×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

5 причини да изберете Банско за своята ваканция


20 Януари 2023, Петък, 11:55 ч.

Хотелите в Банско предлагат отлични условия за пълноценна почивка през всички сезони на годината. Курортът е най-посещавания в България и се радва на огромен интерес от страна на родните и чужди туристи. Причината са не само уникалните природни дадености на региона, но и разнообразието от активности и развлечения за гостите на възрожденския град. Банско е смесица от съхранени във времето български традиции и ултрамодерни възможници за пълен релакс.

Пет причини да изберете Банско за своята ваканция

В любимия български курорт ще прекарате незабравими дни, независимо дали сте решили да се радвате на белите писти, да обиколите природно-историческите забележителности в региона или да се отдадете на релаксираща спа почивка. Ако обаче се чудите къде да отседнете сред многото Банско хотели, то има най-малко пет причини да предпочетете петзвездното бижу Лъки Банско. 

Хотелският комплекс е само на 450 метра от центъра на селището. Наред с идеалната локаци, тук е гарантират комфорът и удобствата, които професионалният персонал предлага на своите гости. Апартхотелът Лъки Банско СПА&Релакс е сред най-модерните комплекси у нас, еталог за висока гласа и световни стандарти.

Изгодни оферти

Хотелът Лъки Банско целогодишно предлага оферти, на които е трудно да се устои. Те са съобразени с вида на почивката, сезона и празниците през годината. Банско отдавна не е курорът единствено за зимните месеци. Той е любимо място на скиорите и сноубордистите, но тук активностите не стихват и през останалите месеци. 

През зимата хотелът стандартните ваканции за почитателите на белите спортове. Наред с това има изгодни оферти за уикендите, които са съчетани с активности на пистите и с зареждащ спа релакс.

Всеки празник също събира гости от цялата страна и чужбина с атрактивни програми и изненади за посетителите на апартхотела.

През топлите месеци Пирин планина е магнит за любителите на походите, планинското колоездене, скалното катерене и поклонническия туризъм. 

Неповторим лукс и ултрамодерен спа център

Лъки Банско предоставя на своите гости 115 луксозни апартаменти и студиа, както и два ВИП апартамента. Стаите са оборудвани с абсолютно всичко за една перфектната ваканция.

В комплекса се намира най-модерният спа център в региона. Аква екстрите включват открит и закрити басейни. Наред с това комплекса предлага богато разнообразие от лечебни, релаксиращи и възстановителни процедури и екстри. В спа зоната има био басейни със соли от Мъртво море, в които се поддържа температура от 33 градуса. 

Сред атракциите са Ледената и Солната стаи. Първата подобрява кръвообращението, тонизира тялото и действа благоприятно при кожни раздразнения. Т.нар. Солна стая се препоръчва при дихателни проблеми и няколко минути вътре се равняват на няколко часова разходка в планината.
 

lb-poolcroped

В целия спа център водните пространства се почистват по иновативен метод, изцяло с йонизация и електролиза, за да се избегне употребата на химически препарати.

Масово предпочитаните от гостите на хотела терапии са масажи, парни бани, хидромасажни вани и душове, хамам, солариум и много други. В аква зоната са изградени обезопасени кътове за най-малките посетители на комплекса.

Изискана кухня

FondueView1-240x160

Гостите на Лъки Банско СПА & Релакс могат да избират между трите ресторанта в комплекса - Льо Бистро, Леонардо и Фондю. Тук се предлагат изискани специалитети от френската, италианската и швейцарската кухня. Шеф готвачите на апартхотела глезят небцето на посетителите не само с чуждестранните блюда, но и традиционни българска ястия. 

В Банско може да опитате също така типичните за региона гозби, на които може да се насладите само тук. Зареждащи мигове предлага и лоби бара на хотела, където се сервира разнообразие от питиета, коктейли и закуски.  

Ски гардероб и екотуризъм 

ski-pisti-bansko-3

Петзвездният хотел в Банско разполага със собствен гардероб със ски и всякакви пособия за практикуване на зимните спортове. На място могат да се купят карти за лифтовете, а от хотела гостите се карта директно до пистата. 

В останалите сезони на годината се организират преходи в планината. На разположение на туристите са опитни водачи и транспорт. Еко походите са с различна трудност и продължителност, според подготвеността на туристите. Много от туровете са лесно достъпни и включва посещение до едни от емблематичните забележителности в района на Банско.

Културен туризъм

bansko-jazz-fest-2

Град Банско целогодишно е средище за национални и международни прояви в сферата на изкуството и културата. От януари до декември в курорта се организират фестивали на традиционните занаяти, оперни представления, джаз и рок концерти, културни и спортни празници. 

Тук никога не се скучае и всеки може да намери начин за зареждане. Среща си дават артисти от цял свят, а сред запазените марки на курорта са джаз фестивали, оперни премиери, филмови издания, фолклорни прояви и демонстрации на обичаите от региона.

Снимки: Лъки Банско


В категории: Лайфстайл


3
Коментара
Аня Пенчева: Вече нямам снаха!
Аня Пенчева: Вече нямам снаха! 29/04/2024, Понеделник 17:17 1
Флагман.БГ Христо Ковачки се срещна отново с Нийл Буш Христо Ковачки се срещна отново с Нийл Буш 29/04/2024, Понеделник 16:40 0
Кои са най-лошите места в самолета
Кои са най-лошите места в самолета 29/04/2024, Понеделник 15:56 0
Камелия обезобрази и устните си
Камелия обезобрази и устните си 29/04/2024, Понеделник 15:05 0
3
Коментара по темата
3.
Весела
20.01.2023 17:10:59
0
1
Мога да изброя повече от пет причини,поради които моята ваканция няма да е в Банско.
2.
Тюх, че съм кьорава!
20.01.2023 14:53:20
0
2
На мен отначало ми се стори, че видях "избегнете" и реших, че нещо смислено е драснато!;-)
1.
Таня
20.01.2023 14:34:17
4
0
Има и други причини...Определено няма да сбъркате, ако изберете Банско.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Морският ни глас е претендент и в класацията за Албум на годината на БГ радио Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Срокът за изпълнение е 10 месец, летният сезон не е застрашен, подчерта кметът на община Приморско Иван Гайков Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август "Към делото са приобщени множество относими документи, изискана е и справка от Сдружение "Да запазим Корал", посочва районната прокуратура ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да Прогнозата на Флагман.бг е, че оттук може да изпратим трима министри и двама зам.-министри Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Нашенецът я пази в тайна
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори