×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Антони Тренчев говори за прането на пари и за финансиране на терористи, сипе закани срещу държавата, но не казва къде се крие


Антони Тренчев говори за прането на пари и за финансиране на терористи, сипе закани срещу държавата, но не казва къде се крие
Съоснователят на Nexo Антони Тренчев отрече да има връзка с терориста Махмуд Мохамед
22 Януари 2023, Неделя, 18:10 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Намирате ме в моя дом. От доста време не живея в България, каза Антони Тренчев

Обявеният за криптофарон Антони Тренчев, който е бивш депутат от "Реформаторския блок" днес последователно се появи в двете национални телевизии - Нова тв и бТВ. Така и не стана ясно къде е босът на "Nexo". Нито имаше кой да го пита по-настоятелно, нито той желаеше да отговори. 

„Намирате ме в моя дом. От доста време не живея в България. Заобиколен съм от любими хора и случващото се в страната, в която съм роден, от много малък аспект засяга моят бизнес, житейските ми планове“, лаконичен бе издирваният от българските власти бизнесмен. 

Според него действията на разследващите били абсурди, излишни, а голяма част от тях – незаконни. Той обяви в прав текст, че ще съди България - за 1 млрд.долара.

„Истината е, че единственото, което сме видели и то моите колеги, които бяха задържани за кратък период в България, са два хвърчащи листа със стандартен текст, на които не пише нищо уникално, освен нашите имена“, добави той.

„Формално дори на нас с Коста Кънчев не са ни връчили нашите обвинения. Много е вероятно с години, а вероятно и никога да не видим внесени в съда обвинителни актове, за да започне дело, което да може да приключи, както се прави по света. Това дава шанс да изчистим имената си. Сега ще трябва да предприемем други радикални мерки, за да постигнем същите цели“, заяви съоснователят на Nexo.

След което Лора Крумова го прекъсна с въпроса дали познава Махмуд Мохамед, който е в забранителния списък на издирвани лица на израелски служби, а той отговори с „Не“. Според Тренчев въпросният терорист не бил сред клиентите на Nexо.

„Имаха данни, че сме в България, а след това, че сме избягали. Начетох се на всякакви небивалици за турска, сръбска и каква ли не граница“, сподели той, а аз съм при семейството си, обяви той.

„На 12 януари прокуратурата от пресконференция отправи обвинения към Nexo и към четиримата, които сме в управляващите органи. Детайлите бяха доста оскъдни. Най-гръмкото обвинение бе за съпричастност, за тероризъм. Беше показан слайд с две транзакции, т.е. Излиза пари от компанията и отиват в Байнас – най-голямата борса за криптовалути. Първата е на 5 ноември 2019, а втората – на 3.02.2021 г.“, уточни Тренчев.

„Сумите са засекретени с маркер. Хубавото на блокчейн технологиите е, че всичко е публично достъпно и много бързо с безплатни сайтове към публичните регистри на транзакциите те могат да бъдат идентифицирани“, добави той, след което показа данни за тях и уточни, че първата е за 1500 долара, а втората – за $400.  Те излизат от наш клиент, изтъкна съоснователят на криптокомпанията. 

Две години след първата транзакция става ясно, че адресът принадлежи на човек, който е санкциониран, заяви бизнесменът. 

„Това означава, че две години по-рано този човек не е бил в забранителен списък на израелските служби“, уточни водещата, а той сподели, че се радва заради това, че толкова бързо е разбрала това. Дава ми надежда, че и другите хора го осъзнават, добави Тренчев. 

„Ние като институция следим всички входящи и изходящи транзакции към нашата платформа“, добави той.Бизнесменът уточни, че това е сертифицирана програма, с която се следи дали паричните потоци са чисти, или не. Тя се използвала от ЦРУ и ФБР. 

За политическия елит

Тренчев потвърди, че се познава със съпредседателя на ДБ - Христо Иванов. “Познавам Христо Иванов. Аз съм бил част от публичния живот в България преди години. Но не виждам как това е релевантно. Ние сме една шепа хора в България”, коментира Тренчев.

Той е категоричен - двамата не са разговаряли за дарения. “Не знам как по-ясно да го кажа. Ние сме глобална компания, която не предлага услугите си в България, която успява без публични средства, европейски фондове, обществени поръчки и политически чадър”, категоричен е той. 




В категории: Крими


62
Коментара по темата
62.
6O Tролиш ли
26.01.2023 04:26:39
0
0
Баце,платен трол ли си или просто си избочил от годинките и натрупаните комплекси... :D
61.
Рокфелер
24.01.2023 06:23:05
2
0
Малки ебани ПЕДАЛЧЕТА, не си играйте с биткойни, с фалшиви документи и т.н.
Това са сериозни неща , не защитавайте измамника Тренчо, това не е игра зад компа, държавата ще го сложи на мястото му, няма да получи нищо.
Защо се крие в Дубай да дойде и да се защитава в съда да обори с аргументи обвиненията и ще бъде свободен като волна птичка?
Малкото черепче се репчи по NEXO TV , да не стане малката булка в близкия изток скачат на мъже да са го поебали малко педалчето Трени облака ,въздух под налягане.
60.
До 57
24.01.2023 06:05:48
2
0
Има в един друг сайт дето се обръщат с думата "бате" зависим от белите магистрали и алкохолизма . В. Петев перушината с разпорено дупе отзад ,отворко .
Пий си редовно субстанцията и за биткойни не говори и не защитавай измамници, психар, шано, олигофрен, малоумник.
59.
Хахахахахаха
23.01.2023 15:31:59
1
5
Тези скрйншоти не показват абсолютно НИЩО! Имаме един, който е сложен за главен прокурор и единственото , което постигна до сега е да бъде наричан КЛОУН! Егаси продънената държава. А първосигналните вярват и храчат. За това ще плащате обезщетения!
58.
Тиквата
23.01.2023 08:52:20
1
7
Басимус, тези за какви милиарди говорят? Аз цял живот "само работа, работа, работа" и не съм скатал и половината. Да бях учил за IT, ама като не ми върви. Даже и с калкулатор ми е трудно. Аз калкулатор казвам на калашника
57.
Do 52
23.01.2023 08:27:42
1
2
Oo kolko si prost,bate
56.
Ай ти ти ти
23.01.2023 06:48:02
1
14
Дебелата Лора и Светльо Индиеца вчера изкараха по един хонорар в биткоини.
55.
Р. Р.
23.01.2023 06:39:04
1
8
20-30 години шайка бандити мародерстват и безчинстват, вика крипто-Тренчев.
Ама ти, момче, беше коалиционен партньор с ГЕРБ в Реформаторския блок. Управлявахте заедно. А баща ти е от Държавна сигурност.
Някой постави ли вече диагнозата на този Рамбо и Заличител! Той бил много страшен, бе!
Антони - малкия Череп!
54.
FBI
23.01.2023 05:47:38
0
11
Този не е Фараон, този е Луд фараон от Сектата на крипто наркоманите. Копие на Пабло Ескобар, когато обяви война на Държавата Колумбия и преди да го гръмнат американците на покрива.
Бил имал интелектуален капацитет да смажел прокуратурата. Втори Киро от Курило от света на криптото. Изпъден от САЩ измамник, за който обаче няма водещ да го пита кога ще върне парите на измамените.
53.
777
23.01.2023 05:27:53
3
8
Голяма “Промяна” с Асен Швестера Киро Ментето и Слави Кавала, няма що?!!!
Асен Василев е от малкото участници в двете “БГ афери на века” - КТБ (5 милиарда) и NEXO (95 милиарда). Има ли #КОЙ да попита Асен Василев от “Продължаваме Шарлатанията” колко пари прибра в пликове в джоба на сакото като служебен министър на енергетиката на Росен Плевнелиев през 2013 година (тогава беше по-слабичък), за да не пипа парите на държавните енергийни дружества в банката, която фалира година по-късно. А преди Асеня министър на енергетиката беше видният реформатор от ДБ и кръга “Капитал” и сегашен районен столичен кмет Трайчо Трайчев и той пак си траеше за трупането на държавните активи в КТБ. Еееех, другарю Прокопиев, как все се въртите с вашите хора около КТБ и NEXO като тлъсти кебапчийски котараци пред месарница и все сте “невинни”. И ДАНС и прокуратурата беше сезирана миналата година, дано са го разпитали поне от кумова срама….

ПП
Спомням си как “Капитал” тогава много “натискаше” ужким да се изтеглят милионите от КТБ на НЕК, Булгаргаз и БЕХ, но Асена с полираните нокти и Вечната Амбър Трайчо нямаха голямо желание (300 К месечно).
52.
До 50
23.01.2023 05:04:50
4
15
Само меки китки, леви резби , педерунгели от Ай ти сектора подкрепят този измамник Тренчев.
Държат по цял ден мишки и лапат пишки.
51.
До 50
22.01.2023 23:16:19
9
2
Вярваш ли в глупостите, който си написал ?
Бъркаш желаното с действителното.
50.
Нормалност
22.01.2023 22:23:18
12
16
Подходът на Антони Тренчев е единствено възможния и печелившия, защото прокуратурата и Пеевски/Борисов, които несъмнено стоят зад атаката с тероризъм и ОПГ на Нексо, действително нагазиха в небрано лозе. Забавно е да се гледат как мутрите се справят в дигиталния свят - гледат, че някакви младоци правят огромни пари - 94 милиарда долара, очите им извръхват от орбита, представят си как тези пари финансирарт техните политически опоненти, и паниката е на макс - вият като линейки. Спешават Гешев да арестуват компютри, криптокюлчета, изобщо каквото може да се арестува, а той, само това може. Не стреляйте в пианиста Гешев, той толкова може.
Както се казва, видяха че американското правосъдие нещо се разбира с Нексо, и те си помислиха, че и те могат да се включат в атаката, като използват заслона на "американското правосъдие". Оказа се, че играта с Нексо е в друга лига, в която те не членуват.
Този милиард, за който ще съдят прокуратурата, поставя Гешев в жежко положение, защото ако така вървят работите, след 82 те милиона лева, които трябва да платим като данъкоплатци на Лев Инс, и милиардите за КТБ, ако се прибавят и нови милиарди - това дело няма да се гледа задължително в български съд, може да се окаже, че прокуратурата просто дестабилизира финансово България и е опасна за националната ни сигурност. Той затова Тренчев подсказа за американски инвеститор и партньор, който е бил малтретиран от прокуратурата. До едно време, Пеевски и Борисов могат да прехвърлят сметките по политическия си пехливанлък на държавата, но при тези милиардни суми нещата загрубяват. Прокуратурата не може да докаже дела и злоупотреби са малки милиони, а пък големите дела направо ще се изгуби.
Нексо имат значителен финансов ресурс, който за разлика от КТБ на Цветан Василев е извън контрола на българската прокуратура. Изглежда Тренчев и Кънчев са очаквали, че те могат да бъдат атакувани от България, за това нямат никакъв бизнес тук. Дори международната заповед за арест на Тренчев, която прокуратурата размахва пред камерите, няма да тежи много пред всеки съд, който разгледа преди екстрадицията, доказателствата и практиката на бг прокуратурата да арестува и послед да обвинява. Тоест да рекетира.
Обобщено - Тренчев правилно през цялото време атакуваше и сега прокуратурата няма друг ход освен да агресира допълнително, очевидно спрямо служителите на Нексо в България, спрямо роднини на Тренчев, спрямо всичко което има у нас, запори, арестуване на близки, злобата им ще прелее, но няма как да произведат достоверни обвинения - в обозримо бъдеще, тъй като наетия форензик от същата международна консултанска фирма, която им помогна за КТБ, не може да произведе резултат, с който да опровергаят казаното от Тренчев и от екипа от юристи, които ще бъдат наети за да съдят прокуратурата за щети от накърнена репукация.
Смяната на Гешев и Пеевски и Борисов е неотменимо условие за да има нормален бизнес у нас. Не са само Ай Ти хората, но и всеки друг успешен бизнес.
49.
До 47
22.01.2023 22:20:01
3
6
Жалко, че не довършиха Белене за още 4-5 млрд !
Имаме площадка, лиценз и реактори но новите ни господари не дават на колонията си българия да се развива като държава !
Затова вместо АЕЦ за 10млрд ще слагаме невиждан никъде по света американски реактор в Козлодуй за 30 млрд.

Дано най-после пак ни освободят от демократичното ни робство !
48.
Насето Ментов
22.01.2023 22:06:39
2
5
Момчета и Момичета, тая работа не е като оня работа. И със синчето на Шулева и със набора от Варна е проведена беседа на международно ниво, казано на друг език - щом от МОСАД са искали разговор с тях,значи има защо. Друга тема е,че и #каскета и Тренчев трябваше да си мълчат. Има още бая за писане, просто от CNN подхванаха Ружа и е с приоритет:

https://edition.cnn.com/2023/01/22/business/ruja-ignatova-cryptoqueen-fbi-most-wanted-cec/index.html
47.
Само Споко!
22.01.2023 21:26:41
6
12
Мутрата Борисов и ортаците му Пеевски и Доган харизаха 3 милиарда за турски поток и още 3 милиарда за Белене. Сега 1 милиард да платим за малоумщините на Каскета е направо дребна сума!
46.
Народ бг
22.01.2023 20:53:14
3
10
На 6 с-у 7януари е арестуван Кален Методиев работел в NEXO като ПЕРЯЛ милиони пари на МОСАД но също и на враговете вя Мосад Мохамед Махмуд ливанец от Хизбула
Калин Методиев перял ня всеки с излишен кеш
Живеел в НюЙорк на последния етаж на небостъргач с пентхаус за 25 Милиона$
Калин Методиев е СИН на шефа ва Варненски Медицински Институт д-р Методиев койте е ПОЧЕТЕН консул за ИЗРАЕЛ във Варна и има бизнес с опити с хора изпрабва нови лекарства/странични ефекти и ИЗНОС на човешки органи на бг граждани за ИЗРАЕЛ
Методиев джуниър троун агент на ЦРУ,Мосад и бг служби рушил да захлеби и от тухнету врагове и сгрешил
45.
До 44
22.01.2023 20:50:41
4
20
На тези педали от промяната Чатаев ли им казват вече?
Чартаеф ,чаршаеф, като Ленчето от парапета ,чат платформите софтуерни мишоци с рапорени халки отзад?
Действителната личности Чатаев с това име сигурно вече са го поебали малко, като нежното Тренчо!
44.
XXристин Чатаев
22.01.2023 20:37:29
1
10
Аз съм страхлив и анално разтропан от игра с вибратор, от мен терорист не става.
43.
А?
22.01.2023 20:35:45
2
5
От доста време не живея в България, каза Антони Тренчев
-----
А? Нали уж вчера в статия на Флагман не живееше в България? Флагман, що лъжконите ве?
42.
До 40 Лена ти ли си
22.01.2023 20:33:29
3
25
Кой закон визираш бе Ленче?
Да не е закона на Прокопи и ПП:
На капия да те хванат, отричай :)))))
41.
До 38
22.01.2023 20:26:47
4
22
Личи си олигофренче, че нямаш понятие от определени теми, с думата "средства" се издаде че си измамник ,софтуерен мишок от промяната.
В определени науки се нарича пс- парични средства. Ъъъъъ, ааааа....
40.
До 39
22.01.2023 20:23:21
16
4
Вземи пак да прочетеш закона!
С малоумници не ми се спори....
39.
До 34
22.01.2023 20:20:36
3
29
Ти лихвар ли си бе?
Нещо искаш да се изкараш неподсъден ли?
Лихварството е кредитиране без лиценз и е подсъдно по света и у нас дори!
Бадева ти плащат да тролиш!
38.
До 36
22.01.2023 20:19:25
11
2
Средствата?
Малоумник си и туй то!
Калтак!
37.
Тренчев е аутсайдер
22.01.2023 20:16:04
6
30
Щял бил да съди за 1млрд България, неговите колеги Киро и Кокорко, без да съдят 9 млрда за 9 дни прокопсаха, защото са печени и го могат!
Цялата държава като фирма управляваха, печалбата и комисионните за тях и ПП, а разходите и загобите за народонаселението!
За това са по-големи фараони от Тренчев, който се крие на топло и песъчливо, а колегите му си разиграват коня в моята Родина!
36.
До 34
22.01.2023 20:13:37
6
21
Според НК, там има и нещо друго, но сам намери и хвани члена и си го мушни отзад.
Средствата не са негови, а този Тренчу говори от името на фирма без лиценз глупак.
35.
Истината е, че
22.01.2023 20:09:50
6
25
Група крадци си изкарват парите с мамене на хора или на системата.Тези ми приличат на "удари ме да те осъдя".това е новата реалност.Не е необходимо да работиш за да имаш.
34.
До 25
22.01.2023 20:00:59
25
8
Хайде сега ми намери в кой закон е забранено да кредитираш със собствени средства.
33.
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!
22.01.2023 19:59:43
18
6
ФЛЕГМЕН –ПИК САМО ЛЪЖИ БЪЛВАТЕ !!!!!!!!!!!!!!
32.
V_P
22.01.2023 19:58:14
0
37
Гледах, между другото, както би казал ген. Атанас Атанасов, докато балансира мозъка си с химикал в ръка, Антони Тренчев преди малко в ролята на “Карате кид” – България и много ме изкефи младежът!

Първо, толкова много въздух има в него, че я издуха Лора Крумова, като Врачански ветър в код “жълто”.

Второ, така яко ошамари с критики Гешев, че компютърът на прокуратурата, разбираш ли, бил слаб и понеже там били прости, не се били сетили още навремето, преди да поскъпне газта, да си купят външна памет от Amazon, а всичко това от своя страна пък така вдигна ефирното напрежение, че допуснах, че най-накрая американците от съжаление ще възложат на малка фирма от щата Айова да ни прати на имейла някаква законодателната реформа, щото много скоро в България функцията I am not robot ще стане напълно излишна.

Трето, в стил Games of Thrones, в края на интервюто Антони тържествено обяви, че Доброто щяло да победи! И аз таман да го питам, има ли му телефона на Доброто, че искам да говоря и аз с него по една благородна кауза, когато пясъчната буря заглуши ефира.
31.
Парапетгейт
22.01.2023 19:54:23
4
33
Антони Тренчев по Нова телевизия.
Nexo ще съди България за 1 милиард долара. Защото щели да се листват на Nasdaq, пък претърпели имиджови щети.
Е, как?! Летиша Джеймз, главен прокурор на щата Ню Йорк, обяви, че забранява на Nexo да работи на щатския пазар още 5 години.
Кирчо , Кокорчо, , Христо, Сандо и компания са измамници.
Мостове, тунели, танкери ,яхти ,посредници комисионни, инфлация, завод за електромобили ,пирамиди, криптовалути ,фараони ,кражби и продажби.
Раздаване на публичен ресурс от ББР на любовницата си, попълнете на декларацията с невярно съдържание .
Уж един патрон нямало за Украйна, а се оказа че давали на съседни държави и крайна дестинация е там.
Още 100 лъжи могат да се посочат за Пи Пи и Дайбъ които са и нарушение на много закони.
30.
Гошо
22.01.2023 19:39:15
49
13
Аве пичове детотролите против младежите, да ви питам: с какво точно са ощетили България Кирчко, Кокорчо и сие? За няколкото месеца, през които управляваха какви точно загуби са причинили? Аз лично не се сещам. Ама знам за едни доказани милиарди загуби заради Белене, Турски поток и за още едни милиони, дето ще ги плащаме заради ялова и некадърна прокоратура. Та - дайте да сравним кой колко е откраднал и от кого? Щото е ясно, че всички са крадци, ама аз предпочитам тези, дето не крадат от българите.
29.
Божков направи ПП Българско лято
22.01.2023 19:36:11
3
31
Тренчев да направи ПП Българска зима и ако не се получи, може да ни съдят, че не сме ги избрали!Може да стане коалиционен партньор на ДБ и ПП, с Борис Бонев начело.
Дубайска връзка, или врътка.
Спецов също може да се включи ;)
28.
Fak
22.01.2023 19:30:53
7
26
Мишките зад клавиатурата , много отворени като Асен жартиерата отзад.
Измамническата банда от промяната ,разградската левица може да са учили за софтуер и хардуер, но банкова дейност и ценни книжа е друга материя.
27.
Пеевски
22.01.2023 19:18:59
41
19
Заради мутрата с Каскет, България е платила 82 милиона лева обезщетение на Лев Инс. Разбира се, тези пари ги плаща малоумния електорат, да не мислите, че гешефтарите са се лишили от 14та и 15та заплата! След няколко години стотиците милиони за политически пиар на ГРОБ-ДПС отново ще ги плаща електората...
26.
До 24 еф-чото
22.01.2023 19:18:58
11
44
Гласувай пак за ОПГ ПП+ДБ и после реви, че живота ти е лош!
Просто Кировците са тъпи, но лакоми далавераджии!
Не случайно ДАНС проверява разминавания при машинния вот.
Настимир Ананиев, Асен Василев и "Промяната" горят в скандала с криптоизмамата NEXO!
Настимир Ананиев и "Промяната" горят в скандала с криптоизмамата NEXO
25.
Ха ха ха
22.01.2023 19:17:12
5
48
Не е банка, но извършава кредитиране, няма лиценз за банкова дейност и не са измамници тези от NEXO.
Мършите от промяната , пирамидата и офис планктона от жълтите павета са едни същи измамници и крадци...
24.
еф
22.01.2023 19:13:43
42
13
Проблема не е да платим 1 милиард, което е твърде вероятно, а атаката срещу единствения ни отрасъл на европейско ниво с много инвестиции - ИТ сектора. Последствията от играта за връщане на ГЕРБ ще са дълготрайно негативни, а щетите в пъти по големи.
23.
до 18
22.01.2023 19:07:18
3
28
Натиснах - и ми отчета един - и 32+ .
Всичко е честно все едно е създадено от НЕКСО !

Той е изнасилвач но не е изнасилил ни една българка. Много си умен !
22.
****
22.01.2023 19:07:14
28
16
Гледах внимателно интервюто по НОВА. Сега чета коментарите и не мога да проумея простотията на голяма част от българите, които се изказват по материя от която нямат и елементарна представа!
21.
Кръга банкя
22.01.2023 19:06:20
31
42
Най-интересното от целият шум е, че излязоха контактите на борисов с генерали от ДС. Не, че не беше обществена тайна де.
20.
До 15
22.01.2023 19:02:43
33
12
Ружа е всепризнат гений още от малка, прочети и биографията. А двете компании нямат нищо общо, на ружа е типичната пирамида Понци, докато Нексо е компания с активи и покритие. Информирай се, има гугъл (опг) :-)) А пари не дарявам на друг освен на болни деца и то левчета щот нямам много, но от сърце. А и сайта им си бачка и профита им расте, що от ФБР не са го свалили ако има нещо нередно, бре :-)
19.
Прави ми впечатление
22.01.2023 18:58:11
9
64
Една и съща тролска маса е на амбразурата в защита на “Промяната“ и критпобанката Nexo!
Втора седмица всичката тролска маса е хвърлена в защита на атакуваната
от прокуратурата и ДАНС криптопирамида “Nexo“. Видни “специалисти“ ни обясняват колко тъпи са българите, как нищо не
разбират от “криптовалути“, курсове, бизнес и управление. И тези момчета
от “Nexo“ какви робинхудовци са и борци срещу системата и статуквото. Същата тролска маса плюс медии, “анализатори“ и диванни експерти бе
хвърлена на амбразурата да рекламира преди една година “Продължаваме
промяната“. Усмихнатият Кирил Петков е Джон Траволта, а Асен Василев-Лейди Гага. Какви момчета, каква експертиза (ХарварТ майна), зарязали хубавата си работа в чужбина и дошли да ни оправят.Единствено и само Гешев им пречи да фалират България, за това е канонадата от лъжи и интриги към него!
18.
Ей коментатори
22.01.2023 18:57:56
66
57
Тези лица не са ощетили България нито с лев! Защо не се активирате срещу лицата ограбили нас и държавата ни през последните 33 години?
17.
PS
22.01.2023 18:57:37
5
57
Клавиатурните мишки дето защитават измамника Тренчо , четете бре мърши това не ти е клавиатура и игрички зад компа.
Уж не били банка , но давали кредити, нямал лиценз ,а какво прави офиса му в София и водещия глупак от БТВ гледа тъпо!
С това изречение като самопризнание за измама в щатски съд го заковават с 100 години затвор.
Там ще стане женичка , като го гледам каква нежна кожа и фигура има отворкото Трени палячото.
16.
XMMMMM
22.01.2023 18:55:23
6
52
NEXO босовете сега могат да си поискат обратно даренията от Христо Иванов и неговата партийка ДБ, както и милионите налети за безсмислена реклама в изданията от кръга Капитал на олигарха Прокопиев. Вероятно Настимир и Асен Василев също са намазали дебело филията с пари от NEXO. Без да го искат, със споразумението с NEXO властите на САЩ са заложили бомбата със закъснител с българската крипто пирамида да избухне точно в последната седмица от кампанията за извънредните парламентарни избори у нас в началото на април. Ще позволят ли САЩ български партии да си правят политическа реклама с пари, откраднати от американски граждани??
Морално ли е ДБ и ПП да парадират с връзки в посолството на улица “Козяк”, а да си правят пиар с ограбени от американци пари?
Морално ли е да приемат крадени пари от бизнесмени, изгонени от САЩ, а да прокламират “евроатлантически” ценности?
15.
до 11
22.01.2023 18:54:10
17
47
Питай Ружа Игнатова !
Тя най-добре знае дали трябва да си умен за да създадеш компания за милиарди на Запад.
Сравняваш Гугъл и Майкрософт с Хелп Карма пардон с Нексо ли ?
Ой майкоо.
БЕгай да даряваш 19 999 !
14.
Този е пътник и го знае
22.01.2023 18:53:11
6
44
Сигурно Nexo пичовете имат няколко милиарда долара на склад или в разни активи по Дубай и София.
Защото, ако не върнат парите на американските си вложители, следват съд до дупка и пак ФБР, и пак прокурори, и пак регулатори, този път и арести. “Вълкът от Уолстрийт” го помните, нали, как свърши? Колежката им Ружа Игнатова обра китайците и индийците, за да върне част от парите на американците и арабите и пак се покри, защото ФБР си търси всичко до цент с лихвите.
Ще продължат ли по нейните стъпки Тренчев и останалите фараони? Сигурно е, че няма измъкване от тази схема по легален път.
13.
Гунчо
22.01.2023 18:48:56
7
1
Блазя му на този.И аз искам такива кинти ама нямам
12.
Мазен, че чак капе
22.01.2023 18:43:16
8
54
Тва хюмне още с бело на устата, ама иначе щял да съд, пфф!
Я се приземи на земята ве мамино синче!
До вчера беше по фустата на майка си, цял живот галеник на "съдбата", голям го даваш, а се криеш като мишка
11.
До8
22.01.2023 18:42:09
60
25
Верно трябва да си много тъп за да създадеш милиардна компания нали :-)) Разследва го само гешева макар, че компанията не развива дейност в България :-) Нарушил е регулацията, плаща си глобата, това е. Гугъл, майкрософт и фб плащат редовно милиарди глоби на регулаторните органи, престъпни организации ли са?
10.
Браво
22.01.2023 18:40:14
32
14
Супер. От сега нататък повече като Тренчев .......кради от Запада, а не като Борисов от България
9.
Да си дойдем на думата, баце
22.01.2023 18:38:55
40
12
''Имало е коментари от страна на органите на реда, че сега ще се научим на кой да даряваме пари'', подчерта Тренчев.
8.
до 7
22.01.2023 18:35:21
16
76
САЩ и Великобритания го разследват а той се прави на отворена мишка скрит при Божков.

Трябва да си умен и красив за да си толкова тъп !
7.
Респект
22.01.2023 18:29:00
101
37
Голям Антони Тенчев,рекна им го директно на мафиотите
6.
Бс
22.01.2023 18:28:55
33
11
А възможно ли е циркът да е симулиран,с цел съд за 1милиард обезщетение?
5.
до 3
22.01.2023 18:25:48
7
68
Щял да се листва на НАСДАК ?!
Това го твърди фгеният Тренчев и още 8 щатски Прокуратури !
СМЯХ !!!
Те не го пускат в селото той за къщата на попа пита !

Е затова "интервютата" бяха ЖАЛКИ !
4.
Типично герберски
22.01.2023 18:22:38
53
23
Това дали не е акция на Герб против конкурентите?!От там са известни,че предават свои хора или ги изнудват,какво като са били съдружници? Нещо е станало и сега ги стъпкват.
3.
1 милиард!!!
22.01.2023 18:21:26
46
24
Най-добрите фирми на глобално ниво оценяват щетите, които ни нанесе акцията на българската прокуратура . Става въпрос за над 1 млрд. долара и ще вземем мерки да си отстоим интересите. Той уточни, че щетите са особено големи, защото компанията е била пред лансиране на американската борса НАСДАК. Сега това се отлага, защото трябва да изчистим щетите от тази некомпетентна акция на прокуратурата. В отговор на въпрос, Тренчев посочи, че се уточнява дали иска да е срещу държавата или прокуратурата., каза още той по Нова телевизия.

Няма проблем, ние сме свикнали да плащаме заради гешев. Нито едно спечелено или завършено дело, е.ати въздухара.
2.
XX
22.01.2023 18:20:58
40
13
Не знам за Nexo, но знам, че ЕС и НАТО финансират и подпомагат ислямския тероризъм. Случаят с Чатаев е едно от многото доказателства за тозе факт.
1.
гледахте ли го ?
22.01.2023 18:18:05
31
71
УЖАС !
По всички българоезични американски медии у нас един след друг тези монолози на криптовагините !
Нито дума за : баща му от ДС !
За общите фирми на баща му от ДС с Генералите от ДС и Бойко Борисов !
Нито дума за това, че осем американски щата го гонят този.
Нито дума за това защо се крие след като нищо не било и бил сключил споразумение ?
Служителите му сами избирали да даряват по 19 999лв на ДБГ, защото са будни и интелигентни.

БТВ и НОВА трябва ДА СЕ ИЗГОНЯТ от България !
Ненужни и напълно слугински НЕБЪЛГАРСКИ телевизии !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На Велики понеделник задължително трябва да... На Велики понеделник задължително трябва да... По време на Страстната седмица постите навлизат в своя най-строг период ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски  Подготвя се почвата за връщане на Борисовата държава - завладяна съдебна система и имитация на честни избори, предупреди ген. Атанасов Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Специализиран екип от 78-ми батальон за осигуряване – София, разузна, транспортира и унищожи силно корозирала фугасно-осколъчна авиобомба AN-М30А1 Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Над 70 деца посетиха пристанището и разгледаха терминалите, за да се запознаят с работата на своите родители Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори