×
София Парламентарни избори 2023 Личност на годината 2022 Местни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Протест срещу внос на стоки от Украйна затвори граничния пункт при Кардам
  • Зеленски покани китайския президент да посети Украйна
  • Енергийният министър прати съветничката си, притежаваща барове, в борда на язовирната компания
  • Учени откриха една от най-големите черни дупки, наблюдавани някога - с маса 33 пъти по-голяма от Слънцето
  • Малките депозити и бързите кредити кърпели дупките в бюджета, обяви кредитният консултант Тихомир Тошев
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Усещам сериозната подкрепа сред жителите на Царево и ще победя Лапчев на кметските избори


Усещам сериозната подкрепа сред жителите на Царево и ще победя Лапчев на кметските избори
Емил Пейчев няма да е кандидат-депутат в предсрочните парламентарни избори, готви се усилено за местния вот през октомври
30 Януари 2023, Понеделник, 18:28 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ снимка: Авторът

Смятам, че и Марин Киров, за когото не крия, че е мой братовчед, също ще се яви на изборите през октомври. Той е с добра биография и заслужава уважение,  каза Емил Пейчев

Независимият общински съветник от Царево Емил Пейчев не просто ще участва в следващите местни избори, за да влезе с внушителна група в ОбС, но и да спечели вота за кмет. Той е първият сигурен кандидат за кметския стол в най-южната община.

Все още не е ясно кой ще се изправи срещу него, дали изобщо настоящият кмет Георги Лапчев от ГЕРБ  ще се яви отново на избори, ще се кандидатира ли неговият заместник-кмет Марин Киров или ще се появи нова номинация.

Марин Киров се завърна от столицата, за да трупа практически опит в администрацията. Още с влизането му в кметството бе анонсирано, че се готви да кметува в мандата 2023-2027 г.

Разговаряме с Пейчев дни след поредната напрегната сесия на Общинския съвет, на която бе дадена "зелена светлина" за отдаването под наем на Тракийския университет на старата сграда на Българо-германския център.

Според кмета Георги Лапчев ще се открие филиал на ВУЗ-а, обаче Емил Пейчев  е категоричен, че това няма как да стане реално и кметът подвежда съгражданите си:

- Г-н Пейчев, защо смятате, че няма да има филиал на Тракийския университет в Царево? Кметът Георги Лапчев изтъкна, че е член на Академичния съвет на този ВУЗ и работи по въпроса от години, преди да оповести тази добра новина.

- Няма как да има филиал на Тракийския университет в Царево, защото трябва да се измине дълга процедура. Имам предвид, че първо трябва акредитация, след това да се внесе предложение в Министерски съвет, да има решение на Народно събрание и едва тогава може да се говори за откриване на филиал. Такъв е законът, не е моя измислица. А що се отнася до думите на кмета, смятам, че той хвърля прах в очите на хората. Радвам се, че много от тях, за три мандата, осъзнаха колко плитки обещания дава този човек. Не знам по какъв начин след това излиза и ги гледа в очите, защото съзнателно ги подвежда,  многократно. 

Царево една година преди изборите за кмет: Лапчев мълчи и държи всички в шах

- А за какво ще бъде използвана старата сграда на Българо-германския център, всъщност?

- В докладната записка пише, че сградата ще се ползва от студенти, преподаватели и туристи. Според мен ще използват базата за изнесено обучение, семинари и туристическа резиденция на Тракийския университет. Предоставихме им комплекса за три години безвъзмездно, като много държах, да впишем гаранция, защото в първоначалния проект за решение по самата докладна нямаше абсолютно нищо конкретно. С колегите от опозицията (общо 5 общински съветници - 3 независими и 2 от БСП, б.а.) се обединихме около идеята сградата да бъде реновирана, оборудвана и след приключване на 3-годишния срок да остане за Общината, без ползвателите да имат претенции. Държахме да се впишат тези гаранции в договора, но като цяло срещнахме отпор от колегите от управляващото мнозинство (7-те съветници от ГЕРБ, б.а.). Заради това ние напуснахме заседанията на постоянните комисии. Впоследствие обаче бяхме потърсени от кмета. Той поиска нашето мнение, искаше да чуе предложенията. Настояхме да се впишат тези гаранции и обещахме, че ще подкрепим докладната, ако това се случи. Радваме се, че кметът прояви разум, прие идеите ни и защити интереса на жителите на Царево.

- Умен ход в навечерие на избори. Харектерно е за тази партия. В Бургас напр. наскоро ГЕРБ прегърна идея на главния позиционер за кметското място Константин Бачийски да реализира отколешна идея в Равнец да има карго и гражданско летище. Така се "вади най-острият зъб" на опозицията и се обезсилва. Кметът на Царево Георги Лапчев май за пръв път Ви търси за подкрепа?

- Абсолютно. За пръв път! Не само аз, а и другите четирима колеги от опозицията много се изненадахме от това негово действие. Важно е да уточня, че за да се приеме докладната, им беше нужно да имат квалифицирано мнозинство, което те нямат. Заради това потърсиха нас. Не живеем в заблуждение, че са се променили. Ние се съгласихме само, защото вкараха гаранциите, които поискахме. Стана ясно, че каквото и да правят няма да мине без нас.

- На кого точно се обади кметът, за да Ви покани? На Вас директно ли позвъни? Питам, защото отношенията Ви не са хладни, а ледени.

- Кметът не се обади на никого. Позвъни ни председателят на Общинския съвет Таня Янчева - на всеки от нас един персонално. Единствено на мен изглежда е сметнала, че не е нужно да ми се обажда лично и е накарала това да стори техническия сътрудник на Общинския съвет. Но не сме малки деца, за да се сърдим. Поканиха ни учтиво на среща и ние приехме. Кметът ни посрещна и помоли за подкрепа. Факт е, че не само през този мандат, а и в предишния, не е имало друг подобен случай. На тях им стана ясно, че не е така, както ГЕРБ обичат да казват – „че от опозицията нищо не зависи“. Видяха, че зависи и то немалко, и ни потърсиха. Направиха първи крачка, но не вярвам това да е „подадена ръка“, както казвате. Държанието им не показва, че те искат наистина да работим. Просто в този момент бяха зависими от нас. Явно са поели ангажименти към Тракийския университет.

- Вие със сигурност ще се кандидатирате за кмет, но знаете ли срещу кого ще се изправите? Все още не е ясно дали Георги Лапчев ще се яви, настоящият зам.-кмет Марин Киров ли ще бъде кандидат…

- Нямам идея. В интерес на истината, не го крия,  с Марин Киров сме роднини. Братовчеди сме. Поддържам контакт с него, говорим си нормално, без напрежение. Когото и да попитам обаче, все ми казва, че е рано. Според мен Марин Киров ще се кандидатира и ще бъде реална конкуренция за мен. Той е интелигентен, от добър фамилен произход, има образование, политическа и професионална биография, което не е за подценяване. Основният ми опонент на изборите обаче ще е кметът Лапчев. Смятам, че този път ще го преборя.

- Според Вас ще участва ли на този вот? Информацията, която достига до нас е противоречива. Допреди 6 месеца пращаше пораженчески сигнали на управник, който слиза от сцената.

- И моята информация е такава. От много места чувам, че бил изморен, иска да се мести да живее в София, но други негови приближени твърдят, че има желание за още един мандат. Макар, че лично аз смятам, че един кмет не трябва да управлява повече от два мандата, защото има много обвързаности, изчерпват се и идеите. За да запазиш доброто си име, просто трябва да отстъпиш след два мандата.

- Какво Ви казват хората в Царево, всеки ден комуникирате с тях, Вие сте си местен човек?

- Усещам сериозна подкрепа. Нямам предвид това, че идват и казват: „Ти си нашият човек, ти си новият кмет на Царево“, а преди всичко, че ме търсят с надежда да им разреша проблемите. Много от тях са минали през Общината, не са им помогнали по никакъв начин и се обръщат към мен. Разбира се, където мога винаги съм помагал. В един момент те оставят ръководството на Общината на заден план и се допитват до мен. Това са страшно много хората, с които сме изградили трайни връзки, имаме доверие един към друг, а това в община като Царево е много важно.

- Какво е първото нещо, което бихте направили, ако спечелите изборите?

- Бих прекъснал всички обвързаности на Общината. Ще променя като цяло модела на управление, който е наложен от 20 години. Реално всеки един градоначалник идва и започва да разпродава общинска собственост, стреми се да разпродава и попълва дупките в бюджета. Според мен не е това начинът. Има много други възможности, които в Царево не използваме, за съжаление.

- Като кандидат на ПП ли ще се явите или като независим, подкрепен от по-широк кръг от партии?

- Най-вероятно независим, подкрепен от повече формации. Поне към момента се дават заявки от всички опозиционни партии – Демократична България, БСП, Продължаваме промяната. Абсолютно всички, без ГЕРБ.

- Какъв ще е резултатът от вота за парламент през април в Царево, според Вас? Факт е, че ГЕРБ нямат загубени избори в общината.

- В интерес на истината смятам, че резултатът на 2 април няма да е по-различен от този на предходните избори, но такъв ще бъде и в цялата страна. А и избирателната активност ще бъде още по-ниска. Срещайки се с хората, те ми казват, че няма да отидат да гласуват на националния вот. Ще бъде много трудно, но ще се опитаме да направим добър резултат в Царево. Това ще бъде и нашата подготовка за местните избори. Помнете ми думата - тогава ще има промяна не само в Царево, но и национално ниво.

- Ще бъдете ли отново кандидат-депутат от ПП„Продължаваме промяната“?

- Честно казано иска ми се да си почина, защото на всички избори избори съм кандидат, а и ще ми трябва време да се подготвя за местните избори. Сега се очертава да се явим в коалиция с „Демократична България“, които имат страхотни кандидати. Смятам, че не е нужно и аз да участвам. Ще помагам с всички сили, но нека някой друг да бъде сред номинираните за депутати.


В категории: Царево


83
Коментара по темата
83.
*********
19.02.2023 11:02:31
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
82.
ПП
01.02.2023 09:37:03
2
15
Флагман активно трият постове, в които пише, че фирмата на Пейчев старши по времето на ПП е взела 250 хил. лв.. за да брои делфините в Черно море. Имало публикация в разследвашия сайт бърд. бг. Истина или не аз лично не знам, но няма да се учидя, ако е първото.
81.
До Коте
01.02.2023 09:28:39
4
6
Може би имаш предвид Стоян Колев дето "ремонтира климатици с ъперкуто и кирка. ;)
80.
*********
01.02.2023 09:08:57
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
79.
*********
01.02.2023 07:36:55
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
78.
hhmmm
01.02.2023 03:01:40
10
5
Успех!! Лапчев много се налапа.
77.
До Народната любов
31.01.2023 22:42:45
1
11
Модераторите на Флегман ще изтрият вашата публикация, но наистина си спомням, че в Приморско имаше такъв случай, но нашите от РУП-а се погрижиха случая да бъде покрит чрез един известен прокурор от Царево.
76.
*********
31.01.2023 21:53:45
1
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
75.
Коте
31.01.2023 20:40:31
4
12
На кой се каниш ве, куче умряло. Атанас Колев повече разбира от климатици да знаеш.
74.
Нора
31.01.2023 20:36:17
14
5
Хайде Емка давай Царево е с теб. Всички те ми близки са зад теб. Не им се ядосваи на платените коментари. Те са от сем . Таранкови ти си ги знаеш нали Даниел ги създаде. Дано го прочетеш преди да са ме изтри .ли и мен.
73.
торбалан
31.01.2023 20:34:54
3
4
Борбата ще е жестока ,но светулката повече няма да бъде светулка ,ще бъде смазана, изсушена и стрита на прах и ползвана за някоя рибена чорба ,приготвена от "почетния гражданин "на Царево УТИ ЧОРБАТА !!!!!
72.
До Ачо,
31.01.2023 17:36:31
6
8
Ачка БОквар ти трябва на първо време. И ако фенове на Емо от които усеща подкрепа направо шапка му свалям. Между другото все едно това той го е писал.
71.
До 68,
31.01.2023 15:29:39
2
3
А ти защо не го напишеш? Наблегни на съдържанието, не на автора.
70.
Ачо
31.01.2023 15:25:24
16
14
Емо с теб сме . Сега ще ме изтрият да знаеш. Всички които не сме с бизнесмените от герб не мачкат . Ама само ти ги лекуваш. Не им устана мн. 259 дена оште и ще одрежем знака дет се подпират играчите пред офиса на адвокат Скулиев.
69.
*********
31.01.2023 15:10:04
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
68.
До Консултант.
31.01.2023 14:58:40
1
11
Ами що не застана с името то си?
67.
Консултант
31.01.2023 14:39:58
10
8
Всеки, който застава с името си открито, коментира открито, без заобикалки е достоен за подкрепа. Идеални хора няма! Има хора без идеали! Както беше казал един милиардер "Завистта и алчността движат света" за съжаление. Затова такива хора, трябва да се подкрепят. Важно е какво прави за общината и хората в нея. Всички злобни коментари са .... завист, изтърване на кокала и т. н.
66.
До 65
31.01.2023 13:10:43
4
10
Даниеле напиши си името
65.
Царевец
31.01.2023 12:57:42
20
14
Не им ли омръзна на коментиращите 5-6 човека да бълват отрова по адреса на Емо! Цялата община го познаваме и знаем що за човек е. Емо винаги е заставал с името си за разлика от коментиращите под различни прозвища. И без да си пишете имената всички в града знаем, че това са хората, които ближат обувките на кмета с цел да им се хвърли някоя троха, а в замяна някой от вас получават джипове без двигатели, а други живеят с надеждата, подпирайки се на знака да им подновят договора за бараката за пържена риба. Ние, местните от Царево не ядем доматите с коловете. Можем да видим, че коментарите са с един и същ почерк, което осветлява това, че онези петима, шестима безделника са се активизирали да пишат. Жалко, че някой от вас са представители на общинското ръководство.
64.
Riope
31.01.2023 12:25:24
16
11
Емо герба са на заплата. Цялата община е впрегната да пише срешту теб. Ама да те ти пука Ахтопол е с теб. И Царевоте обича и чака октомври.
63.
Xaxaxaxaхаха
31.01.2023 11:51:32
8
15
Емо си е платил на флагманите да изтрият неудобните за него коментари, които му изкарват кирливите ризи на показ, хахахахахаха
62.
Дико Градев
31.01.2023 09:57:06
0
13
“Като кандидат-кмет ще обединя всички срещу кръга на Георги Лапчев, превърнал Царево в ООД” - статия от флагман.

Дико и той ставаше кмет едно време ха ха
61.
ДО 24
31.01.2023 08:59:38
1
16
Федя, ние плачещ кмет искаме ли? Ми ако го мачка жена му и тъст му, какво остава? Да отстоява интересите на царево ли? Само да му стропат и ще ревне... Милата нежна душа...
60.
От Царево съм.
31.01.2023 07:56:54
7
19
Само не мога да проумея как така усещаш подкрепа, като живееш в Бургас, а не в Царево и идваш от сесия на сесия? А относно това, че ромите те подкрепят. Забрави ли как гордо заявяваше, че не желаеш да отглеждаш децата си понеже в Царево имало много ЦИГАНИ??? Ти си патологичен лъжец. И малко истина да казваш няма как да ти повярва никой понеже 99.9% от нещата, които пишеш и казваш за ЛЪЖИ и инсинуации плод на твоята болна обременена фантазия.
59.
делфин
31.01.2023 07:52:35
4
20
Толкова много го харесват че се е наложило посред нощ да се трият коментари с народна любов.
58.
*********
31.01.2023 07:18:35
1
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
57.
до 56
31.01.2023 00:12:26
2
13
Днес явно е Ден за солидарност с хората с такава диагноза ,
първо Табаков , сега този...
56.
Балабана
30.01.2023 23:28:32
7
25
Абе Емо, и ко стана сега? Брои сумата пари за статия и събра повече от 1000 негативни лайка! Мазохист си брат!
55.
Родшилд
30.01.2023 23:15:47
18
11
На Милчо Рибата и на Даниел Безмоторната джипка, много здраво са се активизирали да пишат простотии. Емо ще ги отвее и ще му дишат прахта. Милчо, Даниеле, излагате се с глупавите писания. Знаем колко Ви е умствения багаж.
54.
Къде е
30.01.2023 22:50:23
14
8
Даниел Николов! Един циган го търси да го бие,че му е откраднал копето от BMW-то и каза,че,ще го намери и люби по мъжки
53.
Чакала
30.01.2023 22:45:46
8
18
Скулиев няма качества един обикновен пъзльо и комплексар
Емата е боеца в семейството, мъж на място! Давай Емо аз съм с тебе!
52.
Свирен мач!
30.01.2023 22:45:13
3
13
Никакъв шанс няма, горкия! ГЕРБ и ортаците им от ДПС владеят над 70% от икономиката на региона. Да не кажа и повече. Всички обръчи са техни, ГЕРБ и ДПС ще си задържат Мичурин, готов съм да се обзаложа!
51.
Солженицин
30.01.2023 22:20:26
7
20
"Видяла жабата,че подковават вола и тя вдигнала крака".
Поредния болезнено амбициозен провинциален шут,който живее с манията,че е роден да управлява!
Мерси!
50.
София
30.01.2023 22:12:28
7
15
Лапчев ще е кандидатът на Герб
49.
Кораба
30.01.2023 22:05:39
21
8
Завиждате му на Емил, живее си живота в Бургас.
48.
*********
30.01.2023 21:57:37
3
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
47.
*********
30.01.2023 21:55:45
5
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
46.
*********
30.01.2023 21:52:58
2
18
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
45.
*********
30.01.2023 21:51:38
3
18
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
44.
*********
30.01.2023 21:49:29
2
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
43.
*********
30.01.2023 21:48:37
1
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
42.
*********
30.01.2023 21:44:00
3
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
41.
*********
30.01.2023 21:40:17
6
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
40.
Станислав
30.01.2023 21:39:07
4
21
Жал ме е само за Добрев, едно умно и скромно момче което имаше бъдеще но този напорист всезнайко му отне лидерството! Умните отстъпиха на шумните!
39.
*********
30.01.2023 21:37:42
1
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
38.
*********
30.01.2023 21:36:46
2
19
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
37.
45
30.01.2023 21:34:59
5
26
Той нали е от ПП, там всички са от Харвард, на Корабостроенето нали така му викаха.
36.
Да броим делфини
30.01.2023 21:33:48
3
20
Зелените броят комари по Дунав, нашия умник делфини.
35.
*********
30.01.2023 21:32:43
0
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
34.
*********
30.01.2023 21:27:38
1
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
33.
Атлиман
30.01.2023 21:02:26
5
23
"Според мен Марин Киров ще се кандидатира и ще бъде реална конкуренция за мен. Той е интелигентен, от добър фамилен произход, има образование, политическа и професионална биография, което не е за подценяване." Всичко това, което Емил Пейчев не е. И как си вярва, че ще стане кмет на Царево, по-скоро кит ще влезе в пристанището, отколкото Емчо кмет да стане. Вицове слушаме само.
32.
*********
30.01.2023 20:41:28
3
19
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
31.
222
30.01.2023 20:06:38
3
15
Хайде сега адвоката от втория етаж да си измисли едно женско име и да коментира.
30.
*********
30.01.2023 20:05:35
4
27
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
29.
жител на царево
30.01.2023 20:04:31
24
13
Тези които държат за Лапчев са на хранилка в общината Лапчев ви вдигна данъците с 200 % и след това ревете истината а то не етайна и за цялата община че цигуларя прави Лапчев кмет чрез купуване на гласове отрежат ли се крилцата на Ангел цигуларя Лапчев няма да е кмет
28.
Петко
30.01.2023 20:04:09
4
16
Даниел Скулиев да е кандидат:
- има опит, два мандата в ГЕРБ като шеф на местния парламент;
-имотен човек;
-чувствителен и мекошав, плаче, плах е;
-силна жена, държи го здраво да не кривне.
Той е!!! Веднъж бъди мъж Дани, пусни се за кмет, с тебе сме
27.
Местен
30.01.2023 20:00:35
4
24
Тоя даже не живее в града, живее в Бургас, кмет ще става?
26.
царевец
30.01.2023 19:59:29
29
9
Емо всички трезвомислещи хора са с теб не трябва да допускаме Лапчев да е кмет и онзи с купената кола от нап да командва той е от комунистическо потекло
25.
Статев
30.01.2023 19:58:56
6
26
Абе ти и срещу госпожа Таня Янчева не можеш да спечелиш камоли срещу Лапчев.
24.
Федя
30.01.2023 19:57:59
19
9
Дани Скулиев е капацитетът обаче в това семейство го мачкат! Той трябва да е кандидат защото е много свястно момче, но не може да си наложи мнението. Виждала съм го да плаче.
23.
Ахтопол
30.01.2023 19:52:20
4
26
Васко ти си умен мъж не залагай всичко на отбора Пейчев баща син зет и точно пет човека.
22.
Чехльо
30.01.2023 19:51:19
2
15
Чехльо да слиза от канторката и да се пуска и без туй Скулиев се мисли за по умен от Емо
21.
Toдор
30.01.2023 19:48:29
3
18
Скулиев да е кмет! Че не се наяде два мандата председател на общинския съвет.
20.
Пенечки
30.01.2023 19:47:33
2
14
Искам онзи потен жълт пуловер да изпълзи от кантората си на втория етаж и да бъде кандидат.
19.
*********
30.01.2023 19:39:17
4
27
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
18.
*********
30.01.2023 19:30:34
1
30
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
17.
:-D
30.01.2023 19:27:32
4
21
хихихихи
И ти няма да си :-)
Това, че някои искат смяна не означава, че точно на теб ще ти дадат кметството :-D
16.
Герб Бургас
30.01.2023 19:11:01
8
25
ГЕРБ ще издигне и подкрепи кмет Лапчев, обсъждано и решено.
15.
*********
30.01.2023 19:09:32
7
26
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
*********
30.01.2023 19:07:08
4
24
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
13.
*********
30.01.2023 19:05:27
2
29
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
Кметица
30.01.2023 19:01:42
4
25
Аз пък тази простотия за 2 мандата и да не кметува не я разбирам. То хора за работа няма, не само за кметове. Който си бачка, хората го искат да си кметува още 10 мандата. Да ги нямаме такива, някакви цървули да се учат през 8 години на кметуване.
11.
*********
30.01.2023 19:01:12
15
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
Нейчо
30.01.2023 19:00:14
6
38
Колкото стана областен управител толкоз и кмет ще си. Вярвай си.
9.
Царево
30.01.2023 18:59:23
7
33
Лапчев ще те победи още на първи тур. За три мандата в съвета хората те видяха колко струваш.
С кандидат като теб, опозицията губи на първи тур.
8.
Gocha
30.01.2023 18:56:59
7
32
Марин не го бройте, заминава за Щатите.
Лапчев ще победи Пейчев още на първи тур.
7.
888
30.01.2023 18:55:39
4
23
Марин ще става нотариус даже е взел помещение
6.
Запознат
30.01.2023 18:54:47
9
38
Тоя ако стане кмет то Царевци са най глупавите хора
5.
Gjdj
30.01.2023 18:47:36
14
3
Ataka
4.
*********
30.01.2023 18:41:17
6
30
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
Баба Ванга
30.01.2023 18:40:46
7
39
Не, мойто момче, ти няма да бъдеш кмет на Царево. Друг ще е. Последвай ме за още вярни пророчества и ще научиш името му много скоро.
2.
*********
30.01.2023 18:37:46
4
28
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
*********
30.01.2023 18:32:29
3
32
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Започна важният ремонт на ВиК инфраструктурата в Карнобат Започна важният ремонт на ВиК инфраструктурата в Карнобат Дългоочакваният проект стартира днес с официална церемония на ул. „Странджа” №27 в града Защо бургаският кмет възкликна: Някои хора много искат да ме изстрелят към Луната Защо бургаският кмет възкликна: Някои хора много искат да ме изстрелят към Луната До 10 май в бургаската библиотека може да се види интересен експонат БНТ тактично поряза концерта на Марешки, забрани на Орлин Горанов да пее БНТ тактично поряза концерта на Марешки, забрани на Орлин Горанов да пее Не мога да събера звездите на България на една сцена, разкри кандидатът за депутат Цена от около 3.50 лв. е максимумът за кюстендилската череша Цена от около 3.50 лв. е максимумът за кюстендилската череша Очаква се дръвчетата да цъфнат малко по-рано тази пролет Две училища в жк. "Меден рудник" са в капана на кибертероризма, евакуират учениците (ОБНОВЕНА) Две училища в жк. "Меден рудник" са в капана на кибертероризма, евакуират учениците (ОБНОВЕНА) Хаосът в Бургас става все по-голям - по улиците вървят на тумби ученици с доволни физиономии на хора, прецакали системата  Арестуваха пиян рецидивист, шофирал в насрещното на АМ "Тракия" - пътувал за Бургас в лентата за София Арестуваха пиян рецидивист, шофирал в насрещното на АМ "Тракия" - пътувал за Бургас в лентата за София Водачът е задържан в района на Пловдив Кичка Бодурова се изгаври грубо с Лили Иванова Кичка Бодурова се изгаври грубо с Лили Иванова Причината е дарението, което естрадната прима направи за ПФК "Левски" Пежо помете цивилен автомобил на Първо РУ в Бургас, пострадал е полицейски служител Пежо помете цивилен автомобил на Първо РУ в Бургас, пострадал е полицейски служител Униформеният е откаран в УМБАЛ-Бургас, с оплаквания за болки в гърдите и врата Профилът на хората, които мамят НОИ: Българин без стаж, който е регистриран като земеделски стопанин и не живее у нас Профилът на хората, които мамят НОИ: Българин без стаж, който е регистриран като земеделски стопанин и не живее у нас През 2021 г. са направили 5 разпореждания за възстановяване на неоснователно получените суми за пенсии общо за 40 965,46 лв. само в Разград При властването на Костов България бе разпродадена на безценица, контраатакува Радев При властването на Костов България бе разпродадена на безценица, контраатакува Радев Партиите не искат, не могат и ги е страх да съставят правителство, обяви президентът
Нови палежи и сблъсъци с полицията в Париж заради пенсионната реформа Нови палежи и сблъсъци с полицията в Париж заради пенсионната реформа Полицията пак използва сълзотворен газ срещу демонстранти Джо Байдън с признание за банковата криза Джо Байдън с признание за банковата криза Не е приключила все още, каза американският президент Край на "Нов СТАРТ"? Разясняват на хората в Москва какво да правят при ядрен удар Край на "Нов СТАРТ"? Разясняват на хората в Москва какво да правят при ядрен удар Белият дом заяви, че САЩ няма да обменят ядрена информация с Русия Протестите във Франция са на път да съсипят Макрон, зоват го да спре пенсионната реформа Протестите във Франция са на път да съсипят Макрон, зоват го да спре пенсионната реформа Общо 13 000 полицаи ще бъдат ангажирани по време на протестите през днешния ден, което е най-големият подобен брой, откогато и да е било преди това Латинска Америка - поле на дипломатически сражения между Тайван и Пекин Латинска Америка - поле на дипломатически сражения между Тайван и Пекин Президентката на Тайван Цай Ингвен ще посети тази седмица Гватемала и Белиз, за да ги насърчи да не последват примера на Хондурас Китай е против разполагането на руски ядрени оръжия в Беларус При настоящите обстоятелства всички страни трябва да се съсредоточат върху полагането на дипломатически усилия за мирно уреждане на кризата, подчерта Мао Нин Aзиaтcĸoтo ceмeйcтвo, coбcтвeниĸ нa Rеd Вull, cпeчeли $8 милиapдa caмo зa 1 гoдинa Aзиaтcĸoтo ceмeйcтвo, coбcтвeниĸ нa Rеd Вull, cпeчeли $8 милиapдa caмo зa 1 гoдинa Eнepгийнaтa нaпитĸa e измиcлeнa в cpeдaтa нa 70-тe гoдини oт Чaлeo Ювидя Жените в България раждат най-рано в ЕС Жените в България раждат най-рано в ЕС Това сочи проучване на Евростат Осем арестувани за подготовка на терористични актове в Белгия Осем арестувани за подготовка на терористични актове в Белгия Задържаните са много млади радикализирани джихадисти Oпозицията иска отстраняване на Ердоган от битката за президентския пост Oпозицията иска отстраняване на Ердоган от битката за президентския пост Според три партии номинацията на действащия държавен глава на Турция противоречи на Конституцията
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Исканата от ГЕРБ стабилност върви с икономическа политика от латиноамерикански тип Виц на деня Виц на деня След с*кс той:
- Е, ние какви сме сега?
Тя:
- Никакви, само те пробвах...
Виц на деня Виц на деня - Преди да се оженя, обичах всички жени на света!
- А сега?
- Сега с една по-малко...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 95% от населението у нас страда от затлъстяване на политиците!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори
Flagman.bg използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и да анализира трафика към сайта.Научете повече