×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Откъде са парите на Карен


06 Февруари 2023, Понеделник, 14:31 ч.
Автор: Флагман

Всеки месец влюбените гълъбчета са на почивка в Дубай, Малдивите, Гърция или друга екзотична дестинация

Златка Райкова не спира да се хвали с високия си стандарт на живот в последната почти година, откакто се люби с арменеца Карен Арами Хачатрян. 28-годишният богаташ глези любимата си с дизайнерски дрехи, бижута, почивки по най-луксозните световни курорти и премием автомобили. Плеймейтката афишира любовта си с мургавелкото, но и не коментира с какво точно се занимава и как си изкарва парите.

Всеки месец влюбените гълъбчета са на почивка в Дубай, Малдивите, Гърция или друга екзотична дестинация. Изкусителката се окичи с гривни за над 100 000 лева на „Картие“, с които е неразделна. Бижутата й ги подари Карен още в началото на връзката им. Официално двойката е заедно от март 2022 г., а блондинката забременя само два месеца по-късно.

Карен и Златка очакват първия си наследник, който ще се роди през пролетта. Райкова твърди, че е на седмото небе от щастие с новия си. Наскоро пазарджиклийката отговаряше на въпроси на феновете си в инстаграм и призна, че харчи парите на половинката си. „Не си го разделяме. Ние сме на принципа: „Всичко мое си е мое, всичко негово е общо“, отсече русото изкушение на въпроса „Как си разделяте семейния бюджет?“

За Коледа Карен подари на блондинката джип „Мерцедец“ за 300 000 лева, а преди седмица бъдещите родители си взеха в гъзарски джип „Ламборгини Урус” за 600 бона. Бившият тенисист доскоро управляваше мощен спортен „Мерецедес”, който продаде, за да се сдобие с просторния джип, където да събират бебешката количка на бъдещия си син.

Тук идва логичният въпрос как може човек под 30 години да си позволи две коли на стойност около 1 млн. лв. за има-няма месец. Нямаме категоричен отговор! Според някои Карен произхожда от доста богато семейство и има завидно наследство. Други твърдят, че парите му са от „черно тото“ и заради това ги харчи с лекота. Според трети, върти бизнес с криптовалути.

Проверка на „Уикенд“ показа, че мускулестият мачо има една фирма, която е регистрирал през 2016 г. Първите години годишната печалба на дружеството е била доста символична – едва по 10 000 – 20 000 лева. За 2019 г. любимият на Златка е спечелил точно 39 бона за 12 месеца, което се пада по около 3000 лева на месец. Това определено не са пари, с които може да води луксозния си начин на живот, който демонстрират с Райкова – купищата маркови дрехи, коли, екскурзии и какво ли още не.

Преди 2 години братята Карен и Юрий Хачатрян бяха наказани заради „черно тото”. Тенис звеното за почтеност (The Tennis Integrity Unit – TIU) ги намери за виновни по обвинения в уговаряне на изхода на мачове. Карен получи доживотна забрана за спорт и глоба в размер на 250 000 долара. Брат му Юрий е със спрени права за 10 години и санкция от $ 50 000. „Тенис звеното за почтеност потвърди, че двама български тенисисти (без позиции в ранглистата) са със спрени права и финансови глоби, след като са били осъдени за редица престъпления за корупция“, се казва в прессъобщението на TIU от 2020 г.

Разследването е установило, че в периода 2017-2019 г. Карен Хачатрян многократно е нарушил „Програмата за борба с корупция в тениса“ чрез 5 уговорени мача, 9 случая на подтикване на тенисисти да не показват най-добрата си игра, многократна неспособност за сътрудничество на TIU и др. По-малкият му брат е обвинен в корумпиране на друг професионален тенисист, предоставяне на невярна информация и залагане на мачове. Така приключила тенис кариерата на двамата братя, които най-вероятно и до днес се занимават с нелегални неща.

„Човек, който е изкарал с честен труд парите си, не ги пръска с лека ръка и не харчи милион за месец само за коли. Фирмата му е на мизерна печалба от 2-3 хиляди лева на месец. Определено приходите му не идват от там. Най-вероятно е от незаконни неща” – коментират в светските среди.

Не е изключено Карен да е от замонжно семейство, но тогава не би се занимавал с „черно тото”. Също така на името на родителите на арменеца няма фирми и дружества, така че те нямат бизнес, или поне не официален.

В първите дни на 2023 г. плеймейтката и провалилия се тенисист са основали обща фирма за производство и търговия на енергия от възобновяеми източници, както и ИТ дейности, установи „Уикенд”. Предстои да видим дали Златка ще ръководи свой ВЕЦ, или тази фирма е просто за „замазване на очите” на хората, които се питат откъде за парите на мургавата й пловинка.

Съвсем наскоро Райкова и Хачатрян се завърнаха от поредната си почивка в Дубай. Арменецът се оплака от топлата дестинация, че с любимата му вече правят секс само по веднъж на ден. Фенове на плеймейтката ги попитаха колко често консумират любовта си, а двойката беше откровена. „Преди беше по няколко пъти на ден, сега, за съжаление, е само по веднъж на ден, няколко пъти в седмицата” – отговори искрено бъдещият татко. Бременността на изкусителката е причината за намалената им активност в леглото. Райкова е вече в шестия месец и коремът й става все по-голям, но въпреки това не спира да прави секс, дори и бременна. „Бих искал 5 пъти на ден, ама ситуацията не го позволява”, каза ненаситникът Карен, който не пропусна да спомене, че много харесва и пищните гърди на русото изкушение, които е кръстил Деси и Нени.

Преди време Златка се ожали, че преди раждането ще й се наложи да спре за около месец интимните ласки. Изглежда връзката на двойката се крепи основно на любовните им страсти. Припомняме, че Райкова забременя на втория месец от новата си връзка. Русото изкушение не пропусна да отбележи, че всеки ден са правили опит, докато не види две чертички на плануваното бъдещо бебе.

Плеймейтката никога не е криела, че е много сексуална и именно това я е събрало с вече бившия й Благо Джизъса. По време на участието на двойката във „ВИП Брадър” русата изкусителка отговори, че се любят 2 или 3 пъти на ден, а Джизъса – 20 на седмица. След раздялата им пазарджиклийката отговаряше на въпроси и бе попитана „за какво си говорехте с Благо?”, на което тя отвърна „не си говорехме”. Явно в дома им е било тишина, която се нарушава само в спалнята.

Силиконката твърди, че с Карен е различно, имат много общи теми и разговори. Бъдещият баща се държи много мило с годеницата си и постоянно я хвали, че е добър и справедлив човек, много го подкрепяла и била винаги до него. Карен не пропусна да каже, че е развълнуван от предстоящото раждане на неговия син. „Нямам търпение”, каза той, допълвайки, че няма да дели общото им дете, с първородния син на Златка – Благой младши.

Предстои да видим дали семейството на Хачатрян ще преме Райкова за снаха…

 


В категории: Лайфстайл


7
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
7
Коментара по темата
7.
мушмул
04.02.2024 01:18:58
0
0
Алоооу . Мноо сте прости тук коментаторчетатааа
6.
Боли ме шнура
09.02.2023 12:27:03
0
1
Тоя се отчита където трябва и никой не го закача. Много фирми и пишман бизнесмени така си живуркат.
5.
Русата метла Златка е
06.02.2023 17:31:41
0
7
ерозирала ,така се чува от "Иконата"
4.
09
06.02.2023 16:28:04
0
6
Ot kraden бакър са
3.
е как
06.02.2023 16:15:03
0
18
ЩАСТЛИВА Е И ВЛЮБЕНА, ЩОМ ИМА ПАРИ. Тръгне ли тя да го издържа като му свършат парите, веднага ще стане мухльо и ще го изрита, докато сисоните не са виснали да онази й работа.
2.
Абориген Балкански
06.02.2023 16:03:02
1
20
Само на Карен ли .Баста огледайте се / тарикат политик милиционер /
1.
ЦАР
06.02.2023 15:09:52
1
26
НАП и КПКОНПИ да го погнат, че да му дойде акъла в главата, ама на никой не му се занимкава!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори