×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Президентът на БФС Боби Михайлов готви невиждано празненство за РД-то си


11 Февруари 2023, Събота, 16:31 ч.
Автор: Флагман

В неделя бившият вратар навършва 60 години

Невиждано празненство подготвя президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. В неделя бившият вратар навършва 60 години. За юбилея той е поканил доста свои бивши колеги и приятели. Всички те обаче са предупредени да пазят в пълна тайна подробностите около джамборето. По информация на "България Днес" твърде вероятно е то да се проведе в ресторанта на футболната база в Бояна, но това остава непотвърдено. Там Боби ще може да затвори вратите за нежелани гости и външни лица. Още повече че заведението неофициално се движи от неговия син Николай, който е вратар в "Левски".

Според предварителните сведения на веселбата ще присъстват над 100 гости. Ще се лее скъп алкохол и квалитетни мезета на корем. За организацията на партито спомага както БФС, така и съпругата на Боби - Мария Петрова. Бившата гимнастичка иска да бъде в топформа за юбилея на своя съпруг. Жената до Михайлов залага на здрави тренировки у дома в последните дни, за да покаже съвършено тяло и стилен тоалет, макар и на 47 години. Само по клин, Петрова показа видео как прави упражнения на пода под звуците на рап музика.

Упорито се пази в тайна и коя певица ще пее за юбилея на Михайлов. Не е тайна, че той е голям почитател на Преслава. Преди време се появи клип, на който Боби се раздава на дансинга, докато Преслава му пее. За да избегне отново подобни шеги по свой адрес, вероятно Михайлов ще заложи само на дисководещ.

Специална маса за празненството на рождения му ден е предвидена за Ники Михайлов, който в събота има мач с "Левски" във Велико Търново, но в неделя е получил почивен ден от треньора Станимир Стоилов. Вратарят ще бъде заедно с половинката си Николета Лозанова и дъщеря й Никол, която е от друг бивш играч на "сините" - Валери Божинов. На същата маса ще седнат и голямата щерка на Боби - Бисера, както и нейният съпруг Живко Миланов - бивш капитан и треньор на "Левски".

Все още не е ясно дали най-малката дъщеря на юбиляря - Елинор, ще успее да се прибере от Америка, където учи и работи. 23-годишната щерка на Боби и Мария следва политически науки и международни отношения в Североизточния университет в Бостън.

Сигурни присъстващи на купона са бившите съотборници на Михайлов от славната Пенева чета - Емил Костадинов, Йордан Лечков и Бончо Генчев. Пената също е поканен. Очаква се да пристигнат и спортният министър Весела Лечева и шефът на националния отбор Георги Иванов-Гонзо. Покана категорично няма за Христо Стоичков, Любослав Пенев и Петър Хубчев. Под голяма въпросителна е и идването на собственика на "Левски" Наско Сираков, след като той се обърна срещу Боби и поиска нов конгрес на БФС в края на миналата година.

Припомняме, че Боби спретна грандиозно парти за своя 50-годишен юбилей, който се проведе в хотел "Маринела" в София. На тържеството тогава присъстваха Наско с Илиана Раева, както и Любо с Кристина - бившата жена на висаджийския бос Жоро Илиев.


В категории: Спорт


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
4
Коментара по темата
4.
Али
12.02.2023 12:34:50
0
1
Боби,пиандурник нищо не направи за бфс,с оня мангал от Сливен станахте милионери а футбола ни е на дъното,а за курветината Николета има пари за бентли,боклуци.
3.
Боце
12.02.2023 10:40:59
0
0
Помияр. Отврат. Невежество на пост, който не заслужава. Време е да освободи поста за по достоен.
2.
ЧРД
12.02.2023 07:38:30
0
1
Иван Искров на футбола. Това да беше истински президент, щеше да вкара финансови инспектори в перачниците на Божков и отдавна да се е решил въпроса с футбола в България. Що паплач мина през "грандовете" все скъпи играчи...Хем си президент на футболен клуб, хем лотарията ти прави отчисления за спорт. От единия джоб, в другия. Батак отвсякъде. Да идват младите момчета, старите- по една благодарност, ако не друго, и в пенсия.
1.
Таня
11.02.2023 16:45:59
0
13
Много ми е интересно, кой неграмотник пише статиите тук да се излага. Защо членуватв РД-то със среден род, кой Ви е учил на граматика?! Писна ми да гледам вече неграмотно написани заглавия в медия!!! Засрамете се!!! В българския език думите си имат родове!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори