×
София Парламентарни избори 2023 Личност на годината 2022 Местни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Украйна отмени въздушната тревога в по-голямата част от страната
  • Депутатите почетоха паметта на Христо Ботев и загиналите за свободата на България
  • 45-годишна жена е била нахапана от куче в парк "Арпезос-север" в Кърджали, съобщиха от полицията
  • Откриха тяло на мъж с неустановена самоличност във водите на язовир „Студен кладенец“
  • Заловиха шофьор с близо 3 промила алкохол в Кюстендил
  • Започват проверки в цялата страна на компаниите за бързи кредити
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

И все пак помощта ни за Сирия ще разграничи Човеците от хомосапиенсите в цял свят


И все пак помощта ни за Сирия ще разграничи Човеците от хомосапиенсите в цял свят
Тези кадри разтърсиха света. Бебе се роди под руините в Сирия, а майката издъхна, след като то пое своята глътка въздух. Дано днес така се роди и мирът
08 Февруари 2023, Сряда, 11:06 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка:

С парещи от безсилието сълзи там разчистват отломките с ръце. Там техника няма. Там няма как да влязат международни организации, там няма ДМС и дарителски сметки. Има разруха и мъчителни гледки

Помощ за турския и сирийския – двата народа, които трети ден се борят с трагедията след земетресението на 6 февруари 2023 г. Най-малко 8100 жертви и над 34 хиляди ранени, Адът буквално се отвори. И докато Турция веднага организира мащабна спасителна и дарителска акция с огромна подкрепа от целия свят, включително и от България, в Сирия изобщо не е така и хуманитарна помощ достига изключително трудно. И не защото светът няма готовност да подаде ръка, а поради гражданската война, която за 12 години превърна Сирия от страната на чудесата от нашето детство, от екзотичната, богата в исторически план и изключително красива страна, в територията с един от най-ожесточените военни конфликти в съвременната история.

В Сирия са загинали 2270 души по данни на министерството на здравеопазването и на спасителната организация „Белите каски“, която брои жертвите и в контролираните от правителството, и от опозицията райони. Смъртоносното земетресение разруши градовете Сармада, Джандерис и Харем,  над сто сгради в така или иначе унищожения през годините война град Алепо бяха срутени.

А близките на хора, които са живеели в тях, се присъединиха към отчаяните спасителни операции с кирки, лостове и дори голи ръце. И с парещи от безсилието сълзи разчистват отломките с ръце. Там техника няма. Там няма как да влязат международни организации, там няма ДМС и дарителски сметки. Има разруха и мъчителни гледки. Най-вече за обикновените хора, които повече от десетилетие живеят в страх и където едно цяло поколение е израстнало във война. И нека сме наясно, че заради санкциите, наложени от ЕС и САЩ и многократно разширявани през годините, в Сирия не могат да се пращат пари под никаква форма. И всяка една дарителска кампания в полза на Сирия може да бъде обикновена измама. Затова внимавайте къде пращате своите дарения – доверявайте се на организации с авторитет, за които сте сигурни, че не биха подели фалшиви благотворителности.

Но санкциите не са пречка пред хуманитарната помощ, от която се нуждаят мисиите на ООН в Сирия. И със сигурност помощта за Сирия ще разграничи Човеците от хомосапиенсите. Русия, Иран, Индия, ОАЕ и Индия вече го направиха. Армения заяви подкрепа. Израел също, макар че е най-големият враг на Сирия. Великобритания и САЩ съдействат чрез НПО-та. А къде е ЕС? Както каза говорителят на ЕК – не е постъпила официална молба от страна на Сирия… Нима трябва да се молят? Официално!

„Досега Сирия не е поискала от ЕС да задейства механизма за гражданска защита след опустошителните земетресения, съобщи говорител на Европейската комисия. Той уточни, че механизмът може да бъде задействан и по искане на ООН, но такава молба не е постъпила. Механизмът се използва в помощ на всички държави по света, поясни говорителят.

Говорителят съобщи, че 30 спасителни екипа от 21 европейски държави вече са изпратени в Турция. В усилията, освен страните от ЕС, са се включили Албания и Черна гора. Към обедните часове днес данните са за над 1180 европейски спасители, изпратени да помогнат на своите турски колеги”, гласи съобщението от вчера.

Жена роди под срутена сграда в Сирия, вижте как изваждат бебето й

И ето, Сирия моли за помощ, молят обикновените хора, затиснати под руините:

Въпреки целия ми професионализъм и аз съм човек....разплаках се и треперя! Това е преводът ми, написа българският журналист от арабски произход Оля Ал Ахмед.

"Хора, помогнете ни! Някой да ни чуе! Някой да ни помогне! Чуйте ни, за БОГА! Помогнете ни! Няма кой да ни помогне! Заринати сме....Сами сме! Нито Гражданска защита дойде, нито органзиции! Имайте страх от Бога! Моля ви, хора, помогнете ни! Към всички се обръщам, към Гражданска защита , към всички организации - помогнете ни за Бога! Семейството ми е долу....Хората са заринати! Не можем да ги измъкнем сами, не можем! Разбирате ли ни - хората са живи заринати долу и не можем да ги извадим! За Бога, елате, хора! Елате ни помогнете! Елате....моля ви...Нямаме помощ от никого и от никъде! Помогнете за Бога!"

И какъв е изводът ли – на ЕС Сирия ще се моли. А Израел, която от години е във война със Сирия, обяви, че ще изпрати медицинска помощ и спасителни екипи за сирийците, освен за Турция. Съобщи го премиерът Бенямин Нетаняху, без да дава подробности. Пред Ройтерс каза единствено, че молбата е дошла „от сирийците” и имат готовност да поемат лечението на пострадали, ако има нужда и това бъде поискано.

След този кратък преглед публикуваме местата и проверените начини, по които можете да дарите за Турция и Сирия: 

В БУРГАС

Туристическият информационен център на Община Бургас (срещу Часовника) от днес ще приема дарения за пострадалите от земетресението в Турция и Сирия, съобщи кметът Димитър Николов.

Пунктът ще е отворен от 9 до 18 часа, включително - събота и неделя!

Всеки, който желае, може да дари зимни дрехи, одеяла, спални чували, палатки, памперси, пелени, бебешки и пакетирани храни, хигиенни материали, ботуши.

Дрехите и ботушите трябва да са нови от хигиенни съображения!

„Ще ви информирам за необходимостта от допълнителни дарения извън описаните. Предварително благодаря на всички отзовали се”, написа градоначалникът.

До 12 часа в Бургас можете да дарите и в офиса на Нишикли на ул. "Булаир" 39 - ВИЖ ТУК

В КАРНОБАТ

„СКЪРБИМ С НАРОДИТЕ НА ТУРЦИЯ И СИРИЯ. ОБЩИНА КАРНОБАТ ПРОТЯГА ПРИЯТЕЛСКА РЪКА ЗА ПОМОЩ. На заседанието на Общински съвет - Карнобат ще внеса предложение – да окажем, според възможностите си, финансова подкрепа на пострадалите в Република Турция, след опустошителното земетресение”, съобщи кметът Георги Димитров.

От днес, в Карнобат, е разкрит ПУНКТ ЗА СЪБИРАНЕ НА МАТЕРИАЛНИ ДАРЕНИЯ, в помощ на пострадалите. Съвместно с Общинската структура на БЧК -Карнобат започваме кампания, за набиране на най-необходимото към момента:

1. чисто нови топли детски, дамски и мъжки дрехи и обувки/с етикети

2. чисто ново спално бельо/с етикети

3. чисто нови топли завивки/с етикети

4. хигиенни материали/с етикети

Освен с артикули от първа необходимост, всеки може да помогне и със семейни палатки, отоплителни уреди, фенери, батерии.

Скърбим за жертвите и изразяваме най-дълбоки съболезнования към близките и семействата на загиналите.

В СУНГУРЛАРЕ

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

В ТЕЗИ ТРУДНИ ЗА НАШАТА СЪСЕДКА РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ МИГОВЕ, С БОЛКА И ТЪГА, ИЗКАЗВАМ ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА ЗАГИНАЛИТЕ НАШИ БРАТЯ И СЕСТРИ МЮСЮЛМАНИ.

КАТО БЪЛГАРИ И ДОБРИ ХОРА МОЖЕМ ДА ПОМОГНЕМ НА НАШИТЕ СЪСЕДИ, ИЗПАДНАЛИ В БЕДА, ПОРАДИ ТРАГИЧНОТО ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ.

ОБЩИНА СУНГУРЛАРЕ, ЗАЕДНО С ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, ОРГАНИЗИРА КАМПАНИЯ ПО НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА И ДАРЕНИЯ ЗА НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ И СЪСЕДИ ОТ РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ.

Д-Р ГЕОРГИ КЕНОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА СУНГУРЛАРЕ

 

В АЙТОС

 

ДА ПОМОГНЕМ С КАКВОТО МОЖЕМ НА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ ОПУСТОШИТЕЛНОТО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ В ТУРЦИЯ И СИРИЯ, призова кметът на Айтос Васил Едрев.

БЧК- Айтос и БМЧК-Айтос, с изключителното съдействие и подкрепа на Община Айтос, организират кампания за набиране на материални дарения в помощ на пострадалите от опустошителното земетресение в Турция и Сирия на 6 февруари.

В момента най-неотложни са нуждите от неупотребявани:

• топли детски, дамски и мъжки дрехи и обувки;

• спално бельо;

• топли завивки;

• хигиенни материали (за лична хигиена)

. чорапи

. памперси

Организаторите се обръщат с молба за съпричастност към гражданите и фирмите, като ги призовава да подкрепят кампанията, както с изброените по-горе артикули от първа необходимост, така и според възможностите си със: семейни палатки, отоплителни уреди за палатки, фенери и батерии.

Даренията за Айтос се приемат от 10.00 часа на 8 февруари 2023 г. в Клуба на БЧК-Айтос в Бизнес центъра.

 

В РУЕН

Здравейте приятели, който иска да дари парични средства във връзка с земетресението в Турция, може да го направи в ето тази сметка, написа кметът на Руен Исмаил Осман.
IBAN BG15DEMI92401000232957
ТБанка Д

„Тя е посочена от Главно мюфтийство гр.София, ако нямате възможност да ходите до банка, може да ги предадете на кмета или имама на селото, които ще направят списък с лицата дарили средства, след което ще предадат сумите на Райония мюфтия, г-н Селяхатин Мухарем с приемо-предавателен протокол!
Отделно имаме списък с крайно нуждаещи НЕИЗПОЛЗВАНИ средства и продукти, които се събират в сградата на община Руен, по кметства и офиси на ДПС, които средства и продукти ще се закарат в гр.Хасково до петък!”, написа Исмаил Осман.

 

БЧК СЪЩО ОРГАНИЗИРА КАМПАНИЯ В ПОМОЩ НА ПОСТРАДАЛИТЕ:

БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ ОТ 7 ФЕВРУАРИ 2023 ГОДИНА СТАРТИРА КАМПАНИЯ ЗА МАТЕРИАЛНИ ДАРЕНИЯ В ПОМОЩ НА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО В ТУРЦИЯ И СИРИЯ.В МОМЕНТА НАЙ-НЕОТЛОЖНИ НУЖДИ СА:

1. НОВИ ТОПЛИ ДЕТСКИ, ДАМСКИ И МЪЖКИ ДРЕХИ И ОБУВКИ

2. НОВО СПАЛНО БЕЛЬО

3. НОВИ ТОПЛИ ЗАВИВКИ4. ХИГИЕННИ МАТЕРИАЛИ

ОТПРАВЯМЕ МОЛБА ЗА СЪПРИЧАСТНОСТ И КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ФИРМИ-ПРОИЗВОДИТЕЛИ, КАТО ПРИЗОВАВАМЕ ДА ПОДКРЕПЯТ КАМПАНИЯТА, КАКТО С ИЗБРОЕНИТЕ ПО-ГОРЕ АРТИКУЛИ ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ, ТАКА И СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ СЪС: СЕМЕЙНИ ПАЛАТКИ, ОТОПЛИТЕЛНИ УРЕДИ, ФЕНЕРИ, БАТЕРИИ.ВСИЧКИ ДАРЕНИЯ ЩЕ БЪДАТ ДИРЕКТНО ТРАНСПОРТИРАНИ ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ РАЙОНИ И СЛЕДВА ДА ОТГОВАРЯТ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ ИЗИСКВАНИЯ.

ДАРЕНИЯТА МОГАТ ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ В ОФИСА НА БЧК-БУРГАС ОТ 9,00 ДО 17,30ЧАСА ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН.

БЧК стартира кампания за набиране на финансови средства в помощ на пострадалите от опустошителното земетресение в Република Турция на 6 февруари 2023 г.

Открита е специална банкова сметка в лева:

IBAN: BG64UNCR76301078660913

За пострадалите от земетресението в Турция

Можете да подкрепите кампанията на БЧК и с SMS на кратък номер 1466 към всички мобилни оператори.


В категории: Животът


14
Коментара по темата
14.
Мнение
08.02.2023 14:06:38
2
7
Наистина случилото се в Турция и Сирия е голяма трагедия. Но, помислете. Когато миналата година в България имаше свлачища, наводнения, от които все още хора са без дом и спят по фургони, какво стана? Някой видя ли един турски спасител? А едно турско одеяло помощ? Властимащите вдигнаха ръце от народа си, от българския народ. Днес тръгнали на турския и сирийския народ да помагат. Българи, забравихте ли 500 години робство и убийства? Турците на които днес пращате пари и провизии, прадедите им са клали нашите прадеди. Избивали са ги без съд и присъда, без причина, за Османската империя сме били просто безправни роби. Помислете върху това!
13.
Do 3
08.02.2023 13:45:03
0
3
Още не съм, но ще даря пари. А ти дарил ли си ? Но преди това си разгледай букварчето от първи клас, защото в основанието за плащане се пише " за земетресението".
12.
XX
08.02.2023 13:40:05
0
4
Извинявайте, обърках се. Исках да напиша, че САЩ и Израел помагат на всички заедно с Индия, Русия и Иран. ЕС и той вече изпрати помощ.
11.
ХХ
08.02.2023 12:48:04
2
6
Отделно, контролираните от САЩ и Израел региони са отказали помощ от Асад.
Да живееш в район контролиран от САЩ и ЕС е проклятие.
10.
XX
08.02.2023 12:46:15
3
12
ЕС - това е изметта на човечеството. Факт.
ПП. Помощта на САЩ и Израел вероятно е само за контролираните от тях анти Асад региони. Русия, Иран, Индия помагат на всички.
9.
6matarok
08.02.2023 12:33:40
2
7
do Полуистини,
ei bokluk nedei da laje6 . LAJEC MRASEN DOLEN , KATO NQMA6 INFORMACIQ OT SOROSKITE MEDII NEDEI DA GOVORI6 4E RUSIQ NE POMOGATA, BOKLUK MRASEN DOLEN
https://ria.ru/20230208/aleppo-1850451444.html?ysclid=ldvj74hw9p788550644

rusnacite sa parvi koito pomagat tam , i v4era izpratiha cql samolet za turciq , vinagi Rusiq e pomagala humanitarno na vsqka darjava v bedstvie , bokluk
8.
Въх
08.02.2023 12:10:37
17
9
Проста русуфилска сволач - слаба държава !
7.
х
08.02.2023 12:05:54
7
9
Удобно, авторката пропуска защо се очаква молба, а това е защото официалната власт не иска помощ от ЕС и другите държави, с подкрепата на Русия, тъй като пострадалите са от бунтовническата част на страната.
Представителят на режима в #Сирия в ООН заяви, че Дамаск приветства помощта, която може да се получи след опустошителното земетресение, но тя трябва да дойде през териториите на правителството.
Това означава, че режимът няма да позволи трансгранични доставки от други държави до контролирани от бунтовниците райони, които де факто са най-засегнатите от земетресението.
Дебатите продължават и все още не е ясно как може да се достигне до районите, засегнати в Сирия, без това да предизвика реакция от Русия и Иран, които подкрепят изявлението на Дамаск.
6.
До 5
08.02.2023 11:58:38
9
15
Верно само полуистини си написал.

А хора който скачат от кампания в кампания, професионални дарители накрая им виждаме даренията в украйнският OLX.

Дарението ми е по-дарение от дарението ти !
5.
Полуистини
08.02.2023 11:54:12
37
12
Това, което сте написали е пропагандно и НЕ е вярно! Само за 1 ден кампанията на Манол Пейков събра над 350000 лв. и един тир с необходими дрехи, завивки, палатки, материали и др. Днес заминават. Помощите са разпределени и за Турция, и за Сирия. Журналистът Мария Черешева организира доставката за Сирия. Между другото, Сирия Е окупирана от Русия, но орките освен оръжие и смърт, друго не могат да пратят. Израел НЕ СА официално във война със Сирия и вече са изпратили помощ. Дано поне руските орки и терористите на Асад да оставят доброволците да стигнат безпрепятствено до нуждаещите се!
4.
СЕМ
08.02.2023 11:48:34
8
30
Истинската същност на колективният Запад е ясна !
Нефтените залежи на Сирия от години са окупирани от американските военни и това не е никакъв проблем за никой на Запад !
Нито факта, че американците се разпореждат с тези нефтени кладенци в името на... демокрацията.
Двуличници сме. Това сме ние, Запада.

Нито един кореспондент в Сирия.
Нито едно телефоно включване от там.
Смърта на сирийските деца е фон на трагедията на турските деца.

Българоезичните, американски телевизии у нас, бтв и нова трябва да бъдат прогонени от ефира ни !!!
3.
До аз
08.02.2023 11:44:06
6
9
С коментара си помогна много на затрупаните хора в Сирия согорен сам че си минал да дсриш и в пунктовете
Хвала на таквизи будни граждани
2.
Боче кухото
08.02.2023 11:32:17
13
25
Урсулата е уруспия!
Само за зеления наркоман се раздава, защото заедно се корумпират и крадат!
1.
аз
08.02.2023 11:26:50
5
19
Заглавието на тази тема силно наподобява това, което мой познат изрази във ФБ. Предивд факта, че приятелят ми написа: "Помощта за Сирия ще разграничи хората от сапиенса" ( авторката на тази тема е проявила малко различие, заменяйки хората с Човеците) в 21.00 часа, а темата на Флагман излиза в 11.06 на другия ден, приемам, че авторското право е отново погазено тук. ПС: Ако е съвпадение, се извинявам, но предвид вашите чести сводки и надничания във ФБ, имам основание и да се съмнявам.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо да правим секс 3 пъти в седмицата Защо да правим секс 3 пъти в седмицата Експертът по интимните въпроси съветва двойките да приемат честия секс като терапия Най-честите грешки при пестенето на пари Най-честите грешки при пестенето на пари Ето кои са те  Зодиите, които споделят прекалено много с партньора Зодиите, които споделят прекалено много с партньора Ето кои са те Рецепта за картофени кюфтета с тиквички на фурна Рецепта за картофени кюфтета с тиквички на фурна Вкусни и здравословни Огнената стихия край Созопол можеше да превърне "Блу Ориндж" и "Хасиенда бийч" в пепел (СНИМКИ) Огнената стихия край Созопол можеше да превърне "Блу Ориндж" и "Хасиенда бийч" в пепел (СНИМКИ) Още не е ясна каква е причината за огромния пожар, който снощи вдигна на крак огнеборците Свлачище посреща туристи на метри от Царевец Свлачище посреща туристи на метри от Царевец Свлачището вероятно се е образувало след проливните дъждове от края на миналата и началото на тази седмица Обявиха проектокабинета "Денков": Депутат от ДБ става министър, Асен Василев ще е и вицепремиер Обявиха проектокабинета "Денков": Депутат от ДБ става министър, Асен Василев ще е и вицепремиер Ако промените тръгнат в грешна посока, номинираните за ротационни премиери щели да си подадат оставките Гешев поиска имунитета на Бойко Борисов Гешев поиска имунитета на Бойко Борисов От прокуратурата са подготвили обвинение срещу бившия премиер заради "Барселонагейт" Тошо Куката иска да излезе от ареста, бил безработен Тошо Куката иска да излезе от ареста, бил безработен Районен съд Пловдив решава дали да удовлетвори това искане Пеевски изненадващо се включи в преговорите около новата власт Пеевски изненадващо се включи в преговорите около новата власт Депутатът от ДПС участва в няколко срещи с представители на ГЕРБ и ПП-ДБ
61-годишна учителка давала уроци по секс на тийнейджър 61-годишна учителка давала уроци по секс на тийнейджър Обяснявала на младежа, че се учи от истинска жена ЕС ще налага санкции за доставка на военно оборудване за Русия ЕС ще налага санкции за доставка на военно оборудване за Русия Русия нанася въздушни удари в Украйна с ирански дронове Инфлaциятa в eвpoзoнaтa вeчe e нa нивoтo oтпpeди вoйнaтa в Уĸpaйнa Инфлaциятa в eвpoзoнaтa вeчe e нa нивoтo oтпpeди вoйнaтa в Уĸpaйнa Πoтpeбитeлcĸитe цeни в 20-тe дъpжaви, ĸoитo изпoлзвaт eвpoтo, ca ce пoвишили c 6.1% пpeз мaй нa гoдишнa бaзa, дoĸaтo пpeз aпpил бeшe 7% Екзекуцията на Къро е заснета с камера? Екзекуцията на Къро е заснета с камера? Записите показват, че в имението са нахлули 9 човека с униформи на ДЕА Сенатът на САЩ одобри закона за тавана на държавния дълг, фалитът избегнат Сенатът на САЩ одобри закона за тавана на държавния дълг, фалитът избегнат  Промените предвиждат ограничаване на разходите, без тези за отбрана и отлагане на плащането на дълга за две години Зеленски критикува кмета на Киев за смъртта на дете и две жени Зеленски критикува кмета на Киев за смъртта на дете и две жени Президентът на Украйна коментира убийството на 9-годишно момиченце, майка му и още една жена с руска ракета Джо Байдън се спъна и падна по време на церемония във Военновъздушната академия на САЩ Джо Байдън се спъна и падна по време на церемония във Военновъздушната академия на САЩ От Белия дом Бен посочиха, че Байдън е добре   Взривове в Белгород, 50 проукраински бойци убити? Взривове в Белгород, 50 проукраински бойци убити? Руснаците „изпекли“ със „Солцепек“ и 4 бойни бронирани машини, РСЗО „Град“ и 1 пикап Британският крал Чарлз Трети пристига на петдневно посещение в Румъния Британският крал Чарлз Трети пристига на петдневно посещение в Румъния Утре крал Чарлз Трети ще пристигне в Букурещ и ще бъде приет от президента Клаус Йоханис в двореца "Котрочени" Взривове в Киев, има загинали деца Взривове в Киев, има загинали деца Десетки автомобили и сгради пък са поразени в руския град Шебекино 
Гълъб ДОНЕВ, служебен премиер Гълъб ДОНЕВ, служебен премиер Да се погрижим за счетоводните записи на държавата Виц на деня Виц на деня - Излез, подъл сърахливецо! Стани и се бий!
- Марийке, престани да ми крещиш в гащите. Изобщо не е възбуждащо.
Виц на деня Виц на деня Баба се кара на внучката:
- Къде си хукнала така, ма?
- На купон.
- Бърже да си сложиш гащи!
- Бабо, ти на опера като ходиш, слагаш ли си тапи в ушите?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Казват, че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха. Това е северният път, има и южен.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори
Flagman.bg използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и да анализира трафика към сайта.Научете повече