×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Студени досиета! Как Петко Лисичков екзекутира Голямата Рижа


Студени досиета! Как Петко Лисичков екзекутира Голямата Рижа
След 9 години дела Петко Лисичков беше оправдан за смъртта на Голямата Рижа
06 Февруари 2023, Понеделник, 20:00 ч.
Автор: Флагман

Експертиза установява наличието на наркотични вещества в кръвта на убития Калоян

На 20 септември 2009 г. в Бургас идва есента. Още има туристи, но градът вече е спокоен, лятната суетня е отминала. В квартал “Меден рудник” - аналог на многохилядната софийска “спалня” квартал “Люлин”, около обяд малко хора се мяркат по улиците, автомобили преминават отвреме-навреме. Никой дори не може и да си помисли, че засичане на кръстовище ще доведе до бой, стрелба и смърт, припомня Труд.

Малко след 13 ч на кърстовище се засичат мотоциклетът на бившата барета от Отряда за борба с тероризма Петко Лисичков и “Ауди”-то на боксьора Калоян Стоянчов - Голямата Рижа. Той има и брат, по прякор Малката Рижа. В автомобила с него е и Тодор Андонов, с когото до обед ходили в “Меден рудник” да помагат на майката на техен приятел да разчиства боклуци.

При засечката няма удар, но спрели и колата, и моторът. Калоян и Тодор излизат да накажат моториста. Тръгват към Петко с крясъци, той вади палка, за да ги посрещне. Започва бой, при който нападателите изтръгват палката от ръцете му, започват да го удрят с нея. Рижата вади и нож. Лисичков тогава посяга към законния си пистолет, насочва го към него и стреля. Един от куршумите попада в главата на Калоян, два - в гърдите. Голямата Рижа издъхва след няколко минути.

Опасността за бившия командос обаче не е отминала. Тодор бяга до няколко блока наблизо в квартала и вика на помощ приятели, които пристигат минута след дошлия на място полицейски патрул. Когато вижда бившите си колеги, Лисичков вдига ръце и доброволно им предава пистолета си. Взема платнище от мотоциклета си и завива трупа. Срещу него и патрулката обаче се нахвърлят приятелите на Рижата - Атанас Парушев и Мануел Стоев. Последният по-късно ще получи обвинение за заплахи към Лисичков, тъй като е размахвал срещу него мачете и нож. За подкрепление униформените викат полицаи от спецзвеното за задържане към Регионалната дирекция на МВР.

Калоян Стоянчов - Голямата Рижа в болницата, след като е намушкан с нож в дискотека в Слънчев бряг

Приятелите на Рижата са арестувани и откарани в ареста, където е задържан и Петко. Той обаче остава в килията само 72 часа. Съдът го пуска с мярка “домашен арест”, променена по-късно на “парична гаранция” от 1000 лв.

Първото обвинение, което прокуратурата повдига на Лисичков, е за убийство в състояние на афект. По време на разследването тази квалификация се променя в убийство, извършено при превишаване пределите на неизбежната отбрана. Експерти обаче установяват, че командосът е бил под силен стрес и страх за живота си.

Адвокатите на Стоянчови още в началото на процеса пледират за преквалификация на обвинението в умишлено убийство. Тодор Андонов, другият участник в схватката, твърди, че видял как Лисичков се е надвесил над вече простреляния Калоян и натиснал спусъка още веднъж. Тези показания не се подкрепят от доказателствата по делото.

Експертиза обаче установява наличието на наркотични вещества в кръвта на убития Калоян. На първите заседания на съда Лисичков се явява с двама приатели за охрана. В залата емоционално разказа за преживяното, дори имитира позите, за да е по-убедителен. Бившият спецполицай твърди, че не е имало скандал, просто хората от аудите са слезли с намерение да го пребият. Той признава, че е стрелял почти от упор. “Съжалявам, че отнех човешки живот, но това беше единственият начин, за да защитя собствения си”, казва в последната си дума Лисичков пред Окръжния съд в Бургас.

Командосът покрил тялото на Рижата с брезент, след като го гръмнал

Година след убийството - през септември 2010 г., магистратите обявяват решението си - условна присъда от 18 месеца с 4 години изпитателен срок. Половин година по късно Апелативният съд я потвърждава. И двете страни обаче не са доволни и внасят жалби във ВКС. Цели 9 години след убийството върховните магистрати отсичат - Петко Лисичков не е виновен. Те са съгласни, че неизбежната отбрана е била превишена, но приемат, че това е станало от уплах - заключение на експерти, което не е прието от бургаските им колеги.

“За първите 2 инстанции е безспорно, че Лисичков е могъл да избегне нападението по друг начин, без да се стига до смъртта на Стоянчов. Но те не са посочили какъв е този начин - да изтръгне палката или ножа, да простреля Стоянчов в неуязвимо за живота място, да стреля по него само веднъж, да се остави да бъде бит и след това да отвърне на нападателя си”, пише в мотивите за решението на ВКС. Посочва се и че по-долните инстанции са пропуснали факта, че жертвата е била под въздействието на наркотици. Върховните магистрати обаче оставят размера на кръвнината, която Окръжният и Апелативният съд в Бургас са постановили - 40 000 лв., въпреки че бащата на жертвата - Слави Стоянчов, е поискал половин милион.

Името на боксьора Калоян Стоянчов се свърза със силови групировки в Бургас, с рекет и с още два кървави инцидента. Голямата Рижа беше намушкан с нож при свада в дискотека “Мания” в Слънчев бряг, а след това бе ранен при бой пред интерхотел “България” в Бургас.

Спецполицаят служил и в Чуждестранния легион

Петко Лисичков е завършил спортното училище в Бургас и два пъти е бил републикански шампион по борба за юноши. Той служи като барета в СОБТ, но напуска поделението през 1994 г., като започва работа в охранителна фирма. Известно време е бил гард и в столичната дискотека “Ялта”. В Бургас се говори, че няколко години е прекарал и във Чуждестранния легион. След убийството на Рижата се мести да живее в София. След няколко години обаче се завръща в родния си град. Той получава пълна подкрепа не само от съгражданите си, но и от цяла България, където се събират 40 000 подписа в него защита по време на делото.


В категории: Ретро Флагман


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
53
Коментара по темата
53.
D. Ezerovo
07.01.2024 23:28:03
0
0
Хванаха Теодор наркомана в четвъртък взел си пет грама трева от Ивайло от изгрев тоя шпионин ще лежи сега тая шматка дето не са къпи ама вътре има вода
52.
Рж
28.12.2023 19:27:56
0
0
Какъв Киряз ве дето молеше за помощ от дългия, Теодор наркомана дето продава наркотици и после ги пее на полицаите
51.
Долно Езерово
15.08.2023 16:44:47
0
0
Къв киряз дългия му скочи и го за пука с имруци, и молеше за помощ колкото до Георги и какво му направи зел му малко трева, утидете му кажете в лицето само се криете зат тези имена теодор голямата глава е на система на пико, шматка шпионин.
50.
Old school
30.05.2023 14:56:21
0
0
Дългия го убиха по-поръчка това и малките деца го знаят!
49.
D. Ezorovo
19.02.2023 19:43:25
0
0
Каква калинка ве изтръпнал е бахти деградиралия тревоман стана 45 годишен ходи още да гърби лапета с трева смешна работа
48.
Главун
09.02.2023 17:14:15
1
1
То киряза дето го изгърби Георги наркомана няма как да го барнат Ами да видим ся оня грозния пижара дето на следващата вечер съ прати на пироман пред бившата му жена къв ще го яде
47.
Xaxa
07.02.2023 18:25:05
1
3
Lisickov i nego ste go oprai
46.
Теодор голямата глава
07.02.2023 18:22:25
4
11
Само калинката киряза остана да ги гърби и нищо не могат да му направят,
Ония ден изгърби Гошо наркомана от долно езерово,тая шматка ,
45.
Оптимист
07.02.2023 18:05:55
6
16
Лисичков e ГЕРОЙ!!!
44.
до 41
07.02.2023 15:24:52
3
13
Еее чак след 40 коментара се появи конспиратора. То и ония дето стреля по Ахмед Доган беше поръчков и взел много пари, ама пича още живее с майка си, баща си и брат си. На по 40години станали в панелка 3 стаи. Хора като теб вярват в рептили, пък отричат Дядо Коледа. Усещам двойни стандарти тук!
43.
Доброжелател
07.02.2023 13:35:09
1
23
Ще помоля да преименувате статията на: "Топли досиета!", защото подобни истории единствено стоплят душата ни в тези студени февруарски нощи :))))
42.
39
07.02.2023 11:16:07
0
22
Какви батки с матки в бургас останаха само пропаднали наркомани машинкаджий. Живееш 10 - 15г назад май
41.
Old school
07.02.2023 11:12:28
34
5
И децата разбраха, че това беше поръчково убийство спрете с глупостите!! Всичко има предистория, която беше прикрита от медийте и полицията, то си го пише по-горе ясно при засечката няма ударно, но колата и мотора спират и следва стрелба а сега де?
40.
Истината, е че
07.02.2023 10:58:51
0
47
Рижока дърпаше Дявола за опашката страшно много време! Лисичков просто беше неговото Божие наказание! Няма случайни неща в този живот, да си знаят всички мекерета които правят простотии, без значение къде се намират. Господ забавя, но не забравя. Той дава шанс на всичката паплач да се поправи, смири и претърпи катарзис, обаче ако това не се случи, праща хора като Лисичков.
39.
Бургас
07.02.2023 09:51:44
1
30
Ако в Бургас се разреши свободното притежание на оръжие със сигурност няма да остане един жив наркоман и криминален тип. Доста боклук ще бъде изчистен. За съжаление обаче ще има и много невинни пострадали, защото има и достатъчно други ненормални, които не бива да имат достъп до оръжие. Ей тогава "известните" батки с матки ще видят как ще скачат по няколко човека на един и как ще се разпиляват като пилци като насочат срещу тях цевта.
38.
Тони
07.02.2023 09:37:58
3
42
Жалко за погубния млад живот, но той си е бил погубен много отдавна преди смъртта си. Жал ми е за такива хора. Явно са страшно комплексирани и мразят себе си, затова правят такива золуми в обществото. Тогава съм била на 19г. Помня, че целия град трепереше от Рижите. А като се замисля сега е супер смешно. Те са били някакви лапета. Трябвало е някой да ги натупа. Е, Лисичков отърва обществото от единия. Жалко и за него, със сигурност му тежи на съвестта убийството. И бащата на Рижите не да иска половин милион кръвнива, ами да излезе публично да се извини на обществото, че не си е възпитал децата! Ако бях на негово място, щях да съм по - ниска от тревата. Или той може би не знае какви са ги вършили синчетата му?!?!?! Съжалявам, за мъртвите или добро, или нищо, НО каквото повикало, такова се обадило! Мен защо не са дошли да ме гръмнат?!
37.
Отряд Кобра хаха
07.02.2023 08:19:07
7
25
Петко от Лясковец като ги залюска отряд Кобра, станаха Водна змия.
Мяяяяяяуууу. Ама Петко нъ изненада!
Човека си спи в къщи в 5ч сутринта, те го нападат цял отряд барети, обаче той ги бил изненадал.
Абеее отряд Водна змия, 100 човека нападате един докато спи бе. Как така ви изненада веее стероидни глигани?
36.
До Изгрев
07.02.2023 08:17:25
4
42
Младеж,тия с големите топки сега са в Турция и Сирия да помагат на бедстващите райони.
Вие сте клавиатурни бойци.
35.
Ss
07.02.2023 08:04:02
2
31
Бургас е пълен с предрусали деградирали олигофрени... Които ако им размени обувките няма да могат да ги обуят... Станали на по 40 още трови мама за пари... Да беше го хвърлила на плочките чиста работа...
34.
До Изгрев
07.02.2023 06:35:12
2
56
Абе клошар,стой си тихо в панелката и мирувай! Утре пак ще искаш от майка си 2.50 за кафе!
Я се научи да пишеш първо и после коментирай. Какво да ти кажа в лицето,като ме видиш ще се депресираш,още си с анцуга от 11 клас сигурно,смешник! Жена съм с по-големи топки от твоите и на баща ти!!
33.
Кликбайта не върви май
07.02.2023 06:27:40
3
16
Дежурната статия. Всяка година по 3 пъти. Да не спаднаха кликовете?
32.
Иван
07.02.2023 04:53:46
5
25
Не се ебавайте с Командосите и отряд,Кобра те са вълци единаци...
31.
Тодор Живков
07.02.2023 03:42:54
1
52
Виновни са държавата и институциите с липсата на закони, неприлагането им и бездействието, това стимулира престъпността и не само Калоян Рижата, а всяко второ дете от бедно семейство иска да е престъпник, дилър, бияч и гамен. Ако Рижата още при първите провинения (а те са много) си беше получил наказанията при едно едно стабилно законодателство и работеща полиция и съд, нямаше да се стигне изобщо до такъв инцидент, щеше да си е жив, а на Лисичков нямаше да му се налага да стреля и живота му щеше да си бъде и на него спокоен.
Лисичков също много пострада от този инцидент, освен че на съвестта му тежи човешки живот, той загуби детето си, живя в страх и криене дълги години. Стана публично известен, името му се спряга и тиражира до ден днешен, а това си е много сериозен стрес.
30.
do 21
07.02.2023 01:08:52
5
13
Ave ei avstralopitek, kak da komentirame horata publi4no pred horata kato Rijaka 10 godini si praiat 4erveite parti s nego , da go izrovim li iskash neandertalec prost
29.
Димитър Димитров
07.02.2023 01:05:22
5
50
Пуснал съм запитване към Общинският съвет, 20 Септември да бъде обявен за втори празник на града, ще се казва Рижова Задушница и ще се играят хора на Тройката само от мъже голи до кръста с татуси и загащени с мачетета!
28.
Ахил
06.02.2023 23:24:53
6
87
Лисичков тряба да бъде избран за почетен гражданин на Бургас а утрепките на рижите на сапун
27.
21 и 22
06.02.2023 23:11:27
9
13
Майките ви са при мен. Кеф
26.
До 22
06.02.2023 23:10:08
0
58
Приятел, сърцето е за любов, а не да биеш един с десет до тебе. Малоумник
25.
До 21
06.02.2023 23:07:38
2
37
Хайде сладур, кажи къде и кога да се видим и да ти го кажем в очите, че си клошар
24.
Събери
06.02.2023 23:07:11
0
5
Си акъла, ако го имаш.
23.
Странна
06.02.2023 23:04:03
1
46
Теза на съда . Няма как да се случи . Човекът е трениран и обучаван точно затова . Тъй ,че реакцията му е била просто спусната от мозъка , друг вариант не се допуска . Кой знае колко патрона има изстреляни в тази комбинация, два в гърците един в главата . Това е нещо като ката в каратето.
22.
Изгревски
06.02.2023 22:59:05
94
20
Дългия беше мъжко и сърцато момче мърши не като днешните шпиони и помияри в тоз кенеф Бургас да се знае
21.
Изгрев
06.02.2023 22:43:21
97
6
Хайде бе мишки започнете най-после да коментирате хората публично пред хората,а не в социалните мрежи за да видим кой-кой е и дали няма да ви гръмнат манерките заради тъпотиите.....както едно време.......и както обсъждате хората и починалите......но не само се крием,както винаги.....потки
20.
Ронин
06.02.2023 22:32:03
20
40
В голяма грешка си, Ангеле. Сталиновия комунистически стил е такива боклуци да ги првят кметове и да ги настанят в къщата на някой порядъчен човек. Като се замислиш кой ги създаде у нас... Такива дето мечтаеха за "Сталин". Айде ходи да ги разправяш тези на другите пропадняци на беседката пред блока.
19.
Ангел Калчев
06.02.2023 21:49:39
18
77
Сталин би пратил всички такива изчадия и бандити в ГУЛАГ, докато си жив. Няма излизане работиш при минус 40 градуса и умираш там . Бандита няма право да живее, има право да бъдете унищожен. Могат да живеят нормалните хора, не престъпниците.
18.
Изгрев
06.02.2023 21:40:24
109
10
Ае мишки еб*ни......много е лесно да калнеш под прикритие,или да пишете на някой името.......пр*дни......и все пак си оставате само едни мишки с големи усти.....хайде,като сте толкова отворени не пишете,а започнете да говорите публично с сред хората......памперси да се види дали парите играят.......
17.
Ангел Калчев
06.02.2023 21:37:53
3
100
Браво на човека. Смърт за бандитите. Трябва да получи награда за това, което е сторил. И то от държавата, спестила е парите на адвокатите, които пазят бандитите. За всеки бандит, по един куршум, да им прощава Господ Бог, ако той реши. Тогава бандитите и престъпността почти няма да ги има. А тези, които са такива, ще бъдат унищожавани, от 12 години нагоре прошка не трябва да има. И ще има мир.
16.
гайка
06.02.2023 21:26:41
5
133
Как пък се сетихте за тоя наркоман да пишете , че й снимки му качили . Иначе за Лисичков най-малкото което бих казал истински мъж . Ще го нападат с палки и ножове 3-4 -ма и той ще им седи тва да не е Спас Генов .
15.
Haha
06.02.2023 21:09:19
28
31
В която дискотека влизаше Калоян и Компания и хората оставаха без наркотици . Човека е мисли за вашето здраве вие сега злобеете .
14.
мен
06.02.2023 20:44:42
6
50
срах на гроба на тоя
13.
Ми
06.02.2023 20:43:52
2
134
Да е жив и здрав човека и още такива микроби да чисти,но тайничко да не го мъкнат по съдилища.Два в сърцето,един в главата,чисто и елегантно-следващия моля!
12.
Голям
06.02.2023 20:42:14
5
156
Голям си, Лисицоооо! Това боклуче отиде на мястото си. Оттърва толкова много хора от гаврите на тези бабаити, един от които днес се прави на праведен- Низамов. Рижката беше надупчен и справедливостта възтържествува над малката му дишичка.
11.
Хааа
06.02.2023 20:40:50
1
126
Помня другите меденруднишки олигофрени барабар с табуретката начело как викаха:
Еййй жина,жина шта смачками ве жина.
10.
приАтели?
06.02.2023 20:40:33
2
31
грамотност?
9.
боклук
06.02.2023 20:36:51
3
101
един боклук по малко един хляб повече
8.
Средната Рижа
06.02.2023 20:35:23
6
120
Браво Лисик.
7.
Я
06.02.2023 20:34:31
4
118
Достоен човек и един боклук под земята,най-после малко хубави новини макар и ретро.Дано скоро негови последователи зачистят още боклук от града,а боклук има много.
6.
един от най-усмихнатите хора
06.02.2023 20:32:50
13
35
в детските ми спомени. винаги ми обръщаше внимание и просто се различаваше от масата.
жалко, че се стекоха нещата така.
5.
Торбалан Чолакова чешма
06.02.2023 20:28:02
7
68
аз пък отидох да вечерям супа топчета,някви мутри почнаха да ме стрелят,един ма цели в гъза друг в ташаците,накрая ме изкараха навън ,гавриха се с нежното ми тяло,после дойдоха някакви бакшиши от непознатата за мен фирма one taxi,влачиха ме някакви лимони към хоспитала.След като оцелях пуснах 200хил. жалби срещу тея жестоки хора,накрая всичко са на свобода,пак аз сумати пари дадох за да ги пратя при толупа,рибов и ърменеца.Искам да ми платят болничните,заради тях съм с тръба в ректума,Сашо съм го таковал в гъза,на близките му,по една студена чаша битер лимон,аз си върнах дяловете в аркуса.
4.
Бай Тошо
06.02.2023 20:26:52
14
155
По Бай Тошово време,такива индивиди се прибираха и никой не чуваше нищо за тях.Какви бандити,какви пет лева,като чуеш за Нродна Милиция и се насираш.
3.
Да
06.02.2023 20:18:23
6
201
Трябва да му се връчи на г-н Лисичков, ключ към града. Направи услуга на обществото!
2.
Бургас
06.02.2023 20:14:05
10
152
Само да допълня,че хубаво си стои бабаитчето под земята вече едно десетилетие,защото на тия отрепки им е точно там мястото,а тъжното е,че ако днес трябва да се изтрепят всички негови подобия на хора,ще останат предимно бабки в държавата
1.
Бургас
06.02.2023 20:12:39
7
180
Преди 13 години беше срамно да дружиш с такива боклуци и никой не ги харесваше. Сега те са ''елит'' и е от изключителна важност за малките боклучета да се движат с такива батки с по 20 лева в левия джоб, и пико от сливенската махала в десния
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори