×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Москва предупреди за риск от глобална катастрофа


Москва предупреди за риск от глобална катастрофа
Западните съюзници засега не успяват да убедят Берлин да вдигне ветото си върху доставките на Киев на германски бойни танкове “Леопард” (на снимката)
23 Януари 2023, Понеделник, 18:00 ч.
Автор: Флагман

Руската армия напредва в Запорожка област

Доставянето на Киев на настъпателни оръжия, застрашаващи територията на Русия, ще доведе до глобална катастрофа. Това предупреждение отправи вчера председателят на руската Държавна дума (долната камара на парламента) Вячеслав Володин, предаде Ройтерс.

“Ако Вашингтон и страните от НАТО доставят въоръжение, което бъде използвано за нанасяне на удари по мирни градове и опити за завземане на наши територии, както те заплашват, това ще доведе до ответни мерки с използване на по-мощно оръжие”, написа в канала си в “Телеграм” Володин.

Според него аргументите на други страни, че “ядрените държави не са използвали преди оръжия за масово поразяване в локални конфликти, са несъстоятелни, защото тези държави не са се сблъсквали със ситуация, при която е имало заплаха за сигурността на техните граждани и за териториалната цялост на страната”.

Председателят на Думата подчерта, че членовете на американския Конгрес, на Бундестага, на Националното събрание на Франция и на други европейски парламенти трябва да осъзнаят своята отговорност пред човечеството. “С решенията си Вашингтон и Брюксел водят света към ужасна война - към напълно различен вид война от днешната, когато ударите се нанасят изключително по военната и критичната инфраструктура, използвана от киевския режим. Като се има предвид технологичното превъзходство на руските оръжия, чуждестранните политици, които вземат такива решения, трябва да разберат, че това може да завърши с глобална трагедия, която ще унищожи страните им”, предупреди Володин.

Западните съюзници обещаха милиарди долари за оръжия за Украйна миналата седмица, но не успяха да убедят Германия да вдигне ветото си върху предоставянето на Киев на германски бойни танкове “Леопард”. Вчера новият германски отбранителен министър Борис Писториус заяви, че по въпроса за танковете Берлин води интензивен диалог с международните партньори, най-вече с Вашингтон.

Междувременно руската армия напредва в настъплението си в Запорожка област. „“Фронтът се движи, по-специално в две посоки - към Орехов и Гуляйполе”, посочи вчера Владимир Рогов - служител от окупационните власти в региона, назначени от Москва.

Тези два града, всеки с по около 15 000 жители преди войната, се намират съответно на 65 и на 100 км югоизточно от град Запорожие - центъра на областта, контролиран от украинските сили.


В категории: Войната в Украйна


17
Коментара
Флагман.БГ Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце 17/05/2024, Петък 10:29 0
17
Коментара по темата
17.
До 15
24.01.2023 06:28:51
2
5
Самата инвазия показва колко има бази на НАТО в Украйна. Русия няма топките да се ебава директно с НАТО - ФАКТ! Какво стана с био-лабораториите?
16.
До 15
24.01.2023 04:35:16
1
6
няма такъв договор, това е лъжа разпространявана от Русия. Единствено имаше среща между двете страни по такъв въпрос след падането на Берлинската Стена, до подписване на договори не се е стигнало.
15.
до 11
24.01.2023 02:31:51
5
2
Пич, и твоите братя да ги млатят и малтретират и ти ще пратиш хора да ги пазят, нали? Отделно нали има договор-споразумение Нато да не се разширява на изток? Само където в Украйна си има бази на НАТО от доста време - неофициални разбира се.
14.
:)))) до 13
23.01.2023 22:45:20
2
4
Аз лично умишлено се правя на прост русофилистик и провокирам коментари! Но, иначе ващо е самата истина. Много точно описано. Те още са в онова време, когато имаше просташки фантазии за руския лазър който стопил 5 милионна армия. Страшни идиоти. Какъв майтап пада с тези индивиди, по-забавно не е било през последните години. Обаче са в интелектуален шок, като пораснало дете, което е осъзнало, че подаръците под елхата не ги оставя Дядо Коледа, който се е спуснал през комина.
13.
Do 12
23.01.2023 22:26:52
2
6
Изглежда че наще родни руссифилистици имат достъп до тайна кремълска информация. Прави ми впечатление че те все ''имат човек''. Все са военни с богат опит, и все познават украинци, които са против ''терористичният нацистки режим на Киев''. Или просто си лъжат по селски.
12.
До 11
23.01.2023 20:46:26
2
7
какво предупреждаваха рашъните за украйна като твърдението на Кремъла, малко преди да започне инвазията беше, че всякакви приказки за руска инвазия в Украйна са плод на западна пропаганда и дезинформация, целяща да създаде страх и хаос, и че Русия няма намерение да напада Украйна? Ще сложа линк на снимка на сайтът на руското министерство на външните работи:

https://img-comment-fun.9cache.com/media/aqNNX1v/aYDQ1m4g_700w_0.jpg
11.
:))))
23.01.2023 20:20:22
13
6
Ами те рашъните предупреждаваха за Украйна много преди да започнат да ги шамарят, но никой не чуваше. Целия свят дава милиарди, оръжия и праща войници на Украйна да окаже някаква съпротива. Но нищо не се случва. Сега рашъните отново предупреждават, че ще използват по-мощни оръжия, но явно пак никой няма да чуе. После да няма секс направо с гащите навътре и пак рев до небесата, колко е лош Владо :))))
10.
Имах такива
23.01.2023 19:52:57
2
5
Съученици в училище все плашеха и все бити ходеха,ясно откъде са видяли мазохистичния модел
9.
7887
23.01.2023 19:25:57
3
14
Тези приказки щяха да са смешни,ако не бяха тъжни. Няма по-глупава държава от Рашка! хаха
8.
Хахахах
23.01.2023 19:17:35
18
9
Педереросите демократи си лаят по форумите и правят федероси, а руснаците бият натовската помия в окраина, като магаре на чужди снопи ХАХАХАХАХАХХ
Хайде свине долни гейпарадски! Набирайте се на минуса, може и вас да пуснат да правите мощни кларинети на Вагнер ;) насрана долна измет ХАХАХАХАХХА
7.
88
23.01.2023 18:56:03
7
17
Когато през ден заплашваш(ти и шайка ти алкаши) и предупреждаваш от години и никой не те взима насериозно,най-вероятно целия свят е разбрал че си станалЗаташак. Да загубиш уважението на до вчерашни партньори,да си загубиш пазарите за що годе доброто оръжие(заради позора и излагацията на армия и въоръжение) и на третия месец от войната да просиш военно оборудване от Китай,Иран и Сев.Корея,трябва да живееш в много брутална нереалност,за да заплашваш и да не усещаш,че си позорище!
https://youtube.com/shorts/g-VzmLBcuY0?feature=share
Това е преди 8 месеца,преди Запада да даде артилерия и Хаймърс. От тогава през ден едно и също. Закривай цирка!
https://youtube.com/shorts/g-VzmLBcuY0?feature=share
6.
1
23.01.2023 18:43:44
3
12
Педали володя и патриарха кирчо плашат гарите.. ае млък
5.
Кой напредва?
23.01.2023 18:26:12
5
17
Руската армия? Това вече стана като анекдот хахаха.. От 11 месеца напредват и от Киев, Чернигов, Харков, Херсон, Лиман, Изюм напреднаха на Изток към собствената си граница. Те армия от костенурки да бяха, поне нямаше да "напредват" назад хахаха. Има си карта на Украйна със зоната на бойните действия и така са напреднали, че един маратонец и то не от най-добрите, ще пробяга разстоянието от временно превзетите
територии до Русия, без да се напъва много
Между другото, не знам дали путинофилите знаят, обаче на някои места от Харковска област, украинците от месеци са на руската граница, затова Белгородска и Курска области в Русия са под постоянен обстрел. И там много често са без ток, топло и вода. Само да зададете на руски и ще ви излязат ежедневните репортажи от руските медии на страдащите руски области. Имаше едни анимации "костенурките нинджа", ама там костенурките летяха, а тази велика армия от костенурки, лети, само като се изтегля "организирано"! Хахаха.
4.
Do 3
23.01.2023 18:25:02
4
14
Уплаших се! Тебе страх ли те е?
3.
До 1
23.01.2023 18:18:47
16
9
Това не е загриженост, друже, това е предупреждение !
2.
Руснаците
23.01.2023 18:16:58
24
16
така и не успяха да убедят света , че ударите се нанасят "изключително по военната и критична инфраструктура на киевския режим "!
Единствено фактите, че от стотици ракети и снаряди , изстреляни по някакви си обекти водят до единични жертви потвърждават това, но пък и една ракета да падне върху жилищен блок , дори и да не е ясно чия е ракетата е достатъчно основание да се заклейми руската армия в тероризъм !
Въпрос на пропаганда!
1.
Gavarit Maskva
23.01.2023 18:06:46
8
17
Разбирам че сте много загрижени за света, но кой ще ви се върже?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка За тези, които се чувстват разочаровани или излъгани, Нордел предлага да последват примера на шведските републикански активисти и да изразят недоволството си по нестандартен начин Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце Никога не е имало толкова жалък ерген Верижна катастрофа затапи бул.“Тодор Александров“ в Бургас Верижна катастрофа затапи бул.“Тодор Александров“ в Бургас Инцидентът стана преди около час Криминалист хвали полицаите в Пловдив за задържането на Караджов, бил високорисков Криминалист хвали полицаите в Пловдив за задържането на Караджов, бил високорисков Дори да не е виновен за смъртта на родителите си, е закоравял до такава степен, че може лесно да премине границата, коментира Иван Савов Има ли право Кирил Петков да използва кола на НСО Има ли право Кирил Петков да използва кола на НСО Според бившият заместник-ректор на академията на МВР Милен Иванов колата, в която е пътувал бившият премиер, не се е движила много бързо Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му? Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му?  Осъденият на доживотен затвор бивш полицай е говорил, че се е подготвил с опасни вещества, но такива не са открити Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Момичета, които се явяват на държавния зрелостен изпит, споделиха, че се надяват да им се падне „Приказка за стълбата“ Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Над 50 000 дванайсетокласници се явяват на първия задължителен зрелостен изпит Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде След цяла нощ убеждаване от психолози и с полицаи, той не е изпълнил заканата си Късмет за Везните, а Лъвът да внимава с парите Късмет за Везните, а Лъвът да внимава с парите Хороскоп за деня – 17 май 2024, петък
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори