×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Масов лов на украинци


Масов лов на украинци
Кандидати за пушечно месо няма. Дори мъже на възраст над 55 години са задържани по улиците, за да се бият срещу руснаците
22 Януари 2023, Неделя, 17:20 ч.
Автор: Флагман.бг,снимка и видео: Борис Рожин

Мъже се залавяли във всички градове, за да ги пращат на фронта

В цяла Украйна трескаво се опитват масово да вербуват мъже за войната, пишат чуждите агенции, цитирани от БЛИЦ.

На фона на военните успехи на руската армия и тежките загуби в подразделенията на въоръжените сили на Украйна и териториалната отбрана, военните комисии хващали хора по улиците, у дома и на обществени места почти денонощно. 

Мъжете се ловували във всички градове, особено в източната част на страната, където населението на рускоезичните („проруските“) региони отдавна се считало за второкласно.
 


В категории: Войната в Украйна


12
Коментара по темата
12.
Укроп
23.01.2023 19:54:23
2
7
Стига са се бавили братушките и да приключват вече това туморно геополитическо образование Украйна!
А ние трябва да настояваме за автономия за българите там!
11.
До 10
23.01.2023 14:16:49
7
4
Има български доброволци в украинският чуждестранен легион. Знам защото познавам един такъв. А аз ще си призная, мен ме е страх, и нямам обучението. Но към момчетата които отидоха и към самите украинци които дадоха як отпор на руският окупатор не чувствам нищо по-малко от уважение и адмирация.
10.
Барон Мюнхаузен
23.01.2023 14:00:01
4
7
Трябва да се каже на еврейчето зельо, че в България има много желаещи да се бият на негова страна, например Соломон Паси, генерал гном, Ристо носа и тям подобни! Да нарамват по една пушка и на бойното поле! Българския народ с радост ще се раздели с тях!!!
9.
Към окопите
23.01.2023 07:57:05
2
12
Киро, Тиквата, Атанасов,Ристю,Копейката,Ахмат Карадьйь Янев и все другие при Зеленски на помощ
8.
Мнение.
23.01.2023 07:53:01
9
9
Не вярвам на нищо казано от про-руски усти, и писано в про-руски сайтове. Не можете да ме убедите в обратното, ако съм в грешка времето ще си покаже.
7.
Гннвм
22.01.2023 21:47:47
3
24
Да дойдат да си ги съберат и от Бг…
6.
Киро
22.01.2023 21:20:54
6
26
Ми то и в Русия е така като започна мобилизацията и те дрямаха по границите и по селата скрити.Война е и никой не иска да воюва това е истината 21 век сме не сме средновековието да водим войни за територии.
5.
Ох малиии
22.01.2023 20:41:25
16
12
Май почва масов лов на копейки и рибли че жуже насира на гащи
4.
ХХ
22.01.2023 18:40:52
7
15
Ох ни знам.Блиц ли да вярвам на Поглед инфо или ....
Ни знам вече. 260 000 само за седмица след обявяването на мобилизацията
https://youtu.be/k6XwTXGQn-M
Като знам Блиц Робин и Подоляк колко пъти обкръжиха и превзеха Бахмут.
https://youtu.be/k6XwTXGQn-M
3.
ХХ
22.01.2023 18:32:11
9
29
Още 2015 година вестник Ню Йорк Таймс имаше статия на подобна тема. Не знам как рускоезичните търпят това и не са обърнали оръжието към редовната армия, азовците и натовците зад тях.
2.
странно
22.01.2023 18:22:36
16
55
Какво ви става, че почвате да публикувате истината ???
1.
вЪЙ
22.01.2023 17:33:58
15
56
Е те що не ходят доброволно да одисват на онова чифутче. Срамота.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори