×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В Бургас РЗС гласове няма да купува, който иска твърда ръка – да ни следва


22 Септември 2011, Четвъртък, 12:47 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА. Снимки Бесове.бг

Първото, което ще извадя на показ е порочната схема, по която бе сдадена властта от Костадинов на Николов

Мария Инджова е собственик на модната марка „Франц Мари“, която е с 20-годишна история. Производител на облекло за родния пазар. Хотелиер, един от основателите на Алианса по туризъм в Югоизточния регион. Семейна, с две деца.

Мария Инджова води и листата за общински съветници на РЗС, следвана от бургазлиите Валя Павлова и Атанас Костадинов.

- Г-жо Инджова, видяхме Ви в дебата на би ТВ като кандидат за кмет на РЗС. Беше голяма изненада. Какво стана с този мистериозен Георги Иванов, който всъщност бе издигнат две седмици по-рано от същата партия?

- Предложението да се кандидатирам за кмет получих три дни преди дебата от г-н Янев – лидер на партията. Нямах време да разсъждавам. Познавайки себе си и знаейки, че моят град трябва да бъде защитен и да изглежда по-различен от това, което е, приех предложението.

- От какво трябва да се защити Бургас, свършеното не е малко?

- Крайно време е в управлението да влязат мениджъри, които не само строят, а и защитават социалната политика, защото кметският стол е преди всичко място за човек, който мисли за по-слабите. Ще се боря за нов ред при 100% законност и справедливост за хората.

- Виждам в офиса Ви на ул.Морска“ (в понеделник,б.р.), много желаещи да станат застъпници, не липсват и мераклии за общински съветници. Как ги пресявате?

- Казвам им, че ако искат да вървят с нас, трябва да застанат със собственото си лице и да не очакват облаги. РЗС-Бургас гласове няма да купува, няма и да продаваме. Приемаме желаещи да работят за каузата от всички възрасти, от всички групи – социално представени, за да можем да чуем гласа на всички. Изненадващо е, но голяма част са млади хора, много млади хора и безработни. Това ще бъде въпросът, който ще поставим, подсказват го самите кандидати за общински съветници.

- С какво ще започнете, ако станете кмет?

- С ревизия на всички общински сделки, на двата мандата – последният на Йоан и този на Николов, ще искаме да излезе наяве механизмът на прехвърляне на едната власт на другата, защото там останаха едни мъртви сектори и практики, които продължават да прилагат.

- Къде са те?

- Първо, в общинските предприятия. В резултат на мой доклад, който изнесох през 2007 г. пред Общинския съвет, в присъствието на почти всички кандидат-кметове, които към момента са в избори, показах уродливия начин за управление на общинските фирми. В бургаския ОбС вече няма контрольори, за да не могат да оповестяват това, което ще видят. Няма отдел за вътрешен контрол на тези фирми. Няма управление без контрол, защото точно това е в основата на източването на пари от общината. И при това управление пациентите в Белодробната болница продължават да се хранят за 1.80 лв. на ден.

 

Дебатът на би ТВ пред общината в понеделник сутринта, Инджова (вляво) почти не успя да се включи, защото темата се измести към поръчковата журналистика


- По време на дебата повдигнахте завесата над „Лукойл Нефтохим“ като основен замърсител в общината. Какво ще предприемете в защита на гражданите?

- „Лукойл Нефтохим“ плаща едни глоби, които са задължителни и за тях това не е особена тежест. Тези пари от глобите обаче ние не знаем къде отиват. Аз бих сключила договор с „Лукойл“ да продава на общинското предприятие Бургасбус горивото на по-ниски цени, билетите за транспорта да са наполовина на цената, на която са в момента – от 1 лев, за да може хората поне малко да се чувстват компенсирани.

- Значи ще бъдете социалният кмет. Но как да осигурим работни места за всички?

- Има начин, но моят моят въпрос е към общинското предприятие „Хляб и хлебни изделия”: защо бургаският хляб не е с 10 ст. по-евтин, за да го усетят гражданите. На тези цени разчита бедният човек, а ние имаме много бедни хора. Имаме един летен сезон с раздвижване и малко по-добри приходи, и един дълъг и студен зимен период, в който сме подложени на мизерия. Работи се по два месеца, а после дори от Борсата не можеш да вземеш помощ, защото ти липсва минималния 6-месечен стаж. Трябват ни общински предприятия, които да ангажират сезонните работници през останалото време. Туризмът е най-ограничен във всички програми и мерки на ЕС, защото, за да участваш в каквато и да е програма за устойчивост на работното място трябва да имаш минимум 6 месеца трудов стаж. А в този парадокс на държавата, би трябвало местната власт да се намеси. И в образованието също.

- Вие сте кандидат за кмет на РЗС, които имат специфични изисквания по отношение на сигурността и реда. В тази насока какво ще направите?

- Бургас е на първо място по наркоразпространение. Поставените на случаен принцип в училищата охрани, са абсолютно незадоволителни. Те не вършат никаква работа. Това трябва да се прекрати. Другото е да сме наясно къде и как даваме парите за болниците. 25% от МБАЛ е с общинско участие, а там дори грижа за тези, които са на хемодиализа, няма. Допреди 5-6 месеца им давали по един сандвич, плащан от Общината, но вече и това не им дават. Става дума за 67 болни, толкова ли е скъпо да им осигуриш закуска?!

- Вероятно не достигат пари. Но Вие имате опит в туризма, нещо не може ли да се направи – общината да се рекламира като туристическа дестинация?

- Бургас е център в най-голямата туристическа зона на територията на България по европейските изисквания, а нямаме зам. кмет на туризма. Ние дори указателни табели по улиците нямаме. За туризма може да се направи много, имам опит и мога да се докажа.


В категории: Опозиция , Политика


45
Коментара
45
Коментара по темата
45.
Radost
27.10.2011 15:15:36
0
2
TEZI KITO SE NADQVAHA MARIQ DA IM STANE KMET SI OSTANAHA S NADEJDITE,NE 4E BQHA MNOGO DE,I SLAVA BOGU
44.
iuj[
26.10.2011 17:01:43
0
1
В Бургас РЗС гласове няма да купува - нЕдей да лъже6 майка ти мръсна и нагла
43.
do radost
30.09.2011 14:47:07
0
0
GOSPOD DA TI PROSTI ZLOBATA ...NE GLASUVAI ... AMA TOVA S DEZATA SAMO BOLEN MOQE DA GOVORI PODOBNI NE6TA
42.
Радост
29.09.2011 12:54:47
0
1
Няма ли съвест и страх от Господ тази жена?
Нали деца има,казват че децата плащат за грешките на родителите си.
Хора които я познавате,пишете,нека които не я познават не се подвеждат.
41.
8888
29.09.2011 02:34:18
1
1
TQ NE POZNAVA FOTEV I BI LI MI KASAL KAK NAPRIMER Q DARJAT.MARIQ E TOLKOVA NEZAVISIMA , TOLKOVA KOLKOTO NQKOI MOGAT SAMO DA ME4TAQT MARIQ 6TE GLASUVAM ZA TEBE,HI4 DA NE TI PUKA TEZI DETO PI6AT SA NA ZAPLATA
40.
?
26.09.2011 13:25:25
0
1
Дали е проститутка не е толкова важно,по - важни са лъжите й,шяла да ревизира Костадинов и Николов-ХАХАХА точно тя ,която е зависима заради миналото си.Йоан и по-точно Тонко Фотев я държат на каишка.Кое ще им ревизира?
39.
Dona
25.09.2011 17:56:59
0
0
Надявам се Инджова да стане кмет,и като човек,който не оставя работата на половина,да вземе да довърши прословутата главна улица.Всички знаем,че Александровска продължава и след паметника,но плочки до паметника отзад,куришки и позната картинка от миналия век.Или може би не трябва да се разделяме с миналото-отпред 21в. отзад 20в.И препоръчвам на по-остроумните да пият кафе в тая част от 21в.че да схванат,че отдавна е изтъркано и чак досадно,че всяка публично изявена жена е морално пропаднала,а мъжете получават атаки,че не са мъже.
38.
psihiatar
25.09.2011 10:36:23
0
0
NA POSLEDNITE 2KOMENTARA NE6TOTO, KOETO GO E IZPISALO E ULIGOFREN-PATALOGIA ,AKO POGLEDNEM PRAVILNO MOJE DA OBQSNIM KAKVO E PA4AVRA,A IMENNO KARPA ,KOQTO PO4ISTVA MRASOTIITE NA PRASETATA, KOITO SA QLI!!!!!TA MARIQ NA NAS NI E NEOBHODIMA ,A TI OTKA4ALKO MAI POLUDQVA6 ZA6TOTO ZA NI6TO NE STAVA6 ,A TVOITO MNENIE TI GARANTIRA BEZSANNI NO6TI !!!!!
37.
psihiatar
25.09.2011 10:36:23
0
1
NA POSLEDNITE 2KOMENTARA NE6TOTO, KOETO GO E IZPISALO E ULIGOFREN-PATALOGIA ,AKO POGLEDNEM PRAVILNO MOJE DA OBQSNIM KAKVO E PA4AVRA,A IMENNO KARPA ,KOQTO PO4ISTVA MRASOTIITE NA PRASETATA, KOITO SA QLI!!!!!TA MARIQ NA NAS NI E NEOBHODIMA ,A TI OTKA4ALKO MAI POLUDQVA6 ZA6TOTO ZA NI6TO NE STAVA6 ,A TVOITO MNENIE TI GARANTIRA BEZSANNI NO6TI !!!!!
36.
жрица
25.09.2011 09:30:44
0
2
Тази пачавра си кръстила фирмата БОГОРОДИЦА!!!!! гр. Бургас 8000
ул.МОРСКА No 16, 102067792
35.
sisko
24.09.2011 20:18:46
0
0
Az ne pliuq,a izkazvam mnenie,neka ne se komentirame tuk,a da iz4akame 23 oktomvri,az sledq razvitieto na Indjova,kato politik i znam,4e nqma da presko4i barierata.
34.
burgas
24.09.2011 17:26:22
2
1
ЩО ЗА ЗЛОБА ЕДИНСТВЕНО ТЯ ИМА СМЕЛОСТТА ДА КАЖЕ КАКВО ИСКА И ТЕЗИ КОИТО Я ПОЗНАВАТ ЗНАЯТ ЧЕ Е МЪЖКО МОМИЧЕ И ВСИЧКО Е ПОСТИГНАЛА С МНОГО ТРУД АКО ИМАШЕ ПОВЕЧЕ КАТО НЕЯ .......
33.
ANTI GERB na VOTA
24.09.2011 09:47:54
0
0
СЪБИРАХТЕ ГИ 45г.(БКП) ПЛЮС ОЩЕ 20г.(БСП-СДС-НДСВ-ДПС-ГЕРБ) ЗА ДА ИМ УКАЗВАТЕ КАК ДА "МИСЛЯТ" ПРАВИЛНО !???
НО НАРОДА СЕ СЪБУДИ и ЩЕ ВИ БИЕ ШУТА КАКТО на 23.10.2011г., ТАКА И НА ПРЕДСРОЧНИТЕ ИЗБОРИ -АПРИЛ МЕСЕЦ 2012г.

НЯМА МЯСТО В ЕВРОПА за БЪЛГАРИЯ С КОРУМПИРАНИТЕ УПРАВНИЦИ на ГЕРБ. ШАМАРИТЕ ДЕТО ВИ ОТПРАХА за ШЕНГЕН ЗАВЧЕРА, ЩЕ ВИ СТРУВАТ МАНДАТА и ВЛАСТТА.
32.
Dona
24.09.2011 07:34:35
0
0
Нека не се оплюваме,а се подкрепяме.Инджова има точна позиция,с конкретни искания.Тя все още е единствената жена в региона бореща се с тоя мъжки свят,който не ни е докарал до никъде.Бъдете позитивни,лошите помисли които не зная от кой век ги изкарвате,си ги коментирайте като нещо все едно идва третото пришествие,щом е толкова важно за вас,но в момента има по-важни и актуални неща на преден план.От това зависи и живота ни за напред.Проявете уважение,както тя проявява уважение към работниците,болните ,и много социални области с които пряко се е ангажирала.Нека се уважаваме,поне един месец,ако ви идва в повече по-дълго време.
31.
POZNAT
23.09.2011 21:21:21
2
0
TOVA S TVARDATA RAKA MI HARESA I TO OT JENA.BRAVO VIAGI SI BILA MAJKO MOMI4E USPEH
30.
POZNAT
23.09.2011 21:21:21
2
0
TOVA S TVARDATA RAKA MI HARESA I TO OT JENA.BRAVO VIAGI SI BILA MAJKO MOMI4E USPEH
29.
RZS
23.09.2011 21:16:24
2
0
НАИ-ГОТЕНИЯ ПРЕЗИДЕНТ Е НА РЗС ДА ГЛАСУВАМЕ С 14 ТАМ Е БЪДЕЩЕТО
28.
burgas
23.09.2011 20:20:03
2
0
IAVNO NQKOI OT WAS MNOGO MRAZI INDJOVA ,PO-LEKO ZA6TOTO 6TE SE RAZBOLEETE.PRAVILNO VI POJELAVAT ZDRAVE SAMO RZS S NOMER 14
27.
невен
23.09.2011 20:14:09
1
0
ЗАЩО СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО ДА ЧЕТЕТЕ КАКВО Е КАЗАЛА ИНДЖОВА/ДАНО НЕЩО ВИ ВЛЕЗЕ В ГЛАВИТЕ / ВИЕ МОЖЕ ДА ИЗРАЗЯВАТЕ МНЕНИЕ/ДА ПЛЮЕТЕ/САМО КОГАТО СТЕ АНОНИМНИ .ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЗДРАВЕ
26.
RZS
23.09.2011 19:30:07
1
1
РЗС спечелете и изметете всичката полицеиска гад.

Всичките помияри прокурори и поръчковият началник на ОДМВР-Милен Димитров-Подлогата

Военен Съд за Корумпетата злоупоставящи с властта и парите на данъколатеца.
25.
sunny
23.09.2011 16:52:42
1
3
Алианс по туризъм - малейййй....
Франц Мари - малейййй....
А хотелът и - малейййй...
Хора все пак са избори, къде са сериозните кандидати?
24.
Добрина Томова
23.09.2011 16:40:49
1
4
Колко много злоба и мъжка импотентност лъха от всичките ви коментари, жалщи джуджета. Инджова е личност и всички, които тука я плюете, го знаете много добре. впрочем - вие сте двама души и сте сетните прошляци на тоя град.
23.
ххх
23.09.2011 15:56:59
0
7
Хора!Вие с ума ли сте си.Всички от старота поколение я познаваме тая Инджова.Мария-"ЧЕРВОТО"- арабски сектор-6 у-ние ДС.На 100 хиляди арабски кавала,крупна контрабандстка,гърмяна любовница,некоректна партньорка-ето я новата кметица.Да Вие честита другари от РЗС.
22.
demokrata1944
23.09.2011 15:50:52
0
4
taq negramotnata ne znae li 4e zapasite na gorivo na burgasbus se izvar6va po ZOP i 4e cenata na bileta ne se formira samo ot razhodite za gorivo.Stiga populizam negramotna si i tolkoz........
21.
alisia
23.09.2011 14:17:26
1
4
РЗС И,МАРИЯ ЧЕРВОТО-БУРГАСКИ СЕКТОР ПР-----Я-УЖАС!!!
ЛУДИ ЛИ СА ТЕЗИ ОТ РЗС???
20.
shemetino
23.09.2011 11:31:37
0
0
Bog da pazi Balgaria ot RZS , a da ne govorim za Indjova.Partia koiato se potdurja ot bivshite agenti na DS s materialcheta za pliuvni nikoga ne moje da prosushtestvuva.Suzdadoha si ia komunistite i si im plashtat dobre.Maria indjova.....smiah v zalata!!!!!!!!!
19.
рзс 14
23.09.2011 06:35:44
2
1
БРАВО,ЧЕ ИМА Р З С В БУРГАС МНОГО Е ГОТЕН ПРЕЗИДЕНТА ИМ. НАЙ= УМНИЯ ОТ ВСИЧКИ ХАИДЕ С БЮЛЕТИНА 14 ЗА МАИ -НАДЕЖНИТЕ
18.
РЗС
23.09.2011 02:41:55
1
7
РЗС спечелете и изметете всичката полицеиска гад.

Всичките помияри прокурори и поръчковият началник на ОДМВР-Милен Димитров-Подлогата

Военен Съд за Корумпетата злоупоставящи с властта и парите на данъколатеца.
17.
siSKO 6I6KO
23.09.2011 02:41:25
1
1
MNOGO SI TAP BRATO TQ SI PRAVI KAKVOTO ISKA I GO MOJE A TI SE QDOSVA6 NEDEI 6TE DIGNE6 KRAVNO
16.
sisko
22.09.2011 22:06:45
0
1
Brato,da ne gi nareka tapka4i gi narekoh partniori,q si pomisli pak dali ti q poznava6????????????
15.
Boril
22.09.2011 21:57:32
0
5
НЯКОИ Я ЗНАЯТ КАТО МAРИЯ ЧЕРВОТО, ДРУГИ КАТО АГЕНТ КРАСИМИРА. ЗА ТРЕТИ ПЪТ Я АКТИВИРАТ НА МЕСТНИ ИЗБОРИ ДА КАНДИДАТСТВА ЗА КМЕТ, ЗА ДА ДООКЛЕПА ДРУГИТЕ КАНДИДАТИ. НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СЕ Е ДОБЛИЖИЛА ДО БАРИЕРАТА, НЕОБХОДИМА ЗА ИЗБИРАНЕ В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ. НЕЩО ДРУГО?!
14.
DO MUZI
22.09.2011 21:22:18
1
1
OSTANAHA MALKO HUBAVI JENI, NO MNOGO PEDERASI,BRATO
13.
СИСКО-ЛИСКО
22.09.2011 20:55:45
4
1
АБЕ ТИ МАЙ МАРИЯ СИ Я ВИЖДАЛ САМО В СЪНИЩАТА СИ .МАРИЯ И ПАРТНIOРИ ТОВА ПРОСТО Е НЕВЪЗМОЖНО. МНОГО И СЕ КЕФЯ НИКОЙ НЕ И..... МИМЕ,ДАВАЙ САМО НАПРЕД ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБЕ С 14
12.
ДО 9-ТИ
22.09.2011 20:14:40
2
2
да МИСЛЯ И НЕ САМО АЗ А И ВСИЧКИ НА ,КОЙТО Е ОСИГУРИЛА РАБОТА.ЩЕ СИ УМРЕТЕ ОТ ЗЛОБА .БРАВО НА ИНДЖОВА ЗА СМЕЛОСТТА Й!!!!!ЩЕ СИ ОТГОВОРИШ СЛЕД ИЗБОРИТЕ,АКО ИЗОБЩО ИМАШ ПАМЕТ.
11.
МУЦИ
22.09.2011 19:34:12
1
2
Красивите жени в България са проститутки, някои са педераси!!!!
10.
sisko
22.09.2011 19:28:00
0
3
Kakvo upravlenie da o4akvame ot jena izmamila i ograbila ne edin i dvama svoi partniori?????????????????????Ei taka se e zadarjala v biznesa 20 godini,s koeto paradira"Biznes damata",kade v listata sa i menidjarite ,za koito govori,4e trqbva da vlqzat v upravlenieto na grada????????????MOLQ ne pi6ete statii g-jo Kasabova s nevqrno i povarhtnostno sadarjanie.....................
9.
към Сиса
22.09.2011 19:06:44
1
4
Сиса, ти сериозно ли си мислиш че Инджова е някакъв фактор в Бургас, че да бръкне на някого под лъжичката...Да пази Господ....
8.
ФЕН
22.09.2011 18:01:02
2
2
Само РЗС. Победа за нова конституция.
7.
Сиса
22.09.2011 17:59:58
1
1
Инджова май ви бръкна под лъжичките, защото си мислихте, че всичко е разпределено и спечелено.
6.
Сиса
22.09.2011 17:59:55
2
1
Инджова май ви бръкна под лъжичките, защото си мислихте, че всичко е разпределено и спечелено.
5.
Информиран
22.09.2011 17:57:38
2
3
Единствената жена, която си позволи да се опълчи срещу държавата това е Мария Инджова. Тя осъди Комисията за досиетата и доказа, че същата е орган за манипулация на човешки съдби.
4.
ДО БОБИ
22.09.2011 17:52:53
2
5
Некомпетентността на ГЕРБ и създаване на измишльотини ще отклони сериозни гласове за РЗС.От РЗС няма никой в затвора, но всички, за които са извадени документи са рискови.Престъпниците не могат да бъдат съсредоточени в една и съща партия и такива в РЗС няма.
3.
Светльо
22.09.2011 15:48:44
2
5
РЗС купуваха гласове през 2009г. В селата около Сунгурларе - Черница, Лозарево, Есен и т.н. И глупаците в региона с охота се продаваха, на РЗС, срещу 20-30 лв. Гнусна картина. Така че РЗС пак ще купува гласове. Иначе няма да имат и 0,1%, защото и партията им, и подхода им, и поведението им, и кандидатите им са гнусни. Те са просто партия на престтъпници.
2.
Боби
22.09.2011 15:34:53
2
9
Бивша проститутка няма. Доказва го личния и частно-фирмения живот на някогашната жрица на любовта в някогашния хотел Приморец, Бургас. Не беше и твърде отдавна, когато дългогодишния й любовник- митничар на границата в Малко Търново стреляпо нея като по диво прасе. Не е случаен и факта, че любовника (по-точно един от тях) е митничар. Жена ми ме е вкарвала в магазин с дрехи на Инджова. И на непознавач като мен е ясно, че платовете са основно турски. Но не съм чул някой да се е потрудил да направи една елементарна справка - колко вноса на платове има фирмата на Инджова и изобщо има ли. И ако няма (което всъщност се очаква), да й се зададе въпроса откъде са турските платове. Не случайно любовника е точно митничар (доколкото ми е известно за щастие на системата - вече е бивш). Ако не бъркам, Инджова е била и агент на ДС, което впрочем е било втората професия на проститутките, така че нищо ново. Вероятно това, а също и че е дащна, са причините разследване откъде са платовете й да не е правено в продължение на дългогодишната й дейност като собственик на шивашка фирма. Относно качествата й като "дизайнер" - да пази господ жените от нейните дизайнерски решения, че в тях заприличват на евтини проститутки.
1.
мая маноловото чедо
22.09.2011 15:14:12
2
3
браво,миме дано те огрее
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори