН решава, че не било така и пише 5 неверни реда... защо?!
18.
асен
16.02.2023 08:58:48
2
4
още това лято ще видите що е климатична промяна
17.
Морски ама горски
16.02.2023 08:39:35
6
6
Забелязвам интересна тенденция на Флагман, през известно време да преписва някоя скалъпена статийка, с която да внушава, че проблеми с изменението на климата няма. Да,ама има. Има и са ГОЛЕМИ. И въпросът не е дали промяната в климата не е естествен процес ( принципно е такъв), а колко бъзо се случват тези промени и колко бързо могат да се адаптират екосистемите към тези изменения. Към сегашните темпове, ако продължваме в същия дух няма шанс да се адаптираме, но това ще го разберат нашите деца. Това са инертни процеси, които не стават от днес за утре, но по отношение на климата, период от 100 години е буквално утре. Този който казва, че климата се мени на 100 години, малко се е объркал, вероятно има предвид климатичен период, което е единицата с която учените боравят. Останете със здраве и четете качествена информация, примерно докладите на IPCC, ако ви стиска разбира се.
16.
Верно ли
16.02.2023 08:16:09
9
10
Статия с невярно съдържание. Има достатъчно достоверна информация по въпроса.
15.
Al Gore
16.02.2023 08:14:45
0
1
Beware of the global ManBearPig, im super serial!
14.
Слушайте зеленото Гочи
16.02.2023 08:07:40
1
3
Слушайте Гочито и Ал Гор и ще стигнете далеч.И двамата са имали достъп до научните разработки и изследвания на постигналите консенсуса по въпроса.Ал Гор малко повече,затова и е по-компетентен от Гочито и както го е предвидил,така е станало.
13.
До 2
16.02.2023 06:32:32
0
23
Правилно си отбелязал ,че наводненията в България се случват заради изсичането на гората .Това няма нищо общо с "климатичните промени".
12.
До 7
16.02.2023 06:28:44
0
15
Бургаските лекари са известни с некъдарността си.Не казвам ,че всички са такива ,но специално в Бургас има доста талаш :D Преди години една лекарка от МБАЛ каза ,че ако се случи да изпадне в кома не иска никой от колегите и да я лекува ,а направо да я изпращат в София.
11.
Аз пък
16.02.2023 06:23:03
3
20
Гледах един професор който каза ,че климатът има цикличност и на всеки 100 години се изменя.И точно това използват т.нар. "зелени".
10.
ТБС
16.02.2023 00:34:28
3
9
За психопатите, важно е да не притежавате нищо и да сте щастливи. Дано ви се сбъднат мераците.
9.
Прокопи пппппппдбббббххдйнффб
16.02.2023 00:20:38
2
23
Гърбавите герберасти са виновни заради токсичните си изпарения които издишат. Замърсиха целият свят с отровата си.
8.
Ае русчо
16.02.2023 00:13:53
15
12
В алпите доскоро нямаше сняг ве, големите курорти останаха без туристи. И не само това. +1 градус само е пагубен за цялата цивилизация.
7.
До 6 Гошо
16.02.2023 00:02:04
9
9
нема ве сега ще ти обяснят че то учените не важат. Нищо не разбират само взимат едни пари да изкарват лъжи. Само крият истината. Те и техните подкупени медии прикриват истината която леля Гиче и някоя мама знаят и разпространяват у фейсбука. Както и лекарите не ставали те са спонсорирани от фарма мафията и убиват само хората. Та така и учените няма климатични промени земята е плоска и другите тъпотии от сайтове завършващи на .ru
6.
Гошо
15.02.2023 23:38:21
11
20
Русчев, сериозно брат. Спри се малко с тези конспиративни медии, запиши един курс по журнализъм и след това задъулжително изкараий поне 2 семестъра някаква природна наука. Биология, Физика, Химия... Научи се какво е научно изследване, научна статия, как се пише, как се реферира. Научи какво е научен консенсус. Пробвай се да участваш в някакво проучване. Виж какво е двойно сляпо, какво е метаанализ...
Така си като леля гинка, кварталната чистачка, дето гледа клипчета в тубата и обяснява на всички световните дела...

Климатичните промени, причинени от човешката дейност са вече неоспорим факт, какъвто е и, че цигарите причиняват рак на белите дробове. И в двата случая има едни големи финансови интереси, които финансират определени учени, за да бутат научния консенсут. Допреди няколко години, това беше успешно, вече не. Доказано е категорично и за двата случая.
5.
Xxxx
15.02.2023 23:34:27
11
16
Кое се оказа грешно? Климата се променя на всякъде,в Бургас вече не вали сняг,Гренландия вече е зелена,дори Еверест е оголен вече.Наводнения ли няма,урагани ли?
4.
Гретенизъм в действие
15.02.2023 22:18:45
51
33
За едни големи пари иде реч!
За едни ВЕИ-та и едни милиарди за Зелената мафия и Прокопи!
Зелените талибани, най-безотговорно пренебрегват промените в слънчевата активност и си моделират апокалиптично бъдеще!
Колкото си по-неграмотен, толкова по-яростен зелен талибан си!
Интересна зависимост, която е очевана: либерастите и джендърите са и зелени талибани, за справка Смучи България, Дай ми България, Педалите на Промяната....
3.
А
15.02.2023 22:01:29
22
37
Ледниците в Антарктида и Гренландия случайно да се гопят,а глобалната температура постоянно да се повишава, а пролетта и есента почти да са изчезнали в България???
2.
До автора и Флагман.
15.02.2023 21:39:40
33
56
Автора е тотално некомпетентен по темата. Явно се учи от колата си Лисицицов или другият конспиратор Божков.
Данни за увеличаване силата на ураганите има достатъчно, но само той не е намерил как до 2000 г. Ураганите са с максимум 4 категория и то много рядко, а сега 90% достигат 5та категория.
Глобалното затопляне го няма, но в Бургас Януари беше 18 градуса и до сега зимата беше 1 седмица. Тук може би младоста на автора е причината да не помни зима от ноември до март.
Наводненията са факт и то в пъти по-силни.
Напомням с.Каравелово само тази година.
Р. Велека прелива на всеки силен дъжд заради поголовна сеч от 2000 г.
Даже няма да споменавам наводненията в Пакистан, Перу и други.
Абсолютно тенденциозна статия на автор фен на конспирациите.
Скоро ще напише, че Нефтозавода пречиства въздуха в града.
Аматьорско изпълнение.
1.
Гочо Thunberg
15.02.2023 21:30:30
2
1
Toi samo 1 ima

I tq e v Hibernate mode

Спи зимен сън до пролетта
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя е диско кралица от 80-те години, заряза мъжете, хвана си жена и идва в България Тя е диско кралица от 80-те години, заряза мъжете, хвана си жена и идва в България Тя ще пристигне у нас със своята законна съпруга – норвежката Линда Олсен, която е мениджър на турнетата ѝ Пожар затвори временно тунела на НДК Пожар затвори временно тунела на НДК Предполага се, че клошари са запалили предмети в подлеза Тя оздравя напълно, след като бе между живота и смъртта Тя оздравя напълно, след като бе между живота и смъртта Водещата получи остър перитонит в началото на месеца и по спешност бе приета за операция на корема в „Пирогов“ Хекимян се отказал от 30 000 лева заплата в  bTV заради 2900 лева като кмет Хекимян се отказал от 30 000 лева заплата в bTV заради 2900 лева като кмет Отделно журналистът получавал и голям годишен бонус Румънски шофьор опитал да пробие веригата от протестиращи Румънски шофьор опитал да пробие веригата от протестиращи Защо ДПС не издигна кандидат за кмет на Айтос Защо ДПС не издигна кандидат за кмет на Айтос Млад очен лекар можеше да постигне отличен резултат, но бе оттеглен в последния момент Защо това бюро на митница Свиленград е пълно с пачки - над 1 млн.лева Защо това бюро на митница Свиленград е пълно с пачки - над 1 млн.лева Това са пари, спрени при опит за незаконно вкарване в страната Тя е царица на провокациите, разходи като куче тази инфлуенсърка Тя е царица на провокациите, разходи като куче тази инфлуенсърка Ивка Бейбе може да е била шашната от дръзката провокация на Галена, но видимо изглеждаше доволна Столът на здравния министър се разклати – Христо Хинков в конфликт с ПП и премиера Столът на здравния министър се разклати – Христо Хинков в конфликт с ПП и премиера Когато един министър има дилема дали споделя политиката на министър-председателя, има само един достоен ход - да си подаде оставката, написа депутатът Васил Пандов от ПП Голяма трагедия - кола на социалния патронаж падна от мост Голяма трагедия - кола на социалния патронаж падна от мост Колата е пътувала от село Говедарци в посока Самоков
Гърция не помни такова наводнение: Водата в равнината Лариса е над 6 метра Гърция не помни такова наводнение: Водата в равнината Лариса е над 6 метра Много райони са без ток и вода, "Елиас" се оказа по-разрушителна от "Даниел" Футболист виси на мост, заплашва да се самоубие Футболист виси на мост, заплашва да се самоубие 22-годишният френски полузащитник пристигна в клуба от Локомотив Москва през 2022 година срещу сумата от 12 милиона евро Новият лидер на гръцката "Сириза" влиза в казармата Новият лидер на гръцката "Сириза" влиза в казармата „Ще бъде чест да отбия военната си служба,“ каза той в интервю за телевизия „Стар“ Жители на Волос намериха убежище в акостирал кораб Жители на Волос намериха убежище в акостирал кораб Хиляди останаха без ток и питейна вода за втора поредна вечер Путин се срещна с Кадиров в Кремъл Путин се срещна с Кадиров в Кремъл Путин предаде най-добрите си пожелания на войниците от Северния военен окръг от републиката, които героично се бият на фронтовата линия Този боксьор е на 92 години, но вижте какви юмруци раздаде на двама хулигани (ВИДЕО) Този боксьор е на 92 години, но вижте какви юмруци раздаде на двама хулигани (ВИДЕО) Във видеото се вижда как младежите се заяждат с дядото, неподозирайки за спортното му минало Хаос в Ирландия заради "Агнес", пътища са блокирани Хаос в Ирландия заради "Агнес", пътища са блокирани Бурята е първата от есенния сезон и връхлита Великобритания веднага след ураганите "Лий" и "Найджъл" Американци тръбят за пробив в руската отбранителна линия край Вербавое, ранените в агония Американци тръбят за пробив в руската отбранителна линия край Вербавое, ранените в агония Военен анализатор твърди, че тактиката на украинската армия е самоубийствена Обраха къщата на Серхио Рамос, децата му били вътре! Обраха къщата на Серхио Рамос, децата му били вътре! Крадците действали без насилие, не наранили никого и взели луксозни часовници, бижута, маркови дрехи и пари в брой, без да уточняват сумата на нито един от тях Продадоха шапката на Майкъл Джексън от танца с "лунната походка" за 77 640 евро Продадоха шапката на Майкъл Джексън от танца с "лунната походка" за 77 640 евро Подплатената с коприна вълнена федора, оценена на стойност между 60 000 и 100 000 евро, беше гвоздеят в програмата на търга
Емил СОКОЛОВ, политолог: Емил СОКОЛОВ, политолог: Хекимян ще трябва да отговори какво са му предложили и колко са му платили Виц на деня Виц на деня - Днес поставих ултиматум на началника си - или ми вдига заплатата, или напускам.
- Е, и какво?
- Ами, поспорихме и стигнахме до компромис... Той няма да ми вдигне заплатата, а аз няма да напускам.
Виц на деня Виц на деня Закон на алибито:
Ако кажеш на шефа си, че си закъснял, защото си спукал гума, на следващата сутрин ще спукаш гума.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Най-сигурният начин да заставите жена си да ви слуша внимателно е да говорите на сън.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори
Flagman.bg използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и да анализира трафика към сайта.Научете повече