×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Черен ден за Украйна: Ракета срути жилищна сграда в Краматорск, двама загинали и 20 ранени


Черен ден за Украйна: Ракета срути жилищна сграда в Краматорск, двама загинали и 20 ранени
Жилищна сграда е разрушена след ракетен удар. Руски пропагандисти коментираха, че вероятно ракетата е отклонена от украинската ПВО и е паднала върху постройката
02 Февруари 2023, Четвъртък, 07:14 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимки: Национална полиция/УНiАН

Единственият начин да спрем руския тероризъм е да го победим, коментира президентът Володимир Зеленски

Тази нощ руските окупатори удариха Краматорск, Донецка област, с ракета "Искандер-К". Засегнати са най-малко 8 жилищни сгради, като една от тях е напълно разрушена. Трима цивилни са загинали, а други 20 са ранени. Това съобщи украинската информационна агенция УНiАН.

Преди минути обаче ръководителят на Донецката областна военна администрация Павел Кириленко обаче обяви, че загиналите при ракетният удар са двама. Третият беше в безпомощно състояние, но бе реанимиран и изпратен в Днепро, където се прави всичко възможно, за да се спаси живота на този човек, уточни той.

Вражеската атака е започнала в 21:45 часа, съобщават от полицията в Донецка област. В момента се провежда спасителната операция. Полицията документира последиците от военното престъпление на Русия. Работят 11 следствени екипа, експерти по експлозиви, водачи на кучета, лекари, патрулна полиция и други звена на място.

 

Под развалините все още може да има хора. Собствениците на апартаменти в разрушените сгради са евакуирани в приют.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски изрази съболезнования на семействата и близките на жертвите.

"Жилищна сграда, ракетен удар. Загинали са цивилни. Това не е повторение, това е ежедневната реалност в страната ни. Държавата ни граничи с абсолютното зло и трябва да го преодолее, за да се намали до нула вероятността от повторение на подобни трагедии",  написа той в своя канал в Телеграм.

"Ще намерим и накажем всички виновни. Те не заслужават помилване", добави Зеленски.

 

В отделен туит Зеленски, цитиран от БТА, написа: „Единственият начин да спрем руския тероризъм е да го победим. С танкове. С изтребители. С ракети с голям обсег“.

Украинската служба на Радио „Свободна Европа“ разпространи кратко видео, в което се виждат спасители, които работят на светлината на прожектори докато сняг се сипе по развалините.

Украйна обвинява руските сили в безразборен обстрел на гражданска инфраструктура, обвинение, което Москва отрича.

Междувременно администраторът на телеграм канала „Операция Z: Военкоры Русской Весны“ коментира, че е възможно ракетата, поразила жилищната сграда, да е била отклонена от украинската противовъздушна отбрана. 
 

 




В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
61
Коментара по темата
61.
ХХ
02.02.2023 20:52:25
2
4
И в Краматорск и в Днипро и в Полша и сега разруиенията са от украински ракети.
60.
Дивак 19
02.02.2023 20:13:57
2
5
Украинският евреин унищожи държавата, прогони народа си и продължава да "уйдисва" на западните си ментори,вместо да седне и да преговаря за бъдещето на Украйна.Тоя и до днес не разбра ,че за онези (орки ,москали ,човекоядци и т.н.) всичко , което се случва е на живот и смърт и няма да приключи току така. Най-много да запали целия свят или може би това е целта...
59.
*********
02.02.2023 17:17:02
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
58.
Pak toi
02.02.2023 16:25:23
6
5
Когато змията умира, хапела най-сiлно. Та така и с пут€кин
57.
Шляс пляс
02.02.2023 15:04:29
9
3
Шляяяс шляяяс, бооой по путкатааааа!!!

Слава Путинаааа!
56.
До 55
02.02.2023 14:43:44
2
4
В БГ има доста "хора" с средновековно мислене и дори с доста по-примитивно от това,даже бих се обзаложил че са огромно мнозинство на тази територия
55.
Големият брат
02.02.2023 14:28:47
5
12
Има ли такива, които все още не са разбрали средновековното мислене на кремълските управници?
Има ли такива, които още вярват в приказките за нашия "голям брат" и пренебрежително небрежно пропукат да отчитат, че този "голям брат" винаги си служи със силови методи и заплахи, не дава свобода и закрила на "малките братя", а цели единствено агресивно приобщаване на територии и тяхното подчиняване.
Понеже не спира малоумното въртене на опорката "Къде бяхте 8 години от 2014-а?" няма да се изморим да отговаряме, че от 2014 г. Русия е тази, която не сезира нито една международна институция за решаване на конфликта. Русия е тази, която наложи вето на 11 украински сигнали изпратени до Съвета за сигурност на ООН, точно във връзка с конфликта. Така ли се държи този, който претендира за "решаване на проблем"? Не, така се държи този, който вижда, че губи куклите си на конци в управлението на Украйна, от което произтича и това, че губи политическото си влияние и контрол над тази страна. Тази страна пожела да е свободна и да се обърне към Европа и цивилизования свят и Путин не можа да го преживее по друг начин, освен с престъпната инвазия на армията си. А сега всички, които са на ниво средновековно мислене, безсилно дъвчат опорката, че който помага на Украйна за нейната свобода, искал трета световна война.
Русия е тази с териториални искания, а не някой друг! Русия е тази, която пречи на преговорите за мир именно заради териториалните си претенции, с което показва, че тя реално не желае да се обсъжда и решава някакъв проблем и конфликт, а най-важното и е именно да приобщи определена територия към себе си.
Няма да го бъде и Русия ще плати превисока цена за безумието на Путин и неговото обкръжение.
54.
До 46
02.02.2023 14:06:16
30
5
Сравняваш мнението на хората тук с пропагандата на Химлер, а в същото време си готов да изпратиш всеки свой сънародник, който не споделя мнението ти, на въжето. Що за нещастник си ти? Иначе защитаваш западната демокрация. Ето виж си демокрацията, виж се какъв морален урод си. Казвам: българският народ е най-мъдрия народ на земята. Тук истанбулски конвенции, джендаризми, ваксини и западна пропаганда не вървят, драги ми смехурко. Тръгнал да плаши сънародниците си с въже! Духът на българския народ е толкова мощен, че такива като теб ще бъдат изядени, сдъвкани и изплюти на бунището.
53.
Дон Дон Тиктока
02.02.2023 13:45:15
4
3
Чакаме в Мелитопол дон руски подлоги дон,може и дърти и младе каманъзе дон само да се оклизмят дон,че откак освободихме града няма вода Дон да не оцапат освободителите дон от тях червото дон от нас вазелина и месото дон. Ол
Инклузив по кавказки дон.
Да здраствует болгарские копейкаджии Костя дали е тесен дон?
52.
рОспия КОНЕЦ!!!
02.02.2023 12:58:08
6
21
Избягал в Норвегия бивш командир от руската наемническа групировка "Вагнер" заяви пред Ройтерс, че иска да се извини за това, че се е сражавал в Украйна и е нарушил мълчанието си, за да бъдат изправени пред правосъдието извършителите на жестокости в конфликта.

Андрей Медведев, който прекоси границата между Русия и Норвегия на 13 януари, каза, че е бил очевидец на убийства и малтретиране на руски затворници, отведени в Украйна, за да се сражават на страната на "Вагнер". Двадесет и шест годишният мъж сега иска да получи убежище в Норвегия. "Мнозина ме смятат за негодник, престъпник, убиец", заяви Медведев. "Първо, многократно и отново искам да се извиня и, въпреки че не знам как това ще бъде прието, искам да кажа, че съжалявам", добави той.


Без коментар.
51.
yкpoмишката от Ф.
02.02.2023 12:40:38
27
6
Зад монитора съм много отворенa и смелa, ама ако видя на живо руски войник ще се н@cepa от страх... Така, че слава уСраина!
50.
С една дума - НЕЩАСТНИЦИ
02.02.2023 12:05:27
7
24
роСИФИЛИСтизма е психично разстройство по евразийски ориентирани, умствено осакатени индивиди с промити от руска пропаганда мозъци в България и по света. Засяга предимно изостаналата в образованието си общност от Източна Европа, страдаща от вътрешна неудовлетвореност и комплекс за малоценност, поради неспособността си да се реализира, нито в Родината си, нито в така желания от нея Европейски съюз. Затова в желанието си да се хареса на стопаните на руското посолство, плюе по родното си място и по европейците, които обвинява за собствената си неспособност да се впише в нашето и в което и да е друго общество!

ПП
Не им се сърдете. Тяхните мозъци не са като на нормалните хора.
49.
Червенски
02.02.2023 11:46:15
1
3
Единственото което може да направиш е да се качиш на кожения механизъм, така ще победиш нашествениците-окупатори!
48.
до 46 бедняка който мечтае да е съпруга френски чи
02.02.2023 11:33:18
24
7
Евроидиоте нали и Украийна ползва руски ракети. Отделно ти беше ли там да разследваш кой е изстрелял ракетата? Всичко което се пише е от украински източници, което не прави информацията 100% вярна. Според украинските източници и по Полша стреляха руснаци, ама там имаше европейско разследване и се оказа че са стреляли украинци. Снощи в 01:00 посред нощ 8 сгради разрушени с две жертви? И къде са били хората посред нощ, навън ли са спали?
Дори и да е стреляно от руснаци....украинците нарочно стрелят от цивилни сгради, за да може руснаците като локализират изстрелите, да върнат там с ракетни удари.
47.
укpopoб
02.02.2023 11:25:52
27
5
Не ми забелязвайте, че съм написал повече от половината от коментарите в тук с различни имена. Аз съм шизо, обичам зеления и белото. Слава уСраина!
46.
До 44 с поредната партенка!
02.02.2023 11:16:25
7
26
Тва ли ти увря кухата манерка ве русоробе?
Някоя друга простотия не можа ли да измислиш?
"Украинците били стреляли по техни сгради? WTF???
Много чудно, не съм се замислял пфф!
Уж стрелят по техни си сгради, а видиш ли в отломките намират роЦки ракети. Е как става тва ве ТЪПИР???
Химлер пасти да яде спрямо вашата пропаганда!
Ако не дай Боже някой ден сме във военно положение, много такива като Вас ще увиснете на въжето заради лъжите си!
45.
Жалко за невинните
02.02.2023 11:09:57
20
8
Да се сърдят на неграмотните си пво специалисти и най вече на зеле бялото. Няма да е зле и да проумеят,че ще е така докато не си назначат нормални управници
44.
Кутр6
02.02.2023 11:06:38
27
8
Според украинските медии руснаците стрелят само по майки и деца, а украинците стрелят по елитни командоси :))) Пълни глупости - украинците от самото начало си стреляха по техни сгради за да покажат на света че им атакуват цивилното население, или стрелят от цивилни сгради и руснаците като локализират изстрела връщат на същото място и от там има и цивилни жертви. Украинците са най-гнусното племе, нарочно провокират това да им избиват цивилни. Ето това е живия щит за който се говореше. Ползват сънародниците за пушечно месо и за гнусни интриги за да настройват света. Много пъти вече се доказа че разрушени сгради в Украйна, както и в граничните градове на Полша, ударите са от украински ракети.
43.
yкpoxoмобандита
02.02.2023 11:01:19
6
4
Аз съм извратено yкpoкoпeлe. По цял ден спамя и троля по сайтовете. Слава уСраина! От Ф. не ми трият тъпитe коментари, защото им правя оборот, а вечер ми купуват дюнер, за да не умра от глад и да им спре трафика...
42.
До 34
02.02.2023 10:53:59
1
2
"Простия, цунамито и земетресението, няма кой да ги спре!"
Да, виждам :D
41.
БРАВО щом си доволен!
02.02.2023 10:53:34
4
22
Страхотна логика имаш 41!
Нещо катоо, "Те му пикаят отгоре, а той си мисли, че дъжд го вали"
буххохохохохохоххохоххохоххохохо
40.
До 39
02.02.2023 10:41:17
23
7
Ас съм доволен от постигнатото. Щом коментарът ми се публикува директно с -28 гласа, значи съм ви го набил до сливиците на лявата, глобалистка, джендърска сган.
39.
до 38 грешна ти е новината "пич"
02.02.2023 10:39:44
4
21
Ние пък чухме друго!
Че не Украинците са там, а майка ти е стигнала до москала и вече работи на краснай площад. Дори се чува че млади солдати са я измъндръсали за шепа копейки
38.
До Аркустангенс
02.02.2023 10:35:27
5
19
"Коменатра който пуснах под псевдонима "Дифракция" още при публикуването си, 30 секунди след това се появи директно с -28 гласа. Хахахахахахахах Флагман, извинете ме, но вие сте жалки. Вие сте победени от истината"

Ами така е и в скъпата ви рОспия. И там са като тук. Редовно манимулират мнението и вота. Абее, нещо като ВАС, копейкаджийските тролчета. Ххахахахах

п.п
Хайде захващай се поредния коментар,, че имаш да гониш норма. Костя ще ти набие кухата манерка, че имаш толкоа много минуси, да знаеш!
37.
Хало
02.02.2023 10:29:01
21
10
Украински военн
и, обучавани в базата Warcop(Великобритания), се предадоха след един час битка край Святогорск. Иначе чух, че украинците са вече пред Москва.
36.
Дифракция
02.02.2023 10:21:29
6
11
Нали знаете че съм трол? Толкова прости хора има много в бг ама аз съм копейков трол.
35.
yкpoxoмопeдал
02.02.2023 10:20:16
5
7
Имал съм тежко детство. Роден съм от майка paзпоpeтина от pимски произход, изкарвала пари на yкpaинcка магистрала, където ме е зaченaла от тираджия. После двамата са ни наcилвaли много тираджии. Сега викам слава уСраина, разказвам се историята в коментарите на Ф. и търся съжаление от бургазлии, а всъщност много се надявам някой кадировец да дойде тук и да ме намери, за да уплътни шиpокия ми g@s...
34.
Чест и слава
02.02.2023 10:19:32
6
6
Председателят на Обединения комитет на ветераните от ВДВ, ГРУ, Специалните сили, ВМС и Морската пехота на Русия Михаил Михайлович Вистицки написа емоционален пост във Фейсбук, в който показа какво е офицерска чест и съвест.

„... В песента на Сините барети има такива думи: „Винаги сини презрамки - черни на раменете ни!“ Имахме 27 души от Украйна в нашата компания и какво, кажете ми, всички ли са ми врагове сега? Е, какво чудно, ако искаш да живееш без Янукович и бандата му мошеници и крадци???

Не, заради политическата ситуация не ме карайте да смятам приятелите си за врагове.

Домошар-компютърни "воини" много често ми пишат сега, питат ме: защо мълчите, изразявайте мнението си за нацистите и т.н.
Като отговор мога да им задам въпрос:

"Кои сме ние за вас??? Добри воини?????"
Тогава защо винаги се бием НЕ на собствената си земя???
Тогава защо сме в Полша, във Финландия, в Унгария, в Чехия и Словакия, в Германия, в Латвия, в Литва, в Естония, в Афганистан, в Приднестровието, в Чечня, в Грузия, а сега в Украйна??

Помислете малко! Някой от вас бил ли е с нас на акция, когато местните ти викат в лицето - “.. махайте се оттук, окупатори!”???

Защо воюваме с бившите Братя????
ВСИЧКИ тези народи са фашисти???
Защо никой не ни напада, а ние все се бием и бием????
Защо почти всичките ми Братя са с рани и контузии, за каква идея в чужда земя????
Събудете се, Русия вече няма съюзници, освен мизерната Беларус и виртуалния "Хондурас".

Не желая повече да участвам в политическия живот на страна, в която основната част от населението е просто замаяно от фалшиво патриотично безумие, искащо да УБИЕ своите братя, за идеали, които дори не могат да формулират и обяснят на себе си.

Това вероятно е идеята за разширяване на империя, която не произвежда нищо ???
Която няма хубави пътища и собствено производство, няма достатъчно болници, поликлиники, жилища, детски градини, ясли и старчески домове???
Където земеделието е съсипано и бизнесът е заробен.
Където се краде повече от половината от държавния бюджет на страната, а крадците носят гергьовски ленти.

Ние не произвеждаме нищо, намерете у дома поне нещо (с изключение на Жигули) със значката „произведено в Русия“. Няма с какво да се гордеем. Царят иска да управлява като Сталин, но да живее като Абрамович.

Трябва ли да се разширява такава феодална империя така, че пленените от нас народи също да заживеят в мизерия ???

Според мен, ако сте водили правилна външна политика, тогава всички съседни държави ще ви станат СЪЮЗНИЦИ, ПРИЯТЕЛИ и ПАРТНЬОРИ, и тогава няма да има смисъл от граници, тъй като в Обединена Европа това ще бъде „империя“, основана на приятелство, партньорство, хармония и съюз!

Ние нямаме нито съюзници, нито приятели и няма да имаме партньори в близко бъдеще поради санкциите, приети от всички европейски държави.
Или и те всички са фашисти???
И австралийците (които също подкрепиха санкциите), и мексиканците, и канадците, и американците са фашисти?
ВСИЧКИ освен нас?
"Фашисткия" свят срещу "човеколюбивата" Русия?...
Това е просто смешно! Да, в Русия човешкият живот и личност никога не са били ценени и не са стрували нищо!

И В ЧАСТНОСТ НИКОГА НЕ СЕ ОЦЕНЯВА ЖИВОТА НА ВОЙНИКА.

А може би нещо не е наред с нас?..

https://glavnoe.in.ua/news/n268917
33.
24до 7
02.02.2023 10:11:35
4
15
Шегувам се беее, да не съм изпростял русороб. Нали знам че през 2014г Русия заграби Крим и украинците дадоха Крим без един изстрел, защото в ума им не се побираше да стрелят по руските с които живеят от векове. После обаче пРосия продължи и полковника от ФСБ Стрелков с още 54 агенти на ФСБ нахлуха в Донбас и организираха безредици и в Донбас цъфнаха вагнеровци, руски военни и затворници общо 40 000 и съвсем случайно украинците "почнаха да обстрелват цивилни" Имало геноцид, е как има геноцид само в Донбас който граничи с Русия, а срещу останалите 10 милиона руснаци живеещи из цяла Украйна, геноцид няма. Това е пропаганда за изключително прости хора които нямат грам мозък.
Самата формулирищовка е смешна и просташка "а вие след 2014г защо избивахте цивилни" или "вие 8 години защо обстрелвате Донбас" ? Хахаха.
Ами точно! Защо не 10 години или защо не от 2013 промерно?
Ами точно от 2014г след нахлуването нс Стрелков(който става министър на ЛДНР) и руската пасмина.
Кремълската пропаганда е толкова шизофренишка, че и се вързват много прости хора без елементарна логика и знания. И понеже искаха да спасят руските в Украйна, затова сринаха рускоезичните градове и затова рускоезичните посрещнаха рашистите не като спасители, а ги посрещнаха с оръжие, както се посреща този който идва да те убива. Простия, цунамито и земетресението, няма кой да ги спре!
32.
Аркустангенс
02.02.2023 10:07:42
19
6
Коменатра който пуснах под псевдонима "Дифракция" още при публикуването си, 30 секунди след това се появи директно с -28 гласа. Хахахахахахахах Флагман, извинете ме, но вие сте жалки. Вие сте победени от истината.
31.
До 28
02.02.2023 10:06:12
3
3
Дъщеря ти за украинец да се омъжи, сина ти и за украинка да се ожени ДАНО!
МноговВнуци украинчета да имаш ДАНО!
В Украйна да живеят цял живот ДАНО!
Дай Боже!
30.
Преврат
02.02.2023 10:00:35
50
6
Еврогейовете и изкукуригалия дядка отвъд океана да започват да се молят Путин да остане на власт, за да спира военното лоби в управлението на Русия в мераците му да изпепелят Украйна без значение от цивилните жертви. Путин все още удържа тези военни, но все повече се говори за военен преврат в Русия именно заради желанието на Путин да щади цивилното население и да води ограничена война в Украйна. И ако на нашите видни ценители на евро-атлантическите ценности (каквото и да значи това) Путин им се вижда жив дявол, ще разберат истинските фуражки на какво са способни. Тогава ще се молят Путин да се върне. Парадоксално, но евроидиотите вместо да свалят Путин и да назначат послушен пудел като Навални, ще предизвикат преврат и ще докарат военните на власт, което ще в краят на Европа такава, каквато я познаваме. С пожелания за мир.
29.
до 13 тираджийското копеленце!
02.02.2023 09:59:27
4
26
СЛАВА и на майка ти, разпоретината където редовно обслужва тираджиите на околовръстното!
От кой алкаж си се пръкнал мойто момче?
100 % не си знаеш от кое семе си се пръкнал. Кой ли пиян роцки тираджия се е извъкал, че да дойдеш на бял свят.
Утайката и тиняка в обществото, е тва си ти!

рОспия КОНЕЦ!
пУтлер МЪРТВЕЦ!
28.
Дифракция
02.02.2023 09:59:07
34
7
Сега, разбира се, че смъртта на цивилни хора е трагедия. В крайна сметка тези хора нямат никаква вина за случващото се. Но тук някой дава ли си сметка как се стигна до тук? 8 години системно изтребване на населението, което не е съгласно с държавния преврат от 2014г. Е това какво е? Пълна забрана на всякакви партии, които са против управляващата проамериканска партия? Това какво е? Ето за тези "ценности" сега Европа помага на Украйна и си мисли, че се бори със злото. Ами това е повече от наивно и обречено.
27.
Хайдутин
02.02.2023 09:57:38
48
9
Заличавайте тези украинци вече. Стига сте ни занимавали с тези боклуци. Да се махат от България да отиват да си освобождават краварника. Пускай Искендерите руснако заличавай ги от лицето на земята. Гнусни украински боклуци. Вън от България мърши долни украински.
26.
Козичката на Кадиров
02.02.2023 09:47:48
5
14
Само за протокола Краматорск е част от измислената от руzzия ДНР и се намираше под руzка окупация. Тоест орките обстрелват собствените си градове. Голяма тактика, голямо нещо. Да си мятат бомби по Москва и Петербург и да се свършва вече тази война.
25.
25
02.02.2023 09:46:30
8
7
Руснаците са уроди..накараха Украинците да ги намрази за 50год напред..тъпо племе
24.
До 15 Химлер
02.02.2023 09:46:21
4
7
И аз смятам ,че Русия е в правото си ,но не подкрепям смъртта на цивилни.Руснак ,който живее в Донбас каза ,че руснаци и украинци в Украйна нямат вражда по между си всичко идва от върховете на властта.
23.
До 7
02.02.2023 09:39:04
30
12
Държите се като хора , които са спали до февруари 2022г и изведнъж сте се събудили и не знаете ,че от 2014 украинците започнаха да избиват цивилното население на Донбас.
И с тези психоатаки не вървиш :D
22.
До 11
02.02.2023 09:29:33
7
12
Хм, свободно мнение викаш?
Щото не живееш в рашшиа, че там Кадиров щеше да ти разшири отверстието!
А технологичния "патенциал", илитерат смотан, ще го разправяш на чаветата си!
Глупав предател!
21.
До 19
02.02.2023 09:14:11
3
5
Остави го човека не в чесан скоро сега си бърка озлобено в задника щото са му свършили батериите на вибратора и студено ни брус ли е в боровата горичка ни местните циганета минават да го плякат за 1 баничка. Ше ае постопли ше мине някой клошар да го търмъчи за 1 шише ракия и ше се успокои
20.
33
02.02.2023 09:13:39
5
3
Тук заради тях е черен ден всеки ден !!!!
19.
За 15
02.02.2023 08:44:02
9
25
Ето затова става въпрос,драги Зрители.Коментатор 15.
-Безжалостен- иска да умират хора
-Прост- това е по рождение
- Зомбиран информационно- някой се е погрижил дебила да възприеме,че Русия има право.
-Вероятно има поколение и право да гласува- това нече е опасно за националната сигурност.
- Родата му живее на запад- Запад гнийот,но харошо пахнет.
18.
Химлер
02.02.2023 08:40:28
7
3
Ний сме хомосиромаси кой пожара ще ни гаси ануса ми ще засвири коги порят ме кадири,порят ме със сила нова по яко от Митю Пищова.
Кожените зъми жягат към г@з$ мич
17.
6matarok
02.02.2023 08:38:15
4
12
Donecka oblast e cqlata prisaedinena kam Rusiq i se pazi ot ruski voiski i nqma kak tam da ima ukro policiq ili ukro pojarna ili kakvito i da bili slujbi, a tezi fal6ivi kadri ALA hollywood mogat da badat napraveni vav vsqka to4ka na izto4na evropa,
90% ot videata zapisani na telefon (kolkoto po neprofesionalno - tolkova po dostoverno) sa zapisani na plo6tadkite v hollywood s tqhni dekori , daje voenni sceni snimani ot dronove se zapisvat tam , hollywood imat tova umenie i tozi resurs da manipulirat masite
16.
До 12
02.02.2023 08:36:06
12
33
А бе спинозен хомосексуалист Иво димчев при карбовски сам призна че най много гей сауни имало в Педербург,сами педалите си признават къде са най желани,кадирите ви порят халките ти им се радваш прави клизмата,парфюмир
ай халката земай лубриканта и в мелитопол за кавказки ласки. Слава на жопа накълванияяя халка силаааа . Ксто се върнеш ще пееш ширака халка мая радная
15.
Химлер
02.02.2023 08:35:05
26
12
Много малко убити цяла сграда съборена, а само двама убити.Трябваше поне 1000 да са украински боклуци заровени дълбоко под земята.
14.
12 до 10
02.02.2023 08:33:38
14
12
Шегувам се бе да не съм малоумен геймър, че да обвинявам евро-атлантиците за това че великата WC империя и армия е като пъшкаща празнилка за кадировските пръчове!
Нормално те винаги са били нищи и пияни холопьl.
13.
Аз
02.02.2023 08:27:54
105
21
СЛАВА РОССИИ
СЛАВА РОССИИ
СЛАВА РОССИИ
12.
До 10
02.02.2023 08:25:19
71
20
Типичен Евро-Атлантически демократ !

В главата ти само гей-порно сцени, който си описал образно.
Не знам и не ми дреме дали пед ал.
Но че си латентет хомосексуалист е ясно от поста който си написал !
11.
До 7
02.02.2023 08:22:29
71
23
Доносник !
Ходи подавай заявление в службите.
Тъп ак !
И откога е забранено на човек да има мнение ?
И откога е забранено да изразяваш мнението си свободно ?
И аз като колегата се надявам а и вярвам в победата на руснаците в украйната.
Позиция която е забранена за изказване в американските тв у нас но реално се изповядва от над 70% от българите.

За спасение на България, кжято да се върне на пътя на развитие като самостоятелна, индустриална страна на българите, която да е много пред съседите си Турция и Гърция е необходима победата на Русия и нейният геополитически вектор на развитие (да) включва развита, православна държава на Балканите.

Едва ли имаш патенциал да разбереш какво се опитвам да кажа.
Но важното е са знаеш, че каузата ти е обречена !
10.
Руспфилете да одят в
02.02.2023 08:15:21
12
11
Мелитопол при кадирките да ги сайдисат като магарицата от НТВ,
П.С. да си носят вазелин не свинска мас и да са оклизмени ,желателно е за да са по страстни евачите да се врещи като коза. Ахмат сила
9.
До 6
02.02.2023 08:11:00
58
31
Хвръкнат ли ракети към Русия ,ей тогава ще видиш война какво е , как най високото нещо в украйна ще е купчина бетон и желязо от някоя сграда.А и ще купуваш хляб на 5лв и ще зареждаш гориво на 10лв/литъра
8.
*********
02.02.2023 08:10:37
15
34
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
7.
До 4
02.02.2023 08:10:17
24
52
който започна войната!
рашистите!
Те започнаха първи!
Сега първи и ще свършат!
Ти внимавай, все пак, какви ги пишеш, не е сигурно кой те знае кой си!
;)
6.
Мнение
02.02.2023 07:58:26
33
74
Хайде вече да им дават оръдия за далечно поразяване и да запалят Кремъл и зад*ика на този измекяр Путлер и да се приключва. Когато започнат да летят ракети и в Русия, та тогава хората сами ще си го махнат.
5.
Пресаташе
02.02.2023 07:57:31
54
36
Руснаците ако искаха досега да са сринали градовете, но те не бият по цивилна инфраструктура освен ако цивилната инфраструктура се ползва от военните.
Някой да е чул разрушени жилищни сгради в Западна Украйна?
4.
До 3
02.02.2023 07:57:06
74
26
Умник,кой първи започна да избива цивилни?
3.
До 1
02.02.2023 07:51:45
32
72
Глупак, защитаваш терористи!
Това те прави съучастник!
Готов ли си за последствията?
2.
*********
02.02.2023 07:51:42
21
37
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
1.
Зеленчо
02.02.2023 07:41:57
75
37
Като си разполагаш онлайн палячовците (войниците) дето са силни само на селфитата ,а като видят руснаците бягат за световен рекорд,между цивилините да ги ползваш за жив щит така ще е !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори