×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Актьорската кариера на дъщерята на президента виси на косъм, Румен Радев я спря от главната роля във филм на Максим Генчев


22 Януари 2023, Неделя, 13:28 ч.
Автор: Флагман

Аз говорих с дъщеря ми за тази раздухвана истерия за нейно участие във филм и искам да подчертая, че от нейна страна няма поет ангажимент, няма договор за участие във филма, каза държавният глава

Със скандал още преди старта си започна актьорската кариера на президентската щерка Дарина Радева. Третокурсничката от НАТФИЗ вероятно няма да участва в новия филм на режисьора Максим Генчев по нареждане на баща си Румен Радев след разразилата се буря около проекта, който ще се финансира от БНТ с държавни пари, пише Ретро.

„Аз говорих с дъщеря ми за тази раздухвана истерия за нейно участие във филм и искам да подчертая, че от нейна страна няма поет ангажимент, няма договор за участие във филма. Радвам се, че моите деца избраха да останат, учат и да се развиват в България въпреки политическите нрави, които непрекъснато ги подлагат на изпитания“. С тези думи президентът отрече бушуващите в последните дни слухове около потенциално участие на Дарина Радева в предстоящия проект на печално известния с филмите си „Дякон Левски“ и „Ботев“ Максим Генчев.

Като потвърждение, че щерката на президента е отказала ролята си може да се тълкува и изтриването на публикацията от личния профил на Генчев във фейсбук от 18 декември, в която той гръмко обявява участието на Дарина в следващата му историческа продукция „1349“. Сюжетът е по пиесата на Иван Вазов „Към пропаст“. За нейното създаване писателят се уповава на повестта си „Иван Александър“, вземайки историческия факт за женитбата на цар Иван Александър с еврейката Сара, което води до поредица от пагубни последствия за държавата. Проектът на Генчев е финансиран с 285 000 лв. субсидия на редовна сесия за филмопроизводство в БНТ, която се е провела през юни 2022 г.

Още преди месец стана ясно, че Дарина се е явила на кастинг за лентата заедно с още свои колеги от НАТФИЗ и е била избрана за ролята на еврейката Сара. Според сюжета на филма тя е любовница на царя, а после става и негова съпруга. Преди да гръмне мащабният скандал, се заговори, че Дарина щяла да получава хонорар от 400 лева на ден, а снимките щели да започнат още през април в старопрестолната столица Велико Търново и в Бачковския манастир. Впоследствие тази информация не бе потвърдена.

След атаките срещу щерка му Радев имал сериозен разговор с нея, като ѝ дал правилен родителски съвет – да се откаже от ролята, доверяват близки до семейството. Според кинаджии не би било добър знак талантливата студентка да дебютира във филм на режисьор с, меко казано, съмнителна професионална репутация. Дарина била сериозно разстроена от атаките срещу нея в последните дни, но в същото време се притеснявала и за кариерата си в киното и театъра, осъзнавайки, че каквато и роля да спечели, ще бъде упреквана, че е била уредена от баща си. Това довело до напрежение и свада между нея и татко ѝ. Дъщерята на държавния глава жадувала за пробив в голямото кино отдавна и заради това приела идеята да се снима в новата лента на Максим Генчев.

Досега красивата Дарина се е изявявала единствено на театралната сцена на НАТФИЗ. Догодина тя ще се дипломира заедно с класа на доц. Пенко Господинов и смятала, че участието ѝ в историческия филм щяло да ѝ донесе само позитиви. Тя била омаяна от суперлативите, които режисьорът Генчев сипеше по нея, преди да гръмне скандалът. „Дарина е дар за българското кино от класата на Коканова. Гласът ѝ е водопад в пустинята, емоцията ѝ е чиста и дълбока, лицето ѝ е за четката на Рафаело“, коментира за младата актриса прочулият се преди 10 години актьор с участието си в рекламата за кренвирши „Ооо, Пепи“. Въпреки комплиментите към щерката на президента на Генчев, който забърка цялата какофония, вероятно ще му се наложи да ѝ търси спешно заместничка.

Припомняме, че 22-годишната девойка и брат ѝ Георги са деца на президента от първата му съпруга – банкерката Гинка Кесякова. С нея той се разведе през 2014 г., а 2 години по-късно се ожени за настоящата си половинка Десислава. Дарина завърши столичното 35 СЕУ „Добри Войников“ през 2020 г. Докато бе гимназистка, играеше в училищната театрална трупа „Ле Страпонтен“. Още от IX клас мечтаела да продължи образованието си в НАТФИЗ, където бе приета с един от най-високите резултати.


В категории: Лайфстайл


9
Коментара по темата
9.
"Филма" ще е поредния провал
24.01.2023 09:40:01
0
5
на пишман-режисьора, който щедро пилее народните пари, които иначе не стигат за болници, училища, пътища. В САЩ киноиндустрията внася солидни данъци в бюджета, а в България е паразитна хранилка на бездарници.

Радев е измъкнал дъщеря си от гарантиран провал. Другият готвен за главен герой Ники Илиев също заяви, че повече няма да играе във филм на пишман-кинотвореца Генчев. Тъй че отказа и на щерката на Радев не е никаква изненада.
8.
До флагман
24.01.2023 08:11:58
3
1
Що не отидете на Майданата си
7.
Петко
23.01.2023 12:03:28
3
17
И кой създаде този скандал?Псевдо журналисти,и завистливи политици,които не виждат себеси,и своите близки,но са готови да вгорчът живота на опонентите си,използвайки жълтите медии.Това,че си дъщеря на Президента,означава ли,че нямаш право на труд,че трябва да те изолират от всички,и всичко?
6.
Светла
23.01.2023 10:55:51
5
9
Какво те издразни, че ми пипаш коментара, не съм писала, че са квартални гъзарчета или пък с реактивност като в табор са актьорите или пък, че не е вложено никакво нравствено естетическо, етическо в образите на българското
5.
Светла
23.01.2023 10:07:13
5
2
Вместо да му благодарим, отново сме готови да се впускаме в немощ и в мизерната част на същността си. Глупаво е да тръгнем да засягаме зрителите, че не са свикнали да гледат исторически филми. Актьорите ни трябва да престанат да тръгват на репетициите си като на почивка на нашето Черноморие, за където също се иска не малко подготовка. В световното и родното ни кино е пълно с образци, към които може би не се пристъпва като към наука, което да се отрази положително в обмена на ценни мисли по профилите на героите. Вместо да се самоизолират и се вглъбяват в ролите си някои сред актьорите ни се присъединяват към прахосници на ценно време с излишни контакти и споделяния
4.
Скиталец
23.01.2023 09:52:09
2
27
Участието във филм на г-н Генчев е вредно за всеки артист, особено - начинаещ
Добре е, че бащата я е възпрял.
3.
Габи
23.01.2023 09:51:04
20
10
От колко години Радев не живее с дъщеря си та да има прово да и разрешава или забранява нещо. Дали в уреждането на дъщеря му за тази роля няма участие и той за да компенсира и навакса някаква родителска грижа?
2.
е
22.01.2023 16:57:32
9
24
Напротив,№1! Чест му прави,че изобщо е позволил на дъщеря си да се насочи към безперспективна професия!Младежките мечти за световна известност и добро влияние върху хората са едно,но реалността-друго!.Не една актриса след години си се нарича"артисала"..
1.
радеф е ЖАЛКАР!
22.01.2023 13:53:13
29
26
Колко долна постъпка от страна на метежника от Дондуков 2!
За да се запази "сух" от цялата ситуация, "прежали" дъщеря си!
Ей на това му се казва ДОЛЕН И МРЪСЕН ЧОВЕК!
Импийчмънт за Рако СКАТАТА!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори