×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Няма как да се сравнява Борисов с Кирил Петков и Асен Василев


Няма как да се сравнява Борисов с Кирил Петков и Асен Василев
Бойко Борисов не трябва да се оттегля – той е визионерът и безспорният лидер на ГЕРБ, смята председателят на СДС Румен Христов
Ключови думи: СДС, ГЕРБ, партии
01 Февруари 2023, Сряда, 19:00 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка-архив: Авторът)

Дори и да ни поканят, няма да отидем в коалицията на ПП и ДБ – леви са, казва председателят на СДС

От 2021 г. насам ГЕРБ участва на парламентарните избори в коалиция със СДС. Дали обаче е възможно „синята“ партия да се откъсне от прегръдката на Бойко Борисов – ето какво мисли по въпроса председателят на Съюза на демократичните сили Румен Христов.

- Г-н Христов, сега има ново обединение - между „Демократична България“ (ДБ) и „Продължаваме промяната“ (ПП). Поканиха ли ви да участвате в него и да направите един анти-ГЕРБ блок?

- Не, нямам покана. Но и да имаме покана, „Съюзът на демократичните сили“ няма да отидем там, защото аз виждам обединяване на левите сили. Малкото дясно, което беше в „Демократична България“ в лицето на ДСБ, ще се размие още повече. Ако се направи малък анализ на формациите, които в момента са в ДБ, ще се види, че там има една „зелена“ формация. А „зелените“ в целия свят изповядват леви идеи; както се казва – отвън зелени, а отвътре червени. Имаме и една ляво-либерална формация в лицето на „ДА България“, както и част от старата десница в лицето на „Демократи за силна България“, които са и член на Европейската народна партия. По всички действия и политики, които провежда ПП, аз ги определям като новата левица в България. Те за мен са леви не само по социалната им политика, но и по монетарната и бюджетната политика. Да, с проевропейски заявки, но като политики са леви, така че място на СДС в тази нова формация не виждам.

- А ГЕРБ дясна партия ли са?

- ГЕРБ е дясно-центристка формация и това е нормално. Те отговарят по-скоро на профила на т.нар. народни партии. С голям електорат са и е нормално да имат избиратели и от центъра, и по-вдясно. Големите формации имат по-голяма периферия и тази периферия е по-центристка. Но иначе, определено са дясно-центристка формация не само защото са член на Европейската народна партия, не само защото ориентацията е прозападна, проевропейска... Виждате и как отстояваме идеята за еврозоната за разлика от доста други формации. Та съвсем нормално е членки на Европейската народна партия, каквито сме ние и ГЕРБ, да бъдат в едно семейство.

- Борисов обаче е обвиняван, че е защитил руските интереси чрез „Турски поток“. Какво е Вашето мнение?

- Мнението ми е, че той би могъл да се ползва като алтернатива, ако се ползва връзката с Турция, особено след подписването на договора с „Боташ“. Мнението ми е, че за него не са харчени бюджетни средства. Той е изграден от една търговска структура и наемът, който получаваме за транспортирането на руския газ, след 5-10 години ще изплати тази тръба, а тя е с експлоатационен период около 60-70 години. Разбира се, че аз съм против Русия и като доставчик на енергоносители, и като агресор в Украйна, като цяло. Но истината е, че трябва да се търсят алтернативи и възможността през газопреносната система на „Боташ“, „Бургас – Александруполис“, азерския газ, разбира се, втечненият газ. Така че не виждам „клякане“ на Русия с изграждането на този газопровод, който е изцяло български.

- А как приемате тезата, че прокарването на „Турски поток“ е било важно за решението (на Путин) да започне войната в Украйна?

- Оо, не, не. Несериозно е.

- Освен линията „ляво – дясно“, сега по-актуалното е „консервативно – либерално“. СДС къде се намира и ГЕРБ къде се намира по тази ос?

- СДС е категорично при консервативната десница в Европейския съюз. Да, виждам в някои формирования леко преминаване в центъра с цел търсене на по-големи маси избиратели, но за нас това не е приемливо. Ние от гледна точка на избирателите сме по-малка формация и категорично ще отстояваме консервативните идеи. Знаете, че категорично не подкрепихме Истанбулската конвенция, ние сме за семейните и християнските ценности, установени в България. Така че дясно-консервативното си е присъщо на СДС и на сърцето на седесарите.

- Притеснява ли Ви, че лидер на Вашия голям партньор продължава да е Бойко Борисов – доста противоречива фигура все пак?

- Не, защото на много голям процент, да не кажа на 100%, ГЕРБ се олицетворява с г-н Бойко Борисов, който е основател на тази партия. Той направи достатъчно жестове спрямо другите формации. Не е депутат, не е кандидат за министър-председател, но според мен нямаме право да се месим в дейността и решенията на другите партии. Все едно аз да кажа кой да бъде лидер на БСП или на „Демократична България“, или на „Продължаваме промяната“. Така че г-н Борисов си е безспорен лидер на политическа партия ГЕРБ. Голямата маса, които гласуват, гласуват до голяма степен и затова, че го харесват и е нереалистично да искаш той да се оттегли. И не трябва да се оттегля, защото той е моторът на тази партия, той е визионерът, той е безспорният лидер.

- Ако го сравните с Кирил Петков и Асен Василев, кой предпочитате за партньор?

- Няма възможност за сравнение изобщо при опита, който натрупа Борисов, и всичко, което направи в страната... неслучайно той беше три пъти министър-председател. 11 години управлява. Няма такъв в историята, който да е избиран директно – не говорим за Станко Тодоров, който живя и работи в едни други времена. Така че категорично ми импонира Борисов в сравнение с тези млади момчета, които имат още много какво да учат. Имат да учат много неща. Няма лошо да има нови политици, въпросът е, че политиката е много сериозно занимание. То иска количествени натрупвания, познания, принципност, морал, а на тях им липсват.

- Борисов има по-добър морал от Петков и Василев?

- Ами морално ли е да излъжеш за това, че не си канадски гражданин?

- Е, той беше подал заявление (за отказ от канадско гражданство).

- Беше подал, но към момента на подаване подаваш невярна декларация и няколко месеца си министър, без да имаш право по конституция. А посредниците при доставката на газ, които са видими и ясни, загубите за България...

- Винаги е имало посредници, г-н Христов, дори и сега. А и самият „Булгаргаз“ е посредник.

- „Булгаргаз“ е държавна структура. Ето, ако искате, да коментираме това, което излезе наяве, с което те се похвалиха в „Ди Велт“ - че България е изнасяла и оръжие, и гориво за Украйна, само че през посредници. Т.е. ние, от една страна, сме осигурили тези боеприпаси на Украйна на по-високи цени, защото те или техните донори ги заплащат. От друга страна, сме лишили българските предприятия от по-висока печалба. И тук основно говоря за държавното предприятие в Сопот. Те можеха да вземат много по-високи цени, ако изнасяхме директно, без да ползваме посредници. Така че много са нещата, които ги различават. Не съм им фен в никой случай. Ще видим на тези избори какво ще стане, но аз нямам съмнение, че ние ще бъдем първа политическа формация и се надявам да направим правителство, защото България има нужда от редовно правителство.

 


В категории: Политика


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
47
Коментара по темата
47.
Реалист
04.02.2023 13:36:21
0
0
Наистина няма как да се сравняват.ПП са дилетанти в сравнение с Борисов.Опитаха се да вземат много и набързо - съвсем през просото я удариха.Тиквата действа много по -хитро и прикрито.- до 32 Съвместно.Как -кой,кого държи ?Кой е пожарникаря тука-другият му лъска шланга и накъдето се завърти шлангът се завърта и той .....
46.
Ленчето
02.02.2023 10:59:18
0
2
Ай сиктир, гербавите били народна партия. При взаимоотношенията им с народа, народът винаги е от въпросната страна, жалко, много жалко.
45.
До39 Мюнхен
02.02.2023 10:16:49
1
1
Докато има дебили и мазохисти които се възхищават и одобряват лъжите, далаверите и манипулирането на обществото от страна на Киро и компания ще затъваме все повече. Време е да се ръководим от действителността, а не от злобата.
44.
*********
02.02.2023 08:10:08
5
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
43.
Чичо Мунчо
02.02.2023 07:29:28
2
6
ГРОБ докато мърдаме, или военен режим 5 год ., затваряне на бърдака парламент, национализация, изчисване на всичката мърша, затвор, конфискация
42.
Абориген Балкански
02.02.2023 00:08:52
4
8
Тази държава е на концесия вече 77 години / отдават ни на кой ли не и затова нашите пишман политици се чувстват граждани на света / Бог да пази България
41.
Прокопито не харесва това
02.02.2023 00:06:22
14
12
Абе, да попитам Лорчу и Кики българи ли са?
Щоту много църни ве, чернокожи, къдрокоси с големи носове и големи уши като чудовища от тайгата.
Пендели , меки китки, леви резби с розови прашки и червени нокти, а Ицо лодката и червило си тургал, а Мирко свинчето с перуки тръгнал и го шибали с 500 К отзад.
Гелосаните им викали , свиренето на кавал с една дупка им било приоритет.
40.
XX
01.02.2023 23:25:39
7
5
Кво се дърляте?
Той Тиквата ви каза на европеидите, че ВСИЧКИ, без значение дали сте тиквеници или кировци, сте про'с'таци!
Тиквата е Академик в сравнение с ВСИЧКИ вас. Факт!
39.
Мюнхен
01.02.2023 23:08:19
15
13
ББ трябва да бъде разследван и съден от независим съд,(германски примерно)за всички злини,кражби които е причинил на България и Европа.
Ако е по назад във времето линчуван от народа…..
За 12г управление по думите на ББ и ГРОБ сякаш сме Швейцария…..
38.
ПростоКирчо е цар на невнятното говорене
01.02.2023 21:55:01
23
24
С "богат" речников запас от по 300 думи на български и английски, е идол на надрусеняците, защото им е колега по кристали.....
Тия хора са еничари и не го крият. Изучили са се – някак – някъде. Живели са – някак – някъде. Те целите са в това „някак“. Приблизителността е техният Бог, някак.Една и съща тролска маса е на амбразурата в защита на
“Промяната“ и критпобанката Nexo!
България не е суверенна държава, а колония, в която Сорос и кръгът “Капитал“ взимат решенията.
37.
Има ли чекмеджетаааа
01.02.2023 21:53:53
32
26
Страхотно е, че буци тъпото няма никога повече да управлява. Доказан крадец и лъжец. Свърши се с терора на мутрокомунягата от банкя.
36.
H5n1
01.02.2023 21:48:06
15
5
Toz 6e pukne ot grip skoro
35.
Оня там
01.02.2023 21:40:03
13
2
Продавам надежда..... като не може да преглътнете мега егото си кой... родил кой не е... крал на кой зодията му и звездите му говори...
. Погледнете в очите на едно бездомно животно и си помислете За вечният цикъл на преражданията и как следващото ви проявление ще е животно...и много други превъплъщения докато пак ви се даде човешки Аватар..
Това няма да ви го каже никой...Просветен щото те са ..на ..Лов...Мир...........Правете добро
34.
до 28
01.02.2023 21:26:57
5
11
Нали знаеш,че имсш IP адрес,да не се напикаеш в гащите дрисльо!!!!!
Не пиши простотии по форумите като не си наясно с политиката,или си съгласен да работиш на минимални осигуровки на 4часа???!!!
33.
Задругата на продажниците
01.02.2023 21:17:41
6
19
Няма нужда от повече експерименти, защото те сгромолясаха страната - видяхме как ИТН, ПП, “Изправи се! Мутри вън!” са вредни за България, защото не са основани на ясна, идеологическа, ценностна основа, а се базират на олигархични и корпоративни кръгове, които да завземат властта.
Морално ли е ДБ и ПП да парадират с връзки в посолството на улица “Козяк”, а да си правят пиар с ограбени от американци пари?
Морално ли е да приемат крадени пари от бизнесмени, изгонени от САЩ, а да прокламират “евроатлантически” ценности?
Киро е пълен психопат.Очаквам платена дописка,че правителството му е финансирало терористичния акт, през NEXO!
32.
Съвместно
01.02.2023 21:16:38
21
11
Съвместните действия между Демократична България и Продължаваме промяната имат много конкретна цел - да сме първа политическа сила, да вземем първия мандат и да сформираме правителство, което да изпълни пет национални задачи - еврозоната, Шенген, Планът за възстановяване и устойчивост, модернизацията на българската армия и конституционната реформа на прокуратурата. Искаме управлението на страната, за да не позволим сглобка между ГЕРБ, ДПС и БСП, защото тя ще бъде отровна за бъдещето на България.

❗Няма аргументи за поскъпване на гражданската отговорност. В момента 5 партии в парламента работят срещу интереса на България да влезе в еврозоната. Европа иска българските застрахователите да си плащат обезщетенията по зелените карти, когато настъпи ПТП в чужбина, защото голяма част от тях не го правят и се трупат дългове. Затова този казус се превръща в условие за влизане в еврозоната и затова Министерството на финансите предлага промени в Кодекса по застраховането.

⁉Какво казва обаче българският парламент? „А не, има много силни играчи и интереси в застрахователния бизнес и не можем да го направим това.“ Поради тази причина единствено ДБ и ПП присъстват на заседанията на икономическата комисия в НС. Останалите бламират тази реформа и защитават интересите на определена застрахователна група. България е рекордно задлъжняла и затова се плаща презастраховане, което оскъпява гражданската отговорност. Цената ѝ по-скоро ще спадне, ако бъдат приети промените.

❌ГЕРБ не иска въвеждането механизъм за разследване на главния прокурор. Дали Бойко държи Гешев, или Гешев държи Бойко не е толкова важно. ГЕРБ не искат съдебната реформа да се случи и използват всички процедурни хватки, за да постигнат целта си.
31.
До Бай... №28
01.02.2023 21:13:36
4
22
От лични впечатления ли го твърдиш?
Да не те е ебал Бойко, та още те боли задния двор?
Добре е че си признаваш Асенчо...
30.
Браво, добри честни хора!
01.02.2023 21:08:17
1
26
След Сабрутев и Лорер, които уредиха всичките си роднини до второ коляно, ето кой друг е вкарал близки свои хора да поработят във "фирмата".

Йордан Терзийски от "Промяната" е поверил новите квадратчета и кръгчета на... жена си :)
29.
Хахаха
01.02.2023 21:08:06
6
3
Глупости, нямало как да се сравняват.. напротив, Лъжлив Кири и ококореното хомо, Мравояда и Тиквата са си американски подлоги, от едно посолство са.
28.
*********
01.02.2023 21:04:13
25
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
27.
Панчо
01.02.2023 20:58:23
22
17
Ми да как може да сравниш еднокнижен плъх с 2 думи в речника си и айкю по малко от номера на обуквите си с човек завършил харвард
26.
Който го може,го може!
01.02.2023 20:50:15
19
31
Киро иска но не може, Асен може ама по обратния начин, Корни има мерак, но до там, въпреки че има по-големи топки от Асеня!
Само Бойко може и знае как да ни изкара от кашата забъркана от мекеретата на капиталци и Nexo!
25.
Knijal
01.02.2023 20:30:35
36
22
Бойко е велик само тъпанарите не го разбират това. Велик комплексар лизач на търци, американци и руснаци. Велик крадец. Велик простак.
24.
ако е вярно а не измислено
01.02.2023 20:29:42
32
8
ДА СЕ ЧУДИШ , ЗАЩО ТЕЗИ ХОРА СА НАГЛО БРУТАЛНИ ОТ КЪДЕТО И ДА ГИ ПОГЛЕДНЕШ. СТАРАТА ОЯДЕНА ГВАРДИЯ ПОЛИТИЦИ ТРЯБВА ОСНОВНО ДА СЕ ИЗЧИСТИ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА ЧЕРВЕНИ, СИНИ, ПЕМБЕНИ С КАПИ ИЛИ ФЕСОВЕ. ТЕЗИ ХОРА НЯМАТ РОДИНА ИМАТ САМО ДЪРЖАВА В КОЯТО ЕДИН НАРОД , СЕ ДЪРЖИ ЗА ТЯХНА РАДОСТ КАТО ТРИТЕ МАЙМУНИ- НЕ ЧУХ,НЕ ВИДЯХ, НЕ РАЗБРАХ И ТАКА ИМ СЕ УРЕЖДАТ ТИХО И КРОТКО ДАЛАВЕРИТЕ.
23.
Червен трол от ДБ и ПП
01.02.2023 20:28:41
9
32
Да попитаме Крал от май 2021 Лудото Кирче ли е прочел два вагона с книги.
Киро мангала знае само две букви от българската азбука -ъъъъ и ааааа .
Може би два вагона с кинти са откраднали от държавата да нямате това предвид?
Унуците на комунделите се наредили в различни партии Възраждане , ПП, ДБ , Смучи пари от София , направиха революция Майдана за да се наредят на треторазрядни синекурни длъжности и под прикритие десни.
Дядо му партизанин, баща му от ЦК на БКП, те десни, аре у леву ве шматки!
22.
UDF
01.02.2023 20:28:28
24
11
От тоз по-голяма мазмантия е само секретарката му Илия. И мощно : Румен , Илия ,
подлога и мастия !!!
21.
Хак
01.02.2023 20:20:49
23
24
Да му направят мавзолей да може всеки да ходи да му се радва.
Три мандата премиер 12 години бюджети за милиарди и един спасителен хеликоптер или една детска линейка не купи!!!!!!
В цял свят му се смеят на торта Сахер и онагледяват издание на Бай Ганьо на родния си език с негова снимка.
20.
???
01.02.2023 20:16:23
25
29
Борисов е първичен и посредствен!
19.
Петър Иванов
01.02.2023 20:10:55
0
27
Хора без принципи и без морал!Готови да се продадат за жълти стотинки.Кланят се на всеки цар и господар.
18.
До №2
01.02.2023 20:06:43
7
18
Наистина всички познават родителите на Кики, кадри на ДС, изнесли капитали в Канада!
Кики се е клел в Канадската Конституция и се има за поданик на Кралицата, за това гази Конституцията на България и е престъпник и лъжец, защото се има за неподсъден!
Да, ама Не! В момента ПП и ДБ покрай газовите далавери и спонсорирането им от мафията и NEXO, са набутани в американския фризер. Не случайно Гешев е в САЩ за координиране на обвиненията срещу криптофараоните и присъдружните им партийки, които са на хранилката им!
Чао момченца, бай Ставри е в очакване да го посетите за по-дълго.....
17.
до 15
01.02.2023 20:00:44
29
21
Вярно е! Приеми го като гербаджийско робство. Добре, че се освободихме. Безразборно харчене на пари и плащане от жипката не беше в ползу роду.
16.
NEXO са невинни спонсори на ПП+ДБ
01.02.2023 19:56:12
9
36
Какви младежи, какви честни и почтенни, като цял живот са на хранилка на НПО-та и се продават на всеки мафиот?
Каква е целта на предизборна коалиция ДБ-ПП?
Да бъдат заедно на власт децата и внуците на бившата комунистическа и ДС номенклатура!
15.
До карл май
01.02.2023 19:49:20
23
39
Борисов управлява България 12 години . Тия с два вагона книги изкараха 6 месеца и се осраха Кво праим а???
14.
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!
01.02.2023 19:41:42
37
22
ГЕРБ ДЯСНА ПАРТИЯ ЛИ СА ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????ДЯСНА СА """"ЛЯВА РЪКА ДЕСЕН ДЖОБ """"Крадците в дясно в ляво са БСПТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13.
До 10
01.02.2023 19:41:32
21
39
Много си прав,но все още има чогунени глави които подкрепят тия нещастници от ПП
12.
До 10
01.02.2023 19:40:13
36
23
Не, нито му вярваме, нито го искаме обратно. И не, при него не бяхме спокойни.
11.
Конграчулейшън
01.02.2023 19:38:06
40
23
Поредния свиркаджия!
А какво ли е мнението му за това, че България е на първо място по корупция в ЕС от 2012год.? От както чекмеджето пое властта.
СлучаЕност, не мислА.
10.
до 4
01.02.2023 19:35:37
36
42
Супер коментар!!!!
Вярваме и си искаме Бойко Борисов да е премиер,при него бяхме спокойни!!!!
Тия Кирчовци и кокотрчовци от кол и въже да се изнасят докато е време!!!!Съсипаха ни живота тия измислени палячовци!!!!
Който ни ги натресе,да отговаря!!!!!
9.
Студент в Америка
01.02.2023 19:30:17
17
38
Няма значение колко книги си прочел,важно е хората да ти вярват и да са сигурни в поведението ти!!!!
Сега в днешно време да не би някои от младото поколение да е прочел някоя книга????
Никой,всеки зяпа по цял ден в интернет и нс младото поколение изобщо не им е интересно да прочетат някоя книга!!!
Ние по старото поколение,четяхме едно време,защото нямаше интрернет и телефони,аипатове,компютри и т.н.!
Ако имаше такива интересни услуги да не мислите,че щяхме да четем измислините книги на някои редактори и да им пълним гушите,щяхме да си гледаме филмчетата на готово,нямаше да си напрягаме мозъците и да си губим времето!!!!
Стига сте писали простотии в кой век живеем,хората в Америка учат и си получават образованието по интернет,само ние тук сме толкова задръстени от управляващите,те не ни дават кард бланш!!!!
Но и това ще стане!!!!!
Чудят се как да изкарат оари с най различни редакции на учебници и т.н.Затова на учениците в България не им е интересно нищо!!!!
Защо по история ще учат гръцка митология,какво ги интересуват българските деца гръцката митология,да учат за българската история,гърците да си я учат!
Ей затова децата ще бягат да учат в други държави,защото все на някой политик я жена му или някой близък ще прави издателства някакви тъпотии!!!!!
Искате един ден училищата да са празни или да се вдигнат учениците на бунт и да ви потърсят сметка!!!!!!
Опомнете се и пишете в учебниците само за България!!!!!!!!!
8.
До 6
01.02.2023 19:29:49
20
31
Не селяко,няма да му простян ако отиде при червени боклуци като ПП
7.
До 1
01.02.2023 19:26:35
9
35
На какъв език ги е чел? Щото тоя не знае Български
6.
Уууу
01.02.2023 19:21:11
37
41
Румене,СДС няма да ти прости,че жертва партията в лапите на еднокнижния,заради личен интерес.
5.
FSGS
01.02.2023 19:15:12
33
20
POMNIA KATO BORISOV NARECHE JURNALISTITE PATKI I PUIKI KOITO KUDKUDIAKAT.
TOVA E NIVOTO i ZASTO BULGARITE OSTE SA NA TERMINAL 1
4.
Георги
01.02.2023 19:14:40
20
40
Как ще сравнявате Бойко Борисов с Кирил Петков и Асен Василев,все едно мерцедец с трабантче!!!!!!
3.
Кога
01.02.2023 19:13:47
47
39
Ще признаете 12 годишният Гербомор за геноцид над българите?
2.
333
01.02.2023 19:13:36
45
9
VSICKI POZNAVAME RODITELITE NA KIRIL.
KAKVI KANADCI SA RODITELITE NA KIRIL???
ZASTO TOZI CHOVEK LUJE???
ZASTOTO POLUCHAVA PARICHKI OT GROB,
KIRIL NE SAMO IMETO MU E BULGARSKO NO I RODITELITE MU SA BULGARI DO EDIN.
NA POSLEDNO MIASTO V EVROPA VECHE 30 GODINI I IZKARAHA BORISOV PO DOBUR OT DRUGITE HAHAHAHA.
GROB MAFIA.
1.
Карл Май
01.02.2023 19:12:38
107
47
Вярно е! Как да сравняваш нечетящ индивид с някой прочел 2 вагона книги? Делят ги точно 2 вагона книги
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори