×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Започна натиск за отмяна на решението за Синята зона в жк „Братя Миладинови”


Започна натиск за отмяна на решението за Синята зона в жк „Братя Миладинови”
Няколко са вече входираните до Общинския съвет апели, с които живущите обясняват, че никой не ги е питал дали искат, или не паркинги пред блоковете им да са платени
10 Февруари 2023, Петък, 09:09 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Моля ви най-настойчиво за трезва оценка на реалността и апелирам за отмяна по всякакъв възможен начин на това несправедливо взето решение, пише в писмо до проф.Турманова и кмета

Жители на бургаския жк „Братя Миладинови” не одобряват приетото разширение на Синята зона пред блоковете им. Това се случва близо 10 дни, след като решението бе гласувано от Общинския съвет по предложение на „граждани, събрали подписка в подкрепа на въвеждането на платено паркиране”. В няколко настоящи писма до местния парламент, други граждани, които явно не са били запознати с въпросната подписка, описват своите съображения против разширението на Синята зона, които са в контекста на предходен опит от нейното увеличение през годините.

Както Флагман писа в края на януари, с въвеждането на три нови т.нар. „подзони” в комплекса, няколко досега паркинги за свободно паркиране, стават платени. Общият брой на новите места, разчертани със синя боя и предлагани като „услуга”, е 705. Докладната записка, с която бе входирана за обсъждане първоначалната идея, бе структурирана по същия начин, по който бяха структурирани и предходните – в аргументативната част бе описано, че желанието идва от самите живущи в района, заради невъзможност да намерят паркоместа, но без да се представи конкретната подписка, за да се види общият брой на хората, пожелали разширението.

Разширяват обхвата на Синята зона в Бургас, вижте кои паркинги стават платени

 „По този начин не се решава проблемът с паркирането, а се измества по-нататък, в периферията на града, като заедно с това се попълва хазната, грубо казано, от въздуха. Ако Синята зона е средство за запушване на дупките в бюджета, то за бургазлии тя е поредната пробойна в корпуса на лодката, наречена социално благополучие. Събраната, според информацията, до която достигнах в интернет, подписка от граждани, подкрепящи разширението, в никакъв случай не отразява мнението на 95% от живущите в районите, описани в предложението, което вече е гласувано. Ако подписалите се са проспериращи, добре за тях, но преобладаващата част от хората в тези райони, едвам свързват двата края. Моля ви най-настойчиво за трезва оценка на реалността и апелирам за отмяна по всякакъв възможен начин на това несправедливо взето решение за разширяване на Синята зона в Бургас”, пише в свое писмо, адресирано до председателя на ОбС-Бургас проф. Севдалина Турманова, до кмета на община Бургас Димитър Николов и до областния управител проф. Мария Нейкова, бургазлията/ката С.С.М., чието пълно име е заличено в сайта на местния парламент.

Синята зона в Бургас е изчерпано средство за контрол, нужни са етажни паркинги

Той или тя не са единствените. В жалба, публикувана на сайта на Общинския съвет на 1 февруари 2023 г., но постъпила до администрацията на 30 януари 2023 г.  – ден преди да се гласува предложението – И. Илиева пише:

„Днес случайно ни стана известно от медийни публикации, че се предвижда обособяване на „Синя зона” в междублоковото ни пространство (подзона 27, бел.ред.). С настоящото писмо категорично възразяваме и изразяваме нашето несъгласие конкретно и само относно предвидения „паркинг 11” в „подзона 27” в района на блоковете 133, 134”.

По информация на Флагман пък хората от блоковете в района на „подзона 28”, също са крайно несъгласни с предложението, въпреки цитираната в докладната от миналия месец подписка. Според тях хората, които са били „за”, са „много малка част от живущите в района” и мнението им не отговаря на общия консенсус – паркингите пред блоковете им да НЕ стават платени. Те са на прага на това да стартират „контра” подписка, с която също да настояват за отмяна на решението.

По думите на хората, с които говорихме в този район, никой не им е представял подписка и повечето от тях са разбрали за случващото се чрез медиите, които се добраха до информацията за разширението около седмица преди то да влезе на обсъждане в местния парламент.

Във връзка с вече приетото разширение на зоната пък в регистъра на обществените поръчки вече се вижда такава, свързана със закупуването от страна на Общината нови 40 броя автомати за платено паркиране. Стойността на поръчката е 621 108 лв. без ДДС- по приблизително 18 000 лв. на машина. В нея е описано, че 7 от машините ще бъдат поставени на нови места, докато останалите 33 броя ще заменят сега съществуващите такива, разположени в останалата част на Синята зона.

Флагман се свърза с Община Бургас, за да потърси позицията на администрацията:

"Има решение на местния парламент, което сме длъжни да изпълним. До него се стигна именно след искане за разширяване на зоната, отправено от жители на комплекса", казаха от Общината.


В категории: Бургас , Животът


54
Коментара по темата
54.
*********
17.02.2023 18:01:15
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
53.
6996
17.02.2023 16:37:02
1
2
не мога да повярвам какво чета. Проблем с паркирането има изцяло и само във възраждане. Там и синя и червена зона та сложат нищо няма да помогне. Причината заради това е огромното застрояване на едно място, което продължава безобразно. Живял съм и на други места в града. Проблем с паркирането няма НИКЪДЕ, просто повечето дето искате синя зона сте некадърници, не можете да паркирате и ви мързи да отидете да спрете на 3-4 минути от входа ви когато няма места. Който вярва, че синята зона ще оправи положението е от тоя тип хора, дето дърпат Българиа надолу във всяко едно отношение, не само този проблем.
52.
*********
17.02.2023 16:33:37
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
51.
До всички
15.02.2023 14:06:06
0
2
Искам да ви кажа 2 неща:
1. Никой от Общината не му дреме дали е "регулирано", дали "се внася ред" и т.н. по местата, където живеете.
2. На никой от Общината не му пука дали ще си намерите място на бараката пред входа Ви.
3. На никой от Общината не му дреме и няма да дойде да направи един анализ къде е проблемът!
4. На Общината единствено й пука оФцете да снасят 100+60 лв. на апартамент за синя зона, за да си пълни касичката. Вижте, тия сметки могат да ги направят много бързо!
П.с. И да не забравите да псувате по Общината, докато си пиете парцуцата и си ядете сланинката. А тя Общината ви е подготвила още "подписки"
П.С. Спете спокойно!
50.
##
12.02.2023 15:13:58
0
5
До 49
Ами предложете нещо по-добро, тогава!Паркинги на по няколко етажа да ни построят,българина гледа само келепира и пак ще е недоволен, че ще трябва да плаща някакъв абонамент.
49.
До 45
12.02.2023 11:30:49
1
2
А само при вас ли е проблема с паркирането щото били на границата на зоната
В целия град е проблем паркирането даши е зона или не пак ще обикаляш за парко места
Всеки пак ще спира каде ще плаща каде след 19 чеса ще е остави до следващия ден и ще стой до 9 сутринта пак няма да имаш каде да спреш
Пък като гледам другите квартали парко места в изобилие пак си праим обиколки по 20 мин за място синята зона не е решение а само крадене на пари
48.
Пропаднал град
12.02.2023 11:26:00
0
4
Пропаднал град сме
Няма на ладе повече
Глупави велоалей не ме разбирайте погтешно не съм против алийте, а че са направени без никаква умствена дейност просто начертани за да се вземат парите
Бус лентите по същия начин на без никаква идея просто исрани на някаде
По демокрация караш на зиг заг ту бис лента ти няма светофари не синхронизирани през буквално 10 метра
А за синята зана както е трагнало ще е видим и в най крайните квартали
А именно идеята за синята зано не е ли контрол само върху супер центъра на града ни
Или всичко е за едно лапане на пари
За какви парко места говорите не са обновявани и ремонтирани от времето на Тодор Живков всичко е под всякаква критила само се пребират едни пари без да се инвистират в обновяване на паркинги
47.
777
11.02.2023 21:57:02
3
3
Професор Турманова сигурво работи някъде в комплекса и сега не може да си паркира по цял ден автомобила. Затова иска да няма синя зона.
46.
Бургазлия
11.02.2023 21:49:07
1
1
Те изсичат без да се замислят десетки здрави дървета, че една подписка ли няма да фалшифицират.
45.
,
11.02.2023 20:54:39
1
7
Да,нека да е синя зона.От първия ден в който заработи за част от Братята,за нас, живеещите в незасегнатата част стана невъзможно да си намираме място за паркиране.Ако мръднеш колата -край,почва голямо обикаляне и дебнене.И не е вярно,че хората изнемогвали и видиш ли,не могат да си платят, ако беше така, нямаше да карат и подържат кола.Това идва от тези с по няколко автомобила,те нямат интерес,а и всички, които работят наблизо и паркират безплатно и те са срещу "синя зона"Ако живееха тук друга песен щяха да пеят.
44.
Заинтересован
11.02.2023 18:04:00
2
6
Трябва да стане синя зона, особено в частта от ул Ванче Михайлов към колодрума.Знаете ли,че ние без да попадаме в досегашната "синя зона" си плащаме за такава за да паркираме на паркинга към "зоната",а на местата около блока ни има паркирани всякакви трошляци,служебни,бусове, таксита и всичко за, което се сетите.Отделно хора с по два и повече автомобила си ги паркират и с месеци не ги мърдат."Синя зона"е единственото правилно решение,за да няма прецакани както е сега-едни си плащаме,а други се кефят с по няколко автомобила (лични и служебни).
43.
Гражданин
10.02.2023 22:42:37
0
7
Ще ви кажа как е в Германия.Щом паркираш на държавно място дори и пред вас плащаш 30 евро всеки месец.На това място друг без твое разрешение не може.Ако паркираш получаваш глоба от органите.Разликата е че за тях 30 евро не е много, а тук са много.Затова там винаги има място, макар да имат хиляди коли повече от нас.
42.
Гочо
10.02.2023 22:21:51
0
4
В кв. Сарафово кога ще направят синя зона ?
41.
До 29.
10.02.2023 18:48:33
2
4
Можете ли да кажете поне един град, където живущите си имат паркоместа пред блока?
В Бургас в ж.к. "Братя Миладинови" е някакъв АД в намирането на място за паркиране, особено района с улиците "Вардар" и"Шар планина".
40.
*********
10.02.2023 17:27:15
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
39.
Marinero
10.02.2023 15:41:51
1
17
Въпроса не е в това да има или не зелени и сини зони, а в това кой, как и за какво харчи събраните от тях пари. Натискайте ги за отчет и отговори, че са затънали в корупция.
38.
До 35
10.02.2023 15:20:06
10
10
Да в селото където живееш няма проблем с паркирането, в центъра има!!!
СТОЙ СИ НА СЕЛО!!!
37.
Братята
10.02.2023 15:18:19
9
14
Синята зона трябва да е 24/7
36.
До 30
10.02.2023 15:17:16
12
9
Стой си на село бе бунак, кво прайш в центъра, като нямаш 1лв за синя зона, на къра няма синя зона ???
35.
Страничен наблюдател
10.02.2023 15:14:51
14
9
Не на синята зона! Та те слагат синя зона до моста за Славейков. Минаваш моста и си в най-краен квартал. Това е нелепо и то заради шепа бунтовници без кауза, на които все някой им е крив за нещо. Проблем с паркирането няма и това е напълно излишно!
34.
Възмутен теляк
10.02.2023 14:51:47
0
20
Истината е, че трябва да се правят места за паркиране, а не кооперации.
33.
ГРАЖДАНИН
10.02.2023 14:46:13
0
33
СЛУЖЕБНИТЕ АВТОМОБИЛИ НЯМАТ МЯСТО НА ГРАЖДАНСКИТЕ ПАРКИНГИ.......ФИРМИ РЕГИСТРИРАНИ В СЕЛА ПЛАЩАЙКИ НИСЪК ДАНЪК .... ДА СИ ПЛАЩАТ ЗА ФИРМЕНИ ПАРКОМЕСТА КАКТО Е РЕДНО
32.
Обективно
10.02.2023 14:31:12
1
40
Плащам от 2 години синя зона в Братя Миладинови, но ако се прибера с колата късно вечер никъде няма място за паркиране. И целият град да стане синя зона, това няма да осигури места за паркиране!!! Имаме доста високи данъци за колите, плащаме им и синя зона и в резултат няма къде да се паркира!
31.
Да
10.02.2023 13:30:23
17
18
Да но мнението да е формирано само от живущи притежаващи МПС. Няма нормален човек с МПС, който да е против синя зона, където живее.
30.
до 22
10.02.2023 13:20:34
15
11
Че кой ти е гарантил място в синята зона???? И какво правиш с колата???? Ходи си пеша на работа!!!
29.
Въййй
10.02.2023 13:12:01
7
10
По другите градове има скоби …плащаш на общината и знаеш точно къде ти е парк мястото пред блока…скобата се заключва с катинар …сега е мазало …колкото Възраждане е зле ..става по зле..
28.
Хм..
10.02.2023 13:04:41
7
12
Да протестират за високите цени на храните и за лошото управление. Ама,не! Седят си вкъщи и събират подписи.
Синята и зелена зона са и за ограничаване и на трафика в големите градове.
Кофти е да ти нарушат комфорта. Да не може да си отиде човек на работа с колата!
27.
Бургазлия
10.02.2023 12:59:47
21
10
За всички дето се жалвате от сл.автомобили и бусове, те са на вашите съседи и вашите деца които си вадят хляба с тях. Сърдете се на тях , другите не са ви виновни.
26.
zapoznat
10.02.2023 12:28:30
11
28
В ЦГЧ Синята зона трябва да е 24 часа, 7 дни в седмицата. След 18ч00 и в събота, и неделя не може човек да намери място къде да паркира от служебни коли!!!
25.
az
10.02.2023 12:27:01
8
24
пък искам целогодишна зелена зона в Лазур, че не се трае вече от тия фирмени автомобили, бусове и прочее.
24.
Бургазлия
10.02.2023 12:03:14
5
23
Късно е вече за подписки, парите ви вече са похарчени. Общината ще отмени решението за зоната ,когато си върне и пътя6 дарен на Ахмед Доган. Никога.
23.
Шишо
10.02.2023 11:28:48
34
15
Абе, хора, спрете се да ревете!!!! Синя, червена, пембена зоната си е зона и трябва да има, дори в М.Р., да не говорим за Изгрев и Славейков. Нужна е!!! Ако се въведе на всякъде, ползата ще е голяма- най-малко, ще тръгнем на фитнес с коеото и във фитнеса няма да караме коео, ще живнем физически; ще ползваме градски транспорт, който по този начин ще живне финансово и ще се подобри; няма да има толкова пържолници в движението по улиците- въздухът става по-чист; няма да има спрели на аварийни луксозни коли, чиито стиснати стопани си купуват домати- защото контролът ще е по-ефективен; абе нещо много се размечтах, а, нали?
22.
msp
10.02.2023 10:53:55
31
34
Синята зона в Бургас, трябва да стане 24/7.Писна ми всяка вечер да обикалям махалата 15 минути, да си намеря място!
21.
Asas
10.02.2023 10:36:49
1
31
Практиката на фиктивни подписки беше разобличена
20.
Marinero
10.02.2023 10:34:44
2
39
Само така! Искайте повече граждански контрол, за да им развалите комфортните кражби.
19.
Леш
10.02.2023 10:27:23
11
53
Уж общината изграждаше сини зони по молба на хората от квартала, а сега излезе че е опашата лъжа. Някой техен човек инициира подписка и уж събира съгласие за изграждане на касичка. Купуват се няколко баки евтина синя боя и кранчето започва да тече. Няма бариери, няма заграждения, няма охрана... да и настилката под паркоместата не се ремонтира. Само кеш се събира
18.
Следващите избори
10.02.2023 10:26:48
4
33
Предлагам темата на местните избори да бъде за и против синьо зелените зони, да кажем че ще гласувам за този който обещае да въведе свободно паркиране в карето между улиците Македония, Шейново и Васил Левски . За да може общинските улици да се ползват от всички граждани а не само от милиционерите, който най-безцеремонно и грубо гонят всеки дръзнал да спре там, защото видиш ли е само за техните "служебни" автомобили при това безплатно. Дори хората оставящи или взимащи децата си от детската градина в съседство биват грубо гонени. Време е да се сложи край да това безобразие. Общинската улична мрежа пренадлижи на гражданати на Бургас а не на отдавна самозабравилите се полицейски служители... Между другото и най-фрапантното е че ако сте инвалид и решите да спрете на единственото надлежно маркирано инвалидното място на улица Пробуда също ще бъдете грубо изгонени от полицейските парко пазители. Дори и там е забранено за простосмъртни...
17.
чичо кмет
10.02.2023 10:14:55
6
40
Как ще отменим Синята зона. Вие мислите ли изобщо!
Сините и Зелени зонички пълнят касичките на едни чичковци от кметството!
16.
ГРАЖДАНИН
10.02.2023 10:12:48
5
45
СИНЯТА ЗОНА Е ЕФЕКТИВАНА САМО АКОЕ 24 ЧАСОВА....СЛЕД 18.00 -19,00 КАТО СЕ ПАРКИРАТ ФИРМЕНИТЕ КОЛИ И БУСОВЕ ПО ГРАЖДАНСКИТЕ ПАРКИНГИ ПАК НЯМА МЯСТО И ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА ХЕМ ЧЕ ПЛАЩАШ ХЕМ НЕ МОЖЕШ ДАПАРКИРАШ
15.
Чак пък
10.02.2023 10:06:46
16
24
Чак пък да си "заможен" да платиш 5лв на месец.. нека да влиза в сила по-бързо новата синя зона, да се поизчистят паркингите :)
14.
Саламандър
10.02.2023 09:52:18
10
46
Никога до сега не са показвани т.нар. подписи! Всичко е измама на Общината!
13.
Живущ в района
10.02.2023 09:42:22
20
40
Несъгласни с синята зона са работещите в НОИ, Проектантска в ДСК и училище Братя Миладинови+всички, които си държат таралясници те и служебните автомобили в указания район!
12.
До селянина
10.02.2023 09:41:09
6
25
За жалност нито сме в Европа, нито скоро ще ги стигнем, така че тия "сини зони" служат само и единствено за ОГРАБВАНЕ на гражданите. Нито ти решават проблема, нито нищо! Проблемът се мести към периферията и ще дойде момент, в който целият град ще е "синя зона".....Идеята на синята зона нито е да е в целият град, а още по-малко в жилищните квартали!!!
П.С. А в Европа невъзможността за паркиране идва от ЛИПСАТА НА СВОБОДНИ паркинги, защото всичко им е застроенo(пример Франкфурт), а не защото имат паркинги и слагат сини зони!
11.
яаяа
10.02.2023 09:40:10
21
39
Хах "граждани" не били доволни, писали петима лумпена със служебни бусове, незаконни гаражи и по две-три недвижимости на колела и това били жителите на братята. Аре стига глупости, недоволните са селските тарикати дето искат да ползват повече за сметка на другите. Доволните от зоната са в пъти повече и зоната си върши работата. Единствения недостатък на зоната е това, че е с ограничено работно време, вместо да е 24/7. Също е и много евтино за втора и трета кола. Другият недостатък е заниженият контрол от страна на общината за спазването на наредбата по отношение на служебните бусове и баничарки, както и по отношение на спрелите уж за малко. Всички виждаме какво става в събота и неделя като изпълзят знайни и незнайни бусове по паркингите и няма къде да се спре целия ден.
10.
И
10.02.2023 09:38:01
10
38
Навсякъде в чужбина има специално изградени на няколко етажа паркинги само тук синя зона и лоши пътища. Да живее г*рб
9.
селянин от Медвен
10.02.2023 09:32:49
22
26
Тази нова синя зона я чакаме с нетърпение!....Пускайте я да работи още от понеделник за да изчезнат другите селяни!)
8.
ТБС
10.02.2023 09:32:17
9
32
Отворените заможни да си платят личен паркинг. Но всъщност целта е да се приберат още едни данъкоплатски пари от прочутите обществени поръчки, а после и да се дере до дупка. Кметя слънце още в далечната 2011 -2012 обеща за спре застрояването, но уви, сега вече няма къде да се строи.
7.
ХанкоБрат
10.02.2023 09:30:23
3
41
Редицата гаражи,които се намират в предвидения „паркинг 11” в „подзона 27” в района на блоковете 133, 134” са построени незаконно и тези,които имат там гаражи нямат собственост нито върху гаража,нито върху земята!Премахват се гаражите и паркинга става 4 пъти по голям!
6.
Dam
10.02.2023 09:30:19
2
28
Един чичко бил див и щастлив,че се уредил да работи в синя зона. Видял се с пари, най-накрая!
5.
Запознат
10.02.2023 09:27:40
6
46
Тази подписка е скалъпена и нереална. От години се знае в общината ,че оборотите от синя зона и скоби се стонират в края на смяната ,че се работи на 2/3каси и после парите се разпределят между определени хора . Всяко едно рашерение на синята зона е с цел лични облаги .
4.
Решението
10.02.2023 09:23:48
2
27
НАРЕДБА за опазване на обществения ред на територията на Община Бургас.
ГЛАВА ТРЕТА ТРАНСПОРТ И ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕТО.
Чл. 8. (изм. Протокол №9/28.04.2020 г.) (1) Забранява се:
3 Паркиране за период над 4 часа на моторни превозни средства от категориите М2, М3, N2, N3 и на пътни превозни средства от категориите O2, O3, O4, съгласно ЗДвП, по улици, площади и на не по-малко от 50 метра от жилищни сгради, с изключение на МПС и ППС, паркирани в границите на строителните обекти;
Това някой проверява ли как се спазва?
3.
Селянин
10.02.2023 09:21:06
0
54
18000 лв за машина за платено паркиране е интересно, при положение, че модерна кафе машина с много по сложни функции струва около 6000 лв.
Чудна птица е петелът, кукурига, а не пее.
2.
Кочина
10.02.2023 09:20:00
3
46
Страшна кочина е около Военна болница и кадастъра. Допълнително новите блокове дето строят , любезно са без паркоместа, така че зоната е без алтернатива. Отделен въпрос е защо Общината е разрешила да се строи така и защо да кажем не даде безплатни/евтини паркоместа на живущите наоколо в Колодрума ... Може би , защото вместо тя да издава касови бележки за паркинга там - пише друга фирма....Явно е подарен на Понса и скоро и там ще се жлътнат блокчета ...без паркоместа естествено ...
1.
Селянин
10.02.2023 09:18:52
33
48
Паркингите са общинска собственост. Оплакват се тези, които имат по няколко трошки или ползват служебни автомобилии не могат да ги паркират. Хората притежаващи едно МПС се родиха със синята зона. Ами разберете, че това е цената да живеете в града, и по зле ще става. По големите градове из европата е супер скъпо да можеш да паркираш изобщо.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори