×
София Парламентарни избори 2023 Личност на годината 2022 Местни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Българо- американското военно учение „Тракийски страж – 2023“ ще се проведе у нас от 12 до 30 юни
  • Цените на храните в Германия започват да падат
  • Спецов с 6050 лева месечна заплата в НАП
  • ВКС върна повторно 4-годишната присъда за изнудване на Марешки
  • Гешев внесе искане за снемане на имунитета на Даниел Александров
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще се спасим ли от „Спаси София”? Вече има и страница "Спаси Варна" със сходен профил


Ще се спасим ли от „Спаси София”? Вече има и страница "Спаси Варна" със сходен профил
Примерът на Бонев е заразен и лесно изпълним - много шум, медийно отразяване, контра на общинските решения и прочие
23 Януари 2023, Понеделник, 10:49 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА

Докато с ръцете си Борис Бонев получава от Столична община, устата му не спира да протестира срещу заплатите на общинските шефове. Но и тези пари не обясняват широката реклама и пищното учредяване на партията 

Борис Бонев беше избран за председател на партия „Спаси София”. На 15.01 се проведе учредителното събрание, с което гражданската платформа става партия. Най-накрая... Най-накрая, защото това вероятно е най-дългата предизборна кампания, стартирала още през 2015г. – годината, в която е създадена инициативата „Спаси София”. От онзи момент преди 8 години, та чак до сега - януари 2023г., Бонев и екипа му са превърнали всяко тяхно действие, всяка тяхна дума, всяка идея, в борба срещу дългогодишния им враг и кмет на София Йорданка Фандъкова. Самият Бонев призна, че се е подготвял 14 години и едва ли има някой с толкова опит в работа за София. Но защо 14 години?

Началото

Вероятно малко хора помнят, още по-малко въобще знаят, но началото е дадено още през 2009 с инициативата „Спаси метрото”. Тогава Борис Бонев, заедно с група младежи, започва протестна акцция срещу плановете на Столична община да построи наземна „лека железница” по третия метродиаметър.

Тъй наречената „лека железница” представлява скоростен извънуличен релсов транспорт, разположен предимно по наземни и надземни трасета, като скоростта на движение достига дори 70-80 км в час – доста повече отколкото при метрото. „Лекото метро” е много по-евтино от строителството на подземното метро, по-бързо и няма парализиране на наземния транспорт при изграждането на подземни линии. Бюджетен и подходящ вариант за част от отсечката по третия лъч на метрото.

Тогава тази новосформирана и уж спонтанно възникнала инициатива получава сериозна медийна трибуна. „Уж спонтанно”, защото отразяването, което мигновено им предоставят дори по телевизията, както и фактът, че Бонев по онова време още живее в Париж, агресивното убеждаване на хората, живеещи по бул. „Цар Борис ІІІ“, да протестират срещу проекта, защото в този си вид метрото щяло да направи живота им ад, а и всичко, което се случи през следващите години, накланят везните към мисълта, че още от началото се касае за добре обмислена стратегия.

Един от основните аргументи „против”, който изтъкват тогава от „Спаси метрото”, е, че направата на „зелена ивица с комплекси за почивка и велоалеи от пл. Руски паметник до стадион Славия, разположена на мястото на сегашното трамвайно трасе е възможна само, ако трасето на метрото е подземно в този участък”.

Въпросната инициатива е активна и към момента, като при почти всеки проект на Столична община откъде да минават новите трасета, от Спасителите са против. В момента са на контра срещу преминаването на метрото през „Слатина”, по-конкретно през The Mall – един от най-посещаваните молове в София, около който има и голямо количество административни сгради, където работят хиляди хора, както и намиращата се на отсрещната страна болница „Св. Ана”. Дори не коментираме посетителите на мола и работещите в него, които също всеки ден са хиляди, а около празници, задръствания има даже по „Цариградско шосе”, което възпрепятства бързото придвижване по булеварда.

Кой е Борис Бонев?

„Борис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси метрото“ и „Спаси София“. Кандидат-кмет на София на местните избори през 2019 г. и общински съветник през мандат 2019 – 2023 г. в Столичния общински съвет” – това четем в Уикипедия.

Самият Бонев нееднократно е заявявал, че не харесва понятията ляво и дясно, макар доста от идеите му са по-близки до лявото, което явно личи и по хората, които го подкрепят, както и по екипа му. Това просто е актуалният начин да заявиш, че си ляв. Нещо от типа на: „не робувам на остарели виждания като ляво и дясно“, или: „не е най-важното като какъв се определяш“, и т.н. Направиха го Асен Василев и Кирил Петков, прави го и Борис Бонев. Вероятно защото има сериозни опасения, че София, макар и с всички условности, все още е дясна. Да, неговите избиратели са столичани, но всъщност са антисофиянци – хипстъри, които не се интересуват от история и памет на града, а от актуалния тренд, например – тротинетките.

Самообявилият се за спасител на София, който натрапчиво наподобява доскорошния спасител на България – Кирил Петков, обаче е свикнал да се заиграва и с т.нар. врагове. Съвсем наскоро той успя да „спаси”софиянци от едномесечните им карти, с които пътуват повече от 1/3 от столичани. Когато му е удобно се колаборира с ДБ, когато му е удобно – подава ръка и на отколешния си враг – ГЕРБ. Към момента очаква подкрепа за партията си както и от (раз)градската ексдесница ДБ, така и от ПП, но нищо няма да го спре, ако не получи такава, да се застане открито срещу тях. Политически опортюнист...

„Спаси София” и финансирането им

Въпросът с финансирането на организацията е актуален от самото ѝ създаване. След блясковото учредяване на партия „Спаси София”, което се състоя в най-скъпата конгресна зала в столицата – „София Ивент Център” (чийто наем е четирицифрена сума в евро) в мол Парадайз, той става още по-натрапчив. Съвсем отделно са разходите за кетъринга, логистиката и прочее. София е осеяна и с билбордове, от които грее ликът на Бонев, а всички знаем, че това е един от най-разточителните начини за реклама. Нека да припомним, че за разлика от парламентарните партии и всички, минали 1% на последния вот, Бонев няма субсидия.

Макар постоянно да критикуват Столична община, „ Спаси София” се възползва от общинско финансиране. Миналата година друг общински съветник – Карлос Контрера, разкри, че Борис Бонев и „Спаси София“ имат 3 договора със столичния „Метрополитен“, по които са получили близо 43 000 лв. за дизайн на табели, като Бонев лично подписва два от договорите през 2017 и 2018 г., а третият, за колектива на „Спаси София“, е от 2019 г. През 2017 г. организацията получава още 8 880 лв. за дизайн на стикери за градския транспорт от Центъра за градска мобилност – тоест общо над 50 000лв, а по програма “Европа” на Столична община получават още 20 000 лв. за „облагородяване и социализация на монумент Камбаните” през 2017 и 2018 г.

Разбира се, докато с ръцете си получава, устата му не спира да протестира срещу заплатите на шефовете в градския транспорт на София например, които Бонев огласи през май 2022г.

Но дори тези суми не обясняват широката реклама и пищната кампания по учредяването на партията му. Обяснението „дарение от симпатизанти” по никакъв начин не кореспондира със стотиците хиляди левове, които особено напоследък се въртят около новата партия.

Интересна, но малко известна подробност е, че през декември „Спаси София подари на столичани и гостите на града нов коледен кът пред храм „Св. Седмочисленици” (именно така беше оповестено в някои медии), като за официален партньор бяха посочени  Mr. Bricolage. Още по-неизвестната подробност е, че един от големите акционери в хипермаркета е „Доверие Обединен Холдинг”, с който е свързан не кой да е, а определяният от редица като олигарх Огнян Донев, изпълнителен директор и на „Софарма”АД.

Дори да приемем, че това е напълно случайно стечение на обстоятелствата, остава открит въпросът откъде „Спаси София” финансират дейностите си, особено учредяването на партията и рекламата. Адекватен отговор до момента няма.

Апетитът идва с яденето

На учредяването на партията Борис Бонев заяви, че „Спаси София” за момента ще се съсредоточи върху развитието на столицата, което обаче не означава, че не би подкрепила подобни граждански движения в други градове като по-нататък може да се стигне и до явяване на национални избори”.

Вече има и страница „Спаси Варна”, чийто профил е доста сходен с този на „Спаси София” – тоест публикациите са предимно срещу местната власт, а повечето са на отцепил се от ИТН бивш депутат, който после пристана на ПП, но не успя да влезе отново в парламента, но за сметка на това преди няколко дни се присъедини към Националния съвет на партията.

Та е въпрос на време кога и в други градове ще плъзнат пипалата на „Спаси София”, защото местното управление определено е апетитна хапка за много хора, а примерът на Бонев е заразен и лесно изпълним – много шум, медийно отразяване, контра на общинските решения и прочее. А както знаем, какво по-лесно от това да недоволстваш срещу управляващите – отлично знаем, че трески за дялкане навсякъде и винаги има, грешки – също, поради което подобни инициативи винаги имат широко поле за изява и подкрепа.

Мислете и помнете

От няколко години наблюдаваме действията на „Промяната”, довели до безпрецедентното положение, в което се намира страната ни. Наблюдавахме появяването на редица метастази, които по един или друг начин успяха (повечето за кратко) да влязат и в Народното събрание. В момента някои от тях отново се опитват да се обединят, за да се докопат до депутатските кресла или поне до субсидия.

Нещо подобно в момента се случва на местно ниво в София – Борис Бонев и „Спаси София” отдавна копнеят да бъдат припознати от столичани като вятъра на промяната, който ще издуха ГЕРБ. Дали ще е сам или с подкрепа от ДБ и ПП – няма значение, резултатът ще е подобен. Лява колаборация, която ще разполага с милионния бюджет на столицата, с нарастващи апетити и за други градове, а защо не и за парламентарни избори – отново по думите на Бонев.

Представяте ли си тези спасители да ни управляват? Поредният левичарски проект, чиито приоритети са насочени към екстремни зелени иновации, касаещи тротинетките или към различни необмислени проекти, целящи да обезличат облика на столицата и всеки град със своите виждания и идеи, представени от флашмобове, спонсорирани от обичайната неолиберална мъгла, обгърнала политиката ни.

 


В категории: Местни избори 2023


36
Коментара по темата
36.
Гошето
26.01.2023 23:20:38
1
0
А спаси Бургас , кога.Време е да се освободим от задушаващата се прегръдка на герберската шайка в Бургас .Мили съграждани, Бургас загива !
35.
да
25.01.2023 13:33:36
0
6
Много млади и не толкова млади хора харесват Бонев НО с изказването си че ще търси подкрепа от ДБ и ПП директно ме отказва да гласувам за него.....
34.
Mu
25.01.2023 06:40:04
1
6
Много внучета и зетьове на снимката...
Къде са им пионерските връзки...
Новата вълна комунисти
33.
страх
24.01.2023 23:53:56
5
4
Медала има две страни-след 15 годишно
управление на ГЕРБ по места всичко
е кочина -нищо не става и само корупция
На хората им омръзна такова управление
и самите управляващи сега се тресат от
страх от предстоящите промени
искат отново да крадат както преди-услади им се
От друга страна такива недоносчета
яхват народното недоволство и нищо
не става
Статията вони от страха на ГЕРБ....
32.
DB7
24.01.2023 12:23:00
1
7
педалче
31.
Манее
23.01.2023 18:21:13
0
10
До 3, едно към една са. Разликата е че Бурулянката няма гаджета мъже ;)
30.
Бургазлия
23.01.2023 17:31:58
5
1
В Бургас вече има такова гражданско обединение. Имат група във фейсбук. Наричат се Бургазлии!
29.
Аоо
23.01.2023 17:20:58
6
4
Дам, друго си е на кака ви данче от шайката скъпите пейки, ремонта на ремонта, на ремонта на Графа, жълтите павета, дето нареждане нямат, лампите от 5 хил. лв. от едната страна на улицата и от 25 от другата.
28.
Вече има и в Стара Загора
23.01.2023 17:17:14
0
1
Появи се във Фейсбук група на НПО "Спаси Стара Загора" - има над 2000 последователи вече в Стара Загора.
27.
ХХХ
23.01.2023 16:30:24
2
11
Ще спасява пр0стотията си.. Това е пореден Иван Костов и ако го допуснем значи си бием дузпа в собствената врата.
26.
Габи
23.01.2023 14:25:57
6
23
Има ли някой, който да харесва хаоса с новата система за таксуване?Най-голяма вина за тези неудобства има натегача Бонев. Може само да се предполага какво ни чака ако стане кмет. Савовлюбен,ухилен и безпринципен мазник.
25.
До Новата заплаха.
23.01.2023 14:12:19
6
27
Като гледам пълната зала изпадам в отчаяние за бъдещето на София и се питам колко пари от данъците на нормалните софиянци ще потънат в джобовете на тези симпатизанти на СС-Слабоумна сбирщина.
24.
Джендър сър !
23.01.2023 14:09:04
7
23
Явно пед ала Бонев смята да ни оправи.
Не мерси.
Шопите съвсем изнагляха. Всичко започва и свършва със София.
Гълтат заем след заем. Заплатите им големи а провинциална България чезне !
Ядът, пият а цялата държава им плаща сметката.
Стига явни пед-ераси, като Бонев !
Къде сме мъжете на България ?
23.
Габи
23.01.2023 13:51:50
11
25
Кандидатурата на Бонев ме кара да гласувам пак за ГЕРБ, колкото и да не ги харесвамСамонадеяната му физиономия ме отблъсква.
22.
Срам
23.01.2023 13:48:12
8
26
София наистина трябва да бъде спасена от ухилени и безперспективни лаладжии като Бонев. Ако искаме София да не попадне в ръцете на некадърници и далавераджии не трябва да допускаме мазния нагаждач до кметския стол.
21.
АБПФК
23.01.2023 13:30:21
6
28
Модерен ляв с дядо партизанин и тати от ДС класика в жанра.
Внука крупен червен милионер , получаващ дарения от Америка за България.
20.
До 18
23.01.2023 13:21:24
7
17
От София прайд ли си ве стволач?
Розови бузки, джендъри, меки китки ,леви резби.
На Станиш Бонев унучето се обидил , изроден червен урод копейка, дрънка ,звънка и офейка.
19.
До 15
23.01.2023 13:03:11
16
8
Чист комуно-фашист си!!!!И едните и другите,когато са управлявали са трепали до 9-то коляно!!!Вий комуно-фашистите НЕ можете да разберете,че баща и син,или двама братя може да изповядват различни идеологии,защото са демократични хора!Вий комуно-фашистите сте неизлечим цирей на 20 и 21-ви век!
18.
Габи
23.01.2023 12:50:52
8
35
Бонев не знаели, че тази мазна усмивка е запазена марка на Киро лъжеца. И от Бонев не може да очакваме нещо по-добро от това което надроби Петков. Много лаене и плюене, много обещания и заблуди и накрая получихме висока инфлация, задкулисни далавери и много некадърност.
17.
Поредният левашки шмекер
23.01.2023 12:31:14
3
20
Те са изключително зависими от олигархични, от международни фактори и тези демонстрации, това афиширане на самонадеяност, дори на отявлена наглост на моменти, чрез отричане на очевидни неща, лъжите, изобщо това асоциално поведение са нито повече нито по-малко функция на дълбоко вкоренен комплекс за малоценност. Той е в основата на злобата, непримиримостта и фанатизма, който струи от лицата и устата на политически лица и поддръжници на тези „неореволюционери“ от екрана, по интернет и в радиата.
16.
2години мизерии и вандализъм
23.01.2023 12:19:21
18
41
Дайте им втори шанс на ОПГ ПП+ДБ подлогите на Прокопи и мафията.
И те още по-успешно ще катастрофират държавата.
Ако искаме България да не умре, трябва да не се гласува за ОПГ ПП+ДБ, а разписките от менте машините, трябва да се броят, така и далавераджиите Киро и Ко ще се преебат!!!
КПКОНПИ да разследва Чашков за незаконно обогатяване от мафията!
Всеки глас против ГЕРБ е за мафията!
15.
Лустрация
23.01.2023 12:19:03
5
43
Авторката е спестила една подробност, Борето Б. е внук на партизанин, номенклатура, член на ЦК на БКП Станиш Бонев.
Както Дайнов, Бойкикев, Мирчев крият номенклатурното минало на родителите си пребоядисаха се в големите демократи , а в душата червени боклуци.
Ако имаше лустрация този розов пеликан нямаше да може да се кандидатира за обществена длъжност.
14.
Спаси България
23.01.2023 12:14:10
32
19
И трябва на нашата клета родина,от лапите на герб-дпс
13.
Истанбулската конвенция
23.01.2023 12:13:33
19
33
Всичко е манипулирано, за да се толерират прокопиевите подлоги педали на мафията!
Без машинките, ОПГ ПП+ДБ са в канала!
И да рИвете и да се търкаляте, пътници сте!
Чао и стягайте багажа към бай Ставри!
Бонев за последно ще изписука,че го тормозят расистки,защото бил джендър и се борил за правата на педалите като него :)
12.
Ватник
23.01.2023 12:09:10
30
25
Да създадем организация Спаси Бургас от флегман
11.
Пътнико свиден,пътнико драг
23.01.2023 12:08:27
6
34
Едно е да искаш, друго е да го можеш, а съвсем трето и четвърто е да го направиш!България не е учебна газка,
Управлението на държавата не е да се учиш като на учебна газка!
10.
*********
23.01.2023 12:05:44
18
54
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
Бонев
23.01.2023 12:01:39
41
56
”Бойко Борисов щял да спасява София от Спаси София. Цялото ГЕРБ се е активизирало да оплюва организация, която един ден не е управлявала София. Докато те се упражняват върху нашия град и вече 6281 дни са на власт без прекъсване”
8.
До 2 хрантутника нефелен
23.01.2023 12:01:12
17
42
Трябва да си тотален малоумник, който е на издръжка на мама и тати, за да повтаряш като папагал, опорките на Лорер, жена му, кумеца му и останалата престъпна, крадлива пасмина, настанила се на топли местенца, в резултат на метежа-цветна революция на САЩ и НПО-тата либерасти!
Розовите педали искат да въведат джендаризма в училищата, това е новата религия....
7.
Tt
23.01.2023 11:58:28
40
23
Фламнамите и ботоксовия клозет не мога да сваря да плюят всеки който застрашава свинеподобната тиква и отраците му, че случайно да не изтърват кокала че такива като вас отиват на бунището
6.
Измислени, променливи уроди, Сър!
23.01.2023 11:55:19
10
47
Борис Бонев се явяваше в медиите с майка си, с която живее.
“На мама момчето” обаче остава невъзмутим и самоуверен до такава степен, че днес снизходително предлага на ДБ коалиция със “Спаси София”. Със същото високомерие, с което Кирил Петков предлага на Христо Иванов да го следва сляпо в победния му път.
5.
Дидо
23.01.2023 11:29:29
40
49
ВикториО - кой ти спусна тоя пасквил (виж в речника на чуждите думи!)?Никога повече ГЕРБ в СО!!
4.
Трябва
23.01.2023 11:21:23
40
45
Да има и такива хора ,дори и само да лаят,поне показват кражбите им.Ако сте забравили в София бяха поставили пейки на цена 10 000 лева.
3.
Гост
23.01.2023 11:18:53
5
12
Този на снимката не е ли Бурулянов архитектчето?
2.
Новата заплаха
23.01.2023 11:09:24
62
117
Новата опорка на гробарите спусната към прислужните им медии и слугинаж след като се разбра, че Спаси София ще участва на местните избори и евентуално ще се коалира с ПП и ДБ. Тиквата го каза ония ден, "от ПП се ОТЪРВАХМЕ лесно, сега ще се спасяваме от спасителите! И ибрикчиите започнаха... Жалкииии ама жалки! СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА!
1.
Бургазлия
23.01.2023 10:56:18
11
59
"Смучи София"
"Смучи Варна",
Да очкаваме ли и "Смучи Бургас"
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трима арестувани заради свадата в Комлука Трима арестувани заради свадата в Комлука Задържани са за агресивно поведение и несъобразяване с полицейските разпореждания Кубрат се качи мъртво пиян на мощен джип, с който може да премаже като клечка друго МПС Кубрат се качи мъртво пиян на мощен джип, с който може да премаже като клечка друго МПС Полицейски екипи го спипаха край Созопол Как да подобрим секса, ако мъжът има малък пенис? Как да подобрим секса, ако мъжът има малък пенис? Ето няколко идеи Сладки спомени или отмъщение: Кога не бива да се забърквате с бившия Сладки спомени или отмъщение: Кога не бива да се забърквате с бившия Казват, че не можеш да поправиш счупена чаша. Но ако говорим за връзката между мъж и жена, можете да я залепите така, че да бъде по-силна от преди Зодиите, за които парите са на първо място Зодиите, за които парите са на първо място Вижте кои са те Рецепта за кето пълнени гъби Рецепта за кето пълнени гъби Любимите пълнени гъбки, които няма да нарушат вашия кето режим Назначени са още двама заместник-министри Назначени са още двама заместник-министри Таня Георгиева (Дъбнишка) поема поста заместник-министър на земеделието и храните Май никога няма да осъдят Марешки, отново отмениха присъдата му Май никога няма да осъдят Марешки, отново отмениха присъдата му За втори пореден път ВКС отменя 4-годишната му присъда  Заболяванията на щитовидната жлеза- ендемични за Балканския полуостров Заболяванията на щитовидната жлеза- ендемични за Балканския полуостров Доц. Филипов преглежда в медицински център "Света София" и университетска болница "Дева Мария" в Бургас Държавите, които не искат да приемат мигранти, да плащат на останалите, реши ЕС Държавите, които не искат да приемат мигранти, да плащат на останалите, реши ЕС Държавите членки ще бъдат задължени да приемат известен брой от тези кандидати за убежище
Подгответе се за дигиталното евро, всеки ще държи по 3 хил. във виртуалния си портфейл Подгответе се за дигиталното евро, всеки ще държи по 3 хил. във виртуалния си портфейл Идеята на този таван е цифровото евро да бъде използвано за разплащане, а не хората и бизнесът да държат спестяванията си в дигитален формат Полицай е заснел НЛО в Лас Вегас? Полицай е заснел НЛО в Лас Вегас? Притеснени граждани твърдят, че "нечовеци" са били в двора им „Холивудските вампири“ идат в България, Джони Деп заговори за съня като за наркотик „Холивудските вампири“ идат в България, Джони Деп заговори за съня като за наркотик Алис Купър пък иска да му вземе кръст от стара българска църква Трагедия след потопа от „Нова Каховка“, майка и двете й бебета загинаха Трагедия след потопа от „Нова Каховка“, майка и двете й бебета загинаха Български професор, който преподаваше в Харковския университет, разказа ужасни неща, а друг учен заговори за край на къпането в Черно море Продадоха рубин за близо 35 млн. долара Продадоха рубин за близо 35 млн. долара Това прави по почти 630 300 долара на карат Нов гаф на Джо Байдън, „направи“ премиера на Великобритания президент Нов гаф на Джо Байдън, „направи“ премиера на Великобритания президент Той се обърнал към Риши Сунак с думите "Добре дошъл, г-н президент" Тръмп аут от битката за Белия дом? Обвиниха го за притежание на секретни документи Тръмп аут от битката за Белия дом? Обвиниха го за притежание на секретни документи Той отдавна е най-голямата заплаха за Джо Байдън и корумпираната Демократическа партия, обявиха съратниците му Създадоха бебета мишки от два мъжки гризача, скоро и хора Създадоха бебета мишки от два мъжки гризача, скоро и хора Постигнат е пробив в създаването на ембриони от еднополови двойки Внукът на Симеон II - принц Тасило пое в неочаквана посока Внукът на Симеон II - принц Тасило пое в неочаквана посока Става диджей Вижте новата Мисис Русия - прилича на крокодил Вижте новата Мисис Русия - прилича на крокодил Чуха се призиви да й се отнеме короната и то веднага
Георги КАДИЕВ, бивш депутат Георги КАДИЕВ, бивш депутат Пеевски ни демонстрира, че контролира изцяло "Възраждане" и "Има такъв народ" и частично всички останали Виц на деня Виц на деня 2030 година. НАСА открива първия ресторант на Луната. Посетител пише в книгата за гости:
"Храната е добра, обслужването също, но липсва атмосфера..."
Виц на деня Виц на деня Пациент при доктора:
- Докторе, като ставам сутрин, всичко ме боли!
- Ставайте тогава по обяд!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
"Солидна фирма търси да назначи безделници на работа при конкуренцията."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори
Flagman.bg използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и да анализира трафика към сайта.Научете повече