×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Путин наредил Донбас да бъде руски до март, искал да унищожи Украйна


Путин наредил Донбас да бъде руски до март, искал да унищожи Украйна
Новият командир на руските въоръжени сили в Украйна Валерий Герасимов има срок до март да превземе Донбас - Донецка и Луганска области
17 Януари 2023, Вторник, 07:21 ч.
Автор: Флагман.бг

Владимир Кличко в Давос с жената на Зеленски, искат да се ускорят доставките на ПВО, които могат да свалят руските ракети

Голяма украинска делегация, водена от първата дама Олена Зеленска, е в Давос за Световния икономически форум, за да убеди Запада да достави повече хуманитарна помощ и оръжия на страната, съобщи Франс прес, цитирана от БТА.
 
"Точно затова съм тук", заяви кметът на украинската столица Киев Виталий Кличко пред репортери в швейцарския планински курорт в отговор на въпрос за необходимостта от повече помощ близо година след началото на руското нашествие. "Ето защо е много важно да се срещаме и да разговаряме помежду си. Много е важно да се установяват лични контакти", каза бившият професионален боксьор.

Критична инфраструктура в Киев може да излезе от строя във всеки един момент, призна Кличко, цитиран от Ройтерс. Той посочи, че спорадичните руски ракетни атаки в комбинация с минусовите температури подлагат местните власти на все по-силен натиск.

Кметът на Киев и брат му Владимир Кличко, също бивш професионален боксьор, казаха пред Ройтерс, че западните съюзници трябва да ускорят доставките на системи за противовъздушна отбрана, които могат да свалят руските ракети.

Украйна вече беше в центъра на дискусиите на среща, организирана през май миналата година от Световния икономически форум, който традиционно събира стотици политически и бизнес лидери, отбелязва АФП.

Украинската първа дама Олена Зеленска ще бъде сред първите оратори, които ще говорят лично в Давос днес. Президентът Володимир Зеленски пък ще направи видеообръщение.

В Давос тази седмица са очаквани още много представители на украинските власти, включително кметовете на Николаев и Лвов и министрите на икономиката, културата и цифровите технологии, което прави делегацията на страната една от най-големите.

"Украинската икономика е напълно разрушена, инфраструктурата е разрушена, мирният живот на нашия народ е разрушен", заяви още пред медиите кметът на Киев.

Войната е "трагедия, защото (руският президент Владимир) Путин има безумната идея да възстанови Съветската империя. Живели сме в империята и не искаме да се връщаме в СССР. Виждаме бъдещето си в европейското семейство", каза Виталий Кличко.

Както и през май, руски политици и бизнесмени не бяха поканени в Давос. На мнозина от тях впрочем е наложена забрана да пътуват до Европа. 

Междувременно президентът на Украйна Володимир Зеленски каза, цитиран от ДПА и Ройтерс, че смъртоносният руски ракетен удар по жилищен блок в източния украински град Днепър показва необходимостта от по-бързи и по-добре координирани решения за доставяне на оръжия за Украйна.

Най-малко 40 души са загинали по последни данни при атаката в събота, а 25 остават в неизвестност.

 

В редовното си вечерно видеообръщение Зеленски посочи като друг аргумент "факта, че Русия подготвя нови опити да вземе инициативата във войната".

Украинският президент изрази очакване нови оръжейни доставки за страната му да бъдат огласени на Световния икономически форум в Давос, който започва по същество днес, и на заседанието на контактната група за Украйна в американската военновъздушна база "Рамщайн" в Германия в петък.

Представител на украинското военно разузнаване пък каза, че руският президент Владимир Путин е наредил на новия командващ т. нар. специална военна операция в Украйна генерал Валерий Герасимов да превземе Донбас до март, предаде УНiАН, цитиран от БТА. 

 

Андрий Юсов от Главното управление на разузнаването (ГУР) към Министерството на отбраната на Украйна заяви, че Путин не обръща внимание какво всъщност се случва на фронта. Руският президент иска да унищожи украинците като отделен народ и нация, а Украйна - като независима държава, предупреди той.

Юсов не даде подробности за тези свои твърдения. Представителят на украинското военно разузнаване обаче отбеляза, че Русия вече много пъти е променяла сроковете за изпълнение на свързани с войната задачи. По-конкретно те искаха "да превземат Киев за три дни", подчерта той и прогнозира, че окупаторите няма да успеят и този път.

Юсов потвърди, че украинското разузнаване разполага с информация, че руските въоръжени сили може да подготвят настъпление в южната Запорожка област.

През последните дни министърът на отбраната Олексий Резников и секретарят на Съвета за национална сигурност и отбраната на Украйна Олексий Данилов казаха, че е възможно Русия да опита да проведе голямо настъпление напролет. Поверяването на "специалната военна операция" лично на началника на руския генерален щаб също може да е признак, че Кремъл подготвя сериозна инвазия.

 

В събота украинското военно разузнаване вече предупреди, че Русия се готви за дълга война.

В оценка, публикувана в неделя на сайта му, Институтът за изследване на войната пише, че Кремъл със закъснение пристъпва към мобилизация на персонала, реорганизация и мерки за индустрията, които е трябвало да предприеме още преди инвазията в Украйна през февруари миналата година. Според базирания във Вашингтон мозъчен тръст Русия е на път да започне да провежда "специалната военна операция" като голяма конвенционална война.

От началото на миналия месец Путин дава публично сигнали, че кампанията в Украйна може да е "дълъг процес". В няколко изказвания през декември той очерта косвено своите цели: да подобри процесите на мобилизиране на руските военни усилия, да съживи отбранителната промишлена база на страната, да централизира контрола на Кремъл върху руското информационно пространство и да възстанови авторитета на министерството на отбраната.

 


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
50
Коментара по темата
50.
49
20.01.2023 11:35:36
0
0
@46*** моя грешка
49.
@41 ps
20.01.2023 04:44:40
0
2
не ви ли е срам бре?!? в Украйна точно джендърите и момиченцата ви свиват сърмите, на вас истинските руски мъже! тоя филм някъде съм го гледал май и преди - афганистанска продукция беше май. пак беше каквото беше - женственият и педерастки запад гние - ссср сила! ссср колабира отвътре, женственият и педерастки запад продължава да гние до ден днешен.
48.
@41
20.01.2023 04:40:01
0
2
ами много е просто всъщност. каквото кажат от русия, разбирай обратното. така бяха през ссср така са и днес, а вие да не си мислите че нещо в държавата се е променило от ссср до днес? по същия начин управляват, със същите методики боравят, лъжи, държавни тайни, пропаганда, дезинформация, репресии и всички неудобни за държавата се заточват или им се случват ''инциденти'', единствената разлика е че държавата не изповядва (изповядва е правилната дума в случая, щото клони към фанатизъм) малоумната икономическа доктрина - комунизъм.
47.
@46
20.01.2023 04:34:46
0
1
хахахахах много си послушен :) така така, ще слушкаш каквото ти казвам!
46.
@45
19.01.2023 19:06:36
3
1
За джендъри и момиченца:
✔️ Straight Calls with Douglas Macgregor
https://youtu.be/O5UQPjjRR-0
цитиран от българския blitz.bg:
https://blitz.bg/svyat/genshchabt-na-vsu-s-posledni-novini-za-situatsiyata-na-fronta-golyama-trevoga-v-polsha-ot-khoda-na-voynata_news932121.html
✔️ Redacted with Scott Ritter:
https://youtu.be/so8N8dHfIdw
"Бъдещето на Украйна ще бъде едно голямо гробище"
✔️ "Украйна няма никакви граници, така че какво точно защитават"
https://europerenaissance.com/2022/02/28/ukraine-does-not-have-any-borders-so-what-exactly-are-they-defending/comment-page-1/
✔️ "Десет неудобни истини за Украйна, до голяма степен игнорирани от медиите" (изберете горе вдясно бълг. език):
https://www.globalresearch.ca/ten-inconvenient-truths-about-ukraine-largely-ignored-by-msm/5804973
45.
@42
19.01.2023 15:46:45
1
3
хей момченце! цитирай ми пак Douglas Macgregor, който не е открит петоколонник, и редовен гост по руските тв! беше то каквото беше. много ще има да се потите в скоро време! ;)
44.
До 40
19.01.2023 09:18:58
1
6
Ти кажи. Вие поданиците на Русия и самите руснаци сте си естествено скопени индивиди. Други като вас няма. За това милеете за диктатори и тиранията им над ибществото. Защотострадате масово от хронично нисък тестостерон. Може би за това все сте толкова намусени и огорчени, може би, можеби заради друго е. Вие ще кажете. Не ви обвинявам де. Някой друг е виновен. Някой ви е саботирал. Винаги.
43.
До 42
19.01.2023 09:13:51
1
4
Намерихме ли опорката? Молодец!
42.
до 41
18.01.2023 21:40:01
5
2
Това е стара новина, но изглежда някои не са чували за това:
"Генералният секретар на ООН: Украйна не е регистрирала границите си, няма как да има нарушения според международното право"
https://rns.bg/генералният-секретар-на-оон-украйна-н/
Оказва се, че Украйна нямала регистрирани граници - държавата Украйна на практика не съществува.
Генералният секретар на ООН заяви, че Украйна не е кандидатствала за регистрация на граници от 1991 г., така че държавата Украйна не съществува…
07.04.2014 Генералният секретар на ООН Бан Ки Мун направи изумително изявление, чието разпространение е забранено в украинските медии и в интернет. На заседанието на Съвета за сигурност на ООН беше повдигнат конфликтът между двете държави. От него беше направен следният извод: Украйна не е регистрирала границите си от 25.12.1991 г. Регистрацията на границите на Украйна като суверенна държава не е извършена в ООН.
Следователно може да се предположи, че Русия не извършва никакви нарушения по отношение на Украйна.Според договора за ОНД територията на Украйна е административен район на СССР. Следователно никой не може да бъде виновен за сепаратизъм и насилствена промяна на границите на Украйна.
Според международното право страната просто няма официално признати граници.
По принцип всичко, което Русия трябва да направи сега, е да обяви, че тази територия е руска и че всичко, което се случва на тази територия, е вътрешно руско дело.
Според Будапещенския меморандум и други споразумения няма граници с Украйна. Държавата Украйна не съществува (и никога не е съществувала!)."
41.
До 37
18.01.2023 11:21:18
7
1
Обяснете, моля, след като според Вас "Руснаците ясно заявиха, че ще вкарат военни части в източните области" защо присъединиха Херсон който не е на изток. И как стана така, че Путин първо заяви, че няма никакво намерение да напада никого, после, че в никакъв случай не иска да завладява земи и накрая обяви нови територии.
40.
Соломон Паси
18.01.2023 01:53:05
1
3
Атлантици, скопихте ли се, за да подкрепите Украйна?!
39.
Аспарух
17.01.2023 20:46:55
5
6
До Цезар: Колко ли тъжно и жалко да работиш за 3-4 копейки , но все пак заради хора като теб на белината пише , да не се пие
38.
Иван Грозни
17.01.2023 20:24:54
6
9
Лилипутин беше наредил и Киев да се вземе за три дена , тъй че какво от това? Какво си нарежда туземеца си е негов проблем
37.
:)))
17.01.2023 18:39:50
8
8
Много комична пропаганда водят украинците, измислят си че Русия иска да завладява цяла Украйна, че ще превзема Киев и т.н., и после казват ето спряхме ги, те не успяха :))) Хахаха и така с тази "велика" защита, оправдават пред народа си огромните заеми, от които се отклоняват не малка част за управляващия режим и олигарсите които издигнаха Зеленски. Много смешна и елементарна схема за крадене на пари ;) И тук заблудените шарани под коментарите и те се радват, че украинците спрели руснаците и спасили Киев ;)
Руснаците ясно заявиха, че ще вкарат военни части в източните области за да може украинската армия да не тормози живеещото там руско население, което е подложено на тормоз и мор от 15 години.
36.
XX
17.01.2023 17:25:16
4
6
До 1

"Тъпите американци сега..." - що те да са тъпи? Тъпи са тези дето гласуват да им слугуват.
35.
ПИШИ НА КИРИЛИЦА ВЕ
17.01.2023 16:42:54
1
4
изрод

до 16
34.
Капитан Морган
17.01.2023 16:29:40
5
15
Пак има недоразбрали: П8уткин е издал заповед до март Сибир да бъде китайски, Курилите - обратно в Япония; Кьонингсберг се озовава обратно под германски суверенитет; Кавказ и Повольието се обособяват като напълно суверенни републики: Мордва, Татарстан, Чувашия, Чечня и т.н.; Централен Сибир става независима дърьажа. Не разбирате значи смисъла зад думите на кремълския дребосък. Той има за задача да унищоьи фалшивата и измислена дърьажа, известна и като русия или педерусия. Да пожелаем на плешивото, недоразвито милиционерче живот и здраве и да довърши делото по разбиването на руския свинарник с успех. Наздраве таварашутки и всички руснаци, ако може, колективно да се самоудавят, че да спестят усилията на чеченци, китайци, ингуши, дагестанци, адигейци, мордовци, якути, японци, татари, таджики, ескимоси и още около 150 народа, поробени от русийската педерация.
Слава на България!
33.
До 32 болното л*йненце!
17.01.2023 16:25:39
2
16
Ей шматарок, на ква дрога си ве?
32.
Цезар
17.01.2023 15:49:55
27
10
Сами виждате че с най-тежките санкции, с парите и оръжията на целия свят с намеса на САЩ, НАТО, ЕВРОПА - всички велики сили обединени, не могат да спрат една много малка част от армията на Императора Путин. Дано могъщия руски владетел, християнския вожд, и властелина на Земята император Путин бъде благосклонен към невинните украинци и ги освободи от престъпния нацистки режим на марионетката Зеленски.
31.
Русофилские пидиразъй
17.01.2023 13:27:51
8
23
Ние от малки сме свикнали да обслужваме с халките си началниците и руските мекерета,в първи клас класния ни опъваше върху знамето на училището пред портрета на Сталин и му свършваше на мустака. Като поотраснахме дружинната ни мустаката лесбийкабъркаше със сапа от теслата в дупетата и ни викаше фашисти. После ние и пъхахме сърпове и чукове в дудето и акото. Като станахме комсомолци директора дърт хомосексуал ни научи да лапаме и се плющяхме с него на химна на СССР. После играехме голи казачоци и си палихме пръднитв . Дано сега на дърти години ни опъне някой от Кадирите да рахатясаме
30.
Хитлер
17.01.2023 12:15:20
6
15
Пиша се Хитлер,ама ако Хитлер беше прост като мене,нямаше да превземе Европа и да се бие срещу най-големите империи като човешки и икономически ресурс САЩ,СССР и Великобритания. А пък дали съм русофил или путинофил?
Ами толкова прости русофили,няма,защото владеят руски,знаят че Русия и Адолф путлер са различни неща.
Та ако не бях с малоумен произход-малоумник,щеше да знам че в Украйна живеят 12 милиона руснаци и русофил,няма как да пожелава смърт на руснаци!
29.
Чичо Скруч
17.01.2023 11:49:05
10
25
Има едно "но", обаче! До смърт се бие, който може, извън всякаква русоробска логика. Иначе нямаше да има победени държави. Явно украинците дори и с оскъдно оръжие без западна авиация, танкове и нужния брой ПВО, което да закрие небето се бият храбро срещу руцката армия, която преди войната щеше да побеждава НАТО, а на 11 месец от войната се оказа затънала на 50 до 100 км максимум от собстеената си граница. Дали украинците не се бият за земя, дом, семейство и народ?
Защото САЩ и Зеленски нямат вълшебна малина от бъдещето, която по телепатия да кара някой да се бие и да не се предава. Такова нещо може да има само в лишен от елементарна логика, русоробски мозък!
28.
Хитлер
17.01.2023 11:46:00
30
11
Тези украински боклуци са плъзнали в цяла Европа. Трепане само за тях.Долна нация циганска мръсна. Един да не остане да ги унищожи до крак руснака. Да ги хваща зимата там - 50 градуса без ток и да замръзват. Нагли украински боклуци. Вън от България мърши долни украински.
27.
Чичо Скруч
17.01.2023 11:33:41
6
17
Няма връщане на зад, ако Украина, развее кърпата всичките пари които наля Памперса и Европа отиват в канала, ако Путин се откаже също колосални загуби и позор за него, пита се в задачата какво става тогава, бой до смърт
26.
уСраинците
17.01.2023 11:26:35
21
9
кат ги бие Путин резко ше станат руснаци, а глyпaците тук, дето ги поддържат, ще вият пак на умрело...
25.
Хахахахаха
17.01.2023 11:05:30
16
24
Нека реването на бедните чички и пенсии русофили, които се къпят един път в месеца, започне... СЕГА!
24.
Смях в залата
17.01.2023 10:50:10
5
9
Шегувам се ей, не съм толку Проз! Държава на чиято територия затъна мойта велика пРосия и загуби профи армията барабар с въоръжението 110 000 убити и умножени по 3 ранени и инвалиди, няма да изчезне. Държава която нанася удари по мойта Просия по авиобази, Кримски мост, електро и топло централи в граничещите с Украйна, Белгородска и Курска области, няма да загине. Държава която засмука като с вакуум 230 000 руска профи армия+ подразделения прехвърлени от Сирия и Карабах + 40 000 вагнеровци+30 000 затворници + 350 000 мобилизирани до момента,няма да загине. Държава в която загинаха 14 руски генерали и десетки офицери и полеви командири, ще загине, на кукуво лято!
А за корумпираните политици и олигарси. да не черпя на чужда сватба, при положение, че украинския народ си ги знае най-добре, но по-добре да са тези от колкото политиците и олигарсите на пРосия, която избива украински жени, деца, цивилни и срива градовете им и граби тоалетни гърнета, дамско бельо и детски играчки.
23.
Смях в залата
17.01.2023 10:34:18
65
32
Щом женички като Олена Зеленска и нейният мъж комик започнаха да говорят по световните форуми направо закривай. Това е несериозно. А другия пък, боксьорчето, искал да бъде част от европейското семейство. Ти хубаво искаш ама какво предлагаш насреща - една олигархична и корумпирана държава, която не е сигурно още колко ще я има.
22.
До 6
17.01.2023 10:20:55
16
14
И кое й е "суверенното на просия китайска подлога изнася ресурси на половин цена за Китай и су35 разменя за допотопни ирански дронове тъпанар а който иска да се отделя да заминава за проссия
21.
рассея
17.01.2023 10:13:42
15
19
Не може закрепостени роби да победят свободни. Никога не е било, и няма да бъде.
20.
21
17.01.2023 09:51:00
11
14
А бе капут Русия ли е хуманна тея 17милиона кв км как превзе и унищожи местни изнася богатства олигарси малоумник
19.
До 17 тъпата шматка
17.01.2023 09:48:29
5
12
А бе капут и Китай ли е мн хуманен с камери навсякъде и система бонус верен партия
18.
До 17
17.01.2023 09:47:05
8
14
Първо се научи да пишеш и чак тогава давай мнение ве ДРИСНЯ рядка!
17.
Хан Крум
17.01.2023 09:45:13
6
8
Едно е да искаш, друго е можеш.
16.
6matarok
17.01.2023 09:43:19
39
7
anglosaksonski satanistki iz4adia gotovi da ubivat slavqni za pari , ala4ni za resursi, ve4ni kolonizatori ubivali i nasilvali po 4ujdite zemi, otgovorni za izbivaneto na celi narodi: indiancite v severna amerika, bushmenite v avstralia, aztekite v ujna amerika i taka natatuk , spisaka e bezkraen , sega edinstveno i samo Rusiq ne se pre4upva pod tqhniq natisk i im pre4i da nalojat totalen kontrol nad naselenieto v celiq svqt, digitalno robstvo koeto podgotvqt ot godini , kameri v guza 6te vi slojat i 4ipove v mozaka za da znaqt kakvo mislite , samo Rusiq e protiv za6toto v osnovata na ideologiqta e humanizma , a pri anglosaksovete e antihumanizma
15.
Съдбата на Хитлер
17.01.2023 09:41:11
22
35
Тоя изрод има планове за разширяване на войната след евентуалното смазване на Украйна. Същият, както и предишното му превъплъщение преди 100 години, като Хитлер! И този, както и онзи, са силно комплексирани поради нещастно детство, в което са били малтретирани от безумните си патроци! Те са идеалното вместилище за Злото - копнеещи за самодоказване и доказване, че са много повече от окръжаващите ги. Общо взето Путлер върви право по стъпките на Хитлер.
1. 30 април 2023
2. Бункер
3. Пистолета
4. Плитко заравяне
14.
1
17.01.2023 09:24:51
23
22
Копейкаджиите си умират да ближат ботокса на жужето задници малоумни!
13.
от рОспия до 10
17.01.2023 09:14:15
21
40
Марш в москала при лилиПУТКИН да му въртиш тръби като толкова го харесваш ве мекере продажно. За шепа копейки ще продадеш и майка си, пуу боклук долен!
12.
Риа новости
17.01.2023 09:11:10
13
23
Председателят на Обединения комитет на ветераните от ВДВ, ГРУ, Специалните сили, ВМС и Морската пехота на Русия Михаил Михайлович Вистицки написа емоционален пост във Фейсбук, в който показа какво е офицерска чест и съвест.

„... В песента на Сините барети има такива думи: „Винаги сини презрамки - черни на раменете ни!“ Имахме 27 души от Украйна в нашата компания и какво, кажете ми, всички ли са ми врагове сега? Е, какво чудно, ако искаш да живееш без Янукович и бандата му мошеници и крадци???

Не, заради политическата ситуация не ме карайте да смятам приятелите си за врагове.

Домошар-компютърни "воини" много често ми пишат сега, питат ме: защо мълчите, изразявайте мнението си за нацистите и т.н.
Като отговор мога да им задам въпрос:
"Кои сме ние за вас??? Добри воини?????"
Тогава защо винаги се бием НЕ на собствената си земя??? Тогава защо сме в Полша, във Финландия, в Унгария, в Чехия и Словакия, в Германия, в Латвия, в Литва, в Естония, в Афганистан, в Приднестровието, в Чечня, в Грузия, а сега в Украйна?? Помислете малко! Някой от вас бил ли е с нас на акция, когато местните ти викат в лицето - “.. махайте се оттук, окупатори!”???

Защо воюваме с бившите Братя???? ВСИЧКИ тези народи са фашисти??? Защо никой не ни напада, а ние все се бием и бием???? Защо почти всичките ми Братя са с рани и контузии, за каква идея в чужда земя???? Събудете се, Русия вече няма съюзници, освен мизерната Беларус и виртуалния "Хондурас".

Не желая повече да участвам в политическия живот на страна, в която основната част от населението е просто замаяно от фалшиво патриотично безумие, искащо да УБИЕ своите братя, за идеали, които дори не могат да формулират и обяснят на себе си. Това вероятно е идеята за разширяване на империя, която не произвежда нищо ??? Която няма хубави пътища и собствено производство, няма достатъчно болници, поликлиники, жилища, детски градини, ясли и старчески домове??? Където земеделието е съсипано и бизнесът е заробен. Където се краде повече от половината от държавния бюджет на страната, а крадците носят гергьовски ленти.

Ние не произвеждаме нищо, намерете у дома поне нещо (с изключение на Жигули) със значката „произведено в Русия“. Няма с какво да се гордеем. Царят иска да управлява като Сталин, но да живее като Абрамович. Трябва ли да се разширява такава феодална империя така, че пленените от нас народи също да заживеят в мизерия ???

Според мен, ако сте водили правилна външна политика, тогава всички съседни държави ще ви станат СЪЮЗНИЦИ, ПРИЯТЕЛИ и ПАРТНЬОРИ, и тогава няма да има смисъл от граници, тъй като в Обединена Европа това ще бъде „империя“, основана на приятелство, партньорство, хармония и съюз. Ние нямаме нито съюзници, нито приятели и няма да имаме партньори в близко бъдеще поради санкциите, приети от всички европейски държави. Или и те всички са фашисти??? И австралийците (които също подкрепиха санкциите), и мексиканците, и канадците, и американците са фашисти? ВСИЧКИ освен нас? "Фашисткия" свят срещу "човеколюбивата" Русия?... Това е просто смешно! Да, в Русия човешкият живот и личност никога не са били ценени и не са стрували нищо, И В ЧАСТНОСТ НИКОГА НЕ СЕ ЦЕНЯВА ЖИВОТА НА ВОЙНИКА. А може би нещо не е наред с нас?... ”
https://m.facebook.com/100003239505672/
11.
Истината
17.01.2023 09:07:32
41
22
За какво му да унищожава Украйна, като истинските врагове са зад окена и се прикриват зад простите украинци ? Утре, гадовете, ще му приготвят друг враг и пак със тял ли трябва да воюва ?
10.
от уСрайна
17.01.2023 08:59:47
57
32
А не бе, за 9-ти май уСраинските натовски танкове ще са на парада на Червения площад в Москва, ама в качеството на трофейна и унищожена техника... Т@пи yкрoнaцисти, кpaваpски и eвpoгейски пoдлoги, краят ви е неизбежен. Англосаксите си отиват. Бъдещето е на консервативна Европа в икономическо сътрудничество с Русия и Китай.
9.
Кой Донбас?
17.01.2023 08:59:12
18
42
Дане е този който от 2014г 50% е руски?
Ааааа, татко ще му купи колело на Вовича, ама друг път!
На 11 месец от войната при положение че атакуват Донбас от първия ден, щял да вземе Донбас до март еее. Викайте психиатъра човека иска таблетки! За СоледарПровадия и БахмутЯмбол се бият 6 месеца и още се бият. Само че украинците се бият за Кременное вече 2 седмици и пробият ли велкото армия увисва от към снабдяване и укреплиния.
8.
Zеленски
17.01.2023 08:32:15
64
47
Всеки ден едни и същи глупости !
Украйна е на системи. Нито една система на Украйна не може да функционира без помощ от Запада.
Дори заплатите на военните се заплащат директно от Запада.
Всеки месец моят ЕС дава по 1.5млрд евро на сметка на Украйна, за да пролива кръвта на панелните си обитатели.

Украйна не е независима държава. Олигархична колония.
7.
12
17.01.2023 08:27:59
26
31
Какво иска Путин, от самото начало няма значение, защото нищо не е постигнал,единствено постига целта "унищожението" на Русия във всяко едно отношение. Картите ги държи и раздава "коварния двуличен" Запад, който след успешните бързи контранъстепления само за 2 месеца на украинците в Харковщина, Лиман, Херсон и прелома във войната, се стресна, че войната може да свърши бързо и не даде нужните оръжия на Украйна, докато прехвърля въоръжение и войски в натовските Прибалтийски реп, Румъния, Полша и направи няколко учения на територията на Швеция която още не е приета окончателно, но САЩ и Велокобритания дадоха официални гаранции и прехвърлиха контингент в Швеция и Финландия. Пейтриът за който се пише и говори от журналисти от 2 месеца, че бил в Украйна се оказа поредната измама. От два дни след официални изявления на Кулеба и САЩ се оказа, че 100 укр военни заминават в САЩ на обучение, което ще отнеме месеци и тогава първата система Пейтриът ще бъде в Украйна. Хахайа. Путинчо ще конпенсира с жива маса пушечно месо, украинците ще получават първите 12 западни танка хахаха докато само в Полша за месец са пристигнали 750 Ейбръмс. Украинците са потресени, но друг избор нямат. Та Запада си постига целта,да държи Украйна на ниво което хем да не загуби, но и да не спечели защото войната трябва да продължи дълго. Та общо взето едни посткомунистически крадливи славяни разграбили си държавите и армиите, ще се избиват, докато Запада реши!
6.
До 3
17.01.2023 08:24:21
65
44
Какво точно и е суверенното на Украйна ,американска подлога,даваща дупе за пари,или пък колко е мирна,особено в Донецк и Луганск колко хора избиха?Украинците са нагли и надменни и в наглостта си ,решиха че могат да се ебават с Русия ,там им е грешката,визирам управляващия продажен елит на Украйна,не нормалните хора които понасят истинските последствия от войната!
5.
Орките пак
17.01.2023 08:18:24
8
18
Ше ми земат юя за камшик се бият по газо.
4.
1010
17.01.2023 08:11:00
30
66
Пак плъзнаха дебилни копейкаджии да
коментират, отличават се с единно мнение за Русия, ваксините , еврото и слабия умствен капацитет.
3.
До 2
17.01.2023 07:53:44
49
90
Ти да не си пиян или наркоман? Украйна ли нападна Русия ? Кирливите ватенки и нападнаха мирна суверенна държава
2.
12
17.01.2023 07:47:43
98
53
Не Путин а наркомана Зелински и кураторите му от ФАЩ и западна Европа унищожават Украйна и ликвидират православието там.
1.
Тодор Тъпото
17.01.2023 07:46:35
99
46
Тъпите американци сега ще карат и други държави да помагат на Украйна , те забъркаха цялата тази помия сега да си е оправят те .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите
България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори