×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

10 мъжки сексуални навика, които задължително ще те вбесят


06 Януари 2023, Петък, 22:00 ч.

А вие сваляте ли си чорапите по време на секс?

Ако ти е неудобно да признаеш на партньора си нещо, което те дразни, просто му покажи тази статия.

​Навикът да не сваля чорапите си по време на секс

Това е лидерът в отговорите – почти всяка жена в нашата анкета спомена тази странна мъжка черта. Ние също се интересуваме: чорапите, оставени на краката, създават ли усещане за сигурност, комфорт и топлина? Какво мотивира мъжете, които се вкопчват в тези две нещастни парчета плат, като удавници за сламка?

Марина, 27 г.

    „Ако ме накарат да направя антисекс класация, чорапите ще са първи в списъка. Черни, опънати до попа. Мъже, сваляйте ги тия работи!“

Навикът да се презастрахова дори когато не е необходимо

Молим за разбиране! И ние сме привърженици на безопасния секс, но мъжката параноя понякога е не само смешна, но и безполезна. Така че нека не изпадаме в крайности. Познаваш ли хора, които използват прекъснатия коитус, като метод на контрацепция? Правилно! Родителите ти.Същото важи и за два, три или повече презерватива. Невинаги "колкото повече, толкова по-добре" е валидната формула.

Даниела, 25 г.

    „Имах партньор. И двамата минахме прегледи при съответните лекари, макар на мен да не ми трябваше – когато се запознахме, бях девствена. Приемах орални контрацептиви, но той беше параноичен и всеки път, когато правихме секс, завършваше с прекъсване на коитус. Мразеше презервативите. Остави у мен усещане за незавършеност и недоверие. Може би си е помислил, че го лъжа, че пия хапчета, а всъщност искам да забременея от него?“

​Навикът да не те слуша и да си прави нещата по свой начин

 

Този навик е досаден не само в секса, но и в отношенията като цяло. Въпреки че понякога изглежда, че мъжката и женската сексуалност живеят някъде на различни планети. Съхрани мозъка и G-точката си.

 

Алекс, 25 г.

„Наблюдавам тази особеност при много мъже. Ето, той свърши, а ти – не. След това внезапно пъха пръста си във вагината ти и започва агресивно да го движи там, опипвайки там открие G-точката. Но пръстът не е пенис! Когато се движи вътре и дори с такава скорост, боли. Честно казано, предпочитам сама да си подаря оргазъм. Всеки път трябва да обяснявам, че ласките с ръце трябва да са различни.“

​Навикът веднага да тича за душ след секс

Не, душът след секс може да бъде доста здравословна и естествена манипулация, но мъжете не бива да забравят, че има поне двама участници в това занимание, а жената не е гумена кукла, която може просто да се изплакне и да се прибере в шкафа до следващото използване.

Анастасия, 32 г.

„Имах гадже, което просто беше обсебено от хигиената. И веднага след секс той скачаше като попарен и се втурваше към банята. Бях ужасно обидена, не сме се въргаляли в кочината и аз не съм мръсна, за да се „дезинфекцира“ на секундата. Като цяло с него се разделихме много бързо – уморих се всеки път след секс да се чувствам кофти. Нямам нищо против душа! Просто не разбирам защо не може да полежим, да се прегърнем, а след това например да отидем заедно под душа. Нека си намери някоя, която след целувка с него веднага да тича да си мие зъбите.“

​Навикът да пита: "Свърши ли?"

А само колко пъти сме казвали на света, че оргазмът не е смисълът на секса и дори да не се случи, планетата няма да излезе от оста си. Но не! Или всичко или нищо!

Таня, 42 г.

„Всеки път ми се струва, че в този момент той трябва да получи значка, да си сложи тъмни очила и да каже: „Агент Х, ФБР. Отговори честно: свърши ли? Как можеш да го докажеш?" И също така да ми светне в лицето с фенерче, за да е по-убедителен. Изобщо не ми е ясно защо трябва да се задава този въпрос. Отговорът „не“ ще развали настроението и на него, и на мен, защото той или ще се почувства задължен да направи нещо друго (а аз не искам), или ще се почувства наранен.“

​Навикът да изненадва

Всеки обича изненадите. Или не? Като цяло е по-добре да се споразумеете за някои неща на брега. Особено когато става въпрос за нападение. Да, да, чу правилно. Много мъже искат да "добавят пипер" в сексуалната игра. Така че е по-добре предварително да изясниш дали най-обикновен Крисчън Грей не се крие в обикновения Иван.

Евгения, 27 г.

„Това не го разбирам – по време на нежен секс, да ме шибне с всичка сила по дупето. Какво мисли? Комар ли уби? Не? Тогава какво, по дяволите, прави?!"

​Навикът да бездейства

Никой не обича мързеливите хора и особено мързеливите в леглото. За съжаление все още има екземпляри, които мислят изключително за собственото си удоволствие. Една добра новина: такива е лесно да ги „изядеш с парцалите“ от първия път.

Ани, 33 г.

„М. и аз не се срещахме дълго, честно казано. Беше очарователен и мил. Веднъж отидохме у тях и той започна да се съблича. Всъщност нямах нищо против секса, въпреки че бих предпочела да се съблечем един друг. Общо взето, той се съблече, отпусна се по гръб, разпери ръце като морска звезда и казва: „Обичам само когато жена е отгоре“. Гледам го, той ме гледа. Въздъхнах, легнах до него и казах: "Боже, колко добре те разбирам! И аз харесвам така."

​Навикът да работи като „шевна машина"

Това обикновено включва две характеристики наведнъж: продължителност и разнообразие. По-точно липсата на последното. Очевидно „шевната машина“ не е временен порив на душата, а буквално призвание. Мъжките "игли" не слушат никого и нищо: те просто се движат в такт. Те са убедени, че ако това се прави достатъчно дълго, жената със сигурност ще стигне до оргазъм (от безнадеждност, очевидно), и тогава той ще попита: „Свърши ли?“ И ще заспи доволен от себе си. Може би още преди да е чул отговора: „Не“.

​Навикът постоянно да дърдори

Тук всъщност важи твърдението „въпрос на вкус“. Някои хора обичат мръсните приказки, докато други предпочитат да го правят мълчаливо.

Дани, 29 г.

„Мразя, когато човек постоянно чеше езика си: това ужасно ми пречи да се концентрирам върху процеса. Явно някой му е казал, че жените "обичаме с ушите". Всяка секунда той има нови въпроси: харесва ли ти? Кажи ми как ме искаш? Усещаш ли как влизам в теб? Не, само усещам колко много обичаш мозъка ми! Затвори си устата и ме остави да се наслаждавам на това, което правим!"

​Навикът да се преструвате на "секс машина"

Мъжките „секс машини“ могат лесно да се конкурират с „шевните“. Може би техниката им е различна, но духът е същият.

„Секс машина“ в никакъв случай не е едно качество, това е цял комплекс от характеристики. Такива мъже сякаш винаги участват в кастинг за порно филм. Мажат се с олио, за да е лъскава кожата им, пъшкат, като че ли имат прищипан нерв, и усукват любовницата си като „жената каучук“, като ежеминутно сменят позите.

Веднъж може да е смешно и интересно, но когато целият ви сексуален живот е толкова бурен... Е, не!

 

Източник: cosmopolitan.bg

 


В категории: Лайфстайл


3
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 3
3
Коментара по темата
3.
До морски от автора
08.01.2023 15:28:19
0
1
Дебела съм, но не съм грозна....
2.
11
07.01.2023 13:07:04
0
2
karate da se podmiesh predi sex.
1.
морски
07.01.2023 07:24:18
1
12
Това са глупости писани от някоя девственица, най-вероятно и дебела и грозна.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори